אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי את המערכת הנ''ל ויש לה שני רמקולים אשר מחוברים לסאב, והסאב מחובר לדיוידי עצמו( על ידי חיבור I-LINK?) רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יביא עוד 3 רמקולים (1 סנטר ו2 אחוריים) ויחבר אותם לדיוידי על מנת לקבל סראונד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לקנות את המחבר 10 פינים (בשןרה) לכרטיסי הקול של קריאטיב כגון אודיג'י ו X-FI ? או אפילו רק את הפלסטיק (header ) שלו?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יודע איך אפשר לחבר פטיפון לרסיברים חדשים שאין להם כניסה ייעודית לפטיפון? כאשר מחברים בצורה רגילה, יש בעיה עם עוצמת אות הכניסה - העוצמה נמוכה מדי בשביל כניסות LINE רגילות. אשמח לשמוע רעיונות
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך ניתן לחבר פטיפון למגבר RX5052 JVC?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאבי אוסף תקליטים שכבר שנים יושב וצובר אבק. עלה לי הרעיון לנצל את הפטיפון שלנו, שגם יושב וצובר אבק, כדי להעביר את הספרייה המרשימה הזו למחשב. חיפשתי קצת באינטרנט ואפילו נתקלתי בשרשור שהיה פה לפניי שנתיים, אך עדיין נשארתי עם מספר שאלות: כל המדריכים שמצאתי עד כה מדברים על חיבור כבל ה-RCA של הפטיפון, באופן זה או אחר, לכניסת המיקרופון שבמחשב. בעצם, מדובר על הקלטה של האודיו מהתקליט באמצעות תוכנה זו או אחרת (Audacity הוא השם שעלה הכי הרבה). אני תוהה אם יש אפשרות להשתמש בחיבור הפטיפון למחשב כאופצית האזנה (ולא רק הקלטה). כלומר, שחיבור הפטיפון יהיה כמו חיבור של כונן דיסקים, לצורך העניין. האם אפשר לחבר פטיפון למחשב, לשים תקליט ובעצם להאזין לו במדייה פלייר? לא הבנתי מה הצורך ב…
-
- 6 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא האם זה אפשרי? לא שאלה של כדאי, יקר וכולי, אלא האם זה אפשרי ומה זה דורש ממני אשמח לתשובות עינייניות תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, מביאים לי פטיפון ואני רוצה לדעת מה צריך כדי לחבר אותו. איך האיכות שמע של פטיפון? בהנחה שהתקליט חדש והפטיפון עצמו די טוב. ---------------- Now playing: Ramones - Animal Boy via FoxyTunes
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול אסוס שיש בו פלג 4 פינים שצריכים להתחבר ללוח אם אך כל מקום של פלג 4 פינים בלוח הכרטיס רושם שלא מזהה חיבור חשמל מ- 4 פינים בלוח , למה ? לאן לחבר בלוח ? http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3527#ov תמונת הלוח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר מסך פלזמה NTSC למת"ב דרך ווידאו ממיר PAL TO NSTC , נוסף רעש לתמונה. הוספתי למחשב כרטיס טלוויזיה, הכניסה היא מהכבלים, היציאה של המסך מחוברת לפלזמה והיציאה של הקול ל-HOME TEATER, הבעיה: יש הפרש בין התמונה לקול, האם יש תוכנות ל"הזזיז" את הקול על מנת ליצור סינכרון? או האם יש פתרון פשוט אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
לפליקר יש חיבור מונו של מיקרופון זה אפשרי לחבר אותו?ואם אפשרי אז איך או בכל מקרה למה החיבור הזה שם
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך 4870. כיצד אני מבצע חיבור זה...?
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן חברה. ניסיתי לחבר את הרולנד היחסית ישן שלי למחשב באמצעות קבל MIDI , אך לא זהיתי שום תגובה מצד המחשב או הרולנד. יכול להיות שיש איזה משהו שפספסתי?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חיברתי כבל hdmi מהמחשב לטלוויזיה שהכבל hdmi מחובר רואים את המחשב בטלוויזיה אבל המסך של המחשב הוא שחור כיצד אני מסדר את הבעיה על הכפתור במקלדת של החלונות (כפתור אחד משמאל לALT הימני) וביחד על P ואז אתה יכול לבחור אם אתה רוצה לשכפל/להרחיב/על איזה מסך אתה רוצה לשדר. כרטיס מסך ati 6870 win7 http://www.fastup.co.il/images/55272368.jpghttp://www.fastup.co.il/images/37625800.jpg תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתי, ויש לי 3 שאלות: 1. איך אני מחבר סאבוופר לרסיבר? בסאב יש חיבור line-in (אדום ולבן), ברסיבר (דנון) יש כניסה אחת שמיועדת לסאב 2. לטלויזיה, דיוידי ורסיבר יש חיבור קומפוננט. מה עדיף לי לקשר בחיבור זה, את הטלויזיה לדיוידי או את הדיוידי לרסיבר? 3. איך אני מחבר את הרסיבר לממיר של יס? תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לנגן על פסנתר דרך המחשב יש לי כל מיני תוכנות שמאפשרות לנגן מהמקלדת הרגילה אבל זה כמובן לא נוח בכלל שמעתי שאפשר לחבר כל מיני אורגנים ומקלדות למחשב דרך חיבור מידי . איך זה מתבצע? האם יש מקלדת רגילה בצורת קלידים של פסתר שאפשר בעזרתה לנגן ? (המחשב מפיק את הצלילים) או שאני חייב לחבר מקלדת או אורגן שמפיק את הצלילים בעצמו ומעביר אותם למחשב דרך חיבור midi או משהו כזה? אשמח לקבל הסברים ו/ או הפניות להסברים בנושא
-
- 4 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
זה הפורום הכי מתאים שמצאתי לשאלה שלי עכשיו אני יודע שזה אפשרי לחבר קלידים למחשב דרך חיבור ה GAMEPORT מה שאני צריך זה תוכנה רצוי דיי מקצועית שתאפשר לי להשתמש בשילוב הזה כסינטיסייזר תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה להשתמש ברדיו דיסק עם אוזניות אלחוטיות, חשבתי לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-A2DP-3-5mm-Stereo-Audio-Transmitter-Adapter-Dongle-for-MP3-TV-/161313986842?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item258f10191a ואוזניות בלוטוס כלשהן. מה שאני לא מצליח להבין זה איך זה יתחבר. למשל אם אני רוצה להשתמש באוזניות כאלה בטלפון סלולרי, צריך לחפש את ההתקן ואז להתחבר אליו (עם 0000 או מה שזה לא יהיה). אשמח לעזרה. עריכה: רק עכשיו ראיתי שכתוב will automatically search for pairing; ואם יש כמה התקנים, איך זה בדיוק ידע?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מחבר רמקול של מערכת סטריאו למקום רחוק יותר בלי כבלים... יענו יש משהו כמו אנטנה לרמקולים כדי לשים במקום מרוחק מהמערכת...
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 חיברתי את המחשב עם סיב אופטי לרייסבר הבעיה היא שהרייסבר מזהה את המחשב כסטריאו ולא כסראונד משהוא יודע כיצד לפתור את הבעיה הזו?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 כשאני מחבר את המחשב לרייסבר בעזרת 3 כבלים RCA הסראונד עובד לי טוב, אני בודק אותו בעמצאות התוכנה שבאה עם הכרטיס קול - AC97 Audio Configurtion יש שם Speaker Test וכל פעם אני לוחץ על רמקול אחר ואני יכול לשמוע קול מכל אחד מ5 הרמקולים הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחב עם סיב אופטי לרייסבר אני שומע רק בסטריאו למישהו יש מושג למה???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי רמקולים עם 6 אום שאני מעוניין לחבר למגבר שלי שהוא 8 אום , האם ניתן לעשות זאת ? האם זה פוגע בסאנוד ויותר חשוב האם זה יפדע ברסיבר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם מברשת לדעת איך מחברים רמקול של הרמן קדרון לטלויזיה. והאם מחברים גם לטלויזיה וגם לממיר של יס. חברתי אני מצליחה לדמוע רק מהאייפון. את הטלוויזיה לא מצליחה לדמוע דרך הרמקול.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רמקול מוגבר (כמו האלה של הdj) ומערכת חלקים ישנה של סוני שמחוברת למחשב...יש אפשרות לחבר את הרמקול המוגבר למערכת? או ישירות למחשב במקביל למערכת..
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה! אני קניתי רמקולים לרכב ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותם למחשב? ??? האם הם יכולים להשרף? כי חבר שלי אמר שמחשב זה 8ohm ורמקול של רכב זה 4ohm! :-\ אודה לכם על העזרה!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-