אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
עם כל הכבוד שיש ל HOT ו YES (ולא מדובר ביותר מדי, אבל בכל זאת...) היום כולם עוברים לראות טלוויזיה ברשת. יש לא מעט אתרים שמתיימרים להעביר שידורים חיים של ערוצי פרימיום אבל לרוב מדובר, איך נגיד את זה בעדינות, בקשקוש. ואז, אז נתקלתי ב- futubox (http://futubox.com/). למה Futubox? קודם כל מדובר ב-HD, או הכי קרוב ל-HD שקיבלתי מכל שירות אחר. בנוסף, יש עשרות ערוצים במגוון שפות, מחולקות לפי קטגוריות של ז'אנרים (קומדיות, דרמות, מוסיקה, דוקו וכו') או לפי שפה (אנגלית, גרמנית, צרפתית ועוד). גולת הכותרת עבורי היו הערוצים באנגלית – ערוצי sky הבריטיים. איזה כיף לראות סרטים חדשים יותר או פחות, שוברי קופות, קומדיות ודרמות בערוצים יעודים, בלוק אנד פיל בריטי וכחלק ממגוון עצום של בחירה. מי…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אתמול בצהריים(שישי) קיבלתי הבית תU3 סוף סוף! ;D עלה 707 שקל עד הבית. הנגן הזה פשוט 10 הוא נגן קטן(בגודל הזרת שלי). ניכנס לכל מקום. הוא כל כך איכותי, כיף להחזיק תנגן, יש לו מין פלסטיק איכותי ונעים. הקטע אם הסרטים שאפשר להציג במסך כזה הוא מדהים! ורואים ממש באיכות גבוהה, רק במסך קטן.וגם תמונות! נוח מאוד, כיף לעבוד עם הג'ויסטיק, כפתורים נוחים. ממשק מצויין, עוד יותר מצויין עם עדכוני קשוחה. בקשר למוזיקה הוא עושה תעבודה מצויין שומעים חזק מאוד היתפוצצו לי האוזניים!(לא להגיע למקסימום שלו כי הוא יהרוס לכם תאוזניות! אני שמתי על הכי גבוה ושמתי באס על מקסימום ועוד כמה אפשרויות והאוזניות היתפצצו ממש ואחר כך כשהחזרתי הכל איך שהיה התחלתי לישמוע חריקות מהאוזניות כזה ברקע חלש אבל …
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מסך טלוויזיה בגודל שנע בין 32"-42". הדבר היחידי שחשוב הינו איכות התמונה. צפייה בתכני FHD ותכנים ברזו' SD (פחות). שוב, התקציב עומד על 3000 ש"ח, אלא אם ניתן להשיג משהו טוב משמעותית בחריגה קלה (!). בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
1)אני מחפש dac שיחובר למחשב ב-usb או דרך חיבור דיגיטלי,התקציב שלי הוא באיזור ה-1500-2500 ש"ח,מה ניתן למצוא פה בארץ? 2)יש פה מישהו שהביא dac מח"ול ויכול לאפשר לי לשמוע אותו?פשוט אם אני מזמין מח"ול ששם יש יותר אופציות אני רוצה לשמוע לפני הקנייה.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
זאת אומרת שיש לי מערכת של 4 רמקולים וסאב שהיא מחוברת לחיבור הרגיל של הרמקול במחשב למטה בצבע ירוק ויש לי עוד מערכת של עוד רמקולים וסאב שאני רוצה להוסיף יש דרך לחבר כי יש לי בכרטיס קול 6 יציאות שונות אני יודע שאפשר לשים מפצל ואז לחבר את הרמקולים אבל חשבתי אולי יש אופציה אחרת תודה .
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האקוליזר של Winamp גרסה 2.81 הוא כרגיל מאפשר לך לכוון אותו ב10 אופציות בסיסיות וגם לבחור מכיוונים שונים שנעשו על ידי מפתחי התוכנה אבל אותי מעצבן שלא משנה איזה כיוון שאני לא יעשה בו הוא לא מספיק טוב אני רוצה שהאקוליזר יכוון את הבס בצורה טובה יותר ואני לא מצליח לעשות את זה עם האקוליזר הרגיל, למישהו יש מושג איזה פלאג ממש איכותי אני יכול להוריד ומאיפה כדי לכוון את זה יותר טוב? עברתי כבר על כל הDSP באתר של Winamp וגם שם לא מצאתי שם דבר איכותי שעוזר לי. :-\
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי מערכת קולנוע ביתית וערכת קריוקי כזאת עם מיקסר למיקרופונים וזה מתחבר דרך בננות עכשיו מאיפה שמתחברות הבננות מתחבר גם הפלאפון שלי שדרכו אני שם שירים עכשיו רציתי לדעת איך אפשר להפעיל אותם בו זמנית אם זה אפשרי? תודה לכל מי שיעזור זה חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המערכת רמקולים "MicroLab X23" כרגע אני מנסה לסדר את הרמקולים בצורהי יותר מרחבית ונתקלתי בבעיה שהכבלים לא מספיק ארוכים. הכבלים הם מסוג AUX (אני חושב ;o) בצד אחד יש פין (שנכנס למגבר) ובצד השני יש הכבל מתפצל ל2 כבלים חשופים שאתה מצמיד לרמקולים. רציתי לדעת איפה ניתן לקנות כבלים זהים אך ארוכים יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, העניין הוא כזה, חבר שלי צריך לקבל יונדאי I10 מהעבודה והבנתי שחברת הליסינג הורידה את המערכת BUILT-IN של יונדאי והכניסה מערכת רגילה במקום. הוא לא יודע מהי המערכת הזו אבל חשבתי שבטח כדאי לו לשדרג אותה. המערכת המשודרגת שהציעו לו היא קנווד 4044 USB. מה אתם אומרים על המערכת הזו? האם אפשר לחבר אליה IPOD? מהי הדרך הטובה והזולה מבחינת עלות/תועלת לחבר IPOD לרכב? תודה לכולם!!!
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נייד של LG בעל מעבד P8600 עם כרטיס מסך 130M GT, והוא לא מצליח להריץ 1080P כמו שצריך.. יש למישהו רעיון מה הבעיה? אני משתמש KLMCODEC 538 וVLC PLAYER האחרון...
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, המון זמן לא ביקרתי בפורום, אז בשעה טובה קניתי LCD ואני אמור לקבל אותה בשבוע הבא קודם כל רציתי לשאול, מאחר ואין לי בטלוויזיה כניסה של סקארט איך הכי כדאי לי לחבר את הממיר לטלויזיה? דבר שני , אני מעוניין לבדוק את האיכות של הHD מאחר ושמעתי דברים טובים ,כיצד אוכל לבדוק את האיכות על ידי המחשב? האם צריך מחשב חזק משלי על מנת לצפות בשידורים אלו? מהיכן ניתן להוריד תכנים לבדיקה ואליו תכנים מתאימים לטלוויזיה שלי ? 720P או 1080P. הטלוויזיה היא 37 אינץ' דגם A450 של סמסונג HD READY כמובן. אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רושם הודעה נוספת כי לקודמת אפ אחד לא ענה.. ברצוני לבטל את האפשרות של השמעת כמה ערוצים ביחד .כלומר,אני רוצה שברגע שאני אשמיע מוזיקה במדיה פלייר כל תוכנה אחרת המשמיעה מוזיקה או צלילים תיחסם והצליל שהיא מנגנת לא ישמע . רק המוזיקה במדיה פלייר איך אני עושה את זה. את צלילי הווינדוס ביטלתי אבל אני עדיין סובל מהבעיה כשאני מקבל איזו אפליקציית פלאש לדוגמה באיזה אתר.. ואז אני יכול את הפליקציה בערוץ השני בנוסף למדייה פלייר.. איך אני יכול לבטל את זה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
בהמרה לקובץ mp3 מתבטלים צלילים מסויימים שהאוזן האנושית לא שומעת. מה קורה בתהליך ההמרה מ- mp3 ל- wav? כיצד נהפך קובץ mp3 ל-wav שגודלו פי 10 אם בתהליך ההמרה ההפוך הורדה אינפורמציה מהקובץ? אשמח מאוד לקבל הסבר על כך. שאלה נוספת, ההמרה ל-wav תוריד, תשאיר או תעלה את איכות הקובץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם יש לי מגב מסוג JVC RX-5042 (קצת ישן) ואני מנסה לחבר סאב שיש לי (גם ישן יחסית) מסוג המילטון (לא משהו אכותי אבל סאב) הבעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד בסאב (זה בעיקרון מערכת קולנוע ביתית שאני מנסה להשתמש בבאס שלה) מישהו יודע אם אני מנסה לעשות משהו שהוא לא אפשרי?? משהו שתדרים או משהו כזה?? כי אני ממש ממש לא מבין בזה.. אגב ברסיבר העברתי את מצב הסאב ל ON והגדרתי מערכת רמקולים 2.1 ונסתי גם 5.1 צרפתי כמה תמונות.. http://up353.siz.co.il/up2/1j2kafmjzzyj.jpg http://www.siz.co.il/view/vixfngklzyzg.jpg.htm תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות BT (בהכרח BT כי אני רוצה לחבר אותם לנייד) לשימושים הבאים: סקייפ (דרך הלפטופ והסמארטפון). שיחות טלפון דרך הנייד. לשמוע מוזיקה דרך הנייד. לשמו מוזיקה דרך ה DESKTOP בבית/בעבודה. וגם לסדרות דרך DESKTOP בבית. חשבתי על האוזניות הבאות: אתר יצרן ביקורת מכירה לגבי תקציב - אני מחפש משהו עד 200 שקל. חשבתי במקביל לקנות גם אוזניות אלחוטיות (לא BT) יותר איכותיות לסרטים וסדרות), אבל אם יש משהו BT שהוא ממש איכותי גם לשימושים האלה אז אני אשקול להעלות את התקציב. מה אתם אומרים? נ.ב. יש לי דונגל BT ישן ופשוט בDESKTOP בבית. האם אני אצטרך לקנות משהו אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
1) Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card 2) Creative AUDIGY DE MP3 Retail Sound Card 3) Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי ממיר HD של הוט,ורציתי לחבר אותו למסך המחשב שברשותי, LG W2242T. אפילו קניתי כבל HDMI לDVI,כיוון שהוט לא מספקים כבר כזה,ובמסך אין כניסת HDMI. אבל מה?כשאני מחבר את הממיר,כתוב לי "OUT OF RANGE"ואני לא קולט ווידאו. אני יודע שהממיר עובד,כי הוא מחובר בנפרד לרמקולים=ואני יכול לשמוע את הסאונד. הוט לא עוזרים,כי הם "לא תומכים בDVI". מה אני אמור לעשות? תודה,בעז
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר להעתיק לתוכו שירים בצורת mp3 ואז אני יוכל להכניס הרבה שירים בדיסק אחד או בזכרון איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי היום ראיתי את המבצע של קיי אס פי ונזכרתי שאני וחבר שלי רצינו לקנות אוזניות. די ננעלתי (בעקבות מאמר פה באתר) על שני דגמים. 1) SHURE SRH440 2)SHURE SRH240 כבר נסגרתי על ה440 אבל גיליתי שיש לו כבל מסולסל אז מה עדיף? 440+כבל נוסף או 240? עוד שאלה, אולי יש עוד דגמים בתקציב הזה? (אוזניות בסגנון הזה)
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אוקיי הסטאפ הנוכחי שלי: מקור - כרטיס קול Xonar DX, יש לו יציאת אנלוגית וגם דיגיטלית. פלט - מהיציאה האנלוגית דרך מערכת סטריאו ישנה אבל שאני מאוד אוהב LG FFH-2020 אל זוג רמקולים סבירים של 6 אוהם, ובעיקר לאוזניות Shure SRH 840 דרך חיבור 6.35mm שיש במערכת. חיבור ה6.35 כנראה מעיד על כך שיש למערכת מגבר אוזניות סביר (השערה טיפשית ולא מלומדת, אני יודע) - אבל אני לא יודע עד כמה טוב המערכת יודעת להניע את האוזניות הללו. הגיע לרשותי רסיבר JVC RX-889P שאני לא בטוח מה מצבו / תקינותו. מצ"ב תמונת פנים וגב של המכשיר. לרסיבר הזה ממולץ לחבר רמקולי פרונט בעלי עכבה של 8 אוהם לכל הפחות, כך שאת הרמקולים הנוכחיים של המערכת לא כדאי לחבר אליו ישירות. אין לי רמקולים אחרים כרגע, אולם אוליי בעתיד (הל…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המכשיר, וגיליתי באג מעצבן... מתי שאני עושה הקלטות אז באיזהשהוא שלב הוא קופא יעני אומר שהוא חושב ולא מפסיק ... ונכנסתי לאתר של IAUDIO ויש שם FIRMWARE UPDATE ל X5... זה גם לX5L? אם כן אפשר לדעת איזה באגים הם תיקנו מאז הפירמוור שלי? 2.07 בניגוד ל2.10 החדש... מה שכתוב באתר זה שהם רק הוסיפו תמיכה למצלמות של קאנון... מה עוד??
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בס"ד חשבתי לקנות מחו"ל http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX500-CX-500-Earphones-Headphones-MP3-Black_W0QQitemZ150332126712QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item150332126712&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 זה נראה לכם אמין? המוכר מארה"ב פעיל באתר כבר מ2002 ו100% תגובות חיוביות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לתקן Compaq disk וa/v receiver, שניהם בני 22 של YAMAHA. אני מחפש מעבדה מקצועית שלא רק תתקן אלא גם תעשה ניקוי יסודי למכשיר ואת החלקים שצריך להחליף תחליף בחלקים מקוריים או חלקים שידועים שעושים עבודה טובה יותר או לפחות משתווה, ככה שערך המכשיר, הצליל, ואיכות הבניה לא תפגם. בנתיים מצאתי את "מעבדת דודו", בן אדם שנשמע מקצועי ואמין. יש חוות דעת על המקום? תודה רבה לכולכם, levelone.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות לנגן cowon c2,מחפש הדגשה של הבאס אך גם דיוק בצלילים הגבוהים. האופציות שעליהן חשבתי: AKG K330 Sennheiser CX55 Sennheiser CX280 Shure 115 Shure 102 אפשר גם Soundmagic PL50 מבקש לדעת איזו אוזניה עדיף לרכוש מבחינת איכות צליל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי קול ,אחד ONBOARD 7.1 של AC97 והשני של CHAINTECH AV-710 מחובר דרך PCI . אני מעוניין אם יש אפשרות: שהאוזניות יעבדו דרך הAC (מחוברות לפנל קדמי בCM690 ) וכל השאר יצא דרך הכרטיס השני . ניסיתי בכל מני ווריאציות ולא כל-כך הצלחתי . תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-