עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Commintern,

הכרטיס on-board שלי גרוע ועושה לי בעיות, איזה כרטיס כדאי לקנות ל-altec lansing שלי בתחום מחיר סביר? (200-450)

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by Matan D,

שלום, אני צריך אוזניות למשחקי מחשבי מרובה משתתפים ברשת [ קאונטר סטרייק וכו'] התקציב הוא עד 150 שקל..לא יותר !!! לא חובה מיקרופון מחובר לאוזניות. רצוי גם שיהיו של חברה אמינה. אם אפשר בבקשה מי שמציע לי דגם מסויים תמונה של המוצר תעזור מאוד ! תודה רבה מתן

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  3. מחפש אוזניות בתקציב של בין 200 ל 300 שקל ,שיהיו כמה שיותר טובות ביחס למחיר רק מבעלי נסיון. תודה

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  4. עד 100 שקל. אם יש משהו ממש איכותי עד אז 200. תודה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by yonir,

בעקבות הודעה שרשם PerGola. (שגם היא בעקבות הודעה אחרת ) כמו שהעירו שם לא בכל פורום זה מתאים אבל בפורום הזה זה בהחלט מתאים לעשות מדריך המלצות לכל תקציב בשביל רמקולים (ואולי גם אוזניות) עבור כל קטגוריה (2.1, 5.1 וכו') כמו בפורום תצוגה. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0) יחסוך הרבה דיונים חוזרים ויעזור מאד לאנשים לקבל דעה מבוססת. זה דורש קצת השקעה אבל היא תחזיר את עצמה..

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by tomse,

יש לי רמקולים מסוג Logitech דגם LS21 ויש להם "שלט חוטי" שנראה כך: והוא מחובר לסאבוופר ולא ניתן לניתוק, אני לא משתמש ברמקולים האלו כבר ממזמן ואני מעוניין רק בשלט החוטי הזה כי הוא מאוד נוח ! רציתי לדעת האם ניתן לחתוך אותו בצד של הסאבוופר ופשוט להשתמש בו דרך אגב, כמו שאתם רואים, יש לו 2 יציאות, אחת למחשב ואחת לסאבוופר ... השאלה היא האם כשאני אנתק את הצד של הסאבוופר לא יקרה לו כלום ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by Sparkle,

מהן האוזניות הכי טובות עד 900 ש"ח מה אתם אומרים על SOLO HD BEATS BY DR .DRE?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  8. אהלן בגדול אני חובב איכות מוזיקה, משתמש ברמקולים מתקדמים מאד של לוג'יטק ומאזין בעיקר בפורמט Falc . לא מזמן רכשתי אוזניות *נחמדות* מבית פיליפס (הם עלו לי כ- 200 ש"ח), אני לא מרוצה מהם במיוחד ומעוניין לרכוש אוזניות חדשות בסכום של עד 400 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח. עם האוזניות העביר נסיעות ארוכות למדי - נוסע די הרבה; חשוב לי שהן יהיו מועצבות יפה (עדיפות לצבע שחור), גדולות מה שנקרא (לא הקטנות של האייפוד) ואממ שהבאס ישמע נקי כמו גם איכות הצלילים. אשמח לייעוץ, המליצו לי על הדגם הנ"ל AKG K518, מה אתם חושבים? בן-

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  9. אהלן כמו שכתבתי בכותרת אני מתלבט ברכישת רמקולים לאחי שיעבדו ב2 ערוצים 2.1+סאב מיועד רק לשמיעת מוזיקה לא סרטים משחקים וכו'. אני מתלבט בין http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs4121blk ל http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/208&cl=us,en שניהם בערך עולים בין 340-370 לי אישית יש את ה X530 ואני אוהב את איכות הסאונד מה שכן הבאס קצת "צעקני" ולא מפיק צליל נקי. תודה על העזרה .

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by stingeR-,

אהלן, יש לי נייד של LG בעל מעבד P8600 עם כרטיס מסך 130M GT, והוא לא מצליח להריץ 1080P כמו שצריך.. יש למישהו רעיון מה הבעיה? אני משתמש KLMCODEC 538 וVLC PLAYER האחרון...

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  11. איזה רמקולים כדאי לי לקנות בתקציב של 800 ש"ח??

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by גוגומגוג,

שלום. לפני כשבועיים קניתי רמקולים 5.1 X530 Logitech קיניתי כבל מאריך, חתחתי את הכבלים חיברתי את המאריך שמתי רמקול בכל פינה בחדר, ואת החוטים ליד הפאנל בתעלה. אחרי כמה זמן הרמקולים התחילו לעשות לי רעשים...חשבתי שזה חד פעמי אבל לא, זה קורה הרבה שפתאום יש להם ג'ננה של רשרושים (גם בלי להפעים מוזיקה) עכשיו אני לא יודע ממה הבעיה , אני חושב שזה בגלל החוטים שחיברתי , או שחיברתי לא טוב . אבל אני לא בטוח. אבל זה סרט רע לפרק הכל אז חשבתי להתייעץ פה. איך אני יכול לבדוק את זה ? מה אתם אומרים על הבעיה זה יכול להיות עוד משהו ? מישהו יש לו ניסיון עם הרמקולים האלו? ומה אתם אומרים אם אני יילך אליהם הם יסכימו להחליף אחרי שחתחתי את החוטים? תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  13. שלום. אני צריך להקרין סרט במגרש כדורסל (עם גג [לא אולם ספורט]) פתוח. בשעה 10:30 בבוקר. (יהיה המון אור) אני צריך מקרן שיוכל לעמוד בדרישות. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by edoson,

ב- 1000 ש"ח, מה הDVD הכי טוב שאפשר לקנות היום? איזה פונקציות חשוב שיהיה בו? מה אומר קצב הקריאה של העין? הנתי שיש כאלה שקוראים 10 ביטים , וכאלה של 24 ביטים, 10 \ 24 ביחס למה? ומבחינת קידודים ו ZONים , וקריאת צרובים? תשובה מפורטת עם המלצה בסופה תתקבל בברכה. (אני מקווה שאני בפורום הנכון..... ;D)

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by BONO,

אמרו לי שאפשר להעתיק לתוכו שירים בצורת mp3 ואז אני יוכל להכניס הרבה שירים בדיסק אחד או בזכרון איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by rofben,

היי היום ראיתי את המבצע של קיי אס פי ונזכרתי שאני וחבר שלי רצינו לקנות אוזניות. די ננעלתי (בעקבות מאמר פה באתר) על שני דגמים. 1) SHURE SRH440 2)SHURE SRH240 כבר נסגרתי על ה440 אבל גיליתי שיש לו כבל מסולסל אז מה עדיף? 440+כבל נוסף או 240? עוד שאלה, אולי יש עוד דגמים בתקציב הזה? (אוזניות בסגנון הזה)

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  17. יש לי רסיבר Kenwood KRF-V9993D פתאום לא ניתן לשמוע בסראונד אלא רק בסטריאו. בהתחלה חשדתי בחיבור SPDIF במחשב, אבל זו לא הבעיה כי גם בחיבור ל DVD לא שומעים בסראונד, וגם כשאני עושה בדיקה לרמקולים - כזו שבד"כ אמורה להשמיע רשרוש בכל אחד מהרמקולים - אני לא שומע כלום. כשאני עובר להשמיע בחיבור אנלוגי בסטריאו - אני כן שומע. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שהילד שלי כיבה והדליק כמה וכמה פעמים את הרסיבר?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  18. יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!! לאיסיקיו 306334962 או לאימייל d-a-n12@smile.net.il דחוף!!!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  19. שלום. אני מעוניין לקנות טלוזיה לחדר שינה תקציב *1500-2000. *גמיש - אם מצדיק את המחיר מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. המרחק צפיה - קצת פחות מ 3 מטר. מה שמתוכנן לראות בו - שידורי טלויזיה בעיקר ספורט (לא רק). שאלות: - lcd, פלזמה או led - Full HD או Ready HD - איזה גודל מומלץ וכמובן איזה דגמים מולצים? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by TecNodRom,

שלום, יש לי את המוצר הבא: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Qhtyp1SrL._SS400_.jpg (כמו שניתן לראות יש בחיבור שלו שלושה פסים) כמו כן, שמתי לב שבמחשב שלי המקרופון הוא בעל 2 פסים. מה השם של כל אחד מהחיבורים הללו? האם זה 2.5ממ או 3.5 ממ האם זה זכר או נקבה? איזה מתאם עלי לרכוש כדי שאוכל להמיר את החיבור בעל השלושה פסים(שכאמור, אשמח לדעת את שמו) לחיבור בעל השני פסים(שגם לו, אשמח להדביק שם)? תודה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by AdiR^SiNaI,

???

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  22. שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס קול למחשב. התפקיד העיקרי של הכרטיס יהיה בשביל חיבור למערכת סטריאו ובעיקר לשמיעת מוזיקה (לא לעריכה או הקלטה וכדומה). מה מומלץ בטווח מחירים הזה? והאם יהיה בזה שיפור משמעותי על מה שיש לי כרגע על הלוח אם? (Realtek ALC883 High Definition Audio CODEC, 6-channel ) בעיקרון אני אוכל קצת לחרוג מהתקציב, אבל רק בתנאי שזה באמת יהיה משמעותי ושווה את זה. תודה

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by RsC,

זה השלט שקיבלתי עם הרמקולים, אבל לצערי הוא התקלקל... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שלט כזה? לא חייב להיות של אותה חברה, כל שלט שיחבר את המחשב לרמקולים ושאני אוכל לשלוט על הווליום יהיה מצוין.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  24. [table][tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [/tr][tr] [td][/td][td] TVIX-HD M-6500A ישנם קבצים בסיומת MP4 אשר קורא וכאלו אשר אינו קורא [/td] [/tr] [/table] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]מצ"ב MEDIAINFO של הקבצים הייתי רוצה לדעת האם חוץ מהמרה ניתן לקמפג את המזרים שיקרא את הקובץ הבעייתי גירסת קושחה 1.5.19HB קובץ מנגן: General Complete name : E:\tvixhd2\amir\Veep.S01E06.HDTV.x264-ASAP.mp4 Format : MPEG-4 Format profile : Base Media Codec ID : isom File size : 216 MiB Duration : 26mn 20s Overall bit rate …

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  25. כן, אחר לבטים רבים וסבלנות משתלמת, בחרתי ב320 השמנמן והאמין : ). אני מקווה שעשיתי בחירה טובה, ואם לא-הנגן ישמש טוב מאד בתור משקולת נייר שאלה קטנה לפני שאני אפסיק להציק לכם,והיא- יש נגנים מסדרת ה-300 בצבע שחור וכפתורים כסופים??? חיפשתי ביקורות נוספות היום על המוצר ונתקלתי בדגם של ה320 בצבע שחור חלק בעל כפתורים כסופים, המוצר הנ"ל נמצא באתר: www.mp3players.co.uk השאלה שלי, האם ישנה אפשרות שארקדיה או כל חנות אחרת בארץ מחזיקים דגמים אילו? ואם כן, אז איפה!??! בתודה מראש,יונתן.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.