אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שאני יוכל לחבר לדיוידי שלי (אין לי רסיבר מגבר וכו...) אני רוצה ליצור סראונד ובלי לפשוט את הרגל.
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רב, קבלתי במתנה טלוויזיה של אלקטרה דגם : elc- 2600s. אצל החבר הטלווזיה היתה תלוי על הקיר. אני רוצה לשים אותה על שולחן. חברים, האם אתם יודעים איפה אוכל להשיג רגלית/סטנד לטלווזיה? האם יש משהו גנרי לכך? בתודה מראש, שמעון גרשון
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול אילו מביניהם עדיף לשמיעת מוזיקה בעיקר? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 00:41:23 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ד"ש לכולם יש לי בחדר שני מחשבים שאני מעוניין לחבר לרסיבר סטריאו (משהו עתיק של JVC R-S11). אני משתמש בחיבורי בננה פשוטים עם מתאם לכרטיס קול. כל עוד אחד מהמחשבים מחובר לבד לרסיבר הכל סבבה ועובד בכיף. ברגע שמחברים מחשב שני מתחיל זמזום/hum עצבני שמשגע ת'שכל. יש למישהו רעיון איך להפטר מהזמזום המעיק הזה?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, אתמול קניתי אוזניות AKG 518 התחלתי להתעניין קצת יותר במוסיקה, אבל כשחיברתי אותם חוץ מהסאונד אני שומע רעש סטטי מציק, חשבתי בעיה באוזניות אבל כשבדקתי במחשב אחר הם עובדות מצוין, יש לי כרטיס קול מובנה, ניסיתי לנקות את הכניסות, עדכון דריברים -- אבל שום דבר לא פועל. מה נשאר לי לעשות ? איך אני יכול לפתור את זה ? תודה לכל מי שיעזור. ד"א, כל פעם שאני פותח תיקיה או כל פעולה אפילו הזזת העכבר הרעש משתנה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הCreative iNSPIRE 2500 2.1 שלי ברמקולים מהחברה הזו איך החברה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מצטער על כותרת לא כ"כ ברורה פשוט קצת קשה לי להסביר בשורה אחת יש לי אוזניות samsung HM3500 בלוטות' יש להן כפתור הדלקה ווליום וכפתור ראשי שאמור לקבל ולנתק שיחות כרגע אין לי BT בפלאפון ואני משתמש באוזניות עם המחשב מבדיקה קטנה עולה שאם אני מקבל שיחה קולית בג'ימייל אני לא יכול לענות עם הכפתור זה ניתן לשינוי/קינפוג וכו'? יש איזה דריבר שמגיע עם אוזניות BT שנותן לשחק עם ההגדות? (אני לא קיבלתי שום דבר) תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רוצה לשדרג את החדר שלי. בתכנון כבר לקנות מחשב חדש + טלוויזיה 32FHD בתור מסך. הפוסט הזה בשביל מערכת הסאונד. אני מוכן להשקיע 4-4.5 אלף על זוג רצפתיים קדמיים + רסיבר סראונד (או מגבר סראונד..לא יודע כ"כ מה ההבדל) אני רוצה מיד שניה. חדש לא משתלם במיוחד שאפשר להשיג משהו טוב במחיר זול. אני לוקח את הזמן שלי. לא ממהר לשום מקום ויש לי לפחות חודשיים עד שאבצע את הקניה. אני רוצה להיות סגור על זה עד הסוף. ומוכן גם לעשות מספר נסיעות עד לבית המוכר כדי לשמוע במה מדובר. במה כדאי לי לשים יותר דגש מבחינת השקעה כספית? רמקולים? מגבר? ובאיזה חברה עדיף? אני לא מעוניין בחברות מדבקה כמו Pure Accustics וכו'.. המגבר צריך להיות סראונד. יש לי 2 רמקולים, סטליטים, אחוריים שאני מתכנן לחבר אותם וגם סנטר. …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בהנחה כמובן שאם כן אז יש יציאות דיגיטליות לרסיבר.
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
זה השלט שקיבלתי עם הרמקולים, אבל לצערי הוא התקלקל... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שלט כזה? לא חייב להיות של אותה חברה, כל שלט שיחבר את המחשב לרמקולים ושאני אוכל לשלוט על הווליום יהיה מצוין.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי טלויזיית CRT עד שנקנה טלויזיה חדשה (בקרוב ), הבעייה היא שקשה לעבוד על הוינדוס עם רזולוציה כזאת נמונה (איזה רזו' זו ד"א ? ) אני בעיקר משחק ורואה סרטים אבל קשה לי לראות את הכתוב (שמות תיקיות וקבצים) איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
חדר שינה גדול, מחפש את הזוג הטוב ביותר במחיר. תקציב : 2000 ש"ח +- , שמעתי על האודיו אנג'ין a5, יש משהו משתלם יותר? אפילו במחיר זול יותר..
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה, שיהיה אפשר לצאת איתם החוצה(אוטובוס וכאלה). צריך באס חזק ואיכותי, ואיכות שמע גבוהה. האוזניות יתחברו לגלקסי 3, אז עדיף שיהיה לחצני שליטה. התקציב שלי הוא 300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
עריכת המנהל - הקנייה והמכירה בפורום אסורה, צונזר.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בנושא האודיאו אז תיסלחו אם אני לא מובן או מבין מה אני כותב אני צריך מגבר ורמקולים יש לי מחשב עם יציאת HDMI שמתחבר ל LCD יש במחשב גם יציאה אופטית (לא יודע את השם אבל אתם בטח יודעים) גם ה Xbox 360 מחובר ב HDMI לטלביזיה וגם לו יש יציאה אופטית בנוסף כרגע שניהם מחוברים בכבל אופטי לרסיבר ללא מגבר (סתם לדעת, עדין מיצרים כאלה היום?) משם לסט רמקולים 5.1 עם מגבר מובנה משהו שקניתי בנתיים ב 300 שקל אני רוצה להחליף את המערכת הקיימת בגלל שהרסיבר מקטע בסאונד מדי פעם וזה לא המחשב או הכבל האופטי כנראה משהו שם דפוק ברסיבר והרמקולים לא משהו עכשיו אני רוצה סראונד שהיה לסרטים HD ול Xbox שהבנתי שיש לו פורמט חדש בשם DTS Neural Surround, מקור: http://www.thehdroom.com/news/DTS_A…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות למשחקי מחשבי מרובה משתתפים ברשת [ קאונטר סטרייק וכו'] התקציב הוא עד 150 שקל..לא יותר !!! לא חובה מיקרופון מחובר לאוזניות. רצוי גם שיהיו של חברה אמינה. אם אפשר בבקשה מי שמציע לי דגם מסויים תמונה של המוצר תעזור מאוד ! תודה רבה מתן
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי , יש לי כאן כמה שאלות , חלקם קשורות לתחום אחר , פשוט חבל לדחוף כל שאתה לנושא שלה אז אני יכתוב את הכל כאן ב אדיו ומוזיקה. בקיצור , רציתי לקנות מערכת של סאונד שלמה לחדר , שזה כולל כרטיס קול חדש ורמקולים , רצוי 5.1 , ורצוי שיהיו חזקים מן הסתם. התקציב שלי הוא בערך 1200 שקל לכרטיס קול פלוס רמקולים. אבל אפשר לחרוג , בעוד 200-300 (גג!). אני מתלבט בין ה audigy + insipre 5200 or audigy + z640 בעיקרון אני לא מכיר עוד סוגי רמקולים. אבל דיי רצוי שהכרטיס קול יהיה audigy. אם התקציב לא נותן רמקולים של 5.1 איכותיים , אז אפשר לוותר על הכרטיס קול ולקחת את ה live שזה בעצם חוסך 200-250 שקל. ככה שזה בעצם הופך לשאלה של מה עדיף כרטיס קול יותר טוב , ורמקולים קצת פחות טובים או כרטיס קול פח…
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רמקולים Logitech - X-540 Black 5.1 בלי טוויטרים 541 ש"ח רמקולים CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 כולל 2 רמקולים עם טוויטרים 448 ש"ח עוצמת הקריאטיב עולה במיקצת על ההספק של לוג'יטק אבל מצד שני ללוג'יטק יש 2 רמקולים בכל מעמד לא יצא לי לשמוע אותם אז איזה מהם נותן צלילים יותר נקיים וטובים????
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD בגודל 32 אינץ' לא ממש שמים לב להבדל בין FHD ל- HDR. אז מה הטעם לקנות FHD בגודל כזה? ודבר שני, שמעתי שבטלויזיות FHD איכות התכנים של ה-SD נמוכה יותר מאשר ב- HDR. זה נכון? כי אני רוצה לקנות טלויזיית 32 אינץ' של סמסונג LCD ומתלבט בין ה-C450 ל-C530. אני יושב בערך 2 מטר ממנה ומשתמש בה לטלויזיה ו-PS3. אז אם ההבדל בין ה-FHD ל-HDR לא מורגש ושידורי הטלויזיה ייראו רע יותר ב- FHD כבר עדיף לי ללכת על ה-C450, לא ככה?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, האם קיים מוצר שיכול להעביר וידאו ממחשב לטלויזיה. הרעיון שהמחשב שנמצא באחד מחדרי הבית יוכל להקרין סרט על מסך בסלון ללא חיבורי כבלים. האם יש מוצר שתומך באיכות גבוה?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הנגן הזה פשוט פיצי!!!!! טיפה יותר גדול משני מציתי זיפו. ממש הבדל קטן. יש לי תמונות - אבל לא יודע איך להעלות לאינטרנט. שמישהו יגיד לי איך ואני ישים פה תמונות. שאלה: אפשר לקבל המלצה לאוזניות? רק לא כפתורים.. ולא מהסוג שדוחפים לאוזן. רצוי גם בלי קשת. משהו איכותי. עד 200 דולר מקסימום, רצוי פחות. אם זה עם קשת... אז לפחות שזה יהיה קטן שאפשר ללכת עם זה... קשת מאחור זה סבבה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי DVD של פיוניר 400V וחיברתי אותו כHDMI אמרו לי בחנות שהוא יעבוד רק בסרטי HD וכו באמת זה ככה ואמרו לי שבסרטים רגילים של DVD יורדת האיכות ל587 משהו כזה ואם אני רוצה שהאיכות תעלה אז להשתמש בקומפוננט לטלויזיה ובקומפננט האיכות נשארה אותו דבר כמו הHDMI ורואים מעפן מה לעשות, אני שוקל להחזיר את הDVD
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש משהו עם איכות מעולה לתיקלוט והפקה בסטודיו, וטובה לרוב השימושים גם מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב ושהמחיר יהיה משתלם Sennheiser HD25-1-II Pioneer HDJ2000 V-Moda Crossfade LP2 Allen & Heath Xone -53 Grado SR225i Audio-Technica ATHM50S מה אתם אומרים, איזה הכי כדאי? תודה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש כ. קול במחיר של עד 800 ש"ח עדיפות לקניה מחלילית. בגלל זיכוי שיש לי במקום. הכ. מיועד בעיקר למוזיקה: רוק ומוזיקה פסיכודלית. עכשיו, סביר להניח שאני גם אשחק במשחקים איתו.. האם אני ארגיש הבדל ממש גדול בינו לבין כ. של Creative ? מכל הבחינה של הEAX וכול'... בתודה מראש, דור
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-