אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם , אני לפני רכישת מסך LCD של סמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם . את המסך ראיתי בחנות ולא ראיתי איזה חיבורי כניסה\יציאה יש לו (הסטנדרטים) . 1) במחשב יש לי כרטיס מסך ספיר עם 2 יציאות DVI ו-SVIDEO .כרגע אני מחובר עם כבל SVIDEO ב-2 הכיוונים , אחד למחשב ואחד לטלוויזה ישנה אצלי בחדר. לאחר החלפת הטלוויזה , האם אני אצטרך לרכוש כבל עם קונקטור אחד HDMI (לטלוויזיה) וצד שני עם קונקטור DVI(למחשב) ? או שזה מסופק עם המסך ואם כן אז איזה אורך ? המחשב נמצא בחיווט של 7 מטר אורך כרגע כך שאצטרך כבל ארוך (אורך החיווט כולל מעבר בין הקירות בחדר) . 2) האם מהסיבה שבמחשב החיבור אצלי הוא DVI ולא HDMI , זה אומר שלא יעבור האודיו (של הסרט המשודר מהמחשב לדוגמא) , אל הרמקולים המובנים ב…
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך משחזרים את Software Version שהגיע עם המכשיר(1.3) ולא 1.4 אחרי שעידכנתי
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הU3 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2699&ser=1 ה G3 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2398&scat=318&tcat=33 או הU2 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2394&ser=1 ? תודה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חג שמח! רציתי לשאול, יש לי מחשב נייד עם יציאת VGA בלבד, אני מעוניין לחבר אותו לטלויזיות ישנות (component,composite) האם קיימים כבלים זולים בשוק שעושים את העברה הזאת? או האם אני צריך איזה ממיר שעולה מאות שקלים? אני אשמח גם לדעת באיזה מקרים אני צריך את הממיר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה. מה הכי יתאים לי לממיר של יס? תודה,
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מהן האוזניות הכי טובות עד 900 ש"ח מה אתם אומרים על SOLO HD BEATS BY DR .DRE?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נגן mp3 זיכרון 512מגה היתי רוצה לישמוע מה אתם ממליצים - אני חשב לקנות את זה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=67068319&Saletype=2&sog=C-MP3Player אם יש אותו למישהו רציתי לדעת איך הוא (או בסיגנון שלו empire וכו') ואם יש עליו שליטה בסיפריות מה דעתכם על: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=446&cID=100 (ביחד עם יו אס בי סטיק) או אולי: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=481&cID=100 ?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לא להתייחס לתקציב אלא לתועלת, בידיעה שהמחיר של הכל הינו 3000 שקל 2x polk monitor 70 onkyo sr508 polk psw10 מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, מחכה לאישור של מביני עניין
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדלי בין דגמי המגבר של Harman Kardon: avr 145 לבין avr 154 לבין avr 146 לדוגמא avr 154 מופיע לי רק בחו"ל וavr 145 מופיע בארץ באתר של Harman kardon לא מופיע הדגם avr 145 אלא avr 146 רציתי לדעת אם יש הבדל בין הדגמים אם כן מהו ולמה השמות שונים? תודה מראש רון
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הקול CREATIVE Audigy 2 Value, והייתי משתמש בלוח הבקרה שבא על הדיסק שלו, שמאפשר לשנות מצב נגינה (רוק, אלטרנטיבי וכו') של הקול ועוד כל מיני טוויקים. הבעיה היא שהדיסק נאבד, ובאתר של CREATIVE לא מאפשרים הורדה מלאה של הדיסק, רק הורדת עדכונים! או שאני לא עשיתי חיפוש טוב באתר שלהם. יש אולי תוכנות אחרות (טובות) שיכולות לבצע את אותם הפעולות? אולי אפילו מקור הורדה לדיסק של כרטיס הקול... תודה
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם רמקולים לוגיטק X530 ואני דיי משוכנע שזה בגלל הכרטיס קול שלי הכרטים מסוג realtek Ac'97 Audio , כן כן מובנה ומעפן! אני מנסה לעשות הכל כדי להיפטר מהבעיה (רישרושים ברקולים הקידמיים) ובין השאר חיפשתי דרייבר הכי מעודכן לכרטיס קול הזה ולא מצאתי. יכולים לעזור לי למצוא ? למישהו פה עוד יש את הכרטיס הזה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום רמקולים x530 , התקנתי דרייברים כי גם המחשב חדש, חיברתי אותם לפי ההוראות , הדלקתי ועדיין אין סאונד מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
בימים האחרונים היה לי ויכוח קשה עם אנשים שונים בבסיס בקשר לאיכות סאונד בנגנים. הם טוענים שאיכות סאונד תלויה בעיקר באוזניות ובאיכות הקובץ ובגלל זה אין טעם להשקיע סכומים אסטרונומים בנגני "פוזה" כמו אירייב, איאודיו, ריו וכל השאר.בדיסקמן, הם טוענים, בכלל אין הבדל. לטענתם, דיסקמן לנקו ב-200 ש"ח מנגן באותה איכות כמו דיסקמן אירייב ב-800 ש"ח. אם זה נכון, מה טעם לשלם תוספת ניכרת בשביל נגן מבית אירייב? למה אתם לא קונים סתם מכשיר ג'נרי וחוסכים מאות שקלים? ובכלל, במה תלויה איכות סאונד?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
כפריק של מוזיקה חשובה לי האיכות ולמרות שאין לי את המערכת הכי איכותית במחשב (ATP3 + M AUDIO REVOLUTION) אני מקפיד תמיד שקבצי הMP3 יהיו באיכות הכי הכי הכי גבוהה ואני ממש לא מתפשר על איכות. בכל מקרה הורדתי דיסק שלם של Richard Strauss והוא היה בקובץ APE שהוא לא דחוס בכלל ומשם העברתי אותו לWAV באיכות הכי גבוהה כמובן (כמו המקור) ומהWAV לMP3 ב320kbps - 44KHZ שזה הMP3 באיכות הכי טובה שיש. כשאני שומע את הWAV שהוא בעצם כמו המקור (500 MB של 50 דקות), כמובן שהאיכות מדהימה וכשאני שומע בMP3... האיכות כמובן טובה מאוד אבל אני חושב שאני בכל זאת מצליח להרגיש הבדל בינו לבין הWAV (למרות האיכות המקסימלית של הMP3). האם מישהו חושב שזה הגיוני ? עוד מישהו פה מצליח להרגיש הבדלים כאלה ? ומה בד…
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה איכות הנגנים שלהם? כלומר האם כדאי להשקיע1300 שקל בנגן 5 גיגה של קריאטיב (לא ציבעוני - רק MP3) או 1400 שקל בנגן MPIO עם מסך ציבעוני שמנגן סרטים, מראה תמונות ואם 8 גיגה (!!)
-
- 15 תגובות
- 867 צפיות
-
-
דרייברים חדשים מבית Creative Labs לסדרת Audigy. Audigy Web Update 2 - Core Driver package Audigy Web Update 2 - Creative Audio HQ Audigy Web Update 2 - Creative PlayCenter 3 Audigy Web Update 2 - Creative Recorder Audigy Web Update 2 - Creative Audigy Taskbar אני התקנתי אותם ויש איכות במיוחד לבעלי ה-5.1, להורדה ופרטים נוספים.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אולי יש מישהו שמבין משהו במערכות לרכב אני לא מחפש משהו מיוחד בערך רמקולים קדמיים ואחוריים ששומעים בהם טוב.... או כל הצעה אחרת שתהיה לכם בתקציב של בערך 500 שקל אהה וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין בסוגים השונים של הרמקולים ויכול להסביר לי קצת מושגים כמו קומפוננט או רמקולים 6/9 או למשל כמה כדאי לקנות באיזו עוצמה וכו'.... :s05: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי כולם, חייב לומר שלא מתמצא בעניין בכלל, רק רוצה מאד לשדרג את הסאונד של הטלוויזיה והחלטתי לרכוש מקרן קול. מבחינת תקציב, אני פשוט מעדיף להשקיע ולרכוש אחד מצוין, אז בוא נגיד... 5000-6000? אם יש דגמים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוה, אפשר גם. הסלון אינו סגור, צד ימין קיר, צד ימין מטבח, מרחק מהטלוויזיה (Samsung ) כ- 4.5 מטר. תודה
-
כמו שכתוב בכותרת,אני צריך המלצה לאוזניות לנגן COWON D2 החדש שקניתי ;D כואב לי באוזניים רק מלהסתכל על IN EAR אז אם אפשר משהו שהוא לא IN EAR אני שומע רוק והיפ הופ בעיקר ואני אוהב לשמוע חזק אז עדיף סגורות... אה ואני שומע בד"כ הרבה ברציפות אז אני צריך אוזניות שיהיה נוח לשמוע אותן רצוף להרבה זמן... התקציב כאמור 500 ש"ח ממש ממש תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחסוך מעצמי צריבה של דיסקים בכל פעם שבא לי לראות סרט במסך 42". לכן, האם יש אפשרות לחבר את ה-DVD שלי לדיסק און קי באמצעות מתאם שבצד אחד שלו יש כניסת חיבור USB (בשביל הדיסק און קי) ובצד השני יש חיבור בננות או סקארט (בשביל ה-DVD)? איך נקרא מתאם כזה ואיפה אפשר למצא אותו במחיר סביר (מה זה בכלל מחיר סביר?אולי עדיף להזמין מחו"ל?) והאם השיטה הזו היא בכלל כדאית?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי פשוטה, האם יש דרך להמיר אות שידור rgb 3 rca לטלוויזה crt [רגילה] בדרך כל-שהיא ? אפילו דרך להמיר ל s-video או גם לvga [מסך מחשב] יהיה טוב...
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
זהו! חזרתי היום מחו"ל מטיול קצר ובאמתחתי ה-LOGITECH Z560 לאחר שהערמתי על פקידי המכס המנומנמים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך הרמקולים האלו? ראיתי גם שמהסאב יוצאים שני כבלים עם בננות לאן אני אמור לחבר אותם? מה גם שכרטיס הקול שלי הוא זה שבא על הלוח אם(VAX של ג'יגבייט)-איך הוא? מה יתן כרטיס כל איכותי בהשוואה לשמיעה כיום?(אם אפשר גם המלצות על כרטיסי קול אני אשמח מאוד,משהו בסביבות 500 ש"ח) ועוד משהו-אני לא יודע אם אני צריך(לפחות כיום) 4 רמקולים אז האם ישנה אפשרות לחבר רק שניים(האפשרות קיימת הכוונה שלי מה זה נותן או מזיק)? אם מישהו גם יוכל להסביר לי איך אני מצרף תמונות לפורום הזה אז אני אשלח כי אני לא מוצא פה איך עושים את זה. בתודה מראש ,פרודו.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחרונה יש הרבה אנשים שחוזרים על 2 טעויות ואני רוצה לענות עליהן: 1. אם אני אחבר ממיר HD לטלוויזיה FHD אני אראה טוב יותר בערוצים רגילים? לפחות בממירים של יס - חד משמעית לא! להפך, האיכות יכולה לרדת בגלל שימוש בHDMI/קומפוננט (למרות שבמקרים מסויימים הקומפוננט משפר טיפה) הם גם לא מסתירים את זה... תשאלו אותם בטלפון, זה מה שהם אמרו עוד לפני שרכשנו את הממיר! (חשוב לי לציין שאני לא עוד לקוח ממורמר שיס עשקו, להפך הם היו כנים ואני לא רוצה להוציא להם שם רע) שימו לב! HDMI הוא החיבור הכי טוב לשידורי HD, הוא לא חיבור שמיועד לSD! כמובן שבערוצי HD תראו יותר טוב מבערוצים הרגילים... 2. אני רוצה המלצה למערכת רמקולים בלי מגבר. אני לא רוצה מגבר כי הוא תופס ברבה מקום. אין מצב שתו…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה שנימע, אני מעונין ליקנות רמקולים במחיר של 400-500 שקל, אני שומע דאבסטפ HARD STYLE ודברים בסיגנון בעיקר, אלב לפעמים גם רוק מטאל וכו'... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך רמקולים כדי לשמוע מוזיקה לא אם הרמקולים 50שח' המחורבנים שלי אז כמו שאמרתי זה לשמיעת מוזיקה בעיקר וגם לקצת סרטים ומשחקים אבל המשחקים זה פחות חשוב והתקציב שלי הוא 300שח' ורק שתדעו אני בדרך כלל שומע די חזק מוזיקה אבל לא כל-כך חזק תודה מראש לכל העוזרים ולכל אלה שניסו לעזור ולא הצליחו חחחחח...
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-