עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום כולם. קנינו טלויזיה חדשה 52' של פוג'יקום. חיברתי את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים(איכות טובה P720). כשאני מחבר אז יש ריצוד קל במסך- כמו פסים כאלה (בעיקר כשיש מסך שרובו שחור). יש לציין שבחיבור לממיר אין ריצוד. החיבור מתבצע ע"י כבל PC-VGA רגיל וכרטיס המסך של הלפטופ זה הכרטיס המובנה של אינטל- אני חושב X3100. מה אפשר/צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה לגמרי? האם זה הכבל/היציאה/כרטיס מסך/הגדרות של רזולוציה? תודה רבה עמרי

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  2. אורח עידו
    Started by אורח עידו,

היי כולם, חייב לומר שלא מתמצא בעניין בכלל, רק רוצה מאד לשדרג את הסאונד של הטלוויזיה והחלטתי לרכוש מקרן קול. מבחינת תקציב, אני פשוט מעדיף להשקיע ולרכוש אחד מצוין, אז בוא נגיד... 5000-6000? אם יש דגמים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוה, אפשר גם. הסלון אינו סגור, צד ימין קיר, צד ימין מטבח, מרחק מהטלוויזיה (Samsung ) כ- 4.5 מטר. תודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by WaRez.,

מחפש המלצה למגבר פשוט ביותר, יש לי שני רמקולים של Cerwin Vega LS-10, ועוד זוג Cerwin Vega קטנים קטנים יותר שהגיעו איתם בסט, סה''כ 4 רמקולים. כרגע יש לי Denon AVR-1602 שהוא מאוד ישן, וגדול. אני מחפש מגבר שיוכל להתחבר לטלווזיה [ 32'' LCD ] ולמחשב [ כ.קול 7.1] [ אפשרי להתחבר לשניהם ולשנות ערוצים לפי בחירה?] ושיהיה כמה שיותר קטן. אני לא ממש חסיד של איכות אז בעיקרון כל מגבר שיעשה את העבודה ויהיה קומפקטי זה בסדר מבחינתי. עדיפות לחדש. בקשר לתקציב אין לי ממש מושג מה טווח המחירים, אז פשוט אסתכל על ההמלצות שלכם ואחליט. תודה.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by gkman,

שלום. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH עד 200 שקל - עם כפתורי שליטה על הוויליום והעברת שירים. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  5. אני לא מבין גדול במחשבים ובכל הנושא הזה. אני בדיוק מתכנן לרכוש מחשב חדש - עוד השבוע. משהו בסיסי שלא יעבור את ה-2000 ש"ח. והכי הכי חשוב זה שתהיה לי שמיעה איכותית וטובה - מבחינתי שתהיה הכי טובה שיש ! שברתי את הראש בפוסט שפרסמתי בבקשה שלי להמלצה על מפרט באותו נושא. עד שהבנתי שבנושא הזה מתעסקים בזה יותר ומבינים בזה. אז בגדול השאלה שלי מתוך כל השאלות שמלוות עם אותה השאלה היא בעצם - איך אני עושה את זה שיהיה לי את השמיעה הכי טובה שקיימת. ?

6. Started by SUBX2,

אני יכול לקבוע כך חמש רמקולים יהיו סאטליטים והבאסים יהיו דרך הסאב ,כיצד אפר לעשות זאת? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  7. קיצר החלטנו לקנות LCD ולהחליף את הטלוויזית מקרן הבומבסיטית של 60 אינצ' שיש לנו, כי נמאס מהאיכות המטשוטשת והגודל הענקי של שתופס את כל המקום. אז החלטתי ללכת על החברה LG וחשבתי על הSCARLET שלהם היא נראית מאוד יפה וגם בביצועים היא טובה עם כל הפיצ'רים שיש לה. המטרה שלנו זה LCD 42 אינצ' לסלון של 4 מטר מרחק במחיר נמוך שנותן איכות. אז היום החלטנו ללכת לחנות BestBuy קיצר ראינו הטלוויזיה LG scarlet 60UR 42' עולה 11,190 - מחיר גבוה מדיי. ואז הנציג בא ואומר שיש להם מבצע של טלוויזיה אחרת Hitachi L42X01A גם היא 42 אינצ' ועולה במחיר הכי זול בארץ 6984 והטלוויזיה היא FHD, עכשיו ההצעה הייתה מאוד מפתיעה וגם ראיתי את האיכות תמונה והיא נראתה סבבה אבל מקרוב ראו מטושטש למרות שכמעט כל הטלווי…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  8. יש ברשותי רמקולים מתוצרת 2 חברות שונות. מפאת מחסור במקום בחדר אני שוקל להשתמש ברמקולים מדפיים קטנים עם התנגדות 8 OHAM לשם תיפקוד כרמקולים קידמיים. עבור ה-CENTER" " אני חושב להשתמש ברמקול סנטר מתוצרת אותה החברה של הרמקולים הקידמיים עם התנגדות 8 OHAM . לשם תיפקוד כרמקולים אחוריים אני מיתכוון להשתמש ברמקולים מתוצרת חברה אחרת , שהם גם מדפיים ,אולם הם גדולים יותר ובעלי התנגדות נמוכה יותר של 6 ohm. להלן הנתונים הטכניים : קידמיים : Technics model sb-s29 IMPEDANCE 8 OHAM INPUT 80W MUSIC / 40W din סנטר : Sb-c22 Technics model Input 160w /80w din אחוריים : Yamaha Model ns-e55 6 ohm Nominal input 50w Maximum input 150wattes השימוש הוא לצורך מערכת 5.1 בחיבור לרסיבר הרמן קרדון…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by benp87,

אני מעוניין לקנות רמקולים טובים במחיר 250-400 שקלים אז גלשתי בפורום וחיפשתי מידע על רמקולים במחיר הזה , ואני חושב על לקנות את אחד מהרמקולים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=786 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=7840 אז אני צריך עזרה בחיפוש רמקולים בטווח המחירים הזה שיהיו חזקים, טובים ויחזיקו הרבה זמן מעמד.. אני יודע שכולכם תגידו לי לקחת את ה ATP3 אבל תגידו לי אם בכל זאת שווה לקנות את ה- X230.. כי הוא זול יותר ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by אלעד13,

שלום איזה כרטיס קול כדאי לי לבחור? לקנות את GTXP בארץ? או להביא את האודיג'י 2 פלטינום מחול באותו מחיר? או את האקסטיג'י? או את האודיג'י פלטינום החיצוני? לאיזה מהם יש את הסאונד הכי טוב? הסאונד זה מה שהכי חשוב לי לא פיצרים לא שום דבר לאיזה מהכרטיסים האלה יש את הסאונד הכי טוב?[ הכרטיס יתחבר בחיבור קואקיסאלי או אופטי לרסיבר נדלקתי על האקסטיג'י אבל אני לא רוצה שהוא יתחבר בUSB ואז ראיתי את ההרקולס והוא נראה בן זונה או שאני יכול להביא את הפלטיונם ב150 דולר מחול... איזה הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  11. http://www.mp3shopping.com/english/sm-200c.htm הוא מוכר לי אותו ב150 ש"ח. מה דעתכם נראה טוב... אבל אני לא ממש מבין בזה. בבקשה תעזרו ותגיבו כמה שיותר מהר... כדי שאני יתן לו תשובה. תודה

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by gman_il,

הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  13. שלום. אני מעונין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של עד 300 שקל, כאשר בשביל הSIBERIA V2 אני אחרוג קצת אולי. פתחתי נושא כי לא מצאתי על ה512 כמעט שום דעה כאן ולא השוואה בין השתיים. מה שחשוב לי באוזניות שיהיה כבל ארוך של לפחות 2.5 מטר, שיהיו נוחות מאוד ושהסאונד יוציא את המיטב (כמובן בהשוואה לאחרות בתקציב הזה, אני לא אודיופריק אבל דורש סאונד סביר) . האוזניות הן לשימוש ביתי ולכן גם הכבל הארוך לצפייה מהמיטה בסרטים, שמיעת מוזיקה וקצת משחקים (בעיקר UT 99 שאוזניות טובות יכולות לעזור). לצורך השוואה אני כרגע משתמש בJVC HAV570 כבר כמה שנים ובסה"כ הן סבבה בהשוואה למחיר הנמוך שבו נרכשו (85 ש"ח), אבל חשבתי שהגיע הזמן לשדרג בהתחשב בזה שציפוי הספוג מתפורר עלי. אני רוצה אוזניות סגורות שמקיפות את…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  14. פירמטתי היום את המחשב וכשסיימתי להתקין הכל [כולל הדרייבק של הכרטיס קול] שמתי לב שיש לי הד מטורף ומעצבן! מה לעשןת?! :s05: בבקשה תעזרו לי!!! ------------------------------------------------------------------------ עריכה :נפתר! תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by KoM,

דיי פשוט, נמצא בכותרת, לשימושים מגוונים עם נגן MP3 רגיל, מי עדיף בלי התחשב בעלות.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  16. יש לי לוח אם K8NF-9 של gigabyte שבו מובנה כ.קול של רילטק. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, כולל את הדרייבר של הכ.קול בתוכם, ניסיתי לנגן משהו, אך הכרטיס קול לא עובד. הורדתי מהאתר של gigabye דרייברים עבורו, אך עדיין הוא לא עובד. בדקתי ב device manager וראיתי שם שהאייקון של ה raltek ac 97 הוא טוב, אך תחת sound יש כמה אייקונים של מיקרוסופט תקולים, כגון: kernel acoustic..., kernel audio splitter, winm wdm audio compability. יתכן והם הגורם לבעיה או שיתכן שפשוט יש בעיה בלוח?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  17. היי. השתמשתי עד כה באוזניות של Bludio (דגם UFO). עבדו מצוין עם כל אמצעי השמעה, למעט מסך של סמסונג דגם Q7 מודל 2018. חיבור האוזניות ב-BT למסך, היה חלק ומהיר. התקלה באה לידי ביטוי בכך שלאחר זמן רנדומלי, הצליל באוזניות הופך למקוטע לחלוטין, עד כדי בלתי שמיש. לעיתים, אם הייתי עוצר את השידור ומחדש השמעה, התקלה הייתה עוברת ולאחר מכן חוזרת אחרי זמן רנדומלי כלשהו. פעלתי רבות מול יצרן האוזניות, ללא פתרון. לפני שבועיים רכשתי אוזניות של סוני מסידרת הדגל שלהם ה-XM4. ושוב, הסיפור חזר על עצמו. האוזניות נשמעות מצוין עם כל אמצעי השמעה למעט הטלוויזיה. שוב, חיבור מיידי, אך צליל מקוטע לחלוטין אחרי זמן קצר. המסקנה שלי, הייתה שמדובר בתקלה במסך עצמו ולא באוזניות. הגיוני? יצרתי קשר…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  18. מצטער על הבורות אבל אני חייב לשאול מה קורה בעצם בזמן ההגנה ואחרי ה25 דקות

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by BOMBADIR,

שלום וערב טוב... השימושים שלי מהרמקולים הם משחקים,סרטים,ומוזיקה... השאלה שלי היא כזאת..אני שמעתי את הסט הזה של לוג'יטק והתאהבתי בו מבחינת איכות הצליל הגבוהה שלו...השאלה אם ניתן להשיג מערכת איכותית יותר באותו תקציב... המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by Pav3l,

יש לי עכשיו רמקולים Genius SP-330 שהם 16W ואני רוצה משהו חזק יותר אבל גם לא להגזים במחיר שיהיה 150 מקסימום 200, אני יודע זה לא סכום גדול אבל אם יש משהו במחיר הזה יותר טוב ממה שיש לי כרגע אני אשמח להמלצות, תודה רמקולים שיש לי כרגע...

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by aviz,

האופציות שביינתים נראות לי מתאימות זה : Logitech LS21 Logitech S220 Creative SBS A300 Altec Lansing BXR1121 Altec Lansing BXR1221 אני לא כזה מבין ברמקולים אז אשמח להבין את ההבדלים בינהם ואת ההמלצות שלכם. יש לי עכשיו את ה Altec Lansing ATP 3 ואני ממש מבסוט מהם אז אני מחפש משהו בסגנון שלהם למחשב אחר שקניתי.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  22. היי איך אני מחבר את הרמקולים של מערכת סטריאו למחשב? תודה מראש

23. Started by aybby,

שלום. אני מעונין לקנות דיסקמן MP ומחפש המלצות על איכות שמיעה ועל אמינות המכשיר מבחינת חברות ודגמים. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בדיסקמן מעין זה. תודה ,AYBBY

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by piro,

היי! כמו שהזכרתי בת'רד אחר, אני בתהליכי הקמה של מערכת סטריאו. (אני אפילו בונה את הרמקולים, תגיבו לת'רד שלי ;D http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=66293) בכל אופן, מה שגרם לי להתחיל להתעניין היה מגבר וקדם מגבר שמצאתי במחסן שלנו. בשניהם יש קצת בעיות, הווליום לפעמים קצת לא לגמרי פועל, ועוד כל מיני דברים קטנים. השאלה היא האם שווה ללכת ולתקן אותם, כלומר האם הם נחשבים לטובים, או שעדיף לחפש כבר משהו יד שניה חדש. הקדם הוא sansui c-77, והמגבר הוא sansui b-77. תמונות יש בלינק הזה: http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/bc/joujou221088/lst?.dir=/My+Documents&.view=l&.src=bc (תקראו את השמות של התמונות - יש להם משמעות) ממש תודה על ביקורות, אנ…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  25. אוקיי הסטאפ הנוכחי שלי: מקור - כרטיס קול Xonar DX, יש לו יציאת אנלוגית וגם דיגיטלית. פלט - מהיציאה האנלוגית דרך מערכת סטריאו ישנה אבל שאני מאוד אוהב LG FFH-2020 אל זוג רמקולים סבירים של 6 אוהם, ובעיקר לאוזניות Shure SRH 840 דרך חיבור 6.35mm שיש במערכת. חיבור ה6.35 כנראה מעיד על כך שיש למערכת מגבר אוזניות סביר (השערה טיפשית ולא מלומדת, אני יודע) - אבל אני לא יודע עד כמה טוב המערכת יודעת להניע את האוזניות הללו. הגיע לרשותי רסיבר JVC RX-889P שאני לא בטוח מה מצבו / תקינותו. מצ"ב תמונת פנים וגב של המכשיר. לרסיבר הזה ממולץ לחבר רמקולי פרונט בעלי עכבה של 8 אוהם לכל הפחות, כך שאת הרמקולים הנוכחיים של המערכת לא כדאי לחבר אליו ישירות. אין לי רמקולים אחרים כרגע, אולם אוליי בעתיד (הל…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים