עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by LM10,

שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות סגורות בתקציב של 400 ש"ח (אפשר למתוח בכמה עשרות שקלים אם צריך). השימושים הם בעיקר למוזיקה (כל הסוגים בגדול) ולSTARCRAFT 2 (המשחק היחיד שאני ממש משחק בו, אבל משחק הרבה, אז אני צריך שיתאים) ואולי מדי פעם גם סרטים. סה"כ אפשר להגיד שאני מחפש משהו All Around עם דגש/עדיפות למוזיקה. לא משנה לי בכלל העיצוב, כן חשובה הנוחות (למרות שברור לי שזה עניין אישי) וגם הבידוד רעשים עד כמה שאפשר להשיג בתקציב הזה (לא בעדיפות ראשונה). מחיפושים בגוגל וגם קצת באתר הגעתי להמלצות על כמה דגמים שקיבלו הרבה ביקורות טובות: Siberia v2 Shure SRH440-A אם אפשר את דעתכם על הדגמים האלו או בכלל המלצות אחרות אם יש לכם. תודה מראש על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  2. שלום אני סוכן מכירות של החברה EPSON אחת מהחברות מקרנים הגדולות בעולם ולגבי כל מקרן מהחברה הזאת אם תרצו מחיר טוב וזול משאר השוק אני יוכל לסדר לכם אז אם יש דגם מסוים שאתם רוצים תוכלו לשלוח לי תדגם עם הצעת מחיר ואני יחזור אליכם ..תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by ShuBy,

אהלן, אתמול קניתי אוזניות AKG 518 התחלתי להתעניין קצת יותר במוסיקה, אבל כשחיברתי אותם חוץ מהסאונד אני שומע רעש סטטי מציק, חשבתי בעיה באוזניות אבל כשבדקתי במחשב אחר הם עובדות מצוין, יש לי כרטיס קול מובנה, ניסיתי לנקות את הכניסות, עדכון דריברים -- אבל שום דבר לא פועל. מה נשאר לי לעשות ? איך אני יכול לפתור את זה ? תודה לכל מי שיעזור. ד"א, כל פעם שאני פותח תיקיה או כל פעולה אפילו הזזת העכבר הרעש משתנה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. כרגע השימוש העיקרי והכמעט יחידי הוא צפייה בשידורי SD של הוט ואולי שידורי HD בעתיד. חוץ מזה קיימת אופציה שיחובר מחשב נייד\הארד דיסק ולצפות בסרטים דרך הטלוויזיה. מרחק צפייה: 2 - 3 מטר. האם מבחינת איכות צפייה באמת יש סיכוי למצוא טלוויזיה במחיר הזה? (4K) דבר נוסף, אם ההמלצה היא על פלזמה, הבנתי שיש להן בעיות השתקפות דיי רציניות. תודה מראש ! (:

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  5. Started by Mesatla,

יש לי גיטרה חשמלית שאני מחבר אותה למחשב הבננה שלה היא מונופונית ואני שומע רק בצד אחד ברמקולים (במחשב) ואני רוצה לשכפל את הערוץ מי שיכול להגיד לי איך אז תודה הדיון הקודם שלי היה יבש אף אחד לא נתן מדריך איך לעשות ..

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by Culandur,

שלום אירגנתי למישהי מסיבה ובחד הרמקולים קרעו לי את רשת-גריל של הרמקול מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת (אני אמת מחדש לבד אבל אין לי רשת) תודה איגור

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by Balaganim,

אני מוכר את הLOGITECH z2300 שלי כי נמאס לי מהסאב החזק מדי, בהתחלה התלהבתי אבל זהו נמאס כבר ואני לא מגביר את הסאב יותר מחצי גם ככה, וגם הבנתי שהם לא ממש איכותיים. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים בתקציב דומה שיהיו יותר איכותיים מהם, אבל שגם לא יפלו מהם בעוצמה ושיהיה כיף לשמוע בהם מוזיקה. הרמקולים אך ורק למוזיקה, בנתיים אני די סגור או על MICROLAB SOLO7C או על MICROLAB H-300. התקציב הוא 950 שקל עם חריגה ל 1150, ואל תמליצו לי על ALTEC LANSING MX6021, שמעתי אותם ובכלל לא אהבתי, הZ2300 יותר טובים לדעתי. אז רציתי לשאול, המיקרולאב H300 אמרו לי הם בסגנון של ה Z2300, סאבוופר ורמקולים לווינים נכון? אם הרמקולים לווינים למה הם כאלה גדולים? תכלס אם זה רמקולים לווינים יותר יתאים לי ה SOL…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by dvvon,

שלום אני ראיתי נגן של iriver ב380 ויש לו רק 256 זיכרון אז רציתי לדעת כמה שירים אפשר להכניס בו ואם הוא נגן ששווה את המחיר הדגם הוא IFP790 תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  9. בטלויזיה הבנתי שאפשר לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות מתאם של dvi לhdmi. באיזה מהאפשרויות האיכות תהייה הטובה ביותר לצפייה בסרטים באיכות HD,מסך מחשב lcd או טלויזית lcd?

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  10. זאת אומרת שיש לי מערכת של 4 רמקולים וסאב שהיא מחוברת לחיבור הרגיל של הרמקול במחשב למטה בצבע ירוק ויש לי עוד מערכת של עוד רמקולים וסאב שאני רוצה להוסיף יש דרך לחבר כי יש לי בכרטיס קול 6 יציאות שונות אני יודע שאפשר לשים מפצל ואז לחבר את הרמקולים אבל חשבתי אולי יש אופציה אחרת תודה .

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  11. אחי הביא מאמריקה את הZ-2300 של לוגיטק והוא קצת מודאג בגלל ההבדלים בתדר של רשתות החשמל. אמרתי לו שיקנה ממיר מ110 ל220 ויחבר אבל גיסי (שמתעסק בחשמל) אמר לו שבתחום שלו (משאבות) ההבדל בתדרים יכול לגרום נזק למשאבות ושלדעתו ברמקולים זה יכול לגרום לו גם לרעשי רקע, כי הממיר ישנה את הוולט אבל לא את התדר. אני לא מבין בתחום, אבל זה נשמע לי מוזר ששנאי לא יספיק. האם יש פה מישהו שיכול אולי לספק קצת מידע מוסמך בנושא? איזה סוג של מתאם צריך לקנות? האם הפשוט ביותר יספיק או שצריך משהו מיוחד? והאם ההבדל בתדרים יכול לגרום לרעשי רקע?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  12. היי , יש לי כאן כמה שאלות , חלקם קשורות לתחום אחר , פשוט חבל לדחוף כל שאתה לנושא שלה אז אני יכתוב את הכל כאן ב אדיו ומוזיקה. בקיצור , רציתי לקנות מערכת של סאונד שלמה לחדר , שזה כולל כרטיס קול חדש ורמקולים , רצוי 5.1 , ורצוי שיהיו חזקים מן הסתם. התקציב שלי הוא בערך 1200 שקל לכרטיס קול פלוס רמקולים. אבל אפשר לחרוג , בעוד 200-300 (גג!). אני מתלבט בין ה audigy + insipre 5200 or audigy + z640 בעיקרון אני לא מכיר עוד סוגי רמקולים. אבל דיי רצוי שהכרטיס קול יהיה audigy. אם התקציב לא נותן רמקולים של 5.1 איכותיים , אז אפשר לוותר על הכרטיס קול ולקחת את ה live שזה בעצם חוסך 200-250 שקל. ככה שזה בעצם הופך לשאלה של מה עדיף כרטיס קול יותר טוב , ורמקולים קצת פחות טובים או כרטיס קול פח…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by Marks,

שלום! אני יודע שהפורום הזה הוא אחד מהמקצועיים שאני מכיר ולכן רציתי להתייעץ לפני קניית טלויזיה. אני מחפש טלויזיה לא גדולה, 37 אינץ' מקסימום (גם 32 זה סביר), אך הדבר החשוב ביותר הוא אפשרות לנגן סרטים שהורדו מהמחשב דרך USB. הבעיה העיקרית היא כרגע אני משתמש בדיוידי וצורב סרטים על דיסקים וחוץ מזה שזה מאוד מתיש יש גם בעיה שלפעמים פורמטים מסוימים לא מתנגנים על הדיוידי, האם יש הבדל בין חברות שונות והתאימות עם קודקים שונים? איזו חברה של טלויזיה תנגון הכי הרבה קודקים? האם יש דרך עדיפה לראות סרטים וסדרות שהורדו במחשב דרך הטלויזיה (חוץ מ-HTPC)? תודה רבה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by T-boon,

שלום לכולם, עד היום היתה לי מערכת מיני מחוברת למחשב (2 ערוצים) והכול היה בסדר, היום חיברתי מערכת מיני נוספת כדי להוסיף שתי ערוצים נוספים כסראונד.. הגדרתי בדרייבר את מערך הרמקולים מ-2 ל-4 והסראונד עובד מצויין. עכשיו, לקחתי מגבר ישן שהיה לי וחיברתי אותו על היציאה של הסאב/סנטר בכדי שיהיה לי גם סאב, הגדרתי בדרייבר את המערך מ-4 ל-5.1 ואז יש לי בעיה, אני שומע את כל ה 5 רמקולים עובדים אבל לא שומע את הדיבור כשהסרט מנגן.. כאשר אני מחליף את הסאב שיעבוד כסנטר, אני שומע את הדיבורים אבל, זה עדיין נשמע פחות טוב מהמערך של 4 רמקולים בלבד, כאילו שחסרים צלילים. בסך הכול רציתי להוסיף סאב למערך של 4 רמקולים.. אז אני מניח שהשאלה שלי היא, האם ניתן לחבר מערך של 5.1 ללא הסנטר? ולשמוע את הדיבורים…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by Gliding,

אהלן, לפני כמה שנים קניתי סטרימר של WD. יש לו שני חיבורי USB וחיבורי אודיו-וידאו. הבנתי שיש אפשרות לחבר אותו לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת ומקלט ייעודי- אשמח אם תוכלו להציע אפשרויות כאלו לרכישה בארץ שהן לא יקרות עד מאוד, או לחילופין אם אתם מכירים הצעות אחרות לחיבור כזה שהם זולות יותר (המחירים שנתקלתי בהם עד עתה סובבים סביב 150 ש"ח, שזו לדעתי סתם גניבה) תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  16. שלום! קיבלתי אתמול את האייפוד החדש שלי (מהדגמים החדשים) של 15 גיגה... שאלתי היא האם אני יכול להשתמש בגירסא האחרונה של ephpod איתו ללא חשש??

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by lover323,

מאחורה יש לי זוג רמקולים של קנווד 280W 6X9 4WAY מקדימה יש זוג רמקולים של פיונר 170W 6X9 2WAY רדיו דיסק של קנווד 4X50 המכונית שלי זה מאזדה 323 הצליל שיש לי באוטו הוא לא מספיק טוב, זה מורגש כשיש צליל גבוה (קול של זמרת למשל) יש מין ציפצוף, איבות בצליל שאותי מאוד מרגיז הורדתי את הטרבל כמעט לגמרי זה קצת עזר אבל עדיין הבעיה קיימת. היתי רוצה לדעת אם מגבר יעזור לי להתגבר על הבעיה אם כן אז איזה מגבר תמליצו לי? איזה עוצמה? איזה חברה? 4 או 5 יציאות? לגבי התקציב זה גמיש אני רוצה לקנות מגבר שישמש אותי להרבה זמן והכי חשוב שיתן תמורה טובה לכסף הכי הרבה שאני יכול להשקיע זה גג עד 1500 שח אבל מאוד רצוי שזה יהיה פחות... אני חושב שגם מגבר בסביבות 800-1000 שח יכול לספק אותי (או שאני טועה?)

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי התלבטות שאני רוצה שתעזרו לי בה בנוגע לשניי המכשירים הנ"ל... (בסוני המשחקים הם רק צ'ופר בשבילי ) הנגן לצורכי וידאו.. מה עדיף? (אני יודע שלסוני אין הארד דיסק ,אבל רציתי לדעת אם יצא צורב umd בקרוב או משהו?)

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by deth213,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג (אם בכלל) מתלה למשענת ראש עבור DVD נייד ?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by boaz1996,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי ממיר HD של הוט,ורציתי לחבר אותו למסך המחשב שברשותי, LG W2242T. אפילו קניתי כבל HDMI לDVI,כיוון שהוט לא מספקים כבר כזה,ובמסך אין כניסת HDMI. אבל מה?כשאני מחבר את הממיר,כתוב לי "OUT OF RANGE"ואני לא קולט ווידאו. אני יודע שהממיר עובד,כי הוא מחובר בנפרד לרמקולים=ואני יכול לשמוע את הסאונד. הוט לא עוזרים,כי הם "לא תומכים בDVI". מה אני אמור לעשות? תודה,בעז

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by Yakim Peled,

הי, לפני כשנתים קניתי מחשב + רמקולים (PHILIPS 20W Bass Reflex 2.1 ). הם עבדו נהדר ופתאום, היום הם התחילו לתקתק. אלו תיקתוקים מהירים (2 או 3 בשניה) וחלשים. הם גם לא מושפעים משינוי כפתור הווליום. אם יש מוזיקה הם נשמעים יחד איתה. מה קורה פה? למה הם הופיעו ואיך גורמים להם להעלם? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  22. הי, יש לי SB-128. אני מחבר אליו את הרמקולים הפסיביים שלי ליציאה אחת, וכבל סטריאו שהולך למערכת ל-LINE OUT הבעיה היא שכאשר ה-LINE OUT מחובר למערכת אין לי סאונד דרך הרמקולים. אם אני מנתק את הכבל (גם מהצד של המערכת) יש לי סאונד ברמקולים האם יש לי אפשרות לשמוע גם במערכת וגם ברמקולים? האם ניתן לשמוע ברמקולים כאשר המערכת סגורה (והכבל מחובר) ? ניסיתי לשנות בהגדרות של הכרטיס קול (2 רמקולים, 4 רמקולים, 4.1.....) לא עזר האם כרטיס קול יותר חדיש יפתור את הבעיה? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  23. שלום רב, קבלתי במתנה טלוויזיה של אלקטרה דגם : elc- 2600s. אצל החבר הטלווזיה היתה תלוי על הקיר. אני רוצה לשים אותה על שולחן. חברים, האם אתם יודעים איפה אוכל להשיג רגלית/סטנד לטלווזיה? האם יש משהו גנרי לכך? בתודה מראש, שמעון גרשון

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by ndhp,

יש לי רמקולים שאפשר לחבר להם כבל כמו בתמונה המצורפת, הבעיה היא שהם מקבלים רק את צד ימין, ולכן החלטתי לקנות PL מונו. חיפשתי המון ולא מצאתי, אפשר בבקשה לינק או שם של חנות שבה אני יכול להשיג אחד כזה?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  25. Started by Chamuelm,

בס"ד חשבתי לקנות מחו"ל http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX500-CX-500-Earphones-Headphones-MP3-Black_W0QQitemZ150332126712QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item150332126712&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 זה נראה לכם אמין? המוכר מארה"ב פעיל באתר כבר מ2002 ו100% תגובות חיוביות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.