אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות כרטיס טלויזיה ולכידת וידאו, על מנת להעביר קלטות אנלוגיות לדיסקים כ350 קלטות. ממה שהבנתי זה שאני צריך שיהיה לו מעבד פנימי שהופך לפורמט DVD בנוסף אני מעונין לראות טלויזה (כבלים) במחשב. אנא אני זקוק להמלצתכם מניסיון האישי שלכם. כתבתי 500 שח אבל אם צריך לחרוג מעט אז אני אחרוג בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321 אני כנראה קונה אותם יד שנייה ב350-400 שקל השאלה אם כדאי והאם הם זקוקים למשהו מיוחד כדאי להפעיל אותם אה עוד שאלה. האם יהיה לי אפשרות גם סתם לחבר לMP3 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כרגע הממיר מחובר לLCD בכבל 21 פינים רגיל ב10 ש"ח חבר שלי קנה כבל ב200 ש"ח ואומר שרואים 20-30% שיפור בתמונה. האם זה נכון או אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות טלויזיה LCD של Toshiba מדגם 37c3000, הסכום שהוצע לי הוא בסביבות 6900 ש"ח (כולל אחריות של ניופאן). קראתי ביקורות טובות על הדגם, אבל אשמח להתייחסויות של חברי הפורום שמכירים אותו - האם דגם מומלץ, האם שווה את המחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואחד עם איכות הקלטה כזו שאם אעלה את הסרטון לאחר מכן לצפייה מידית באינטרנט האיכות תהה גבוהה. מישהו יכול אולי להמליץ לי על כרטיס מספיק טוב, במחיר אטרקטיבי, ובדרך גם להסביר על תהליך ההתקן ומהן הדרישות הנלוות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יצא לי לשמוע את ה AKG 81 ואהבתי אותן... העניין הוא שמוכרים לרוב את ה AGK K518 האם יש הבדלים בין הדגמים הנ"ל? ומה מומלץ חוץ מהם?
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הורדתיח את הקודק של NVIDIA PURE VIDEO, ויש לי AC3 FILTER גם. כאשר אני מפעיל את הקודקים בעזרת KMPLATER יש דיליי בסאונד. כאשר אני מבטל את הקודק של הוידאו הסאונד בסדר... :-\ מישהו יכול להסביר לי איך לסדר בדיוק את הקודקים לניגון TS 1080P ב KMPLAYER או MEDIA PLAYER CLASSIC? או אולי נגן אחר? ב-POWERDVD יש תמונה מעולה של PUREVIDEO אבל אין סאונד בכלל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל הרמקולים מחוברים ועובדים, אבל כשאני מגדיר 2 ביחד (שמאלי אחורי וימני אחורי) רק אחד מהם עובד. אני כמעט בטוח שהבעיה היא בתוכנה שלי, Realtek HD Audio שבאה עם P35-DS3L (וכבר עידכנתי אותה עד הסוף) הנה תמונה להמחשה, 2 החיבורים מוגדרים על רמקולים אחוריים, אבל רק אחד מהם עובד. אני נואש לגמרי, עשיתי כל מה שאני יודע והבעיה עדיין שם. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות למחשב שתיהיה להם איכות וחשוב שהקבל יהיה דיי ארוך תודה לעוזרים........
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. הת'רד מופנה אך ורק לאנשים בעלי ניסיון עם המגבר. קיבלתי מגבר של קנווד מדגם KRF-V7030D, זה מגבר דולבי דיגיטל וגם DTS לקולנוע ביתי בן 7 שנים בערך. האם יש למישהו ניסיון עם המגבר הזה או מכיר אותו? בינתיים חיברתי אותו למחשב בחיבור אנלוגי עד שאני ארכוש כבל ואחבר אותו בחיבור דיגיטלי. בינתיים שומעים בסדר יחסית אך אני מרגיש שהמגבר "חשף" את האיכות הלא גבוהה של הרמקולים שחוברו אליו, הם עשו את העבודה כל עוד הם היו מחוברים למערכת מיני איכותית יחסית. בעוצמות גבוהות מרגישים את העיוותים וכבר אי אפשר להנות מהסאונד. בכל מקרה המגבר הזה מאפשר לי לשמוע סאונד ב 5.1 דרך המחשב ולפי דעתי יכול לבצע את העבודה יותר טוב ממערכת רמקולים 5.1 ייעודית למחשב. בכל מקרה כמעט ואי אפשר למצוא חוות דע…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
התגלגל לידי אתמול רסיבר של Becker דגם RS-300, ורמקולים BSR McDONALD דגם SS-2. המערכת הזו בת 20 שנה בערך... השאלה שלי היא מה איכות הרמקולים והרסיבר (כל אחד לגופו)? תודה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
טוב השאלה היא כזאת נגיד יש לי סרט שהוא BLURAY במחשב או שהוא בפורמט X264... יש אפשרות לראות אותו באיכות הזאת בטלוויזית LCD? כאילו אפשר איכשהו לחבר את המחשב לLCD ולראות באיכות של HD ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ברשותי מחשב HTPC ואני מעוניין לרכוש לו כרטיס טלוויזיה שישמש אותי לטלוויזיה (37') במחשב... אני כמובן אקליט ויחבר את זה בחיבור Component\S-Video הכי איכותי שאפשר לממיר דיגיטלי של הוט אני רק מבקש המלצה איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות - העדפה ל KSP \ FOXPC\ SKYPC. אה כן גם אני מעדיף שלט למרות שיש לי מקל+עכבר אלחוטיים.... ואם אפשר שלט של מדיה סנטר\עם חצים כמו של הממיר אז עוד יותר טוב. התקציב יכול להימתח בהתאם ליכולות של הכרטיס אני לא מחפש כרטיס סופר עורך שיקליט לי תכני HD שייעשה לי קפה אני רק צריך משו מקליט שתומך ויסטה סטייל הכרטיסים של לידטק, ואני צריך שתגידו לי מה טוב. בבקשה תענו! תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה חודשים רמקולים של טק ופתאום אני מתחיל לשמוע טוב כרגיל ברמקול הימני ובשמאלי שומעים גם אבל ממש חלש יחסית. אין לי מושג למה זה קרה פתאום הנה הדגם שלהם:http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=360460 בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המפרט מעבד Q6600 לוח ASUS P5K-VM 4GB GSKILL 800MHZ כרטיס מסך SAPHIRRE HD2600 PRO 512 MB כונן קשיח - 500 GB של WD (החדש) כונן קשיח לWMC 80GB כונן קשיח 250 GB שאני ככל הנראה יתקין VMC הייתי רוצה את המלצתכם בנוגע ל: 1.מערכת הפעלה מה עדיף?שתיהיה מתאימה למשחקים אך בעיקר ל HD 2.אני חושב להוסיף PVR אם אפשר המלצה 3.לגבי קודקים יש לי בעיה איתם, הורדתי את ה CCCP וגם FFDSHOW וגם KAZALITE אך כל הנסיונות מראות בעיות בעיקר בכתוביות וסאונד לא תואם או מקרטע. 4.האם יש אפשרות להריץ קדימה ב WMC או VMC? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום שלום ;D אז שמתי לב שיש וויכוח בין הJBL לסנרהייזר, כרגע אני נוטה יותר לכיוון הJBL בגלל הבאנדל הסגנון שאני שומע הוא בעיקר רוק כבד ובאוטובוס\כשאני הולך ברגל, כך שצריך בעיקר בידוד (חשוב) והדגשה לבאסים גם תעזור. אני אשמח להמלצות לכיוון הזה או השני, כולל חוות דעת מנסיון אישי (המחיר גם יכול לעלות עד ל250, אבל לא יותר). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
זקוק לעצות לחיבור מחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטים. עכשיו יש לי את הכרטיס מסך ATI Radeon X700 של SAPHIRE ממה שאני רואה יש לו את היציאה הרגילה למסך, ויש חיבור DVI וחיבור S-VIDEO. באיזה חיבור יהיה הכי טוב לחבר את המחשב?? זה צריך להיות חיבור לRCA שמתפצל ל3 חיבורים. ואם אפשר דוגמא לכבל/מתאם כזה מאחת החנויות. תודה! [br]פורסם בתאריך: 22 דצמבר 2007, 19:15:37 עזרה? מישהו?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הכניסה לאוזניות שעל פאנל המארז שלי מותאמת לכרטיסי קול של AC 97'. יש לי על לוח כרטיס קול מובנה בטכנולוגיית High Definition. קיים מתאם שיכול לאפשר לי נצל את הטכנולוגייה? (כרגע זה עובד כ-AC97) או שאני "חייב" לקנות מארז חדש, כזה שתומך בשניהם? ועוד שאלה, איזה כרטיס יותר טוב? מובנה כמו שיש לי על הלוח בטכנולוגיית high definition? או כרטיס הרחבה מסוג Creative X-Fi Xtreme Music? תיהיו בריאים.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לפתוח....איך הכרטיס קול בלוח האם הזה? יש הבדל בכעלל בין כרטיסי הקול בלוחות האם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם : טלוויזיה , 360, Wii , וdvd. יהיה נחמד אם גם תהיה לו כניסת HDMI תודה לעוזרים :
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי במחשב חיבור קדמי לאוזניות, מיקרופון ושני USB כשאני מחבר אוזניות אני לא שומע איתן כלום...ובדריבר הוא לא מזהה אותם גם... ואת הרמקולים הוא כן מזהה. החיבורים מקדימה כן מחוברים ללוח אם כי דברים אחרים עובדים איתם ולא האוזניות לא. הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב מאמריקה הצלחתי לחבר אותו הכל אפילו להוריד את הלוח תוכניות של יס [אני מחובר ליס] אבל בגלל שהמחשב אמריקאי והיז אירופאי אז הוא לא מקבל את הוידאו ואת האודיאו יש משהו שאני יכול לעשות? ואם לא אני יכול לקנות כזה לא יודע איך קוראים חיבור אדום צהוב לבן שיהיה אפשר לחבר אליו תיס ואז לקליט? תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כרגע יש לי בחדר זוג רמקולים jbl lx55 עם רסיבר של קנווד בערך באותו גיל כמו של הרמקולים האלה (הם יוצרו בין 89ל 92 ) חשבתי אולי לקנות רסיבר חדש ולהוסיף עוד זוג רמקולים אחוריים וסנטר או מצד שני לקנות את הz-5500 שכנראה זה יצא יותר זול מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-