אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג/נסיון עם הממיר APEX STB-266? יקר/אמין/יש תחליפים יותר טובים? http://he.wikipedia.org/wiki/DTT
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן! אני מחפש המלצה לLCD לחדר שינה, ש70% הצפייה תיהיה בYES והשאר HD דרך המחשב ואולי ממיר HD של YES. המרחק צפיה הוא 2.5מ', אז חשבתי אם לקנות אז ללכת על 37'. ראיתי את הסמסונג A450 איך היא? ואיזה עוד טלוויזיות מומלצות? זאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696469 טובה? אפשר לחרוג אם באמת לא נכנס בתקציב ל4K ומה כדי לקחת? HD READY או FULL HD? שידורי HD של יס, הם בFULL HD או READY? אריאל
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למיקרופון עד 80 שקל לשיר איתו במחשב ולהקליט מה ההמלצה..? ראיתי את 3 אלו מה דעתכם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715230 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728615 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=VK25 את אלו ראיתי בחנות ב 99 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את X-230. יש סאב ושני לויינים. בחוברת של לוג'יטק כתוב שהרמקול עם הכפתור הדלקה צריך להיות מצד ימין. זה באמת משנה?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
הרמקולים יתחברו למחשב בן אדם שומע מוזיקה מזרחית...
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום רב וחג שמח! קודם כל, ברצוני לציין כי הפורום מאוד מועיל ומעניין לקריאה, המשיכו כך! לאחר שלקחתי את הזמן וחרשתי על הפורום, הגעתי למסקנה ש RP-21 מתאימים לי (בעיקר בגלל שאני לא מבין כלום ואנטולי המליץ). אבל, מכיוון שזה האוזניות הראשונות שלי מעל 20$ אני אשמח לחוות דעת ממביני דבר. ציוד : אין. יחובר ישירות לכרטיס קול מובנה של לוח האם או ל IPOD. מטרה : מוזיקה ב MP3(לרוב מטאל, אך גם רוק, בלוז, ג'אז) או משחקי מחשב. אז מה דעתכם? האם RP-21 הם בחירה נכונה מבחינת איכות/מחיר או שכדאי לי לשקול דגם אחר מהנמכרים בארץ? לא משנה לי סגורים או פתוחים, מה שחשוב זה איכות אופטימלית למחיר. לגבי המגבר...נשמע כמו הוצאה רצינית, אבל אם יש אוזניות שממש ממש טובות בטווח מחיר אבל דורשות מגבר …
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שעומדים אחד ליד השני וזוג רמקולים אחד, אני מעוניין במפצל שיתחבר לשני המחשבים ושבלחיצת כפתור ניתן יהיה לעבור משמיעה במחשב אחד לשמיעה במחשב השני. למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אחרי שחפרתי את הרשת, באמת שיש כל כך הרבה דגמים שיש ביקורות לפה ולפה מה שהשאיר אותי מבולבל לגמרי . בחיפושיי אחר הדגם האולטמטיבי עלו מס' שמות כמו : Etymotic hf5 , Bose ie2, Monster Isport immersion Klipsch image s4i ואפילו B&W C5 אני מחפש אוזניות למכון שישמשו לפעילות אנאירובית (משקולות) וגם לפעילות אירובית . לכן מאוד חשוב לי הדברים הבאים : 1. שתהיה נעילת אמסטף על האוזן . ועכשיו באמת, מאוד חשוב לי שהאחיזה באוזן תהיה מקסימלית ונוחה. שגם בראבק של הריצה והמשקולות שום דבר לא יזיז אותם מהאוזן שלי ובמקביל להרגיש אותם כמה שפחות . 2. איכות הסאונד . בד"כ שומע טראקים סגנון tomrrowland ודברים מקפיצים בסגנון ... AVICII ובפעם ב..שחורה . לא רוק ומטאל 3. רצוי שיהיו נגד זיעה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צופה הרבה בסרטים חלק צורב חלק רואה ב TV שמעל המחשב באמצעות כבל SVIDEO ושני חיבורים ימין שמאל לרמקולים ב TV (כמו שהרבה עושים) אני לא מרוצה המאיכות וזה לא קשור להגדרות וכ"ו האם כרטיס TV יוסיף יציאות כמו של הDVD ? ואני יראה חלק בלי איזה פס שחור קטנטן עקום כמו שאני רואה עכשיו תמליצו על כטיס זול שיעשה את העבודה ביעילות והאם הכרטיס גם מאפשר לצפות ב TV על גבי המחשב יש לי YES מעל המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין במשהו שיתן לי מוסיקה חזקה בחוץ... כאילו עם חוט מעריך לחשמל אבל שיוכל לנגן MP3 או שתיהיה לו כניסת AUX או כניסת אודיו אחרת אנערף. אני פשוט צריך משהו שינגן מוסיקה כאילו רק שיגביר תעוצמה מהנגן שלי... לא למסיבה... לא צריך עוצמות גבוהות.. משהו בינוני מספיק. השאלה היא האם אני צריך מערכת מיני/מיקרו? או שאפשר לקנות רק מגבר ולחבר רמקולים אליו? כי רמקולים כבר יש לי... חסר רק מגבר. ואני לא מחפש איכות.. אני מחפש משהו זול כי זה לא למטרת איכות... תודה לע העזרה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אנשים! אז כמו שכתבתי בכותרת אני צריך כרטיס קול טוב שאני יוכל לחבר עליו רמקולים 5.1 ובנוסף גם זוג רמקולים גדולים, (אני רוצה לחבר אותם ישר לכרטיס קול, אם יש כזה דבר וזה אפשרי בכלל). חשוב לי מאוד שהוא יהיה חיצוני כי אין מצב להכניס אותו במארז כי יש לי שם כרטיס TV ו SLI 260, וכרטיס רשת. מה שאני רציתי לציין זה שאני לא הולך לעבוד עם תוכנות לעיבוד קול, פשוט שיוצאי סאונד נקי וזהו. תקציב עד 300 ש"ח, אבל אם זה שווה את זה אז אפשר יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]אני רוצה לקנות כ.קול חיצוני של 5 ערוצים בשביל הלפטופ שלי אני מחבר אליו מערכת רמקולים של CREATIVEעכשיו ראיתי את הכרטיס קול של CREATIVE הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545 שעולות 350 הכי זול וראיתי גם את שני אלה http://www.aba-elect.co.il/products/163704 http://www.alltech.co.il/Product.asp?Pid=0249&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=21&aff=Kama〈=he שהם יותר זולים אבל אין עליהם אפילו חברה השאלה אם יעלה לי ביוקר ללכת במקרה הזה על הזול ?? מדובר בסה"כ לחיב…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי מסך 27 אינצ' ללא רמקולים ואני מחפש רמקולים בעיקר למטרה של צפיה בסרטים ומוסיקה (בשאר הזמן אני עם אוזניות) פספתי בגלל סיבות אישיות את המכירה הקבוצתית של הרמקולים מסדרת ה-SOLO, ואשמח לשמוע דעות על מספר אפשרויות שראיתי. התקציב הוא כ-400 שח אבל רצוי לחסוך, והשימוש הצפוי יהיה בעיקר סרטים/סדרות ומדי פעם מוסיקה. בנוסף שלט אלחוטי הוא יתרון שלא ארצה לוותר עליו. האופציה ראשונה שחשבתי היא מערכת 5.1 כמו אחת מאלו : divoom x-force h1 שעולים כ-440 שח Microlab M-500 5.1 שעולים כ-420 שח. MicroLab M-860 5.1 שעולים כ-400 שח אופציה שניה מערכת 2.1 מאלו - MicroLab M-880 שעולים כ-260 שח, זולים בהרבה - אבל ללא שלט Microlab X13 2.1 שעולים 444 שח או שעדיף עדיין ללכת על ה-SOLO 4C ב-428 שח נ.ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, לפני כמה ימים קניתי את הרמקולים Logitech X-530, הרמקולים מצויינים אבל יש לי איתם בעייה, כשאני שם את הרמקולים על ווליום נמוך הם משמיעים רעשים והפרעות, כמו פיצוצים קטנים כאלה כל כמה שניות בשיר, יש לציין שזה קורה בכל שיר וכל הזמן. זה קורה גם אם הרמקולים פועלים ואני לא משמיע שירים. מה הפיתרון?זה מחרפן אותי, רק כשאני מגביר ממש גבוהה אני לא שומע את הרעש הזה. אשמח אם אתם יודעים איך לעזור לי ולפתור את הבעייה, תודה. חג שמח.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חיברתי את המיקרופון ליציאה האדומה שלו מאחורה והוא לא עובד, בדקתי את הווליום וזה לא על MUTE..ניסיתי הכל ואני ממש לא מטומטם, ניסיתי גם לשים אותו ביציאה הקידמית של המיקרפון וגם לא עזר, אז ניסיתי לחבר אותו ל LINE IN (היציאה הכחולה) והופ הוא עובד..אבל מה זה שווה אם הוא לא מקליט אז מה הבעיה?? הרי המיקרופון עובד ועוד בעיה, הורדתי את הגירסה של הדרייברים של ה NVIDIA NFORCE 2.45 כאן מהאתר וכתוב לי ב DEVICE MANAGER איפה שהכרטיס קול DRIVER VERSION: 6.14.348.0 ניסיתי לעדכן ומצאתי גירסה 6.14.431.1 מה windows update וגם מהמנהל התקנים, התקנתי ולא הצלחתי לפתוח את ה SOUNDSTORM, זה עשה בעיה כזאת של send error אתם מכירים.. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם חברתי את המחשב הנייד FUJITSU למסך LCD HDr והוא לא מציג מסך מלא ככול שמגדילים את הרזולוציה התצוגה קטנה משומה. הכרטיס מסך הוא INTEL HD GRAPHICS הוא פשוט לא מצליח לעשות FULL SCALE. ניסיתי מצב DUPLICATE אותה הבעיה. אפילו כששמתי את הטלויזיה בתור מסך ראשי התצוגה הייתה קטנה ולא מלאה. ניסיתי בטלויזיה נוספת והבעיה ממשיכה,ניסיתי עם מחשב נייד אחר שיש בו כרטיס של NVIDIA ועובד נפלא. האם הבעיה היא בכרטיס או בדרייברים? האם יש שיטה אחרת? אשמח..
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה 40-42 אינץ לחדר שינה. פרמטרים חשובים : - יכולת לנגן כל הפורמטים של סרטים מהרשת הביתית (LAN) בצורה חלקה ונוחה למשמתש - סאונד סביר, כדי לא לחבר רמקולים חיצוניים - זויות צפייה רחבות - ללא 3D - כמובן טכנולוגיית LED - ניתן לחרוג במחיר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האמת, לא נשאר לי עוד מה לפרט, אוזניות איכותיות יש לי אז כך שאני לא צריך כתחליף, אז על מה אתם ממליצים?? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל בסלון את היכולת להציג סרטים, סדרות ומוזיקה, בדקתי קצת את נושא ה XBMC, הוא נראה לי מצויין לנושא, הן מבחינת יכולות ההרחבה שלו, הן מבחינת התוספות הקיימות (ערוצי Yes, וואלה וכו'), הן מבחינת היכולת למשוך תאור הסרט/עטיפה/שחקנים, פרטי דיסקים וכו', הצגה ויזואלית, יכולת להציג תכנים ב Streaming בארץ ובעולם נוחה ועוד. 1. אני מתלבט בין מחשב רגיל, HTPC וסטרימר, האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? 2. יתכן והמוצר הנבחר כלל לא יהיה פיזית בסלון, אלא דרך פתח בקיר הסלון, מאחורי הטלויזיה, ישב על מדף בחדר שנמצא מצידו השני של קיר הטלויזיה בסלון (ואעביר עינית לצורך תפעול וקליטה), בהנחה וזה יהיה המצב, האם ההתלבטות בין מחשב רגיל ל HTPC לא רלוונטית, ועדיף מחשב רגיל? (מכיוון שאין …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם הרמקולים האלה טובים? ואמרו שלא שומעים את הרמקולים האחוריים ששומעים מוזיקה האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לי יש את ה4121 וראיתי שלא מדברים עליו כמו על ה4121 ורציתי לדעת אם ההבדל בינהם גדול הוא שהם בערך אותו דבר .. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך אני מחבר את היציאות האלה ללוח אם שיפעלו וגם היציאות האחוריות יפעלו, אם ליציאות שבמארז מחובר חוט עם בננות רגילות כמו של אוזניות בקצה??? זה אפשרי בכלל??? Sunbeam Samurai SILVER תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Creative Audigy 2 Platinum ex כעבור התקנה מלאה של הדרייוורים מהאתר של קריאטיב ואתחול למחשב התבשר לי ע"י התוכנה שהיא אינה מזהה את הרכיב החיצוני (המגבר החיצוני שהגיע עם הכרטיס) כלל. לאחר בירור מעמיק הבנתי שהכבל שמתחבר מהכרטיס לרכיב החיצוני תקול והוא הגורם לבעיה. האם מישהו מכן יודע היכן אפשר לרכוש את הכבל המדובר או למי אפשר לפנות? תודה מראש. *מצורפת תמונה של הכבל* [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-