עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by telzur,

אילו רמקולים מומלצים יותר? מערכת רמקולים 5.1 Philips MMS460 או atp3 של altec lansing או משהו אחר עד 400 שקלים תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by LRa,

שלום, אני מחפש טלוויזיה לאמא שלי, לצפייה בהוט, 37 אינץ עד 2,000 ש"ח. לא חשוב לי שתהייה full hd ואני מעוניין בכניסת usb לצפייה בסרטים. במידה ואין טלוויזיה 37 טובה במחיר הזה, אתפשר על 32. תודה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  3. סביבות ה-150.. רצוי 2 רמקולים וסאב. יש משהו קצת יותר איכותי מהלוג'יטק R20? הצעות? תודה

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by Coca Cola,

http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2578&scat=292&tcat=33 או H10? המחיר קרוב בבאג יש גם X5L במחיר של 1800 אני לא חושב שאני אוכל לאסוף סכום כזה, לכן נשווה ביניהם מה טוב יותר? מבחינת מסך\סאונד?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  5. אני צריך עזרה די רצינית בתפעול שלו. קניתי אותו, באו להתקין לי אותו ביחד עם כל המערכת, נתנו לי הסבר חפיף והלכו. אני ממש אבל ממש לא מסתדר עם החוברת של המגבר הנ"ל. לא מצליח בכלל להיכנס לתפריט (OSD) הראשי של המגבר. ויש לי עוד שאלות. אשמח להתעייץ עם מישהו שיש לו את המגבר הנ"ל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  6. hay guys למזלי היתה לי אפשרות לבדוק באופן אישי 2 נגנים שאנשים מתלהבים מהם ,אולם התאכזבתי משניהם (בהתחשב במחיר המופקע שבו הם נימכרים בארץ) iriver 340 איטי בטרוף , הנשמה יוצאת עד שהוא מגיב חיסרון קריטי נוסף -רק 14 שעות עבודה (נכון שנתוני היצרן מדברים על 16 שעות אולם המציאות שונה . בנוסף ה-otg (חיבור ה-usb להתקנים חיצוניים ,כמו מצלמות ) הוא רק במהירות 1.1 שזה אומר שלוקח חצי שעה להעביר 1giga של כרטיס sd x5l otg בעייתי עם הרבה מצלמות בשוק (בעיקר עם canon) אם רוצים לחבר מיקרופון חיצוני חייבים לחבר מתאם מיוחד שמאריך את המכשיר בצורה קריטית ומסרבל את השימוש בו והחמור מכול לאחר מספר חודשים המגעים בין המכשיר לבין המתאם מתרופפים ואיכות ההקלטה ניפגמת שלא לדבר שהמתאם עלול ללכת ל…

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by e-d-a,

כמו שראיתם בכותרת היה לי Ipod mini שנגנב לא חשוב איך ולמה אבל עכשיו אני רוצה לקנות נגן באותו עלות פחות או יותר ובאותו גודל, אז ישר חשבתי על iriver h10 אבל בגלל שאני בצבא וממש לא מעודכן רוצה לדעת מה כדי ואם יש דברים חדשים (חוץ מה ipod nano). וגם רציתי לדעת אם יש עברית לiriver שזה ממש שניות לסדר את כל העברית על המכשיר כמו בi pod?

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by 10GaZ,

היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  9. מחליף את ה-z906 הזוועתיים (למוזיקה, למשחקים הם סבבה...). שוקל להשאיר את שניהם מחוברים

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by Martin,

קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק X530 וחיברתי אותם למחשב הבעיה עכשיו זה שרק 2 רמקולים עובדים וה3 האחרים לא... יש מצב שחסר לי דרייבר במחשב או משהו אחר שיכול להשפיע על זה?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  11. שלום, מצאתי בבית שני רמקולים (טובים) של מערכת סטריאו ישנה, וחשבתי אולי לחבר אותם למחשב במקום הרמקולים הדפוקים שסיפקו לי בחנות מחשבים. שתי שאלות: 1. יש לי כרטיס קול בסיסי מאוד. האם ברגע שאני אחבר רמקולים גדולים ואיכותיים יתחילו להישמע כל מיני עיוותים באיכות הסאונד? אני מתכוון ל-distortions, לדוגמא, שעד היום לא חוויתי. ידוע לי על אנשים אחרים שחיברו רמקולים כאלו למחשב, גם כן לכרטיס קול בסיסי, והאיכות סאונד אצלם טובה מאוד. 2. האם זה משנה אם אני מחבר מערכת סטריאו שלמה למחשב או רק רמקולים? אני מעוניין לתפעל את כל בקרת הסאונד מהמחשב, ואין לי טעם פרקטי להשתמש בכל המערכת. רק אם הדבר משנה את איכות הסאונד אני אשקול אותו. ושוב, זה חיבור רגיל לחלוטין של שני רמקולים בסטריאו, בלי ש…

12. Started by aviz,

האופציות שביינתים נראות לי מתאימות זה : Logitech LS21 Logitech S220 Creative SBS A300 Altec Lansing BXR1121 Altec Lansing BXR1221 אני לא כזה מבין ברמקולים אז אשמח להבין את ההבדלים בינהם ואת ההמלצות שלכם. יש לי עכשיו את ה Altec Lansing ATP 3 ואני ממש מבסוט מהם אז אני מחפש משהו בסגנון שלהם למחשב אחר שקניתי.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  13. Started by yaaemd,

שלום הלך לי הספק כח של הרמקולים (חוט נקרע, הלחמתי אותו כבר פעם אחת והוא נקרע שוב) יש למשהוא מושג איפה אפשר להשיג ספק מקביל (עדיף של חברה אחרת) מנסיון גם הספק של JBL spyro/creature מתאים

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  14. אני מחפש לקנות זוג רמקולים אחוריים לתלייה מהתקרה אבל בסכום של כ- 600 ש"ח וכמובן הכי איכותיים שאפשר . השאלה אם יש חיה כזאת ? תודה רבה

15. Started by KingYog,

יש מבצע על שתי ריסברים: TX-SR505E Onkyo http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590798 מחיר: 2380. DRA700S Denon http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=DRA%20700s מחיר: 2130. המבצע הוא עד סוף חודש ינואר. השימושים הם קולנוע ביתי, XBOX. אין לי עוד רמקולים, תאמת אין לי עוד סלון, הדירה עוד בתהלכי תכנון, אבל יהיה מקום לקולנוע ביתי מסודר, 5.1 והמיקום של הרמוקלים ישאף לאופטמלי. אני לא אודיופיל אז מה אתם אומרים על המחיר הזה? האם הריסברים האלה טובים? האם המחיר הזה טוב. בעקרון החלום הרטוב שלי זו מערכת קולנוע ביתי איכותי, "שירגשו את הסרט" וכמובן שהדבר אוטומטית ישפיע על משחקים בXBOX.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

ככה...יש לי מערת 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים לפי הבדיקה... אני צריך לקנפג את הרמקולים...כך שהאחוריים יהיו יותר חזקים...כי הם יותר מרוחקים ממני מהקדמיים... אני משתמש בדרייבר של הלוח אם...הכרטיס קול הוא ALC 850... איך אני יכול להגיע להדגרה הזאת?...או מה אני עושה..?

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by Lior4543,

שלום, קיבלתי מחבר שלי שני רמקולים דיי גדולים "בוקסות", יש להם רק שלושה חוטים בחיבורים שלהם אדום לבן וכסף, ויש לי סאב וופר שאני יכול לחבר לו רמקולים על בננות רגילות, השאלה שלי אם אני יכול לחבר בין הסאב וופר לרמקולים, או אם אין אפשרות.. אז תציעו משהו אחר.

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by reiematza,

יש לי רמקולים של מכונית ואני רוצה לחבר אותם למחשב אתם יכולים לתת לי עזרה כי אין לי מושג איך אני יכול לחבר את כולם(2 רמקולים או 4 כי אולי אני קונה עוד 2) ביחד שיצרו מערכת סטריופונית

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by liav12,

היי, שמתי לב שיש לי מהמחשב הקודם כרטיס קול PCI של איזו חברה מוזרה SWEEX, עם 5.1.... רציתי לדעת האם כדאי להרכיב אותו במקום ה OB הרגיל שיש לי..אם זה עדיף..ולא יהיו רעשים מוזרים כמו שיש לפעמים מהאון בורד...?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by Jcs,

אז קראתי את הכתבה בעברית וזה נראה שווה והייתי רוצה לדעת עוד אש אני נכנס ל אתר הזה של WIRED NEWS ולא מוצא את זה איך נכנסים לכתבה ? :AR15: ???

21. תקציב: 300-400 ש"ח אוזניות - אין העדפה... כדברי חבר שלי: שהדיסקים לא יקפצו בנסיעות, לא כרבים מהדיסקמנים שמפרסמים אנטי שוק גבוה אך הלכה למעשה קופצים בריצות נסיעות וכד', ווליום גבוה יחסית ואפשרות הרצה קדימה בשיר עצמו ובנוסף שמחירו יהיה בטווח הנ"ל ללא חשיבות לשם המותג. תרגום עבורכם: חוצץ נתונים גדול, נצילות גבוהה של האוזניות... וכן, כבר ניסיתי להסביר לחבר שלי את חשיבות המותג :-\ 10x!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  22. Started by talkfir,

ברשותי הנגן Sandisk 1GB Digital Audio Player הייתי מעוניין לדעת מהי צריכת ה mAh שלו? פשוט אני מעוניין לרכוש סוללות נטענות AAA בשבילו, וסתם מתחשק לי לדעת אם הוא יפעל יותר או פחות זמן מאשר כשהוא פועל עם סוללת אלקליין רגילה.. -מדוע לא רשום על סוללות האלקליין את ה mAh? וכמה הוא באמת? לAA/AAA? וכיצד ניתן לבדוק זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by shahar31,

החלטתי לקנות אוזניות ומגבר ב2500 שקל אני כבר סגור על הA900 אבל עדיין לא על מגבר חשבתי על הLD2 ++ אבל אין לי ממש משתמש בEBAY וזה קצת בעיה אז תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by bugosvi,

[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום חברים , אני מעונין לקנות טלויזיה לחדר השינה , מרחק הצפיה שלי הוא 2.8 מטר , איזה גודל מסך עלי לקנות ? אני אצפה בטלזווזיה רק בשכיבה , ובעיקר בחושך ....ויחובר אליה ממיר יס מקס טוטאל וסטרימר מעדיף אותה כמה שיותר דקה למרות שאני יודע שהתקציב שלי לא מאפשר לי את חוד החנית של הטכנולוגיה , התקציב המדובר הוא עד 2500 שקל[/t][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][…

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  25. חג שמח לכולם , אני לפני רכישת מסך LCD של סמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם . את המסך ראיתי בחנות ולא ראיתי איזה חיבורי כניסה\יציאה יש לו (הסטנדרטים) . 1) במחשב יש לי כרטיס מסך ספיר עם 2 יציאות DVI ו-SVIDEO .כרגע אני מחובר עם כבל SVIDEO ב-2 הכיוונים , אחד למחשב ואחד לטלוויזה ישנה אצלי בחדר. לאחר החלפת הטלוויזה , האם אני אצטרך לרכוש כבל עם קונקטור אחד HDMI (לטלוויזיה) וצד שני עם קונקטור DVI(למחשב) ? או שזה מסופק עם המסך ואם כן אז איזה אורך ? המחשב נמצא בחיווט של 7 מטר אורך כרגע כך שאצטרך כבל ארוך (אורך החיווט כולל מעבר בין הקירות בחדר) . 2) האם מהסיבה שבמחשב החיבור אצלי הוא DVI ולא HDMI , זה אומר שלא יעבור האודיו (של הסרט המשודר מהמחשב לדוגמא) , אל הרמקולים המובנים ב…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.