אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
C530 מה אתם אומרים לקנות ? מה אתם אומרים על פנסוניק .. ?? תנו לי המלצה הטובה ביותר לפי מחיר תמורה .. ויש גם תLD460 LG
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הX5 יצא כבר בגרסה של 30 ו60 ג'יגה בתאילנד או לא? בקשר לנגן:אבא שלי נוסע לאילנד והוא לא ממש מבין בנגנים אז אני צריך לתת לו 2 דגמים שמהם מה שהוא ימצא הוא יקנה (הוא אמר רק 2) התקציב שלי 350$ אני מתלבט בין H340 או X5 של לפחות 30 ג'יגה אם יצא וZEN TOUCH.... אני צריך לפחות 30 ג'יגה אפשר עוד הצעות... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, המון זמן לא ביקרתי בפורום, אז בשעה טובה קניתי LCD ואני אמור לקבל אותה בשבוע הבא קודם כל רציתי לשאול, מאחר ואין לי בטלוויזיה כניסה של סקארט איך הכי כדאי לי לחבר את הממיר לטלויזיה? דבר שני , אני מעוניין לבדוק את האיכות של הHD מאחר ושמעתי דברים טובים ,כיצד אוכל לבדוק את האיכות על ידי המחשב? האם צריך מחשב חזק משלי על מנת לצפות בשידורים אלו? מהיכן ניתן להוריד תכנים לבדיקה ואליו תכנים מתאימים לטלוויזיה שלי ? 720P או 1080P. הטלוויזיה היא 37 אינץ' דגם A450 של סמסונג HD READY כמובן. אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אז ככה חברה רמקולים של CREATIVE שהיו איתי כמעט 10 שנים הלכו לעולמם :'( יש כרגע כ 600 שקל לרכוש רמקולים חדשים פישפשתי קצת בפורום וראיתי מספר המלצות שהיו פה על חברה ששמה מיקרולאב עשיתי בדיקה ראיתי את הדגם Solo3c נראה נחמד , השאלה איך הוא מול ההרמאן קארדון סאונד סטיק 2.1 III (אני יודע שמחירם בין 800-900) אני יכול להשיג אותם ב550 מחבר. דגם נוסף שהומלץ הוא ה T20 של קריאטיב (גם הביקורות ברשת מחמיאות) והסולו 3 C של מיקרו אם יש עוד משהו שאפשר להוסיף לרשימה או משהו מהרשימה ששווה ללכת עליו בלי בעיה. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי מה המצב אני מחפש נגן mp3 עד 130 דולר לקניה בארצות הברית לפחות גיגה תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מרחק הצפייה הוא 2 מטר . עם חיבור USB במקרה של הורדות של סרטים וסדרות למחשב והרצה לצפות בסלון . 9:16 . האורך המקסימלי הוא כ70-73 סנטימטרים
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני רוצה לגרום לכך שברגע שאני שומע מוזיקה במדיה פלייר שלי... כל שאר הצלילים יחסמו ולא ישמעו ואני לא מצליח לעשות את זה... שיניתי את ההגדרות ב sound device ש ב control panel וזה באמת הוריד לי את צלילי המערכת אבל עדיין צילילים של סירטוני פלאש לדוגמא אשר מצאים ברשת עדיין נשמעים...\ ואם אני מפעיל תוכנה נוספת למוזיקה אז שתי התוכנות ינגנו ביחד ואת זה אני רוצה למנוע.... אך הכיצד?.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי! כמו שהזכרתי בת'רד אחר, אני בתהליכי הקמה של מערכת סטריאו. (אני אפילו בונה את הרמקולים, תגיבו לת'רד שלי ;D http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=66293) בכל אופן, מה שגרם לי להתחיל להתעניין היה מגבר וקדם מגבר שמצאתי במחסן שלנו. בשניהם יש קצת בעיות, הווליום לפעמים קצת לא לגמרי פועל, ועוד כל מיני דברים קטנים. השאלה היא האם שווה ללכת ולתקן אותם, כלומר האם הם נחשבים לטובים, או שעדיף לחפש כבר משהו יד שניה חדש. הקדם הוא sansui c-77, והמגבר הוא sansui b-77. תמונות יש בלינק הזה: http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/bc/joujou221088/lst?.dir=/My+Documents&.view=l&.src=bc (תקראו את השמות של התמונות - יש להם משמעות) ממש תודה על ביקורות, אנ…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לטלוויזיה לחדר, גודל 32", מרחק צפייה של 2 מטר בערך (אולי קצת פחות). שימושים עיקריים סרטים בממיר HD של הוט וסרטים מהמחשב. התלבטויות - LED או LCD, hd ready או full hd. גמיש במחיר, אמשח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחסוך מעצמי צריבה של דיסקים בכל פעם שבא לי לראות סרט במסך 42". לכן, האם יש אפשרות לחבר את ה-DVD שלי לדיסק און קי באמצעות מתאם שבצד אחד שלו יש כניסת חיבור USB (בשביל הדיסק און קי) ובצד השני יש חיבור בננות או סקארט (בשביל ה-DVD)? איך נקרא מתאם כזה ואיפה אפשר למצא אותו במחיר סביר (מה זה בכלל מחיר סביר?אולי עדיף להזמין מחו"ל?) והאם השיטה הזו היא בכלל כדאית?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, לצערי בגלל הצבא לא יוצא לי לבקר פה הרבה .... בקיצור העניין הוא כזה : אבא שלי רוצה לקנות לסלון מערכת קולנוע ביתי טובה והוא מוכן להשקיע בזה כסף. מה שצריך שיהיה במערכת, נכון לעכשיו ,זה שתי רמקולים קידמיים טובים (רצפתיים), רסיבר ומקור טוב (DVD או CD PLAYER). כל שאר החלקים נקנה אחרי זה, אלא אם יש איזה סט רמקולים 5.1 טוב . מה שאני צריך מכם זה פשוט המלצות לרסיברים רמקולים ונגני DVD\CD PLAYER טובים. וגם מקומות אליהם שווה לסוע ולבדוק ציוד אודיו. המערכת השניה זה לחדר שלי. מה שאני צריך מהמערכת הזאת זה ניגון מוזיקה באיכות הכי גבוהה שיש . המערכת תתחבר למחשב. מאחר והתקציב שיש לי לכל העניין הוא לא גדול (בסביבות ה 3 אלף) החלטתי ללכת על חלקים מיד שניה . עכשיו בדק…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה דעתכם? איך האוזניות? למוזיקת הארדקור, טראנסים, דאנסים וכו' והן אטומות וזה חשוב לי.. מישהו התנסה? למישהו יש ממה לומר עליהן? לפרטים : http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500093
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH עד 200 שקל - עם כפתורי שליטה על הוויליום והעברת שירים. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, הביעו לי מערכת ישנה שלא עובדת אני רוצה לבדוק אם הרמקולים עובדים (הם אמורים לעבוד) הבעיה היא שלרמקולים אין חיבור יש פשוט שני כבלים שמתחברים למערכת אני לא יודע איך להסביר את זה אבל מי שמבין בתחום כנראה מבין אותי הייתי רוצה לדעת אם יש איזה מתאם שאפשר איתו להפוך את זה לחיבור של אוזניות אני יודע שאפשר פשוט לקנות את החיבור עצמו ולהלחים אבל אני צריך משהו בלי הלחמות אני מניח שפאשר פשוט לקנות את החיבור וללפף את הכבל אבל אני מעדיף משהו יותר נוח אולי משהו עם תנינים או משהו כזה יש משהו כזה בארץ? אם כן כמה דבר כזה יעלה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להבין משהו שלא מסתדר לי כל כך עם HDMI הרי הכבל מוציא סאונד ותמונה ותומך בכל פורמט אפשרי של סאונד בואו נגיד שיש לי HDMI ב LCD שלי!מה שבאמת קיים. את הכבל אני מחבר מה DVD ל-LCD היא גם ככה מוציאה רק סטריאו,אז איפה ניצול ה DTS והדולבי דיגיטל הרי חייבים מגבר מקצועי שמחובר עם חמישה רמקולים או 7 או 9 ו-HDMI בריסיבר בכדי לקבל את התמורה.ומעטים האנשים שיש להם את זה היום במערכת או לחילופין מטריצת וידאו בנויה במגבר של HDMI בדי לעבור סורסים. האירו את עיני!!!!!
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בימים אלו החלפתי את מערכת ההפעלה שלי בHTPC מויסטה לXP. התקנתי את הכל מהתחלה והכל עובד מצויין למעט דבר אחד. המחשב שלי מחובר למגבר בכבל אופטי. הבעיה היא שאני מקבל סלט ביציאות הסאונד - כשאני לוחץ על הדמית הרמקולים הקדמיים במחשב , במציאות אני שומע את האחוריים , את הסאב והסנטר אני לא שומע כלל וכשאני לוחץ כל הדמיית הקדמיים אני לא מקבל שום צליל. חיפשתי בכל מקום בתוכנה ולא מצאי שום דרך לתאם את היציאות . הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים לREALTEK אך ללא הועיל. בויסטה העסק עבד מצויין הערות - לוח האם GIGABAYT GA-MA69GM-S2H
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי! יוני(Jim) ביקש ממני לשאול אתכם,אנשי הפורום הנחמדים, האם זה נכון של-NAD יש בעיה רצינית הכל מה שקשור לאמינות של המוצרים שלהם? הוא ראה ליד המלון שלו(בחו"ל) באיזה חנות חיסול מלאי של CDP'S שלהם ולפני שהוא קונה הוא רצה שאני אשאל אם זה נכון שיש להם היסטוריה של בעיות אמינות? כי הוא אומר שהם איכותיים בצורה מדהימה והוא רוצה להיות בטוח בנוגע לחיי המוצר לפני שהוא קונה בחו"ל ובכך מבטל את האחריות... תודה . ולא מדובר פה על דגם ספציפי אלא באופן כללי...
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך יעוץ לגבי שנאי/מתאם איכותי ויציב למערכת הרמקולים LOGITECH ® Z-5500 Digital (שכמובן פועלת על 110V) צירפתי פה תמונה של הסאב שממנו יוצא הכבל של החשמל . תודה מראש ודרך אגב האם מישהו משתמש בשנאי/מתאם למערכת רמקולים שלו פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מתכנן לא עכשיו אבל בעוד הרבה זמן לשפר קצת את השמע של המחשב שלי כי נמאס כבר מסאונד ממוצע של שתי רמקולים ג'נריים רציתי לדעת איך הרמקולים האלה במשחקים במיוחד משחקים שתומכים ב eax hd advanced כמו doom3 ו quake 4 אני מתכוון לשים אותם יחד עם כרטיס מסדרת x-fi, כנראה fatal1ty fps לא בטוח ומה הם באמת לא מחוברים אחד לשני בחוטים?
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לקבל עזרה.. יש לי התקן USB חיצוני ותוכנת ulead videostudio. אני מחבר מצלמת וידיאו אנלוגית ומזרים ממנה סרטים - שמתקבלים היטב בוידיאו אך ללא אודיו. ניסיתי לגוון באופן חיבור הכבלים ואף לחבר ישירות לכרטיס הקול של המחשב - אך ללא הועיל. יש עצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה אוזניות של audio technica מבאג ath-ckl202 הן עולות בבאג 119 רציתי לדעת אם מישהו יצא לו לשמוע בהן, והאם אתם ממליצים על אוזניות יותר טובות מבאג במרווח המחירים הזה. 40 שקל יותר לא נורא.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב יד שנייה כדי לראות סרטים לטלוזיה .. שאלתי עם פנטיום 3 800 מספיק בשביל לראות סרטים בלי קפיצות ? ואם לא איזה מחשב מספיק בשביל זה (הרעיון לא להשקיע יותר מ 1000 שקל ) מדובר רק במעבד + זיכרון + לוח אם+כרטיס מסך פשוט +DVD+ מארז משופצר+ ספק פשוט
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי לוח אם K8NF-9 של gigabyte שבו מובנה כ.קול של רילטק. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, כולל את הדרייבר של הכ.קול בתוכם, ניסיתי לנגן משהו, אך הכרטיס קול לא עובד. הורדתי מהאתר של gigabye דרייברים עבורו, אך עדיין הוא לא עובד. בדקתי ב device manager וראיתי שם שהאייקון של ה raltek ac 97 הוא טוב, אך תחת sound יש כמה אייקונים של מיקרוסופט תקולים, כגון: kernel acoustic..., kernel audio splitter, winm wdm audio compability. יתכן והם הגורם לבעיה או שיתכן שפשוט יש בעיה בלוח?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתחובר ישירות לכרטיס קול HD של ASUS P5K-E חשבתי ללכת בכיוון של ה 530 או 540 , רק מה ההבדל בניהם שיש כזה הפרש של כסף? הם שווה לקנות מערכת רמקולים אחרת בסכום הזה?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-