עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוזניות שמיועדות למשחקים ושמיעת מוזיקה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

אני מרכיב מחשב לעריכת אודיו, צריך עזרה בהרכבת מפרט שיענה על דרישות הללו: צריך כרטיס קול מקצועי לעריכה(והקלטת גיטרות ומיקרופון) שרץ חלק עם קיובייס, לוח אמ טוב לעריכת אודיו תומך PCI-E (לכרטיס שכבר נרכש), מעבד חזק ומתאים לניהול טוב של הרבה משאבי מערכות (כגון קיובייס וכו), ווכמות מכובדת של זיכרון תקציב 3000

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  3. יש לי כרטיס קול של CREATIVE (ד"א שהוא לפני כמה שנים) את הדגם תראו בתמונה שצירפתי, ויש לי רמקולים גם של קרייטיב 4.1 INSPIRE ועכשיו שקניתי לוח GIGABYTE P35 DS3L ושמה יש 8 ערוצים של הכרטיס קול (OB), אז אני מתלבט איפה כדאי ועדיף לחבר את הרמקולים האם לכרטיס קול או לג'גיהבייט ? תמונה:

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  4. Started by RGL2006,

מישהו יודע אם יש להשיג דריברים לויסטה 64 או משהו אחר שהכרטיס יעבוד תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. Started by Emin,

אני הולך לקנות מערכת קולנוע ביתית(5.1, רסיבר ו-DVD DIVX, הדי וי די פחות חשוב אבל לא מצאתי משהו בלי) לסלון ורציתי לברר איזה כדאי לי מבחינת עלות, איכות ויופי. אני הולך לקנות את הטלוויזיה LCD LG 42 ואני רוצה להתאים לה מערכת קולנוע. חיפשתי ומצאתי דגמים מסוימיים, אני רוצה לדעת מה הכי משתלם מביניהם. בטווח המחירים של 1600-1900 http://www.getit.co.il/Group/43629/12 http://www.cinemaworld.co.il/products/93229 http://www.getit.co.il/Direct/40955/12 מה הכי משתלם מטווח המחירים הזה ואם יש משהו יותר טוב ואיכותי בטווח המחירים הנ"ל שלא רשמתי. ועוד שאלה האם מחירים כאלה יתכנו לדגמים כאלו ואם יש מערכת קולנוע בטווח המחירים של עד 2000 שקל שיותר איכותית. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by dror_gh,

שלום אני קונה מערכת קולנוע ביתי ואני מתלבט בין שני הרסיברים אני אישית אוהב ומעדיף יותר את ימאהה. אבל באונקיו יש יותר פורמטים של HD השאלה מה מומלץ וכדאי יותר לרכוש תודה רבה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. שלום חברים...קניתי היום את הרמקולים altec bv2412 משהו כזה... בכל מקרה יש לי כרטיס קול של m audio audiphile והחיבור שלו הוא RCA - כלומר אדום לבן ... החיבור שמגיע עם ה altec הוא PL... אבל בשלט שמצורף עם הרמקולים קיים יציאת AUX אז חיברתי דרך שם כבל PL ל RCA השאלה אם אני מאבד איכות בכך שזה מחובר דרך יציאת הAUX אם כן, אז אני אצטרך PL נקבה ל RCA ... האם אתם יודעים איפה אפשר להשיג כבל כזה? תודה רבה מוש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by AmL1,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 8800GT. הטלויזיה היא של PILOT הבעיה היא שכשמחובר גם הממיר בנוסף למחשב אין תצוגה של המחשב. כאילו חיברתי את המחשב דרך componnet נראה לי (ירוק כחול אדום) והממיר מחובר בRCA אם אני מנתק את הממיר זה עובד אם הוא מחובר אז רואים פס שרץ על התמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה. ניסיתי את החיבור על עוד טלויזיה -ichiban משהו כזה חח בדיוק אותה בעיה בלי עוד חיבורים רואים מעולה שמחברים עוד משהו פס רץ על תמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה... מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון? תודה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kobi3211,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה רגילה בחיבור S-VIDEO וככה הייתי רואה סרטים כשהמסכים מוגדרים במצב של CLONE (הכרטיס מסך היה nvidia 8600gt) פתאום הטלויזיה הפסיקה לזהות את החיבור למחשב, כשאני מדפדף בטלויזיה בין מצבי צפיה שונים, av1, av2, dvd לא מופיע המצב צפיה של המחשב. במחשב עצמו הכל מוגדר כמו שצריך, נכנסתי לתפריטים של NVIDIA והגדרתי שוב ושוב את מצב הצפיה בטלויזיה אבל כלום לא עזר. אפילו החלפתי כבל כי חשבתי שאולי התקלה בחיבור אבל המצב נשאר אותו דבר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי כרטיס קול על לוח האם. כרגע מחובר יציאה מהכרטיס קול למגבר (במפצל ביחד עם הרמקולים של המחשב) בכבל scart רגיל לאחת הכניסות במגבר. הבעיה שככה לא ניתן לשמוע סראונד אלא רק את 2 הרמקולים הקדמיים השאלה היא איזה כבל אני צריך להוציא מהכרטיס קול ומאיזה יציאה כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב ולשמוע סראונד. יש לי 6 יציאות בכרטיס קול וזה מה שכתוב עליהם: יציאה ירוקה רגילה line out יציאה ורודה למיקרופון יציאה כחולה line in יציאה כתומה כתוב לסנטר ולסאב יציאה שחורה לשני רמקולים אחוריים יציאה אפורה-לבנה לשני רמקולים צדדים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  12. יש לי סוני 2 ומגבר של קנווד שיש בו כניסה אופטית ואני לא מסתדר בלחבר את הסוני למגבר, מבחינה פיזית אין ממה מה לחבר חוץ מהכבל בין הסוני למגבר אלא שבהגדרות של המגבר אני לא מצליח לעשות כך שיצא שמע דרך הכניסה האופטית . מגבר דגם KRF-V6030D

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by J0n1,

שלום. מצאתי שני רמקולים של סוני, חיברתי אותם למערכת והאיכות סאונד טובה. רציתי לדעת האם אני יכול לעשות איתם משהו מועיל, כלומר לחבר אותם למחשב. כרגע מחובר לי סט של 2.1 למחשב ואני רוצה להוסיף אותם מאחור, זה אפשרי? תודה עריכה: בדקתי באינטרנט והם לא שווים כלום, אבל אני מתאר לעצמי שהם גם עדיפים מכלום. אני רוצה למקם אותם מאחור בשביל סרטים, יש לי כרטיס קול מובנה realtek AC97 המוכר, ולירוק מחוברים לי שני הרמקולים (מגיע לסאב ומשם מתפצל, insipre של קריאייטיב) בכל מקרה אני חשבתי להאריך את החוט שלהם (אפשר להאריך בלי מגבר או משהו כזה?) ולחבר אותו לחיבור של 3.5 ולהכניס לצבעים השונים שבכרטיס קול, זה יעבוד? זה המידע שמצאתי על הרמקולים: עשיתי קצת שיעורי בית והבנתי שאנ…

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by gil_k,

במטרה לשפר את איכות המקור שלי (עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה) חשבתי על קניית כרטיס קול, וראיתי בhead-fi מגברים+DAC במכשיר אחד שאפשר לחבר אותם לusb של המחשב (למרות שיש כאלה ניידים) לדוגמא: Ibasso D1 אני חושב שיש עוד אבל אני לא ממש זוכר עכשיו. וחשבתי אולי לקנות אחד כזה ולחבר אותו למחשב במקום לקנות כרטיס קול, זה רעיון טוב? ועוד דבר שאני רוצה להיות בו בטוח, הAMP+DAC לוקח את האות\קול כשהו לא מוגבר ומשתמש במגבר שיש בתוכו? וככה אני יקבל איכות סאונד טובה למרות הכרטיס קול המובנה? והאוזניות שאני משתמש בהן הם ה MS1 של Alessandro.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מכיוון שיש לי בעיות עם כרטיסי הקול שלי עכשיו עם וויסטה אם זה עם משחקים ואם זה בסראונד.. אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש שמתאים לוויסטה! pci וכרשום בתקציב עד 350 ש''ח... מה שכן אני חייב שיהיו בו יציאה אחת לרמקולים קידמים ואחת לאחורים ו2 כניסות של אחת מיקרופון והשניה line in בו זמנית בלי להוציא ולהכניס או לשנות הגדרות.. שבו זמנית ארבעתם יהיו מחוברים. תודה

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  16. ראיתי במפרט ללוח אם הזה http://skypc.co.il/pl_product~38470~83~0.htm שכתוב SPDIF In/Out connector תחת Internal I/O connectors. עכשיו אני יודע שחיבור SPDIF הוא חיבור אודיו דיגטלי שיכול לבוא בשתי תצורות- חיבור קוקסיאלי, או אופטי, אך זה אם הוא יהיה ב- rear panel I/O. אז מה זה בעצם אומר? שאני יכול לחבר כבל מסויים ללוח אם שבקצה השני שלו יהיה חיבור קוקסיאלי ולהוציא ולקבל אודיו בצורה כזו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הכרטיס הינו של M-AUDIO ומיועד בעיקר להקלטות וכמובן למשחקים. http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html הסיפור הוא כזה: ביום שישי כיביתי את המחשב לחלוטין וקפצתי לצפון עד למחרת,יום שבת. אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שאין לי סאונד . ביצעתי את כל התהליכים הרגילים-הסרת דרייבר/התקנה, החלפת כבל USB שום דבר לא עזר גם לא הטלת הכרטיס בחוזקה על הריצפה בכל מקרה,המחשב כן מזהה שיש כרטיס קול ואני כביכול מתקין אותו רק שהנורות הכחולות שהיו דלוקות בכרטיס כבר לא דולקות, סאונד כבר אין ,אוזניות לא משמיעות קול ,אני חושב שיש איזושהי בעיה חומרתית בתוך הכרטיס . הסתיימה האחריות על הכרטיס הזה ולא בטוח ששווה לתקן אותו במעבדה של חלילית (שם הוא נקנה) יש עוד כמה דרכים לנסו…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  18. MICROLAB A-6321 CREATIVE 2.1 INSPIRE M2600 ALTEC-LANSING 2.1 XA2021E - GAMING AUDIO LOGITECH 2.1 X-230 - 32W מה היתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. נדפק לי הכרטיס קול המובנה, וזהו המחשב החמישי שזה כבר קורה לי, ותמיד אחרי שזה קרה לי חשבתי על הרעיון הזה.. אבל כמובן אני לא מבין גדול בשפות תכנות ככה שאני כנראה לא יוכל לעשות את זה.. אבל תיאורתית זה הגיוני לא? לקחת נגן mp3 לתכנת דרייברים שבעצם יעבירו דרך USB את כל מה שנקלט מהמחשב והפלט יהיה החיבור אוזניה של כל נגן MP3 בסיסי... אז בסדר לא תיהיה כניסת מיקרופון או Line-in אבל עדיין לפחות אפשר לשמוע מה הולך במחשב.. האם נראה לכם שאפשר לעשות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by segevon,

שלום.. אני מחפש כרטיס קול ורמקולים 5.1 למחשב כמובן בתקציב של עד 2000 שקל... השימושים הם בעיקר מוזיקה.. וסרטים.. תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. מצאתי את העמוד הזה: http://www.ramelectronics.net/howto-av.ep שתי האפשרויות שראיתי הן 1. HDMI 2. Optical/Coax החיבורים בממיר כבלים נראים ככה: זו יציאה אופטית. בכרטיס קול שלי (אודיג'י) אין כניסה אופטית. ובלוח אם שאני הולך לקנות (M2A-VM) יש רק יציאה אופטית (לא כניסה) - או שזה מתפקד גם בתור כניסה? כלומר נכנס באופטי יוצא באנלוגי? ולגבי HDMI, אני לא מבין איך אני יכול להעזר בזה לעניין שלי. בקיצור, אני ממש מבולבל. המטרה היא לראות טלויזיה דרך המסך LCD של המחשב (שאני עתיד לרכוש) ולשמוע את הסאונד שמגיע מהכבלים דרך המערכת סראונד של המחשב. איך אני עושה את זה, לעזאזל?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ofir_16,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב נייד והתקציב שלי הוא בסביבות ה 300-400 שקל.. מבדיקות שערכתי אלא שני המערכות הטובות לתקציב הזה, כמו כן הבנתי שה 2421 הם הדגם החדש של הATP3 , כלומר המחליפים שלהם .. מצאתי הרבה ביקורות באינטרנט על ה ATP3 (כמובן שמעריצים אותם) אבל בכלל לא מצאתי עם המחליפים שלהם מישהו שמע אותם ביחד ל ATP3 ויכול לתרום מנסיונו? או אפילו אם מישהו מצא ביקורת באינטרנט עליהם אני אשמח אם תשתפו

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות אותה... היא נראית שיגעון ויש לה הרבה פיצ'רים טובים... אבל מצאתי רק ביקורת אחת עליה... האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה???

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. יש לי רמקולים מסכנים שלא שוים כלום ואני רוצה לקנות חדשים תקציב עד 500 שקל רמקולים למוזיקה ואוזניות למשחקים עד 400 שקל ואולי יוכלו את האוזניות בחול אם זה יהיה יותר זול. בבקשה תעזרו לי לבחור כי אני לא ממש מבין בזה.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים