עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yakir4u,

אני מחפש רמקולים חדשים למחשב בסביבות ה450 שקל שיהיו 2/2.1 (אין לי מושג מה עדיף) ראיתי מלא מבצעי על microlab והבנתי שהרמקולים שלהם להיט אז אני ישמח לקבל המלצה על איזה רמקולים טובים לחדר שימושים לסרטים בעיקר וקצת גיימניג

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  2. רכשנו סטרימר חדש (NTR82WT) http://www.iamm.co.kr/eng/index.php?m=2&s=82wt אבל הGUI שלו (GRAPHIC USER INTERFACE) ממש לא נחמד, אין תמונות, רק שמות של סרטים ותיקיות כמו באיזה קובץ RAR איך אפשר לשנות את זה שיראו תמונות ? כמו באיזה תוכנת HTPC כזה יפה שמעבירים את התמונות ורואים.. (ברור שצריך לשים תמונות קודם בסטרימר... אל תגידו לי שזאת הבעיה חח) תודה רבה לעוזירם

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  3. Started by OR007,

GRAETZ AV-290 קיבלתי אותו חינם (אף אחד לא שילם עליו) ורציתי לדעת איך הוא ? ביחס לאחרים ? עוד לא הספקתי לבדוק אותו קיבלתי אותו רק היום.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by aybby,

שלום. אני מעונין לקנות דיסקמן MP ומחפש המלצות על איכות שמיעה ועל אמינות המכשיר מבחינת חברות ודגמים. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בדיסקמן מעין זה. תודה ,AYBBY

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  5. שלום לכולכם, אני מעוניין לרכוש רמקולים 2.1 עד 300 ש"ח למוסיקה וצריך המלצה. תודה.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=LTSCAK520 תראו אותה נראת מעולה ונראה שהיא חזרה מאוד לפי הנתונים שלה עכשיו זה שווה לי או לא היא מהתצוגה ואני לא ממש אוהב לקנות מתצוגה אחרי שנוגעים בדברים מלא פעמיים... קחצר מה דעתכם? אני גם קונה טלויזיה חדשה איזה לקנות? משהו עד 1000 ש"ח :-\

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by maxwell10,

האם ישנם מגברים או רסיברים build-in במחשב (כלומר 5.25")?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by Omerole,

אז ככה, לא מזמן התחדשתי במכשיר הקלטה (משובח אם לציין!) מבית M-Audio, FireWire Solo. אני מת להשתולל איתו על המחשב Desktop שלי, אבל לא משנה איך אני מחבר אותו תמיד יש באזים כאלה על ההקלטות שלי. כשחיברתי את המכשיר ללפטופ שלי(ויסטה, אותה תוכנת הקלטה בלה בלה בלה), הרעש הפסיק, ככה שהמכשיר בסדר גמור. אני חשד כמעט ב100% בבעיה בחשמל,או אולי בכרטיס פיירוויר שלי ?(PCI). אבל לצערי אני לא יודע להתמודד עם הבעיות האלה,חיפוש בגוגל מציע כלמיני פתרונות מוזרים וחשבתי ששווה לשמוע מה דעתכם. בתודה מראש, [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 06:59:30 מישהו חברייה?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  9. אורח עידו
    Started by אורח עידו,

היי כולם, חייב לומר שלא מתמצא בעניין בכלל, רק רוצה מאד לשדרג את הסאונד של הטלוויזיה והחלטתי לרכוש מקרן קול. מבחינת תקציב, אני פשוט מעדיף להשקיע ולרכוש אחד מצוין, אז בוא נגיד... 5000-6000? אם יש דגמים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוה, אפשר גם. הסלון אינו סגור, צד ימין קיר, צד ימין מטבח, מרחק מהטלוויזיה (Samsung ) כ- 4.5 מטר. תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by jayz0r,

למי שלא מכיר, Creative Gigaworks T3 זו מערכת 2.1 דיי יקרה. קניתי אותה עכשיו במסגרת הבלאק פריידיי. הסאב בסה"כ 6.5" אבל הוא בומי ברמות קשות. השליטה על הבאס נמצאת עליו - הורדתי למינימום, ועדיין בווליום גבוה זה מוגזם. ברור לי שזה גם עניין של טעם ויש כאלה שמאוד אוהבים באס, אז תמיד ניתן לטעון שאני מגזים. אבל הנקודה היא שבנקודת המינימום של הבאס אני מצפה שלא יהיה באס בכלל! או לפחות כמעט ולא. הצליל אמור להיות מתכתי הרבה יותר וגבוה, ונטול צלילים נמוכים. במקום זה, הבאס פשוט מתון. כאמור, ברגע שעולים עם הווליום הוא הופך למעצבן, אבל יותר חשוב מזה - לדעתי מפריע לשכנים. ואם עולים עם השליטה על הבאס אפילו קצת, שלא נדבר על הרמה האמצעית, זה פשוט לא נורמלי. לא ברור לי איך תכננו את זה ככה. מצד…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  11. שלום לכולם! אני חדש כאן. והמליצו לי על הפורום הזה מפורום אחר. אני מחפש רמקולים למחשב - לא במחיר יקר מדיי, עד 800 שקל. לשימוש של מוזיקה , משחקים , וסרטים ... בעיקרון יש לי רמקולים כבר 10 שנים שקניתי אותם פעם ב-1000 שקל של YAMAHA משהו ענתיקה , וזה מתחיל לקרטע לי. ואני שומע בסטריאו. אם אפשר בבקשה לעזור לי. ואם אפשר יותר בזול אז בכלל כיף! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by bafty,

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  13. יש לי סאבוופר ושני רמקולים שמחוברים אליו של COMION והם מחוברים אל היציאה האחורית של הכרטיס קול המובנה של הלוח.......ויש לי עוד יציאה קדמית איפה שהUSB הקידמי שמחוברת גם היא לכרטיס קול .......השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאה הקדמית עוד סאבוופר ושני רמקולים ושהם יעבדו באותו הספק ?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  14. שוטטתי בחיפושים אחרי הביוס שיעזור לי לשחק משחקי גיימבוי על הIHP-120 שלי והגעתי לאתר שאומר שהוא מציג עברית וערבית נכון. בגלל שאני עצלן, עייף וכנראה שאני לא אבין מה הTXT הזה אומר אז אביא לכם את זה. http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&atid=439120&group_id=44306&aid=783877

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by SUBX2,

אני יכול לקבוע כך חמש רמקולים יהיו סאטליטים והבאסים יהיו דרך הסאב ,כיצד אפר לעשות זאת? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  16. בעקבות שדרוג חיצוני ופנימי (VW REPRESENT) שאני מעביר לרכב, אני חושב עכשיו על הצעד הבא- שידרוג המערכת, רדיו דיסק קורא צרובים\MP3 + זוג רמקולים קדמיים. ויש לי שאלה, מה עדיף מבחינת האיכות, איך כדאי לחלק את התקציב הדל של 800 שקל? כי ב500 שקל אפשר לקנות זוג רמקולים טובים של מורל\רוקפורד אבל מקור ג'נרי ב300 שקל. וב 600 שקל אפשר לקנות מקור נחמד שלפיוניר לדוגמה אבל רמקולים של קנווד ב 200 שקל. היתי מחלק בחצי חצי, אבל ב400 שקל למקור הוא בכל מקרה יהיה ג'נרי אז עדיף לחסוך ולהוסיף לרמקולים. מצד שני כואב לי לקנות מקור ג'נרי, יותר בגלל איכות ההרכבה, הנדסת אנוש, מראה, התמודדות עם קפיצות ולא בגלל האיכות, במכשירים כאלה יש יותר מדי מקום לבעיות X: מה אתם חושבים? יש לכם רעיונות\עצות?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  17. שימושים בעיקר למוסיקה, טרקים למיניהם ולכל סגנונות המוזיקה. מצאתי 3 עיקריים שאני מתלבט ביניהם: מצאתי PHILIPS SPA5300 בוואלה ב- 300 ש"ח-> http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MFSPA5300 Altec Lansing VS2421 גם בסביבות ה 300-350 ->http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=691670 או SONICGEAR EVO7 שטיפה חורגים לי מהמחיר בגלל משלוח 360-400 -> http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDSONICGEAREVO7 החדר קטן, 3.6x1.5 חשובה לי איכות שמע, באס איכותי שלא מזייף, וכמובן אם הרמקול לא יתפוס חלק נכבס מהשולחן זה יהיה נחמד (תמיד אפשר לשים את הסאבופר על הריצפה) פנוי להצעות אחרות, תודה לעוזרים ד"א, עקב המבצעים בבאג, אולי עדיף לי להביא אוזניות? AKG K518 שמע…

18. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 עם ההבדל הוא משמעותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  19. אני מסתכל כל הלוח האחורי של מארנץ SR4500 ו-SR5500, ואני לא מוצא יציאת סאב וופר. מישהו יכול בבקשה לסמן לי איפה נמצאת יציאת הסאב וופר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by jacob777,

hi all.. i m asking about IRIVER H340... $i found it here under the price tag of 750 (681$ after the 10% discount) so its something like 2225 shekels u know if i can find it cheaper? israel my-b thailand? thanks Jacob

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by ozba77,

התקשרו אלי היום מהוט ואמרו שאני יכול לקבל ממיר כזה ב-30 ש"ח לחודש. יש לי טלויזיה 32 אינטש HD ready מה דעתכם ? כדאי ? האם יהיה שיפור באיכות בערוצים רגילים ?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  22. כשזה תקוע עד הסוף אני שומע קקה באיכות חרא ואפילו אני לא שומע חלק מההרצים... אבל שזה על חצי תקעיה אני שומע מעולה! למה?!@

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

אם לוח בא עם כרטיס קול עליו ואני רוצה לשים כרטיס נורמלי, איך מנטרלים את הON BOARD?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by Henz16,

לאחרונה התחדשתי בטלווזיה מסוג toshiba 32av500 אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל כשרק צד אחד של סאונד (L,R) מחובר הרעש לא מופיע. וכאמור רק כששניהם מחוברים בו זמנית יש את רעש... יש לציין הרעש הופיע מיד, בחיבור הראשון. (חדש נדנדש) בהתחלתי חשבתי שהממיר אשם, (ממיר ישן ואנלוגי) אבל חיברתי את הנגן שלי, עם כבל PL 3.5MM - AUX . ושוב, הרעש הופיעה רק כששני הצדדים של הסאונד מחוברים. האם מדובר על מוצר פגום? או שצריך\כדאי לנסות להגדיר משהו? יש עוד בדיקה שאפשר לעשות לפני שממשים אחריות ע"מ לוודאות שאכן הבעיה בטלווזיה?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by n_aviv1,

אם אני אחבר את הDVD עם S-video זה ישפר את האיכות? כרגע החיבור הוא החיבור הצהוב הפשוט (RCA). יש משמעות אם הכבל מוזהב או לא מוזהב? ועוד שאלה אני רוצה לדעת מה הדגם של הטלוויזיה שלי אבל אני לא יודע איפה למצוא. איבדתי את החוברת של ההוראות ואני רוצה לבדוק משהו בקשר לתפריט... למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים