אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את הרמקולים עכשיו עדיין לא חיברתי הכל חיברתי רק את הסאב ועוד רמקול אחד פשוט נהנתי מהאיכות רק של שתייהם אז אני מצפה לראות מה יהיה שהכל יהיה מחובר..... עכשיו השאלה שלי היא שראיתי שהחוט לאחורה מאוד קצר..............מה אני יכול לעשות........? עוד שאלה זה יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם של ג'יגביט A8V הכרטיס הוא 5.1 האם כדי לי לקנות משהו אחר כרטיס לא מובנה האם השמעיה תיהיה יותר איכותית ועם כן אז איזה כרטיס קול במחיר טוב יש? תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
חברה בקרוב מאוד דוד שלי נוסע לארה"ב ויש לי תקציב של 300$ עכשיו ה Zen Xtra עולה 180 דולר ו Zen Touch עולה 250 דולר מה יותר עדיף לי ? (בהתחשב בזה שאני רוצה גם לקנות אוזניות טובות) אם למישהו יש הצעות אחרות זה יתקבל בברכה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש שלט יש לי טלויזיה, די וי די, ומגבר... <אם אפשר גם מזגן למרות שלא נראה לי?!?! > וראיתי את השלט הזה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3168&ser=1 מישהו מכיר שלטים טובים? או יודע אם השלט הזה שווה?? תודה!
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הCreative iNSPIRE 2500 2.1 שלי ברמקולים מהחברה הזו איך החברה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בין 42 ל46 אינץ Full HD led מעוניין יותר בדגמים של סמסונג בעיקר לצפיית סרטים בHD יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
מעוניין באוזניות מהסוג הזה לפעילות ספורט איזה דגמים מומלצים תודה והמשך שבת מהנה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות ומגבר ב2500 שקל אני כבר סגור על הA900 אבל עדיין לא על מגבר חשבתי על הLD2 ++ אבל אין לי ממש משתמש בEBAY וזה קצת בעיה אז תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום איך האיכות של הרמקולים הניידים בסגנון זה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=102&scat=329&tcat= ? יש באסים וצלילים נעימים? שווה את המחיר? עוד שאלה לגבי אוזניות, מה אתם אומרים על אוזניות AKG K24P ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2901&scat=308&tcat= תודה
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כי זה הבדל של כסף רציני.. וזה מהכסף שלי.. אני נוטה יותר לZ5500 אבל אנמי מפחד שאין הבדל גדול ביניהם ואני סתם יזרוק כסף שקרעתי ת'תחת בשבילו.. אז האם באמת שווה להשקיע ב5500 על פני ה5300 ולהוסיף את כל הכסף? ואין משהו משתלם יותר מהZ5500 באותו המחיר נכון?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן דיוידי לשימוש פשוט. אני צריך שהוא יקרא גם צרובים ושזה לא יהיה הדיוידי האלה שאתה קונה בסופר ותגיד שלום אחריי חודש. אני צריך אחד פשוט במחיר לא גבוהה ואני צריך לדעת בערך מחירים ובגלל זה עדיין אין לי תקציב אז אני מקווה שתעזרו לי עם זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 400 ש"ח ורצוי הרבה פחות. בהתחלה רציתי לקנות Altec Lansing ATP3 אבל הסאב וופר ענקי ואין לי איפה לשים אותו. אני רוצה רמקולים רק של CreaTive או Logitech. למי שיש תמונה של הסאב וופר של Altec Lansing ATP3 בחדר שלו שיעלה בבקשה. (אני רוצה לראות אין הוא נראה בחדר של מישהו, אולי אני סתם נבהל מהמידות). תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן חברה אני עסוק בימים האחרונים בעיצוב החדר שלי מחדש. בין היתר אני קונה גם מסך גדול למחשב שיחובר לממיר של הטלויזיה החדר שלי בערך 3.5 מטר על 3.5 מטר ואני רוצה לקנות רמקולים 5.1 נחמדים שישמשו אותי לצפייה בסרטים, הבעיה שהרמקולים אמורים לשמש גם לשמיעת מוזיקה לא פחות מצפייה בסרטים. הרמקולים אמורים להתלות על הקיר 2 על הקיר "הקדמי" שמאחורי המחשב ושתיים בקיר "האחורי" יש המלצה לרמקולים שכאלו??
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות את אחד מהדגמים האלו, microlab x15 \ x23 לחיבור למחשב הבעיה היא שראיתי תמונה של החיבורים למערכת והכל חיבורי RCA. יש אפשרות לחבר את הרמקולים האלו למחשב ולהנות מ5.1 או שהדרך היחידה היא דרך חיבור STEREO אם מישהו רכש את הרמקולים האלו וחיבר למחשב בצורה של 5.1 שישלח לי הודעה פרטית אני אשמח לקצת עזרה בנושא תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שמעתי עליו פה בפורום והוא נראה לי נגן מה זה טוב...... יש לו מסך גדול יחסית ( 2.2") 20GB נגן סרטים קטן, קומפקטי ונוח. * יש לו גירסאות מתקדמות יותר ? (ואני לא מתכוון ליקרים האלו עם המסך הגדול) * מה המחיר שלו בארץ ? מאיפה ניתן לקנות ולקבל אחריות ? * מה כולל הבאנדל שלו ? * מה החסרונות שלו ? * מה זמן הסוללה ? * והאם הוא עולה על נגנים אחרים ? (כמו IRIVER 320? ו-?IAUDIO X5L תודה רבה לעוזרים ! ! !
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ככל הידוע לי רוב הרדיו דיסקים הם 4X35, 4X45, 4X50 אבל את זה אני יכול להשיג בזול בכ400-500 שח. האם לדעתכם זה שווה את זה ? וההספק לא נמוך מדי ? קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW/MP3 סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני RDS-EON ID3-Tag - לתצוגת שם הדיסק והשיר פאנל קדמי נשלף עם כיסוי מגן תצוגת LCD דיגיטלית גרפית מוארת אקולייזר - 5 מצבים יציאת קדם מגבר לחיבור מגבר שעון דיגיטלי יציאת RCA הספק - RMS 4x25W תכונות ה - MP3 / CD PLAYER: 1. קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW 2. מזהה אוטומטית סוגי הדיסקים CD רגיל או CD עם MP3 3. בחירה ישירה של ספריות MP3 4. מציג שם השיר ID3-Tag 5. מנגנון טעינה אוטומטית 6. אנטישוק 20 שניות עבור MP3 7. דילוג קדימה/אחורה 8. Intro scan/Repeat/R…
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מצאתי בין ערמות הזבל בית מגבר מדגם Micronic A-60 של blaupunkt הוא נראה נחמד ואיכותי, עם מראה רטרו "עתידני" מגניב ביותר. הבעיה היא שאין לי מושג מה הוא שווה, כל המידע שמצאתי עליו הוא בגרמנית (כמה אתרי HI FI גרמניים). מישהו יכל לעזור לי למצוא מידע באנגלית שיגיד לי לאיזה רמה הוא שייך והאם יש לו ערך כספי כל שהוא? למעלה רדיו T-60, ולמטה המגבר A-60. יש לי את שניהם.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הנגן, יתרונות וחסרונות, בעיקר מול האייפוד!
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסוג Logitech דגם LS21 ויש להם "שלט חוטי" שנראה כך: והוא מחובר לסאבוופר ולא ניתן לניתוק, אני לא משתמש ברמקולים האלו כבר ממזמן ואני מעוניין רק בשלט החוטי הזה כי הוא מאוד נוח ! רציתי לדעת האם ניתן לחתוך אותו בצד של הסאבוופר ופשוט להשתמש בו דרך אגב, כמו שאתם רואים, יש לו 2 יציאות, אחת למחשב ואחת לסאבוופר ... השאלה היא האם כשאני אנתק את הצד של הסאבוופר לא יקרה לו כלום ?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ברכב זוג רמקולים אחוריים סבירים של פיוניר שמתחברים לרדיו דיסק אני מעוניין בקניית סט קומפוננט(של מורל, 2 וופרים ו-2 טוויטרים) ואין לי תקציב למגבר, יהיה בהמשך השאלה שלי היא כזו- האם מספיקים החיבורים לרדיו דיסק גם לקומפוננט וגם לרמקולים האחוריים?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנל. מחיר - 300 מול 600. שימושים - מוזיקה סרטים ומשחקים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? אגב, יש הבדלים באיכות התמונה בין נגני בלו ריי יעודיים לבין צורבים שכאלה? תודה.!
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום. יש לי מוניטורים M-Audio BX5 ואוזניות ATH-AD700. עד כה הם היו מחוברים ללפטופ בחיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי, אבל הגיע הזמן לשדרג. חשבתי להשקיע 110 דולר על audio interface כמו Focusrite Scarlett 2i2 ועוד קצת בכבלי XLR - TRS איכותיים (לרמקולים שיתחברו ל 2i2, יחד עם האוזניות שיתחברו עם חיבור של 1/4 אינץ'). אם ישאר עודף אולי לקנות איזה כ.קול חיצוני זול יחסית. העניין הוא שאני לא בטוח אם ה Scarlett באמת ישפר לי את איכות האודיו ישירות, או רק בעקיפין עקב החיבורים האיכותיים יותר. לכן השאלה שלי - האם הקונפיגרציה המוצעת תהיה יעילה, או שיהיה עדיף להשקיע בכרטיס קול איכותי קצת יותר ולוותר על ה Scarlett? אני מאזין בעיקר לרוק ומטאל, קצת פחות לבלוז וג'אז, וגם טיפה לכל השאר. אציין כי אני מתכו…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זמן בערך צריכה תמונה להישאר על המסך (פלזמה כאמור) בכדי שהיא תיצרב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי חברים, איך אני יכול לסדר את זה? חברתי כבל DVI/HDMI... הוידיאו באמת נראה אחלה, אך ה-TV לא מוציאה סאונד... ואילו הרמקולים של המחשב כן... איך אני יכול לסדר את זה? שאני אשמע דרך ה-TV ולא דרך הרמקולים של המחשב... תודה רבה וחג שמח, תום.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אז ככה, שלחו אותי מפורום אחר, ואמרו לי שאתם ספצים בכרטיסי קול (: עקרונית, אני מחפש כרטיס קול (בין 500-1000 ש"ח) שיתאים למתחיל בקיובייס כל העוזר יבורך ;D
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-