עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by KarmaComa,

אני שוקל לקנות רמקולים 4.1 לכרטיס אודיג'י. ממה שראיתי רמקולים 4.1 (קריאטיב, לוג'יטק) מתחברים לכרטיס בשני חיבורים - זוג הערוצים הקדמי וזוג הערוצים האחורי מאיפה מגיע המידע של ערוץ הסאב? או תקנו אותי אם אני טועה. במערכות 5.1 יש חיבור נוסף משותף לסנטר וסאב ואז מקבלים DD מה שאני לא מבין למה הויתור על הסנטר צריך לגרור גם ויתור על הסאב. איך אפשר לשמוע משהו דמוי DD רק שערוץ הסנטר יחולק לזוג הקדמי?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  2. Started by zabal12,

שלום ! אני מחפש אוזניות למשחקים + מיקרופון תקציב עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  3. שלום. בשעה טובה עובר לבית חדש ורציתי לצ'פר את עצמי במערכת קולנוע פרטית. אני מוכן להשקיע עד 12000 במשך השנה הקרובה. אז מה בעצם אני צריך? 1. טלויזית LCD 2. רסיבר 3. רמקולים 4. מחשב נראה לי שבזאת סיכמתי את כל רכיבי מערכת הקולנוע הביתית לא? (DVD כבר לא נראה לי כלכך חשוב כשיש מחשב HTPC לא?). מה אני רוצה ממכם? הצעות לכל רכיב כך שלא יחצה את הסכום כפי שציינתי ואת סדר הקנייה היות וזה הולך להיפרס על פני כל השנה. כרגע יש טלויזיתCRT ישנה (בערך 30 שנה של סוני ועדיין עובדת. ציפוי עץ מדהים) וזהו בערך. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by THE FOX,

מחפש המלצות לאלבומי מוזיקה ב 5.1.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by OR007,

GRAETZ AV-290 קיבלתי אותו חינם (אף אחד לא שילם עליו) ורציתי לדעת איך הוא ? ביחס לאחרים ? עוד לא הספקתי לבדוק אותו קיבלתי אותו רק היום.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  6. באתר החברה יצא חדייבר חדש למערכת קול XP 6.1 ומערכת 7.1 החדש יש צורך להוריד את ההתקנה הישנה ולהתקין את החדש. בדרייברים החדשים הם מבטיחים תיקונים לבאגים ושיפור הקול. דרייבר הרקולס 5.01

7. Started by borg,

למישהו יש את הכרטיס קול Audiotrak Prodigy 7.1? אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול הזה לכניסות של אוזניות ומיקרופון 3.5mm בחזית המארז. במידה וכן, האם חיבור של אוזניות מנתק באופן אוטומאטי את יציאות הרמקולים של הכרטיס? אם מישהו יודע, אז תציינו בבקשה לאיזה חיבור על הכרטיס קול צריך לחבר את ההכבלים של האוזניות והמיקרופון, ואיך קוראים לחיבורים האלה. במידה והכרטיס קול הזה לא תומך בחיבור לכניסות 3.5mm של אוזניות ומיקרופון בחזית המארז, אז אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס קול אחר ברמה שלו שכן תומך בזה.

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  8. כן עדכון עם עברית הפוכה ב FILE TREE יצא! גם לגרסה האמריקאית! בעדכון יש עוד כמה דברים אבל זניחים לעומת העברית! http://iriver.com/html/company/press/copr_news_view.asp?idx=144 אגב זה לא כולל עברית ב ID3 אז אוהד אם אתה יכול תערוך גם את הגרסה הזאתי ?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by bluemail,

מרחק הצפייה הוא 2 מטר . עם חיבור USB במקרה של הורדות של סרטים וסדרות למחשב והרצה לצפות בסלון . 9:16 . האורך המקסימלי הוא כ70-73 סנטימטרים

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by amni,

אני מקווה שזה הפורום בו עלי לשאול את השאלות שמפורטות בסוף דברי אילו. לפני 10 ימים קניתי נגן דיוידי פיוניר DV320S . בבדיקה שעשיתי הסתבר שהמכשיר תקול לפחות בקריאת תקליטורי DVD הן בסרטים מסחריים (תקליטורי סרטים רגילים מספריית וידאו בנפח 8.5 גיגה) והן בתקליטורים DVD צרובים (4.7 גיגה סרטי DIVX ). הסרטים מנוגנים טוב בהתחלה אבל המכשיר ניתקע בזמן הצגת הסרטים (לאחר פרק זמן שבין 10 דקות ל- 60 דקות). המדיה של הסרטים תקינה לחלוטין (הסרטים קנויים חדשים לגמרי והצרובים הם על מדיה איכותית וצרובים במהירות איטית למדי). אין שום תקלה בהרצת אותם סרטים מכוננים על המחשב. הנגן של פיוניר ניבדק חלקית גם בהרצת סרטי DIVX על מדיה של 700MB והרצת סרטי DIVX על DOK USB עד עכשיו, בכל הנסיונות הללו הפ…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  11. השאלה בכותרת.

12. חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח שיר במדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר אליו. מה ניתן לעשות??

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  13. חיברתי את המחשב לטלוזיה דרך היציאה של הכרטיס מסך וגם חיברתי את היציאות אודיו לכרטיס הקול שבמחשב. עכשיו בזמן שאני רואה סרט בטלוזיה שמועבר מהמחשב יש מין רעש לוואי, כשאני מחבר את הרמקולים של המחשב לכרטיס קול אין את אותו רעש. יש לציין כי החיבורים הם חיבורים איכותיים ואין כל חשש למגע בין חוטים(ניסיתי מספר סוגי חוטים, עדיין לא עוזר). מבקש את עזרתכם, כי אני כבר השתגעתיייייייי

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by {oblivion},

היי אני מחפשת מערכת תנגן גם CD גם MP3 וגם שיהיה לה פטיפון, השאלה היא.. מייצרים כאלו? 10X

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by maxim22,

אני חושב על האייפוד כאופציה לקנייה אחרי שוויתרתי על האייריבר. נכנסתי עכשיו לאתר של אפל ויש פרסומת של אייפוד מיני למטה וכתוב now shipping יש מצב שאני יוכל להזמין אחד כשאני יהיה בקנדה? יש גם לאייפוד מיני את הגלגלת המפורסמת?

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by unknown,

אני רוצה לבנות מגבר אזניות מהסכימה הזו. הבעייה היא שאני לא יודע איפה אפשר להשיג בארץ קבלי פוליפרופילן, ו- TLE 2462 IC ׁ(בשביל ליצור אדמה וירטואלית, מופיע בסכימה השלישית). הייתי מזמין מהאתר הזה אם משלוח לא היה יקר כל כך, אז אם מישהו מכיר חנות...

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by ron11,

יש לי אוזניות Sennheiser HD595 השימוש שלי הוא בעיקר משחקים כבדים וסרטים בפורמט BluRay 1080p וקצת מוזיקה כרגע משתמש בכרטיס קול מובנה על הלוח אם תקציב 1100 ש"ח תודה לעוזרים !! יש מצב לתשובות ???

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by Spiritus,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני יודע שהוא לא תומך ב ASIO, אבל שמעתי שיש דרך בה אפשר להשיג תמיכה ע"י דרייברים מסוג שהם. איך? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by LIRON1,

השבוע התחדשתי ברמקולים למחשב microlab x16 והתאכזבתי מהבאס שלהם, כלומר יש להם באס טוב בווליום גבוהה אבל אני דווקא אוהב את הבאסים שבווליום הנמוך. השאלה אם כרטיס קול יעזור במשהו?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by zobb,

חברים אני ריוד לדעת מה יותר כדאי עכשיו, אני יודעשEXTIGY 2 יותר טוב לדי וי די אבל אני לא ממש צריך את העניין של הדי וי די כי אין לי די וי די במחשב אני צריך אתו כדי שיתן לי סראונד. אני לא ממש מעוניין ב2 בגלל שהוא נמצא בתוך המחשב ויש לי במארז דלת ככה שתמיד אני יצתרך להשאיר את הדלת פתוחה לכן אני מעדיף את הUSB. עכשיו אם אתם חושבים שהשינוי הוא מאוד דראסטי אז תאמרו לי תודה!!!!

21. או שזה גורם לריצודים במסך..?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  22. מתי אתם חושבים שיפסיקו לייצר את הX5/L? אני שואל בגלל שאני רוצה עכשיו לקנות אותו בארה"ב ואני לא רוצה שישר אחרי שאני אקנה ייצא דגם טוב יותר שאני אצטער שלא חיכיתי וקניתי אותו.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by shubidubi,

http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm מצאתי רק ביקורות ברוסית על הרמקולים האלה (ואינני יודע רוסית :-\) מישהו פה מכיר את הרמקולים האלה? האם הם טובים/כדאיים?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by ofer40,

היי יש לי סרט HD DVD מקורי בלי כתוביות בעברית ואני רוצה לקחת כתוביות שמותאמות לפורמט X264 ולראות אותם יחד עם הסרט בתוכנת PDVD. האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by shlomibandit,

משהו יודע אם אפשר לחבר אותם לטלויזיה ולממיר של הוט ולדי וי די וכל זה? מה צריך בשביל זה? אמרו לי שהכל בקופסא ולא צריך שום דבר זה נכון? ואם אני ירצה גם לחבר את זה למחשב .. יש לי לוח kn8 ultra - nforce 4 ultra שמעתי שיש לו 7.1 יהיה לי סרוונד?? איזה דרייבר הכי טוב שיהיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.