עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היעוד העיקרי שלו היא שמיעת מוזיקה במחשב. כמה שיותר איכותי, יותר טוב (למרות שאני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר זאת). אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by neo690,

האלן יש לי מחשב חדש (חודש וקצת) עובד ממש תותח ואני מחפש עכשיו רמקולים 2.1 (2 רמוקולים + סאב) יש למישהו המלצות? (אני גר באזור חיפה אם זה משנה) תודה

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by 10GaZ,

היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by מכבי חיפה,

רצתי לנקות את המארז .. נתקתי כבלים בטעות, לא ידעת לחבר אותם אחרי זה, הדלקתי את המחשב ואין לי קול ..אני לא יודע לחבר אותם 7 כבלים ..מישהו יכול להגיד לי איך לחבר אותם?

5. Started by MotoCross,

אני מחפש את הרמקולים הכי איכותיים של 5.1. עש תקציב של 1000 שח. על מה אתם ממליצים :AR15:

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by DAVIDD,

H-10 אייריבר איך הבאנדל שלו,איכות שמיעה, חסרונות,יתרונות מחיר 1380 שווה?? יאללה תריצו תגובות אני חושב ללכת על הנגן הזה :s05:

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  7. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או נקס…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by someone,

שווה לקנות על פני הIHP 120 שעולה בארץ 2600?... אני יודע שהIHP קיבל ביקורות יותר טובות אבל מה אתם אומרים? זה 900 שקל..

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  9. שלום, אני קונה מחשב חדש ואזדקק לכרטיס קול שיעבוד בצורה טובה עם Steinberg Cubase. התקציב הוא, כאמור 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by borg,

למישהו יש את הכרטיס קול Audiotrak Prodigy 7.1? אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול הזה לכניסות של אוזניות ומיקרופון 3.5mm בחזית המארז. במידה וכן, האם חיבור של אוזניות מנתק באופן אוטומאטי את יציאות הרמקולים של הכרטיס? אם מישהו יודע, אז תציינו בבקשה לאיזה חיבור על הכרטיס קול צריך לחבר את ההכבלים של האוזניות והמיקרופון, ואיך קוראים לחיבורים האלה. במידה והכרטיס קול הזה לא תומך בחיבור לכניסות 3.5mm של אוזניות ומיקרופון בחזית המארז, אז אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס קול אחר ברמה שלו שכן תומך בזה.

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  11. שלום לכולם בעיקרון אני מחפש מערכת רמקולים(הרכב של 5 רמקולים) שתיתן נטו את הסאונד הכי איכותי שאפשר עד 1500 שקל , ראיתי הרבה סוגים אך אין יותר מדי מידע מהתנסות אישית במוצר סך הכל אני צריך רמקולים עם הרבה כוח, שנותנים סראונד טוב וצליל הכי טוב שאפשר אם למישהו יש מידע על רמקולים ספיציפים כאלו ,ושמע בהם את הסאונד וכו ויכול לעזור לי אני מאד אשמח tnx

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by bluemail,

מרחק הצפייה הוא 2 מטר . עם חיבור USB במקרה של הורדות של סרטים וסדרות למחשב והרצה לצפות בסלון . 9:16 . האורך המקסימלי הוא כ70-73 סנטימטרים

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  13. ובכן, אני נהר קוריאה פרסמו את תאריכי העדכונים הבאים ומה הם יכילו ונחשו מה מגיע באוגוסט :D :D Due End of July - Early August 1. OTF File Deletion 2. Propriety Format Support (not sure if i translated this right) 3. Playback Speed Control (not as flexible as IFP series, but will be supported) 4. Gapless 5. Unicode Support in DB 6. OGG Support for DB 7. Hebrew Support 8. Sub-dir support for Text Folder 9. Enhanced Shuffle Mode 10. Some Tag stuff Fixed... (i think it's only related to krn windows) 11. 6 Line Automated Lyric Support 12. A bug that occured to the remote when NAVI button is pressed in the PLAYLIST... is fixed (wtf is that??) 13. Pr…

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by piro,

היי! כמו שהזכרתי בת'רד אחר, אני בתהליכי הקמה של מערכת סטריאו. (אני אפילו בונה את הרמקולים, תגיבו לת'רד שלי ;D http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=66293) בכל אופן, מה שגרם לי להתחיל להתעניין היה מגבר וקדם מגבר שמצאתי במחסן שלנו. בשניהם יש קצת בעיות, הווליום לפעמים קצת לא לגמרי פועל, ועוד כל מיני דברים קטנים. השאלה היא האם שווה ללכת ולתקן אותם, כלומר האם הם נחשבים לטובים, או שעדיף לחפש כבר משהו יד שניה חדש. הקדם הוא sansui c-77, והמגבר הוא sansui b-77. תמונות יש בלינק הזה: http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/bc/joujou221088/lst?.dir=/My+Documents&.view=l&.src=bc (תקראו את השמות של התמונות - יש להם משמעות) ממש תודה על ביקורות, אנ…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by Dolman,

אהלן, מחפש המלצה לטלוויזיה לחדר, גודל 32", מרחק צפייה של 2 מטר בערך (אולי קצת פחות). שימושים עיקריים סרטים בממיר HD של הוט וסרטים מהמחשב. התלבטויות - LED או LCD, hd ready או full hd. גמיש במחיר, אמשח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  16. שלום שלום איך אפשר לחבר את המערכת הנ"ל למחשב PC, Windows 7? ניסיתי לחבר עם כאבל HDMI. המחשב מזהה את המערכת כשהיא על מוד TV אבל אין קול. אני לצערי בורה בנושא...בכמה מקומות ראיתי שצריך אולי כרטיס קול-אבל אלו התייחסו למכשירים יותר ישנים. האם אני צריכה כאבל אחר מ-HDMI רגיל (אופטי??)? פרטים נוספים: הכניסות והיציאות בסאבוופר הן: החיבורים לרמקולים HDMI (TV(ARC)) HDMI (BD/DVD) Digital audio in (TV)opt1)+AUX (opt 2) בכללי אני מתכוונת להשתמש במערכת להקרנות במקרן אבל רוצה גם לשמוע בה מוסיקה. תודה מראש וברכות

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  17. Started by re5pect,

שלום! צריך המלצה לנגן הארד דיסק, שיהיה לא גדול מידי, שיוכל להכיל לפחות 200 שירים, זמן בטריה ארוך, ואוזניות סבירות תקציב-כ 1300 שקל.. חשבתי על הH10

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by ron11,

יש לי אוזניות Sennheiser HD595 השימוש שלי הוא בעיקר משחקים כבדים וסרטים בפורמט BluRay 1080p וקצת מוזיקה כרגע משתמש בכרטיס קול מובנה על הלוח אם תקציב 1100 ש"ח תודה לעוזרים !! יש מצב לתשובות ???

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מה עדיף לקנות ומה יותר כדאי מיני דיסק או נגן MP3 בעל קיבולת של 128 מגה, ואיפה אפשר למצוא כתבות,מאמרים או השוואות בין מיני דיסקים או נגני MP3 בעיברית?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by MasterDC,

שלום לכל חברי הפורום! רציתי לדעת עד כמה מוכר נגן ה mp3 הנפלא הזה בארץ. אני מדבר על המכשיר MURO MR-100. למי שלא מכיר: http://store.suntecint.com/yhst-19396115535817/mumr25mp3plw.html בקצרה - -נגן אמפי3 עם תכונה מיוחדת במינה: משדר רדיו (אלחוטי) שבעזרתו משדרים לכל מערכת עם רדיו את השירים שעל המכשיר. -קורא mp3 ו wma. -רדיו. -הקלטה מהרדיו - ישר מקודד את הקובץ ל MP3. -הקלטת קול. -Line-In Record ועוד. בקיצור מי שלא מכיר - שווה לו להכיר, ומי שמכיר אני אשמח אם יצור איתי קשר או באימייל sdhdavid@walla.co.il או כאן. תודה.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by asagoren,

שלום לכולם, השאלה שלי פשוטה, האם יש דרך להמיר אות שידור rgb 3 rca לטלוויזה crt [רגילה] בדרך כל-שהיא ? אפילו דרך להמיר ל s-video או גם לvga [מסך מחשב] יהיה טוב...

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  22. יש לי סאבוופר ושני רמקולים שמחוברים אליו של COMION והם מחוברים אל היציאה האחורית של הכרטיס קול המובנה של הלוח.......ויש לי עוד יציאה קדמית איפה שהUSB הקידמי שמחוברת גם היא לכרטיס קול .......השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאה הקדמית עוד סאבוופר ושני רמקולים ושהם יעבדו באותו הספק ?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  23. היי אני בדרך לקנות נגן חדש וכנראה שזה הולך להיות נגן של 60 גיגה כי כבר עכשיו יש לי 26גיגה מוסיקה ואני חושב קצת קדימה הבנתי שהנגן היחיד ששווה משהו הוא האיפוד ב60 גיגה רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בסדר גודל הזה וגם הבנתי שב60גיגה הזמן סוללה ארוך במיוחד לא כמו ב30.. האם זה נכון? דבר שני הוא שאני צריך תוכנה איכותית שאני אוכל להפוך את הדיסקים שלי לMP3 עדיפות רבה לכזו שיודעת לבד את השמות של השירים ועוד יותר לכזו שמכירה גם דיסקים ישראלים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  24. לא כולל נגני MP3., מעבר לזה הכל ב-30 אחוז פחות. לדוגמה רמקולים GigaWorks T40 Series II או HD50 שעולים בארץ כמעט 900 שח, יעלו עם משלוח דרך mustop.com בערך 500 שח. ;D

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by frodo,

זהו! חזרתי היום מחו"ל מטיול קצר ובאמתחתי ה-LOGITECH Z560 לאחר שהערמתי על פקידי המכס המנומנמים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך הרמקולים האלו? ראיתי גם שמהסאב יוצאים שני כבלים עם בננות לאן אני אמור לחבר אותם? מה גם שכרטיס הקול שלי הוא זה שבא על הלוח אם(VAX של ג'יגבייט)-איך הוא? מה יתן כרטיס כל איכותי בהשוואה לשמיעה כיום?(אם אפשר גם המלצות על כרטיסי קול אני אשמח מאוד,משהו בסביבות 500 ש"ח) ועוד משהו-אני לא יודע אם אני צריך(לפחות כיום) 4 רמקולים אז האם ישנה אפשרות לחבר רק שניים(האפשרות קיימת הכוונה שלי מה זה נותן או מזיק)? אם מישהו גם יוכל להסביר לי איך אני מצרף תמונות לפורום הזה אז אני אשלח כי אני לא מוצא פה איך עושים את זה. בתודה מראש ,פרודו.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.