אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
משום מה כל פעם שאני מחבר גם את הטלוויזיה וגם את המחשב מתחיל להיות לי רעש סטטי מאוד מציק במיוחד כאשר אני מזיז את העכבר, הדבר לא קורה בכלל כאשר הרמקולים מחוברים אך ורק למחשב לכן זה אינו נגרם מהחומרה של המחשב שלי או הכרטיס קול לצורך העניין. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה? עריכה: שכחתי לציין שזה גם לא קורה כאשר הרמקולים מחוברים לטלוויזיה בלבד.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם! לקראת השנה החדשה החלטתי לפנק את עצמי ברמקולים מכיוון שאין לי בכלל. חשבתי על לקנות SOLO 6C בהתחלה אבל עכשיו העיניים שלי נתפסו על ה7C. יש לי חדר בגודל ממוצע והשימושים שלי ברמקולים הם אך ורק בשביל מוזיקה (בשביל גיימינג יש לי כבר CORSAIR VENGEANCE 1500). כדאי לי להשקיע עוד טיפה כסף וללכת על ה7C? ואם יש עוד רמקולים שתוכלו להמליץ לי עליהם אני אשמח לדעת תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בחדר מקום שניראה פשוט מיועד למסך כלשהו שאפילו יש מולו ספה נוחה ביותר... חשבתי להרכיב מקרן ולהקרין על אותו חלק של החדר כאשר אני מצרף אליו את המערכת שיש לי בחדר. אבל אבל אני לא בטוח שנושא הזה בגלל שאני לא מכיר כ"כ את המקרנים בארץ ואת המחירים שלהם, בדיפדוף קל בZAP ראיתי שיש מקרנים איכותיים לא יקרים לעומת מסכים הLCD 42" מה דעתכם ? מסך LCD או מקרן ?
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
זאת אומרת שיש לי מערכת של 4 רמקולים וסאב שהיא מחוברת לחיבור הרגיל של הרמקול במחשב למטה בצבע ירוק ויש לי עוד מערכת של עוד רמקולים וסאב שאני רוצה להוסיף יש דרך לחבר כי יש לי בכרטיס קול 6 יציאות שונות אני יודע שאפשר לשים מפצל ואז לחבר את הרמקולים אבל חשבתי אולי יש אופציה אחרת תודה .
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי אוזניות ספורט, שיחזיקו מעמד עם זיעה, שלא יפלו בריצה ושאולי אם תיפול משקולת על החוטים- לא יקרה יותר מידי. ומתאימות למכשיר Galaxy S4. נתקלתי באלה: http://www.ebay.com/itm/The-New-CX-685-SPORTS-Earphones-In-Ear-Canal-Headphones-For-Listening-Only-/140972248735?pt=US_Headphones&hash=item20d299ce9f המחיר הזה מחשיד קצת מאחר שבארץ האוזניות עולות משהו כמו 400 שקל. דעתכם? משהו אחר בתקציב של 50$? תודה.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לישמוע מהחשב בטלוויזה יש לי את הכבל שניכנס למחשב שזה צד אחד של חיבור כמו רמקולים ויוצא לשתי בננות בצבעים אדום ולבן פעם אני שמעתי לא זוכר איך עושים את זה תודה לעוזרים איסי 204427533 דחוףףף
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
בכל מקרה אין לי כוח להסתכן שהסאב שאני אקנה לא יתאים.. אז החלטתי לקנות חדשים ואלה האפשרויות היחידות! 1. רמקולים 4.1 לוקסאון ! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 2. רמקולים 4.1 של WINNER ! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1453 כאלה רק 4.1... 3. ג'יניוס http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4837 4. או אפשרות נוספת ורק אם היא ממש שווה את זה... אוזניות ZALMAN SURROUND 5.1 סה"כ מחפש משהו שינגן נחמד, ממש לא צריך ווליום...בכלל לא, שינגן סבבה כזה בחדר ככה ללמוד וזה.. לא לרקוד. אפשר להמליץ על עוד.. אבל לא INSPIRE ושטויות אין לי כסף לזה... אגב סאב 5000 ואט 5.1 יעלה לי 150 שקל.. ואני לא יודע אם אני יוכל לחבר אליו את הקריאטיב שיש לי.. אני …
-
אהלן, לפני כמה שנים קניתי סטרימר של WD. יש לו שני חיבורי USB וחיבורי אודיו-וידאו. הבנתי שיש אפשרות לחבר אותו לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת ומקלט ייעודי- אשמח אם תוכלו להציע אפשרויות כאלו לרכישה בארץ שהן לא יקרות עד מאוד, או לחילופין אם אתם מכירים הצעות אחרות לחיבור כזה שהם זולות יותר (המחירים שנתקלתי בהם עד עתה סובבים סביב 150 ש"ח, שזו לדעתי סתם גניבה) תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
חברים יש לי MP3 של חברת טיאק ג'נריק כמובן, וכל השירים מופיעים בג'יבריש.. הלכתי לחנות ואמרו לי שלכל שיר נוספת תמונת ה COVER DISC ואז כל שיר מקבל תשם של הJPG של האלבום. מה אני אוכל לעשות בנידון? מה דעתכם? נ.ב מצורפת תמונה של הMEDIA PLAYER איפה שכביכול אמרו לי שהבעיה. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נייד של LG בעל מעבד P8600 עם כרטיס מסך 130M GT, והוא לא מצליח להריץ 1080P כמו שצריך.. יש למישהו רעיון מה הבעיה? אני משתמש KLMCODEC 538 וVLC PLAYER האחרון...
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
Creative SBS-370 BLACK 2.1 או LOGITECH X-210 אשמח לתשובה, מהירה. וגם הסבר למה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני חשבתי על קרייטיב אינספיר 5300 אני קונה את זה וכרטיס קול אודיגי DE זה יוצא 1500 שקל אם יש לכם הצעות יותר טובות באותו תקציב בבקשה תרשמו
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מינידסק חדש שמכיל 1GB, יכול לשמש לאחסון מידע (גם uploading למוזיקה), ותומך גם בAtrac3 plus. פרטים נוספים: http://news.sel.sony.com/pressrelease/4270 http://www.minidisct.com/forum/showthread.php?s=a63b08f394d975a22dfeb6fa3f27a8f3&threadid=20006&perpage=10&pagenumber=1
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אם יהיה אפשר לקבל המלצה לדגם שנמכר בדיוטי פרי, מה טוב. אם לא, תודה בכל מקרה
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום! בד"כ אני לא מתעסק הרבה עם סאונד ולא בקיא בנושא אז רציתי לשאול אותכם איזה מערכת תיהיה איכותית וטובה בשבילי התקציב הוא 100 דולר וישנה עדיפות לNEWEGG תודה מראש ATR
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חיברתי פעם ראשונה את המחשב לטלויזיה (כבל VGA), שיניתי SOURCE בטלויזיה למחשב אישי, ויש מסך שחור בטלויזיה- מה עוד יש להגדיר ? ( מ"ה WINXP)
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר להעתיק לתוכו שירים בצורת mp3 ואז אני יוכל להכניס הרבה שירים בדיסק אחד או בזכרון איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח שיר במדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר אליו. מה ניתן לעשות??
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום חברים. האם קיימת תמיכה בעברית עבור הנגן של IRIVER דגם H10? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה (שטוחה?) בגודל 29' + שתהיה במחיר 3,000 +/-. ??? היא תהיה בסלון, אין ממש מקום ליותר מפני שאין מקום על המזנון... :-\ יש המלצות? מעוניין בכל מיני פיצ'רים נחמדים, חדות טובה, צבעים, אם זה אפשרי עם קצב ריענון גבוהה ( ??? ), שטוחה. תודה מראש, ואם אפשר לקבל המלצות לחנויות לביקור כדי להתרשם.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
טוב לאחר התלבטויות החלטתי לשדרג את הקול במערכת הדי זקנה שלי ויצא לי די טוב אבא שלי עוד כמה ימים טס לאמריקה אז הוא יביא לי מש שזה יוצא ממש ממש זול קריאטיב X-FI אקסטרים מוסיק מבחינת מחיר הוא הכי מתאים לי ונתנו לו הרבה המלצות והוא טוב כי רוב השימוש שלי הוא למשחקים אז הוא נותן לי 100% מענה -עכשיו שאלה לגביו הוא יעבוד על המערכת שלי?(פרטים בצד) כי אומרים שיש איתו באגים במערכות וכו עכשיו לרקולים logitech Z-2300 החלטתי על מערכת משובחת בשביל הכרטיס קול עכשיו אני לא יכול 5.1 אין מקום בחדר אז החלטתי לקחת 2.1 איכותי ביותר.. - השאלה האם זה באמת האיכותי ביותר בסביבות המחיר הזה (ואני משיג את זה ב-150 דולר שבארץ זה עולה 1000) הבנתי שיש לזה גם תמיכה ב-THX.. -עוד שאלה הבנתי שלכרטיס יש רק 4…
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי ברשותי לוח אם - Asus M2N-E וכרטיס הקול הראשי במחשב הוא במובנה. עכשיו השאלות שלי מתפרסות ככה- במשחקים מסוימים הסאונד מתחיל לקרטע, אבל ממש לקרטע ומגיע למצב בלתי הפיך עד שאני צריך להפעיל מחדש את המשחק או המחשב. סרטוני מעבר, כמו למשל במשחק Marvel בעבר ככה שהקול נתקע כל שניה ואיתו גם הסרטון (התצוגה) נתקעה. עכשיו ככה- אני חושב שיש לי אחריות על הלוח, אבל השאלה היא כזאת: האם כדאי פשוט להגיד לחנות שיחליפו לי כרטיס קול אחרי בדיקה (שדורש בעצם החלפה של כל הלוח, לא?) או שכדאי לקנות כרטיס קול חדש (creative sound blaster 5.1 הזול עדיין שווה משהו?)? ומהי באמת ההשפעה של כרטיס הקול על איכות הסאונד באופן כללי. ז"א, אם אני אקנה למשל מחר מערכת מפוצצת 5.1 במחיר של 4-5 ספרות אבל עם כרטיס קו…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
או שזה גורם לריצודים במסך..?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני די מתלבט בין הפאטאליטי טיטאניום של קריאייטיב לבין הזונר D2X של אסוס האיכות בגיימינג, בסרטים ובמוסיקה חשובה לי באותה מידה אשמח להוציא כמה שפחות כל עוד האיכות נשמרת אין צורך בשלט, אכוון דברים בעזרת הדרייבר
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חברים.. ראשית אני חדש פה, מעיון בפורום התרשמתי שבהחלט יש פה אנשים מקצועיים שמבינים דבר או שניים, מקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה: ברשותי יש טלוויזיה אל.סי.די של פאנסוניק רסיבר של אונקיו TXSR607 רמקולים 5.1 של הרמן קארדון HKTS 30BQ/230 לפטפופ סוני ואיו VGN-FW250J הבעיה היא כזו: כיום בשביל לראות סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר(יש למחשב יציאת אייץ' די) ומשם לטלוויזיה, אני יודע שזה פוגע באיכות התמונה. התמונה היא לא הבעיה, רואים מדהים, כל סרט אייץ' די. הבעיה היא בסאונד, איך אני מוציא סאונד מהמחשב בנפרד ולא דרך יציאת האייץ' די? כשהמחשב מחובר הרסיבר לא נותן את אופציית PLII או שאר אופציות שנותנות חוויה קולנועית אמיתית.. מה הפיתרון? ואם יציאת הS400 שיש לי בלפטופ יכולה לעזור? או …
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-