עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roes,

לרמקולים האלה יש 1300 וואט - שזה המון - מקפיץ את כל הביניין והם עולים 149 ש"ח (שזה מאוד זול יחסית לרמקולים עם סאב) http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1568&catcode=111&AdCat=&parentid= הרמקולים האלה שווים משהו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי כרטיס טלוויזיה של פינקל עם וידאו אין ווידאו אאוט..... עם איזה תוכנה או איך אני מקליט מהוידאו למחשב? אני מחבר את הוידאו למיטב הבנתי לכרטיס לחיבור ה- video in ואז עם תוכנה אני מקליט למחשב וזהו....נכון? אם כן אז עם איזה תוכנה? אם לא אז איך?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by mik_amar,

יש לי שאלה חשובה מאוד בקשר לנגן mpio hd400... אני מתכוון לקנות אותו אבל יש לי בעיה...ראיתי באתר של היצרן כמה תמונות שלו והחיבור של האוזנייה לא נראה לי רגיל אז השאלה שלי היא האם אפשר לחבר גם אוזניות רגילות לנגן???...יש תמונה למטה של החיבור... ועוד שאלה אם כבר אז איזה נגן עדיף ה MPIO HD400 או ה IAUDIO X5??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  4. המערכת: AMD4200 , כרטיס מסך GEFORCE 6100. מערכת פשוטה שסוחבת 720 בלי בעיה, אבל גם אמורה לנגן 1080 , לא ? בכל אופן ב 1080 היא כושלת. יש סיוי שזו בעיית תוכנה ? או שהחומרה שלי חלדשה מידי ל 1080 ?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  6. שלום אני לא יודע איך לחבר את הdvd לטלוויזיה ככה החיבורים הולכים אצלי ואלה הכניסות של הdvd אני צריך שמישהו שמבין יגיד לי איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הdvd ואיך לחבר אותו בבקשה (הממיר שיש לי זה הממיר הישן עם זה עוזר במשהו)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Andrey22,

אני מחפש משהו לחדר כדי לצפות בסרטים ולשחק,אם יש לינק ליד שנייה אז גם מתאים,כרגע אין תקציב מוגבל אבל עדיף שלא יעבור את ה-3K.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לחבר את הכרטיס RADEON HD4670 של GIGABYTE לטלויזיה. לטלויזיה שלי יש כניסת S VIDEO ו-AV, ולכרטיס יש רק יציאות HDMI, DVI, VGA. על מנת לחבר ביניהם בכל זאת, אני רוצה לקנות מתאם מ-VGA ל-SVIDEO (להבנתי אין מתאם מהיציאות האחרות ל-S VIDEO, או שבכל מקרה הוא יקר יותר אם קיים). מה שמוזר לי הוא, כשאני מסתכל על המפרט של הכרטיס מצוין במפורט שאין לו TV OUT, המפרט מופיע פה: http://www.techbuy.com.au/p/93282/VIDEOCARDS_RADEON_PCI-EX_4XXX_SERIES/Gigabyte/GV-R467D3-512I.asp האם זה אומר שהכרטיס לא תומך בשידור לטלויזיה, גם לא דרך יציאת ה-VGA? תודה רבה לכל מי שיגיב!

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by Spiritus,

אחריי המון שעת עבודה, השגתי את הכסף כדי להשקיע על מגבר\רסיבר + 2 רמקולים ואם אפשר אז גם סאב -אבל לא על חשבון איכות . אנשים, עמלתי קשה בשביל להשיג את הכסף, אז בבקשה תעזרו לי למצוא את המקסימום איכות שאני יכול להוציאבתקציב שלי שהוא 3000 ש"ח. לרוב אני שומע מוזיקה, אבל הרבה מוזיקה, ואני באמת לא יודע מה לקנות, מגבר סטריאו או מגבר של מערכת קולנוע. בקשר לרמוקולים....אני אוהב ווליום גבוהה, צליל נקי ואיכותי (מי לא אוהב?! ). תודה מראש על העזרה....מקווה שבסוף התרד נגיע להחלטה מה הכי טוב בשבילי ;D

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by weissby,

נתקלתי הרבה פעמים כשאומרים 7.1 ו5.1 וכל המשהו נקודה אחד האלה נראה לי זה קשור אולי סתם למספר הרמקולים רק אנלא סגור על זה ואני רוצה לדוואות.. ויש איזה מילה שעכשיו קלטתי באיזה אשכול של מישהו פה - "אונבורד", מה זה בדיוק? תודהה =]

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  11. יש חנות של BOSE ממש ליד כדאי לקנות או לחפש משהו אחר ? אם כן אז מה כדאי לקנות ? השימושים הם בעיקר מוזיקה (כל הסוגים) ולפעמים משחקים. עדיפות חברות שזולות בארה"ב, אמריקאיות בעיקר, ואולי יפניות גם הולך..

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  12. חיברתי את המחשב בעזרת כבל DVI ל HDMI. מתקבלת תמונה על הטלויזיה, אבל אין שום סאונד... בכרטיס מסך הזה הסאונד אמור לעבור על החיבור הזה בלי צורך לחיבור נוסף לסאונד. אם אני נכנס לאפשרויות הסאונד של ויסטה, הוא מזהה את הטויזיה כ: digital output device (HDMI וכתוב על זה working. אך עדיין הטלויזיה עצמה לא משמיעה ציוץ פיספסתי איזה משהו שצריך להגדיר?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום, המרחק 3 מטר. השימושים העיקריים : חיבור למחשב YOUTUBE, סרטי אונליין,וסרטי HD, ומשחקים לילדים. הטלויזיה תהיה בשימוש רב ( הרבה ילדים ) אז הבנתי שלא כל כך מומלץ על פלזמה. תקציב עד 3.5 K עדיפות ל 46 אינץ ומעלה. ( אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה ) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום קניתי היום את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaser Live 5.1 האם לדעתכם אני צריך להחליף לכרטיס קול טוב יותר או שזה מספיק מה שיש עכשיו? מאוד התרשמתי מהאיכות של הרמקולים בינתיים למרות שרק שמעתי בהם שירים ולא שיחקתי הסאב ממש ענקי! (אולי אפילו יותר מידי) אבל בסה''כ עד עכשיו נראה לי כמו מערכת רמקולים מצויינת... מה דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by ElyDadon,

אוקיי היום קבלתי רסיבר דגם KODA AV-5060 עכשיו חברתי אותו עם הרמקולים והכל עובד מצוין רק שאלה אחת יש לי .. מד הווליום שאני מגביר וממניך לא רשום לי מספרים כמו דוגמה שאני יגביר יהיה 1 2 3 4 5 6 7 אלא שאני מגביר רשום לי -32dB וככל שאני מגביר כך המספר קטן וקטן ושאני ממניך המספר גדל וגדל למה זה ככה?והאם יש אופציה לשנות את זה שזה יהיה מספרים פשוטים ולא -dB תודה מראש.. אגב זה מחובר למחשב ומכוון על DVD רשום ברסיבר DVD

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי יש לי היום כרטיס קול הרקולס GTX שמותקן ועובד במחשב (WINXP) יש לי גם כרטיס קול על הבורד, שאינו מותקן \ מזוהה ע"י WINDOWS האם אפשר להתקין את שניהם במקביל? איך זה בדיוק עובד ? אפשר לקבוע לכל אפליקציה באיזה כרטיס קול להשתמש? תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by scylla,

ההורים שלי נוסעים עוד כ20 יום לגרמניה ואני מבקש מהם אוזניות בתקציב של כ400-600 ש"ח. בארץ הייתי נעול על הPX100 אבל מכיוון שאם קונים מגרמניה ויש כמה חברות גרמניות טובות וגם המחירים יותר נוחים אפשר להשתדרג. בכל אופן הנגן הוא G3, והדרישות הן- 1. באס! כמה שיותר באס. 2. עדיפות לאטומות, לא מפריע לי הסאונד שהוא כביכול "אטום". 3. נוחות! שישבו טוב באוזן\על האוזן ולא יזוזו ולא יכאבו האוזניים אחרי שעות. 4. גודל - לא אכפת לי רק שלא יהיה מוגזם כמו אוזניות די ג'יי אבל אפשר אוזניות אטומות די גדולות רק שלא יהיה מוגזם ויהיה נוח לנשיאה (איכשהו). אני לא בקיא במחירים ובדגמים אבל מה נראה לכם יכול להכנס לתקציב? אגב - הם הולכים להיות בברלין אם זה עוזר.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  18. שמשפרת בין היתר את אורך חיי הסוללה של המכשיר תעדכנו !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dovik,

יש מגבלה אחת וכמה דרישות,וצריך עוד עצה לגבי משהו.. המגבלה היא רוחב הטלויזיה עצמה. זה לא אמור לעלות על 80 ס"מ. הדרישות הן ככה: LED יכולת חיבור קל של דיסק און קי וראיית סרטים בפורמט AVI ו-MKV.זה מיועד לאדם מבוגר שלא מתיידד במיוחד עם מכשור. לחבר, לבחור סרט ולראות. זה אומר שגם צריך שיהיה קל להכניס את הדיסק און קי לתוך טלויזיה.משמע הכניסה צריכה להיות מקדימה. עכשיו,עצה. אני חושב לקנות טלויזיה עם עידן פלוס מובנה. השאלה היא,האם איכות השידורים טובה,והאם צריך לקנות עוד משהו בנוסף? אנטנה? האם בטלויזיות מודרניות האנטנות נכללות במפרט?.. או שמא עדיף לקנות ממיר בנפרד? (אגב,קניתי פעם אחת וויתרתי אחרי שהייתי צריך לקנות בנוסף עוד אנטנה,ולא היה לי כסף אז) נ.ב. על המחיר גם יש מגבלה. עד 2800…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by kheled,

בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 ןלמחשב יציאת MONO אחת בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB 5.1 האם כדאי ? יהיה סראונד? לא יעשה בעיות? מדובר ב CREATIVE O ZALMAN

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by tomer_m19,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של 7.1. והיום קניתי כבל לחבר את המערכת xסטריאו למחשב שיש בה שני רמקולים. ויש לי עוד מערכת רמקולים של 5.1 ומערכת רמקולים נוספת של 2.1. השאלה כמה רמקולים אני יכול לחבר למחשב? אפשר לחבר את המערכת ואת הרמקולים של 5.1? תודה רבה לכולם !

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by afikg,

קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. תקציב 350+-. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. Started by rept0rix,

מסך SONY LCD דגם KDL46V4000 מחיר 9500שח?קדי לקנות? מיועד לחדר סלון מרחק מהטלוויזה 4.5 שימוש ב .PSP DVD , HOTHD? PS3.XBOX360 יש חלונות ברקה *

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by dennis14,

אני מעוניין לצפות בטלוויזיה במחשב שלי ולכן החלטתי לקנות TVBOX. יש לי מסך 24' של פיליפס בחיבור DVI עם רזולוצייה של 1920X1200 (דגם 240PW9EB), לטלווייזיה בבית יש חיבורים של S-VIDEO ו - COMPONENT (היא ישנה, לא LCD אפילו). מכיוון שאני לא תמצא בנושא יש לי מספר שאלות לגבי דגמים שראיתי, הדגמים הם: ה - V300/V600 של COMPRO. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_2856&products_id=21572 http://tms.co.il/product/5080 וה - AverMedia AVerTV DVI Box7/9 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_203&products_id=24909 http://www.trg.co.il/sg_product~M099~15~0.htm 1. מה היתרון בגרסאות המתקדמות והיקרות יותר של כל חברה על פני הזולות יותר ? הם זה שווה את התו…

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם... רציתי לקנות לאחרונה רמקולים 5.1 למחשב למשחקים,אך מכיוון שלרוב אין לי אפשרות להפעיל רמקולים כי זה מפריע לאנשים החלטתי לחשוב על לקנות אוזניות טובות. אשמח לקבל הצעות והערות, אם יש משהו טוב בהרבה שחורג בקצת אשמח לשמוע עליו. תודה. נ.ב. חבל שאין פה faq יותר מסודר...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.