עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב אז ככה, יש לי 5 רמקולים, סאב וופר, ורסיבר. זה משהו טוב של סוני שקנינו עם הדי וי די לא בארץ. אני רוצה לחבר את כל זה למחשב. חיברתי את כל הרמקולים והסאב וופר לרסיבר, ועכשיו איך אני מחבר את כל זה למחשב? (עד עכשיו היתה מחוברת למחשב מערכת ישנה של פנסוניק (שני רמקולים).

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by erandob,

האם מישהו מכיר אתרים אירופאיים (שעושים משלוח לארץ) שאפשר להזמין מהם סרטי BLU RAY - ZONE 2 אשמח לקבל המלצות ממי כדאי להזמין. תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by achiya1,

מדובר בPSP ובמסך LCD של טושיבה 32 אינץ' מה צריך לעשות אם אפשר בכלל לחבר את הPSP שיראו את התמונה במסך הגדול ? מצד שני אם זה אפשרי..בשביל מה צריך PS2\3 ?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  4. שלום לכולם! לפני הכל חיפשתי בפורום ובאינטרנט שעות ולא מצאתי פתרונות מכיוון שלמגבר שלי אין יציאות כמו של מגברים של אנשים שעזרו להם כבר.. אז ככה: יש לי רסיבר SANSUI RZ6005AV (500W) כניסות/יציאות: שקע אנטנה AM שקע אנטנה FM שקע כניסת CD/VCD שקע כניסת AC-3 (FL/FR, SL/SR, CEN, SW) שקע יציאת סב-וופר סט נקודות חיבור רמקולים יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 וכרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 הנה הכניסות/ יציאות שלו (להוריד את הרווח אחרי ה COו) http://up352.siz.co .il/up2/eimtzyjm1jxo.png אני רוצה לחבר מהמגבר את היציאות הבאות שקע כניסת AC-3 (FL/FR, SL/SR, CEN, SW) - כל יציאה כזאת זה כבל RCA ל 3.5 MM השאלה שלי היא לאיפה לחבר בכרטיס קול של CREATIVE את כל החוטים האלו ?ומה להגדיר במחשב…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  5. Started by SAOD,

רכשתי APEX 815 והכל אחלה. מציג תרגום תקין. רק כשאני משנה שפה בתפריט עצמו הוא מציג לי עברית הפוכה. מישהו נתקל בזה\מכיר\יש אפשרות לסדר?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by jayz0r,

למי שלא מכיר, Creative Gigaworks T3 זו מערכת 2.1 דיי יקרה. קניתי אותה עכשיו במסגרת הבלאק פריידיי. הסאב בסה"כ 6.5" אבל הוא בומי ברמות קשות. השליטה על הבאס נמצאת עליו - הורדתי למינימום, ועדיין בווליום גבוה זה מוגזם. ברור לי שזה גם עניין של טעם ויש כאלה שמאוד אוהבים באס, אז תמיד ניתן לטעון שאני מגזים. אבל הנקודה היא שבנקודת המינימום של הבאס אני מצפה שלא יהיה באס בכלל! או לפחות כמעט ולא. הצליל אמור להיות מתכתי הרבה יותר וגבוה, ונטול צלילים נמוכים. במקום זה, הבאס פשוט מתון. כאמור, ברגע שעולים עם הווליום הוא הופך למעצבן, אבל יותר חשוב מזה - לדעתי מפריע לשכנים. ואם עולים עם השליטה על הבאס אפילו קצת, שלא נדבר על הרמה האמצעית, זה פשוט לא נורמלי. לא ברור לי איך תכננו את זה ככה. מצד…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

אחי יהיה בהונג קונג מחר ורציתי לדעת אילו אוזניות עדיף לי להגיד לו ליקנות? חשבתי על סנהייזר מהדגמים האלה: HD485 HD555 HD595 חשוב לי שכשאני יסתובב עם האוזניות מידי פעם ברחוב אני לא יראה איתם כמו קוף... כי יש לי אוזניות מעפנות של סוני והחלק החיצוני של האוזניה יותר מידי בולט החוצה, כמו אוזניות שיש בבצפר וזה מגעיל... כמו הסמיילי הזה :DJsmile: אז בעיקרון מנסיון שלכם איזה מהאוזניות נשמע לכם הכי טוב ואילו אוזניות לא בולטות החוצה כמו בסוני שהיו לי? ושאלה אחרונה וחשובה, הוא ימצא שם אוזניות כאלה בכלל?! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by tepez,

אני מתכוון לקנות את Logitech Z5500 בשביל המערכת קולנוע ביתי שתהיה בסלון. הבנתי שבמחיר שלה, 2600 ש"ח, היא עדיפה על אלטרנטיבות של רסיבר + מערכת רמקולים. אני צודק? מבחינת כרטיס קול וכבלים, מה אני צריך כדי לקבל ביצועים אידיאליים מהמערכת?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by vid170,

קניתי לי את ה-VS2421 לפני כחצי שנה ולפתע הם התחילו להציג דיסטורשיין כשהווליום עולה, שלא להזכיר שכל פעם שאיזה חיזר ממאדים משתמש בפלפון שלו אני מקבל הפרעות מבהילות ומעצבנות כשאני מנסה להירדם. האם זה נפוץ והאם חנות מחשבים מחוייבת להחליף לי אותם בגלל הדיסטורשיין?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  10. אז ככה יש לי מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך של nvidia 9600 palit sonic פרטים עליו אפשר לקרוא פה http://hwzone.co.il/news/1204552280/15480/ בכל מקרה בחיבורים של הכרטיס מסך יש חיבור S/PDIF ואני רוצה לחבר אותו למגבר שלי כמובן שקיבלתי גם כבל מתאים ויש לי גם כרטיס קול שכרגע הוא מוגדר ובו אני משתמש השאלה היא איך אני מפעיל את החיבור קול של הכרטיס מסך שיעבוד לי??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  11. אוקיי יש לי רסיבר JVC מדגם - RX-6012 עם כרטיס קול לייב של קריאייטיב 5.1 עכשיו זה עובד לי על פרולוג'יק (שתי ההרמקולים הקידמיים סטריאו והאחוריים מונו) ואני לא אוהב את זה אני רוצה שהוא יעבוד לי על דולבי דיגיטל או על DTS וברסיבר שלי יש מפענח DTS ודולבי דיגיטל ואני יודע שהלייב יכול לעשות דולבי דיגיטל איך אני עושה את זה? אני פונה אליכם בתקווה שתעזרו לי כי אני יודע שרובכם עובדים עם רסיברים ויש לכם ניסיון בזה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  12. אני מתכנן לא עכשיו אבל בעוד הרבה זמן לשפר קצת את השמע של המחשב שלי כי נמאס כבר מסאונד ממוצע של שתי רמקולים ג'נריים רציתי לדעת איך הרמקולים האלה במשחקים במיוחד משחקים שתומכים ב eax hd advanced כמו doom3 ו quake 4 אני מתכוון לשים אותם יחד עם כרטיס מסדרת x-fi, כנראה fatal1ty fps לא בטוח ומה הם באמת לא מחוברים אחד לשני בחוטים?

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  13. שלום, אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח. לשימוש ילדה בחדר קטן. צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד). רצוי: רדיו. תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by booli123,

קיבלתי מתנה אוזניות של audio technica מבאג ath-ckl202 הן עולות בבאג 119 רציתי לדעת אם מישהו יצא לו לשמוע בהן, והאם אתם ממליצים על אוזניות יותר טובות מבאג במרווח המחירים הזה. 40 שקל יותר לא נורא.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  15. אני רוצה לשדרג קצת את החדר, ואני מתלבט מה לקנות מסך מחשב או טלוויזיה עכשיו יש לי מסך 17 אינץ' (שאני מאד מרוצה ממנו, הוא של MAG ואצלי יותר מ3 שנים, אבל הוא כבר קטן מדיי ) רוב השימוש שלי הוא במחשב,וגם את הסרטים אני רואה רק דרך המחשב ( אין לי ממיר בחדר, ואני גם לא רוצה ) עכשיו : אני לא יודע מה עדיף, להשאר עם המסך הזה רק לשימושים של מחשב, ואת הסרטים והמשחקים לראות על מסך טלוויזיה או פשוט לקנות מסך מחשב גדול .. לדוגמא 24 ? מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by ori14,

אני בונה את הCMOY הראשון שלי, ואני מתלבט בין שלושה שבבי הגברה. opa2132pa opa2132p opa2134pa איזה מהם יתן לי את השיפור הכי טוב לאיכות הסאונד? אפילו אם ההבדל קטן ציינו מה טוב יותר, כי ההפרש במחיר קטן מאוד. דרך אגב, ראיתי שלמגבר יש gain, ואם הוא יגיע לרמה מסוימת הוא יכול לשרוף אוזניות IEM בעיקר, איך מורידים GAIN? עוד שאלה, האם שימוש בנגדים וקבלים שנחשבים לטובים יותר, ולא ג'נריים (הבדל של דולרים בודדים בלבד לכולם ביחד) יתן שיפור באיכות הסאונד? משמעותי? תודה לעוזרים, אורי.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  17. ^ צרכים: הקלטת גיטרה ושירה (בעיקר), מוזיקה (פעם ב...), סרטים (מאד נדיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826159203 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826159215 אם יש משהו יותר משתלם ומתאים לצרכים שלי, בסביבות אותו מחיר, אתם יכולים להציע. עדיף מרשת גדולה מארה"ב כגון: ניו אג, אמזון וכד'... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד inspiron 1440 ואני מועניין להתשתמש בטלויזיה שלי (LCD) בתור מסך המחשב (בשביל סרטים, משחקים ובכלל). למחשב אין חיבור svideo אך יש לו חיבור VGA השאלה היא איך אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה? האם יש דרך אלחוטית אכותית? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by KarmaComa,

אני שוקל לקנות רמקולים 4.1 לכרטיס אודיג'י. ממה שראיתי רמקולים 4.1 (קריאטיב, לוג'יטק) מתחברים לכרטיס בשני חיבורים - זוג הערוצים הקדמי וזוג הערוצים האחורי מאיפה מגיע המידע של ערוץ הסאב? או תקנו אותי אם אני טועה. במערכות 5.1 יש חיבור נוסף משותף לסנטר וסאב ואז מקבלים DD מה שאני לא מבין למה הויתור על הסנטר צריך לגרור גם ויתור על הסאב. איך אפשר לשמוע משהו דמוי DD רק שערוץ הסנטר יחולק לזוג הקדמי?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  20. היעוד העיקרי שלו היא שמיעת מוזיקה במחשב. כמה שיותר איכותי, יותר טוב (למרות שאני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר זאת). אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  21. אני והבת זוג שלי רוצים להתחדש בטלויזיה בעקבות מעבר דירה. גודל הסלון הוא 2.7x2.4 מטר כשלאורך ה2.4 מטר יש חלון דרומי בגובה 1.5~2 מטר. המרחק בין הספה לקיר בו תמוקם הטלויזיה היינו בין 1.3-1.8 (ספה נפתחת). 1. התקנת וילון היא אופציה - האם שווה להשקיע במסך oled אחרי התקנת וילונות? אני פשוט מניח שכדי להנות ממנו יהיה צריך חדר יחסית חשוך לעומת led שהוא יחסית נסלח יותר. 2 מה טווחי הגודל המומלצים למסך למידות כאלה של סלון? רק כדי שתהיה לי נקודת פתיחה טובה בחיפוש שלי. 3. האם שווה לרכוש מסך כרגע או ששווה לחכות? לפני תקופה אבא שלי רכש מסך ב10k והמחיר שלו ירד כמעת בחצי אחרי כמה חודשים בעקבות סידרות חדשות של מסכים שיובאו (מסכי 8k שהם לא רק סמסונג בדרך?) 4. האם מסכי xi…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by Satlan,

חברים יש לי MP3 של חברת טיאק ג'נריק כמובן, וכל השירים מופיעים בג'יבריש.. הלכתי לחנות ואמרו לי שלכל שיר נוספת תמונת ה COVER DISC ואז כל שיר מקבל תשם של הJPG של האלבום. מה אני אוכל לעשות בנידון? מה דעתכם? נ.ב מצורפת תמונה של הMEDIA PLAYER איפה שכביכול אמרו לי שהבעיה. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by holycowsprod,

I'm using the Creative SB Audigy 2zs Platinum Pro sound card, mainly for music creation. I would like to share knowledge regarding the use of this card and its bundled S/W

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by orengreen,

שלום לכולם. יש לי כרטיס וידאו RADEON 9800 PRO עם יציאת TV-OUT מסוג S-VIDEO. הייתה לי טלויזיה ישנה שהייתה מחוברת למחשב בסבבה. עכשיו יש לי טלויזיה אחרת (TOSHIBA CRT 27A43), יש לה S-VIDEO, ואפילו נראה לי שהכרטיס וידאו מזהה אותה, אבל אני לא מצליח להשיג תמונה בטלויזיה, רק שלג. התקשרתי לתמיכה טכנית של TOSHIBA והסברתי הכל, והבחורה אומרת לי שלמודל הזה אין "FEATURE" של חיבור למחשב. אני אומר לה "לא צריך ""FEATURE"", בסה"כ צריך S-VIDEO" והיא אומרת לי שאני טועה. מה אתם אומרים? יכול להיות שאני טועה? במידה ואני צודק, ובאמת כל מה שצריך זה חיבור S-VIDEO, מישהוא יכול לעזור לי? את הדגם הזה אפשר לחבר ל DVD, VCR, כבלים וכו' והנה לינק: http://tacpservice.toshiba.com/ConsumerProductSupport/Man…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by MasterGal,

שלום, קניתי היום מחשב עם לוח אם של GIGABYTE ga 8kns הוא מגיע עם realtek ac'97. הבעיה שכשאני מחבר את הרמקולים לכניסה האחורית של המארז לא שומעים כלום אבל מקדימה של המארז זה עובד. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הבעיה???

• 11 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים