עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי , הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס קול הכי איכותי מבחינת הצליל המופק ממנו. השימוש בו יהיה לחיבור אל אוזניות ישירות, לכן הגברה פנימית טובה תהיה חשובה בכדי שתתאים ל Equation RP-21. E-MU® 1212M ESI Juli@ PCI ESI MAYA44 אשמח לשמוע עוד חלופות

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by bluemail,

מרחק הצפייה הוא 2 מטר . עם חיבור USB במקרה של הורדות של סרטים וסדרות למחשב והרצה לצפות בסלון . 9:16 . האורך המקסימלי הוא כ70-73 סנטימטרים

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by Dolman,

אהלן, מחפש המלצה לטלוויזיה לחדר, גודל 32", מרחק צפייה של 2 מטר בערך (אולי קצת פחות). שימושים עיקריים סרטים בממיר HD של הוט וסרטים מהמחשב. התלבטויות - LED או LCD, hd ready או full hd. גמיש במחיר, אמשח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by erandob,

האם מישהו מכיר אתרים אירופאיים (שעושים משלוח לארץ) שאפשר להזמין מהם סרטי BLU RAY - ZONE 2 אשמח לקבל המלצות ממי כדאי להזמין. תודה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  5. שלום שלום איך אפשר לחבר את המערכת הנ"ל למחשב PC, Windows 7? ניסיתי לחבר עם כאבל HDMI. המחשב מזהה את המערכת כשהיא על מוד TV אבל אין קול. אני לצערי בורה בנושא...בכמה מקומות ראיתי שצריך אולי כרטיס קול-אבל אלו התייחסו למכשירים יותר ישנים. האם אני צריכה כאבל אחר מ-HDMI רגיל (אופטי??)? פרטים נוספים: הכניסות והיציאות בסאבוופר הן: החיבורים לרמקולים HDMI (TV(ARC)) HDMI (BD/DVD) Digital audio in (TV)opt1)+AUX (opt 2) בכללי אני מתכוונת להשתמש במערכת להקרנות במקרן אבל רוצה גם לשמוע בה מוסיקה. תודה מראש וברכות

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  6. Started by Jcs,

אז קראתי את הכתבה בעברית וזה נראה שווה והייתי רוצה לדעת עוד אש אני נכנס ל אתר הזה של WIRED NEWS ולא מוצא את זה איך נכנסים לכתבה ? :AR15: ???

7. יש לי סאבוופר ושני רמקולים שמחוברים אליו של COMION והם מחוברים אל היציאה האחורית של הכרטיס קול המובנה של הלוח.......ויש לי עוד יציאה קדמית איפה שהUSB הקידמי שמחוברת גם היא לכרטיס קול .......השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאה הקדמית עוד סאבוופר ושני רמקולים ושהם יעבדו באותו הספק ?

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by EyalOnn,

חבר שלי רוצה לקנות את המקרן הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר באותו תקציב, (7.5-7.8 אלף) http://www.projectorcentral.com/optoma_hd65_review.htm אשמח לתגובות מקצועיות בעניין

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by אוריפ,

http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html עפ"י YNET העדכון בגרסתו הסופית (לא בטא) יצא עוד כשבוע וחצי. אני ממליץ לחכות ורק אז להתקין. מיותר לציין שבניגוד לשאר תוספות העברית, עדכון זה אינו מסיר את האחריות.

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by J S Bach,

היי, אני הורדתי ASIO ורציתי לדעת מספר דברים בקשר להגדרת שבו: 1.מה הן ההגדרות הנחשבות לטובות ביותר? [bUFFER SIZE SAMPLES] וה-LATENCY SAMPLES OPTIONS האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב? 2.האם השיפור אמור להיות משמעותי עם ה-ASIO? ועכשיו לכ.קול: למוסיקה, מה עדיף: כ.קול מקצועי [כמו לדוגמה ה-Audiophile 192 או משהו בטווח מחיר זה] או כ.קול כמו ה-ASUS D2? בעיקרון כ.הקול הזה מסוגל לנגן קבצים באיכות של 192KHZ 24BIT, האם זה הבדל משמעותי באיכות מול 44.1KHZ 16BIT? בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  11. האם זה נכון שהחנות מוכרת שם את הגירסה האירופאית של Iriver H320 או שזה סתם שמועה??? אני מעוניין לקנות בחנות הזו ובודק אופציות..

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by Inter,

אז ככה יש לי בחדר מקום שניראה פשוט מיועד למסך כלשהו שאפילו יש מולו ספה נוחה ביותר... חשבתי להרכיב מקרן ולהקרין על אותו חלק של החדר כאשר אני מצרף אליו את המערכת שיש לי בחדר. אבל אבל אני לא בטוח שנושא הזה בגלל שאני לא מכיר כ"כ את המקרנים בארץ ואת המחירים שלהם, בדיפדוף קל בZAP ראיתי שיש מקרנים איכותיים לא יקרים לעומת מסכים הLCD 42" מה דעתכם ? מסך LCD או מקרן ?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  13. למשל sharpness - על כמה?noise reduction - מכוון אצלי על OFF אבל יש אפשרות ל - HIGH \ MEDIUM \ LOW mpeg noise reduction - אותם מצבים על מה לכוון אותם? יש בשלט אפשרות בשם theatre שמתי שאני לוחץ עליה זה עושה את המסך בצבע כהה ושאני עושה OFF חוזר להיות רגיל\בהיר יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה שמכוונת אצלי על CINEMA שזה 5.1 ערוצים , קיצר איך לכוון אותה?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by דודו לוי,

יש בכרטיס קול פונקציה של סטראיאו מיקס-מערבל סטריאו,אבל היא לא קייממת בכל כרטיס. ישנם כמה ניידים שאני בוחן לרכוש אותם: dell inspiron n4030.toshiba satellite c650-17w. Toshiba Satellite L505-13Z . Satellite C650-15L-TOSHIBA.האם הם מכילים את הפוקציה הנ"ל? בעיקרון האם כרטיס קול Intel High Definition Audio ,מכיל את הפונקציה של סטריאו מיקס?

15. שלום. אני מעונין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של עד 300 שקל, כאשר בשביל הSIBERIA V2 אני אחרוג קצת אולי. פתחתי נושא כי לא מצאתי על ה512 כמעט שום דעה כאן ולא השוואה בין השתיים. מה שחשוב לי באוזניות שיהיה כבל ארוך של לפחות 2.5 מטר, שיהיו נוחות מאוד ושהסאונד יוציא את המיטב (כמובן בהשוואה לאחרות בתקציב הזה, אני לא אודיופריק אבל דורש סאונד סביר) . האוזניות הן לשימוש ביתי ולכן גם הכבל הארוך לצפייה מהמיטה בסרטים, שמיעת מוזיקה וקצת משחקים (בעיקר UT 99 שאוזניות טובות יכולות לעזור). לצורך השוואה אני כרגע משתמש בJVC HAV570 כבר כמה שנים ובסה"כ הן סבבה בהשוואה למחיר הנמוך שבו נרכשו (85 ש"ח), אבל חשבתי שהגיע הזמן לשדרג בהתחשב בזה שציפוי הספוג מתפורר עלי. אני רוצה אוזניות סגורות שמקיפות את…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  16. שלום. אין לי ניסיון עם אוזניות אכותיות (לא יודע אם 500 /700 שח ליחידה.. ניתן להביא איכותי ,אפשרי גם מאמזון/בי2) ובכלל. שאלתי, האם באמת ניתן להנות עם אוזניות בצפייה בסרטים ויש גם באס מורגש ובכלל חווית שמיעה כמו מערכת רמקולים 1.5 למשל כמו ה-Logitech Z906 . מתלבט ,האם לקנות שני אוזניות או מערכת כמו Logitech Z906 (אני כרגע גר בשכרות,ובלי חשק להתחיל לתלות אותם או לחפש להם עכשיו מקום ) . בכל אופן, אם חווית השמע הרבה יותר טובה עם מערכת 1.5 .. אז כמובן אלך על זה . תודה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by Mr Gadget,

האם מישהו יודע איך משחזרים את Software Version שהגיע עם המכשיר(1.3) ולא 1.4 אחרי שעידכנתי

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, אני מחפש טלוויזיה לאמא שלי, לצפייה בהוט, 37 אינץ עד 2,000 ש"ח. לא חשוב לי שתהייה full hd ואני מעוניין בכניסת usb לצפייה בסרטים. במידה ואין טלוויזיה 37 טובה במחיר הזה, אתפשר על 32. תודה

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  19. Started by TRX IL,

מה דעתכם על הדגם הזה והאם שווה להפרד מ200 שקלים עבורו ( אין באפשרותי להזמין מחו"ל )

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by מכבי חיפה,

רצתי לנקות את המארז .. נתקתי כבלים בטעות, לא ידעת לחבר אותם אחרי זה, הדלקתי את המחשב ואין לי קול ..אני לא יודע לחבר אותם 7 כבלים ..מישהו יכול להגיד לי איך לחבר אותם?

21. Started by saturn,

שלום רב, אני מחפש נגן mp3 זיכרון 512מגה היתי רוצה לישמוע מה אתם ממליצים - אני חשב לקנות את זה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=67068319&Saletype=2&sog=C-MP3Player אם יש אותו למישהו רציתי לדעת איך הוא (או בסיגנון שלו empire וכו') ואם יש עליו שליטה בסיפריות מה דעתכם על: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=446&cID=100 (ביחד עם יו אס בי סטיק) או אולי: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=481&cID=100 ?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by Gil28,

לחיבור T260 לממיר הוט רק קוצה לראות טלויזיה במסך המחשב באיכות טובה (לא להקליט) נ.ב. משתמש בויסטה אולטימייט 64BIT ו-4GB זיכרון

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  23. יש לי את כרטיס הקול CREATIVE Audigy 2 Value, והייתי משתמש בלוח הבקרה שבא על הדיסק שלו, שמאפשר לשנות מצב נגינה (רוק, אלטרנטיבי וכו') של הקול ועוד כל מיני טוויקים. הבעיה היא שהדיסק נאבד, ובאתר של CREATIVE לא מאפשרים הורדה מלאה של הדיסק, רק הורדת עדכונים! או שאני לא עשיתי חיפוש טוב באתר שלהם. יש אולי תוכנות אחרות (טובות) שיכולות לבצע את אותם הפעולות? אולי אפילו מקור הורדה לדיסק של כרטיס הקול... תודה

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by borg,

למישהו יש את הכרטיס קול Audiotrak Prodigy 7.1? אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול הזה לכניסות של אוזניות ומיקרופון 3.5mm בחזית המארז. במידה וכן, האם חיבור של אוזניות מנתק באופן אוטומאטי את יציאות הרמקולים של הכרטיס? אם מישהו יודע, אז תציינו בבקשה לאיזה חיבור על הכרטיס קול צריך לחבר את ההכבלים של האוזניות והמיקרופון, ואיך קוראים לחיבורים האלה. במידה והכרטיס קול הזה לא תומך בחיבור לכניסות 3.5mm של אוזניות ומיקרופון בחזית המארז, אז אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס קול אחר ברמה שלו שכן תומך בזה.

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  25. ראיתי בZAP שהם עולים בסביבות ה2000 ש"ח באתר הרשמי של ALTEC זה 299$ ובדיוטיפרי 200$?!!??! הגיוני? ושווה ללכת על זה? http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1972&CategoryID=427&Page=1 ושאלה בקשר לH320...יש בו אפשרות לשעון מעורר עם שיר כלשהו? תודה עריכה: יש לי כרטיס קול SOUNDMAX שמובנה על לוח ROCKLAKE של INTEL אני יכול אולי להשקיע כמה מאות בשביל כרטיס קול נורמלי... תודה

• 10 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.