עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אני מחפש רמקולים שמטרתם היא לשרת אותי לשימוש מלא במחשב. יכול להיות שאוותר על הרמקולים לשימוש גיימינג, אך אני עדיין שוקל זאת. אני נוטה לכיוון 5.1, אבל לפי מה שהבנתי אין שום מערכת שתביא לי ביצועים טובים במחיר הזה. לכן, אבקש המלצות למערכת 2.1, מפני שאיני מבין בנושא הזה כלל וכלל :-X . אם 300 ש"ח נחשב לתקציב דליל מדיי, הרגישו חופשי להמליץ על מערכות יקרות יותר (לא להגזים, כן?). נ.ב. האם המערכת SBS A520 5.1 שווה משהו? תודה מראש . ‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כרגע אין לי כלום חוץ מ.. גיטרות. אני רוצה להקליט בבית על המחשב שלי. יש לי WINDOWS XP כ. קול מובנה מעבד פנטיום 1.8GHZ 512 DDRAM1 333MHZ מחשב ישן אבל זה מה יש ואני לא מחפש להיות מקצועי אלא רק לשמור את השירים שלי על המחשב. במה להתחיל? האם כדאי לעבוד עם מיקרופונים או לחבר בצורה כלשהי את הגיטרות ישר למחשב? תודה. נ.ב. איך הופכים קובץ מפ3 לקובץ מידי ע"מ לנגן אותו בגיטר פרו? (קובץ שהתחיל בתור מידי, ואז הפכתי אותו למפ3, נמחק לי קובץ המידי המוקרי ואני רוצה לשחזר דרך קובץ המפ3) תודה שוב

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  3. אני מחפש קישור לרמקול שנותן צליל היקפי.... למי שלא הבין מה אני אומר זה בעצם נראה כמו רמקול סנטר רגיל אבל בתוכו יש עוד כמה רמקולים והזוויות השונות (או משהו כזה) נותנות צליל היקפי. פשוט התערבתי עם חבר שלי שיש כזה דבר אבל לא הצלחתי למצוא קישור לכזה רמקול ואני חייב לנצח בהתערבות. אז אם אתם יודעים על מה אני מדבר בבקשה תנו לי לינק לאחד כזהץ

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rooster,

הי, רכשתי לא מזמן את המסך LCD של פיליפס 42PFL8404H. חיברתי אליו מחשב באמצעות כבל HDMI 2 HDMI ומתאם DVI למחשב (ווינדוס 7 כרטיס מסך RADEON 9600). הכל עבד טוב ויפה עד אתמול שהטלויזיה לא קולטת יותר סיגנל מהמחשב וניסיתי לחבר לכל כניסות הHDMI בטלויזיה. חיברתי את קצה הHDMI למסך מחשב והוא הציג את התמונה. יש לציין שמדובר בכבל ארוך (5 מטר). שניסיתי לחבר באמצעות כבל של 3 מטר שעובד לי במקום אחר, לא התקבלה תמונה בטלויזיה ולא במסך מחשב. עוד אציין ששני הכבלים פשוטים. יותר מדי מידע? יש עוד- שחיברתי את הכבל הקצר לטלויזיה ולרסיבר, הטלויזיה קלטה את השידור מדי פעם יש למישהו מושג קלוש מה הולך פה? אני די מיואש ומתאר לעצמי שהבעיה בטלויזיה אבל רוצה להיות בטוח לפני שאקח אותה לתיקון …

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by Salwaby,

אני מחפש אוזניות קשת , אטומות. חשוב שלא יהיו אוזניות DJ לוחצות, השימוש בהם הולך להיות ממושך - כמה שעות כל פעם בכיף. תודה רבה. (מחיר 200-300 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Hakiru,

אני מחפש DVD שקולט MP4 ו-MKV עם אופציית חיבור ל-USB יש כזה דבר במחיר זול? אם יש אפשרות גם להגדיר את גודל ועיצוב התרגום בו אז גם מצויין,מישהו יודע מאיפה כדאי ליקנות?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by J.a.C.k,

אני מחפש אוזניות עם התמורה למחיר הכי טובה אוזניות טובות מחברות כמו SENNHEISER SONY KOSS נשברו לי האוזניות של הBOSS שעלו בזמנן 119USD ! תודה לכל המגיב

8. Started by greenich,

החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  9. כמו הכתוב בכותרת - צריך עזרה, בבחירת סטרימר בסיסי לשימוש עם מסך פלזמה בסלון. המכשיר לא צריך להיות יקר מאוד, או לתמוך בפורמט אודיו מיוחדים - רק לנגן סרטי HD באיכות טובה בנוסף חשובה תמיכה בעברית (לשימוש אנשים מבוגרים) חשבתי על 2 אופציות : - playOn! HD mini שעולה כ-500 שח - Apple tv שעולה כ-600 שח מי מהם יהיה אופציה עדיפה? או שיש סטרימר עדיף על שניהם?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן חבר שלי עשה הסכם עם אבא שלו שאם הוא קונה לו אוזניות כמו שלי (E2C) הוא לא ישמע ברמקלים שלו מתי שיש מישהו בבית שזה מפריע לו.... אני אמרתי לו ששווה לו להוסיף 30 דולר יותר בשביל ה ER6i הוא שאל מה רע בשלי אמרתי שאני אפתח תראד בHW ואשאל אם זה שווה עוד 30$ וזה מה שעשיתי.... האם הן שוות 30 דולר יותר? ומה זה אומר שהן בנוייות מיוחד לאייפוד כי אין לו אחד.... האם הן נוחות יותר או פחות מE2C?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by ELiA,

המלצה למגבר ראיתי את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PLA4350&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap ורציתי לדעת איך הוא ישתלב עם סאב של רוקפורד 2 רמקולים של פיוניר וטוויטרים...

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. היי יש לי מחשב Pentium-II עם מעבד 355Mhz וזכרון RAM של 512MB/133Mhz. כשאני צופה בוידאו קליפים באינטרנט, למשל ב-YouTube אז הסרטון כל הזמן קופץ (ניסיתי להוריד קבצים וראיתי שקצב ההורדה מגיע ל-200K אז זה כנראה לא קשור לקצב הורדת נתונים). יש למשהו רעיון מה צריך לעשות כדי שהסרטון ינגן כמו שצריך? (חוץ מלקנות מחשב חדש...) תודה

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by Frozen-Ice,

אני רוצה לקנות אוזניות מארצות הברית עד 300 ש"ח איזה לדעתכם ???

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  14. חברה אני מחפש אזניות לנגן החדש שלי מישהו יכול להמליץ ? חשבתי על PX200 של Sennheiser כי אני לא רוצה אזניות כפתור ואלו נראות לי איכותיות וממש מבודדות מהסביבה (מדובר באזניות שאפשר ללכת איתן בחוץ, לא אזניות של DJ). http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207?Open&print= תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  15. אז ככה, קניתי אתמול את הX-530 של LOGITECH ,ורמקול אחד לא עובד... (אחורי ימני עם זה משנה) הם עובדים עם הכרטיס קול הBUILD IN שיש על NFORCE 2. הורדתי את הקובץ של ה6 רמקולים מכאן: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/howto/articles/Multichannel.aspx#link6 ויצא שהסנטר נשמע באחורי שמאלי, והאחורי שמאלי נשמע בסנטר והאחורי ימני (זה שלא עובד כאילו) נמצא בסאב בכלל.. והרמקול הימני שמאלי נשאר שקט אני בטוח כמעט לגמרי שהחיבורים שעשיתי נכונים.. בדקתי פעמיים מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לפתור אותה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. טוב קניתי היום DVD חדש XERO דגם HSD 4000 הוא הכי חדיש עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא צריך להדביק את הכתוביות לסרט אלה להעלות אותם בנפרד אבל אני לא מצליח צרבתי את הסרט בנרו והוספתי לשם את הכתביות אבל איך אני שם את הכתוביות? יש דרך מסוימית שצריך לצרוב את זה תודה לעוזרים זה מאוד חשובבבב לי.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

יש לי לוח אם לפנטיום 4, וכמו למרבית לוחות האם מהסוג הזה, יש לי כרטיס קול מובנה. AC97. מישהו יודע אם שווה להשקיע בקניית כרטיס קול חדש, או שזה טוב מספיק? אני משתמש בסאונד בעיקר לMP3 ולמשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by מiכaל,

שלום, כשאני מחבר את האוזניות לחיבור של הורוד והירוק האלו, אני שומע מה שצריך לשמוע אבל עם הד מטורף, איך אפשר לתקן את זה? חיברתי אוזניות שהם USB... והם עובדות בלי ההד (הייתי משתמש בו אבל רק בצד אחד שומעים) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, אני מנסה לחבר את המחשב בו זמנית למגבר סטריאו וגם לרמקולים של מחשב, אבל המחשב מאפשר לשמע לזרום רק לאחד מהם. במחשב הישן עשיתי זאת בהצלחה - היה WinXP מחובר בכבל קואקסיאלי S/PDIF ובאותו זמן גם חיבור פלאג של PL 3.5 שיוצא לזוג רמקולים. ניתן היה לשמוע מוזיקה בו זמנית גם דרך המגבר וגם דרך הרמקולים של המחשב. במערכת החדשה לא הצלחתי. אגב, כאשר אני מחבר את הפלאג PL 3.5 של הרמקולים של המחשב, קופץ מסך ששואל מה חיברתי. האפשרויות הן: קו נכנס מיקרופון נכנס אוזניות רמקול קדמי יוצא רמקול אחורי יוצא רמקול מרכזי/סאבוופר יוצא רמקול צדדי יוצא המערכת: לוח אם: gigabyte H55M-S2H דרייבר אודיו: RealTek HD Audio מערכת הפעלה: Windows 7 חיבור למגבר: S/PDIF out - optical חיבור לרמק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by deelad,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרסיבר בחיבור דיגיטלי וזה אומר שאני צריך ליקנות כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, עכשיו אני רוצה ליקנות אחד שמיתחבר ל USB. ואני לא רואה אחד כזה שהוא 24BIT\192KHz רק עם 96KHz וחבל לי כי זה יוריד לי את האיכות, מה אפשר לעשות???

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by 114508534,

בוקר טוב חברים אני מעוניין לקנות ממיר עידן + שתומך ב hd ואשמח לשמוע על הלצות וכ׳ו , אני עובר דירה ולא מעוניין להתחבר לחברות הכלבים או הלוין . תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by someone,

על הדגם של ה20GB והUSB 2 אם למישהו יש? (זה מה שנמכר בארץ) אולי למי שיש יכול להעלות קצת תמונות ולספר על המכשיר? ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי זה לא מוצא משהו מוגדר... תודה מראש בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. שלום לכולם.. אני מחפש לקנות רמקולים, רצוי מאוד מwww.ksp.co.il, את האמת, רק דרך שם. אבקש לא לעבור את התקציב.. לא יותר מ365 ש"ח. הרמקולים האלו נועדו בעיקר לאמא שלי ולכן היעוד שלהם הוא להשמיע מוזיקה ולא ברמה חזקה מדי. רמה בסיסית וטובה, שיהיה אפשר גם שקט.. אני לא מחפש רמקולים שירעידו את החדר אלא שישמיעו מוזיקה באיכות טובה. אם המומלץ הוא ATP3 וראיתי שכאן הוא מומלץ.. אז אשמח לקנות אותו . נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..).

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by bg1987,

אני מחפש רמקולים חדשים למחשב, 2.1, עיקר השימוש הוא לסרטים ומשחקים וגם קצת מוזיקה (רוק ומטאל בעיקר). כרגע יש לי CREATIVE SBS330, אבל המגע שלהם כבר לא טוב ואם מזזים את הסאב הרמקולים מאבדים באלאנס או שאחד מהם פשוט מתכבה (עד שמשחקים עם החיבור שלהם לסאב. מלדב הבעיה בחיבורים אני ממש מרוצה מהרמקולים שלי (אולי שליטה על גובה הבאס היה נחמד) ואני מחפש משהו דומה, אולי עם איכות סאונד טובה יותר. התקציב הוא איזור ה 400-450 שקל. נ.ב. ראיתי את JBL CREATURE ונראה לי שהם מתאימים לי, מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.