אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה לסלון. גודל נראה לי 40 - 42 אם אין משהו איכותי אז גם יותר קטנות אפשר. המרחק צפייה הוא בערך 3 - 3.5 מטר אולי קצת יותר תלוי כמה דוחפים את הספא אחורה שימושים בעיקר צפייה בסרטים וסדרות מהסטריימר ומשחקים בסלון fifa \ pes המלצות יתקבלו בשמחה :-)
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מסתבר שחברת CREATIVE רשמה פטנט על איזה שיטת תצוגה של שירים שמייושמת בIPOD ותובעת מAPPLE תמלוגים על שימוש לא מאושר בפטנט אז אם מישהו תיכנן לקנות IPOD שיקנה בקרוב כי נראה לי שיעלו המחירים לכתבה- http://money.cnn.com/2005/08/31/technology/creative_ipod.reut/index.htm?cnn=yes
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אם יוצאים מנקודת הנחה שכל שלושת הרכיבים הללו הם באיכות מעולה וצריך להחליט אם לחבר האוזניות לרסיבר או לכרטיס. תודה
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
על הנושא הזה קראתי המון, גם כאן בפורום וגם בפורומים בחו"ל, אבל למרבה הצער לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית, אז אשמח לקבל עזרה ממישהו כאן שמבין בזה ויש לו נסיון בתחום. השאלה היא היא האם כרטיסי קול מקצועיים שמיועדים ספציפית למוזיקה (למשל האודיופיל של מ-אודיו, הג'וליה וכדומה) עובדים טוב גם במשחקים או שהם עלולים ליצור בעיות, כמו למשל שמשחקים יתקעו, ירוצו לאט יותר או שהסאונד ישמע בהם ממש גרוע או מעוות? אני לא מתכוון לאפקטים מיוחדים שמיועדים במיוחד למשחקים או לשמיעה בסראונד, שזה כמובן התחום של כ' שמיועדים למשחקים בלבד, אלא אך ורק לשמיעה בסטריאו באמצעות מערכת של מגבר ורמקולים. האם בשביל מישהו שרוצה בעיקר לשמוע מוזיקה דרך המחשב אבל גם לשחק משחקים פה ושם אין מנוס מבחירה בכרטיס קול…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אם אי אפשר לומר בפורם אז בבקשה לשלוח לי לאיסיקיו 49264648 או אימייל : super_man3@walla.co.il ואתם אולי יודעים איך קוראים לסוג כבל הזה?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג לעצמי את הרמקולים לחדר... חשבתי להתחיל לחפש בהתחלה רמקולים ואז להתאים להם מגבר מה אתם אומרים על רמקולים של JBL E30? כדאי? איכותיים? שווה את הכסף? אם כן, איזה מגבר כדאי להתאים להם? חשוב שכל העסק לא יעלה על 2000 שקל. תודה מראש אלכס.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המקרן optoma hd 33 מחובר בכבל 1.4 HDMI כרטיס מסך hd 6450 power DVD 12 arcsoft total medai thatre יצא לי לראות עשרות סרטי 3D ואני חושב שהאפקט pop put לא עובד אצלי טוב או לא עובד בכלל. הפעלתי SBS , bluray FSBS ..... קראתי לא מעט שאנשים אומרים שבאפקט הדמויות ממש יוצאות מהמסך לפעמים עד 2 מטר ויותר, מה שאני מקבל זה נראה שזה נוגע במסך ואולי טיפה יוצא יותר. יש לי הרגשה שאני מפספס משהו וזה המון, אוליי דרייבר של המקרן או של המשדר , או צריך לכוון את המשדר רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בטלויזיה הבנתי שאפשר לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות מתאם של dvi לhdmi. באיזה מהאפשרויות האיכות תהייה הטובה ביותר לצפייה בסרטים באיכות HD,מסך מחשב lcd או טלויזית lcd?
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע Sennheiser HD202 ואני מרוצה מהן, אבל עקב שימוש רב ב4 השנים הארחונות הן התחילו להישחק ואני רוצה להשתדרג. עשיתי קצת חיפושים בזאפ ובאיביי וקצת איבדתי את הידיים והרגליים.. אני מחפש Headphones ומוכן לשלם בסביבות ה500 שקל (כשאין לי בעייה להזמין מחו"ל). למישהו יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אוקיי אני מעוניין באוזניות למחשב תקציב ככה 500 מיועדות למוזיקה וקצת סרטים שומע בעיקר האוסים טראנסים שחורה ומעט מזרחית... בנוסף רציתי להבין מה יתן לי כרטיס קול מתקדם יותר מהכרטיס דיפולט על הלוח שלי -NFORCE2 ואם גם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טוב יותר גם מחיר סביב 300-400 ומממ האם מגבר משפיע על אוזניות במחיר של 500? מה זה יתן מה עדיף להשקיע בכרטיס קול טוב יותר או במגבר? הייתי מעדיף אוזניות סגורות (עד כמה שהבנתי סגורות הכוונה לאוזניות שלא מאפשרות לרעשים מבחוץ להיכנס) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המסכים האילו, הLG עולה יותר והם בערך אותו מפרט רק ש ב LG יש כניסת USB שב SAMSUNG אין, אבל מצד שני ראיתי מלא ביקורות טובות על ה SAMSUNG. למישהו יש מושג וידע לגבי שניהם שיכול להגיד לי מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
פרסמתי בעבר שאלה בנוגע לדגם e140 בפורום הזה, אך עכשיו קיבלתי תלושי קניה לבאג, וברשת באג אין את ה - e140 אלא רק את ה - m240 http://www.sandisk.com/Products/Item(1205)-SDMX3-1024-Sansa_m240_MP3_Player_1GB.aspx האם הוא גם טוב ? ( חוץ מהעובדה שאין בזה קיטלוג שירים לפי אלבום / זמרים וכו', שזה מאודדדד מבאס ) תודה.
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, 1. אם הטלויזיה שלי אינה תומכת בDTS, אם אנגן את הסרט דרך נגן בלוריי הDTS יתמך? כנ"ל לגבי סטרימר 2. איזה בלוריי מומלץ בתקציב של עד 800? מה חשוב לבדוק? 3. האם קיים בלוריי שהוא גם סטרימר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איזה רמקולים כדאי לי לקנות בתקציב של 800 ש"ח??
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש תכתובת ענפה בקשר לכרטיס ה- 150PVR מה שהבנתי הוא שהכרטיס עובד ב XP PRO עם מדיה סנטר וללא . (השלט השחור לא מתפקד עבור מדיה סנטר) ב VISTA אין בעיות להבנתי . מה המצב ב 7 WIN (עם ובלי מדיה סנטר). יש בידי את המקלט לשלט הנקרא 01 TSES-IR האם היום עם מערכת הפעלה מעודכנת יהיו בעיות? (אני מעונין להפעיל ב PRO XP ואחר לעבור ל 7 WIB ) בברכה שייקה אדלר :
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי ב 3000 ש"ח (+ -). אני מדבר על 5 רמקולים גדולים ולא רמקולים לוויניים+סאב מה הדגם הכי טוב שאפשר להשיג מחנות בארץ במחיר כזה? תודה 8)
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלי הוא למישחקים וסרטים וגם למוזיקה בדגש על איכות צליל בנוסף יש אפשרות להישתמש בערוציי קול וירטואלים עבור מישחקים באוזניות אלו ? צריך גם המלצה על כרטיס קול שינצל את מלו הפוטנציאל שלהם בימיוחד עבור מישחקיי מחשב כמו crysis2 וכו" אין מיגבלת תקציב עבור הכרטיס קול Sennheiser PC360 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_pc_pro-gaming_504122 Sennheiser HD595 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_audiophile-headphone-hd595-quality?Open&path=private_headphones_hifi_audiophile-headphones מעוניין לקנות ממשווק רישמי של היצרן בארץ איך משיגים אותו או עדיף יותר מחנות מסוימת ?…
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש לי סאב-וופר ראתי סרט כיביתי למחרת הסאב לא הוציא סאונד עשיתי כמה בדיקות אם זה ברסיבר בכבל או בסאב הבנתי שהסאב מקבל את הצליל אך לא מוציא אותו כלומר שאני מדליק את הסאב הסטאנדבי על נורה אדומה אני נוגע בצד השני של הכבל והוא עובר לנורה ירוקה אבל לא שומעים כלום עשיתי לו בדיקה בחנות חשמל ואמרו לי שהכול בסדר אבל כנראה לא באמת בדקו וגבו כסף צריך עזרה דחוף זה חשוב מאוד מאוד
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה (שטוחה?) בגודל 29' + שתהיה במחיר 3,000 +/-. ??? היא תהיה בסלון, אין ממש מקום ליותר מפני שאין מקום על המזנון... :-\ יש המלצות? מעוניין בכל מיני פיצ'רים נחמדים, חדות טובה, צבעים, אם זה אפשרי עם קצב ריענון גבוהה ( ??? ), שטוחה. תודה מראש, ואם אפשר לקבל המלצות לחנויות לביקור כדי להתרשם.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת מיקרו סטריאו של חברת סוני cmt mx700ni! כמה שאלות למבינים... 1)אין אותה בארץ וחבל,אני רוצה שדוד שלי יביא לי מחו"ל,יעשו לי בעיות על מערכת כזאת במכס?ואם אביא אותה מארה"ב האם יהיו לי בעיות במתח חשמל? 2)יש למערכת שיטת wifi ו dlna האם אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי בקלות למערכת,או שאני צריך לחבר את הראוטר דרך חיבור ישיר.אם מישהו יוכל להסביר לי אשמח.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
סוף סוף יש התקדמות בשוק ה PMP ! החברה הצרפתית ARCHOS, שידועה בנגני הוידאו האיכותיים שלה, הציגה את הדור הבא של הנגנים, שאמור לצאת בקרוב. הנגן מזכיר בעיצובו את דגמי הדור השני שהוכרזו ע"י חברות נוספות כמו IAUDIO ואחרים. השוני המרכזי הוא שהמסך הרבה יותר גדול הפעם, ומאפשר צפיית WIDESCREEN על המכשיר, המכשיר דק יותר ומעוצב יותר טוב. ספציפית, הנגן הזה יכיל מסך בגודל 7" בפורמט 16:9, דיסק של 40 או 100GB, תמיכה ב MPEG4 ו WMV וגם ב USB2 ON THE GO, שיאפשר בין היתר חיבור למקלט טלוויזיה לוויני (וגם למצלמה שלכם). גם יהיה כמובן הקלטת / הוצאת VIDEO בזמן אמת. כמוכן, הם בנו את מערכת ההפעלה מחדש, ככה שהיא תהיה הרבה יותר נוחה לשימוש מהדור הישן של ה AV420. הבעיה היחידה היא המחיר בשלב זה, 600…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי גיטרה חשמלית שאני מחבר אותה למחשב הבננה שלה היא מונופונית ואני שומע רק בצד אחד ברמקולים (במחשב) ואני רוצה לשכפל את הערוץ מי שיכול להגיד לי איך אז תודה הדיון הקודם שלי היה יבש אף אחד לא נתן מדריך איך לעשות ..
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בין 42 ל46 אינץ Full HD led מעוניין יותר בדגמים של סמסונג בעיקר לצפיית סרטים בHD יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
הבנתי שהמיקסר הוא בעצם גם מגבר ולכן בדקתי ויש אפשרות לחבר אליו את רמקולים. פשוט לוקחים כאבל PL וחותכים אותו בצד אחד. חושפים את החוטים ומחברים לרמקולים. את ה-PL חיברתי למיקסר וזה עבד. אבל מה הבעייה? הווליום לא חזק מספיק, בטח לא כזה שיתגבר על מערכת התופים שלי. הרמקולים הם 130 וואט והשאלה היא עכשיו - האם להחליף את הרמקולים לחזקים יותר? או שהרמקולים טובים והבעיה שצריך הגברה יותר חזקה ולכן צריכים לקנות אמפליפייר? אולי זה יעזור - כשאני מגביר את הווליום הסאונד או אני מעלה Gain הסאונד מתחיל להיות ממש גרוע ומעוות אז אולי זה אומר שיש הגברה מספקת אבל הרמקולים חלשים מידי?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי יש לי Ipod 20 גיגה ונמאס לי להעביר קבצים ב USB 1 כי זה מממש ממממש מממש לאט אז אני צריך הממלצה על כרטיס FIREWIRE לא יקר וטוב וקשור לקנייה . תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-