עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לתקן Compaq disk וa/v receiver, שניהם בני 22 של YAMAHA. אני מחפש מעבדה מקצועית שלא רק תתקן אלא גם תעשה ניקוי יסודי למכשיר ואת החלקים שצריך להחליף תחליף בחלקים מקוריים או חלקים שידועים שעושים עבודה טובה יותר או לפחות משתווה, ככה שערך המכשיר, הצליל, ואיכות הבניה לא תפגם. בנתיים מצאתי את "מעבדת דודו", בן אדם שנשמע מקצועי ואמין. יש חוות דעת על המקום? תודה רבה לכולכם, levelone.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by irene,

שלום לכולם, אני מנסה לחסוך מעצמי צריבה של דיסקים בכל פעם שבא לי לראות סרט במסך 42". לכן, האם יש אפשרות לחבר את ה-DVD שלי לדיסק און קי באמצעות מתאם שבצד אחד שלו יש כניסת חיבור USB (בשביל הדיסק און קי) ובצד השני יש חיבור בננות או סקארט (בשביל ה-DVD)? איך נקרא מתאם כזה ואיפה אפשר למצא אותו במחיר סביר (מה זה בכלל מחיר סביר?אולי עדיף להזמין מחו"ל?) והאם השיטה הזו היא בכלל כדאית?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  3. אם יוצאים מנקודת הנחה שכל שלושת הרכיבים הללו הם באיכות מעולה וצריך להחליט אם לחבר האוזניות לרסיבר או לכרטיס. תודה

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by codvir,

שלום לכולם יש לי מגבר ימאהה וכרטיס קול של קריאטיב עם יציאה דיגיטלית ו/או שלוש יציאות רגילות לקידמיים אחוריים וסאב. בהנחה שאני רוצה לחבר את כרטיס הקול ביציאה הדיגיטלית למגבר שלי איך ניתן לעשות זאת ולאיזה יציאה במגבר אני צריך לחבר זאת. אשמח לקבל גם אופציות נוספות, בגדול אני רוצה לקבל את אפקט חמשת הסרונד כמו בסרטים ובמשחקים. תודה דביר

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  5. http://portablevideo.engadget.com/entry/1234000613026501/ http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.1415 http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=986 http://www.howardforums.com/archive/topic/604313-1.html איכות מסך מצויינת . או כמובן הנגן שכולם מדברים עליו http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/x5/ http://www.dapreview.net/content.php?review.201 היתרון של הסמסונג המסך שלו נראה הרבה יותר איכותי . והוא מאוד קטן size: 62x99.8x16.4 mm the Mini measures: 91 x 51 x 13 Size (excluding the LCD) iAUDIO X5 : 4.08 X 2.39 X 0.56 inches (103.7 X 60.8 X 14.3 mm) iAUDIO X5L : 4.08 X 2.39 X …

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו מעולים למוזיקה וגם למשחקים. 2.1- לא יותר. אני רוצה איכות ממש טובה, שיהיה כמה שפחות "עיוות" של באס. עדיף של קריאטיב כי את שאר החברות קשה יותר למצוא לפי מיטב ידיעתי.. תקציב גמיש

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  7. שלום, קניתי היום נגן iRiver iFP-795 בחנות נאמר לי כי הוא יכול לשמש כ-disk on key, וכי ההקלטה היא ישירות בפורמט mp3. עכשיו ניסיתי לחבר אותו - והופתעתי לרעה: דבר ראשון, מסתבר שצריך להתקין איזו תוכנה ואח"כ דרייברים. מוזר ודי גרוע לטעמי, במיוחד מכיוון שהנגנים הסיניים הזולים של ה-300 ש"ח לא דורשים את זה. דבר נוסף - הוא מקליט בפורמט מוזר וצריך לעשות המרה ל-mp3 (שוב די גרוע כי יש נגנים זולים ופשוטים שעושים את זה ישר בלי צורך בהמרה). בכל מקרה, המחשב לא מזהה את ה-iRiver בתור disk on key. הדרך היחידה שמצאתי "לדבר" איתו היא התקנת התוכנה והדרייברים, ואז שימוש בתוכנה כדי להעביר אליו / ממנו דברים. זה די אומר שאני לא יכול להשתמש בו כ-disk on key משום שיש מחשבים שאי אפשר להתקין עליהם תוכ…

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by Chevy,

Altec Lansing inMotion Portable iPod Speakers This tiny, ultra-portable, battery-operated stereo system is the first powered audio system designed exclusively for the iPod. A highly efficient amplifier powers four full-range micro drivers to deliver a full spectrum of pure, distinct sound, while the revolutionary MaxxBass technology allows listeners to enjoy deep bass without lugging large speakers around. Best of all, connectivity is as easy as placing your iPod into the built-in dock or connecting it through the auxiliary port. The inMotion portable audio system supports all iPods. (iPod with Dock connector as well as iPod with FireWire connector) Applications: T…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  9. Started by oryan mamane,

מתחיל את חיי כסטודנט ומחפש לקנות טלווזיה 32 אינץ טובה במחיר סביר ביותר. אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  10. אחי הביא מאמריקה את הZ-2300 של לוגיטק והוא קצת מודאג בגלל ההבדלים בתדר של רשתות החשמל. אמרתי לו שיקנה ממיר מ110 ל220 ויחבר אבל גיסי (שמתעסק בחשמל) אמר לו שבתחום שלו (משאבות) ההבדל בתדרים יכול לגרום נזק למשאבות ושלדעתו ברמקולים זה יכול לגרום לו גם לרעשי רקע, כי הממיר ישנה את הוולט אבל לא את התדר. אני לא מבין בתחום, אבל זה נשמע לי מוזר ששנאי לא יספיק. האם יש פה מישהו שיכול אולי לספק קצת מידע מוסמך בנושא? איזה סוג של מתאם צריך לקנות? האם הפשוט ביותר יספיק או שצריך משהו מיוחד? והאם ההבדל בתדרים יכול לגרום לרעשי רקע?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by udist,

האם 500ש"ח זה מחיר סביר/יקר/זול לרמקולים ATP3 של אלטק ?? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  12. עריכת המנהל - הקנייה והמכירה בפורום אסורה, צונזר.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  13. אני לא מבין גדול בנושא האודיאו אז תיסלחו אם אני לא מובן או מבין מה אני כותב אני צריך מגבר ורמקולים יש לי מחשב עם יציאת HDMI שמתחבר ל LCD יש במחשב גם יציאה אופטית (לא יודע את השם אבל אתם בטח יודעים) גם ה Xbox 360 מחובר ב HDMI לטלביזיה וגם לו יש יציאה אופטית בנוסף כרגע שניהם מחוברים בכבל אופטי לרסיבר ללא מגבר (סתם לדעת, עדין מיצרים כאלה היום?) משם לסט רמקולים 5.1 עם מגבר מובנה משהו שקניתי בנתיים ב 300 שקל אני רוצה להחליף את המערכת הקיימת בגלל שהרסיבר מקטע בסאונד מדי פעם וזה לא המחשב או הכבל האופטי כנראה משהו שם דפוק ברסיבר והרמקולים לא משהו עכשיו אני רוצה סראונד שהיה לסרטים HD ול Xbox שהבנתי שיש לו פורמט חדש בשם DTS Neural Surround, מקור: http://www.thehdroom.com/news/DTS_A…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה להחליף את מערכת הרמקולים הנוכחית שלי שהיא כבר בת 12 שנה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אבל הוא גמיש אם מדובר בתוספת תשלום סבירה תמורת קפיצה גדולה באיכות). השימושים שלי - בעיקר צפיה בסרטי בלו ריי מקוריים (כן, על דיסקים) וגם בסרטי DVD. אני לא צופה בסלון אלא בחדר ייעודי שהוא די קטן - בערך 3.5 מטר אורך על 2.5 מטר רוחב. גם מרחק הצפיה שלי נמוך - בערך 1.8 מטר. הטלוויזייה מסוג LED תלת מימד מחוברת למחשב שנמצא ממש לידה בכבל HDMI ואת הסרטים אני מנגן בכונן בלו ריי במחשב. מערכת הרמקולים הנוכחית מחוברת גם היא למחשב והסאונד יוצא מהכרטיס קול שבלוח האם, יש שם חיבור רגיל של 3 בננות - תכלת, ירוק וורוד (מפרט המחשב המלא מעודכן בפרופיל שלי). למרות החדר הקטן, חשוב לי סאונד היקפי…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  15. Started by CaRTeR,

שלום. עד אתמול הייתי סגור על ה YAMAHA TSS-1 בדיוטי פרי ... אבל היום אני קם בבקר ורואה עיתון של סאקל דיוטי פרי ורואה את הרמקולים האלה באותו מחיר 200$ עכשיו השאלה שלי האם הם יותר טובים, פחות טובים, או שווים ל tss-1. בסט הזה איין מגבר \מפענח אבל בכל מקרה לאחד משני הסטים (מי יתן והטוב ינצח) יצטרף אודיגו SE RETAIL בחיבור קוואקסלי דיגיטלי המטרה העיקרית היא למשחקים סרטים ולבסוף מוזיקה. (בלי הצעות לגבי מערכות אחרות בבקשה תתמקדו בשני אלה) בתודה מראש לינק לתמונה וקצת פרטים: http://zap.co.il/fs.asp?PID=21387415&sog=E-Speaker

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  16. Started by alex15,

שלום .. אני צריך אוזניות אלחוטיות תקציב 300 -400 שייח .. חברה ידועה ..ולא איזה חברה לא ידויעה ..ושלא יתקלקל כי הזוג השלישי עכשיו היום התקלקל לי ...אז החלטתיי שאני הולך על אוזניות אלחוטיות הכי טוב אבל שלא "יתקלקלו "... יש אפשרות חריגה מהתקציב ...

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by T-boon,

שלום לכולם, עד היום היתה לי מערכת מיני מחוברת למחשב (2 ערוצים) והכול היה בסדר, היום חיברתי מערכת מיני נוספת כדי להוסיף שתי ערוצים נוספים כסראונד.. הגדרתי בדרייבר את מערך הרמקולים מ-2 ל-4 והסראונד עובד מצויין. עכשיו, לקחתי מגבר ישן שהיה לי וחיברתי אותו על היציאה של הסאב/סנטר בכדי שיהיה לי גם סאב, הגדרתי בדרייבר את המערך מ-4 ל-5.1 ואז יש לי בעיה, אני שומע את כל ה 5 רמקולים עובדים אבל לא שומע את הדיבור כשהסרט מנגן.. כאשר אני מחליף את הסאב שיעבוד כסנטר, אני שומע את הדיבורים אבל, זה עדיין נשמע פחות טוב מהמערך של 4 רמקולים בלבד, כאילו שחסרים צלילים. בסך הכול רציתי להוסיף סאב למערך של 4 רמקולים.. אז אני מניח שהשאלה שלי היא, האם ניתן לחבר מערך של 5.1 ללא הסנטר? ולשמוע את הדיבורים…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  18. איזה רמקולים כדאי לי לקנות בתקציב של 800 ש"ח??

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by ביז'ו המוס,

שלום. הייתי אתמול (26\7\2004) בפיוז ושמעתי שמה כמה מגברים. 1 שמאוד אהבתי שהוא דקווה רסיבר סראוונד שנקרא Nakamichi AV-8. אני רוצה את הדעה שלכם מה אתם אומרים על המגבר הזה גם לסטריאו,סראוונד. אני יכול לקנות את המגבר הזה ב1600 שקל. הוא שווה את ההשקעה?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  20. שלום. אני צריך להקרין סרט במגרש כדורסל (עם גג [לא אולם ספורט]) פתוח. בשעה 10:30 בבוקר. (יהיה המון אור) אני צריך מקרן שיוכל לעמוד בדרישות. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  21. שלום! צ'מעו.. יש לי בוחטה שירים.. והשם קובץ של כולם כתוב יפה.. כמו: Willie Nelson - Blue Skies אבל הIDTAG מבולגןןןן.. ואז באייריבר זה כתוב מסריח.. יש תכנה כלשהי שתכניס את שהקובץ הנ"ל לIDTAG? את שם האומן לאומן ושם השיר לשיר.. אם לא.. איך אתם כותבים את הIDTAG שלכם? יש לי מלא שירים וזה בלתי אפשרי לעבור על כולם.. תודההה

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by deth213,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג (אם בכלל) מתלה למשענת ראש עבור DVD נייד ?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by rofben,

היי היום ראיתי את המבצע של קיי אס פי ונזכרתי שאני וחבר שלי רצינו לקנות אוזניות. די ננעלתי (בעקבות מאמר פה באתר) על שני דגמים. 1) SHURE SRH440 2)SHURE SRH240 כבר נסגרתי על ה440 אבל גיליתי שיש לו כבל מסולסל אז מה עדיף? 440+כבל נוסף או 240? עוד שאלה, אולי יש עוד דגמים בתקציב הזה? (אוזניות בסגנון הזה)

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  24. Started by trovlet,

היי בשעה טובה האוזניות הגיעו ואני מבסוט עד השמיים! עכשיו רציתי לדעת איך לשים את ההגדרות הכי מתאימות וטובות לאוזניות דבר ראשון יש לי asus realtek audio manager היה בהתחלה על 7.1, החלפתי על STREO. זה נכון? כמו כן יש defualt format והוא מוגדר כך : '24Bits, 48000hz studio quality ' אז עד כמה זה מדוייק ההגדרות האלו? ועוד משהו, ב volume mixer רשום שמחובר speaker ולא Headphone זה אמור להיות ככה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  25. שלום רב, קבלתי במתנה טלוויזיה של אלקטרה דגם : elc- 2600s. אצל החבר הטלווזיה היתה תלוי על הקיר. אני רוצה לשים אותה על שולחן. חברים, האם אתם יודעים איפה אוכל להשיג רגלית/סטנד לטלווזיה? האם יש משהו גנרי לכך? בתודה מראש, שמעון גרשון

• 0 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים