עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש HDMI MATRIX 2X2, אחד זול, מישהו התנסה עם אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by holycowsprod,

I'm using the Creative SB Audigy 2zs Platinum Pro sound card, mainly for music creation. I would like to share knowledge regarding the use of this card and its bundled S/W

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by nathan14,

שלום, קניתי LCD 26 אינטץ' של LG ואני רוצה לראות את המחשב בטלויזיה. קניתי כבל שמצד אחד יש לו יציאת S VIDEO ומצד שני שתי יציאות שאני מניח שאחד מהם אמור להתחבר לוידאו ואחד לאודיו (כאלה כמו של הדיוידי). ניסיתי לחבר את הS VIDEO לטלויזיה ואחד מהאחרים למחשב - לא עבד. ניסיתי לחבר את הS VIDEO למחשב ואחד מהאחרים לטלויזיה - גם לא עבד. (אגב הגדרתי בכרטיס מסך CLONE שיראו העתק של המחשב בטלויזיה) מה עושים?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  4. שלום חבר שלי רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 100 ש"ח. על אילו אוזניות אתם ממליצים? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  5. איזה דיסקמן קורא MP3 כדאי לי לקנות בתקציב 300 שקל?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by הדוד משה,

שלום, לחבר שלי יש שאלה בקשר לסאבוופר שיש לו (אין לו חשבון, אז אני שואל בשבילו). יש ברשותו סאבוופר של פנסוניק מדגם SB-PM21. הוא ככל הנראה שייך במקור למערכת שמע של פנסוניק מדגם SC-PM21 (אנחנו מדברים רק הסאב, בלי כל המערכת) : https://panasonic.ca/PCS/OperatingInstructions/SCPM21-OI-Eng.pdf השאלות: א. למה נועדו 2 הכבלים? מדובר בזוג כבלים כפולים (ראו בתמונה המצורפת). ב. האם ניתן לחבר אותו בכלל לרסיבר, ואם כן איך? ג. האם הוא פסיבי או אקטיבי? ד.האם הוא בכלל סאב? מדובר על רמקול בודד ולא על מערכת. תודה לכל מי שעזר.

7. Started by The Ball,

קניתי את המכשיר היום אחרי המלצות רבות של אנשים מהפורום. נתחיל עם זה שהוא לא בא עם שנאי. המוכר אמר לי שהוא לא בא עם זה למרות שבחוברת הוראות כתוב אחרת.. זה נכון? בנוסף הוא אמר לי שכשאני מחבר את המכשיר למחשב דרך ה- usb, הוא מטעין אותו אוטומטית. למרות שעל צג המכשיר כתוב "connected" הוא באמת מטעין אותו? ובמקרה וכן, כמה זמן אמורה להמשך הטעינה הראשונה? כי כל מה שכתוב בחוברת שמקסימום טעינה זה 6 שעות עד שהבטריה מלאה, אבל לא כתוב כמה צריך להטעין בפעם הראשונה. אחרי העתקת השירים, אין לי מושג איך אני אמור להוציא את המכשיר. בחוברת ההוראות ממש מסבירים את זה לא ברור.. (מערכת הפעלה xp) מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by nottheguy,

היי, אני רוצה לקנות נגן (כנראה iaudio x5) בעיקר כדי להקשיב באוטו. השאלה היא האם יש משדר רדיו שאפשר לחבר לנגן ולקלוט ברדיו-דיסק של האוטו (כמו itrip של ipod). תודה תודה על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by Or ei,

שני חברים שלי מחפשים רמקולים ורסיבר (אחד רמקולים אחד רסיבר) כל אחד מהם מוכן להוציא 2000 שקל על הפריט אז אני צריך המלצה לרסיבר לקולנוע ביתי עם DD וDTS (כרגע יש לו אחד של סוני רק עם פרו לוג'יק) ו2 רמקולים קדמיים איכותיים תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by J0n1,

אני מחפש כבל HDMI זכר לDVI זכר, אבל עם יציאת קול. יש דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by re5pect,

שלום! צריך המלצה לנגן הארד דיסק, שיהיה לא גדול מידי, שיוכל להכיל לפחות 200 שירים, זמן בטריה ארוך, ואוזניות סבירות תקציב-כ 1300 שקל.. חשבתי על הH10

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מה עדיף לקנות ומה יותר כדאי מיני דיסק או נגן MP3 בעל קיבולת של 128 מגה, ואיפה אפשר למצוא כתבות,מאמרים או השוואות בין מיני דיסקים או נגני MP3 בעיברית?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  13. בוקר טוב רציתי לברר, יש ברשותי HTPC בנוי על H55 ו i3 אני צריך איזה תוכנה שתאפשר פשוט ב לחיצת כפתור לבחור את ה OUT בלי לגשת ללוח הבקרה, יש משהוא כזה ?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by mobzy,

היי, מחפש לקנות לי מכשיר DVD איכותי והומלץ לי Pioneer 400. למרבה הפתעתי, אין לו יציאת אודיו אופטית אלא קואקסיאלית . האם יש ירידה משמעותית באיכות האודיו בקואקס דיגיטלי לעומת אופטית ?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by frodo,

זהו! חזרתי היום מחו"ל מטיול קצר ובאמתחתי ה-LOGITECH Z560 לאחר שהערמתי על פקידי המכס המנומנמים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך הרמקולים האלו? ראיתי גם שמהסאב יוצאים שני כבלים עם בננות לאן אני אמור לחבר אותם? מה גם שכרטיס הקול שלי הוא זה שבא על הלוח אם(VAX של ג'יגבייט)-איך הוא? מה יתן כרטיס כל איכותי בהשוואה לשמיעה כיום?(אם אפשר גם המלצות על כרטיסי קול אני אשמח מאוד,משהו בסביבות 500 ש"ח) ועוד משהו-אני לא יודע אם אני צריך(לפחות כיום) 4 רמקולים אז האם ישנה אפשרות לחבר רק שניים(האפשרות קיימת הכוונה שלי מה זה נותן או מזיק)? אם מישהו גם יוכל להסביר לי איך אני מצרף תמונות לפורום הזה אז אני אשלח כי אני לא מוצא פה איך עושים את זה. בתודה מראש ,פרודו.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  16. Started by bugosvi,

[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום חברים , אני מעונין לקנות טלויזיה לחדר השינה , מרחק הצפיה שלי הוא 2.8 מטר , איזה גודל מסך עלי לקנות ? אני אצפה בטלזווזיה רק בשכיבה , ובעיקר בחושך ....ויחובר אליה ממיר יס מקס טוטאל וסטרימר מעדיף אותה כמה שיותר דקה למרות שאני יודע שהתקציב שלי לא מאפשר לי את חוד החנית של הטכנולוגיה , התקציב המדובר הוא עד 2500 שקל[/t][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  17. אני מתכנן לא עכשיו אבל בעוד הרבה זמן לשפר קצת את השמע של המחשב שלי כי נמאס כבר מסאונד ממוצע של שתי רמקולים ג'נריים רציתי לדעת איך הרמקולים האלה במשחקים במיוחד משחקים שתומכים ב eax hd advanced כמו doom3 ו quake 4 אני מתכוון לשים אותם יחד עם כרטיס מסדרת x-fi, כנראה fatal1ty fps לא בטוח ומה הם באמת לא מחוברים אחד לשני בחוטים?

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by ori14,

אני בונה את הCMOY הראשון שלי, ואני מתלבט בין שלושה שבבי הגברה. opa2132pa opa2132p opa2134pa איזה מהם יתן לי את השיפור הכי טוב לאיכות הסאונד? אפילו אם ההבדל קטן ציינו מה טוב יותר, כי ההפרש במחיר קטן מאוד. דרך אגב, ראיתי שלמגבר יש gain, ואם הוא יגיע לרמה מסוימת הוא יכול לשרוף אוזניות IEM בעיקר, איך מורידים GAIN? עוד שאלה, האם שימוש בנגדים וקבלים שנחשבים לטובים יותר, ולא ג'נריים (הבדל של דולרים בודדים בלבד לכולם ביחד) יתן שיפור באיכות הסאונד? משמעותי? תודה לעוזרים, אורי.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  19. שלום לכולם, אחותי הפכה לבעליו הגאים של רדיו דיסק סוני חדש אשר נרכש בקנדה, אך , אבוי, כמובן שהוא מקודד בשיטה אמריקאית ולכן לא ניתן לקלוט תחנות רדיו אשר משדרות בתדרים זוגיים. ידוע לי שבד"כ ישנו איזשהו קוד במכשיר עצמו, אשר מאפשר לעבור לשיטת קידוד אירופאית. אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמספק פתרונות לבעיות מסוג זה, או הצעות מקוריות לפיתרון, אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by KF,

שלום, מחפש רמקולים 2.1 למחשב.. ה-altec lansing 4121 נדפקו - איך שאני מחבר אותם הווליום והבאסים מתחילים לעלות ל-100% ללא שליטה עם הבורר ברמקולים. זה בר תיקון ? (עלו לי 400 ש"ח לפני 4 שנים) מחפש משהו בסביבות ה-350 ש"ח. רצוי שהסאב יהיה מלבני וקומפקטי (מבחינת מיקום) ושלא יהיו רמקולים ענקיים. תודה.

21. היעוד העיקרי שלו היא שמיעת מוזיקה במחשב. כמה שיותר איכותי, יותר טוב (למרות שאני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר זאת). אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by zabal12,

שלום ! אני מחפש אוזניות למשחקים + מיקרופון תקציב עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  23. מה אתם אומרים עליהם הם אוזניות טובות? אחרי שאני הולך להביא ביום רביעי ( אם יגיע ויהיה בזמן ) את הרמקולים microlab X23 אני רוצה להביא אוזניות למשחקים אני רוצה לדעת למי שיש או היה או שמע אם האוזניות האלה אוטמות את כל האוזן ואם שומעים בהם חזק אני משחק קאונטר 1.6 ואני חייב אוזניות שאני יישמע צעדים מרחוק כי כרגע אני עם אוזניות של 30 שקל מהסופר והווליום שלהם לא משהו אז אני רוצה להשקיע על משהו טיפה יותר איכותי... אבל אני צריך גם שיהיו איכותיות גם למוסיקה... יכול לעלות לתקציב עד 250 שקל אבל שהחנות תהיה בקריות משלם מזומן אין לי איך להגיע למקומות אחרים... ה- ‏Logitech Precision PC Gaming Headset‎ עולות 120 שקל ב- KSP בסניף של הקריות http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4103 אם מישהו מ…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by לרה,

היי לכולם, קניתי רמקולים של לוג'יטק R-20 עם סאבוופר. אני מרוצה אבל בשירים מסוימים אני שומעת מהרמקולים הקטנים פקפקים קטנים כאילו החשמל עובר בהם. מן צקצוקים. זה לא מוצא חן בעיני ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה... מה דעתכם? לרוץ להחליף או שזה פאק כללי ברמקולים מהסוג הזה? תודה לרה

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by RonenIL,

יש לי שתי רמקולים ממערכת מיני ישנה ששומעים בהם ממש צליל נקי וטוב הבעייה שיש להם חיבור של כבל חשמל שמתחלק לאדום ושחור ופשוט יש חוט נחושת גלוי הבקשה שלי היא, אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר לי איך אני הופך את המצב שלכל רמקול יהיה חיבור בננה (RCA ) בסוף. (עדיף אם איורים שאני יוכל להבין יותר טוב)

• 3 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.