אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש ספיקרים למחשב ושיהיה ניתן אולי בהמשך לחבר למערכת רצינית בסלון. במטרה של בעיקר שמיעת מוזיקה ומשחקים לעיתים רחוקות. הסתכלתי על הGLA-55 ואיכות השמע מדהימה אך המחיר קצת גבוה, אני מחפש משהו בסדר גודל האיכויות האלו במחיר יותר סביר (במקרה ויש) אני צריך 2 ספיקרים כי אין לי מקום למערכת של 5, וטווח המחירים יכול להגיע גם לאלף+ ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אני קונה עוד חודשיים DVD פייוניר DV366 ואני מעוניין לקנות רמקולים בשביל לשמוע סראוונד איכותי. איזה רמקולים הכי מומלצים מבחינת מחר ביצועים?
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לקנות דיסקמן MP ומחפש המלצות על איכות שמיעה ועל אמינות המכשיר מבחינת חברות ודגמים. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בדיסקמן מעין זה. תודה ,AYBBY
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מערכת פשוטה יחסית (עד 600 ש"ח) למחשב, עדיפות ל5.1 בעיקר לסרטים, משחקים ומוזיקה מהמחשב... תודה, עמרי
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם!! מאוד מתלבט מה לקנות האם את iriver h320 או את iaudio x5l את השוני בינהם באופן כללי אני יודע אני מחפש לדעת הבדלים יותר עקרוניים בינהם .... למשל : א) מה זה Iriver juckbox ......... מה זה אומר ? האם יש את זה גם ל iaudio ??? ב) האם ב- iaudio ה usb to go מגלה כל נגן או disk on key מהסוג שלא צרכים כל התקנה שמחברים אותם למחשב ? ג) היתי בבאג גבעתיים והם חיברו ל iaudio את ה disk on key שלי מסוג lg-stick-256m וזה לא זיהה אותו ..... מה אתם יודעים על זה ? המוכר יותר חשב שיש בעיה במכשיר שלו תודה רבה לכולם ! שי!
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים לסרטים ומשחקים עד 500 ש"ח, לא צריך יותר מדי, לא גדול, שיהיו שלושה כולל סאב, יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום כולם. קנינו טלויזיה חדשה 52' של פוג'יקום. חיברתי את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים(איכות טובה P720). כשאני מחבר אז יש ריצוד קל במסך- כמו פסים כאלה (בעיקר כשיש מסך שרובו שחור). יש לציין שבחיבור לממיר אין ריצוד. החיבור מתבצע ע"י כבל PC-VGA רגיל וכרטיס המסך של הלפטופ זה הכרטיס המובנה של אינטל- אני חושב X3100. מה אפשר/צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה לגמרי? האם זה הכבל/היציאה/כרטיס מסך/הגדרות של רזולוציה? תודה רבה עמרי
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
רכשתי APEX 815 והכל אחלה. מציג תרגום תקין. רק כשאני משנה שפה בתפריט עצמו הוא מציג לי עברית הפוכה. מישהו נתקל בזה\מכיר\יש אפשרות לסדר?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב כרטיס קול מובנה מסוג soundmax hd audio. הסאונד, איך נגיד, לא יותר טוב מהקרייאטיב הישן שלי, אבל יש 2 בעיות: 1. אחרי כמה שירים שאני שומע, אני לא יכול לשמוע שום שיר יותר (ולא משנה איזה נגן) וכדי לשמוע שוב אני צריך לעשות restart 2. באמצע משחק אני שומע "רעש לבן" לאיזה חצי דקה המחשב הוא ממש חדש, אבל יכול להיות שיש בעייה בדרייברים?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אחי יהיה בהונג קונג מחר ורציתי לדעת אילו אוזניות עדיף לי להגיד לו ליקנות? חשבתי על סנהייזר מהדגמים האלה: HD485 HD555 HD595 חשוב לי שכשאני יסתובב עם האוזניות מידי פעם ברחוב אני לא יראה איתם כמו קוף... כי יש לי אוזניות מעפנות של סוני והחלק החיצוני של האוזניה יותר מידי בולט החוצה, כמו אוזניות שיש בבצפר וזה מגעיל... כמו הסמיילי הזה :DJsmile: אז בעיקרון מנסיון שלכם איזה מהאוזניות נשמע לכם הכי טוב ואילו אוזניות לא בולטות החוצה כמו בסוני שהיו לי? ושאלה אחרונה וחשובה, הוא ימצא שם אוזניות כאלה בכלל?! תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 מובנה על הלוח ואין לי בדריברים שלו את התוכנה Audio HQ.. לחבר שלי שיש בערך אותו כרטיס רק פחות טוב יש את התוכנה בדריברים אבל הקמצן לא נותן לי את התוכנה.... איפה אפשר למצוא את התוכנה??
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קניתי את המכשירב2000 ש"ח (יד שניה באחריות) יש סרטים שאני מכניס והוא לא מנגן אותם....איפה אני מוצא לו מקודדים עדכניים????? מישהו מכיר איזה תוכנה פשוטה להמרת קידוד של סרטים???
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק של מוסיקה שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת. המחשב לא קורא אותו משום שהוא חסום בדרך חדשה. מישהו מכיר את החסימה ויודע איך לעקוף אותה? ;D
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
יש לי סאבוופר ושני רמקולים שמחוברים אליו של COMION והם מחוברים אל היציאה האחורית של הכרטיס קול המובנה של הלוח.......ויש לי עוד יציאה קדמית איפה שהUSB הקידמי שמחוברת גם היא לכרטיס קול .......השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאה הקדמית עוד סאבוופר ושני רמקולים ושהם יעבדו באותו הספק ?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מחפש המלצה למגבר פשוט ביותר, יש לי שני רמקולים של Cerwin Vega LS-10, ועוד זוג Cerwin Vega קטנים קטנים יותר שהגיעו איתם בסט, סה''כ 4 רמקולים. כרגע יש לי Denon AVR-1602 שהוא מאוד ישן, וגדול. אני מחפש מגבר שיוכל להתחבר לטלווזיה [ 32'' LCD ] ולמחשב [ כ.קול 7.1] [ אפשרי להתחבר לשניהם ולשנות ערוצים לפי בחירה?] ושיהיה כמה שיותר קטן. אני לא ממש חסיד של איכות אז בעיקרון כל מגבר שיעשה את העבודה ויהיה קומפקטי זה בסדר מבחינתי. עדיפות לחדש. בקשר לתקציב אין לי ממש מושג מה טווח המחירים, אז פשוט אסתכל על ההמלצות שלכם ואחליט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מתנה לאמא שלי טלויזיה 32". היא צופה בשידורי YES רגילים (SD) בלבד ! אין תקציב מוגדר. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה קיבלתי ממישהו רמקולים רצפתיים גרמניים מפלצתיים. חיברתי אותם לרסיבר שלי ומוזיקה שומעים בהם מצויין. הבעיה שהסנטר שלי נשמע חיוור לעומתם בסרטים. כאילו שהטווח שלו לא קרוב מבחינת העמוקים. קולות של גברים נשמעים שונה לגמרי מהסנטר לעומת הקדמיים. מה אני אמור לחפש? הנתונים של הקדמיים מצורפים בתמונה, והדגם של הסנטר זה POLK CS100. מתוך גוגל: This speaker features two 4 inch mid/bass drivers and one 7/8 inch tweeter. Frequency response: (-3db) 60Hz -20kHz. Recommended amplification: 10-100 watts. Efficiency: 89dB. Impedance: 8 ohms. עריכה: אולי בעצם אני צריך לכוון במגבר את הסנטר כ-SMALL, ואז הנמוכים ישלחו לסאב. ננסה ונראה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה בעצם שאלה שמתחלקת ל2 שאלות. 1)בכלליות בכל הדגמים,איך LENCO בנוגע לדיסקמנים? 2)מצאתי דיסקמן שעונה פחות או יותר על הדרישות שלי,אבל הוא מבית LENCO ואני לא יודע אם כדאי לקנות אותו. הלינק: LENCO http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36655 לעומתו יש עוד דיסקמן שנראה לי בסדר,אבל הוא יקר יותר ב100 ש"ח והוא של SONY,קצת חבל לי לשלם כל כך הרבה כסף בשביל השם. לינק:SONY http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36605 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.luxeonav.com/em4.htm הם עולים רק 270 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם זה נכון שהחנות מוכרת שם את הגירסה האירופאית של Iriver H320 או שזה סתם שמועה??? אני מעוניין לקנות בחנות הזו ובודק אופציות..
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ברשותי מחשב HTPC ואני מעוניין לרכוש לו כרטיס טלוויזיה שישמש אותי לטלוויזיה (37') במחשב... אני כמובן אקליט ויחבר את זה בחיבור Component\S-Video הכי איכותי שאפשר לממיר דיגיטלי של הוט אני רק מבקש המלצה איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות - העדפה ל KSP \ FOXPC\ SKYPC. אה כן גם אני מעדיף שלט למרות שיש לי מקל+עכבר אלחוטיים.... ואם אפשר שלט של מדיה סנטר\עם חצים כמו של הממיר אז עוד יותר טוב. התקציב יכול להימתח בהתאם ליכולות של הכרטיס אני לא מחפש כרטיס סופר עורך שיקליט לי תכני HD שייעשה לי קפה אני רק צריך משו מקליט שתומך ויסטה סטייל הכרטיסים של לידטק, ואני צריך שתגידו לי מה טוב. בבקשה תענו! תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היו לי אוזניות ממש טובות של JVC שהלכו =\ ואז אני מחפש אוזניות חדשות בשביל מוזיקה ומשחקים צריך באסים כי אני רוב שומע פסיכודאלי.. אני במגמת תקשורת בתיכון אז הגיעו אלי אוזניות של AKG K55 ,נשמעות לי ממש טובות והמורה שלי אמר שהן עולות סביבות ה200 שקל . יש אופציות אחרות בתקציב? כי הן נראות לי די שבירות + האוזניים ממש מתחממות אחרי שימוש קצר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חבר שלי חושב לקנות את הנגן דיסקי MP3 הזה במחיר 523 ש"ח: http://www.enking.com.cn/english/products02.php?id=74 מה אתם אומרים? מוכר, לא מוכר, טוב, לא טוב, הארות, הערות, ביקורות, אמבטיה?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי יש לי GTXP 7.1, וכשאני מנגן איתו MP3 AVI MPEG וכו הוא משמיע מעין "פיצוצים" כל 2-3 שניות [אין לי את הבעייה הזו שאני מחבר אותו דרך ה-AUX לכרטיס TV] ניסיתי PCI אחר ובדקתי שהוא לא משתמש ב-IRQ תפוס - לא עזר מפרט: WIN XP SP1 P4 2.4C HT 2X256 DDR 3200 GIGABYTE GA8IPE1000 PRO CHIPSET INTEL 865PE תודה על כל רעיון
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-