עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שימושים בעיקר למוסיקה, טרקים למיניהם ולכל סגנונות המוזיקה. מצאתי 3 עיקריים שאני מתלבט ביניהם: מצאתי PHILIPS SPA5300 בוואלה ב- 300 ש"ח-> http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MFSPA5300 Altec Lansing VS2421 גם בסביבות ה 300-350 ->http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=691670 או SONICGEAR EVO7 שטיפה חורגים לי מהמחיר בגלל משלוח 360-400 -> http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDSONICGEAREVO7 החדר קטן, 3.6x1.5 חשובה לי איכות שמע, באס איכותי שלא מזייף, וכמובן אם הרמקול לא יתפוס חלק נכבס מהשולחן זה יהיה נחמד (תמיד אפשר לשים את הסאבופר על הריצפה) פנוי להצעות אחרות, תודה לעוזרים ד"א, עקב המבצעים בבאג, אולי עדיף לי להביא אוזניות? AKG K518 שמע…

2. זאת אומרת.. אני רואה הרבה סרטים.. גם סרטים ישנים ממש.. שהם בפורמט רחב.. ומשתרעים כמעט על רוב המסך.. אבל יש סרטים שהם בפורמט רגיל.. ורואים אותם בחלק הרבה יותר קטן של המסך.. ויש פסים שחורים גדולים למעלה ולמטה.. יש טעם להוריד גירסאות אחרות של הסרט וזה יסתדר שם? או שפשוט כל הגירסאות ככה.. ולא משנה איזה גירסא אני יוריד אני ימשיך לראות פסים ממש גדולים של שחור.. שלא כמו בפורמט רחב שזה רק פסים קטנים...

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  3. בסביבות 300 ש"ח !!!! תודה רבה ....

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by shlomibandit,

משהו יודע אם אפשר לחבר אותם לטלויזיה ולממיר של הוט ולדי וי די וכל זה? מה צריך בשביל זה? אמרו לי שהכל בקופסא ולא צריך שום דבר זה נכון? ואם אני ירצה גם לחבר את זה למחשב .. יש לי לוח kn8 ultra - nforce 4 ultra שמעתי שיש לו 7.1 יהיה לי סרוונד?? איזה דרייבר הכי טוב שיהיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by domiel,

יש לי יומהולדת עוד חודש וקונים לי X5L ובמקרה יצא לשמוע קצת עם הSR60 שלי בביה"ס וזה בילתי נסבל...אי אפשר להנות ממוזיקה שיש כל כך הרבה רעש רקע... לכן יחד עם הנגן אני רוצה גם אוזניות סגורות... יש לי 350ש"ח להשקיע (משהו כמו 80 דולר) לאוזניות סגורות...(חשוב שיהיו בגודל מלא ) תודה מראש. ולל,מסתבר שאבא שלי עשה טעות וקנה את הX5L 30G...התכוונתי ללכת על 280PRO וכשהוא הגיע לחנות לא היה לו מספיק כסף...הוא חזר היום ולא אמר לי על זה כלום עד שהגיע...אבל,אני עדיין מעוניין לקנות אוזניות ב350 ש"ח רק שבגלל שאבא הולך לארה"ב בעוד חודשיים אני מתכוון לקנות אותם בארץ. אז ההתלבטות היא בין 212P ל201,שלפי מה שהבנתי ל212 יש בעיות באס שמעלימה כל זכר למיד ולהיי ואני בטוח שאם איקולזייר נכון אפשר לשנות …

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by KoM,

דיי פשוט, נמצא בכותרת, לשימושים מגוונים עם נגן MP3 רגיל, מי עדיף בלי התחשב בעלות.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  7. יש לי רמקולים 5.1 YAMAHA TSS-1 הם עובדים עם כרטיס קול O/B האם אני אשמע הבדל עם AUDIGY 2 ? גם עם כרטיס מובנה הרמקולים טובים.. אבל האם האיכות אפילו תשתפר עם כרטיס ?AUDIGY

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by ktanta harta,

אני משתמש בכרטיס קול פורטיסימו 3 ובמשחק Dead To Rights, במשחק בנמאפייני אודיו כתוב שמהשחק תומך בDD בכרטיסים כמו הסאונד סטורם אשר בלוחות NFORCE שיש להם די קודר פנימי אבל אני משתמש ביציאה האופטית וברסיבר בתור הדי קודר בעזרת AC3 FILTER, אז איך אני גורם למשחק להפעיל את הAC3 כדי הרסיבר יפענח כי כרגע זה לא עובד, אבל לדוגמא סרטים עם AC3 אני כן יכול לשמוע

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by n_aviv1,

אם אני אחבר את הDVD עם S-video זה ישפר את האיכות? כרגע החיבור הוא החיבור הצהוב הפשוט (RCA). יש משמעות אם הכבל מוזהב או לא מוזהב? ועוד שאלה אני רוצה לדעת מה הדגם של הטלוויזיה שלי אבל אני לא יודע איפה למצוא. איבדתי את החוברת של ההוראות ואני רוצה לבדוק משהו בקשר לתפריט... למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by Satlan,

חברים יש לי MP3 של חברת טיאק ג'נריק כמובן, וכל השירים מופיעים בג'יבריש.. הלכתי לחנות ואמרו לי שלכל שיר נוספת תמונת ה COVER DISC ואז כל שיר מקבל תשם של הJPG של האלבום. מה אני אוכל לעשות בנידון? מה דעתכם? נ.ב מצורפת תמונה של הMEDIA PLAYER איפה שכביכול אמרו לי שהבעיה. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by emperor,

שלום, קניתי היום רמקולים x530 , התקנתי דרייברים כי גם המחשב חדש, חיברתי אותם לפי ההוראות , הדלקתי ועדיין אין סאונד מה עושים??

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  12. אני מגיע מהMICROLAB SOLO 7C שהיו נהדרים עם הPS4 שלי. שמתי אותם אצל ההורים שלי לא מזמן ונראה שהם נהנים מהם מאוד אז לא אקח להם אותם חזרה אקנה כבר משהו חדש.. משהו מומלץ שאפילו עדיף על ה7C במחיר דומה ויצליח למלא חלל די גדול?

13. אני צריך כרטיס סאונד איכותי. השימושים: משחקים וסרטים בעיקר!!! וגם מוזיקה. היציאות שאני צריך: יציאה אופטית + קואקסיאלית אז ככה, אני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי 1. הכבל אמור להעביר את היסנל הדיגיטלי. לכן, צריך כרטיס שיודע לקודד DD (דולבי דיגיטל) בזמן אמת. זה בעצם הדבר הכי חשוב. הרסיבר מחובר לכל שאר הרמקולים ויודע איך להסתדר אחרי שהוא מקבל את הסיגנל הדיגיטלי :. בנוסף, אני רוצה לשמוע סרואנד במשחקים. מה עושים במצב כזה ? כלומר משחקים לא שולחים תדר DD. אנשים שמחברים כל רמקול בסראונד בנפרד לכרטיס קול שלהם כן מקבלים סראונד. אז אם אני רוצה סראונד במשחקים, ובכל זאת משתמש בכבל אופטי ? איך עושים את זה? הכרטיס יתמוך ? זה בכלל אפשרי ? ודבר אחרון, ראיתי הרבה משחקים שיש אפש…

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום כולם. קנינו טלויזיה חדשה 52' של פוג'יקום. חיברתי את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים(איכות טובה P720). כשאני מחבר אז יש ריצוד קל במסך- כמו פסים כאלה (בעיקר כשיש מסך שרובו שחור). יש לציין שבחיבור לממיר אין ריצוד. החיבור מתבצע ע"י כבל PC-VGA רגיל וכרטיס המסך של הלפטופ זה הכרטיס המובנה של אינטל- אני חושב X3100. מה אפשר/צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה לגמרי? האם זה הכבל/היציאה/כרטיס מסך/הגדרות של רזולוציה? תודה רבה עמרי

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב מבין 2 הכרטיסי קול האלה creative x - fi elite pro לבין creative e mu 1812 כי קראתי מאמר שאמר שהרמקולים creative gigaworks s750 מנוצלים הכי טוב עם creative e mu 1812 אבל תאריך הכתבה הוא לפני יותר מחצי שנה לפני שיצא הכרטיס קול של creative x -fi.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  16. אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 (וגם למחשב) מישהו יודע איך הם מבחינת נוחות\סאונד ושאר ירקות? הנה לינק מהאתר הרשמי: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2412,CONTENTID=10684 לא רשום על ההתנגדות, למישהו אולי יש מושג? ובבאג לא ידעו להגיד

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by BaR151,

שלום, אני מתלבט בין כמה LCD ואני לא יודע איך לבחור.. עדיף לקנות חברה כמו סמסונג/LG... או עדיף לקנות טלויזיה לפי הנתונים לה (גם חברות פחות מוכרות כמו SANSUI/HAIRE וכו') תודה רבה!

18. Started by infer73,

שלום לכולם. אבא שלי מחפש מקרן כדי להשתמש בו להרצאות. הבחור שאחראי על עניינים כאלה אצלו בעבודה הציע לו לקנות את Sanyo PLCXE33 במחיר של כ-3500 ש"ח. אני לא ממש מבין כלום במקרנים, אני רק יודע שמנורות עולות הרבה כסף, וזהו. בנוסף, היינו רוצים להשתמש במקרן כדי לצפות במשחקי כדורגל אצלנו בבית, ע"י זה שנתלה אותו באיזה מקום קבוע, ונחבר אליו את הממיר של YES. אנחנו לא מתכוונים לראות תכני HD או משהו מתוחכם מדי - רק דרך לראות את המשחקים על מסך גדול יותר. אז בקיצור - מה דעתכם הכללית על המקרן? האם הוא יתאים למשימות שיועדו לו? והאם יש אופציות אחרות, טובות יותר - או זולות יותר? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  19. קיצר החלטנו לקנות LCD ולהחליף את הטלוויזית מקרן הבומבסיטית של 60 אינצ' שיש לנו, כי נמאס מהאיכות המטשוטשת והגודל הענקי של שתופס את כל המקום. אז החלטתי ללכת על החברה LG וחשבתי על הSCARLET שלהם היא נראית מאוד יפה וגם בביצועים היא טובה עם כל הפיצ'רים שיש לה. המטרה שלנו זה LCD 42 אינצ' לסלון של 4 מטר מרחק במחיר נמוך שנותן איכות. אז היום החלטנו ללכת לחנות BestBuy קיצר ראינו הטלוויזיה LG scarlet 60UR 42' עולה 11,190 - מחיר גבוה מדיי. ואז הנציג בא ואומר שיש להם מבצע של טלוויזיה אחרת Hitachi L42X01A גם היא 42 אינצ' ועולה במחיר הכי זול בארץ 6984 והטלוויזיה היא FHD, עכשיו ההצעה הייתה מאוד מפתיעה וגם ראיתי את האיכות תמונה והיא נראתה סבבה אבל מקרוב ראו מטושטש למרות שכמעט כל הטלווי…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by MODI,

אני מתלבט בין שני סטרימרים, התכנים יהיו על הארד דיסק חיצוני שמחובר בUSB2 לראוטר, לכן חייב שיהיה חיבור LAN בסטרימר הראשון: http://dx.com/p/neo-x5-rk3066-android-4-0-google-tv-player-w-wi-fi-tf-1gb-ram-16gb-rom-black-176074 והשני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14273 השני עולה 150 שקל יותר אבל הוא של חברה יותר מוכרת. מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by Mike-,

אהלן, תהיתי אם כל טלויזיית FHD יכולה להציג תוכן שמגיע מכניסת הVGA ב1920x1080 ? או שיש הגבלה כלשהי ? יש לי מחשב שמחובר למסך 22" בVGA ומציג ב1920x1080 בלי בעיה, האם יש נכון גם לגבי טלויזיות ?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  22. Started by fushu87,

שלום. אחרי 7 שנים של שרות הרמקולים שלי M2600 של creative, נשברו. עכשיו אני מחפש רמקולים חדשים, השמח להמלצות לרמקולים של 2.1, בטווח מחירים 250-350. השמח לדעה על מספר רמקולים שמתי עין עליהם: microlab M-700 FC330 Altec Lansing VS4621 Logitech Z323 Creative Inspire T3130 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by justblack,

שלום לכולם! יש לי חוסר ידע ואני צריך את עזרתכם... תוך שבועיים אני קונה מחשב HTPC בעל כרטיס 2600XT עם מתאם DVI / HDMI - כולל העברת סאונד. בנוסף יהיה לי כרטיס TV מסוג PVR - 150. אני מעוניין לקנות LCD שישמש לצורכי אינטרנט אפליקציות שונות במחשב וכמובן לצפייה (ב YES) בסרטי DVD ותכני HD (שירדו מהאינטרנט בעיקר). מרחק הישיבה הוא כ 2.5 מטר. מספר שאלות: 1. איזה גודל מסך LCD מומלץ למרחק כזה? 2. יש לי רסיבר עם כניסה אופטית. איזה לוח אם כדאי לקחת שיש לו חיבור אופטי בכרטיס קול המובנה? 3. את כרטיס ה TV אני מחבר ישירות לממיר לצורכי ההקלטה ולא ל LCD נכון? 4. מה זה אומר HD READY? בחלק מהדגמים ראיתי תמיכה ב 1080i ובחלק 1080p. מה זה אומר? 5.וכמובן איזה LCD יתאים לי לצרכים של מחשב וצפייה? תו…

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by MasterOr,

שלום אם מישהו יכול להציע לי סט רמקולים 5.1 של איזה חברה איכותית לא יותר מ400 שקל. רציתי לקנות את האינספייר של קריאטיב אבל הוא יקר מידי זה 800 שקל. אז אם למישהו יש איזה הצעה טובה....תודה אה ודרך אגב אני משתמש בכרטיס קול Creative SB Live! 5.1

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by Shay0600,

מכשיר קטן שיתחבר לרמקולים גדולים וישמיע בהם את מה שיש במחשב חשוב שייהיה קטן ואם תיהיה לו הפרדה בין אחורה לקדימה זה עוד יותר טוב

• 5 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.