אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ובכן, אני נהר קוריאה פרסמו את תאריכי העדכונים הבאים ומה הם יכילו ונחשו מה מגיע באוגוסט :D :D Due End of July - Early August 1. OTF File Deletion 2. Propriety Format Support (not sure if i translated this right) 3. Playback Speed Control (not as flexible as IFP series, but will be supported) 4. Gapless 5. Unicode Support in DB 6. OGG Support for DB 7. Hebrew Support 8. Sub-dir support for Text Folder 9. Enhanced Shuffle Mode 10. Some Tag stuff Fixed... (i think it's only related to krn windows) 11. 6 Line Automated Lyric Support 12. A bug that occured to the remote when NAVI button is pressed in the PLAYLIST... is fixed (wtf is that??) 13. Pr…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מחפש נגן Flashי ספורטיבי, כזה שיחזיק מעמד תחת פעילות מאמץ וכושר. נדלקתי על ה-Iriver IFP190 אבל הנפח (256 מגה בלבד) קצת מאכזב. האם מישהו התנסה עם הנ"ל ו/או יכול להמליץ על נגן דומה בתקציב של ~ 1000 ש"ח? הדרישות האופטימליות מבחינתי: עיצוב ספורטיבי עם אפשרות רצועה, 256 מגה לפחות, רדיו FM וסוללה נטענת. אופציית הקלטה אינה חיונית. תודה ולהת', מיכאל
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי טלויזיה LCD 32 ואני משתמש במחשב להרצת סרטים, כרגע אני עושה זאת באמצעות חיבור חוטי HDMI רציתי לדעת כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב בחיבור אלחוטי לצפיה בזמן אמת ברזולוציה טובה, אם זה אפשרי. המחשב הוא מחשב נייד עם חיבור רשת אלחוטית מובנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם ישנם מגברים או רסיברים build-in במחשב (כלומר 5.25")?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום יש לי טלוויזת LCD של HISENSE (סיני, אלא מה?). בין יתר הכניסות ישנה כניסת USB. למה היא משמשת ו/או למה ניתן להשתמש בה? בחוברת ההוראות (בעברית) אין כל איזכור לאפשרות כזאת. ניסיתי לחפש את הUSER MANUAL באנגלית, לצערי ללא כל הצלחה. אשמח אם תוכלו ליידע אותי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אילו מכשירים כדאי לקנות בתאילנד? בקשר לזיופים אל תדאגו הכול מקורי בקניון הזה והמחירים ברצפה אז אין בעיה בזה... אני שחיין אז חשבתי על האמפי3 במשקפת האם אתם ממליצים? אחותי ואמא שלי רוצות אמפי3 אז חשבתי לקנות את ה U10 512 מגה לשתיהן או רק לאמא ולאחות לקנות משהו אחר עם 2 ג'יגה בערך... לאמא זה לריצות ולאחות זה גם לריצות וגם סתם לשמוע מוזיקה. כדאי לקנות נגד וידאו נחמד? לא ממש משתמשים אבל שיהיה :-) על מה אתם ממליצים ואילו עוד מכשירים כדאי להביא? תודה מראש. :-* עריכה : יש לי עכשיו את האיריבר 999. כדאי לקנות משהו אחר? אני אישית מאוד מרוצה ממנו ומהנוחות שבו בינתיים. ואם כן, מי רוצה לקנות ? :-P
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
רכשתי לא מזמן את הדגם הנ"ל שכותב שהוא תומך בכל סוגי הוידאו (תומך ב: DVD / CD / MP3 / KODAK-CD / MPEG-4 / CD-R / CD-RW / JPEG / Xvid ) אני משתמש רק בדיסק און קי לאכסן דרטים אך משום מה הוא לא קורא לי קבצים כמו WMV file אלא הוא קורא לי רק AVI file למה זה ככה?יש לי הרבה סרטים בWMV FILE פשוט מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי רמקולים מדגם Altec Lansing ATP3 בני 8-9, ולאחר ששירתו אותי נאמנה כל כך הרבה שנים רמקול שמאל הפסיק לעבוד (בדקתי חיבורים וכן כל דבר שניתן לעשות מבלי לפתוח את הרמקול עצמו/את יחידת הסאב). תהיתי לעצמי, בתור אחד שאין לו שמץ קלוש בנושא האודיו היוקרתי ועולם ההגברה, האם ניתן וכדאי לחבר רמקול מדפי דמות ה-Wharfedale Diamond 10.1 למחשב, ללא רסיבר או אמצעי מתווך כלשהו? במידה וכן, האם כרטיס עם יכולת הגברה מובנת (דוגמאת ASUS Xonar מדגם מסוים) יכול לתת לרמקולים הללו את הכח הדרוש להגיע ליכולת מספקת? האם בכלל שווה להיכנס לזה או שכדאי להשקיע במערכת 2.0/2.1 יעודית? אני לא מתכוון לקנות בעתיד הנראה לעין טלוויזיה כך שאני לא רואה את עצמי רוכש מגבר/רסיבר לשדך לה או למחשב? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא תגידו ותעבירו אותי למי שיודע בבקשה.... ישלי כבלים בבית יס....עד היום הממיר היה מחובר בrca רגיל... הטלוויזיה היא של lg ואין שם חיבורים של 21 פינים.... איך הכי טוב לחבר ממיר של יס לטלוויזיה? ישלי ממיר קטן של יס ככה שגם בו אין 21 פינים...האם שווה להתקשר אליהם כדי שיחיליפו שיהיה 21 פינים בממיר(בממירים הגדולים שלהם יש)... ועוד שאלה בנוסף: איך מחברים דיוידי ?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בעקבות שדרוג חיצוני ופנימי (VW REPRESENT) שאני מעביר לרכב, אני חושב עכשיו על הצעד הבא- שידרוג המערכת, רדיו דיסק קורא צרובים\MP3 + זוג רמקולים קדמיים. ויש לי שאלה, מה עדיף מבחינת האיכות, איך כדאי לחלק את התקציב הדל של 800 שקל? כי ב500 שקל אפשר לקנות זוג רמקולים טובים של מורל\רוקפורד אבל מקור ג'נרי ב300 שקל. וב 600 שקל אפשר לקנות מקור נחמד שלפיוניר לדוגמה אבל רמקולים של קנווד ב 200 שקל. היתי מחלק בחצי חצי, אבל ב400 שקל למקור הוא בכל מקרה יהיה ג'נרי אז עדיף לחסוך ולהוסיף לרמקולים. מצד שני כואב לי לקנות מקור ג'נרי, יותר בגלל איכות ההרכבה, הנדסת אנוש, מראה, התמודדות עם קפיצות ולא בגלל האיכות, במכשירים כאלה יש יותר מדי מקום לבעיות X: מה אתם חושבים? יש לכם רעיונות\עצות?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם זה נכון שהחנות מוכרת שם את הגירסה האירופאית של Iriver H320 או שזה סתם שמועה??? אני מעוניין לקנות בחנות הזו ובודק אופציות..
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. אחרי 7 שנים של שרות הרמקולים שלי M2600 של creative, נשברו. עכשיו אני מחפש רמקולים חדשים, השמח להמלצות לרמקולים של 2.1, בטווח מחירים 250-350. השמח לדעה על מספר רמקולים שמתי עין עליהם: microlab M-700 FC330 Altec Lansing VS4621 Logitech Z323 Creative Inspire T3130 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני שוקל עכשיו לקנות את האוזניות האלו Brainwavz M1, יש למישהו אותם או שיש לו חוות דעת עליהם? בנוסף שוקל קניה של FiiO E5 בשבילהם (לא בשביל הD2, בשביל נגן אחר)
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
אם אני אחבר את הDVD עם S-video זה ישפר את האיכות? כרגע החיבור הוא החיבור הצהוב הפשוט (RCA). יש משמעות אם הכבל מוזהב או לא מוזהב? ועוד שאלה אני רוצה לדעת מה הדגם של הטלוויזיה שלי אבל אני לא יודע איפה למצוא. איבדתי את החוברת של ההוראות ואני רוצה לבדוק משהו בקשר לתפריט... למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
רכשנו סטרימר חדש (NTR82WT) http://www.iamm.co.kr/eng/index.php?m=2&s=82wt אבל הGUI שלו (GRAPHIC USER INTERFACE) ממש לא נחמד, אין תמונות, רק שמות של סרטים ותיקיות כמו באיזה קובץ RAR איך אפשר לשנות את זה שיראו תמונות ? כמו באיזה תוכנת HTPC כזה יפה שמעבירים את התמונות ורואים.. (ברור שצריך לשים תמונות קודם בסטרימר... אל תגידו לי שזאת הבעיה חח) תודה רבה לעוזירם
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יש ברשותי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V440 וזוג סטנד רמקולים של JAMO. הרסיבר מחובר למחשב, לכרטיס קול של הלוח אם (ABIT NF-7), שאלתי היא אם אני אקנה כרטיס קול טוב זה ישפר את האיכות של הסאונד? (הסאונד כרגע סבבה אבל אני מרגיש שיכול להיות יותר טוב).
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סאונד של 2.1 במחיר של עד 1k אני חשבתי על הz2300 האם ישנה בחירה עדיפה יותר המערכת תיהיה בשימוש של מוזיקה בעיקר (metal rock R&b) בתודה מראש, דור
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ויש לי כרטיס קול ON BORD של ASUS P4G8X מה אתם אומרים!!
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל מוסיקה מהמחשב בזמן השיר יש פצפוצים כאלה שנשמעים בעיקר בקטעים של הבסים יש לי WMP אז חשבתי שזה התוכנה אז הפעלתי תשירים עם תוכנה אחרת BS PLAYER וגם שם פחות אמנם אבל גם יש חשבתי שאולי אלה הרמקולים אבל החלפתי רמקולים וגם שם זה מופיע וחשבתי שזה אולי הקובץ של השיר אבל זה בכל השירים ככה וכשאני מפעיל את הקבצים בMP3 שלי אני לא שומע אותם אז מכאן אני חושב שזה הבעיה במחשב למישהו יש פתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
את ה Creative X-fi אפילו מחיר מוערך של כמה זה יעלה בארץ יהיה טוב אני מת לקנות אותו יש לי כרגע live 5.1 עם Creative T5400 אני רוצה Creative X-fi music extreme ו Creative S750 מישהו ממליץ על משהו אחר ? נ.ב. מישהו יודע אם ה Audiotrak Prodigy 7.1 יותר טוב מה X-fi ?
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול און בורד שעשה לי בעיות (SoundMax) קניתי כרטיס קול PCI אחר,פשוט. איך אני מסיר אותו (הכרטיס הישן) וגורם למחשב להתעלם ממנו ולהתקין את החדש?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות שיביאו לי רמקולים למחשב, כרגע יש לי מערכת עתיקה : Creative Cambridge SoundWorks DeskTop Theater DTT2500. ראיתי את ה- Logitech Z-5300e במחיר מצחיק של 117$ : http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=360413 קראתי הרבה ביקורות על המערכת, אבל רציתי לשמוע מאנשים שיש להם את המערכת או שמכירים אותה היטב, מה דעתם אליה ואם יש מערכת יותר טובה באותו טווח מחירים. שימושים : משחקים ומוזיקה (לא ברמת Audiophile). יש לי את המחשב שני שמחובר למערכת סטריו רצינית בשביל מוזיקה וסרטים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב כרטיס קול מובנה מסוג soundmax hd audio. הסאונד, איך נגיד, לא יותר טוב מהקרייאטיב הישן שלי, אבל יש 2 בעיות: 1. אחרי כמה שירים שאני שומע, אני לא יכול לשמוע שום שיר יותר (ולא משנה איזה נגן) וכדי לשמוע שוב אני צריך לעשות restart 2. באמצע משחק אני שומע "רעש לבן" לאיזה חצי דקה המחשב הוא ממש חדש, אבל יכול להיות שיש בעייה בדרייברים?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-