אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס קול sound blaster live של חברת creative ומערכת רמקולים הקפיים מאוד זולה. המערכת מורכבת מרמקול מרכזי ומעוד 4 רמקולים הקפיים - כאשר 2 מתוך ה 4 מחוברים ביניהם בחוט אחד והשניים האחרים נפרדים. ברמקול המרכזי יש 3 כניסות (IN) ו 3 יציאות (out) כאשר 2 מתוך כל 3 מתאימות לרמקולים הנפרדים והיציאה השלישית קטנה יותר (כמו של אוזניות) ומתאימה לצמד הרמקולים שמחוברים יחדיו. בנוסף יש לי כבר כמו של אוזניות כאשר ב 2 הצדדים הוא "זכר". אני זקוק לעזרה - כיצד מחברים את הרמקולים הללו לכרטיס הקול ? האם אני מנצל ככה את הכרטיס כראוי או שאני זקוק לרמקולים שמתחברים ל 2 היציאות בכרטיס קול ? האם ניתן לחבר את הרמקולים ההלו לכרטיס קול רגיל ? תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם של גיגהבייט GA-965P-DS3 - יש בו כרטיס קול מובנה 8 ערוצים... עכשיו, אם אני רוצה לחבר אליו גם altec lansing 2.1 וגם את האוזניות של זלמן 5.1 באותו הזמן, איך אני עושה את זה? ואם זה אפשרי בכלל? אם זה לא אפשרי, האם יש איזה כרטיס קול שכן יהיה בו אפשרי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי רעיון קטן שאני חשבתי עליו הרבה ואני רוצה להוציא אותו לפועל. אבל אני לא בטוח שהוא אפשרי לכן שללתי אותו פעמים רבות אבל יש כאן בפורום הרבה אנשים שטובים ממני בתחום הזה ולכן אני שואל את זה פה. חשבתי שהאוזניות שלי והרמקולים שלי יהיו מחוברים לכל מכשירי המדיה בחדר: (ממיר, מחשב, XBOX360,PS2, טלפון נייד[פחות קריטי]). זה פשוט נוח הרבה יותר מלחבר אותם בכל פעם שאני צריך להשתמש במכשיר מסויים, אבל הם לא זקוקים להגברה ככה שאי אפשר לחבר אותם לרסיבר למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה? http://www.amazon.com/gp/product/B008B8J1WQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A34ABF00R5C25H חשבתי שאפשר לקחת כמה כבלים כאלה ולחבר אותם למפצל שבסופו של דבר ייתחבר לרמקולים ולא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לא כ"כ ידעתי לנסח כותרת לזה אז פשוט אפרט פה - התחדשתי לאחרונה בsolo 7c (עד כמה שאפשר להגיד את זה על יד שניה ). חיברתי את הרמקולים למחשב (אדום לאדום ולבן ללבן בצד של הRCA ולכניסה הירוקה של הסאונד בלוח האם בצד של ה3.5mm) ושומעים אחלה ובהחלט שדרוג למה שהיה לי קודם. ואז ביצעתי בדיקה לleft\right דרך האתר הזה: http://www.audiocheck.net/audiotests_stereo.php וקיבלתי את השמע השמאלי ברמקול הימני ולהפך. חיברתי את החיבור האדום לכניסה הלבנה ולהפך וזה הפך כמובן את הערוצים לצורה הנכונה אבל למה זה כך? ככל הידוע לי הצבעים בחיבורים אמורים להיות תואמים... אח"כ ביצעתי גם את הבדיקה השניה שהוא מציע שם - relative polarity: http://www.audiocheck.net/audiotests_polaritycheck.php בבדי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי מסך SAMSUNG T260HD שמחובר בכבל HDMI למחשב למסך יש רמקולים פנימיים אבל באיכות גרועה מאוד, אבל בשימוש עם כבל HDMI האודיו מושמע אוטומטית מהרמקולים של המסך אבל שום אודיו לא יוצא מהיציאה של המחשב עצמו, ככה שרמקולים חיצוניים שמחוברים למחשב עצמו לא עובדים לעומת זאת בחיבור המסך למחשב דרך כבל DVI או VGA הרמקולים החיצוניים עובדים מישהו יודע איך לתקן את התופעה? תודה מראש למגיבים אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!!! קניתי רמקולים http://www.hi-fi.co.il/pl_product~itm_3921~35~262.htm ( לא בסכום שרשום שם לא לדאוג) האמת שקניתי אותם רק ליופי שיוסיף קצת לקיר גבס שאני עושה בסלון אבל בכל זאת רציתי לשאול : 1. האם ניתן לחבר את הרמקולים ישירות לטלוויזיה מסוג http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LE5300-led-tv ( אין לי מגבר) ?? 2.אם אי אפשר לחבר ישירות לטלוויזיה האם ניתן לחבר לממיר של YES ( הכי מתקדם ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רמקולים ישנים בבית, שאף אחד לא משתמש בהם, והם די חזקים, ואני רוצה לחבר אותם למחשב, ואני לא יודע איך. האם אפשר לחבר את הרמקולים ישירות למחשב, או שצריך לחבר אותם ל"מערכת" ואת המערכת לחבר למחשב. זאת תמונה של הכאבל של הרמקול: אני יכול לחבר את הכאבל הזה(כמובן שתי רמקולים אז שני כאבלים כאלה) ישירות למחשב? (איכשהו, או ע"י קנית כאבל מסויים?) זאת תמונה מאחורי המערכת, אליה מתחבר הרמקול(כמובן שיש שני רמקולים ושני שקעים כאלו): וזאת תמונה של שני שקעים מאחורי המערכת שאני לא יודע מה הם ואולי אליהם צריך לחבר איזה שהוא כאבל מהמחשב: בקשתי היא שתסבירו לי מה אני צריך לקנות כדי לחבר אותם למחשב, עם או בלי המערכת הזאת. תודה , …
-
- 25 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חברים יש ברשותי DAC אם מגבר פנימי מובנה!, אני מעוניין לקנות רמקולים שבאים גם כן אם מגבר פנימי מובנה! האם זאת תיהיה בעיה לחבר את הרמקולים ל DAC? (בגלל שלשנהם יש מגבר פנימי) כל הסיפור מתחבר למחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Altec lansing ATP3 יש לי אפשרות לחבר אותם ל LCD עם מתאם כלשהו? ללא רסיבר! אם כן אפשר הסבר על החיבור וכיצד נראה המתאם. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אממ לא יודע כל כך מה לכתוב בכותרת, כעיקרון מה שאני רוצה הולך ככה: יש 2 רמקולים - סט סראונד בסלון וסט קטן למחשב. אני רוצה שהסט בסלון יהיה מחובר לDVD והקטן יהיה מחובר למחשב, אבל אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לחבר את הסראונד למחשב, יש אפשרות לעשות איזה מפצל עם מתג שמעביר את מקור הסאונד? והאם בחיבור במחשב אני אצטרך כל פעם לנתק את הכבלים של הרמקולים הקטנים ולחבר את הגדולים? שרטוט להמחשה סט קטן<----מחשב----->סראונד<-----DVD למי שלא הבין המחשב צריך להיות מחובר גם לרמקולים הקטנים וגם לסראונד ושתהיה לי אפשרות להחליף ביניהם, והסראונד צריך להיות גם מחובר למחשב וגם לDVD ושתהיה לי אפשרות להחליף ביניהם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים CREATIVE 2500 יש אפשרות לחבר אותם לDVD עם מפצל כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם יש לי די וי די מה שעדין אין לי אני יכול לחבר אליו רמקולים גם אם אין לי רסיבר?
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים 5.1. אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה- האם אני צריך מגבר בשביל זה? או מספיק לחבר אותה לטלוויזיה? פשוט בסאבוופר יש כבר מגבר אני חושב. אבל בשביל סראונד אני צריך מגבר (או DVD) כדי לחבר כל ערוץ בנפרד? ויש לי עוד שאלה- אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלוויזיה. מה אני צריך לעשות על מנת שאני אוכל לשמוע ברמקולים גם מה שיש במחשב (כשאני מחבר אותו) וגם מה שיש בטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי האם רמקולים 5.1 שכתוב עליהם סאב אקטיבי כולל מגבר פנימי (בתוך הסאב) יכולים להתחבר בסראונד לטלוויזיה/ממיר דיגיטלי של הוט ? מדובר על רמקולים של APEX מדגם D-60v שיש להם יציאות: 6X RCA לחיבור ישיר אל ה-DVD AUX Dual RCA לכניסה של מכשירי אודיו שונים כשמחברים אל הדי וי די ברור לי שישמעו סראונד. אבל האם יש אפשרות לשמוע סראונד גם בהוט? ומה קורה כשמחברים ישירות לטלוויזיה או למחשב מבחינת השמע? מה זה בכלל החיבור: dual RCA ? יש אותו בכל הטלווזיות? המון תודה נופר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז קניתי את הטלוויזיה הנ"ל http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=1068 מחוברת ל-XBOX עם כבל HDMI (תענוג, אני אומר לכם, פשוט תענוג). עכשיו יש לי רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 מחוברים למחשב, ואני חושב על להעביר אותם לטלוויזיה. 1. לא מצאתי חיבורים על הטלוויזיה... אף פעם לא התעסקתי עם זה ואולי אני פשוט לא קורא נכון, אבל ראיתי שם רק INים ולא OUTים. 2. זה בכלל משהו שעושים ככה? חיבור רמקולים ישירות לטלוויזיה? הם אמורים להתחבר אולי ל-XBOX? 3. זה בכלל סט אפ הגיוני? תודה!
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הי, קניתי SOLO7 אבל הם משום מה לא עובדים עם הטלויזיה. ברמקולים יש שקע אדום+לבן שאליו חיברתי מתאם שהופך ל 3.5mm. כשאני מחבר את ה3.5mm לפלאפון למשל - זה עובד מצוין. כשאני מחבר ליציאת 3.5 של הטלויזיה (שמסומנת באוזניות) - זה לא עובד. כשאני מחבר אוזניות/רמקולים אחרים כדוגמת X230 של לוג'יטק לאותה יציאת אוזניות בטלויזיה - זה עובד. בקיצור, שני הרכיבים עובדים טוב מאוד לבד, אך לא ביחד. מאוד מוזר לי. אשמח לעזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
חבר'ה! יש לי שאלה....אני רוצה לקנות רמקולים לDVD APEX 811 שלי ואני מתלבט איזה.. השאלה היא אם אני צריך מגבר כי יש אפשרות לחבר את הרמקולים ישירות אל הDVD... ראיתי את הרמקולים של JBL דגם SCS-146...מישהו מכיר אותם? הבנתי שאלה אחלה רמקולים...השאלה היא אם אני אוכל לחבר אותם ישירות לנגן ולממיר של הוט (DOXIS) בלי צורך במגבר... אשמח לעזרה... תודה מראש ושנה טובה!!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קיבלתי סט רמקולים 5.1 מתנה ואני מעוניין לחבר אותם למחשב. הבעיה שהרמקולים מתחברים ע"י כבל שמתפצל לשתי ראשים ונכנס ביציאה אדומה ושחורה של הרמקולים. קיים כבל שמצידו האחד שקע סטנדרטי של כרטיס קול ומיצדו השני מתפצל לשתי ראשים עם חוטי זהב?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני חושב לקנות רמקולים פשוטים (כמו אלה) למחשב שלי, אבל חושב שהם מחוברים, כמו הרבה רמקולים, בחיבור של כבל חשמלי חשוף, ורציתי לדעת איך לחבר דבר כזה למחשב. (שם יש לי שקעי 3.5mm, למיטב ידיעתי, שמכילים את שני הערוצים) יש איזשהו מכשיר מפצל סטנדרטי למטרה הזו?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור קוקסיאלי או איך שקוראים לזה החיבור שהוא לא חיבור של כבל רגיל, שניהם מחוברים למערכת סטריאו, כיצד אני יכול לחברם למחשב? יש לי כרטיס קול onboard של nf7 5.1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, השתדרגתי היום מרמקולים 2.1 - creative sbs 350 ל-jbl creature 3 (מהמבצע בבאג). אני מעוניין לנצל את הקריאטיב ולהשתמש בהם כרמקולים אחוריים, שתהיה לי את האופציה לסראונד בסרטים.. השאלה שלי - איך אני יכול לעשות זאת בלי הסאבוופר, שהוא גם המגבר? האם אפשר לקנות מגבר פשוט בנפרד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. יש לי מחשב בעל לוח אם ASUS P4P800 DELUXE, התומך בהשמעת סאונד 6.1. חיברתי לו איזושהי מערכת סתמית של 5 רמקולים + סאב. כאשר אני מנסה לראות סרטים בפורמט AC3 או DIVX אני בטוח ב 100% שאני לא באמת שומע 5.1 אלא סתם 5 רמקולים + באס. שאלתי היא. כאשר קונים מערכת רמקולים למחשב, ולמרות שהלוח אם תומך ב 5.1 האם צריך לקנות רמקולים במפורש (!) שתואמים ללוח אם/כרטיס קול 5.1 ? או שמה שאני שומע כרגע היא אכן הדרך ששומעים סרטים במחשב ? (לפי מיטב הבנתי במחשב אמור לזהות לבד את "איכות" הרמקולים המחוברת לו ולי כך לתת את הסאונד המתאים, ולכן האם פשוט קניתי סתם 5 רמקולים + סאב ולא רמקולים שאמורים להתאים ל "5.1" ?) תומר.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, חיברתי היום את הרמקולים למחשב שלי(JBL CREATURE)עם סאב ו-2 סאטליטים ושומעים פשוט תענוג האם זה בעייתי או שזה ניתן ?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני יכול לחבר אותם למחשב? הנה תמונות: כל הדברים של הרמקולים: הנה רק רמקול אחד אך יש עוד אחד כזה: רסיברים: הלוחית עם שם הדגם: חיבורים מאחורה:
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-