עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. סביבות ה-150.. רצוי 2 רמקולים וסאב. יש משהו קצת יותר איכותי מהלוג'יטק R20? הצעות? תודה

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by the-f-master,

יש לי מערכת סטריאו(רסיבר,CD ורמקולים)של YAMAHA מחוברת למחשב קראתי איפה שהוא באתר שאם יש לך רסיבר חיצוני אז הוא מפענח את הקול מהמקור(במקרה זה המחשב) ולכן אין צורך לקנות כרטיס קול שהוא לא OB... זה נכון או שבכל מקרה הכרטיס קול מפענח את האודיו לפני הרסיבר אז עדיף לקנות אחד איכותי?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by dragon772,

אני מתלבט בין 2 המסכים האילו, הLG עולה יותר והם בערך אותו מפרט רק ש ב LG יש כניסת USB שב SAMSUNG אין, אבל מצד שני ראיתי מלא ביקורות טובות על ה SAMSUNG. למישהו יש מושג וידע לגבי שניהם שיכול להגיד לי מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  4. Started by Oded.Dwek,

שלום, יש לי את המערכת רמקולים "MicroLab X23" כרגע אני מנסה לסדר את הרמקולים בצורהי יותר מרחבית ונתקלתי בבעיה שהכבלים לא מספיק ארוכים. הכבלים הם מסוג AUX (אני חושב ;o) בצד אחד יש פין (שנכנס למגבר) ובצד השני יש הכבל מתפצל ל2 כבלים חשופים שאתה מצמיד לרמקולים. רציתי לדעת איפה ניתן לקנות כבלים זהים אך ארוכים יותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by Gliding,

אהלן, לפני כמה שנים קניתי סטרימר של WD. יש לו שני חיבורי USB וחיבורי אודיו-וידאו. הבנתי שיש אפשרות לחבר אותו לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת ומקלט ייעודי- אשמח אם תוכלו להציע אפשרויות כאלו לרכישה בארץ שהן לא יקרות עד מאוד, או לחילופין אם אתם מכירים הצעות אחרות לחיבור כזה שהם זולות יותר (המחירים שנתקלתי בהם עד עתה סובבים סביב 150 ש"ח, שזו לדעתי סתם גניבה) תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. שלום! קיבלתי אתמול את האייפוד החדש שלי (מהדגמים החדשים) של 15 גיגה... שאלתי היא האם אני יכול להשתמש בגירסא האחרונה של ephpod איתו ללא חשש??

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  7. שלום יש לי בעיה עם רמקולים לוגיטק X530 ואני דיי משוכנע שזה בגלל הכרטיס קול שלי הכרטים מסוג realtek Ac'97 Audio , כן כן מובנה ומעפן! אני מנסה לעשות הכל כדי להיפטר מהבעיה (רישרושים ברקולים הקידמיים) ובין השאר חיפשתי דרייבר הכי מעודכן לכרטיס קול הזה ולא מצאתי. יכולים לעזור לי למצוא ? למישהו פה עוד יש את הכרטיס הזה ? תודה!

8. איזה רמקולים כדאי לי לקנות בתקציב של 800 ש"ח??

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  9. הטלוויזיה הנ"ל תגיע אליי בעוד כשבוע, מיועדת לסלון בעיקר לשידורי HOT DIGITAL http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=490577 בנוגע לחיבורים ראיתי את הפוסט של באגירה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242503.msg2139755#msg2139755 ואני מבין ש- scart מומלץ, הבנתי ממקום אחר שהמחיר מגיע ל 400 ש"ח בשביל כבל כזה, מישהו יכול לאשר? בכלל, אם למישהו יש את הטלוויזיה הנ"ל, איזשהן דעות / חוויות / טיפים או באמת כל דבר גם אם זה ברכת תתחדש אל תתביישו, אתם מוזמנים... תודה ד"א בלינק של באגירה הוא בעצמו כותב (והשאלה הזאת מופנית גם אלייך ) שישנם שני חיבורים אנאלוגיים טובים מה- SCART.. ה- VGA / D-sub 15 וה- COMPONENT, אם כך למה ההמלצה להשתמש ב SCART בממיר של הוט? כי לממיר אין…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by boaz1996,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי ממיר HD של הוט,ורציתי לחבר אותו למסך המחשב שברשותי, LG W2242T. אפילו קניתי כבל HDMI לDVI,כיוון שהוט לא מספקים כבר כזה,ובמסך אין כניסת HDMI. אבל מה?כשאני מחבר את הממיר,כתוב לי "OUT OF RANGE"ואני לא קולט ווידאו. אני יודע שהממיר עובד,כי הוא מחובר בנפרד לרמקולים=ואני יכול לשמוע את הסאונד. הוט לא עוזרים,כי הם "לא תומכים בDVI". מה אני אמור לעשות? תודה,בעז

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  11. היי חברים, איך אני יכול לסדר את זה? חברתי כבל DVI/HDMI... הוידיאו באמת נראה אחלה, אך ה-TV לא מוציאה סאונד... ואילו הרמקולים של המחשב כן... איך אני יכול לסדר את זה? שאני אשמע דרך ה-TV ולא דרך הרמקולים של המחשב... תודה רבה וחג שמח, תום.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  12. Started by Lior4543,

שלום, קיבלתי מחבר שלי שני רמקולים דיי גדולים "בוקסות", יש להם רק שלושה חוטים בחיבורים שלהם אדום לבן וכסף, ויש לי סאב וופר שאני יכול לחבר לו רמקולים על בננות רגילות, השאלה שלי אם אני יכול לחבר בין הסאב וופר לרמקולים, או אם אין אפשרות.. אז תציעו משהו אחר.

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת מה האוזניות המומלצות כאן לצרכים כלליים. כלומר, שיתאימו גם למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מעדיף שהאוזניות יהיו כמה שיותר אטומות, הם יהיו נייחות, רצוי FLAT. תקציב עד 150-300 שקל, ללא חריגה מעל ה300. תודה.

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by HaPorezHaBozez,

שלום! ממה שראיתי פה אתם בדרך כלל לא עוסקים פה באוזניות יחסית זולות , אבל בכל זאת אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה זוג מהשניים הנ"ל יותר טוב וכדאי. אני מתכנן להשתשמש באוזניות גם בבית וגם בחוץ, אז חשובה לי הנוחות כמעט כמו הסאונד -יש לי את הAKG 404 ואני נורא אוהב אותן הבעיה שהן לא מאוד נוחות אחרי האזנה ממושכת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by reiematza,

יש לי רמקולים של מכונית ואני רוצה לחבר אותם למחשב אתם יכולים לתת לי עזרה כי אין לי מושג איך אני יכול לחבר את כולם(2 רמקולים או 4 כי אולי אני קונה עוד 2) ביחד שיצרו מערכת סטריופונית

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by AVL,

מסתבר שחברת CREATIVE רשמה פטנט על איזה שיטת תצוגה של שירים שמייושמת בIPOD ותובעת מAPPLE תמלוגים על שימוש לא מאושר בפטנט אז אם מישהו תיכנן לקנות IPOD שיקנה בקרוב כי נראה לי שיעלו המחירים לכתבה- http://money.cnn.com/2005/08/31/technology/creative_ipod.reut/index.htm?cnn=yes

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  17. אני רוצה לקנות רכיב סאונד שישמש כרמקולים ללפטופ שלי וגם כמערכת לשמוע איתה מוזיקה (אני לא משתמש בדיסקים או משהו, אז כנראה שהinput הוא רק usb או aux). חשבתי בגדול פשוט על 2 רמקולים עם סאב (ואז אין usb, אבל ניחא). השאלה היא איזה מומלצים במחירים האלה. התקציב שלי לא גבוה, אני רוצה משהו זול יחסית (עד 300 ש"ח). תודה (:

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  18. אם אי אפשר לומר בפורם אז בבקשה לשלוח לי לאיסיקיו 49264648 או אימייל : super_man3@walla.co.il ואתם אולי יודעים איך קוראים לסוג כבל הזה?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by ADIA,

ובכן, זאת לא בושה לשאול... אני מבקש המלצה לרמקולים עד 700ש"ח שהם 2.1 בלבד. שמיעה של כל סוגי המוסיקה כולל רדיו (שירים). יש למישהו ניסיון (שמיעתי בלבד בבקשה) עם לוג'יטק Z4E או דגם מקביל אחר של CREATIVE או אפילו של חברה אחרת. אשמח לתגובות. אגב, קראתי ביקורות על כמה סוגים אבל חשוב לי ניסיון של מי שיש לו.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by rami367,

שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בין 42 ל46 אינץ Full HD led מעוניין יותר בדגמים של סמסונג בעיקר לצפיית סרטים בHD יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  21. Started by Culandur,

שלום אירגנתי למישהי מסיבה ובחד הרמקולים קרעו לי את רשת-גריל של הרמקול מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת (אני אמת מחדש לבד אבל אין לי רשת) תודה איגור

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by Dimness,

שלום איך האיכות של הרמקולים הניידים בסגנון זה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=102&scat=329&tcat= ? יש באסים וצלילים נעימים? שווה את המחיר? עוד שאלה לגבי אוזניות, מה אתם אומרים על אוזניות AKG K24P ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2901&scat=308&tcat= תודה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  23. http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2242967 די חרשתי על האינטנט אבל לא מצאתי את החברה שמיצרת ועוד מקומות לקנות את זה מישהו יכול לעזור ולהביא יותר פרטים על זה תודה

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by asilbob,

ראיתי הרבה המלצות על הכרטיס עכשיו ראיתי בזאף יש ולה 4 חנויות והם לא כולכך המינות וגם נמצאות רחוק מי הבית שלי .......... מאיפה עוד אפשר לקנות אבל במחיר מה שיותר נמוך מי הצפון ?? בחיית תעזרו לי [br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 17:19:33 במקום הכרטיס קול כי ראיתי שהוא לא נמכר כי אין בזאפ בכלל חנויות ........ יש המלצה למשהו אחר באותו רמה ואותו מחיר כמו קולוX-Fi XtremeGamerוCreative מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ?במיוחד לשמיעת מוזיקה ושירים לא מעניין אותי משחקים! כי רשום פשוט גימר אז לא יודע מה אומרים ?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  25. חיפשתי נגן שיאפשר הרבה שירים אך גם יהיה פלאש, והנגן הזה עונה לדרישה (למרות שזה פורמט דחוס יותר וזה בטח מוריד מהאיכות) מישהו מכיר? אשמח לשמוע חוות דעת הנה לינק להתרשמות: http://www.mp3direct.com.au/webstore/pdinfoadv.asp?productID=831&s_brand=&s_category=PORTABLE+AUDIO&s_pdstatus=&s_product=&s_product_code=&s_subcategory=FLASH& אני חושב שהמחיר הוא בדולר אוסטרלי או ניו זילנדי ולא בדולר רגיל.. נ.ב. - מוכרים שם כבר את הT10 ונראה לי במחיר טוב החסרון היחידי שמצאתי בו זה שאין לו רדיו ואפשרות הקלטה..אבל הם פחות קריטיים לי.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים