אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בהתקנת הדרייבר לכרטיס התבקשתי לבחור בין אפשרויות של "כמות" רמקולים: 2, 4, 5.1 ועוד משהו שאני לא זוכר. לפי מה שאני יודע יש לי זוג רמקולים רגילים, זולים ופשוטים- אז מה אני צריך לבחור?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
סןף-סוף החלטתי לקנות רמקולים וחשבת לקנות את הרמקולים האלה: LOGITECH Z-640 ועכשיו אני צריך את דעתכם בנוגע להם העם הם שווים 400 ש"ח (זה הסכום שאני יקנה אותם). נ.ב. אני שומע מוזיקה ואוהב סרטים, אז תגידו ותכתבו עם הם טובים לזה אני לא מחפש שלמות אלה תמורה לכסף. עם יש לכם הצעות אחרות לרמקולים טובים אז גם תכתבו אותם, התקציב שלי הוא מקסימום 500 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים!!!!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה רק מסוג פיליפס בגלל שלאבא שלי יש הנחה על המוצרים שלהם.. מה שאנחנו מחפשים זו טלוויזיה לסלון יחסית מואר ביום, לטווח של בערך 3.5 מטר. 55-60 אינץ' ועד 10,000 ש"ח אלה ההגבלות דרך אגב השימוש שלה יהיה בעיקר לראות סרטים, סדרות, ערוצי ספורט, אקסבוקס ולחבר את המחשב בשביל סרטים בHD.. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב קראתי קצת בפורום והבנתי נגיד שהטלוויזיות עם האנדרואיד על הפנים, שהסדרה 6000 של פיליפס לא משהו, ושב4K לא באמת רואים הבדל מFULL HD רגיל מ3-4 מטר.. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, כפי שכתוב בכותרת,אני מעוניין בהמלצות שלכם למגבר בשביל הAKG K601 שאני עומד לקנות. התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח אבל אם יש משהו זול ואיכותי שיסחוב את האוזניות כמו שצריך אני כמובן אעדיף את הזול. חו"ל לא בא בחשבון כי אני רוצה לשמוע את המגבר לפני הקניה. יד שניה אפשרי. תודה מראש, עמית
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי את הCX500 מאיביי ב18 דולר משתלם :] רק שהחיבור אל הוליום של אוזניות נדפק ולא היה מה לעשות איתן חזרתי לקודמות שהן של ראזאר גם הן נדפקו! היה לי את הסיינהייזר שמונה חודשים והזוג השני שנה+ עכשיו אין לי מושג על מה ללכת חשבתי לקנות עוד פעם את הCX500 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בצער רב וביגון קודר הלך לי השלט של המגבר מדגם eltax avr-250. שמעו, נראה לי בחיים לא הייתי מדוכא ככה, לאבד שלט של מגבר זה משהו קשה מאוד, במיוחד שהכפתור המסתובב שלו של הווליום, רק מגביר ולא מנמיך (אלא אם משחקים בזה דקות ארוכות). חפרתי אולי 5 שעות בגוגל לנסות למצוא את הקוד של המגבר הזה כדי שאוכל לפחות להתאים לו שלט אחר, אבל שום דבר! מצאתי בחו"ל שלטים חלופיים אבל ב-50 יורו ובלי משלוח לארץ. אני מתחנן, אם למישהו יש ב-מ-ק-ר-ה מגבר כזה עם שלט שעובד, בבקשה שיגיד לי, אפשר לעשות התאמה בין שלטים עם שלט אוניברסלי. אם יש אפשרות להתאים למגבר הזה שלט אוניברסלי, ללא השלט המקורי, וללא הקוד..בבקשה תגידו לי איך ואיזה שלטים תומכים בזה. אם יש לכם כל פתרון יצירתי אחר- אנא מכם שתפו אותי. ת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש אוזניות למחשב בעיקר למוסיקה איזה אוזניות מומלצות בתקציב של עד 200 שקל
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אני לקראת קניה של נגן חדש ושמתי לב שה independent שלו היא 16ohms ובאוזניות שיש לי כרגע היא 26ohm השאלה היא אם לא תהיה בעיה אני לא כלכך מבין בנושא אם לא תהיה בעיה מבחינת ההפרשים האלו שתבטא בווליום או משהו וההתלבטות אני מעוניין גם לקנות אוזניות חדשות ואני די מתלבט בין ה monster insparition ל bowers and wilkins p5 שניהן קורצות לי ועל הmonster לא מצאתי כמות מידע גדולה בקשר לטווח תדרים וכו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רכשתי את המסך 2007WFP והוא מדהים, בקרוב אני אקנה עוד ממיר לבחר אליו, מבחינת הוידאו אני מסודר כי יש בו כניסת קומפוזיט, אבל איזה פתרון יש לשמיעת האודיו? יש איזשהו מתאם שיאפר חיבור שלו לרמקולים רגילים למחשב או משהו בסגנון? או שאויל יותר משתלם כרטיס קול עם כניסות RCA? בקיצור, איך פותרים את הבעיה? תודה, אלון
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לישאול עם כדי לי ליקנות את הנגן הזה אני רוצה משהו עם עוצמה וחוסך בטריות אמרו לי שהוא נגן חסכן והוא גם מיתכבה אוטומטי אז כדי לי ליקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות שאוכל לעבוד איתן בשקט בסביבה רועשת. חשוב לי שאיכות השמיעה תהיה טובה, שלא יהיה צורך בשימוש במגבר חיצוני ושלא תהיה דליפת סאונד. מעדיף מסביב לאוזן ולא בתוך האוזן, אבל אם יש משהו ממש טוב בתוך במחיר אשמח לשמוע. תודה נעם
-
מצטער שהתבלבלתי בשאלה בת'רד על ה-iaudio . אז רציתי לשאול אם יש כיום נגן שמתעלה על הנגן הנ"ל אחרי שנתיים שהוא בשוק? (בדיוק קראתי את הכתבה היום). או בקיצור אני צריך נגן mp3 טוב בעל featur'ים רבים כמו ה-h-120 . קונה בקרוב. עוד משהו, לא מצאתי את ה- h-120 באתר הרשמי של iriver ,מוזר לא? בתודה איתי העילג
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש חזק 2.6 גיגה מהירות 800 באס ויש לי רמקולים של קריאטיב אינספייר 2.1 כולל סאב של מערכת סטראו ?עשיתי קומבינה וחיברתי סאב של מערכת 80 וואט RMS ליציאת חוטים של הרמקול של הסאב של הקריאטיב (כי כששמעו באסים הוא היה מקרטע) עכשיו שומעים באסים וכל החדר זז. השאלה שלי היא כרגע יש לי כרטיס קול קריאטיב value 5.1 אם אני יחליף לאודיגי 2 אני ישמע יותר צלול וברור את המוסיקה (בעיקר מוסיקה ומשחקים)? האם זה שווה את הכסף או שאני ישאר אם הכרטיס שלי? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי לכולם. לאחרונה רכשתי מסך LCD ומשום מה אני לא מצליח לחברו למערכת. ברסיבר אין HDMI ולכן האופציה היחידה לחבר זה עם הכניסות אדום-לבן (AV). אז הוצאתי מהטלוויזיה אדום לבן וחיברתי לכניסה של TV SOUND ברסיבר. אבל אין שמע !!! יש למישהו פתרון ? (חשוב לציין שחיברתי כך גם בעבר לטלוויזיה ישנה ועבד מצויין, כמו כן בדקתי כבלים שונים וחיבורים שונים ואין איתם בעיות) תודה לכולם !!
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אם אני צורב קבצי MKV למשל the.fifth.element.1997.remastered.edition.1080p.bluray.x264-wpi האם אני אשמע 5.1 מהרמקולים ? או קובץ מסוג כזה iguana-simpsons.1080p.5.1 שהוא WMV ואיך אני צורב אותם ?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות אוזניות שהשימוש העיקרי שלהן יהיה במחשב, ושימוש נוסף שארצה לעשות בהם יהיה עם הטלפון הסלולרי שלי. התקציב שלי כרגע הוא בסביבות ה-400 ש"ח. מה שחשוב לי באוזניות זה כמובן הסאונד, אך גם מאוד חשוב לי העניין של הנוחות, גם באוזניים וגם בראש (אה, שכחתי להגיד שאני לא מעוניין באוזניות IN EAR או כפתור). אני שוקל לקנות את AKG K518, אני יודע שהסאונד שלהן מצויין, אך שמעתי שהן טיפה לוחצות וזה גורם לי לחשוש לקנות אותן. אפשרות נוספת לקנייה הוא Sennheiser HD205, שגם שם אני יודע שהסאונד מעולה ושהן יותר נוחות על הראש. דבר נוסף שיכול להיות יתרון עבורי באוזניות (אך לא חובה) הוא שיהיו כפתורים בכבל להחלשה\הגברת הסאונד או העברת שירים בסלולרי. אשמח לשמוע דעות בנוגע לאוזניות שרש…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום!! מישהו מכיר חנות בבוסטון או רשת חנויות שיש לה סניף בבוסטון בה ניתן לקנות את המובו2? זה דיי דחוף.. אני נוסע עוד שבוע... תודה..
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רדיו טייפ ברכב והגעתי למסקנה שהוא לא שימושי כי אני ממש לא משתמש בקלטות. אז חשבתי להחליף אותו ברדיו דיסק חדש או בנגן MP3 חדש. אז השאלה שלי היא מה עדיף לי? רדיו דיסק שקורא MP3 שאני יוכל להשמיע דרכו דיסקים שצרבתי. או להשאיר את הטייפ ולקנות MP3 שיתחבר אליו עם הקלטת המיוחדת הזאת. הבעיה היא שזה מאוד מסורבל ואני לא יודע אם איכות השירים תישאר. מה אתם ממליצים? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה לקנות רמקולים שהיו שווים את המחיר (300-350) שזה יהיה 2 רמקולים וסאב. אפשר המלצות לדגמים כלשהם ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אוזניות, התקציב יהיה עד 2000 ש"ח. המוזיקה המיועדת היא המון אלקטרו ושחורה, לכן חשוב מאוד באס איכותי. חשוב שיהיו נוחות לשימוש של שעתיים ברציפות (מכון וריצות). האוזניות יירכשו מהארץ. אשמח להמלצות וקישורים לביקורות! תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מוערכת סטריאו שאני מפרק לצורך מודינג עכשיו אני רוצה לחבר למחשב את שני הרמקולים של המערכת... שאלה ראשונה היא האם חיבור ישיר של הרמקולים יכול לעשות איזשהו נזק למחשב או לרמקולים. שאלה שניה איך אני יכול להגביר אותם כדי לשמוע בעוצה נורמלית... הרמקולים הם 100W כל אחד
-
- 13 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
זה בא אם דרייבר CMI USB 106 SOUND CONFIG אני שומע הכל חוץ מה SUBWOOFER מישו יודע מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון עלתה לי דילמה לגבי רמקולים וקולנוע ביתי: מה עדיף לקנות, מערכת סטליטים שכוללת: סאבוופר ושני רמקולים ב 700 שקל,של חברה מכובדת יחסית כמו ALTEC LANSING או LOGITECH. או מערכת שכוללת: שני רמקולים רצפתיים ומגבר, של חברת מדבקה. לא להציע בבקשה לקנות יד שנייה, אני לא מחפש כאן הצעה לרמקולים , זו שאלה כללית.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-