עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SyndromE,

נתקלתי במוצר הבא: http://www.tomacro.com/english/ProductShow.htm והתרשמתי - נגן FullHD עם harddisk פנימי (IDE) שמתחבר ישירות לטלויזיה. ניתן לחבר אליו את המחשב, HD USB חיצוני ואפילו לחבר אותו לרשת הביתית למשל ולמשוך סרטים מהרשת! תומך בכל הקודקים המוכרים לניגון HD וכו'... השאלה היא איפה אפשר להשיג את זה או משהו בסגנון בארץ ? זה היה סוגר לי את כל הסיפור של MediaCenter בסלון... אולי כדאי לארגן איזו רכישה קבוצתית של המוצר מסין? נתונים טכנים: http://www.tomacro.com/english/Product_Para.htm [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by rani,

שלום יש לי מחשב (מפרט בצד) שאשמח לחבר לטלויזית הHD החדשה שלי... רשום לי כמובן שהכרטיס מסך שלי תומך בHD רק שלא קיבלתי איתו שום כבל מיוחד כדי לחבר. לכרטיס מסך יש DVI VGA S-VIDEO וקיבלתי איתו רק כבל S-VIDEO.. שאני מאמין שהוא לא מתאים כדי לשדר HD, איזה כבל אני צריך לקנות כדי לשדר דרך הכרטיס מסך HD? ומאיפה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני קונה מסך SAMSUNG 226 למחשב אבל אם אני רוצה להריץ סרטי HD צריך תוכנה מסויימת?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by DoroS,

קיבלתי מחבר את הכרטיס קול הזה והוא איבד את הדיסק עם הדרייברים והתוכנות , את הדרייבר הורדתי מהאתר של creative , אבל את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס אני לא מוצא , התוכנה ששולטת על הכרטיס בעצם . איך משיגים את התוכנה ? תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by Badi_Mami,

שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. קנית אתמול טלוויזית LCD "32.כשרצית לחבר אותה לממיר ראית שבממיר יש רק RCA. אני בטוח שיש ממירים יותר חדשים משלי עם יציאות יותר איכותיות.יום ראשון אני אתקשר ליס ואבקש שיחליפו לי לממירים אחרים אם תוכלו לתת לי דגמים זה היה מעולה תודה ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. צריך המלצה למערכת קולנוע ביתי תקציב של עד 3000 שקל ל - LCD ו - 1000 שקל לאודיו, מומלץ גם שיהיה DVD כחלק מהמערכת (אבל לא חובה). נתונים / דרישות נוספות : - LCD צריכה להיות 32 אינץ'. - זה לחדר 8 מטר אורך על 4 מטר רוחב על 2 מטר גובה, בקשר לפיזור של הרמקולים באמת אין לי מושג אשמח שכחלק מההמלצה גם ימליצו לי על זה. - אם כדי לחלק את התקציב בצורה שונה, אני גם אשמח לשמוע מה אתם מציעים. - מה מרחק הצפיה המומלץ מ - LCD 32'?. מקווה שזה מספיק מידע, אם לא תציינו אני ישתדל להוסיף בהקדם, תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by SpeciAL,

קניתי כרטיס קול ואני צריך שתסבירו לי איך מרכיבים והכל.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  9. Started by iDanVas,

זו טלויזיה מקרן אחורי די ישנה , אני צריך את המפרט הטכני שלה , חיפוש ב GOOGLE לו נתן כלום

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by Winterlord,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים לגיימינג ומוזיקה, חשוב לי שתהיה במה רחבה שאוכל למקם את הקולות במרחב ולכן אני מעדיף מאוד אוזניות פתוחות. הסנהייזר נשמעו לא רע בכלל אבל הצליל היה קצת אפל ומרוחק, לעומת זאת שמעתי שלאודיו טכניקה יש במת צליל מאוד רחבה וטובה ותדרים גבוהים מאוד מפורטים ומדויקים. הבעיה שאין איפה לשמוע אותן בארץ ואני מעדיף שלא להשקיע כזה סכום באוזניות שלא שמעתי עדיין. השאלה אם יש מקום בארץ שמשמיע אודיו טכניקה או שיש עוד דגם מומלץ לשימושים האלו? חשוב לי לציין שאני שומע בעיקר מטאל ואני אוהב טרבל מפורט וטוב, מיד חם ובס הדוק ולא מרוח, אבל שיהיה לו מספיק כח. האוזניות יחוברו לכרטיס קול שמופיע במפרט בצד. ואני יודע שאני קשה, אז סליחה ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by RON_Xxx,

מה עדיף? הרסיבר יחובר למערכת של מוראל nova 5.1 ייעוד מוזיקה וסרטים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Andrey22,

אני מחפש משהו לחדר כדי לצפות בסרטים ולשחק,אם יש לינק ליד שנייה אז גם מתאים,כרגע אין תקציב מוגבל אבל עדיף שלא יעבור את ה-3K.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. מעוניין לרכוש כרטיס T.V חיצוני איכותי ,מה היא המלצתכם? עד 800 ש"ח כולל רדיו , אם יש שוני באיכויות של התמונה , תודה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב מסוג KENWOOD RXD-F2 נאבד לי השלט של המערכת עכשיו השאלה אם אני יכול לכוון שלט אחר שישלוט על המערכת (כיבוי,הדלקה) דברים בסיסיים אם יש תדר או אפשרות לעשות זאת אשמח לקבל עזרה נ.ב(יש לי שלט של מערכת אחרת מסוג sherwood rm350 אם יהיה אפשר לכוון אותו למערכת זה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. אם צריך כל דבר נוסף (תמונה אחרת להמחשה) רק תגידו, אני פשוט חייב למצוא את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. שלום לכולם... רכשתי אתמול את ה pvr-150 המוכר .....בכך מקרה, ניסיתי לעבוד עם התוכנה הזאת...הגדרתי על היציאה המתאימה ..לא זוכר איך היא נקראת, משהו כמו composis לא מדוייק אבל לא משנה... עכשיו. יש את החלק השני שצריך להגדיר ,כל הקטע הזה של ה pal וה- ntsc כדי שיראו טוב כי רואים לא טוב .. אם יש למישהו מושג איך עושים את זה ויוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד ....זה דיי דחוף.. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. שלום, אני מחפש אוזניות סופר איכותיות למחשב, שיכללו גם מיקרופון ויתנו לי אפשרות להנות מסאונד איכותי מבחינת מחירים נראה לי כול מחיר כמעט (סה"כ לפי מה שראיתי אין דברים יותר מידי יקרים בתחום הזה) יש מוצרים שאתם ממש ממליצים עליהים בחום שיספקו סאונד עשיר וחם ואיכותי ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by yonik,

האם הכרטיס הזה יעבוד לי בארץ עם יס? (בגלל השיטת שידור) תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Hauppauge-WinTV-HVR-1600-1178/sem/rpsm/oid/168467/catOid/-13043/rpem/ccd/productDetail.do

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. היי לכולם לפני שבוע התחדשתי ברמקולים של ATP3. עכשיו אני רוצה להניח את הרמקולים יותר למעלה,והכבלים פשוט קצרים. האם יש אפשרות לקנות כבלים מאריכים ל-2 הרמקולים האלה? יש לצייין שהסאבוופר נשאר במקומו,ואין לי צורך בכבל מאריך מממנו למחשב. אני זקוק ל-2 כבלים מאריכים,אחד מהרמקול הימני לסאבוופר,והשני מהרמקול השמאלי לסבאווופר. אני מאמין שהאורך הוא 3-4 מטר. איך נקראים החיבורים האלה? לרמקול האחד יש חיבור של 6 פינים כאלה,ולרמקול השני חיבור של בננה כזה. והאם מלבד הכבלים אני צריך לקנות גם מתאמים?? פשוט אין לי מושג איך עושים את זה..זה נראה סבוך מדיי. בתודה מראש שי

20. אוקיי...התקציב הוא 500ש"ח. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים. המשני, מוזיקה ומשחקים. אני צריך אוזניות ללא מיקרופון, אוזניות קשת מעל הראש עם כריות ספוג (התרגלתי כבר), אם אני לא טועה הכוונה לאזניות סגורות ולא פתוחות. עד כה ראיתי המלצות על הRP-21. על הHD485 ועל הHD280 PRO. אני צריך לדעת מהן האוזניות שהסאונד בהם הכי טוב!! ואם יש לכם המלצות לדברים יותר טובים באיזור ה500, אז אין לי בעיה. קצת יותר, קצת פחות.. לא נורא. נ.ב. אני גר בנתניה ואם מישהו מכיר חנות מכובדת בסביבה.. שאוכל להתרשם מהאוזניות הממולצות ולשמוע ולראות אם מתאים לי, אני יותר מאשמח. נ.ב. מי שבא לו לעזור, בעיות בסאונד.. פורום תמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם. נתקלתי בבעיה הזאת במגבר שלי, של חבר ושל עוד כמה חברה באינטרנט. הרבה מגברים של קנווד שיצאו בערך בתחילת שנות ה 2000 סבלו מבעיה שאחרי זמן מה - יכול להיות חודשים ויכול להיות שנים, המכשיר הפסיק להגיב לשלט או שהיה מגיב לפרקים. אתחול של המגבר לא היה פותר את הבעיה. הפתרון הוא כך, קודם כל יש לבדוק את תקינותו של השלט ואם הוא תקין אז הבעיה היא במגבר: ההלחמה של העין של ה IR ללוח שעליו היא יושבת בוצע בד"כ ע"י הלחמה קרה/יבשה ולאחר תקופה נוצרים סדקים בהלחמה ואובדן מגע. הפתרון הוא שחרור ההלחמה הישנה והלחמה מחדש של הרגליים ללוח. שמעתי על כמה אנשים שפשוט חשבו שהשלט נדפק וזרקו אותו לזבל, למרות שהוא היה תקין והבעיה היתה במגבר..

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by בטיטi,

ברשותי כרטיס טלויזיה WinFast TV2000 XP Expret, אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם הכרטיס הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם הכרטיס הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? 3. במידה ואחליט לרכוש כרטיס חדש, על איזה כרטיס אתם ממליצים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  23. Started by Snirs69,

אצל אחד מהחברים שלי ראיתי את האוזניות של AKG מדגם K26P והייתי מעוניין לרכוש אותם, אך בחנות שממנה רציתי לקנות אמרו לי שאין ושיש במקומן את הדגם K414P ורציתי לשאול איזה אוזניות עדיפות. השימושים העיקריים שלי זה לחיבור לנגן נייד כך שאני צריך עוזניות אטומות. מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני חייב אוזניות טובות לMP. בתודה מראש, שניר :-> {אם למישהוא יש הצעה כל שהיא שלא עולה מעל 250 ש"ח ההצעה תתקבל}

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by במבה רטובה,

חבר שלי קנה טלווזיה שאמרו לו שהיא HDTV אבל רשום HDready והמונה נראת טובה אבל לא נראה לי שזה HDTV

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. האם אתם יכולים לתת לי קצת המלצות על דגמים מסוימים במחיר שציינתי? חבר המליץ לי LG 32lc51 Samsung LA32S81B Philips 32PF5331 האם יש חברות מסוימות שמומלצות יותר מאחרות? איזה דברים לחפש כדי לדעת אם הטלוויזיה טובה(סוגי פאנלים וכניסות הכרחיות)?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים