אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום וערב טוב... השימושים שלי מהרמקולים הם משחקים,סרטים,ומוזיקה... השאלה שלי היא כזאת..אני שמעתי את הסט הזה של לוג'יטק והתאהבתי בו מבחינת איכות הצליל הגבוהה שלו...השאלה אם ניתן להשיג מערכת איכותית יותר באותו תקציב... המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]רציתי לשאול אם ניתן לחבר טלויזיה למגבר באמצעות כבל HDMI - ז"א שהאות אודיו יצא מהטלויזיה וייכנס למגבר?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ובכן, אני נהר קוריאה פרסמו את תאריכי העדכונים הבאים ומה הם יכילו ונחשו מה מגיע באוגוסט :D :D Due End of July - Early August 1. OTF File Deletion 2. Propriety Format Support (not sure if i translated this right) 3. Playback Speed Control (not as flexible as IFP series, but will be supported) 4. Gapless 5. Unicode Support in DB 6. OGG Support for DB 7. Hebrew Support 8. Sub-dir support for Text Folder 9. Enhanced Shuffle Mode 10. Some Tag stuff Fixed... (i think it's only related to krn windows) 11. 6 Line Automated Lyric Support 12. A bug that occured to the remote when NAVI button is pressed in the PLAYLIST... is fixed (wtf is that??) 13. Pr…
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול די ישן, CREATIVE VIBRA שעד עכשיו עשה את כל מה שמבקשים ממנו, שזה להוציא קול לשני רמקולים... עכשיו קניתי כרטיס מסך RADEON 9200 VIVO, ואני רואה טלויזיה במחשב, כאשר ה-סאונד נכנס למחשב דרך ה-LINE IN של כרטיס הקול יש לי שתי שאלות: 1. חיברתי אוזניות ליציאה של כרטיס הקול, ואז שמתי לב שהכרטיס מוציא החוצה "רעשי מחשב", כלומר שיש כל מיני רחשים שנובעים מסיבובי מאווררים, דיסקים וכו', שכרטיס הקול כנראה קולט ומוציא החוצה כרעש. שמתי לב שזה קיים גם ברמקולים הרגילים, כשאני מגביר את הווליום (הרעשים קיימים גם עם כרטיס המסך הקודם) 2. לבד מן הרחשים האלה, שומעים טלויזיה מצויין במחשב, בסטריאו ודרך שני הרמקולים. הבעייה: כאשר אני מקליט מן הטלויזיה לקובץ, אז כשאחר כך אני מריץ את קטע …
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני קונה את נגן מסוג iRiver H340. האוזניות בקישור הזה: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones דגם: KSC 35 יתאימו לנגן שאני קונה? איפה ניתן להשיג בארץ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מגבר אזניות מהסכימה הזו. הבעייה היא שאני לא יודע איפה אפשר להשיג בארץ קבלי פוליפרופילן, ו- TLE 2462 IC ׁ(בשביל ליצור אדמה וירטואלית, מופיע בסכימה השלישית). הייתי מזמין מהאתר הזה אם משלוח לא היה יקר כל כך, אז אם מישהו מכיר חנות...
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב מבין 2 הכרטיסי קול האלה creative x - fi elite pro לבין creative e mu 1812 כי קראתי מאמר שאמר שהרמקולים creative gigaworks s750 מנוצלים הכי טוב עם creative e mu 1812 אבל תאריך הכתבה הוא לפני יותר מחצי שנה לפני שיצא הכרטיס קול של creative x -fi.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב כרטיס קול מובנה מסוג soundmax hd audio. הסאונד, איך נגיד, לא יותר טוב מהקרייאטיב הישן שלי, אבל יש 2 בעיות: 1. אחרי כמה שירים שאני שומע, אני לא יכול לשמוע שום שיר יותר (ולא משנה איזה נגן) וכדי לשמוע שוב אני צריך לעשות restart 2. באמצע משחק אני שומע "רעש לבן" לאיזה חצי דקה המחשב הוא ממש חדש, אבל יכול להיות שיש בעייה בדרייברים?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם שווה לקנות רמקולים של altec lansing דגם 6021? ואם בכלל שווה לקנות רמקולים של חברה הזאת!
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מעונין לקבל המלצה למכשיר DVD שיקרא את כל הסרטים שאני מוריד + יקרא כתוביות בלי צורך להפוך אותם (יש לי מכשיר XORO שקורא כמו שהם) רשותי טלויזית LCD גדולה התומכת בפורמט HDMI עד מעוניין עד ב- 400 ש"ח מה כדאי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק של מוסיקה שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת. המחשב לא קורא אותו משום שהוא חסום בדרך חדשה. מישהו מכיר את החסימה ויודע איך לעקוף אותה? ;D
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אני יכול לקבוע כך חמש רמקולים יהיו סאטליטים והבאסים יהיו דרך הסאב ,כיצד אפר לעשות זאת? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קיצר החלטנו לקנות LCD ולהחליף את הטלוויזית מקרן הבומבסיטית של 60 אינצ' שיש לנו, כי נמאס מהאיכות המטשוטשת והגודל הענקי של שתופס את כל המקום. אז החלטתי ללכת על החברה LG וחשבתי על הSCARLET שלהם היא נראית מאוד יפה וגם בביצועים היא טובה עם כל הפיצ'רים שיש לה. המטרה שלנו זה LCD 42 אינצ' לסלון של 4 מטר מרחק במחיר נמוך שנותן איכות. אז היום החלטנו ללכת לחנות BestBuy קיצר ראינו הטלוויזיה LG scarlet 60UR 42' עולה 11,190 - מחיר גבוה מדיי. ואז הנציג בא ואומר שיש להם מבצע של טלוויזיה אחרת Hitachi L42X01A גם היא 42 אינצ' ועולה במחיר הכי זול בארץ 6984 והטלוויזיה היא FHD, עכשיו ההצעה הייתה מאוד מפתיעה וגם ראיתי את האיכות תמונה והיא נראתה סבבה אבל מקרוב ראו מטושטש למרות שכמעט כל הטלווי…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
זה בעצם שאלה שמתחלקת ל2 שאלות. 1)בכלליות בכל הדגמים,איך LENCO בנוגע לדיסקמנים? 2)מצאתי דיסקמן שעונה פחות או יותר על הדרישות שלי,אבל הוא מבית LENCO ואני לא יודע אם כדאי לקנות אותו. הלינק: LENCO http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36655 לעומתו יש עוד דיסקמן שנראה לי בסדר,אבל הוא יקר יותר ב100 ש"ח והוא של SONY,קצת חבל לי לשלם כל כך הרבה כסף בשביל השם. לינק:SONY http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36605 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לשמוע בחנות אדר סוכנויות מספר אוזניות שמיועדות לנגן נייד (וגם כאלה שלא) האוזניות שניסיתי כללו את הדגמים הבאים: SENNHEISER HD205, EH215, HD457, PX100, PX200 KOSS KTX PRO, PORTAPRO, SPORTAPRO כל האוזניות נשמעו דומה מאוד עם הנגן G3 שלי. למרבה ההפתעה, למרות ההתנגדות הגבוהה, הPORTAPRO נשמע יותר חזק מPX100 באותו ווליום בתור אחד שאוהב באס אהבתי את הבאס ה"טבעי" של הPORTAPRO (בלי תוספת אפקטים בנגן). אני שומע מוזיקה באסית כמו רוק ודאנסים. לא הרגשתי הבדל גדול בין הPORTAPRO לבין הKTX שעלה חצי! (193 לעומת 410) ויחסית לPX100 שעלה 70 שקל פחות. אני משווה את האוזניות ששמעתי לSONY MDR72SL שיש לי, והן לא טובות בהרבה (לפחות לא בשמיעה בנגן). הייתי צריך לשים על VOLUME 30 מתוך 40 כ…
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במערכות... איך הם נחשבים?? הם נחשבים חברת HIGH END??
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
במצב הרגיל, כשמחברים את המחשב לטלויזיה, הצלילים שיגיעו מהמחשב ייצאו משני המסכים ביחד. האם יש דרך להפריד בין הסאונד, כך שהצלילים ממה שמוצג במסך הטלויזיה יגיעו רק מהרמקולים בטלויזיה והצלילים המגיעים ממסך המחשב ייצאו רק מהרמקולים של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. אחרי 7 שנים של שרות הרמקולים שלי M2600 של creative, נשברו. עכשיו אני מחפש רמקולים חדשים, השמח להמלצות לרמקולים של 2.1, בטווח מחירים 250-350. השמח לדעה על מספר רמקולים שמתי עין עליהם: microlab M-700 FC330 Altec Lansing VS4621 Logitech Z323 Creative Inspire T3130 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חוסר ידע ואני צריך את עזרתכם... תוך שבועיים אני קונה מחשב HTPC בעל כרטיס 2600XT עם מתאם DVI / HDMI - כולל העברת סאונד. בנוסף יהיה לי כרטיס TV מסוג PVR - 150. אני מעוניין לקנות LCD שישמש לצורכי אינטרנט אפליקציות שונות במחשב וכמובן לצפייה (ב YES) בסרטי DVD ותכני HD (שירדו מהאינטרנט בעיקר). מרחק הישיבה הוא כ 2.5 מטר. מספר שאלות: 1. איזה גודל מסך LCD מומלץ למרחק כזה? 2. יש לי רסיבר עם כניסה אופטית. איזה לוח אם כדאי לקחת שיש לו חיבור אופטי בכרטיס קול המובנה? 3. את כרטיס ה TV אני מחבר ישירות לממיר לצורכי ההקלטה ולא ל LCD נכון? 4. מה זה אומר HD READY? בחלק מהדגמים ראיתי תמיכה ב 1080i ובחלק 1080p. מה זה אומר? 5.וכמובן איזה LCD יתאים לי לצרכים של מחשב וצפייה? תו…
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 עם ההבדל הוא משמעותי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
http://www.audio-technica.com/cms/headphones/3959bcea6976f903/index.html מישהו יודע מה המיקום של האוניות האלו ביחס לאוזניות כפטור של סנהיסר או ה CX300? אם אני יכל לקנות אותם במחיר של CX300, מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לאוזניות in-ear לאייפוד. בתקציב שלי הוא בערך 60-70$ בקנייה ב ebay. מה שחשוב לי זה שיהיו אטומות עם סיליקון, ושיהיו עד כמה שיותר איכותיות מבחינת חומרים, אני מעדיף אוזניות שיעבדו הרבה זמן. פלאג ישר ולא בצורת "ר" - יתרון אבל לא חובה, מכיוון שכשהאייפוד בכיס פלאג "ר" גורם להתעקמות הכבל.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין CX300 , י EP630\635 (יש הבדל ביניהם בכלל?) אינני נעול על סוג הזה של אוזניות :DJsmile: אך חשבתי שבשביל שיתאימו גם לנגן הגנרי שלי (עדיף התנגדות קטנה נכון?) וגם מדי פעם לסרטים במחשב כשהסביבה רועשת זו הבחירה האידיאלית.למען האמת שקלתי גם CRX200 אבל מעיון בפורום לא מצאתי עליהם המלצות חמות.תודה וחג פורים שמח!
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
דיי פשוט, נמצא בכותרת, לשימושים מגוונים עם נגן MP3 רגיל, מי עדיף בלי התחשב בעלות.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-