אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אתר שמוכר את ה ARCHOS AV420 בארצות הברית (דוד שלי שולח לי אותו) על איזה אתר אתם ממליצים לי לקנות ממנו בארצות הברית ??? + וגם אוזניות עד 300 ש"ח בארצות הברית עזרה דחוףף
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לאמא שלי, לצפייה בהוט, 37 אינץ עד 2,000 ש"ח. לא חשוב לי שתהייה full hd ואני מעוניין בכניסת usb לצפייה בסרטים. במידה ואין טלוויזיה 37 טובה במחיר הזה, אתפשר על 32. תודה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
הלך לי הטרנספורמטור במגבר ואני צריך להשיג טרנספורמטור חדש... הנתונים שלו הם נכנס: 220 וולט יוצא: 2 חוטים של 40-45 וולט בעלי חוט אחד של אדמה משותף ועוד 2 חוטים של 6 וולט- לתאורה... תודה
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את המיני דיסק שדגמו MZN707, בכל מקרה כשאני מקליט דרך המחשב(דרך התוכנה שסופקה ביחד עם המינידיסק) שירים מפורמט mp3,wma אז יכול להיות לי שיר לדוגמה של 7 דקות שיקח למיני כמה שניות להעביר אותו אבל פתאום להיתקע כמעט דקה על שיר עם גודל זהה או אפילו יותר קטן - ממה זה נובע ואיך אפשר להימנע מקצב העברה איטי שכזה... נ.ב. את כל ההקלטות אני עושה על סוג הקלטה LP2
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ככה, יש לי פה טלויזיה קצת ישנה, ומאחורה יש לה רק חיבור קוואקס[אם אני כותב נכון, הכוונה היא לחיבור של הכבלים] ועוד חיבור של 21 פינים. יש לי פה כבל שממיר מהחיבור של ה21 פינים ל3 בננות האלה...צהוב לבן ואדום. יש לי גם כבל שמתחבר ליציאה של הכרטיס מסך, הtvout[זה שדומה לPS/2] והצד השני שלו הוא הנקבה של החיבור הצהוב.. אז אחרי התיאור המסורבל, אם היתה מצלמה אני חושב שהיה יותר טוב, חיברתי את הכבלים אחד לשני, והטלויזיה לא מציגה את המחשב..חיפשתי כל מיני דברים בדריבר של הכרטיס מסך, וכל מה שניסיתי שם לא עבד.. למישהו יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, תודה מראש לעונים, מחפש טלוויזיה לסלון, מרחק של 2.5-3 מטר. אין צורך בסמארט, אני עובד עם קודי, צפייה בתכני 720p ו1080 וגם בטלוויזיה חיה רגילה (ערוץ 2, 10) אין צורך בUHD, יכול להיות נחמד אם יהיה תלת מימד התקציב הוא 4k, יכול לחרוג במעט מהתקציב אם אין ברירה על מנת הלגיע לטלוויזיה המיוחלת. יש חיה כזאת? שוב, תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מערכת סראונד שתתאים לי בעיקר לצפייה בסרטים ולמוזיקה. ההתלבטות שלי היא בין שני המערכות הללו, אני יודע שה G500 עם 310 RMS וה G51 עם 160 RMS . יש הבדל באיכות השמע בין שני המערכות האלו? או בעוצמת הווליום? יש לי חדר יחסית קטן ואני בהתלבטות בין המערכות הללו. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נגן במחיר של סביבות ה1500 ש"ח (לא נורא אם יעלה עוד כמה מאות שקלים למעלה) ואוזניות "תוך אוזן" במחיר של עד 300 ש"ח. נדרש נגן של לפחות 8 גיגה, לא חובה וידאו וגם לא הצגת תמונות, אני מחפש איכות שמע + עיצוב + חברה מוכרת וטובה. שמתי עין על הCreative zen Microphoto בשביל התחלה. אחרי זה ראיתי נגנים מדהימים של archos ושל rio אבל קשה לי להינעל על דגמים טובים וגם לא מכיר באיכותם. לעניין האוזניות שמתי עין על Sennheiser cx300. אם תוכלו לעזור במציאת נגן אודה לכם ואם יש לכם הצעה לאוזניות טובות יותר במחיר טוב יותר או חלופיות אז התודה תהיה כפולה.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ראיתי בZAP שהם עולים בסביבות ה2000 ש"ח באתר הרשמי של ALTEC זה 299$ ובדיוטיפרי 200$?!!??! הגיוני? ושווה ללכת על זה? http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1972&CategoryID=427&Page=1 ושאלה בקשר לH320...יש בו אפשרות לשעון מעורר עם שיר כלשהו? תודה עריכה: יש לי כרטיס קול SOUNDMAX שמובנה על לוח ROCKLAKE של INTEL אני יכול אולי להשקיע כמה מאות בשביל כרטיס קול נורמלי... תודה
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
I'm using the Creative SB Audigy 2zs Platinum Pro sound card, mainly for music creation. I would like to share knowledge regarding the use of this card and its bundled S/W
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס קול הכי איכותי מבחינת הצליל המופק ממנו. השימוש בו יהיה לחיבור אל אוזניות ישירות, לכן הגברה פנימית טובה תהיה חשובה בכדי שתתאים ל Equation RP-21. E-MU® 1212M ESI Juli@ PCI ESI MAYA44 אשמח לשמוע עוד חלופות
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב היו לי לא מעט דגמי IEM ואוזניות לניידים: PX100,CX300,JBL 220,UE SUPER FI 5 PRO היום הבאתי זוג נוסף לאחר שה-JBL נהרסו,ה-AKG 324P. 259 שקל בבאג,שמעתי אותם פעם אבל היום קניתי ושמעתי הרבה ואהבתי מאוד את הסאונד. אמנם הם לא ברמה של הSF5 pro שהיו לי ,אבל הם גם הרבה יותר זולות.... הבאס יותר חזק והם קצת יותר חדות מה-CX300 בגלל שיש להם מבנה שונה(דרייבר אותו דבר). אני אתן להם קצת BURN IN אני מאמין שהסאונד ישתפר עוד יותר... הבעיה היחידה בהם היא שהחוט מאוד דק והחיבורים לאוזניות עצמן לא נראים כל כך חזקים. אז להיזהר עם זה... מומלץ! ועכשיו אזהרה: להתרחק כמו מאש מה-BOSE TRIPOT שעולות בסביבות 600 שקל. האזנתי להם היום זמן ממושך והאיכות שלהם פשוט על הפנים,אין מילה אחרת! בנוסף הן גם לא נו…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי שתי רמקולים ממערכת מיני ישנה ששומעים בהם ממש צליל נקי וטוב הבעייה שיש להם חיבור של כבל חשמל שמתחלק לאדום ושחור ופשוט יש חוט נחושת גלוי הבקשה שלי היא, אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר לי איך אני הופך את המצב שלכל רמקול יהיה חיבור בננה (RCA ) בסוף. (עדיף אם איורים שאני יוכל להבין יותר טוב)
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 2 עם סאב, למחשב בתקציב של עד 300 בערך, אם אפשר בפחות אשמח.. במחשב אחר יש לי את הLogitech x230 ואני יותר ממרוצה איתם, אשמח למשהו ברמתם, באכות שמיעתם ובאיכות הבאס שלהם.. הבנתי שהCreative A300 יכול להיות נחמד אך אני פתוח להצעות. (עולה 210 מiqpc שם אני קונה) תודה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 18:10:32 הבנתי גם שהx240 הם אחלה..אשמח להצעות או להשוואות בין שני אלה
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום שלום איך אפשר לחבר את המערכת הנ"ל למחשב PC, Windows 7? ניסיתי לחבר עם כאבל HDMI. המחשב מזהה את המערכת כשהיא על מוד TV אבל אין קול. אני לצערי בורה בנושא...בכמה מקומות ראיתי שצריך אולי כרטיס קול-אבל אלו התייחסו למכשירים יותר ישנים. האם אני צריכה כאבל אחר מ-HDMI רגיל (אופטי??)? פרטים נוספים: הכניסות והיציאות בסאבוופר הן: החיבורים לרמקולים HDMI (TV(ARC)) HDMI (BD/DVD) Digital audio in (TV)opt1)+AUX (opt 2) בכללי אני מתכוונת להשתמש במערכת להקרנות במקרן אבל רוצה גם לשמוע בה מוסיקה. תודה מראש וברכות
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
רצינו לרכוש מסך סמסונג (כי יש לנו נסיון טוב איתם) 37 . מיועד לחדר משפחה לא גדול שעד היום היהבו מסך 32. חשבנו על הc550 בעיקר בגלל שקראנו עליו המלצות. בחנות אמרו שאין להם יותר מסך זה וכדאי לקנות את הd550 . שהוא פשוט מסדרה חדשה יותר. חשוב לנו שיהיה ניתן לחבר usb סרטים, ושנוכל לראות גם את הערוצים שאינם משודרים בHD באופן טוב. ( מחוברים לממיר יס HD MAX ) מה דעתכם? מרגישים שבחנות לא נותנים לנו מידע נכון. מה ההבדל בין השתיים??
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קניתי את המכשירב2000 ש"ח (יד שניה באחריות) יש סרטים שאני מכניס והוא לא מנגן אותם....איפה אני מוצא לו מקודדים עדכניים????? מישהו מכיר איזה תוכנה פשוטה להמרת קידוד של סרטים???
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי כרטיס audigy2 עם רמקולים 4.1 ישנים של creative (סדרת cambridge הישנה). מידי פעם הווליום יורד ואחרי כמה זמן הוא חוזר חזרה לווליום הגבוה. אני שומע את זה בעיקר כשאני שומע עם ווליום חזק. אני לא יודע אם זה קורה גם בווליום חלש (או שאני שומע מוזיקה או שלא). זה קורא לי גם עם winamp וגם עם WMP11 המחשב מפורמט וזה עדיין חוזר על עצמו. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אהלן. לפני יומיים רכשתי את המסך T220 מבית SAMSUNG. אני מעוניין לחבר ממיר HOT למחשב כדי להעיף את הטלויזיה הקטנה שלי שסתם תופסת מקום. איך אני עושה זאת? רוכש כרטיס טלויזיה ומחבר לתוכו את הממיר? או שאני יכול לחבר ישירות למסך באופן כלשהו על מנת שהמחשב לא יהיה חייב לפעול בזמן הצפייה (לא שזו בעיה). כמו כן - האם ניתן יהיה לחבר PS2 לכרטיס הטלויזיה על מנת לשחק דרך מסך המחשב? האם עדיף כרטיס טלויזיה PCI או USB? אם זה משנה - יש לי רמקולים 2.1 שאני לא מתכנן להחליף בקרוב. דבר נוסף - האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס הטלויזיה הכי זול מKSP שיתאים לצרכים שלי? http://www.ksp.co.il לאילו שמתעצלים לרשום את הכתובת. חפשו שם קטגוריה של "כרטיסי עריכה וטלויזיה", זה בין "מארזים" ל"גופי קירור ומאווררים"…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי פשוטה, האם יש דרך להמיר אות שידור rgb 3 rca לטלוויזה crt [רגילה] בדרך כל-שהיא ? אפילו דרך להמיר ל s-video או גם לvga [מסך מחשב] יהיה טוב...
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מבין 3 הנגנים הבאים איזה מהם עדיף ? כל השלושה מציגים עברית אבל לMMV יש חיבור T.V OUT מפרט הMMV MMV II Include an 1.8 20GB hard disk drive. Support various memory card interfaces: CF, MicroDrive, SD, MMC, MS, MS PRO, SM, 2.0 LTPS TFT LCD provides crystal-clear images for direct viewing Users will be able view images, listen to music and watch movies from any of the memory cards or from the built-in HDD Users can copy data to and from any storage media, in any direction When connected to PC, MMV II acts as a USB 2.0 portable hard disk drive plus all-in-one card reader When connected to a NTSC/PAL TV, users will be able to view contents on TV screen and operate…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ה 4121 קצת יותר יקר. מה עדיף מבינהם? ATP3 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24875 4121 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24879
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה וסרטים בעיקר בסביבות ה400~500 שקל. אני מאוד אוהב בס אז חשוב שלרמקולים יהיה בסים טובים אני מתלבט בין http://tms.co.il/product/7964 שנמצאת בתקציב ל http://tms.co.il/product/2543 שחורג ב120שקל ממה שאני רוצה להוציא אז המערכת השניה באמת שווה הפרש של 200 שקל ? ןיש משהו יותר טוב במחירים האלה ?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ראיתי רמקול עם חיבור אוודיו בצבא לבן של dvd. השאלה אם אפשר לחבר אליו mp3 עם מתאם או שחייבים dvd. תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
פירמטתי היום את המחשב וכשסיימתי להתקין הכל [כולל הדרייבק של הכרטיס קול] שמתי לב שיש לי הד מטורף ומעצבן! מה לעשןת?! :s05: בבקשה תעזרו לי!!! ------------------------------------------------------------------------ עריכה :נפתר! תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-