עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אתמול התחדשתי ברמקולים של Logitech Z-10. עשיתי סידור חדש של שולחן העבודה וצילמתי. ציוד אודיו: רמקולים: Logitech Z-10, אוזניות Koss UR 40 משודרגות, מגבר בנייה עצמית ל UR40, נגן ה-Cown D2 והאזניות שלו: AKG K414P.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by pogacsa,

שלום רב, עיקר העסוק שלי בהמרת תקליטי LP ישנים (ויניל) ל- CD , כרגע משתמש ב-AC97 של לוח האם ורמקולים מצ'וקמקים שנקנו במקור עם המחשב. הבעיה היא, שלצורך השמעת ביקורת על תוצאות ההמרה/עריכה, אני נדרש לצרוב CD כל פעם על מנת לשמוע, כי ברמקולים של המחשב זה זבל. בעקבות קריאה בפורום מצאתי רמקולים מומלצים E510 שנראים לי, גם תקציבית, אבל אין לי מושג בכרטיסי קול, לכן מבוקשת עזרתכם בהמלצה לכרטיס קול. אינני מתכנן שימושים נוספים . מאחר ואינני מבין בכרטיסי-קול (אני איש של צילום ו-PHOTOSHOP), אקדם בברכה המלצותיכם. תקציב: מספר מאות שקלים (לא אלפים).

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by adir12,

שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by din707b,

אשמח לשמוע תגובות לגבי הכרטיס הנ"ך ביחס לג'וליה לגבי איכות ה- PLAYBACK האם אמורים להיות הבדלים משמעותיים בין שני הכרטיסים תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום קניתי את הטלוויזיה הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589627 טלוויזיה מעולה! ואני רוצה לקדד את השלט של יס שישלוט גם עליה! איך עושים את זה? מישהו יודע? אין לי קוד על המכסה של השלט(אין לי בכלל מכסה) ואין באתר של יס על PROVIEW.. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש אריאל

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by gtabak_37,

ברשותי 500-600 ש"ח ואני רוצה לקנות רמקולים של 5.1 למחשב לשמיעת מוזיקה, משחקי מחשב וכו' ראיתי כמה מוצרים מעניינים כמו הX530 של לוגיטק ועוד כמה. תמליצו לי בבקשה על הרמקולים הכי איכותיים בסאונד במחיר זה ובקטגוריה של רמקולי 5.1 תודה רבה נ"ב חשוב שיהיה חוטים ארוכים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Yamabushi,

אפקטים ופס קול של משחקים כמו Crysis יכולים להיות יותר טובים מבסרט עם כרטיס כזה לא?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by Srulz,

אני מחפש LCD 32 אינץ לחדר. הLCD לצורך YES יותר וקצת חיבור למחשב ולפלייסטישן. מה אתם אומרים על LG LC7. חיפשתי ביקורות- אין עליה או אם אפשר ממכם LCD טובה מבחינת איכות תמונה וקול. HD שיהיה READY. תודה.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  9. כבר שנים שאני משתמש במערכת מיני סטריאו שלי בתור רמקולים למחשב. מדובר במערכת "סטנדרטית", פחות או יותר כמו זאת: http://www.mustbuyelectronics.com/catalog/images/CDbk133w%5B1%5D.gif אני לא יכול להגיד את הנתונים של הרמקולים והמגבר(המערכת עצמה) כי אני פשוט לא יודע, אבל אני מניח שמדובר באיכות סטנדרטית למערכת לא מקצועית בעליל. יש לי זוג רמקולים, בלי רמקול נוסף לבאס או משהו בסגנון. במושגים החובבניים שלי הם איכותיים. השאלה היא כמה בערך עולה זוג רמקולים(או לכל היותר 2.1) יעודיים למחשב, שלא מצריכים מגבר, שייתנו לי בערך את אותה איכות שנותנים הרמקולים הקיימים שלי. האם קיים בכלל דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by anatoli,

כל חובבי האוזניות בטח מכירים כבר את Head-Fi.org. החברה הותיקים יותר מכירים גם את פטריק, לא? ובכן, הוא מפציץ שוב. וכיוון שמדיי פעם אני ועוד כמה פה מהפורום זורקים בדיחות שקשורות אליו ואל החריגה הלא נורמאלית שלו מגבולות הטעם הטוב, חשבתי הפעם לשתף את את הפחות ותיקים. חברים, אני מציג בפניכם את הדיון האחרון שלו, הלא הוא: K1000 with Dual Micro Mono-Filament cable - less contact with conductor, more detail! ולציטוט נבחר שלי: .(אגב, למי שלא מכיר Nordost Valhalla היא סידרת כבלים למערכות סטריאו) Anatoli.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  11. אני צריך אותו רק בשביל הרכב אז עדיף שיהיה קטן חוץ מהאיכות סאונד ועברית מלאה (ששמות השירים לא יוצגו בעברית הפוכה, התפריטים יכולים להיות באנגלית) אני לא צריך שום דבר (מסך צבעוני, רדיו וכו') בבקשה תמליצו לי תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. מחפש כרטיס שרצוי שיהיו לו התכונות הבאות... 1.תמיכה ב מדיה סנטר של ויסטה 2.איכות צפיה טובה 3.איכות הקלטה טובה(רצוי תועמת לאיכות הצפיה) 4.שיהיה לו אפשרויות כגון pause בזמן אמת 5.רצוי גם שלט חיחי^^ תודה רבה מראש!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by IlyaN,

אז קניתי בסוף את הSB3 דרך בזק (עדיין במחיר מגוחך של 718 ש"ח) וסה"כ אני מאוד מרוצה מהקופסה הקטנה הזאת. התקנתי אותה בלי בעיות בכלל, הסטרימינג עובד ממש טוב אפילו שאני נמצא 3 חדרים מהראוטר (הבינוני) וכמעט כל מה שאני שם מתנגן חלק לגמרי (אפילו WAV) חוץ מקבצים בקצב של 3000KBPS ומעלה שראיתי שזה מוזכר בדיון המרוכז גם כן (שחבל שננעל אגב כי הייתי מעלה אותו). גם החלק של הרדיו אינרנט עובד מצויין ובשבילי זאת תוספת נהדרת לשמוע (לא בהכרח להקשיב חח) למוזיקה קלילה ונגישה.יש כמובן המון תחנות (קול ישראל LOL) ומן הסתם האיכות של רובן די ירודה אבל מצאתי מספיק של 128K ובשביל רדיו זה סבבה לגמרי... יש למישהו אגב המלצה על איזה תחנה טובה, אמביינט/ניו-אייג' במקרה? מבחינת סאונד, מהיציאות האנלוגיות דרך…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by chenrp,

37lc2rr LG כדאי לרכוש אותה בתקציב של עד 6500? יש יותר טובים? לזו יש גם כונן קשיח שמקליט וידאו! תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  15. כמו שאומרת הכותרת... עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטיס קול למערכת רמקולים האלה...? לפי מה שהבנתי בהסתכלות קצרה באינטרנט הבנתי שבמערכות עם כרטיסים יחסית נמוכים משתמשים בדיגיטאלי וכרטיס קול טוב משתמשים באנלוגי... מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by CHAOS6,

אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV בשביל מדיה סנטר, חשוב שהכרטיס יתמוך במלואו בהפצות הגנו/לינוקס.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by SloOmPer,

אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים, משתלמים ועמידים עד תקציב של 250 ש"ח. אני רוצה לנצל את התקציב שיהיו רמקולים טובים מאוד ושיהיו משתלמים לתקציב. המטרות הן שמיעת מוזיקה ומשחקים. חשבתי בנתיים על הSBS370 שעולים 185 ש"ח, הם נראים לי אופציה טובה, אבל אני מחפש משהו טוב יותר שיהיה עמיד יותר עד 250 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by din707b,

שלום אנשים, לאחר רכישה של SHARP LCD SA1 32 באמצעות YES האיכות ממש ירודה למרות ממיר 3100. בDVD גם סרטים חדישים נראים אמנם הרבה יותר טוב משידורי YES אבל מדי פעם מופיעים מעין ריבועים או מריחות בעיקר בתזוזות של שחקנים ובנופים. טכנאי החברה אמר לי כי הטלויזיה תקינה. בDVD אני משתמש בעיקר במחשב עם כרטיס מסך OB באמצעות יציאת DVI שעל גבי לוח ASUS M2NPV-VM כמו כן אני משתמש ב-DVD של LG GHN42 ניסיתי להשתמש גם במכשיר DVD רגיל באמצעות מספר יציאות שונות (לא דיגיטאליות) ללא שיפור באיכות. האם זה מצב סביר שמשקף את מסכי הLCD או שיש לצפות לאיכות גבוהה יותר?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני רוצה לבצע מודינג לכרטיס XFI להחליף לו את ה OPAMP של יציאת הסטריאו לדגם החדיש יותר של NATIONAL SEMICONDUCTORS הבעיה שלי היא אחרת שהכרטיס לא ממש עובד טוב אז אני לא מאמין שהשדרוגון הזה יעזור במשהו. אך מכיוון שיש לי 2 רכיבים של ה OPAMP הזה רציתי לשאול אם אני אבצע את השדרוג גם לכרטיס אודיג'י 2 הנוכחי שלי האם זה ישפר גם לו את איכות הסאונד? מכיוון שלשני הכרטיסים יש את אותו OPAMP מקורי, אז אני משער שאם הוא משפר את ה XFI הוא ישפר גם את האודיג'י. הדגם של ה OPAMP החדש הוא 4562MA מה דעתכם?

22. היי איך אני מחבר את הרמקולים של מערכת סטריאו למחשב? תודה מראש

23. Started by JSK,

יש לי במחשב בעיה מעצבנת נורא בקול. יש לי את הדרייברים האחרונים של Realtek (לוח GA-945P-S3 ). הבעיה היא שלא שמעים טוב בכלל. בחלק מהדברים לא שומעים כמעט כלום ובחלק שומעים ממש גרוע ורק את הרקע ולא את השירה נניח. שיחקתי עם כל האפשרויות של הדרייביר הסרתי והתקנתי עשרות פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון? תודה. (אם זה לא מתאים לפה תעבירו פשוט לא מצאתי מקום אחר)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  24. היי חברים, יש לי לוח אם עם יציאת spdif שהיא לא אופטית ולא קואקסלית, ורמקולים z5500 של לוגיטק. עם איזה כבל אני צריך להשתמש כדי לחבר ביניהם? תודה מראש על התשובות

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  25. היי, אני בקרוב הולך לקנות מחשב, והכללתי כרטיס טלויזיה , מכיוון שאני ארצה להקליט תכניות טלויזיה. יש לי שני מסכים שונים, אחד למחשב ואחד לטלויזיה. השאלה שלי היא אם הממיר יכול לשדר בשני המסכים בו זמנית? יש לי שני חיבורי SCART בממיר, פלוס חיבורי AV ( אדום לבן צהוב ) ובאחד מהם האלסידי שלי מחובר. האם יהיו בעיות או שזה יהיה בסדר?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים