עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idodi10,

שלום, יש לי נגן MP3 של fuji דגם FMP3R-256 ואני מחפש לו עדכון גרסה. למישהו יש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  2. ראיתי שהוא שולח לישראל, ומעניין אותי לדעת מה איכות השירות שלהם, והאם כדאי להזמין. תודה לעונים!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by חן מ,

שלום לכולם קניתי אוזניות מדגם LX-3000.עד לפני כמה זמן הם עבדו בסדר גמור והכל היה בסדר לפני כמה ימים הם התחילו לעשות בעיה.הבעייה היא שאני יכול לשמוע את מי שאני מדבר איתו,אבל אני לא יכול לדבר איתו,זאת אומרת אני לא יכול להוציא צלילים מהמיקרופון.בנוסף המיקרופון עושה רעשים כאלה מוזרים מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  4. קניתי את הJBL Creature II כמו שרובכם המלצתם לי ויש לי צליל לא נקי בכלל אני מגביר את העוצמה ואני שומע כמו חרא למה זה לעוד מישהו שיש לו את הרמקולים האלה זה קרה? אם זה קרה לעוד מישהו בבקשה תגידו לי זה חשובב מאוודדד אם למישהו יש את הרמקולים והוא שומע ממש טוב בעוצמה גבוהה שיגיד זה ממש ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by yuval_cohen,

מישהו מכיר תוכנה פשוטה יחסית ובעלת ביצועים טובים כדי ליצור טראנסים/מיקסים? תודה

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by ObakeFilter,

ברכות, אנחנו מחפשים בנרות מסך חדש לסלון שלנו שיחליף את הטושיבה המקרטעת שלנו. חובה שיהיה מסך LED (מזכוכית), יכלול כניסת USB שתתמוך בסרטי וידאו (כניסה לדיסק קשיח חיצוני - רשות), שגודלו יהיה 47 אינץ' וינוע סביב המחיר 5,000 - 8,000. יש המלצות מלומדות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by DakloN,

אני מתכוון למכור את הכרטיס קול שלי , (X-Fi Elite Pro), אשר מיועד יותר למשחקים.. אני רוצה משהו שיתן לי ביצועים יותר טובים במוסיקה, יש לי מערכת רצינית ואני ירגיש בהבדל.. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  8. היי, יש לי שאלה ואני מקווה שתוכלו לענות לי רציתי לדעת אם יש רכיב שמתחבר למחשב ושדר אלחוטית למערכת (רכיב שיחובר פיזית למגבר ויקלוט) אני מאמין שיש כזה דבר אז אם אתם מכירים ותוכלו לשלוח לי לינקים או המלצות וכו' יהיה נחמד תודה.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  9. קניתי לוח ראשי של gigabyet זה הלוח: http://www.giga-byte.com/products/8pe667pro.htm על הלוח יש כרטיס קול תומך 5.1 רמקולים : Realtek ALC650 מה אתם אומרים עליו? זה שווה משו או שיותר כדאי להשקיע בכרטיס קול חדש? וגם תגידו מה דעתכם כללי על הלוח

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by gilka,

funny video clip

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש טלוויזיית 32 אינץ' LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. אף פעם לא התעסקתי עם טלוויזיות LCD ולכן אין לי כיוון. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-HTPC ורוב הזמן תשמש כטלוויזיה רגילה. חשוב לי מאוד הגודל של הטלוויזיה! הגובה המקסימלי הוא 80 ס"מ, רוחב מקסימלי 60-62 ס"מ. הטלוויזיה בקישור למטה מתאימה בול בגודל שלה לרהיטים בסלון, השאלה היא האם היא איכותית מספיק? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=FX32LC&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=350&aff=Zap באתר החנות כתוב "רזולוציית PC מקס' 1024x768/60Hz" - מה זה אומר לגבי שימוש בטלוויזיה כמסך מחשב? האם זה אומר שלא אוכל להנות מרזולוצייה ביחד של 16:9 בגלישה באינטרנט או צפייה בסרטים דרך המחשב? הצעות, הערות, תגובות - הכל מתקבל. 7000 ש"ח ומידו…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס TV אבל יש לי כמה שאלות: אם אני קונה את הכרטיס הזה אני יכול לחבר אליו כבלים ולראות TV ? הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-226604231.JPG אם צריך עוד משהו תגידו...

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by blancman,

שלום, אני מעוניין לקנות דיבורית איכותית לאנדרואיד שתשמש גם למוזיקה. כרגע יש לי אוזניות AKG K324P ובגדול אני די מרוצה מהאיכות סאונד שלהן, מה גם שהן אמינות מאוד (יש לי אותן מתחילת 2008). העניין הוא שאני מחפש אוזניות מהסוג הזה עם מיקרופון מובנה לשיחות. יש בינתיים כמה דגמים שאני מתלבט לגביהם: סנהייזר CX275 קריאייטיב EP630I סאונד מג'יק MP21 BRAINWAVZ M4 כל הדגמים הנ"ל נמצאים בטווח של 20-50$. כמובן שאם יש דגמים איכותיים יותר בטווח מחירים הזה, אשמח אם תספרו לי אודה לכל מי שימליץ לי גם על חנות מומלצת לקנות אוזניות אונליין (מעבר לאיביי כמובן)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by zzz727,

קניתי mp3 פשוט של חברת yepo וכשאני מחבר אותו כשהוא כבוי אז המחשב לא מגיב ושה-mp3 דלוק המחשב נתקע לכמה שניות ומשתחרר ככה כל הזמן ובנוסף משום מה המחשב מנתק את החייגן של האינטרנט ולא מצליח להתחבר כאילו ניתקתי או שיניתי את ההגדרות של המודם.. החלפתי את ה mp3 והכבל והבעיה נשארה,ד"א ב Mp3 יש שני שירים ושומעים אותם טוב. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  15. אילו אוזניות יותר טובות? JBL 220 reference Shure SE102 טיפה דחוף לי משום שאני רוצה לבצע את הרכישה בבאג במסגרת המבצע, במידה והshure טובים יותר. ואם כבר מדברים, אשמח אם מישהו מבקעת אונו רוצה לרכוש את האוזניה או כל אחד מן המוצרים שעולה 400 שקל במסגרת 1+1 (ולשלם 200) תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  16. שלום כולם. ברשותי מערכת רמקולים + סאבוופר של Creative. המערכת די ישנה אבל היא משרתת אותי כשורה מספר שנים. אתמול שמתי לב שהווליום של הרמקול השמאלי-קדמי ממש חרישי לעומת הווליום של כל הרמקולים האחרים. המוזר הוא שכשאני פותח וסוגר את הרמקולים, עוצמת הווליום של הרמקול תקינה לזמן מה אך לבסוף נהפך שוב לכמעט בלתי-נשמע. בדקתי את החיבורים, הכנסתי והוצאתי ואני עדיין נתקל בבעיה. הדרייברים של כרטיס הקול מעודכנים. האם הסימפטום ידוע? האם אפשר לתקן? תודה בהקדם לכל המגיבים.

17. הי! יוני(Jim) ביקש ממני לשאול אתכם,אנשי הפורום הנחמדים, האם זה נכון של-NAD יש בעיה רצינית הכל מה שקשור לאמינות של המוצרים שלהם? הוא ראה ליד המלון שלו(בחו"ל) באיזה חנות חיסול מלאי של CDP'S שלהם ולפני שהוא קונה הוא רצה שאני אשאל אם זה נכון שיש להם היסטוריה של בעיות אמינות? כי הוא אומר שהם איכותיים בצורה מדהימה והוא רוצה להיות בטוח בנוגע לחיי המוצר לפני שהוא קונה בחו"ל ובכך מבטל את האחריות... תודה . ולא מדובר פה על דגם ספציפי אלא באופן כללי...

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by Hzur,

ככה.... יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1 בחדר שמגיעה עם הדיוידי והמגבר בתוכו של VERTEX שקיבלתי במתנה.... תכ'לס היא לא רעה בכלל אבל אני חושב לקנות משהו קצת יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה שיהיה אפשר לשמוע הכל דרך המערכת(גם את המחשב, הממיר של הכבלים, ועוד חיבור של הפלייסטיישן....) כרגע יש לי בה רק 2 Line in ככה שאני צריך להחליף כל פעם.... בהתחלה חשבתי לקנות רסיבר ורמקולים נטו, דיוידי אני לא צריך כי גם ככה אני לא משתמש בו... רק רואה סרטים מהמחשב ויש לי יציאה לLCD ככה שאין בעיה.... אבל ממה שקראתי רסיבר ורמקולים איכותיים זה סיפר לא זול בכלל ואני מעוניין להשקיע באיזור ה 1500 או אפילו 2000 אם זה יצדיק לסאונד בחדר ובמחירים האלה לא בטוח בכלל שאני ישפר בהרבה את המערכת סאונד שיש לי עכשיו…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  19. מחפש רמקולים ניידים לפלאפון ולאייפוד בעד 200 שח אני שומע רוק, רוק כבד, מוסיקה שחורה, אלקטרונית והיפ הופ ישראלי. אני צריך לפחות 12 עות סוללה עדיפות לסטריאו (זוג) ואני צריך משהו חזק יחסית. חשבתי על משהו כמו xmini max 2.0 או משהו כזה אפשר גם תיפה גדולים יותר מה שחשוב לי בעיקר זה כניסת 3.5. חוץ מזה אני צריך רמקולים חדשים למחשב 2.1 עם הספק של 100W לפחות בעד 550 שח עם חריגה של 50 שח רק אם זה שווה את זה. ואני צריך חוות דעת על כרטיסי קול של עד 370 שח חשבתי על זה asus xonar D1 dolby home theater 7.1 שיתחבר גם פעם בלמערכת 5.0 שנמצאת בחדר המקביל ולרמקולים שתציאו לי תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לאור הblack friday החלטתי לקנות אוזניות at m50 ,כ.ק ורמקולים. השימושים רוק ולפעמים מזרחית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האם האוזניות האלא תומכות בA2dp בלבד? או שגם בעוד תקנים?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by syclla,

שלום יש לי מסך עם רמקולים מובנים.. היום חיברתי רמקולים חיצוניים שלוחניים (2.0) ולמרות שהם מופיעים כפועלים לא שומעים כלום והרמקולים במסך פועלים כרגל.. הבנתי שאני צריך להגדיר את זה איכשהו ולבטל את הרמקולים של המסך.. איך אני עושה את זה?? מה עליי לעשותתת? תודהה רבה בבקשה כמה שיותר מהר אני משתוקק להפעילם

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  23. אולי משהו יוכל לעזור לי בבקרה של השמע של ווינדוס xp יש שמה balance ימין ושמאל אני רוצה לבדוק תוך כדי נגון השיר הבעיה שברגע שאני מעביר ימין או שמאל הווליום יורד אוטומטית במכה אחת עד 0 בווינאמפ החופשי שאני מעביר בבלנס לימין עד הסוף אז עדיין שומעים חלש בשמאל . כנ"ל לימין. הjetaoudio יש לו בקרה בדיוק כמו בקרת שמע של ווינדוס ושם קורה לי אותו דבר ברגע שאני מעביר לימין או שמאל הווליום יורד עד 0 ממש. תאמת אני לא קפדן כל כך(רק לפעמים) הורדתי את music match וחיפשתי שמה בלנס ולא מצאתי אני מקווה שאחד ימצא לי פתרון או יביא קשור לנגן מדיה ברמה עם בלנס מוחלט לא כמו ווינאמפ(החופשי) שלא עושה בלנס עד הסוף ומכאן החשש לפגיעה בסטריאו של השירים תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by fushu87,

שלום. אחרי 7 שנים של שרות הרמקולים שלי M2600 של creative, נשברו. עכשיו אני מחפש רמקולים חדשים, השמח להמלצות לרמקולים של 2.1, בטווח מחירים 250-350. השמח לדעה על מספר רמקולים שמתי עין עליהם: microlab M-700 FC330 Altec Lansing VS4621 Logitech Z323 Creative Inspire T3130 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by artifakt,

שלום אני מחפש רמקולים חדשים ואיכותיים אז חשבתי ללכת על הדגם הזה.לאחי יש את הדגם L3500 והם מעולים!!! אז חיפשתי אם עדיין מוכרים אותם ומסתבר שלא , נתקלתי בדגם החדש והמשופר http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14097 מה אתם אומרים?מתי הוא יגיע?כמה הוא יעלה?איך האיכות שלו?הוא למחשב רגיל? תודה מראש לעוזרים artifakt

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.