עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. יש לי בעיה והיא: שאני מנסה לחבר את, האוזניות ליציאת הסאונד בכרטיס קול שלי, לשחק משחקים הכל עובד טוב. אבל שאני מנסה לחבר את הרמקולים שלי ישירות לחריץ הסאונד בCD-ROM, ולשים שם דיסק של אודיאו, ובאותו זמן גם לחבר את האוזניות לכרטיס קול במחשב, אז אני שומע גם את המשחק באוזניות וגם את הדיסק שבסידירום באוזניות, למרות שלסידירום מחובר הרמקולים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך לעשות שאני אצליך לשמוע בו זמנית גם דיסק של מוזיקה ברמקולים, וגם סאונד של משחק באוזניות בלי שזה יתנגש אחד בשני? תודה ברק. אם משהו לא מובן בשאלה, רק תשאלו ואני אסביר. תודה שוב.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by a1a1a1a,

אני נכנס לחדר חדש ומעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב, אני מתלבט בין הLogitech G51 לבין הCreative Gigaworkes G550 ראיתי שלcreative יש יותר עוצמה, מה עדיף מביניהם? אני קונה גם מחשב חדש, על הלוח אם יש לי כניסת 5.1, האם קניית כרטיס קול 5.1 בסביבות 300 ש"ח, תשפר את איכות הסאונד או שאני לא ירגיש בהבדל? תודה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  3. שלום, יש לי את האוזניות הנל כמעט שנתיים. בהתחלה דיי התלהבתי מה אבל עם הזמן אני מרגיש דעיכה בסאונד. יש לי תקציב של עד 250-300 שח לאוזניות. והפעם שלא יהיו INEAR אלא על כל האוזן עטופות. אשמח להמלצות. עד עכשיו המליצו עלי על HD205. איך היא? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by 10GaZ,

היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by wesam1,

האמת שאני לא מכיר את החברה הזאת אבל הרמקולים נראים מרשימים מבחינה טכנית ומפתים לקניה ומחירם די זול ויחסית לרמקולים אחרים כמו x540 ו-x530 של logitech הם נראים טובים יותר מבחינה טכנית ומחיר. מצד שני שם החברה הלא כל כך ידוע ומחירם הזול גורם לי להיות קצת סקפטי. אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה ואם יש מישהו ששמע אותם ו/או השתמש בהם מאוד יעזור. שימושים:משחקים/סרטים/מוזיקה. תודה רבה. קישורים: http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=2244 http://www.galsale.co.il/Product.aspx?productid=2578 http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11944

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  6. Started by nadav2605,

אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא יודע איזה אבל יש לי תיאור וגם כמה רעיונות. אני צריך שהאוזניות יהיו Closed כאילו שיהיה את הספוג הזה מסביב לאוזן כמו באוזניות מקצועיות אבל שלא יהיה יותר מדי גדולות ומסורבלות כאילו שאני יוכל להסתובב איתם ברחוב בלי להיות מגוחך :. והכי הכי חשוב שיהיה להם צליל טוב. יש לי כמה רעיונות: 1. sennheiser PX-200 http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/px200.htm 2. sennheiser HD-212 PRO http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/212.htm אז דבר ראשון מה אתם חושבים על האוזניות האלה ודבר שני אם הם לא נראות לכם אז תציעו לי דברים אחרים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  7. השאלה בכותרת. תודה.

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי לצפיה בטלויזיה. התקציב הוא סביבות 400-500 ש"ח כמובן שהאיכות חשובה אבל גם הנוחות (לא רוצה שיכאבו לי האוזניים אחרי האזנה ממושכת) לקנות מחו"ל זאת בהחלט אפשרות אני מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by KingYog,

יש מבצע על שתי ריסברים: TX-SR505E Onkyo http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590798 מחיר: 2380. DRA700S Denon http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=DRA%20700s מחיר: 2130. המבצע הוא עד סוף חודש ינואר. השימושים הם קולנוע ביתי, XBOX. אין לי עוד רמקולים, תאמת אין לי עוד סלון, הדירה עוד בתהלכי תכנון, אבל יהיה מקום לקולנוע ביתי מסודר, 5.1 והמיקום של הרמוקלים ישאף לאופטמלי. אני לא אודיופיל אז מה אתם אומרים על המחיר הזה? האם הריסברים האלה טובים? האם המחיר הזה טוב. בעקרון החלום הרטוב שלי זו מערכת קולנוע ביתי איכותי, "שירגשו את הסרט" וכמובן שהדבר אוטומטית ישפיע על משחקים בXBOX.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

אין לי מושג איך לחבר את הרמקולים למחשב... יש מאחורה 5 כניסות (ואחת שדולקת באור אדום כזה..) 2 רמקולים מחוברים לסאב(?) והוא מחובר למחשב... הכרטיס שלי הוא און-בורד של 965 של אינטל יש לי תוכנה כזאת שנקראת סיגמה טל..או משהו כזה... עכשיו שומעים רק בסאב וברמקול אחד ומאחורה זה מחובר לציאה ורודה/כתומה כזאת... לאן לחבר את הרמקולים ואיך להגדיר בתוכנה אני ממש בור בזה אני מצטער...

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

ככה...יש לי מערת 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים לפי הבדיקה... אני צריך לקנפג את הרמקולים...כך שהאחוריים יהיו יותר חזקים...כי הם יותר מרוחקים ממני מהקדמיים... אני משתמש בדרייבר של הלוח אם...הכרטיס קול הוא ALC 850... איך אני יכול להגיע להדגרה הזאת?...או מה אני עושה..?

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by avz,

שלום יש לי טלוויזת LCD של HISENSE (סיני, אלא מה?). בין יתר הכניסות ישנה כניסת USB. למה היא משמשת ו/או למה ניתן להשתמש בה? בחוברת ההוראות (בעברית) אין כל איזכור לאפשרות כזאת. ניסיתי לחפש את הUSER MANUAL באנגלית, לצערי ללא כל הצלחה. אשמח אם תוכלו ליידע אותי. תודה.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב מבין 2 הכרטיסי קול האלה creative x - fi elite pro לבין creative e mu 1812 כי קראתי מאמר שאמר שהרמקולים creative gigaworks s750 מנוצלים הכי טוב עם creative e mu 1812 אבל תאריך הכתבה הוא לפני יותר מחצי שנה לפני שיצא הכרטיס קול של creative x -fi.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  14. שלום לכם. לאחי יש DVD של החברה Greatz ובכל פעם שאנחנו צופים בסרט בפורמט SVCD התמונה מתחילה לקרטע והסאונד יוצא מסינכרון, והדבר הכי מוזר הוא שכל זה קורה רק לאחר 20-25 דקות של צפייה נורמאלית בסרט. כלומר, אנחנו מפעילים את הסרט רואים אותו בצורה מושלמת וללא בעיות כלשהן למשך 20 עד 25 דקות, ולאחר זמן זה הסרט מתחיל לקרטע! אפילו מדדנו את הזמן בכמה וכמה סרטים שונים (בפורמט SVCD) וקורה אותו הדבר בידיוק! אחרי 20-25 דקות הסרט מקרטע ויוצא מסינכרון.. לעומט זאת כשאנחנו מנגנים סרט בפורמט VCD הדבר לא קורה. האם מישהו יכול לעזור או אפילו לתת קצה חוט בעיניין?? כי אצלי אבדה התיקווה :-[ בבקשה נסו לעזור בעיניין, רב תודות.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by WaRez.,

מחפש המלצה למגבר פשוט ביותר, יש לי שני רמקולים של Cerwin Vega LS-10, ועוד זוג Cerwin Vega קטנים קטנים יותר שהגיעו איתם בסט, סה''כ 4 רמקולים. כרגע יש לי Denon AVR-1602 שהוא מאוד ישן, וגדול. אני מחפש מגבר שיוכל להתחבר לטלווזיה [ 32'' LCD ] ולמחשב [ כ.קול 7.1] [ אפשרי להתחבר לשניהם ולשנות ערוצים לפי בחירה?] ושיהיה כמה שיותר קטן. אני לא ממש חסיד של איכות אז בעיקרון כל מגבר שיעשה את העבודה ויהיה קומפקטי זה בסדר מבחינתי. עדיפות לחדש. בקשר לתקציב אין לי ממש מושג מה טווח המחירים, אז פשוט אסתכל על ההמלצות שלכם ואחליט. תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by ^_^,

שמתי לב ש-TDK מייצרת גם רמקולים למשל מוצר זה בשמו tremors150 יש לו עיצוב לא רע... האם הרמקולים (בכלליות לא רק אלה) שלהם טובים?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by avihai007,

שלום, אני מעוניין לקנות לאימי מערכת סטריאו מתנה, לשים לה אותה במטבח. זה מטבח שמחובר עם הסלון, המטבח בערך 25 מטר והסלון עוד בערך 60 מטר, ודבר בעייתי נוסף, שעקב מגבלת מקום נאלץ לשים את המערכת והרמקולים מעל הארונות מטבח בגובה של בערך חצי מטר מהתקרה. דבר אחרון שעדיך שיהיה שלט. התקציב הוא עד 1500 ש"ח, אני יודע שזה לא הרבה, אבל אני מעוניין בהכי הרבה שנחתן לקנות במחיר(כמובן גם יד 2 בא בחשבון). תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  18. ברשותי מחשב HTPC ואני מעוניין לרכוש לו כרטיס טלוויזיה שישמש אותי לטלוויזיה (37') במחשב... אני כמובן אקליט ויחבר את זה בחיבור Component\S-Video הכי איכותי שאפשר לממיר דיגיטלי של הוט אני רק מבקש המלצה איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות - העדפה ל KSP \ FOXPC\ SKYPC. אה כן גם אני מעדיף שלט למרות שיש לי מקל+עכבר אלחוטיים.... ואם אפשר שלט של מדיה סנטר\עם חצים כמו של הממיר אז עוד יותר טוב. התקציב יכול להימתח בהתאם ליכולות של הכרטיס אני לא מחפש כרטיס סופר עורך שיקליט לי תכני HD שייעשה לי קפה אני רק צריך משו מקליט שתומך ויסטה סטייל הכרטיסים של לידטק, ואני צריך שתגידו לי מה טוב. בבקשה תענו! תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by com,

אהלן. אני מרכיב לעצמי מערכת 5.1 - מהרבה טלאים בעיקר. רמקולים אחרויים הם זוג 2.0 מוגברים, הקדמים גם 2.0 מוגברים, הסנטר יהיה רמקול אחד מתוך 2.0 פשוטים יחסית אבל איכותים של הרמן קרדון. הסאב וופר הוא בעצם מערכת 2.1 שהתקלקלו לה היציאות של הסטאלטים. היא בעצם מתחברת במיניפלאג (שמעביר סטארו) וחותכת את התדרים הנמוכים לעבר הסאב. שאני מחבר אותה לערוץ שמעביר סאב+סנטר - הסאב מנגן גם את התפקיד שלו, אבל גם את התפקיד של הסנטר. יש מין מפצל כזה שנכנס למיניפלאג של סטארו, וחותך את הסטארו לשני ערוצים? וככה בעצם אני יכול לחתוך את הערוץ של הסנטר ולקבל רק את הערוץ מונו של הסאב? (אני לא יכול לחתוך את הערוץ הזה מהתוכנה, לא ניתן.)

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by Ran B,

שלום לכולם. שמח שוב לבקר כאן, כמובן. אחרי משכורת נחמדה מהבית קפה, חשבתי בקניית נגן MP3. אין לי תקציב ל-IPOD למינהם, או לנגן מבוסס על דיסק קשיח. לא רק שאין לי טעם, אני לא פריק מוזיקה ששומע 1000+ במקביל. יש לי בקושי 50 שירים במחשב, וגם לא את כולם אני שומע. לכן חשבתי לחסוך בהוצאות וללכת על נגן מבוסס על זיכרון פלאש. ואם מדובר פה על נגן מבוסס זיכרון פלאש, מיד עולה לראש פרמטר חשוב מאוד - איכות זיכרון הפלאש. (שגם חבר שלי אמר לי באמת שצריך שיהיה זיכרון פלאש איכותי, על מנת שאיכות השירים לא תיהיה ברמה נמוכה, יש אמת פחות או יותר בדברים האלה, לא?). לכן, ידעתי שאני צריך חברה שמייצרת זיכרונות פלאש (ניידים כאלה) אמינה, בעל שם טוב ובקיצור - טובה. לא היססתי לחשוב על SANDISK כטו…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by SerenB,

שלום, ברצוני לחבר מערכת רמקולים למחשב חדש שקניתי אך אינני בטוח מה מגבלותיו. לוח האם הוא http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4142#sp והנה קישור לחוברת http://www.manualowl.com/m/Gigabyte/GA-Z77M-D3H/Manual/273240?page=88 מאחר ואינני מבין במערכות סאונד, אשמח לקבל הסבר לגבי איכות\אפשרות חיבור מערכות של 5.1 או 7.1 רמקולים ללוח האם שברשותי (ובעיקר עניין ה- side speaker ולאן בדיוק הוא מתחבר) אציין בכל זאת למרות שאני מניח שברור - מטרתי להבין מה תהיה הקניה המשתלמת עבורי, לא חברה ודגם (זה השלב הבא) אלא גודל מערכת, בלא ניסוי וטעיה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by kinggil,

http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LM-M140&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&DeptIDReq=&aff=bazman רוצה לשמוע מכם. ;D תודה.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  23. אני רוצה זוג רמקוליים חזקים מאוד למוזיקה, חזקים לשמיעת מוזיקה עם בס מעולה וחזקים למסיבות בבית, קיבלתי המלצות על 2 סדרות רמקולים של סרוין וגה אחת זאת סידרת E והשניה נתנו לי דגם של רמקול V12F, דבר ראשון אני רוצה לדעת מי מהסדרות האלה חדשה יותר, ומי מתאימה יותר לצרכים או עם בכלל יש לכם המלצות אחרות, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  24. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או נקס…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by 1,

אני קונה עוד חודשיים DVD פייוניר DV366 ואני מעוניין לקנות רמקולים בשביל לשמוע סראוונד איכותי. איזה רמקולים הכי מומלצים מבחינת מחר ביצועים?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים