עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by A1eX,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל, אך איני מצליח להגדיר את איכות השמע למצב אופטימילי. חיברתי את הרמקולים בחיבור "בננה" שמסופק ומשום מה הסאב במקום לתת באסים מנגן כמו רמקול רגיל. מה לא עשיתי נכון?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

שלום... אני מחפש מגבר למתחילים יד שניה וההתלבטות שלי היא או האיבנז או ההארטקה שניהם יד שניה... אני מנגן קצת FUNK PUNK מטאל רוק וכל מיני כאלא... (אתם יודעים... slipknot redhotchillpapers greenday וכל מיני להקות... מגוון..) חשוב לי הריברב והדיסטורשן... איזה מהם לקחת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yudku,

אהלן חברה, אני מבקש המלצה לאוזניות גיימרים 7.1. התקציב הוא 800-900 אבל אם יש משהו יותר זול אני רק אשמח. האוזניות הן רק לשימוש של משחקים (FPS בעיקר והעדפה לאוזניות עם מיקרופון), מוסיקה וסרטים לא מעניין אותי. חשבתי על ה- Razer Tiamat 7.1 אבל אשמח לכל המלצה ודעה.. תודה רבה מראש!!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. אני מחפש נגן mp3 אם אפשר גם עם רדיו בתקציב של 450 ש"ח.....האם תוכלו להמליץ לי על כמה נגנים?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by Chevy,

חברת TEN Technology's, מציגה את השלט האלחוטי ל-iPod. 8) LOS ANGELES, June 12 /PRNewswire/ -- TEN Technology is proud to announce a hot new product: The TEN naviPod -- the first wireless remote control for the Apple iPod®. naviPod is the first wireless remote for the iPod consisting of a receiver that plugs into the top of the iPod and a 5-button infrared remote control that produces the same functions as the Apple iPod wired remote. "naviPod is really going to foster a change in the idea of stereo systems. With the naviPod and a pair of speakers, the iPod becomes a true alternative to the conventional stereo system," says John Lin, CEO and founder of TEN Technolog…

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by eins,

שלום, אני כבר זמן מה מתכנן לקנות סט רמקולים למחשב, החדר שלי הוא 3 על 3וחצי מטר . העיקר השימוש ברמקולים הוא למוסיקה, אך אני גם צופה בסרטים וגם משחק, אך לרוב השימוש במוסיקה האם ההבדל בשמיעת המוסיקה בין 5.1 ל2.1 היא כזאת משמעותית ? האם מבטלים את הרמקולים האחוריים ונשארים עם סנטר וימין ושמאל, האם האיכות לא שווה ל 2.1 ? כמובן שאני צריך המלצה לרמקולים חשבתי על 5450 של לוגיטק בגלל הרמוקלים אחוריים האלחוטי... אני מעדיף יותר איכות של הסאונד מאשר עוצמה. תודה לעוזרים *אני משתמש בלוח אם של גיג'ביט 945G , האם הכרטיס קול אונבורד ינצל את הרמקולים או שאני חייב לקנות כרטיס קול איכותי ?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by ROEY--1,

היי הגעתי להחלטה אני קונה או את לוגיטק Z5500 או את המגה וורקס 550 של קריאטיב איזה ייתרונות יש למערכת של לוגיטק על קריאטיב חוץ מהכניסות הדיגיטליות שלה והשלט הרחוק... האם הייתרונות הללו מצדיקים הפרש של 600 שקל במחיר? עד כמה משמעותי זה בעצם הכניסות הדיגטליות הללו...האם יש הבדל ממשי בשמע?

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  8. היי ערב טוב לכולם ! הייתה לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עם סאב וופר שהיא הייתה מדהימה בהתחלה , היא הייתה אצלי כמעט 3 שנים , אני העפתי אותה בכלל שהיא בהתחלה הייתה עושה רעשים למשל כשאתה פותח חלון של ווינדוס ואתה מגלגל על הגלגלת של העכבר למעלה ולמטה היא הייתה משמיעה רעשים , שאני לא יודע איך להסביר אותם , יותר מאוחר היא הייתה עושה רעשים גם בלי לגעת בכלום ולכן אני קניתי מערכת קולנוע ביתית חדשה עם רסיבר משהו פצצה (לפני כמה ימים ) אני שם לב עכשיו שכאשר אני יורד עם הגלגלת למעלה ולמטה יש לי אותם רעשים כמו שהיה לי בהתחלה עם ההיא , אני ממש לא יושע מה לעשות , אולי זה מהכבל שמחבר בין המחשב לרסיבר , אולי הוא לא טוב , מה זה עוד יכול להיות , זה משגע אותי . אני ישמח מאוד עם תעזרו לי פה אני מ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by approx,

אני רוצה לשדרג את הריצפתים שיש לי התקצים הוא 6K אם זה חשוב אז יש לי מגבר של KENWOOD לא זוכר את הדגם אני יבדוק אם צריך

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי חברה אני צריך עזרה חיברתי את הממיר תוצרת סמסונג למחשב עם כבל USB המחשב זיהה את זה והתקין אותו עכשיו השאלה שלי איך אני רואה טלויזיה במחשב.? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. אין ביכולתי לחבר בין המחשב למערכת ע"י כבלים, אני מחפש צורה אלחוטית שתעזור לי לחבר מבלי שתיפגע איכות התמונה או הסאונד

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  12. Started by Bug2000,

יש לי שתי DVD בבית, אחד של DAYTEK ואחד של FUJICOM . שתיהם לא מזהירים ולא של חברות ידועות, אבל הם עושים את העבודה. בזמן האחרון צרבתי כמה סרטים של 2.2GB בקובץ אחד וה DVD של DAYTEK קורא סרט כזה עד החצי ואז מפסיק. ה DVD של FUJICOM קורא שלושת רבעי מהסרט ויוצא לקראת הסוף. חשוב לציין שסרטים בגודל של 1.5GB עובדים בלי בעיות. יש לכם מושג אם הבעיה יכולה להיות באופן הצריבה של אותם הסרטים ? אני צורב ב NERO 8 ULTRA EDITION ב UDF . תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by merlin_77,

שלום, אני לא מתמצא במה שקיים כרגע בשוק ולכן אני מבקש ממכם המלצה לכרטיס TV מבוסס PCI ששימושו כרגע יהיה לחבר לו וודיאו ולבצע CAPTURE בשביל לשמור על המחשב/DVD. בעתיד שימושו יהיה להקליט שידורי טלויזיה (בשימוש מעין HTPC). רצוי כמובן שמחירו יהיה כמה שיותר נמוך בלי לקנות איזה כרטיס שכבר קיים איזה 10 שנים.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by mr hankey,

בתחילת מאי אבא שלי טס לארה"ב ובגלל שאני ילד כל כך טוב אז שיכנעתי אותו לקנות לי אותו. ומצאנו חנות באינטרנט ששם הוא עולה 260 בניו יורק למי שמתעניין www.harmonycomputers.com עכשיו לגבי השאלות שלי: 1)האם המכשיר יודע לנגן קבצי ווידאו ואם כן איזה? 2)האם יצא עדכון עברית למכשיר אם כן איפה אפשר למצוא אותו? הודה לכם אם תוכלו לעזור לי.......

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by בוריס,

התכוונתי לקנות את ALTEC LANSING MX5021 , אבל בכל החנויות באיזור שלי (קריות וחיפה) לא היה להם אותם במלאי ומסתבר שהספק לא מביא אותם יותר לארץ. מה דעתכם על ALTEC LANSING FX4021? יש לכם המלצה לרמקולים? הרמקולים הם בעיקר למשחקים (וגם לסרטים, אבל זה פחות חשוב לי). בתודה מראש

16. Started by asdasdasd,

אני צריך רסיבר יד שניה למחשב והוצע לי רסיבר של חברת ROTEL יישן ..... איך הם ? אמינים איכותיים ? זה רסיבר בן 13 שנה.. 350 ש"ח תודה.

17. קניתי CREATIVE 4.1 ולאן אני מחבר במחשב את האחוריים?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by eliau21071981,

שלום לכולם התחדשתי ברמקולים של אלטק FX6021 שהם הכי טובים שיש היום בשוק לפי דעתי לאחר סקר מפרך אבל יש הפרעות בשמיעה כאלה ציפצופים חלשים כאלה צס צס צס צס באופן רנדומלי משהו כזה למען האמת זה גם היה לי ברמקולים לפני חשבתי שזה בגלל הרמקולים אבל לא גם פה חוזרת הבעיה יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  19. Started by dani007,

‏CREATIVE‎ - ‏Inspire T6100, 5.1 או X-530 של לוגטיק[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 13:49:43 דחוף אנשים אני לפני קנייה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by slrr,

יש מערכת טובה יותר מ-logitech-z5500? http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. לפי משהבנתי היא מספיקה לי מכון הבחיות בכול מקרה הכבלים של כול ה Z5500 הם כבלים +- ? כי ראיתי באנטרנט תמונות של כאלה שמחוברים אחרת ... יש הרבה חנויות שמוכרות את המערכת במגוון של מחירים מתחיל ב 1850 וניגמר ב 3000 (!) יש הבדל בים המערכות שלוקחים פי שתים מחיר עליהם ? אם כן מה הוא ? איפה אתם ממליצים לי לקנות אותה לפי ניסיון קודם שלכם ? אני מעוניין בחנויות באזור חדרה כי אין לי את היכולת לנסוע עד לחנויות רחוקות או לקנות באנטרנט תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אני מחפש מערכת קולנוע לחדר שלי, הגודל שלו זה 11 מ"ר. כיום אני עם LCD 22' אינץ' עם מרחק צפיה של 2.5 מטר. אני מחפש LCD 32' טובה גם לשידורי YES(יס מקס אם זה משנה) שזה הרוב, וגם לשידורים מDVD ומהמחשב. ומערכת טובה עם רמקולים שתתחבר גם למחשב. תקציב אין כ"כ אני צריך לראות סדר גודל של מחירים(מעדיף כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב) לLCD טובה אני מניח שזה 250 שקלים. מערכת אין לי מושג. אני מעדיף 5.1 כי אני מאוד אוהב לראות סרטים. אני לא יודע איך זה הולך, עם מגבר בלי מגבר וכד', אני פתוח להצעות. ושזה לא יהיה יד שניה. תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by emanuelex,

צריך סט רמקולים חדש בסביבות 350 עדיף נמוך יותר 2.1 זה מה שאני מחפש בעיקר בגלל שאני רוצה יותר באס חשבתי על Logitech X-230 אבל אני לא יודע אם הם הטובים ביותר באותו טווח מחיר כל דבר שהוא טוב יותר הוא בסדר תודה מראש עריכה: אופס יצא לי שני ת'ראדים בטעות אם אפשר אז למחוק את השני =)

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת על איזה נגן MP3 אתם ממליצים לקנות. אלה הדרישות שלי מהנגן: אפשר להשתמש בו בריצות/בזמן ספורט. איכות סאונד טובה. מחיר דיי זול.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.