עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by arik89,

היו לי אוזניות ממש טובות של JVC שהלכו =\ ואז אני מחפש אוזניות חדשות בשביל מוזיקה ומשחקים צריך באסים כי אני רוב שומע פסיכודאלי.. אני במגמת תקשורת בתיכון אז הגיעו אלי אוזניות של AKG K55 ,נשמעות לי ממש טובות והמורה שלי אמר שהן עולות סביבות ה200 שקל . יש אופציות אחרות בתקציב? כי הן נראות לי די שבירות + האוזניים ממש מתחממות אחרי שימוש קצר.. תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  2. למשל sharpness - על כמה?noise reduction - מכוון אצלי על OFF אבל יש אפשרות ל - HIGH \ MEDIUM \ LOW mpeg noise reduction - אותם מצבים על מה לכוון אותם? יש בשלט אפשרות בשם theatre שמתי שאני לוחץ עליה זה עושה את המסך בצבע כהה ושאני עושה OFF חוזר להיות רגיל\בהיר יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה שמכוונת אצלי על CINEMA שזה 5.1 ערוצים , קיצר איך לכוון אותה?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by asilbob,

ראיתי הרבה המלצות על הכרטיס עכשיו ראיתי בזאף יש ולה 4 חנויות והם לא כולכך המינות וגם נמצאות רחוק מי הבית שלי .......... מאיפה עוד אפשר לקנות אבל במחיר מה שיותר נמוך מי הצפון ?? בחיית תעזרו לי [br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 17:19:33 במקום הכרטיס קול כי ראיתי שהוא לא נמכר כי אין בזאפ בכלל חנויות ........ יש המלצה למשהו אחר באותו רמה ואותו מחיר כמו קולוX-Fi XtremeGamerוCreative מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ?במיוחד לשמיעת מוזיקה ושירים לא מעניין אותי משחקים! כי רשום פשוט גימר אז לא יודע מה אומרים ?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by shubidubi,

http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm מצאתי רק ביקורות ברוסית על הרמקולים האלה (ואינני יודע רוסית :-\) מישהו פה מכיר את הרמקולים האלה? האם הם טובים/כדאיים?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  5. לידע אישי מה עוזר לי ההתנגדות והנצילות כשאני מסתכל בספספיקציות של אוזניות למשל?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by KF,

שלום, מחפש רמקולים 2.1 למחשב.. ה-altec lansing 4121 נדפקו - איך שאני מחבר אותם הווליום והבאסים מתחילים לעלות ל-100% ללא שליטה עם הבורר ברמקולים. זה בר תיקון ? (עלו לי 400 ש"ח לפני 4 שנים) מחפש משהו בסביבות ה-350 ש"ח. רצוי שהסאב יהיה מלבני וקומפקטי (מבחינת מיקום) ושלא יהיו רמקולים ענקיים. תודה.

7. Started by zabal12,

שלום ! אני מחפש אוזניות למשחקים + מיקרופון תקציב עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by saturn,

שלום רב, אני מחפש נגן mp3 זיכרון 512מגה היתי רוצה לישמוע מה אתם ממליצים - אני חשב לקנות את זה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=67068319&Saletype=2&sog=C-MP3Player אם יש אותו למישהו רציתי לדעת איך הוא (או בסיגנון שלו empire וכו') ואם יש עליו שליטה בסיפריות מה דעתכם על: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=446&cID=100 (ביחד עם יו אס בי סטיק) או אולי: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=481&cID=100 ?

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by skot,

ניסיתי להחליף רמקולים ולשחק בהגדרות של המחשב הכל על איזון אמצעי ועדין לא מצליח לשמוע ברמקול הימני

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  10. המערכת פועלת אצלי מצויין ועושה אחלה רעש ... אבל אני רוצה יותררררררר !! הדיקודר מקבל מוזיקה באינפוט של DIGITAL OPTICAL ומערכת הסראונד היא ProLogic II ... ואני שומע רעש חזק רק מהרמקול של הסנטר ! מתקרבים ושומעים בקושי רעש משאר ארבעת הרמקולים .... מה צריך לעשות ?! כדי שאני ישמע שירים בווינאמפ חזק מכל הכיוונים נ.ב. אפשר לשמוע סראונד ברמקולים כי ה DOLBY DIGITAL טוב ..

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by הדוד משה,

שלום, לחבר שלי יש שאלה בקשר לסאבוופר שיש לו (אין לו חשבון, אז אני שואל בשבילו). יש ברשותו סאבוופר של פנסוניק מדגם SB-PM21. הוא ככל הנראה שייך במקור למערכת שמע של פנסוניק מדגם SC-PM21 (אנחנו מדברים רק הסאב, בלי כל המערכת) : https://panasonic.ca/PCS/OperatingInstructions/SCPM21-OI-Eng.pdf השאלות: א. למה נועדו 2 הכבלים? מדובר בזוג כבלים כפולים (ראו בתמונה המצורפת). ב. האם ניתן לחבר אותו בכלל לרסיבר, ואם כן איך? ג. האם הוא פסיבי או אקטיבי? ד.האם הוא בכלל סאב? מדובר על רמקול בודד ולא על מערכת. תודה לכל מי שעזר.

12. תראה אין יותר מידי אופציות כלומר אתה יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה או כבל וידאו עם מחבר בננה או ליחילופין עם קבל S-VIDEO במידה ויש לך כניסה כזאת בתוך הטלויזיה רצוי כמובן שהכבל עצמו יהיה מסוכך ולא איזה אחד פשוט כזה ודקיק שיקרע לך מהר. עכשיו לגבי המערכת סטריו שלך אתה צריך כבל שמצד אחד יש לו מחבר PL STEREO ומצד שני יש לו שתי בננות אחת לערות ימיני ואחת לערוץ שמאלי אלא עם כן החיבר במערכת שלך הוא ישן ופשוט ואז אתה תצתרך כבל שמישני צידיו יש מחבר PL STEREO או בימקום שני מחשברי הבננות תצתרך ראשי PL STEREO. עכשיו פה חשוב שהמחברים של הכבל יהיו מוזהבים כי אז האיכות יותר טובה. עכשיו לגבי שאלתך בנוגע ל שימוש ביציאת ה SPIDF סביר להניח שלא תוכל להשתמש בה עם ברשותך מערכת סטיראו רגילה …

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

ככה...יש לי מערת 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים לפי הבדיקה... אני צריך לקנפג את הרמקולים...כך שהאחוריים יהיו יותר חזקים...כי הם יותר מרוחקים ממני מהקדמיים... אני משתמש בדרייבר של הלוח אם...הכרטיס קול הוא ALC 850... איך אני יכול להגיע להדגרה הזאת?...או מה אני עושה..?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  14. http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=1289 יש לו -רדיו -מקליט -מסך צבעוני -אפשרות לראות תמונות -אפשרות לראות סרטים (divx) -רמקולים -עיצוב מדהים (גודל קטן!) החיסרון הכי בולט שמצאתי עד עכשיו שאין לו כניסה ל כרטיסי זיכרון - אין לו אופצית הרחבת זיכרון אז אתה דיי תקוע אם ה נפח שבחרת ( מקווה שזה לא נכון , אבל לפי התמונות זה נראה ככה) קבלו עוד כמה נגנים ממש מגניבים! http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&categoryId=A03-B01-C24-D08&hwNo=1286&mode=view&action=view&reMode=list&reAction=list&division=1&productGroup=&category=&page=1 http://www.…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  15. חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח שיר במדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר אליו. מה ניתן לעשות??

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  16. בוקר טוב רציתי לברר, יש ברשותי HTPC בנוי על H55 ו i3 אני צריך איזה תוכנה שתאפשר פשוט ב לחיצת כפתור לבחור את ה OUT בלי לגשת ללוח הבקרה, יש משהוא כזה ?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by SyRenity,

היי. אני מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למשבח משני לשימוש בסיסי. ראיתי את שלושת אלו: Creative Inspire SBS 245 Altec Lansing BXR1220 Logitech S-120 לכולם יש סקירות טובות בזאפ - שאלה מה הכי מומלץ, והאם יש אופציות אחרות בתווך המחירים זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by elad-k1,

שלום.. אתמול חיברתי כרטיס רשת למחשב ופתאוםפ שאני מעלה את המחשב רואים תצוגה עד שהוא צריץ את הוינדוס ואז פתאום נעלמת התצוגה ורשום no singel מישו יודע מה זה הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  19. שלום, יש לי כבר מעל 5 שנים את הסט ALTEC LANSING ADA880 יש לו בעיות קצת עם החשמל והגיע הזמן להחליף אותו התקציב כרגע לא מאפשר לי ללכת על מערכת רצינית של מגבר ורמקולים ונראה לי שאני ישאר עם אותו סגנון של רמקולים איכותיים למחשב התקציב הוא 1000+- בעקרון המחשב נמצא בסלון של הדירה והרמקולים צריכים ישמשו בסלון למוזיקה וסרטים אני בדילמה אם לקחת 2 טובים של סטריאו כמו SOLO7 או ללכת על סראונד עם סאב 5.1 כמו הדגם X15 עד עכשיו הייתי עם סאב, האם ב-SOLO7 יש מספיק באס איכותי להחליף סט עם סאב? שניהם בתקציב הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על מה עדיף והאם אלו הם הדגמים המומלצים או שיש עוד דגמים טובים ולא יקרים מידי? אולי ALTEC? או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על יד שניה ולמצוא מגבר ושני רמקולים במחיר ט…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  20. תודה

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  21. אוקיי יש לי רסיבר JVC מדגם - RX-6012 עם כרטיס קול לייב של קריאייטיב 5.1 עכשיו זה עובד לי על פרולוג'יק (שתי ההרמקולים הקידמיים סטריאו והאחוריים מונו) ואני לא אוהב את זה אני רוצה שהוא יעבוד לי על דולבי דיגיטל או על DTS וברסיבר שלי יש מפענח DTS ודולבי דיגיטל ואני יודע שהלייב יכול לעשות דולבי דיגיטל איך אני עושה את זה? אני פונה אליכם בתקווה שתעזרו לי כי אני יודע שרובכם עובדים עם רסיברים ויש לכם ניסיון בזה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by infer73,

טוב ראיתי שהרבה כאן ממליצים על הנגן הזה ואני מאוד מעוניין לקנות נגן בעתיד המאוד קרוב, אז רציתי לשאול מספר שאלות על הנגן על מנת להיות סגור על עצמי לפני שאני קונה אז קודם כל, ראיתי הרבה דיבורים על זה שיש גירסא אמריקאית ויש גירסא אירופאית אז רציתי לדעת, מה ההבדלים? הבנדל שונה? אם כן, במה? חוץ מזה, מה יש בבנדל? האם שתי הגירסאות תומכות בעברית? האם הן תומכות בעברית גם בשמות וקבצים וגם בID טאגס או שרק באחד מהם? האם צריך להפוך את שמות הקבצים בשביל שזה יראה טוב? האם צריך להפוך את הID טאגס כדי שהן יראו טוב (בעברית כמובן)? אם מכשיר אמריקאי אינו תומך בעברית, האם החלפה לfirmware אמריקאי תוסיף תמיכה בעברית? מה אפשר להרוויח מהתקנת firmware של גירסא שונה? מה ההבדלים ומה אפשר להפסיד מכך? …

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by booli123,

קיבלתי מתנה אוזניות של audio technica מבאג ath-ckl202 הן עולות בבאג 119 רציתי לדעת אם מישהו יצא לו לשמוע בהן, והאם אתם ממליצים על אוזניות יותר טובות מבאג במרווח המחירים הזה. 40 שקל יותר לא נורא.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by iceman6969,

יש לי כיום APEX dvx2102 שהובטח בזמנו שקורא Divx ואת כל הפורמטים האפשריים אבל בפועל איכות התמונה ממש גרועה! האם קיימים עדכונים עבור דגם זה DVD APEX dvx2102 ? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  25. שלום לכולם, אחותי הפכה לבעליו הגאים של רדיו דיסק סוני חדש אשר נרכש בקנדה, אך , אבוי, כמובן שהוא מקודד בשיטה אמריקאית ולכן לא ניתן לקלוט תחנות רדיו אשר משדרות בתדרים זוגיים. ידוע לי שבד"כ ישנו איזשהו קוד במכשיר עצמו, אשר מאפשר לעבור לשיטת קידוד אירופאית. אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמספק פתרונות לבעיות מסוג זה, או הצעות מקוריות לפיתרון, אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.