אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש איזה שהיא אופציה לכבות תרמקולים חוץ מהלחצן מאחורה? דרך השלט אולי ? כי מאחורה הוא מאפס את ההגדרות של הבאס והטריבל.. ובוא נגיד שאין זה בסדר להשאיר אותם דלוקים? זה הורס תמגבר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
בימים אלו החלפתי את מערכת ההפעלה שלי בHTPC מויסטה לXP. התקנתי את הכל מהתחלה והכל עובד מצויין למעט דבר אחד. המחשב שלי מחובר למגבר בכבל אופטי. הבעיה היא שאני מקבל סלט ביציאות הסאונד - כשאני לוחץ על הדמית הרמקולים הקדמיים במחשב , במציאות אני שומע את האחוריים , את הסאב והסנטר אני לא שומע כלל וכשאני לוחץ כל הדמיית הקדמיים אני לא מקבל שום צליל. חיפשתי בכל מקום בתוכנה ולא מצאי שום דרך לתאם את היציאות . הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים לREALTEK אך ללא הועיל. בויסטה העסק עבד מצויין הערות - לוח האם GIGABAYT GA-MA69GM-S2H
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. **זהירות חפירה** הגיע לידי סכום כסף ואני מעוניין להשקיע חלק ממנו בחלפת הרמקולים. קודם כל, אני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להחליף מערכת שמע. כרגע אני עם Altec Lansing ADA880 שמחובר דרך Creative Xtrem music. אין לי שום תלונות למערכת, אבל אני רוצה לשפר את האיכות. אני מתכוון להשקיע כ1300 ש"ח, אין לי אפשרות להגדיל את התציקב בכלל.. בתקציב הזה יהיה בכלל כדאי מבחינת שיפור להחליף את מערכת השמע? השימוש העיקרי של ההסט יהיה בערך 70% סרטים וכ30% מוזיקה. רוב הסרטים שלי הם בסטריאו, יהיה בכלל עדיפות ל5.1? בתקציב הזה עדיף מערכת יעודית למחשב, או סט רמקולים רגילים? ***יש אפשרות לחבר רמקולים יעודיים למחשב לממיר של יס? מאוד חשוב לי הבאס, הסאבוופר בADA880 פשוט מפלצתי!! אך הבאס …
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הלך לי הטרנספורמטור במגבר ואני צריך להשיג טרנספורמטור חדש... הנתונים שלו הם נכנס: 220 וולט יוצא: 2 חוטים של 40-45 וולט בעלי חוט אחד של אדמה משותף ועוד 2 חוטים של 6 וולט- לתאורה... תודה
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
נדלקתי על ה-ipod mini אבל החסרון העיקרי מבחינתי שאין לו רדיו מובנה. ראיתי שיש ל-ipod הרבה מוצרים נילווים (ואפילו משדרי FM) אך לא מצאתי רדיו מישהו מכיר תוספת רדיו (בפרט שניתן להשיג בארץ..)
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המסכים האילו, הLG עולה יותר והם בערך אותו מפרט רק ש ב LG יש כניסת USB שב SAMSUNG אין, אבל מצד שני ראיתי מלא ביקורות טובות על ה SAMSUNG. למישהו יש מושג וידע לגבי שניהם שיכול להגיד לי מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היי , יש לי כאן כמה שאלות , חלקם קשורות לתחום אחר , פשוט חבל לדחוף כל שאתה לנושא שלה אז אני יכתוב את הכל כאן ב אדיו ומוזיקה. בקיצור , רציתי לקנות מערכת של סאונד שלמה לחדר , שזה כולל כרטיס קול חדש ורמקולים , רצוי 5.1 , ורצוי שיהיו חזקים מן הסתם. התקציב שלי הוא בערך 1200 שקל לכרטיס קול פלוס רמקולים. אבל אפשר לחרוג , בעוד 200-300 (גג!). אני מתלבט בין ה audigy + insipre 5200 or audigy + z640 בעיקרון אני לא מכיר עוד סוגי רמקולים. אבל דיי רצוי שהכרטיס קול יהיה audigy. אם התקציב לא נותן רמקולים של 5.1 איכותיים , אז אפשר לוותר על הכרטיס קול ולקחת את ה live שזה בעצם חוסך 200-250 שקל. ככה שזה בעצם הופך לשאלה של מה עדיף כרטיס קול יותר טוב , ורמקולים קצת פחות טובים או כרטיס קול פח…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי כמו שרשום בכותרת אני מחפש המלצות לLCD TV בגודל 26" בתקציב 2500-3000 ש"ח בשאיפה לכמה שיותר זול מין הסתם אני לא ממש מבין בטלוויזיות מסכים וכו אבל רצוי שהTV תתמוך בFHD ושיהיה לה לפחות שתי יציאות HDMI, ראיתי את הטלוויזיה הזאת http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=26LC41&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=148&aff=Zap〈=he אבל שמתי לב שזה 1080P ולא 1080I שזה אומר רזולוציה יותר נמוכה לא? בכל מקרה אני ישמח להצעות והארות מצידכם, דרך אגב הטלוויזיה תשמש בעיקר לשידורי TV רגילים מממיר דיגיטלי, וחיבור למחשב על מנת לראות סרטים וכו.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, המון זמן לא ביקרתי בפורום, אז בשעה טובה קניתי LCD ואני אמור לקבל אותה בשבוע הבא קודם כל רציתי לשאול, מאחר ואין לי בטלוויזיה כניסה של סקארט איך הכי כדאי לי לחבר את הממיר לטלויזיה? דבר שני , אני מעוניין לבדוק את האיכות של הHD מאחר ושמעתי דברים טובים ,כיצד אוכל לבדוק את האיכות על ידי המחשב? האם צריך מחשב חזק משלי על מנת לצפות בשידורים אלו? מהיכן ניתן להוריד תכנים לבדיקה ואליו תכנים מתאימים לטלוויזיה שלי ? 720P או 1080P. הטלוויזיה היא 37 אינץ' דגם A450 של סמסונג HD READY כמובן. אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע כמה הם עולות בערך בארץ??? ושאלה נוספת, הייתםפ ממליצים להסתובב איתם בחוץ עם נגן?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הביקורת: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=11993 סרטון ההדגמה (והשוואות גדולים מול H320 H120): http://www.misticriver.net/index.php?page=H10 The iRiver H10 is a great player. Easy to use, great sound quality, easy to navigate, 5gb of storage, on the fly playlisting, photo viewing, slideshow, color screen, great styling. Both power users and everyday consumers will enjoy using it's many features. It stacks up very well against the competition and if viewed side by side should come out on top. Pros * On The Fly Playlisting * Photo Viewing/Slideshow * Color Screen * Easy Navigation * Great Sound Quality * Appealing Design Cons * Alphabetical …
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה בערך רכשתי את האוזניות KLIPSCH S4 ואני דיי מאוכזב מהם. האיכות סבירה,אבל הדבר שהכי הציק לי שהעוצמה ממש חלשה. אולי זה בגלל הפלאפון שמחובר אליו?(גלאקסי 2) קניתי את הדגם שמתאים לאנדרואיד מאיביי,אולי הם פחות טובות מהS4 הרגילות? בכל מקרה אני צריך המלצה לאוזניות IN EAR אחרות בתקציב של 300-500 ש"ח רצוי שיהיה שלט לשליטה על הווליום אבל לא חייב. תודה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות BT (בהכרח BT כי אני רוצה לחבר אותם לנייד) לשימושים הבאים: סקייפ (דרך הלפטופ והסמארטפון). שיחות טלפון דרך הנייד. לשמוע מוזיקה דרך הנייד. לשמו מוזיקה דרך ה DESKTOP בבית/בעבודה. וגם לסדרות דרך DESKTOP בבית. חשבתי על האוזניות הבאות: אתר יצרן ביקורת מכירה לגבי תקציב - אני מחפש משהו עד 200 שקל. חשבתי במקביל לקנות גם אוזניות אלחוטיות (לא BT) יותר איכותיות לסרטים וסדרות), אבל אם יש משהו BT שהוא ממש איכותי גם לשימושים האלה אז אני אשקול להעלות את התקציב. מה אתם אומרים? נ.ב. יש לי דונגל BT ישן ופשוט בDESKTOP בבית. האם אני אצטרך לקנות משהו אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח GIGABYTE GA-X48-DS5: http://www.giga-byte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2766&ProductName=GA-X48-DS5 יש לו יציאות SPDIF OUT כאופטי וכ COAX מובנה על הלוח ועוד חיבור פנימי ל IN עם פאנל אחורי נוסף. חיברתי לו כניסה אופטית שהייתה ברשותי מלוח אחר ( DFI LANPARTY SLI-DR) בסדר הבא מלמעלה למטה: אדום, לבן, ירוק. תמונה של הקונקטור הזה מצורפת. חיברתי בעזרת כבל אופטי (שתמונתו מצורפת) מממיר ה yes שהמודל שלו הוא 3100SV לכניסה שחיברתי. בדקתי באפשרויות של הדרייבר איך אני יכל לשמוע את הכניסה הזו ועד לרגע זה לא ממש הצלחתי. כמו כן ניסיתי לחבר את יציאת ה COAX של המחשב לטלויזיה(גם כן כניסת COAX) בעזרת כבל RCA וגם לא שמעתי…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מרחק צפיה 3-4 מטר שימוש: סרטים HD ורגילים דרך המחשב, צפיה בערוצים רגילים אולי קצת משחקים דרך המחשב. מה אתם אומרים על ה32 האלה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717922 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 והאם זה שווה לוותר על FHD ולקנות 37? כי בתקציב הזה אין 37 FHD. יש לי 32 בחדר אחר בבית וזה נראה בסדר, אפשר להסתדר.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
הי, יש לי SB-128. אני מחבר אליו את הרמקולים הפסיביים שלי ליציאה אחת, וכבל סטריאו שהולך למערכת ל-LINE OUT הבעיה היא שכאשר ה-LINE OUT מחובר למערכת אין לי סאונד דרך הרמקולים. אם אני מנתק את הכבל (גם מהצד של המערכת) יש לי סאונד ברמקולים האם יש לי אפשרות לשמוע גם במערכת וגם ברמקולים? האם ניתן לשמוע ברמקולים כאשר המערכת סגורה (והכבל מחובר) ? ניסיתי לשנות בהגדרות של הכרטיס קול (2 רמקולים, 4 רמקולים, 4.1.....) לא עזר האם כרטיס קול יותר חדיש יפתור את הבעיה? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אוקיי הסטאפ הנוכחי שלי: מקור - כרטיס קול Xonar DX, יש לו יציאת אנלוגית וגם דיגיטלית. פלט - מהיציאה האנלוגית דרך מערכת סטריאו ישנה אבל שאני מאוד אוהב LG FFH-2020 אל זוג רמקולים סבירים של 6 אוהם, ובעיקר לאוזניות Shure SRH 840 דרך חיבור 6.35mm שיש במערכת. חיבור ה6.35 כנראה מעיד על כך שיש למערכת מגבר אוזניות סביר (השערה טיפשית ולא מלומדת, אני יודע) - אבל אני לא יודע עד כמה טוב המערכת יודעת להניע את האוזניות הללו. הגיע לרשותי רסיבר JVC RX-889P שאני לא בטוח מה מצבו / תקינותו. מצ"ב תמונת פנים וגב של המכשיר. לרסיבר הזה ממולץ לחבר רמקולי פרונט בעלי עכבה של 8 אוהם לכל הפחות, כך שאת הרמקולים הנוכחיים של המערכת לא כדאי לחבר אליו ישירות. אין לי רמקולים אחרים כרגע, אולם אוליי בעתיד (הל…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי רסיבר Kenwood KRF-V9993D פתאום לא ניתן לשמוע בסראונד אלא רק בסטריאו. בהתחלה חשדתי בחיבור SPDIF במחשב, אבל זו לא הבעיה כי גם בחיבור ל DVD לא שומעים בסראונד, וגם כשאני עושה בדיקה לרמקולים - כזו שבד"כ אמורה להשמיע רשרוש בכל אחד מהרמקולים - אני לא שומע כלום. כשאני עובר להשמיע בחיבור אנלוגי בסטריאו - אני כן שומע. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שהילד שלי כיבה והדליק כמה וכמה פעמים את הרסיבר?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב, קבלתי במתנה טלוויזיה של אלקטרה דגם : elc- 2600s. אצל החבר הטלווזיה היתה תלוי על הקיר. אני רוצה לשים אותה על שולחן. חברים, האם אתם יודעים איפה אוכל להשיג רגלית/סטנד לטלווזיה? האם יש משהו גנרי לכך? בתודה מראש, שמעון גרשון
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, קיבלתי הרבה המלצות על AKG K518, אבל כולם אומרים שצריך לשמוע אוזניות לפני שקונים אותם [כי בכל זאת, עיניין של טעם] אז השאלה שלי - איפה באיזור ת"א אפשר להתנסות באוזניות לפני קניה? אני לא צריך לשבת על 100 דגמים שונים, כי יש לי כבר קצת ניסיון, כל מה שאני רוצה זה לנסות את הAKG ולהשוות אותם למה שכבר ניסיתי חשבתי על כלי זמר, נראה לכם שאפשר לנסות שם לשמוע? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול אילו מביניהם עדיף לשמיעת מוזיקה בעיקר? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 00:41:23 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר ליד החיבור לאנטנה של הטלויזיה חיבור של FM רדיו חשבתי אולי אני יכול לקנות כבל שיתחבר לכרטיס קול שלי במחשב ואז אני אוכל לשמוע רדיו במחשב האם זה אפשרי ? צריך איזו תוכנה שתעבוד עם זה ? אם כן איזה תוכנה ? פשוט אם יהיה לי רדיו במחשב אני אוכל להקליט ולשמוע הרבה יותר טוב עם הרמקולים שיש לי במחשב מאשר ברמקולים שיש ברדיו ... למישהו יש עוד רעיונות?? כי ניסיתי כבר רדיו דרך האינטרנט וזה פשוט מעפן ...
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אם יוצאים מנקודת הנחה שכל שלושת הרכיבים הללו הם באיכות מעולה וצריך להחליט אם לחבר האוזניות לרסיבר או לכרטיס. תודה
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מצטער על כותרת לא כ"כ ברורה פשוט קצת קשה לי להסביר בשורה אחת יש לי אוזניות samsung HM3500 בלוטות' יש להן כפתור הדלקה ווליום וכפתור ראשי שאמור לקבל ולנתק שיחות כרגע אין לי BT בפלאפון ואני משתמש באוזניות עם המחשב מבדיקה קטנה עולה שאם אני מקבל שיחה קולית בג'ימייל אני לא יכול לענות עם הכפתור זה ניתן לשינוי/קינפוג וכו'? יש איזה דריבר שמגיע עם אוזניות BT שנותן לשחק עם ההגדות? (אני לא קיבלתי שום דבר) תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מסך טלוויזיה בגודל שנע בין 32"-42". הדבר היחידי שחשוב הינו איכות התמונה. צפייה בתכני FHD ותכנים ברזו' SD (פחות). שוב, התקציב עומד על 3000 ש"ח, אלא אם ניתן להשיג משהו טוב משמעותית בחריגה קלה (!). בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-