אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ככה, יש לי פה טלויזיה קצת ישנה, ומאחורה יש לה רק חיבור קוואקס[אם אני כותב נכון, הכוונה היא לחיבור של הכבלים] ועוד חיבור של 21 פינים. יש לי פה כבל שממיר מהחיבור של ה21 פינים ל3 בננות האלה...צהוב לבן ואדום. יש לי גם כבל שמתחבר ליציאה של הכרטיס מסך, הtvout[זה שדומה לPS/2] והצד השני שלו הוא הנקבה של החיבור הצהוב.. אז אחרי התיאור המסורבל, אם היתה מצלמה אני חושב שהיה יותר טוב, חיברתי את הכבלים אחד לשני, והטלויזיה לא מציגה את המחשב..חיפשתי כל מיני דברים בדריבר של הכרטיס מסך, וכל מה שניסיתי שם לא עבד.. למישהו יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא יודע איזה אבל יש לי תיאור וגם כמה רעיונות. אני צריך שהאוזניות יהיו Closed כאילו שיהיה את הספוג הזה מסביב לאוזן כמו באוזניות מקצועיות אבל שלא יהיה יותר מדי גדולות ומסורבלות כאילו שאני יוכל להסתובב איתם ברחוב בלי להיות מגוחך :. והכי הכי חשוב שיהיה להם צליל טוב. יש לי כמה רעיונות: 1. sennheiser PX-200 http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/px200.htm 2. sennheiser HD-212 PRO http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/212.htm אז דבר ראשון מה אתם חושבים על האוזניות האלה ודבר שני אם הם לא נראות לכם אז תציעו לי דברים אחרים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל אני חייב לשאול מה קורה בעצם בזמן ההגנה ואחרי ה25 דקות
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ראיתי בZAP שהם עולים בסביבות ה2000 ש"ח באתר הרשמי של ALTEC זה 299$ ובדיוטיפרי 200$?!!??! הגיוני? ושווה ללכת על זה? http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1972&CategoryID=427&Page=1 ושאלה בקשר לH320...יש בו אפשרות לשעון מעורר עם שיר כלשהו? תודה עריכה: יש לי כרטיס קול SOUNDMAX שמובנה על לוח ROCKLAKE של INTEL אני יכול אולי להשקיע כמה מאות בשביל כרטיס קול נורמלי... תודה
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני קונה עוד חודשיים DVD פייוניר DV366 ואני מעוניין לקנות רמקולים בשביל לשמוע סראוונד איכותי. איזה רמקולים הכי מומלצים מבחינת מחר ביצועים?
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מרחק הצפייה הוא 2 מטר . עם חיבור USB במקרה של הורדות של סרטים וסדרות למחשב והרצה לצפות בסלון . 9:16 . האורך המקסימלי הוא כ70-73 סנטימטרים
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל מוסיקה מהמחשב בזמן השיר יש פצפוצים כאלה שנשמעים בעיקר בקטעים של הבסים יש לי WMP אז חשבתי שזה התוכנה אז הפעלתי תשירים עם תוכנה אחרת BS PLAYER וגם שם פחות אמנם אבל גם יש חשבתי שאולי אלה הרמקולים אבל החלפתי רמקולים וגם שם זה מופיע וחשבתי שזה אולי הקובץ של השיר אבל זה בכל השירים ככה וכשאני מפעיל את הקבצים בMP3 שלי אני לא שומע אותם אז מכאן אני חושב שזה הבעיה במחשב למישהו יש פתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי באייבורי את ה-SOLO6C. הכל עבד מצויין עד אתמול, פתאום הם הפסיקו לעבוד. החליפו לי אותם לחדשים, ובחדשים יש בעיה אחרת שלא הייתה בקודמים שנוצרים עיוותים בסאונד, במיוחד עם באסים, אך גם לא בעוצמה חזקה במיוחד (גם בחצי מהעוצמה המקסימלית). כתבתי לאייבורי והתייעצתי איתם מה לעשות. לזכותם של אייבורי ייאמר שחזרו אלי מהר מאוד והציעו לי להחליף לזוג נוסף של SOLO6C או לדגם אחר וכאן ההתלבטות שלי. הרמקולים הקודמים שלי (כרגע אני משתמשת בהם במקום ה-SOLO6C התקולים) הם Altec Lansing FX 6021. האם להישאר עם ה-FX 6021 או להחליף לדגם אחר? אם להחליף אז האם לקחת זוג SOLO6C שלישי או לקחת רמקולים אחרים באותו טווח מחירים (+- 100-200 ש"ח)? האם יש רמקולים אחרים מומלצים בטווח המחירים…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=LTSCAK520 תראו אותה נראת מעולה ונראה שהיא חזרה מאוד לפי הנתונים שלה עכשיו זה שווה לי או לא היא מהתצוגה ואני לא ממש אוהב לקנות מתצוגה אחרי שנוגעים בדברים מלא פעמיים... קחצר מה דעתכם? אני גם קונה טלויזיה חדשה איזה לקנות? משהו עד 1000 ש"ח :-\
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי טלויזיה LCD 32 ואני משתמש במחשב להרצת סרטים, כרגע אני עושה זאת באמצעות חיבור חוטי HDMI רציתי לדעת כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב בחיבור אלחוטי לצפיה בזמן אמת ברזולוציה טובה, אם זה אפשרי. המחשב הוא מחשב נייד עם חיבור רשת אלחוטית מובנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב מבין 2 הכרטיסי קול האלה creative x - fi elite pro לבין creative e mu 1812 כי קראתי מאמר שאמר שהרמקולים creative gigaworks s750 מנוצלים הכי טוב עם creative e mu 1812 אבל תאריך הכתבה הוא לפני יותר מחצי שנה לפני שיצא הכרטיס קול של creative x -fi.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH עד 200 שקל - עם כפתורי שליטה על הוויליום והעברת שירים. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במחשבים ובכל הנושא הזה. אני בדיוק מתכנן לרכוש מחשב חדש - עוד השבוע. משהו בסיסי שלא יעבור את ה-2000 ש"ח. והכי הכי חשוב זה שתהיה לי שמיעה איכותית וטובה - מבחינתי שתהיה הכי טובה שיש ! שברתי את הראש בפוסט שפרסמתי בבקשה שלי להמלצה על מפרט באותו נושא. עד שהבנתי שבנושא הזה מתעסקים בזה יותר ומבינים בזה. אז בגדול השאלה שלי מתוך כל השאלות שמלוות עם אותה השאלה היא בעצם - איך אני עושה את זה שיהיה לי את השמיעה הכי טובה שקיימת. ?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למוזיקה בעיקר, התקציב הוא עד 170 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבא שלי מחפש מקרן כדי להשתמש בו להרצאות. הבחור שאחראי על עניינים כאלה אצלו בעבודה הציע לו לקנות את Sanyo PLCXE33 במחיר של כ-3500 ש"ח. אני לא ממש מבין כלום במקרנים, אני רק יודע שמנורות עולות הרבה כסף, וזהו. בנוסף, היינו רוצים להשתמש במקרן כדי לצפות במשחקי כדורגל אצלנו בבית, ע"י זה שנתלה אותו באיזה מקום קבוע, ונחבר אליו את הממיר של YES. אנחנו לא מתכוונים לראות תכני HD או משהו מתוחכם מדי - רק דרך לראות את המשחקים על מסך גדול יותר. אז בקיצור - מה דעתכם הכללית על המקרן? האם הוא יתאים למשימות שיועדו לו? והאם יש אופציות אחרות, טובות יותר - או זולות יותר? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים מתוצרת 2 חברות שונות. מפאת מחסור במקום בחדר אני שוקל להשתמש ברמקולים מדפיים קטנים עם התנגדות 8 OHAM לשם תיפקוד כרמקולים קידמיים. עבור ה-CENTER" " אני חושב להשתמש ברמקול סנטר מתוצרת אותה החברה של הרמקולים הקידמיים עם התנגדות 8 OHAM . לשם תיפקוד כרמקולים אחוריים אני מיתכוון להשתמש ברמקולים מתוצרת חברה אחרת , שהם גם מדפיים ,אולם הם גדולים יותר ובעלי התנגדות נמוכה יותר של 6 ohm. להלן הנתונים הטכניים : קידמיים : Technics model sb-s29 IMPEDANCE 8 OHAM INPUT 80W MUSIC / 40W din סנטר : Sb-c22 Technics model Input 160w /80w din אחוריים : Yamaha Model ns-e55 6 ohm Nominal input 50w Maximum input 150wattes השימוש הוא לצורך מערכת 5.1 בחיבור לרסיבר הרמן קרדון…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאימי מערכת סטריאו מתנה, לשים לה אותה במטבח. זה מטבח שמחובר עם הסלון, המטבח בערך 25 מטר והסלון עוד בערך 60 מטר, ודבר בעייתי נוסף, שעקב מגבלת מקום נאלץ לשים את המערכת והרמקולים מעל הארונות מטבח בגובה של בערך חצי מטר מהתקרה. דבר אחרון שעדיך שיהיה שלט. התקציב הוא עד 1500 ש"ח, אני יודע שזה לא הרבה, אבל אני מעוניין בהכי הרבה שנחתן לקנות במחיר(כמובן גם יד 2 בא בחשבון). תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
זהו! חזרתי היום מחו"ל מטיול קצר ובאמתחתי ה-LOGITECH Z560 לאחר שהערמתי על פקידי המכס המנומנמים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך הרמקולים האלו? ראיתי גם שמהסאב יוצאים שני כבלים עם בננות לאן אני אמור לחבר אותם? מה גם שכרטיס הקול שלי הוא זה שבא על הלוח אם(VAX של ג'יגבייט)-איך הוא? מה יתן כרטיס כל איכותי בהשוואה לשמיעה כיום?(אם אפשר גם המלצות על כרטיסי קול אני אשמח מאוד,משהו בסביבות 500 ש"ח) ועוד משהו-אני לא יודע אם אני צריך(לפחות כיום) 4 רמקולים אז האם ישנה אפשרות לחבר רק שניים(האפשרות קיימת הכוונה שלי מה זה נותן או מזיק)? אם מישהו גם יוכל להסביר לי איך אני מצרף תמונות לפורום הזה אז אני אשלח כי אני לא מוצא פה איך עושים את זה. בתודה מראש ,פרודו.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
http://www.mp3shopping.com/english/sm-200c.htm הוא מוכר לי אותו ב150 ש"ח. מה דעתכם נראה טוב... אבל אני לא ממש מבין בזה. בבקשה תעזרו ותגיבו כמה שיותר מהר... כדי שאני יתן לו תשובה. תודה
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חוסר ידע ואני צריך את עזרתכם... תוך שבועיים אני קונה מחשב HTPC בעל כרטיס 2600XT עם מתאם DVI / HDMI - כולל העברת סאונד. בנוסף יהיה לי כרטיס TV מסוג PVR - 150. אני מעוניין לקנות LCD שישמש לצורכי אינטרנט אפליקציות שונות במחשב וכמובן לצפייה (ב YES) בסרטי DVD ותכני HD (שירדו מהאינטרנט בעיקר). מרחק הישיבה הוא כ 2.5 מטר. מספר שאלות: 1. איזה גודל מסך LCD מומלץ למרחק כזה? 2. יש לי רסיבר עם כניסה אופטית. איזה לוח אם כדאי לקחת שיש לו חיבור אופטי בכרטיס קול המובנה? 3. את כרטיס ה TV אני מחבר ישירות לממיר לצורכי ההקלטה ולא ל LCD נכון? 4. מה זה אומר HD READY? בחלק מהדגמים ראיתי תמיכה ב 1080i ובחלק 1080p. מה זה אומר? 5.וכמובן איזה LCD יתאים לי לצרכים של מחשב וצפייה? תו…
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שימושים בעיקר למוסיקה, טרקים למיניהם ולכל סגנונות המוזיקה. מצאתי 3 עיקריים שאני מתלבט ביניהם: מצאתי PHILIPS SPA5300 בוואלה ב- 300 ש"ח-> http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MFSPA5300 Altec Lansing VS2421 גם בסביבות ה 300-350 ->http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=691670 או SONICGEAR EVO7 שטיפה חורגים לי מהמחיר בגלל משלוח 360-400 -> http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDSONICGEAREVO7 החדר קטן, 3.6x1.5 חשובה לי איכות שמע, באס איכותי שלא מזייף, וכמובן אם הרמקול לא יתפוס חלק נכבס מהשולחן זה יהיה נחמד (תמיד אפשר לשים את הסאבופר על הריצפה) פנוי להצעות אחרות, תודה לעוזרים ד"א, עקב המבצעים בבאג, אולי עדיף לי להביא אוזניות? AKG K518 שמע…
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
[h=1]שלום קניתי היום מסך טלוויזה של פאנסוניק וראיתי אותו והחלטתי לקחת אותו.[/h] אני צריך לקבל אותו במשלוח הביתה וראיתי שהדגם טיפה שונה ואני לא מצליח להבין מה הבדל בין 2 הדגמים. [h=1]Panasonic Full HD LED TH-L42E5[/h]VS [h=1]Panasonic Full HD LED TH-L42E5M[/h] בבקשה תעזרו לי להבין מה הבדל בניהם...
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום. אין לי ניסיון עם אוזניות אכותיות (לא יודע אם 500 /700 שח ליחידה.. ניתן להביא איכותי ,אפשרי גם מאמזון/בי2) ובכלל. שאלתי, האם באמת ניתן להנות עם אוזניות בצפייה בסרטים ויש גם באס מורגש ובכלל חווית שמיעה כמו מערכת רמקולים 1.5 למשל כמו ה-Logitech Z906 . מתלבט ,האם לקנות שני אוזניות או מערכת כמו Logitech Z906 (אני כרגע גר בשכרות,ובלי חשק להתחיל לתלות אותם או לחפש להם עכשיו מקום ) . בכל אופן, אם חווית השמע הרבה יותר טובה עם מערכת 1.5 .. אז כמובן אלך על זה . תודה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש משהו שרוצה למכור מגבר דגם Onkyo TX DS575 5.1 במחיר 1400 במצב מעולה http://audio-database.com/ONKYO/amp/tx-ds575-e.html סאב אקטיבי-600 Onkyo -100w
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-