עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by almogila,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by EMAN,

מה קורה חבר'ה? אני מתלבט אם להשקיע ברמקולים המעולים JBL ENCOUNTER. אני מודע לאיכותם, שכן אני בעל דגם הCRETURE. בביקורות שונות נאמר שמי שרוצה את האיכות של הקריצ'ר בתוספת עוצמה, יקח את האנקאונטר.. אבל המחיר.. די גבוה. אולי מישהו יכול להמליץ על רמקולים איכותיים מאוד במחיר של עד 500, 550 ש"ח? או שמה ללכת על האנקאונטר?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  3. טוב אז ככה אנחנו במהלכי בניה של בית ועכשיו אנחנו רוצים לקנות לבית מערכת קולנו ביתית בסביבות ה2500-3000 ש"ח אז אני צריך המלצה לרסיבר ורמקולים העומדים בתנאי המחיר ואני צריך המלצה לגבי מיקום הרמקולים לפי מספרם בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. כל פעם שאני רואה סרט או שומע שיר עם אוזניות אז אחרי שהוא מסתיים אני מתחיל לשמוע זמזומים קטנים כאלה באוזניות אז מה הבעיה? המחשב או האוזניות?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by GAL_FX,

למי שמחפש אוזניות טובות ובשול מאוד אני ממליץ על פנסוניק rp-ht21אוזיות זולות וטובות קניתי אותם לנגן שלי לצורך טיול והם יצאו מאולות גם אם לא מצאתם אותם תחפשו אוזניות אם תחום תטרים דומה התחחום שלהם הוא 16HZ -22Khz ממליץ בחום שומעים את הבאס כמו צריך ואת הצלילם הגבוהים ביקצור אוזיות זולות ואכייותיות

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by DoroS,

קיבלתי מחבר את הכרטיס קול הזה והוא איבד את הדיסק עם הדרייברים והתוכנות , את הדרייבר הורדתי מהאתר של creative , אבל את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס אני לא מוצא , התוכנה ששולטת על הכרטיס בעצם . איך משיגים את התוכנה ? תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. שמעו אבא של חבר שלי טס לארה"ב ואני הבאתי לו כסף שיקנה לי אוזניות ועוד לא אמרתי לו את הדגם אז אני לא מבין משהו ואני מתלבט... ראיתי את שני האוזניות האלו: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/26.RSLID?mco=9A32E41D&nplm=T8154LL%2FA http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/26.RSLID?mco=D2EFB2A4&nplm=T6654LL%2FA קודם מה ההבדל ביניהם? דבר שני אני מתלבט בין אחד האוזניות שהצגתי למעלה לבין: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/29.RSLID?mco=4D932AD8&nplm=M9394G%2FA מה הכי כדאי לקנות לאיפוד נאנו שלי.... חייב חוות דעת ממש דחופהה!!!!!!!!!!! שאני יספיק להגיד לו שיקנה לי

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by itaysk,

קראתי בחוברת של הלוח שבמצב 5.1 ה3 יציאות מאחורה וה 3 מקדימה נהפכות כל אחת ספיציפית לתפקיד של רמקול אחד כשאני קונה מע' 5.1 החיבורים באים של כל רמקול לחוד? או כולם מתחברים לפלאג 1?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by Blizzarder,

אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 למחשב לשימוש עבור משחקים, התקציב בין 500-1000

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

שוב שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב ומתלבט בין כמה דגמים. יש סיבה שלMicrolab יש בערך 400 דגמים באותו מחיר? /: גם איך בדיוק הם ממספרים את הדגמים שלהם? סתם ברנדומליות? /: זה מעצבן >< אחרי הרבה התלבטויות (שמבוססות על מידע כמו חיבורים ומראה ולא איכות), הגעתי לכמה אופציות: Microlab FC360(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=367&bigclassid=15&smallclassid=63 Microlab FC362(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=349&bigclassid=15&smallclassid=63 הFC360 והFC362 זהים? ההבדל היחיד היה הInput sensitivity: 300 mV והעיצוב.. (ואני מעדיף את העיצוב של הFC360) Microlab FC530 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=241&bigclassid=15&…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  11. היי, לפני שנה קניתי רמקולים Creative Megaworks 550 שלא היתי מרוצה מהם במיוחד... עברתי כאן בפורום וראיתי שחיברו אליהם את הDDTS100 של Creative וקיבלו תוצאות מצויינות. האם יש כרטיס קול מומלץ שמספיק לתת לי את המקסימום איכות סאונד למוזיקה וסרטים? התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה800 שח... תודה רבה! כפיר. kfirmr@gmail.com

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  12. מה קורה חברה? שבת שלום. ברשותי מחשב עם לוח אם asus p5q deluxe ומסך צ'ימי עם רמקולים קטנים שהאוזניות שלי גוברות עליהם, מכאן עלה הרעיון, האם אני יכול לחבר את המחשב למערכת שנמצאת כ4-5 מטרים ממנו. ובכן עשיתי זאת באמצעות כבלים, כבל שיוצא מהחיבור אוזניות לLINE IN של המערכת, פשוט גולמי ונחמד -. קודם כל איבדתי עוצמה - שמא זה תלוי בכרטיס? שנית, אני מעוניין בשמע איכותי יותר, אך זה הכי פחות קריטי. מה שקריטי זה שהכבל עובר לי באמצע החדר וזה לא מסתדר. רציתי לדעת האם ישנו פתרון אלחוטי לבעיה, על אחת כמה וכמה אם ישנו פתרון שיספק את האיכות המלאה. אבקש הצעה למכשיר פשוט, בסיסי אפילו ללא חיבורים איכותיים. והצעה למכשיר שיספק לי את האיכות שאני רוצה, ואפילו את היכולת לחבר מכשירים נוספים כגון הטל…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. שלום היה לי עד לא מזמן אוזניות של קרייטיב EP510 והם היו זוועה מכל הבחינות וגם נהרסו והחברה שלחה לי אחד חדש,אני רוצה להחליף אותם בחנות ואני מחפש המלצה לדגם טוב.. אני מעוניין באוזניות שיושבות על האוזניים ושתהיה בהן איכות סאונד טובה . אם אפשר שיהיו חזקות גם טוב. מה אתם אומרים על הדגם הזה? אני אצטרך להוסיף בשבילו 50-60 שקל מהזיכוי,כדאי? http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=1723&CatCode=

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by LOL,

שלום, אני עומד לרכוש I7 ולאחר שאיבדתי את האוזניות שלי (cx300 :'( ) החלטתי שזאת הזדמנות להצטייד באוזניות חדשות עכשיו שלא כמו הcx300 אני מעוניין באוזניות שנתלות על האוזן ככה שיהיו נוחות בזמן הריצה אז השאלות הם ככה, האם יש דגמים טובים יותר או פחות בטווח המחירים הזה (עם עדיפות לטווח הנמוך, סטודנט דל אמצעים ) והאם יש חנות בו אוכל לבדוק כמה מאותם אוזניות מומלצות, אם הן נוחות על האוזן וכאלה אין לי מושג לגבי העדפות של בס או דברים כאלה, אני פשוט רוצה שישמעו בהן טוב תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by sinsonik,

שלום, בעוד כמה חודשים אני מתכנן לעבור דירה, ובדירה החדשה אני מעוניין להתקין רמקולים בכל הבית וכן בעיקר אני רוצה שיהיו לי רמקולים באמבטיה(הכי חשוב ). אני מחפש רמקולים שניתן לשדר להם bluetooth (להתחבר לסלולרי) עמידים למים שמתחברים לחשמל (לא על סוללות!) ובקר עמיד למים כדי שאוכל להעביר שירים שיהיה ניתן לשלוט עליהם מתוך המקלחת ושלא אצטרך לצאת כל פעם מהמקלחת על מנת להעביר שיר... קיימים כאלה דברים אך הבעיה היא שמכיוון שזה נמצא בתוך אמבטיה הכל צריך להיות עמיד למים.. חשבתי אולי לקנות טאבלט עמיד למים שאוכל להכניס לאמבטיה ולשדר דרך בלוטוס שירים לרמקולים וגם מצאתי טאבלט עמיד למים אך הבעיה היא שלא מצאתי רמקולים שמתחברים גם לחשמל גם שקולטים בלוטוס וגם עמידים ללחות... יש למישהו א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by the_one23,

אני מעוניין לקנות MP3 בעל קיבולת של 20 GB אני כבר עורך השוואות כבר כחודשיים, ובסוף נשארו שני נגנים שאני מתלבט ביניהם: H320 ו- IAUODI 5XL (מן הסתם...) בדקתי האתר שלכם על השוואות בין השניים, אבל שום השוואה לא התיחסה למה שחשוב לי, אישית :-X באופן כללי, ברשת, מצאתי שעל ה- H320 יש יותר מידע, ביקורות ותמיכה, ובכלל הרבה יותר אנשים המליצו לי יותר על ה H320 הדברים שחשובים לי בנגן: 1) הכי חשוב: איכות סאונד/ מוזיקה מעולה, ללא פשרות. 2) פונקציונליות רבה - שהנגן יוכל לעשות כמה שיותר דברים 2) אפשרות לראות סרטים בצורה סבירה + 3) בנדל מאובזר - אוזניות איכותיות, מעמד לנגן וכו' 4) עדכוני FIRMWARE שוטפים הדברים שפחות חשובים לי: 1. אורך חיי הסוללה- כי גם ככה אני לא השתמש בו יותר מ…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by ExtraSi,

ברשותי מסך LG 60LA621Y שמחובר ב LAN לרשת הבייתית, ודרך ה Smart Share אני יכול לצרוך את כל התוכן (סרטים, סדרות, תמונות, מוזיקה וכו') הנמצאים על מחשב אחר ברשת הביתית, אבל אני רוצה לחבר לטלויזיה Raspberry Pi כדי להשתמש ב XBMC, במקום הממשק של ה SmartTV וכמובן עבור היכולות הנוספות של ה XBMC. השאלה היא האם אין אפשרות פשוט להתקין XBMC (אולי כאפליקציה?) ישירות על הטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by E.Z,

אהלן, ראשית אבהיר - איני יודע איפה לשאול זאת ולכן בחרתי בפורום זה, אם זהו לא המקום אנא העבירו בבקשה לפורום המתאים. אוקיי, אז ככה - יש לי מחשב ויש לי ממיר דיגטלי של HOT, השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר הידגטלי למחשב ולצפות כאילו זה TV? האם זה אפשרי? אם כן, אשמח לתדרוך! תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by W4Rz,

אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות רמקולים חדשים ועכשיו יש קצת כסף. אני מעוניין ברמקולים עד 270 ש"ח אשר אפשר לחבר גם לפלאפון ולשמוע מוזיקה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזיית LCD בגודל של 32". לא חשובות הכניסות, רק שיהיה כניסה לממיר של HOT (האם יש כניסה שונה לממיר HDMI של HOT? אם כן, אז גם כניסה כזו). אני שוקל את ה-SAMSUNG A451 והסוני S4000E, אך אשמח להמלצות נוספות או להחלטה מי מהן עדיפה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. שמעתי שהכרטיס הזה מומלץ ל HTPC רציתי לברר אם הוא מאפשר הקלטה מערוצים שונים? כלומר שבבוקר יקליט מערוץ מסוים ובערב מערוץ אחר. דבר נוסף - האם הוא יכול להקליט מערוץ מסוים בזמן שצופים בערוץ אחר? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות נגן DVD בסביבות ה300 ש"ח משהו שיכל לקרוא צרוב וכתוביות בעברית ושהיה איכותי עם חברה טובה. אתם יכולים להמליץ לי על משהו בבקשה?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. אני כרגע משתמש בaltec lansing bxr1221 בלי ה subwoofer והן לא 100% תקינות. בנוסף ממש מפריע לי שהווליום המקסימלי הוא ממש נמוך. אני מחפש רמקולים בסגנון דומה. צריכים להיות קומפקטיים לפחות כמו אלו שאני משתמש, ועם עוצמה הרבה יותר חזקה. אציין שאני לא מבחין יותר מידי בין איכויות שמע בין רמקולים, כל עוד הרמקול נשמע סביר ע"י רוב האנשים, לי זה מספיק טוב. תודה מראש.

24. Started by orlupo,

אייפוד ממשיכה במסורת הבאגים: http://computers.walla.co.il/?w=/4/809639

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by BUNG,

אהלן אנשי פורום נחמדים אני רוצה אוזניות חדשות, משהו בסגנון של הגראדוס או אייסמט ורציתי גם לשאול באותה הזדמנות, מה עדיף GRADO'S SR80 או ZALMAN 5.1 למשחקים בעיקר וגם קצת למוזיקה? תודה רבה מראש עריכה: עכשיו נזכרתי שאני רוצתה גם כ.ק. חדש חשבתי בכיוון של M-Audio Audiophile 2496 Sound Card עכשיו אני רק רוצה לציין שה.ק. הוא בעיקר למוזיקה, אני מתכוון לחבר אליהם Altec Lansing 2100E 2.1 פלוס רסיבר מבית פיוניר דגם VSX-815-K...

• 3 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.