אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי כבל בין המחשב לטלויזה כדי לראות סרטים בטלויזה מה אני צריך להגדיר עוד? לא מדובר בכרטיס טלויזיהאלה הכבל ניכנס לכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חיברתי כבל חשמל לא מתאים (מתח 250V במקום 120V) למוניטור Yamaha HS5 והרמקול נדלק לשניה ונכבה ועכשיו הוא לא נדלק מה נדפק בו ? זה ניתן לתיקון ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח asus p4p800 se קניתי מיקרופון וחיברתי בחיבור השמאלי בכרטיס קול מחובר קבל aux למערכת ולחיבור של האוזניות במערכת מחוברות אוזניות סטיראו שכוללות מיקרופון אבל תכבל שלו לא חיברתי קניתי מיקרופון בנפרד וניסיתי לחבר גם לחיבור האמצעי והימני אבל לא עבד שאני נכנס לתוכת ventrilo ואני מדבר הרמקול בתוכנה לא מראה שיש דיבור למיקרופון מה לעשות ????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי מיקרופון לחיבור הנכון וגם בדקתי בלוח בקרה והכול נראה תקין, אתם יכולים להסביר לי מה לעשות? (אצל אח שלי המיקרופון עבד)
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה מכשיר הבעיה, אך בחיבור רגיל התמונה בסדר... איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מחבר את מסך ה LCD עם הכבל שציינתי לא רואים משהו.הצבעים נראים משונים וכמו כן זה רזולציה של 1280*720 בלבד. כשאני מנסה לשנות ולהעלות לרוזלוציה הטבעית של המסך אין לי פריסה של כל התמונה על המסך,כאילו המסך מתכווץ. במילים אחרות,בחיבור עם הכבל |HDMI אני לא יכול להגדיר רזולוציה גבוהה יותר מ 1280*720 ?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מפרט בצד, אני משתמש בכרטיס אונבורד ובכניסה שבאה יחד איתו. למישהו יש ניסיון עם העניין הזה? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הבנתי שהמיקסר הוא בעצם גם מגבר ולכן בדקתי ויש אפשרות לחבר אליו את רמקולים. פשוט לוקחים כאבל PL וחותכים אותו בצד אחד. חושפים את החוטים ומחברים לרמקולים. את ה-PL חיברתי למיקסר וזה עבד. אבל מה הבעייה? הווליום לא חזק מספיק, בטח לא כזה שיתגבר על מערכת התופים שלי. הרמקולים הם 130 וואט והשאלה היא עכשיו - האם להחליף את הרמקולים לחזקים יותר? או שהרמקולים טובים והבעיה שצריך הגברה יותר חזקה ולכן צריכים לקנות אמפליפייר? אולי זה יעזור - כשאני מגביר את הווליום הסאונד או אני מעלה Gain הסאונד מתחיל להיות ממש גרוע ומעוות אז אולי זה אומר שיש הגברה מספקת אבל הרמקולים חלשים מידי?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי זה הולך ככה יש לי כרטיס קול מובנה (AC97 (ABIT ISE-7 רילטק חיברתי אותו דרך היציאה האופטית לרסיבר . קודם בסרטים של AC3 העברתי ל SPDIF ושמעתי בסראונד (קצת חלש - זה בסדר ? ) א) האם יש אפשרות שגם בסרטים סטראופוניים/שירים MP3/משחקים אני אוכל לשמוע בכל הרמקולים ? ב) האם ישנה אפשרות להגדיר את הכרטיס כך שמתי שאני אעשה TEST לכל הרמקולים , אני באמת אשמע אותם ? (עכשיו אני שומע רק את הקידמיים) ג) הבנתי שדולבי פולוגיק 2 יכול לעשות סראונד ממקור סטראופוני האם זה נכון ? ואם כן איך אני יכול להשתמש בו בסרטים (DIVX XVID ) ? ד) יש איזה שהוא מדריך לחיבור רסיבר למחשב צעד אחרי צעד ? ה) תגידו לי שאני אוכל לשמוע את המוזיקת פתיחה של NFSU דרך הרסיבר בכל חמשת הרמקולים .. בבקשה.. תודה ! ו) אם…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו שמע על השיטה הזאת? חבר סיפר לי על שיטה שמורחים וזלין על הרמקול ואחרי זה מחממים אותו עם פן שיפתח תנקבוביות לרמקול ואז מנגבים ושמים תלק שישמר.. מישהו עשה את זה? הוא אמר שזה נותן הרבה בשמיעה אבל אף פעם לא שמעתי את זה לפני ...אני יודע מנקים עם במרשת עדינה מאבק וזהו אז רציתי לדעת עם עוד מישהו התנסה בשיטה הזאת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לשמוע לגבי החידושים הקרבים בעולם האודיו, כיוון שהפורום דיי חוזר על עצמו עם שאלות לגבי רמקולים במחירים שונים. יש לי גם כמה שאלות ספציפיות: באחת התערוכות הגדולות בעולם לגבי חידושים בחומרת המחשבים ( שכחתי את השם ) הוציאה אלטק הודעה לגבי דגם חדש שהיא הולכת להוציא, דגם חדש המקביל ל ATP3 המצליח. מה עם הדגם הזה ומתי הוא יצא? עוד שאלה היא אנטולי ענה פעם למישהו שחשב אם לקנות את דגם ה T20 של קריאייטיב שהתברר כמעולה בסאונד, למעט הבאסים. אנטולי רשם לו שיש איזשהו חידוש שהוא לא יכול לפרט עליו כרגע, אך יוכל לפרט עליו בעתיד, חידוש אשר יהפוך את המערכת למוצלחת גם בתחום הבאסים, משהו הדומה לבאס נפרד, לא יודע. אנטולי, מה עם זה? אני מחכה לראות זאת בפורום .. ואין. אשמח לשמוע גם על עוד חידו…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחרונה יצא דגם חדש של נגן ה NEUROS II, חיה של נגן במחיר ממש מצחיק. לגבי הביצועים, אז יש לו דיסק בנפח 20 עד 80 גיגה, יכולת לנגן OGG, מתפקד כדיסק רגיל, משדר !!! רדיו פנימי, מקלט רדיו, מיקרופון והקלטת LINEIN, אוזניות מעולות יחסית לחרא שמקבלים עם הנגנים, ועוד הדברים הרגילים. יתרון נוסף הוא המודלריות, ניתן להוציא את הדיסק והבטרייה בקלות ולהחליף אותם אם רוצים (וניתן לקנות כמה אם רוצים). כמו כן, התוכנה שלו (FIRMWARE) היא משוחררת בחינם OPEN SOURCE, ולכן ניתן להוסיף תמיכה בעברית למכשיר (למי שיש ידע כמובן). החסרונות הם בעיקר הגודל (יותר גדול מ IPOD אבל עדיין נייד), וגם זמן בטרייה של 10 שעות (למרות שניתן להחליף במקום אותה). והדובדבן בקפצת זה המחיר !!! 300$ לדגם עם 60 גיגה ו 35…
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להעביר את הסט הנ"ל מהחדר לסלון, הכבלים שמגיעים עם המערכת לא מספיק ארוכים בכדי שאוכל להשתמש בהם. האם אני צריך כבלים מיוחדים או בעלי gauge מסויים? הרמקול הרחוק ביותר יצטרך כבל באורך 13 מטרים בערך. כמו כן מצרף קישור למדריך למשתמש של הרמקולים למידע טכני. http://www.logitech.com/repository/1411/pdf/13099.1.0.pdf תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר תקופה ארוכה שמאז שהיתי בביקור אצל אנטולי ורכשתי את הרכיבים שהיתי צריך' הגיע הזמן לפרסם את התוצאות. יש לי שני זוגות אוזניות והם UR40 לבית ו KSC75 לניידות לנגן הD2 שלי. היתה לי בעיה עם הכבל הקצר של ה UR40 שהוא 1.2 מטר ורציתי להחליף לו כבל למשיהו יותר רציני וארוך. וגם בדקתי את הרעיון של לאטום את האוזניות כדי לההפוך אותם לסגורות לחלוטין - מה שיצא שהצליל הרבה פחות בהיר. ביום ראשון אני יקנה BLUETACK ויאטום אותם כמו שצריך. עכשיו המוד הרציני ביותר עברו ה KSC75 שבהם הוחלף הפסטיק שחוסם הרבה מהאוויר שיוצא מהם לרשת קשיחה (ההבדל הצליל עצום!) וגם החלפת כריות, שוב במטרה כדי לא לחסום את הפתח וגם כדי להשיג קצת יותר אטימות. כמו כן החלפתי את כבל ל KSC אך לאחר זמן מה ש…
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שאלום, אני לב, ואני מת על מוזיקה, במיוחד מטאל. הבעיה שלי היא שהאוזניות שלי קצת נהרסו והפכו לממש חלשות, והאקווליזר של WMP, [יש לי 11], הוא ממש לא מספיק, אין בו ממש הבדל בין מצב METAL למצב NORMAL. [אני שם לב להבדל, אבל הוא לא משמעותי כמו שהוא אמור להיות...] אז בבקשה, תוכלו לתת לי הורדה של אקווליזר חינמי וטוב?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים , אני בצייד אחר Microlab solo 19 . אם מישהו מכיר\נתקל בחנות שמוכרת אשמח שיעדכן באשכול, תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כל השאר עובד טוב מאוד, אבל כשאני נכנס למשחק GRAW2 לא שומעים כלום! זה היה לי ככה גם עם R6V. קיצר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני חופר בנרות אחר רמקול חזק עם סאונד איכותי ומשקל סביר שאפשר לקחת בתיק. * חשוב שיהיה חזק ככל האפשר עם צליל נקי. ~20W אמיתיים מינימום אני חושב. * מחיר גמיש אבל לא רוצה להתקרב יותר מדי ל~1000 ש"ח. * מיועד בעיקר להקרנת סרטים מסוגים שונים והרצאות. לא אודיופילי אבל בווליום גבוה רוב הזמן. * לא ממש מעניין זמן סוללה או BT. לא קריטי. * אין בעיה שיהיה מחובר לחשמל בזמן העבודה - רק קחו בחשבון את משקל השנאי. * BT/NFC זה חביב אבל אין בעיה עם חיבור PL/אוזניות כדי לקבל סאונד איכותי. * משקל נאמר עד 1 ק"ג לכל היותר ועדיף פחות. * מבחינת מבנה/עיצוב - לא משהו כדורי או קובייתי אלא משהו שנוח להכניס לתיק - צורת ספר או משהו מוארך/דק יחסית. * עדיף רמקול בודד אבל גם צמד של רמקולים קטנים יותר בא בח…
-
- 42 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
היי, קניתי מלפני יותר מחצי שנה את כ.הקול- creative blaster live!24bit. לא התקנתי את הדריבר, אלא דרך ההתקנה של ה-windows, בקיצור הכול היה סבבה עד מלפני כמה שבועות שהתקנתי את המשחק החדש של rainbow 6, כי לא שמעו את הקול של היריות שלי ( שמעו הכול חוץ מהדמות שלי ), חשבתי לי שאני צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס אבל התעצלתי. היום התקנתי את המשחק chaos legion ( אני יודע שהוא ישן מאוד אבל היום הגיע אלי השלט של ה-XBOX360 ורציתי לשחק במחשב עם השלט ), בקיצור בסירטונים במשחק, אחרי כל מילה ששומעים יש מן הד כזה אחריה ( חוזר על עצמו ) ועוד הרבה פיצפוצים כאלה מציקים. באותו רגע החלטתי שנמאס לי אז התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול. בסוף ההתקנה הוא שואל אותי אם לעשות restart למחשב וב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תסט הזה 6 שנים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 עד עכשיו הוא החזיק טוב מאוד אפילו שהיה ישן ובאמת האיכות שמיעה פנטסטית! אבל היום אני בה לישמוע מוזיקה והלפתעתי אחד הרמקולים לא עובד (קיימים 2 רמקולים , סאבוופר , ומגבר שאליו הכל מתחבר) קודם שתבינו על מה אני מדבר אז ככה נראה החיבורים שמאחורי המגבר http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpRPncpe.JPG כמו שאתם רואים יש שם 3 חיבורים אחד מהם זה הסאבוופר והשניים שמיצידו הם ה חיבור ל 2 רמקולים הנוספים. ניסיון ראשון החלפתי בינהם והגעתי למסקנה שאחד מהחיבורים שם נהרס (החיבור ההרוס זה ההוא שמסומן בכחול בוודאות) שאני משחק שם ומנער תמקום אז ליפעמים זה עובד ומנגיעה קטנה במגבר שוב נהרס. עכשיו חשבתי מה אני יכ…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי,התקציב -2000 שקל המטרה-נגן עם מספיק מקום,צבעוני,בעל איכות סאונד גבוה+אוזניות בעלות איכות גבהו ביותר. התארד הזה פונה למי שבאמת מבין בעיקר באוזניות. בעיקרון חשבתי על IPOD nano 4gb +גראדו sr80 שאמורים להיות מוגברים טוב -עולות 530 עם נגנים. או על אותו שילוב רק עם U3 2GB. ההתלבטות היא בגלל של-U3 יש מגבר די חזק 30mw+30mw אבל הוא רק 2ג'יגה האייפוד יותר יפה ונוח ועם כפול מקום אבל איכות סאונד קצת נמוכה יותר,ומגבר לפי דעתי יותר חלש למרות שאין לי מושג כמה. יש אפשרות גם לקחת X5 או נגן אחר ..פשוט 2-3-4 גיגה מספיק לי אבל ברור שעדיף 20(יותר יקר גם) אני צריך גם המלצה לאוזניות אחרות שיותר טובות מה-px100 שכרגע יש לי. אפשר גם In-ear למרות שעדיף לא
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת פתרון לתליית האוזניות שלי (קשת גדולות) ליד המחשב.. מי שיש לו סטנד או משהו מקורי שקנה או הכין למטרה זו - שימליץ ו/או יצרף תמונה בבקשה... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חברים.... אני חייב כרטיס קול של Live 5.1 Creative עד 60 ש"ח.... כל מי שיש לו ומעוניין למכור שייצור איתי קשר... אפשר גם באי סי קיו 95726432 תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
כמובן Altec Lansing החברה עם האיכות הכי גובהה שניתן להשיג היום. דגם MX - 5021 50RMS סאבוופר 6.5" , תיבת הסאב בגודל של מארז מחשב. סאבוופר שמזעזע לי את כל החדר! ואני לא מגזים.. מוזיז לי דברים בחדר.. הממיר של הYES , הסאטלייטים עצמם גם כן...פשוט מטורף , יורד לתדרים נמוכים במיוחד , נשמע חד ונקי מאוד. שתי סאטלייטים 20X2RMS עם איכות מדימה!! הצלילים אף פעם לא נשמעו כל כך חדים ונקיים. דרך השלט אפשר לכוון את עוצמת הסאבוופר ואת עוצמת הטרבל. שלט הנייח מגיע עם לדים כחולים ויפים. המראה הטכנוסקסי שלו בסגנון האייפוד מאוד מושך לעין ומשמש כרהיט לחדר! צבע לבן לקה \ שחור לקה. מגיע עם שלט רחוק עם שליטה מלאה על כל הפונקציות. מחיר בארץ 1500-1700 (לפי זאפ!) בדיוטי פרי : 200$ - כ900-9…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-