אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף יש התקדמות בשוק ה PMP ! החברה הצרפתית ARCHOS, שידועה בנגני הוידאו האיכותיים שלה, הציגה את הדור הבא של הנגנים, שאמור לצאת בקרוב. הנגן מזכיר בעיצובו את דגמי הדור השני שהוכרזו ע"י חברות נוספות כמו IAUDIO ואחרים. השוני המרכזי הוא שהמסך הרבה יותר גדול הפעם, ומאפשר צפיית WIDESCREEN על המכשיר, המכשיר דק יותר ומעוצב יותר טוב. ספציפית, הנגן הזה יכיל מסך בגודל 7" בפורמט 16:9, דיסק של 40 או 100GB, תמיכה ב MPEG4 ו WMV וגם ב USB2 ON THE GO, שיאפשר בין היתר חיבור למקלט טלוויזיה לוויני (וגם למצלמה שלכם). גם יהיה כמובן הקלטת / הוצאת VIDEO בזמן אמת. כמוכן, הם בנו את מערכת ההפעלה מחדש, ככה שהיא תהיה הרבה יותר נוחה לשימוש מהדור הישן של ה AV420. הבעיה היחידה היא המחיר בשלב זה, 600…
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בין 42 ל46 אינץ Full HD led מעוניין יותר בדגמים של סמסונג בעיקר לצפיית סרטים בHD יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
היי! במשך שנים היו לי הCreative SBS 2.1 350 והיו פשוט יוצאים מן הכלל, חברים עם מערכות יקרות משמעותית התלהבו מהסאונד ומהבאס אצלי בחדר. כעת לצערי הרב מאוד רמקול שמאל הפסיק לעבוד (בעיה בחיבור לסאבוופר, אחד המעגלים נשרף או משהו בסגנון) וכנראה שהגיע הזמן להחליף. אני סטודנט והתקציב מאוד דל, ה200 ש"ח זה הLIMIT אלא אם כן יש איזה קפיצה משמעותית וב230 ש"ח יש משהו ששווה כל אגורה, ואני אמתח את עצמי קצת. ראיתי בזאפ מלא לוג'יטקים, אבל את האמת אני לא יודע עד כמה סאונד של לוג'יטק יכול להיות טוב (?) דגש קטן: אני מאוד, מאוד אוהב באס. זה חשוב לי בטירוף. אם למישהו היו הרמקולים הנוכחיים שלי שייקח אותם כאמת מידה, http://img200.imageshack.us/img200/7228/gonikicreative3.jpg תודה, לב
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי 5H V2 שהן נפלאות אבל הבעיה שהבס חלש והן לא הכי טובות למוזיקה למרות שעד עכשיו לא היו לי תלונות הבעיה היא שהן נפלו מהשולחן שלי ועכשיו המיקרופון פעול קקי שזה ממש חבל כי הוא היה ממש טוב עם הנפילה איכות הסאונד קצת נפגעה אז... החלטתי שזה הזמן לקנות חדשות הדרישות הן: שהן יהיו טובות למשחקים ולמוזיקה שהבאס יהיה טוב +/- שיהיו נוחות ללבוש לאורך זמן עדיפויות: שלא יראו כמו קקי של 30 שקל מהסופר או משהוא כזה =) , שיהיה מיקרופון, שלו יתקלקלו כי נפלו מהשולחן מחשב שלי (החתול שלי אוהב לקפוץ על חוטים אז...) העדיפויות הן לא חובה אלא מין בונוס אתם יודעים.... עדיפויות =) חחח... אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה מצדיק התקציב הו 500 אבל דיי גמיש אפשר גם 600 אם הן באמת טובות ו…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אירגנתי למישהי מסיבה ובחד הרמקולים קרעו לי את רשת-גריל של הרמקול מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת (אני אמת מחדש לבד אבל אין לי רשת) תודה איגור
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2242967 די חרשתי על האינטנט אבל לא מצאתי את החברה שמיצרת ועוד מקומות לקנות את זה מישהו יכול לעזור ולהביא יותר פרטים על זה תודה
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
well now i got koss sportapro while im listening to music even in low volume i got some static or noise distortion problems is there anyway to fix it? i bought them from amazon and i dont wanna dill now with shipping and all that crap so what can i do , i know that i got a lifetime warrenty for this headphones but still i dont wanna mess with shipent to the us is there a koss diller ship or something that i can contact?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חיפשתי נגן שיאפשר הרבה שירים אך גם יהיה פלאש, והנגן הזה עונה לדרישה (למרות שזה פורמט דחוס יותר וזה בטח מוריד מהאיכות) מישהו מכיר? אשמח לשמוע חוות דעת הנה לינק להתרשמות: http://www.mp3direct.com.au/webstore/pdinfoadv.asp?productID=831&s_brand=&s_category=PORTABLE+AUDIO&s_pdstatus=&s_product=&s_product_code=&s_subcategory=FLASH& אני חושב שהמחיר הוא בדולר אוסטרלי או ניו זילנדי ולא בדולר רגיל.. נ.ב. - מוכרים שם כבר את הT10 ונראה לי במחיר טוב החסרון היחידי שמצאתי בו זה שאין לו רדיו ואפשרות הקלטה..אבל הם פחות קריטיים לי.
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
זאת אומרת שיש לי מערכת של 4 רמקולים וסאב שהיא מחוברת לחיבור הרגיל של הרמקול במחשב למטה בצבע ירוק ויש לי עוד מערכת של עוד רמקולים וסאב שאני רוצה להוסיף יש דרך לחבר כי יש לי בכרטיס קול 6 יציאות שונות אני יודע שאפשר לשים מפצל ואז לחבר את הרמקולים אבל חשבתי אולי יש אופציה אחרת תודה .
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. **זהירות חפירה** הגיע לידי סכום כסף ואני מעוניין להשקיע חלק ממנו בחלפת הרמקולים. קודם כל, אני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להחליף מערכת שמע. כרגע אני עם Altec Lansing ADA880 שמחובר דרך Creative Xtrem music. אין לי שום תלונות למערכת, אבל אני רוצה לשפר את האיכות. אני מתכוון להשקיע כ1300 ש"ח, אין לי אפשרות להגדיל את התציקב בכלל.. בתקציב הזה יהיה בכלל כדאי מבחינת שיפור להחליף את מערכת השמע? השימוש העיקרי של ההסט יהיה בערך 70% סרטים וכ30% מוזיקה. רוב הסרטים שלי הם בסטריאו, יהיה בכלל עדיפות ל5.1? בתקציב הזה עדיף מערכת יעודית למחשב, או סט רמקולים רגילים? ***יש אפשרות לחבר רמקולים יעודיים למחשב לממיר של יס? מאוד חשוב לי הבאס, הסאבוופר בADA880 פשוט מפלצתי!! אך הבאס …
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריך אתר שמוכר את ה ARCHOS AV420 בארצות הברית (דוד שלי שולח לי אותו) על איזה אתר אתם ממליצים לי לקנות ממנו בארצות הברית ??? + וגם אוזניות עד 300 ש"ח בארצות הברית עזרה דחוףף
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האקוליזר של Winamp גרסה 2.81 הוא כרגיל מאפשר לך לכוון אותו ב10 אופציות בסיסיות וגם לבחור מכיוונים שונים שנעשו על ידי מפתחי התוכנה אבל אותי מעצבן שלא משנה איזה כיוון שאני לא יעשה בו הוא לא מספיק טוב אני רוצה שהאקוליזר יכוון את הבס בצורה טובה יותר ואני לא מצליח לעשות את זה עם האקוליזר הרגיל, למישהו יש מושג איזה פלאג ממש איכותי אני יכול להוריד ומאיפה כדי לכוון את זה יותר טוב? עברתי כבר על כל הDSP באתר של Winamp וגם שם לא מצאתי שם דבר איכותי שעוזר לי. :-\
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הכרטיס on-board שלי גרוע ועושה לי בעיות, איזה כרטיס כדאי לקנות ל-altec lansing שלי בתחום מחיר סביר? (200-450)
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האלן, בקיובייס אצלי, ברשימה של ההתקנים של האסיו, ניתן לבחור בין: asio directx full duplex asio multimedia dirver creative asio עכשיו, ברשותי כרטיס קול אודיגי, וכשאני בוחר בשניים הראשון, הכל פועל טוב אבל עם עיכבה קצת מעצבנת. אבל כשאני בוחר באסיו של קראטיב, לא שומעים כלום ואי אפשר להקליט איתו. מישהו יודע למה זה קורה? ואיך אני יכול לצמצם אולי את העיכבה? כי כיבנתיים יש לי עיכבה כמו של כרטיס קול רגיל מעפן.. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע Sennheiser HD202 ואני מרוצה מהן, אבל עקב שימוש רב ב4 השנים הארחונות הן התחילו להישחק ואני רוצה להשתדרג. עשיתי קצת חיפושים בזאפ ובאיביי וקצת איבדתי את הידיים והרגליים.. אני מחפש Headphones ומוכן לשלם בסביבות ה500 שקל (כשאין לי בעייה להזמין מחו"ל). למישהו יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המערכת רמקולים "MicroLab X23" כרגע אני מנסה לסדר את הרמקולים בצורהי יותר מרחבית ונתקלתי בבעיה שהכבלים לא מספיק ארוכים. הכבלים הם מסוג AUX (אני חושב ;o) בצד אחד יש פין (שנכנס למגבר) ובצד השני יש הכבל מתפצל ל2 כבלים חשופים שאתה מצמיד לרמקולים. רציתי לדעת איפה ניתן לקנות כבלים זהים אך ארוכים יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מהן האוזניות הכי טובות עד 900 ש"ח מה אתם אומרים על SOLO HD BEATS BY DR .DRE?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD בגודל 32 אינץ' לא ממש שמים לב להבדל בין FHD ל- HDR. אז מה הטעם לקנות FHD בגודל כזה? ודבר שני, שמעתי שבטלויזיות FHD איכות התכנים של ה-SD נמוכה יותר מאשר ב- HDR. זה נכון? כי אני רוצה לקנות טלויזיית 32 אינץ' של סמסונג LCD ומתלבט בין ה-C450 ל-C530. אני יושב בערך 2 מטר ממנה ומשתמש בה לטלויזיה ו-PS3. אז אם ההבדל בין ה-FHD ל-HDR לא מורגש ושידורי הטלויזיה ייראו רע יותר ב- FHD כבר עדיף לי ללכת על ה-C450, לא ככה?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שנים קניתי סטרימר של WD. יש לו שני חיבורי USB וחיבורי אודיו-וידאו. הבנתי שיש אפשרות לחבר אותו לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת ומקלט ייעודי- אשמח אם תוכלו להציע אפשרויות כאלו לרכישה בארץ שהן לא יקרות עד מאוד, או לחילופין אם אתם מכירים הצעות אחרות לחיבור כזה שהם זולות יותר (המחירים שנתקלתי בהם עד עתה סובבים סביב 150 ש"ח, שזו לדעתי סתם גניבה) תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נייד של LG בעל מעבד P8600 עם כרטיס מסך 130M GT, והוא לא מצליח להריץ 1080P כמו שצריך.. יש למישהו רעיון מה הבעיה? אני משתמש KLMCODEC 538 וVLC PLAYER האחרון...
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה hauppauge wintv pvr 150 mce בעל היציאות הבאות:RCA(צהוב לוידיאו לבן ואדום לסאוונד), S-video וחיבור כזה של קבל לבן וגדול והכינוי של החיבור הוא פיטמה נדמה לי(שהוא כרגע לא בשימוש, פעם כשהייתי ביס היה חיבור כזה בין הממיר לכרטיס טלויזיה אבל כשניתקתי אותו לא היה הבדל... והטכנאי של הוט אמר שאצלם אין חיבור כזה בין ממיר לטלויזיה) קיבלתי מהוט כבל של svideo + אדום ולבן לסאוונד ומהצד השני שלו הוא מתחבר ב SCRAT נכנסתי למדיה סנטר וכשהגדרתי את החיבורים והכל קיבלתי אות זוועתי שלא לדבר על זה שהוא היה בשחור לבן... ניסינו עם הכבלים הרגילים(RCA) וקיבלתי אות קצת יותר טוב ולא בשחור לבן אבל עדין מפוקסל ועם "GHOSTING" ניסיתי בעבר פה בפורום לשנות את הרמת פילטרים והיה צריך בשביל…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
ב- 1000 ש"ח, מה הDVD הכי טוב שאפשר לקנות היום? איזה פונקציות חשוב שיהיה בו? מה אומר קצב הקריאה של העין? הנתי שיש כאלה שקוראים 10 ביטים , וכאלה של 24 ביטים, 10 \ 24 ביחס למה? ומבחינת קידודים ו ZONים , וקריאת צרובים? תשובה מפורטת עם המלצה בסופה תתקבל בברכה. (אני מקווה שאני בפורום הנכון..... ;D)
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות זוג רמקולים אחוריים לתלייה מהתקרה אבל בסכום של כ- 600 ש"ח וכמובן הכי איכותיים שאפשר . השאלה אם יש חיה כזאת ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי ב 3000 ש"ח (+ -). אני מדבר על 5 רמקולים גדולים ולא רמקולים לוויניים+סאב מה הדגם הכי טוב שאפשר להשיג מחנות בארץ במחיר כזה? תודה 8)
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר שלי שני רמקולים דיי גדולים "בוקסות", יש להם רק שלושה חוטים בחיבורים שלהם אדום לבן וכסף, ויש לי סאב וופר שאני יכול לחבר לו רמקולים על בננות רגילות, השאלה שלי אם אני יכול לחבר בין הסאב וופר לרמקולים, או אם אין אפשרות.. אז תציעו משהו אחר.
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-