אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
קניתי מערכת רמקולים Logitech X-530 5.1 ולא קיבלתי דיסק\דרייבר כלשהו. אני שומע רק מרמקול צדדי אחד ובאס. את השאר לא שומע. מה אני עושה? עריכה: שיניתי הגדרות בלוח בקרה, בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להוריד דרייבר של רילטק.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/01/03/Creative-Inspire-T10s/p1 http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2007/11/19/Creative-Gigaworks-T40-2-0-Speakers/p1 http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/01/22/Creative-Gigaworks-HD50/p1
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
איזה אוזניות עדיפות מבחינת נוחות לדעתכם? ואיזה אוזניות יותר טובות? האם אפשר להשתמש בAKG כאוזניות עורפיות?(ראיתי פעם מישהו הולךככה אבל זה לא נראה לי מחזיק טוב) תודה.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט בצד(מערכת ומחשב), השימוש 90% מוזיקה 10% סרטים. חשבתי על הM AUDIO 5.1 אבל אם יש משהו שמומלץ יותר במוזיקה אני ישמח לשמוע! תודה רבה לעוזרים 8)
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר ממצוע. זה המחשב שלי: http://www.pcworld.com/article/id,127985-page,1-c,desktoppcs/article.html אני קונה את הכרטיס בחו"ל, אם מישהו יוכל למצוא לי כרטיס טוב באתר הבא: http://www.newegg.com/ זה יהיה מצויין... תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב.. התקציב הוא 600 חשבו שהבאס יחזיק מעמד גם בעוצמות גבוהות ושישמע טוב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
הבעייה העיקרית בכותרת. לפעמים שהסאב מנסה להשלים קצת תדרים גבוהיים בשבילו (תחום של 40~70 הרץ) אז אפשר להבחין בקלות ב"הדים" בתוך הקופסה של הסאב, מה שהוביל אותי למסקנה שהכל "חלול" בפנים. מילוי של צמר סלעים, או כל חומר אקוסטי אחר, יתן באס יותר עמוק? אם כן אז איזה חומר? ומה יכול לפתור את בעיית התחום תדרים הבעייתי? -הסאב יכול להוציא את התדרים האלו בלי בעייה, אך תופעת ההד מתוך הקופסה הורס את זה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני משחק על טלוויזיה 42LC41 LCD LG. אז איזה רזולוציה עדיפה לדעתכם? אני שמתי לב שב1080i רואים יותר נחמד וגם פחות ירידות FPS במשחקים...מה אתם אומרים??
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס הנ"ל על לוח ga-P35-DS3L של גיגבייט. קניתי כבל DVI לHDMI ןחיברתי בינו לLCD - כניסת HDMI. הבנתי שהכרטיס מסוגל להעביר גם קול אבל לא הצלחתי. הדרייברים של ATI מותקנים וגם של REALTECH (שניהם נראים במנהל ההתקנים) - לקול של הרכיבים על הלוח אם. השני פועל, הראשון לא (גם כשעברתי אותם לDISABLE) . הבנתי מפורומים שונים שיש בעיה כאן, רק לא הבנתי מהו הפתרון. מישהו יודע מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הרמקולים T6060 של קריאייטיב וחשבתי להוסיף להם את המפענח DDTS-100. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17026 עכשיו השאלות: מה בדיוק זה עושה? זה משפר משהו משמעותית? או שאולי עם רמקולים כאלה זה לא שווה? ואם לא מתייחסים למחיר שזה עולה,זה שווה את ההשקעה? פבל.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך לטלביזיה בסלון. המרחק בין החדר שלי בו נמצא המחשב לבין הסלון בערך 15 מטר. מה שאני רוצה לדעת זה איזה רכיבים אני צריך לקנות בשביל לחבר את המחשב לLCD בסלון בשביל לקבל FULL HDMI, כמה זה יעלה והאם זה מסובך לעשות את זה. בתודה, דודי.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי ב-IQPC, ב-LogicPC, ב-FoxPC, וב-TMS, ולא מצאתי אותם. תהיתי אם מישהו אחר מצא אותם במקום אחר...
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כשנה (בדיוק) רכשתי את הShure E2c. נהנהתי מהם מאוד, עד שהכלבה שלי החליטה לנשוך את הכבל, וכרגע הוא ממש עומד להיקרע.. אני מחפש אוזניות שיחליפן את הזוג העכשווי אך יש לי כמה בקשות. - שיהיו נוחות כמו הshure. הדגם הוכחי יש לי באופן מושלם באוזן. - שיפור בבאס ובמיד. הshure היו קצת צולעות בזה. - עד 150$ (עדיף פחות, ממש עדיף!) עדיפות לקנייה ב"אפל סטור" פשוט אני עושה כבר משלוח משם. * מאוד רציתי את ה Ultimate Ears Super.Fi 5 Pro, אך לא מוכרים אותם באפל. וזה בעייתי בשבילי לעשות משלוח מעוד מקום (אני עושה כבר משלוח משני מקומות..) יש המלצות כלשהם? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני יודע שהטלוויזיה הנ"ל הינה הדגם החדש של ה LD9000 לפחות לפי מספר אתרים, השאלה היא אם היא תומכת ב NR כמו קודמתה? מאד חשוב לי הנושא מפני שאני מחבר אותה ב DVI ל HDMI למחשב ואני יודע שהקודמת תמכה ב NR האיכות מאד חשובה. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
פוסט ראשון בפורום הזה, מקווה לצאת בידיים מלאות D: אני צריך המלצות לטלויזיות LCD בגודל 42" בתקציב של עד 8000 ש"ח, למטרות צפיה ב HD בעיקר. מה חשוב? ניגודיות נורמלית (לא 1:800..... סתם דוגמה) זמן תגובה של 8ms או פחות לפחות חיבור אחד מכל סוג (SCART, HDMI, VGA, Component, Composite ושאר ירקות) למרות שעל זה אפשר להתפשר אחריות של יבואן נורמלי ליותר משנה. זה הכל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כמו שאמרתי למעלה... שאני רוצה לישמוע שיר או משהו זה אומר לי שאין את הגדרות הקול וגם אני לא שומע כלום מהרמקולים ולא כלום איך אני יכל להגדיר שיהיה לי סאונד במחשב? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני קניתי את האוזנות של UE super.fi 3 ואני הולך להשתמש בהם עם ה sansa clip, עכשיו בעיה ידועה (אך אני מקווה שהיא תיפתר בעדכון גרסא) היא שעוצמת הקול הנמוכה ביותר עדיין גבוה ועוד ה super.fi 3 הם אוזניות קלות ל"דחיפה" 13 אוהם אז האפשרויות שיש לי הן: 1. לקנות ווסת לעוצמת היציאה של הנגן ואני יודע שזה אמור לפגוע באיכות קצת לכן אני מבקש המלצה לאחד כזה שלא יוריד את איכות הסאונד, תקציב? לא יותר מ 50 שקל.. אני לא רוצה לבזבז על זה הרבה אבל עדיין שיתן תמורה תובה 2. אפשרות שניה: להוריד את העוצמה בשירים עצמם, אבל אני לא בטוח אם זה יוריד את האיכות של השיר, יהיה שינוי באיכות? תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה יש לי מערכת קולנוע שכוללת רסיבר של פיוניר VSX517 ורמקולים של מוראל (דגם NOVA 5.1) עכשיו הסאב הוא בעוצמה של 140W ואמור לפרק לי את החדר אבל אני בקושי מרגיש אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח.. תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם גם הפלזמות והLCD כיום משתמשים בPAL ו NTSC ועוד שאלה אם אני אביא טלוויזיה מארה"ב) האם תהיה לי בעיה איתה בארץ מבחינת אזורי שידור
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס טלוויזיה חיצוני שיתמוך במסך מחשב רחב לחבר ממיר של הוט ושאני אוכל לחבר גם סוני פלייסטיישן 3 ושהמשב לא יהיה צריך להיות דלוק להפעלה תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאיביי רסיבר NAD אמריקאי, הבעיה היא השנאי... וממיר חיצוני זאת לא אופציה בכלל. מישהו יודע על איזה חנות שעושה תיקונים למגברים או משהו בסגנון ויודע כמה זה צריך לעלות ? תודה, אוהד.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מגבר של JVC דגם 6052 בעל הספק 500W עכשיו לפי הפירוט הוא מפצל את זה כנראה ל5 ערוצים שונים שווה...עכשיו שאלתי חבר שלי בנוגע לעובדה שכל רמקול קידמי שלי צורך 250W אז חיברתי לרסיבר הזה רק את הקידמיים ואת הסראונד הכללי לרסיבר נוסף בקיצר הוא אמר לי שהעובדה שרק שניהם מחוברים והרסיבר מכוון ל ערוץ פרונט סטראו בלבד לא אומר שהוא מפצל אל הרמקולים את כל ההספק המלא שלא אלה של כל יציאה ז"א 100W לכל רמקול והוא אמר לי שצריך לשנות משהו בריסבר פיזית בישביל לדאוג לפיצול כזה...האם זה נכון?..ואם כן מישהו יודע איך או איפה יש לי הסברים לזה???
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש Dvd נייד עד 1000 שקל שקורא תרגום לא מובנה בעברית ושאיכות המסך תיהיה טובה בבבקשה תמליצו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שיהיה אפשר לחבר אליו YES ושיהיה אפשר לעשות ממנו מדיה סנטר!!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתעניין ברכישת מחשב בזמן הקרוב ולשם קבלת רעיונות למפרט עברתי על המפרטים המוכנים פה. בפעם האחרונה שקניתי מחשב (לפני בערך 4) שנים היה מקובל מאוד לקנות מחשב עם כרטיס קול של קריאייטיב. ואכן אני משתמש עד היום בכרטיס Audigy של קריאייטיב ביחד עם מערכת 5.1 גם שלהם. הבנתי שמאז השתנו פני הדברים וכרטיסי הקול נעשו איכותיים יותר. מה עמדתכם בנושא? אם אני מחפש איכות בסאונד של המחשב (לא לשימוש מיקצועי או משהו דומה) יש מקום לקניית כרטיס טוב של קריאייטיב? - נא לא להעביר לפורום audio, השאלה היא לגבי המפרטים המוכנים -
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-