אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי רמקולים של לוג'יטק Z623 ואני מעוניין לשפר את חווית השמיעה באמצעות קניית כרטיס קול יותר טוב ממש שמובנה בלוח אם. אני מקציב 50$. בינתיים מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 מה אתם אומרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי NOMAD JUKEBOX ZEN של CREATIVE מזה שנה ואני מאוד נהנה ממנו!! השאלה היא האם יש איזה אתר או חנות בארץ שמוכרת את השלט שלו בנפרד??
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי חברה, התקלקלו לי לא מזמן האוזניות סטוק שקיבלתי עם המכשיר שלי, אז חשבתי לקנות משהו יותר נורמלי ואיכותי. השאלה אם יש משהו באמת טוב בתקציב הזה? יש את הבלאק פריידי גם עכשיו. בנתיים על מה ששמעתי זה 2.0 zipbuds juiced. יש עוד המלצות או שבתקציב הזה זה לא כל כך משנה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי 4 שאלות : 1.מה ההבדלים בין הסנהייזר CX300 לאוזניות CX300-II החדשות כביכול? 2.אני מעוניין לרכוש אוזניות עם איכות שמע מצוינת ושלא יפלו לי בהליכה\ריצה כמו אוזניות כפתור(ואני לא מעוניין בקשת),שמעתי שיש כמה סוגים טובים(AKG K321 והאוזניות של סנהייזר שציינתי למעלה ועוד...) 3.אם מישהו יודע מה ההבדל בצבע של הפלאג ושל הפסים שעליו ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד אני מודע לכך שפלאג בצבע זהב טוב יותר מצבע כסף אך לא יודע במה ושפסים שחורים טובים יותר משחורים אבל שוב->לא יודע במה. 4.מהו טווח טדרים?והאם הוא הדבר המשמעותי ביותר שצריך שיהיה גבוה באוזניות.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת משהו שדיי מציק לי. יש 6 חיבורים בכרטיס Audigy2, רציתי לדעת מה מחברים לשם. אני יודה מאוד למי שיגיד לי מה מכניסים בכל חיבור, מימין לשמאל. (החל מהחיבור המלבני):
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לשים תרגום לסרטט אבל אני לא יודע אוליי אתם תוכלו לעזורר ליי ??????? ותנו לי תוכנה טובה לשים בה את התרגום ואת הסרטט תוכנה טובה וקלהה לשימוש .... ץודה לעוזריםם .
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות DVD מקליט ואין לי שמץ של מושג בתחום הזה, אשמח לקבל עזרה. מה צריך לבדוק ואילו תכונות צריך לחפש ב-DVD מקליט ? האם יש חברות או דגמים מסוימים שמומלצים ברמות המחיר השונות ? תודה רבה למי שיוכל לשפוך קצת אור על הנושא...
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן הווינאמפ מסרב להציג שירים בעברית יעני מנגן אבל לא כותב עברית את השם ניסיתי 3 גרסאות שונות אפחת לא פעל אני יכול לעשות שהממשק יהיה עברית אבל זה עדיין לא מראה את השמות בעברית.... מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות Shure SRH940 שקניתי לפי המלצות בפורום הנהדר הזה, אני ממש מרוצה מהם! האוזניות מוגברות (בינתיים, עד שיגיע מגבר חדש שחבר מוריש לי) עם Fiio E11 שעושה את העבודה מצוין. אני מחפש מתלה לאוזניות שיהיו תלויות על הדופן של השולחן עבודה, האם יש משהו ייעודי מוצלח ונוח? כרגע הם בתוך הקופסא כל הזמן וזה פחות נוח ונגיש להותיא אותם מהנרתיק כל זמן. אני חושב שראיתי פה פעם אשכול של אנטולי שיש לו משהו כזה, אשמח להמלצות. התקציב באיזור ה200 אפשר גם מחו"ל ומארה"ב, יש לי מי שיביא. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אנשים אני מחפש את מה שרשום בכותרת. אני מחפש בסביבות ה-350 עד 700 ש"ח. ואיך ITT ??? מה אתם אומרים עליו... תירשמו לי בקשה את היתרונות והחסרונות של כל נגן שאתם מביאים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מעונין לקנות אותם (יש להם מפרט עצבני ,הספקים מטורפים,167$ מחיר) מתלבט עם ( creative 5.1 5300 (150$ חוץ מזה יש לי כרטיס קול 5.1 live של genios אולי עדיף אותה חברה.... ובבקשה בלי קטילות אלא רק הערות בונות... מוכן גם לקבל הצעות אחרות בסכום זה ומטה... Thanks
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי Note 4, האוזניות התקלקלו תוך כשבועיים וחצי (באוזניה עם השלט בקושי שומעים). מחפש אוזניות דומות מבחינת פונקציונאליות (כפתורי ווליום, כפתור מענה לשיחות, דיבורית) אם אפשר כאלה שלא קודחות לי באוזן אלא יותר סולידיות כמו אלה של האייפון 4. הכוונה שיהיה כמה שיותר זול (50 שקל או כמה שנראה לכם כדי לענות על הדרישות). איכות לא הכי רלוונטית משום שאוזניות אצלי שורדות בממוצע חצי שנה. עריכה: גם ebay זו אופציה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי נגן : I-River H340 . ורסיבר YAMAHA : RXV-1000 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv1000.html קניתי כבל שבצד אחד יש לו 2 חיבורים (למערכת), ובצד שני חיבור בודד לנגן . השאלה שלי : אני שומע הרבה רעשי רקע וצרצורים (ברמה כזאת שאי אפשר לשמוע ... ) . מה דעתכם ? יש משהו שאפשר לעשות בנידון ? מישהו ניסה זאת בעבר ? טיפים ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש בעיה איתו בדיסקים של LG DVD+R יש תקיעות פריזים קפיצות של שניות קדימה בדיסקים אחרים אין בעיה ב DVD אחר סתם DVD פשוט עובר טוב זה קורה בעיקר מעל שני שליש מהדיסק יש מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חברים יש לי רמקולים של מערכת סטריאו.. והיציאה שלהם זה חוטים כאלה.. (אני לא מבין בגרוש בזה.. דרך אגב איך קוראים ליציאה הזאת?) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו ולהפעיל תרמקולים על המחשב.. מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב, יש לי את המערכת עצמה גם. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אין בעיה לחרוג מהתקציב עד 50 ש״ח דרישות: 1. עמידות ממש חשוב! תמיד אני מגיע למצב ששומעים רק באוזניה אחת, אם זה הבעיה בחיבור של האוזניה עצמה או אם זה בחיבור pl. 2. חשוב לי מאוד איכות אודיו ברמה!! אני שומע טראנס! וחשוב לי לשמוע כל צליל וצליל, ובסססס נקיי!!! תודה!, שבוע טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה דגם מן הבאים עדיף: Microlab X13: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=750585 או Philips SPA5300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745923 אני אשמח אם תנמקו
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי. אני כרגע מתלבט בין שתי אזניות, ה-Klipsch image s4 וה- Koss portapro. מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים בהרבה ומעבר לכך, למיטב הבנתי את אזניות ה klipsch לא ניתן להשיג כלל בארץ, רציתי לדעת האם יש אתר כמו אמאזון שמוכר אזניות כאלה ועושה משלוחים גם לארץ. ושאלה נוספת- האם כדאי לשקול קנייה מ- Ebay? תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כבר כמה שנים שיש לי Koss PortaPro ואני מרוצה מאוד. הסאונד באיכות מעולה, אחראיות לכל החיים... אבל הן שבירות מידי. אני מוצא את עצמי 50% מהזמן מחכה שהן יחזרו מתיקון. ולאחר כמה שנים, התיקונים מתחילים להעלות כמו האוזניות עצמן. אני רוצה לקנות זוג חדש. אני לא מתפשר על איכות, כמוסיקאי אני לא אסבול חסרון באספקט הזה... השימוש הוא בעיקר ברחוב, אוטובוסים והליכה ברגל (לא לשם ספורט). התקציב: 500 ש"ח מקסימום מוחלט. אני מחפש: - איכות צליל ברמה של הפורטה, אם לא יותר. - אפשרות לתיקון, אם וכאשר יקרה לזוג משהו. - חסימה של צלילי הסביבה - בפורטה הייתי שומע את מנוע האוטובוסים, שיחות הסובבים אותי והמכוניות בכביש. מקלקל את החוויה. לא אכפת לי מיופי המוצר, אבל שלא יהיו גדולות בצורה מגוחכת. ראיתי …
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
נמאס לי מהאיכות הירודה של הכרטיס טלויזיה ואני רוצה חיבור ישיר של הממיר למסך.. האם יש מתאם כלשהו שאפשר להתאים? ואיך אני יכול שאותם הרמקולים של המחשב יהיו מחוברים גם לממיר?(מפצל כלשהו?) בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חבר שלי קנה 2.1 creative 2400 ב 415 שקל. רציתי לדעת אם הוא יצא פראייר. דעתי האישית היא שכן... איך הרמקולים?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ראיתי המלצה במפרטים מומלצים על הרמקולים microlab x23 כשחיפשתי השוואות והמלצות לא מצאתי הרבה ונראה שהרמקולים האלו לא מוכרים כל כך. מישהו כאן משתמש ברמקולים האלו ויכול לספר עליהם קצת. ואיזה אלטרנטיבות יש לי בטווח מחירים של 800-1000 שקל. אני צריך רמקולים לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אני לא צריך משהו מקצועי אבל אני מעדיף להשקיע כסף נוסף בשביל רמקולים איכותיים.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI עכשיו במקום שכל פעם לא אצטרך לבעביר מהמחשב ל מסך בשביך ה PS3 אז חשבתי הבנתי שמפצל יכול לעזור עכשיו בעזרת מפצל שאחבר לסאב ואז כבל אחד למחשב ואחד למסך זה יהיה לי אותה איכות קול כמו שאני מחבר ישר למסך מדובר בכבל מפצל חיבור 3.5mm שמתחבר לסאב ועז ממנו אני יכול לחבר שני כבלים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-