עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי , יש לי כניסה קואקסילית , יש כרטיס כזה שיכול בכבל אחד קואקסילי להעביר את כל הערוצים? כי ברסיבר שלי , אם זה מונו רגיל , אז יש לי רק סטריאו ואני לא יכול לחבר אחוריים וסנטר וסאב. אז אני חייב את הקואקסילי , שהבנתי שהוא מסוגל להשמיע את כל הערוצים. על מה אתם ממליצים בתחום של עד 500 שקל? איך ה Audigy2 יש לו יציאה קואקסילית שמסוגלת להעביר את כל הערוצים? *בנוסף - יש לי כאן לוח אם של MSI k8n Neo4 939 , יש בו כרטיס קול מובנה משהו ALC850 , ויש לי יציאה קואקסילית מהכרטיס קול המובנה. השאלה שלי , היא אם היציאה הזאת מעבירה רק סטיראו , או שהיא מסוגלת להעביר סראונד מלא. ואיך האיכות הכרטיס קול המובנה הזה.... ? תודה.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  2. קניתי את הSANDISK SANSA 512MB M230 ב-259 ש"ח. בקופסא: -נגן -אוזניות -כבל USB -נרטיק שקוף -רצועת גומי -חוברת מידע ב-5 ספות (אין בעיברת ) -מיני דיסק - מידע מורח - בטרייה AAA התפריט באנגלית הנגן מציג עיברית הפוכה , יש מייון לפי אמן, שם שיר.... יש אפשרות הקלטה וסטופר. יתרונות: -קטן -איכותי -לחצנים קלים -אפשרות נעילה :יעלה מאוד -העברת קבצים במהירות -אוזניות חמודות -מטריות לזמן ארוך חסרונות: -כבל USB מאוד קצר -עברית הפוכה סה"כ מכשיר מעולה בהתחשבות במחיר . קטן, נוח, קל לתיפעול..... מכשיר מעולה! עוד כמה תמונות:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LandRover,

היי, אני מעוניין לשדרג את המערכת קולנוע הבייתי שלי שמשמשת למוזיקה וסרטי 1080p בעיקר. לגבי רסיברים מביקורות שקראתי לא הגעתי למסקנה חותכנת איזה רסיבר ישרת את מטרתי טוב יותר. ההתלבטויות הן: Onkyo TX-SR 577 Harmon Kardon AVR 255 לרסיבר יתחברו: מחשב Wii Xbox 360 Elite Ipod Yes MAX HD כרטיס קול למחשב, אני זקוק להמלצה טובה לכרטיס קול עם יציאה אופטית שיתחבר למגבר בכבל אחד. ישבתי על: Creative X-Fi Fatality FPS (הוא נראה בסדר אבל החיסרון שלו זה היחידה הנוספת, מעדיף כרטיס עם הכל עליו אם משהו מכיר) עד: 200$ רמקולים, ראיתי כמה המלצות על Pure Acoustics למינהם אבל לא דגם מסויים. ובקטע הזה אני ממש לא סגור. אשמח לקבל המלצה כלשהי ואיפה ניתן לשמוע את הסט Live. סאב, צנוע אבל חובה. מחפש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by xytkhi,

היי כמה שאלות ברשותכם : יש לי מחשב ואין לי כבלים בבית או ממיר / טלוויזיה וכו' האם ניתן לרכוש כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו לאנטנה ביתית שנמצאת בתוך הבית ? כזאת שקולטת ערוץ 1 או 2 בלבד ? איזה כרטיס TV שווה לרכוש אם התקציב לכך הוא עד 200 ש"ח ? המערכת שלי היא WIN7 . תודה.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by Trumpeldor,

הJBL Reference 220 עשו בעיות, אז שלחתי אותם לתיקון (במסגרת האחריות) ולצערי נקבע מותם לבאג כבר אין אותם במלאי אז קיבלתי זיכוי עכשיו אני מחפש אוזניות IEM אחרות במקומן, באותו סדר גודל של מחיר (200ש"ח) את ה AKG K324P וaudio-technica ATH-CK52 אין במלאי ברשת ולכן נשארה לי האופציה היחידה של AKG K321 כי הייתי רוצה להשתמש בזיכוי שלי לטובת האוזניות ולא לחפש במקום אחר ולהוציא עוד כסף... מישהו התנסה או מכיר אותן, כי לא בא לי לקנות אותן עם הזיכוי שלי רק בגלל שהמוכר אמר שהן הדגם החדש שמחליף את K324P... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6784&perur=2&t=12&c=308

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. היי יש לי מחשב לא חדש מדיי (P4 1700MH) אני מקבל עכשיו בפעם הראשונה כרטיס קול 5.1 עם 3 יציאות אחד לקידמים אחד לאחורים ואחד סנטר נראה לי זה הרסיבר שלי Denon AVR-1602 http://www.cinenow.com/us/materiel.php3/tid,1/id,1426/ http://www.homecinemachoice.com/reviews/hccreviews/Amplifiers/Denon/DenonAVR-1602_rear.jpg איך אני מחבר את שניהם ואיזה כבלים אני צריך? תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  7. שלום, אני מחפש רמקולים למחשב שיפיקו צלילים איכותים במחיר סביר. הלך לי לאחרונה הרסיבר ימאהה שמחובר ל2 רמקולים רצפתיים יחסית טובים. כמו הרבה רסיברים הימאהה היה מתחמם ובקיץ זה מורגש ממש. אני מחפש להחליף בציוד שעדיין יתן לי להנות מהמוזיקה בחיבור ישירות למחשב. לא מבין בתחום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Pingi,

שלום לכולם, מסיבות כלשהן (לא נפרט כאן) יש לי זיכוי בבאג (של בערך 200 שקל). אני מאוד רוצה אוזניות קשת שיחליפו את האוזניות הנוכחיות (AKG - K414P) שלי שבהן אני משתמש בעיקר בעבודה (הסביבה יחסית שקטה אבל המוזיקה עוזרת לי להתרכז). אני לא כל כך מרוצה מהן משתי סיבות: 1. הן לא תואמות ל-IPHONE (הדגם הישן) שלי ואני נאלץ לחבר מתאם - לכן אני מעדיף אוזניות שתואמות גם ל-IPHONE הישן. 2. לאחר כשעה של האזנה הן לוחצות על האוזניים. חשבתי ללכת על ה-AKG K420. הן גם פתוחות כך שהן לא ילחצו לי על האוזניים יותר מידי וגם תואמות לכל ה-IPHONE-ים השונים. אשמח לקבל תגובות או הצעות אחרות באותו טווח מחיר לאוזניות קשת אחרות מבאג. (הערה: ברור לי שהמחיר שבאג גובים על האוזניות האלו הוא מטורף. באנגליה אפשר לה…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  9. מה ההבדל בטכנולוגיה? באיכות? במחיר? ואיך כל אחד מהם בערך עובד תודה רבה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ציינתי את השאלה בכותרת .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. זה מחובר דרך כרטיס קול למגבר

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. שלום! יש לי כרטיס zs 2 gamer ואני לא יודע איזה רמקולים ליקנות!!! זה או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 או http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 דרך אגב זה רק למוזיקה!!! ואל תיסתכלו על המחיר כי הכסף זה לא הבעיה... כי הקרייטיב עולה איזה 900 והשאר עד 600 ככה אז זה לא הבעיה בתודה Rima41

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. Started by gggilad13,

יש לי H320 ואני רוצה לעשות המרה (RIP) לדיסקים שיש לי ולהכניס את השירים למכשיר. באיזה פורמט הכי מומלץ לעשות את ההמרה? בכמה Kbps? באיזה תוכנה? האם המרה בMEDIA PLAYER בקצב 192Kbps בפורמט WMA תהיה הי איכותית או שעדיף משהו אחר? מה עם OGG? כדאי?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by amiros,

יש לי dvd pioneer HTZ 161 איך אני רואה בו עם תרגום עברי ולא עם התרגום ג'יבריש ???

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. לאחרונה יצא לי להתקל בפורומים השונים ובכלל באנשים אשר נהרס להם הקונקטור באוזניות והם זקוקים להחליף אותו (מתאפיין לרוב באוזניות יקרות ולא בכאלו ב-20 ש"ח). המדריך הבא שיצא לי במקרה להתקל בו ביוטיוב (עקב כך שנהרס לי הקונקטור של ה-HF5 שלי) יסביר לכם במפורט שלב אחריי שלב את ההליך הפשוט של החלפת הקונקטור הפגום והלחמה של קונקטור חדש ותקין. ככה תוכלו להמשיך להנות מהאוזניות הישנות והטובות שלכם לאורך עוד הרבה זמן. -ניתן להשיג קונקטורים פשוטים ולא ממותגים בשקלים בודדים בחנויות האלקטרוניקה. תהנו מהמוזיקה! :ylsuper:

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  17. מה המקום הכי משתלם לקנות בו iPod, והאם כדאי לחכות להוזלת מחירים בעקבות השקת הנגנים החדשים?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by avi333,

אני רוצה לחבר מערכת למחשב אני צריך כבל כזה נכון? והאם צריך להגדיר משהו במחשב או רק לחבר וזהו?? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by steelmanx,

אני מחפש זוג אוזניות שלא יושבות בתוך האוזניים למשחקים ומוזיקה בטווח מחיר של 250-350 ש"ח אני מחפש איכות שמע ולא פונקציות נוספות חובה מיקרופון מובנה. איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אני מחליף את הX-FI FATALITY שיש לי כרגע ב X-FI ELITE PRO או שלמישהוא יש הצעה יותר חזקה? יש למישהוא הצעה יותר חזקה מהELITE? למשחקים בלבד...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by foxbat_a,

אני קיבלתי רסיבר וזוג רמקולים, אבל לא ממש מבין בזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות את הציוד הזה ולהגיד איזה ערך יש לציוד הזה נכון לעכשיו אז קודם כל, הרסיבר, דגם Yamaha RX-V620, תחילת שנות ה2000, עליו דווקא כן מצאתי קצת מידע באינטרנט, אבל אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת עליו, וכמה הוא שווה עכשיו מראה מקדימה: מראה מאחור: מה שיותר מעניין אותי זה הרמקולים, עליהם לא מצאתי שום מידע באינטרנט, דבר היחיד שאני יודע זה יצרן - Peerless, הם גם מסוף שנות ה90-תחילת 2000 יש עליהם מדבקה, ששם הדגם מחוק (אבל רואים שכתוב שם L-80) החיפוש בגוגל לא נתן כלום האם מישהו מכיר את הרמקולים האלו? נכון לעכשיו יש לי Microlab Solo 7C, האם המערכת הזאת…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by .AloN,

ערב טוב, סוף סוף יש לי אפשרות לקנות אוזניות אלחוטיות לטלויזיה בארצות הברית והתחלתי לחפש דגמים מומלצים. אחד הדברים ששמתי לב אליהם בזמן האחרון זה שכשאר שומעים DVD עם פס קול של 5.1 במערכת של 2 רמקולים (סטריאו) - הסאונד נמוך בהרבה מאשר אם הייתי שומע בפס קול של 2.0. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות, שכמובן בנויות מ-2 רמקולים, לא "יאבדו" עוצמה. עכשיו אני לא יודע אם אפשרי בכלל שאוזניות יתמכו ויספקו סאונד של 5.1, אבל ראיתי בדגם RS 130 של Sennheiser את הפיצ'ר: Switchable surround sound mode (SRS) ולא הבנתי מה בדיוק אומר, האם הוא אכן תומך ב5.1 ? או כפי שאמרתי מקודם, הוא סך הכל לא מאבד מהעוצמה ? ובכללי, אשמח לקבל ממכם חוות דעת על האוזניות הללו (או המלצה לאוזניות אחרות), הנה דף הפיר…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by lgmtk,

CM Storm Sonuz VS Razer Carcharias האם למישהו יש מושג עם אחד מהדגמים או עדיף לשניהם - ויכול לומר מה עדיף? בעיקרון אני רוצה ללכת על הדגם שיותר מתעמק בבאסים. אני די נעול על אחד משני הדגמים. תודה לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by Check_Point,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative MegaWorks 550 5.1 בסביבות ה- 2000 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקולים בתור רמקולים ? (איכות שמע כללית) האם הם שווים את המחיר ? (משהו חלופי) אני באופן כללי משתמש ברמקולים להרבה דברים - הדיוידי בחדר (אני כנראה אוסיף את המקודד של קרייטיו), משחקים וכמובן - Mp3 . תודה !

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום, אשמח להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 200ש"ח חשוב שיהיו יחסית עוצמתיים, בעל צליל טוב.(הכל יחסי כמובן) אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.