עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב ברצוני לקנות מסך שישמש אותי גם לטלוויזה וגם למחשב.. המרחק המקסימילי מהטלוויזיה הוא 2.5 מטר. המסך מיועד בעיקר לצפיה בטלוויזיה, השימוש במסך למחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט.. המחיר שברצוני להשקיע הוא בסביבות ה 2000 שקל. איזה גודל טלוויזיה מומלץ ? ואיזה דגם ייתן את האיכות הכי טובה ביחס למחיר ? אשמח לכל חוות דעת תודה מראש עדי

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  2. אחי מחפש מעין HTPC לבית. שידע לנגן HD, מוסיקה וכו'. הוא מצא לינק לנגן הזה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=296138678&sog=C-MP3Player האם זה כדאי? או שעדיף כבר לרכוש מחשב שישמש כHTPC? ושאלה נוספת, הוא מחפש גם מקרן בסביבות ה5000 שח שמיועד לצפייה בסרטים ומשחקים. מרחק בערך 3-5 מטר. תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. *כותרת* צריך כרטיס קול טוב שינצל את האיכות של הרמקולים האלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  4. Started by Dante_9,

האם הוא נחות יותר מ- HDMI TO HDMI?מה לגבי כבל 20 מטר? האם משתלם לקנות או שמה האיכות ירודה?

5. Started by ZeppeliN,

אז ככה, היו לי עד לא מזמן EP-630 אבל הם נהרסו. אני לא יכול לסבול את האוזניות סטוק של האייפוד אז אני צריך אוזניות חדשות. כרגע אני די בטוח שאני אלך על EP630 שוב בגלל שאני מאוד נהניתי איתן ואני לא מוצא שום סיבה לא לקנות אותן שוב. בעיקרון ראיתי שיש גם את הKsc - 75 ב158 ש"ח. אני לא בטוח שהם יהיו לי נוחות בגלל שאני תמיד מסתבך עם סוגי האוזניות האלה ששמים מסביב לאוזן (זה גם מכאיב). בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות In Ear עד 150 ש"ח. אגב, אני לא רוצה להזמין מAmazon אלא לקנות בארץ. נ.ב: אני יודע שהתקציב קטן, אבל זה כסף שיש לי כרגע (גם את זה אין לי, דוד שלי קונה לי ליומולדת). בחופש הגדול אני אעבוד קצת, ארוויח ואני טס לארה"ב ושם אקנה לי כבר מגבר + אוזניות טובות

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by gtabak_37,

ברשותי 500-600 ש"ח ואני רוצה לקנות רמקולים של 5.1 למחשב לשמיעת מוזיקה, משחקי מחשב וכו' ראיתי כמה מוצרים מעניינים כמו הX530 של לוגיטק ועוד כמה. תמליצו לי בבקשה על הרמקולים הכי איכותיים בסאונד במחיר זה ובקטגוריה של רמקולי 5.1 תודה רבה נ"ב חשוב שיהיה חוטים ארוכים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. רכשתי את הרמקולים עקב ההמלצות החמות.... אך איני יודע מה עדיף? לתלות אותם על הקיר או לשים אותם על סטנדים מתאימים(כמה עולים כאלה??) ועוד שאלה איך אני מגשר דרך המחשב לLCD מבלי רסירבר????? תודה....

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by bullet,

ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  9. שלום חברים רכשתי מחשב חדש וחיברתי את הכרטיס קול (און בורד realtek של לוח asus p5k) למערכת סאוונד-מגבר מרנץ סטריאו מקצועי על רמקולי b&w יש רעש לוואי מרגיז שגובר ככל שמגבירים וזה ממש ממש בלתי נסבל האם מקור הבעיה הוא כרטיס הקול און בורד??? אולי זרם החמל בלוח לא תקין וזה גורם לרעש הזה??? מה אפשר לעשות....??? קניית כרטיס קול נפרד???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GT של Twintech חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות החיבור הזה (אותם חיבורים אבל כבל יותר איכותי) אין לי מושג למה אבל כשאני מגדיר בלוח בקרה של NVIDIA שאני רוצה לעשות שכפול שאני יוכל לראות סרט בטלויזיה אז המסך של הטלויזיה "קופץ" כאילו הוא זיהה את המחשב אבל זה לא מראה לי כלום בטלויזיה.... אני רוצה לציין כמה דברים... הורדתי את העידכון האחרון של הכרטיס מסך... המחשב האחרון שהיה לי היה עם הכרטיס ג'יפורס 5200FX וזה עבד מצויין עם אותו כבל.... גם חבר שלי ששידרג לאותו כרטיס מסך 8800GT של BFG יש לו בדיוק את אותה הבעיה.... מה עושים חברים ? יש לכם עצות ? צריך לקנות משהו כדי שאני יוכל לראות ? להתקין איזה משהו ? זה מאוד חשוב לי... תודה …

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by waizman,

אהלן, החלטנו להצטייד בעוד טלויזיית LCD בנוסף ל 2 הקיימות ושוב עולה השאלה איזו טלויזיה כדאי...? כרגע יש לנו טושיבה 37" מסדרה 68 ושארפ 32" מדגם SA1. אנחנו מאוד מרוצים משתיהן ועוד שארפ זה בהחלט אופציה, אבל השאלה היא אם אין משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? במיוחד בהתחשב שהשארפ היא HD READY ולא FULL. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by Poddy,

שלום... יש לי בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס הקול (sound blaster live 5.1 - model number - SB0100) כמו שצריך בדקתי אלף פעם REAR OUT = רמקולים אחוריים LINE OUT = רמקולים קדמיים DIGITAL = סאב ומרכזי כשאני מריץ את הבדיקה של הרמקולים הכל עובד בסדר אבל שאני שומע מוזיקה או מפעיל סרט הרמקול המרכזי לא עובד והסאב חלש בצורה משמעותית מזה שאני מחבר אותו באחד ה LINE OUT אפשר לטפל בזה עם העוצמות של הרמקולים כן.. אבל עדיין הרמקול המרכזי לא עובד. למה? גם הרמקולים השמאליים של החדר יותר חלשים טיפה אני מניח שזה בגלל שהם הרבה יותר רחוקים ממני מהימניים.. יש דרך לשלוט על העוצמה של רמקולים לפי צד?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב נייד, שתהיה לו אפשרות להקלטת שידורים מן הכבלים הדיגיטאליים. אני רוצה עזרה במפרט הנייד ובהמלצה על כרטיס טלוויזיה. 1. האם וכיצד אפשר להקליט באיכות דיגיטאלית מן הממיר? 2. האם וכיצד ניתן להקליט סרטי VOD - דיגיטאלית? 3. אילו חיבורים וכניסות כדאי שיהיו לכרטיס הטלוויזיה? 4. האם כדאי לרכוש כרטיס טלוויזיה USB2 או PCMCIA? 5. האם תוכלו להמליץ לי על מספר אפשרויות של מוצרים כאלו? תוכנה: אני רוצה להריץ עליו vista עם media center. תודה ושבת שלום. מפרט המחשב הנייד יהיה כזה לערך: ‎Lenovo 3000 N200 TY2BNIV‎ http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibm

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by Shay17,

יש לי בחדר 4 רמקולים שמחוברים למערכת שמחוברת למחשב רק 2 עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by segev22,

מי מהרמקולים הנל יביא איכות וביצועים טובים יותר ל: 1.משחקים 2.סרטים 3.מוזיקה הם פחות או יותר עולים אותו דבר מבחינת העוצמה הG500 עוצמתי כמעט פי 2 מה-G51....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by approx,

מה יותר קשה לדחפיה על ידי המגבר ? 8 אוהם או 4 ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by kheled,

שלום! אני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות איזהשהוא גישור בין הZ לLCD ולמחשב ביחד ולקבל עדיין אותו צליל? או עדיף לא להסתבך וללכת על מערכת קולנוע?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. אני זקוק למערכת 5.1 לשימוש כקולנוע ביתי (חיבור ל-DVD), עבור החדר של אחותי. התקציב הוא עד 600 שקל. מהמלצות שקראתי בפורום הגעתי לשתי אופציות שבלטו מעל השאר: Logitech X540 או Creative Inspire T60T60 האם המערכות האלה אפשריות לחיבור למכשיר DVD? ובמידה ואלה אכן שתי המערכות הכי טובות בתקציב, אבקש לדעת מי עדיפה מבחינת פי'צרים שהיא מציעה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dan9,

יש לי מחשב עם מפרט: INTEL P4 2.4 OC 2.55 ASROCK P4i65G 2GB 400HZ Dual Channel ATI 9600 SE 256MB (DDR2 WINTV PVR 150 WD 160 GB SATA 2 צורב\כרטיס רשת\אלחוטי,ועד..... ברצוני להריץ VISTA MC בצורה סבירה (לא איטי עד יאוש) שהשימוש היה לרוב סרטי DIVX XVID..... (גם HD אם זה אפשרי) TV PVR ואולי קצת אינטרנט... זה אפשרי על המפרט הנל לדעתכם?? אולי כבר יש אחד או יותר שמריצים על מפרט דומה?? אני יודע שעל XP MCE זה ירוץ חלק וטוב אבל הממשק והשפה מעצבנים... גם המראה של הVISTA הרבה יותר מלוטש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. Started by xeyt,

היי, הייתי מעוניין לשמוע הצעות לנושא הנ"ל. כאמור מדובר ב- מערכת 'קולנוע ביתי 5.1 + מסך LCD גודל: 32 אינץ'. התקציב שלי הוא 4,500 - 5,000 (כמובן שהצעה יותר זולה תתקבל גם היא ) אודה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. קניתי כרטיס קול FIREBOX: http://www.zzounds.com/item--PRSFIREBOX צריך בשבילו חיבור FireWire (שאני מניח שאין לי שכן אין שקע מתאים בגב המחשב...) איך אני מתקן את המצב העגום הזה? 8)

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. אני מעוניין במערכת קולנוע עם רמקולים קטנים מה דעתכם על http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=69&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=180 האם כדאי ואם יש עצות אחרות ?????? תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  23. Started by hellforce,

שאלה כזאת לי אליכם. יש לי 2 סטים של רמקוים . ALTEC LANSING ATP3 ו CREATIVE SBS 370 יש מצב להפוך מ 2 מערכות של 2.1 למערכת אחת של 4.1? בהנחה שאני משתיק לגמרי את הבאס של הקרייאטיב ומשתמש ברמקולים שלו כרמקולים אחוריים

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by din707b,

שלום אנשים, לאחר רכישה של SHARP LCD SA1 32 באמצעות YES האיכות ממש ירודה למרות ממיר 3100. בDVD גם סרטים חדישים נראים אמנם הרבה יותר טוב משידורי YES אבל מדי פעם מופיעים מעין ריבועים או מריחות בעיקר בתזוזות של שחקנים ובנופים. טכנאי החברה אמר לי כי הטלויזיה תקינה. בDVD אני משתמש בעיקר במחשב עם כרטיס מסך OB באמצעות יציאת DVI שעל גבי לוח ASUS M2NPV-VM כמו כן אני משתמש ב-DVD של LG GHN42 ניסיתי להשתמש גם במכשיר DVD רגיל באמצעות מספר יציאות שונות (לא דיגיטאליות) ללא שיפור באיכות. האם זה מצב סביר שמשקף את מסכי הLCD או שיש לצפות לאיכות גבוהה יותר?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. היי חברים, יש לי לוח אם עם יציאת spdif שהיא לא אופטית ולא קואקסלית, ורמקולים z5500 של לוגיטק. עם איזה כבל אני צריך להשתמש כדי לחבר ביניהם? תודה מראש על התשובות

• 6 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים