עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by E.Z,

אהלן, ראשית אבהיר - איני יודע איפה לשאול זאת ולכן בחרתי בפורום זה, אם זהו לא המקום אנא העבירו בבקשה לפורום המתאים. אוקיי, אז ככה - יש לי מחשב ויש לי ממיר דיגטלי של HOT, השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר הידגטלי למחשב ולצפות כאילו זה TV? האם זה אפשרי? אם כן, אשמח לתדרוך! תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מחפש DVD שקורא Divx,כתוביות בעברית בצורה טובה. אני לא יודע בכלל כיוון של מחיר, אני לא מבין בכלל בDVD כך שאם המחיר המומלץ לדעתכם זה 500 ש"ח, אזי גם טוב. כול המלצה תתקבל בברכה =] אגב, כמה עולה DVD שקורא גם HDTV? שווה לדעתכם את ההשקעה? נ.ב זה המשך לבקשה להמלצה על LCD: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315277.0

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  3. סאב 10 אינץ', מחובר למערכת 5.1 איפה הכי מומלץ למקם אותו? קרוב לקיר? עם הבאס-רפלקס לכיוון שלי? איזה מרווח הכי טוב שיהיה מהצדדים? אשמח לעזרה בעניין.

• 6 תגובות
    • 9.5k צפיות
  4. Started by EviLeader,

היי חברים, את האמת, הרבה מאוד זמן לא נכנסתי לפה.. כיף לחזור. אני מחפש לחדר שלי טלוויזית LCD בסביבות ה4.5 אלף ש"ח עד 5.. חשוב לי שתיהיה כמה שיותר גדולה, עם כמה שיותר איכות.. שתתמוך בHDTV, שיהיה לה רמקולים.. שתיהיה יפה לעין.. ואממ כול תוספת תתקבל בשמחה המרחק ממני לטלוויזיה הוא עד 2 מטר.. אני לא יודע בדיוק.. והטלוויזיה היא לא מול העיניים אלא מעליי... אם חשובה הזווית. תודה מראש! אשמח לקבל המלצות תומר

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by Bug,

יש לי נגן ZEN VISION M כבר יותר משנה, אחלה נגן קודם כל. עד היום השתמשתי באוזניות שבאו איתו, שהיו סבירות, רק מתוך עצלנות לקנות חדשות- אתמול הם נשברו לי (אל תשאלו, דרכתי עליהם) ועכשיו אני מחפש אוזניות חדשות איכותיות. ההתלבטות שלי היא דבר ראשון בסוג האוזניות, תלויות על האוזן או בתוך האוזן. חשובה לי האיכות מאוד. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

6. שלום אחים... חשבתי על ה pro gamer g500 של קריאייטיב מה אתם אומרים עליהם.. והרמקולים האלה בנויים למשחקי מחשב אז השאלה היא האם יהיה סאונד נורמלי במוזיקה וסרטים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  7. יש לחבר שלי רמקולים של חברת JVL, אני מעריך שהם בני 20 שנה בערך לפי הצבע של העץ וגם לפי מצב הפטיפון שבא איתו (נרכשו באאותו זמן). הרמקולים עצמם דומים בגודל שלהם לJBL L110 (לא בחנתי אותם מקרוב כי הם תלויים בגובה 3 מטר). אני רוצה לדעת אם הרמקולים שווים משהו (בדיקה כמובן), אין לי כרגע מגבר שאני אוכל לחבר את הרמקולים (אולי רק עוד חודש)... מישהו מכיר את החברה הזאת? חיקוי של JBL או מקור ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. ובכלל, מבקש המלצה לסט רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח בערך. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by Iftahbz,

שלום אני מחפש מסך LCD לחדר המשחקים של הילדים. המסך ישמש אותם ל PlayStation + כבלים. מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר. לגבי תקציב - אני מניח שמשהו באזור ה 2.5-3 אלף. תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by kobipk,

מה אתה אומרים על הדגם הזה העם שווה לרכוש אותו http://www.getit.co.il/Group/43970/12

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המצב לאחר התקנת Media Portal 0.2.3.0 RC2 על מחשב HPTC עם המפרט הבא: 1. מעבד P4 2.6M 2. זיכרון 512 M 3. כרטיס מסך MSI 128bit NVIDIA 5200, יציאת S-VIDEO 4. מערכת הפעלה XP SP2 5. כרטחס טלויזיה PVR 150 6. קודקס: DSCLAR 7. חיבור לטלויזיה מקרן אחורי פנאסוניק 47" סה"כ קיים הבדל ניכר לעין באיכות התמונה דרך מחשב לעומת חיבור ישיר דרך ממיר או DVD. אני מבין שלאור כל ההמרות בדרך לעולם לא אקבל איכות זהה בין המקורות אבל..... התופעות הן : 1. צבעים דהויים יותר מהמקור (ממיר, DVD, וכו) 2. במצבים של תמונות כהות, ניתן להבחין בפיקסלים . מריחות. שאלתי היא: כיצד ניתן להשיג שיפור משמעות בהשקעה מינימלית, אם בכלל. תודה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  12. Started by danikos,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680258

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. שלום לכם! רציתי לשאול האם קיים מפצל מציאה אחת של אודיו(בצבע ירוק) ל2 יציאות.? כי יש לי גם אוזניות וגם רמקולים, ואני רוצה לחבר את שניהם מאחורה. ושני החיבורים של שניהם בצבע ירוק. מישהו יודע אם קיים מפצל כזה? ואשמח לחנות באיזור רמת גן, ותל אביב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RON_Xxx,

קניתי רמקולים של מוראל 5.1 NOVA והם אמורים להתחבר לרסיבר PIONNER VSX 517 עם איזה כבלים את ממליצים להשתמש.? ואם כדי לקנות כבל מיחד לסאב או אופטי.. וכמה זה יעלה אני הולך לשים את הכבלים בקירות גם אם זה משנה...

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  15. שלום יש לי לוח אם: abit ip35 וכרטיס קול מובנה: Realtek ALC888- High Definition Audio Controller הרמקולים שלי הם: X530וLogitech בשני הרמקולים הקדמים ובסנטר שומעים מצוין אבל ברמקולים האחורים אשר מחוברים בחוט מאריך (כי החוט המקורי קצר) לא ממש שומעים (שומעים די חלש) ובלי המאריך שומעים יותר טוב. השאלה שלי האם אני ישים את הכרטיס קול הבא: Live 7.1 24BitוCreative אני ישמע ברמקולים האחרים בצורה טובה וברורה (יחד עם המאריך)? ושאלה נוספת פעם קודמת שהכרטיס היה מחובר למחשב (בלוח אם אחר) לא היה ניתו לדבר במיקרופן,מדי פעם בעת הדיבור היה הפרעות סטטיות חזקות במקום דיבור האם כעת בלוח החדש הבעיה תיפתר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  16. לא מחפש לטובת HTPC אלא להפיכת המחשב לטלוויזיה ורדיו. חשובה לי איכות ההקלטה והדחיסה, תאימות הכרטיס לויסטה, שלט ועבודה חלקה ללא צריכת משאבים מיותרת. מתכנן להכניס את הכרטיס לשימוש במחשב C2D עם מעבד E6750 ו-4096MB RAM. ראיתי המלצות על הבאים: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge (חסר רדיו :-[) WinFast PVR3000 Deluxe אשמח להמלצות נוספות וחידודים בנוגע לאופציות שכבר הבאתי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by johnwoo,

שלום לכולם קודם כל, אני לא מבין גדול במערכות קולנוע- אבל לחבר את המערכת שלי למחשב אני יודע. יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת LENCO 5.1 SERROUND. המערכת היא בת כ-5 שנים. במהלך החודשים האחרונים חיברתי את המחשב למערכת והכל פעל תקין. אתמול, כשחיברתי את המערכת לכניסות של כרטיס הקול (מדגם realtek HD, עם 5 ערוצים כמובן), ה-CENTER לא עבד לי. בדקתי כל סט חיבורים דרך התוכנה של REALTEK. בהתחלה חיברתי רק את רמקולי FRONT- והם עבדו תקין. לאחר מכן, את רמקולי REAR-הם עבדו תקין. לבסוף חיברתי את הסנטר וסאב וופר- הסאב וופר עובד טוב, אבל מהסנטר לר שומעים כלום. 1) מה לדעתכם הבעיה? 2) במידה וצריך לתקן את הסנטר- למי לפנות, וכמה זה יעלה לי? האם בכלל שווה לתקן את הסנטר?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by dneebrkr,

אני ממש מתקשה למצוא טלויזית LCD קטנה עם שלט המימדים צריכים להיות לא יותר גדולים מ 58 ס"מ רוחב (רצוי שהרמקולים לא יהיו בצדדים) וגובה לא יותר מ 53 ס"מ. וכמובן נושא השלט חושב מאוד כי את המסך הזה אני לא אחבר למחשב אלא לממיר כבלים. למישהו יש מושג? zap קצת פחות עזר לי

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by --Adidas,

יש לי עוד מעט טיול שנתי אז חשבתי שכל הילדים בחדר שלי (7ילדים) נשים כל אחד 10-15 שקל וניקנה רמקולים כדי לחבר ל mp3 ולשמוע בחדר אז אני צריך המלצה לרמקלים עד 100 שישמעו חזק בחדר לא הכי חשוב האיכות

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  20. בגלל שעברתי מקום אז פירקתי את הכל והרכבתי את הכל מחדש (טלויזיה+DVD+רסיבר+רמקולים). אז יש תמונה אבל אין קול אני מניח שחיברתי משהו לא נכון בין הרסיבר לDVD? הם מחוברים דרך כבל אופטי, אבל עכשיו על הרסיבר מרצדת לי המילה ANALOG תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by Aviad6,

היי אני מבצע קנייה של ארכוס 404 ואני רוצה לו אזניות איכותיות האוזניות צריכות להיות מאמאזון ויש לי תקציב של 25-30 גג (בדולר) אם יש משהו שממש שווה את זה אז עוד טיפה גם אפשר אה ועוד משהו תודה

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by Fir3^StorM,

שלום, יש לי התלבטות בין שתי המערכות הבאות: 1. MicroLab H600 אתר היצרן: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20and%20%20amplifier/H600.htm המחיר בזאפ מתחיל מאיזור 1560, אבל אני יכול להשיג אותם ב-1300-1400. 2. Logitech Z-5450 אותם אני יכול להשיג ב-1720~. - מה יותר משתלם? - מה יותר איכותי / מפיק צליל יותר טוב? ובבקשה אל תגידו לי אוטומטית כמו רובוטים Z5450 בגלל שאתם מכירים אותם, עליהם אני יודע שהם טובים, פתחתי את הדיון בעיקר בשביל לדעת עוד פרטים על ה-Microlab. שאלה נוספת: האם רמקולים בסדר גודל הנ"ל (לוג'יטק / מיקרולב) מצריכים כרטיס קול לא מובנה? (יש לי OB, של SoundMax, דיי טוב יחסית לOB). תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by gremlinx,

מתלבט בין ה asus xonar d2 לבין x fi platinum fatal1ty champion אני מתכוון לקנות בארה"ב ולהביא לארץ, המחיר של שניהם דומה. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים ומידי פעם למוזיקה. לפי מה שהבנתי ההיתרון הכי גדול של ה X fi זה החיבורים החיצונים שלו של ה rack אבל הוא לא ממש יעיל לי כי מיקום המחשב ככה שהצד האחורי קרוב אלי יותר מהקידמי. המחשב על השולחן לרוחב כשלפניו טלוויזיה lcd 32 אז למעשה אם אני רוצה להכניס דיסק אני קם ומקיף את הטלוויזיה ואחורי המחשב החלק הכי קרוב אלי, למה? כי אחרת הכבלים לא מספיקים להגיע מהמסך, רמקולים, usb למחשב (המארז שלי די גדול, stacker). אשמח לתשובות, אור

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  24. Started by Bvlgari,

כותרת.. שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים