עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום היום התקנתי את הכרטיס טלויזיה winfast tv2000 xp global של leadtek וחיברתי עליו ממיר של הוט דרך שלושת החיבורים צהוב אדום ולבן (RCA נראה לי ) הכול עבד טוב אבל כיצאתי מהתוכנה ונכנסתי שוב כל התמונה ירוקה ורק אחרי שעושים ריסט למחשב זה מסתדר אבל אם שוב יוצאים מהתוכנה ונכנסים עוד פעם התמונה ירוקה איך אפשר לסדר את זה ? התוכנה שבעזרתה אני מפעיל את הממיר היא WinFast PVR2 המסך שיש לי זה samsung sync master 226bw וגם שזה עובד טוב התמונה הולכת קצת למטה ואני לא מצליח לסדר את זה הנה תמונה של איך שזה נראה ושימו לב שהתמונה הולכת למטה http://img402.imageshack.us/my.php?image=image02251458cvbscs1.jpg אני חייב שתעזרו לי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפש כרטיס טלביזיה נורמלי, לא הflyvideo הגרוע הזה שנראה יותר גרוע מטלביזיה בת 50 שנה.... משהו נורמלי, עם תוכנת צפייה טובה במחשב וגם שיודע לקבל שידורי HD! תודה לכם!

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  3. טוב הנושא כבר לא רלוונטי אני פשוט ילך וישמע שם. תודה בכל זאת

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. שלום לכולם, קיבלתי מתנה נגן DIVX של graetz דגם av-770-us. בנתיים בדקתי מספר סוגי סרטים ולא נראה שיש בעיה מיוחדת. הסאונד די זוועתי אבל אני מאמין שזה עניין של הגדרות גם בנגן וגם ברסיבר. בכל מקרה הבעייה שלי היא הכתוביות הקטנות והכמעט בלתי נראות. אם הכתוביות מקודדות כחלק מהסרט או שמדובר בדיסק DVD הכל בסדר והכתוביות קריאות. אם מדובר בSRT או בSUB (הסוג השני), הכתוביות כמעט שקופות ובפונט קטן ומרגיז. בתפריטים של המכשיר לא הצלחתי למצוא אפשרות הגדרה לכתוביות אחרות. האם מישהו נתקל בבעיה הזו אפילו אם נגנים אחרים? איך מעדכנים את המכשיר? מה ניתן לעשות? תודה, אביעד

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by BEST_VOL,

כמובן שחשבתי על הZ-5500 אבל רציתי לדעת האם במחיר שלהם יש רמקולים יותר טובים או שהם הכי טובים\משתלמים. תודה מראש, וערב טוב.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  6. 50 אחוז טלויזיה 50 אחוז מחשב (גם סרטים וגם דסקטופ) מתאים לי להשקיע 4300 שקל, אם יש משהו שבאמת באמת שווה חריגה אני אמתח ל 4500 אל תקחו בחשבון את המחירים של המכרזים, אני קונה בחנויות "פיזיות" באיזור חיפה, אז המחירים בהתאם. האיכות בחיבור לטלויזיה יותר מפחידה אותי כי אני יודע שבחיבור למחשב קשה ליפול, אם יש מקור איכותי אז בדר"כ גם התצוגה תיהיה טובה עם רוב המסכים, אבל בחיבור ליס\הוט זה יותר קריטי ואני ממש לא רוצה להתפשר על תמונה מלוכלכת. תודה.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום במקום העבודה שלי יש הרבה רעשים שמפריעים לי. אני מחפש אוזניות טובות שיבודדו אותי מהרעשים הסביבתיים. האוזניות אמורות גם לשמש לשמיעת מוזיקה סטראופונית. איכות הצליל לא חייבת להיות סופר דופר מעולה. רף המחיר שנרשם בכותרת אינו קשיח וניתן לחרוג ממנו, במידה ושווה לדעתכם. תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. טוב אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב 5.1 או7.1 תקציב עד 3 אלף אולי חריגה קטנה תודהל עוזרים. שיהיון איכותיים עם הרבה עוצמה ושיהיה נוח לתלייה על הקיר.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by oran55,

הדרישות שלי בעיקר: 1. כניסה לאוזניות 2. סאב וופר 3. של חברת Creative אני יכולה להגדיל את התקציב במעט בשביל לקבל מוצר טוב יותר. תודה לעוזרים. נ.ב האם מישהו כאן מכיר חנות זולה ואמינה באזור המרכז?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. שלום אנשים, אני מתלבט האם מוצדק להשקיע באזניות CX300 במקום אלו המקוריות המסופקות עם סוני אריקסון IN EAR האזניות המסופקות נשמעות לי לא רע בכלל אבל מעולם לא שמעתי את ה- CX300 האם מישהו יודע האם ההשקעה שווה את ההבדל? תודה

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  11. במהלך החודש אני הולך לקנות טלוויזית 26" לחדר, מה אתם אומרים על הטושיבה הזאת? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=599030 אני לא כל-כך סגור על תקציב כי אני לא יודע כמה צריך להשקיע בטלוויזיה 26". שימושים: הוט, PS3 שיקנה כנראה בסוף החודש, ואולי טיפה טיפה חיבור למחשב.... דעתכם?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

מה הרזולוציה שהיא נותנת לבחור בחיבור למחשב עם VGA או HDMI ? תודה רבה. זה נושא קצת משולב של מחשב טלויזיה רזולוציות, אתם יכולים להעביר את הדיון לאן שתמצאו לנכון.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  13. כשאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב בטלויזיה, שומעים את הסאונד מהרמקולים של המחשב. יש לי כבל סאונד שמחבר מהטלוויזיה למחשב, אני לא יודע להגדיר את זה או שאני מחבר אותו למקום הלא נכון... איך מסדרים את זה? יש לי את הטלוויזיה הזאת: LG 32LC43 תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

יש לי X5L שקניתי כבר דיי מזמן והוא/התקלקל. אפשר לחבר אותו למחשב ולהשתמש בו כהארד דיסק נייד ושטוענים אותו המסך עובד אבל אי אפשר להשתמש בו כMP3. השאלה שלי היא מי היבואן של IAUDIO או מי יכול לתקן לי אותו? תודה רבה אור

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. הנה הבעיה שלי- יש לי XBOX360, ומתאם למסך המחשב: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productID=488 יציאה אופטית, ל5.1 . יש לי רמקולים למחשב, כלומר 3 חיבורים- ירוק-שחור-כתום. השאלה- יש אפשרות להוציא את הסאונד של האקסבוקס עם הרמקולים האלה? יש מתאם אולי?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה ליקנות את הרמקולים הבאים מחו"ל Logitech G51 רציתי לדעת מאיזה אתר טוב בחו"ל כדאי לי להזמין אותם אני צריך אתר טוב אמין ששולח לארץ כמובן (אם אפשר בבקשה לצרף קישור לרמקולים האלה באתר) ראיתי שהרמקולים האלו בחו"ל הרבה יותר זולים אז אני יזמין מחו"ל הם רמקולים טובים או שאם אני מזמין מחו"ל להזמין משהו אחר? קחו בחשבון את המחיר בחו"ל תודה מראש, ויום טוב. [br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 16:01:43 אם אפשר עזרה בבקשה,זה דחוף. כבר שבוע הבא ניא רוצה להזמין. תודה.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  17. Started by stojakovic,

אני קונה אוטוטו רמקולים ואני מאוד רוצה מערכת 5.1 ואני גם סגור כבר על הX-540... אבל.... החדר שלי איפה שאני שם את הרמקולים לא כל כך סימטרי ככה שיוצא ששני הרמקולים האחוריים יהיו במרחקים שונים ממני... הוספתי שרטוט (מאוד מושקע!!) של הסידור כדי להמחיש את הבעיה... השטח האפור זה השולחן. הפס האדום זה המסך. הפסים הכחולים זה שני הקידמיים והסנטר. היצור זה אני. והפסים הירוקים אלה האחוריים, תלויים על הקיר. אפשר לראות שהאחורי הימני הוא 1מטר ממני והשמאלי הוא 2 מטר ממני (+- 15cm).. רציתי לדעת אם המרחק הזה יהיה באמת משמעותי ויוכל לפגוע בהנאה?! זתמרת, יש מצב שאני ארגיש את הדיליי? בנוסף רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגדיר בכרטיס קול את המרחק שלי מהרמקולים ואז הוא יגדיר דיליי בעצמו?! (כ…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by J0n1,

אין לי ממיר בבית (אין כבלים/לווין) ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה למסך. אם לדוגמא אני ארכוש ממיר, אני אוכל להשתמש בו? או שצריך את הכרטיס הזה שמחברים אליו? או שאפשר לקחת מתאם של אנטנה לRCA/S-video? תודה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  19. שמעו זה ממש דחוף אני מתכוון להזמין את הרמקולים כבר ביום ראשון בבקשה עזרה וכמה שיותר מהר!! אני רוצה להזמין את הרמקולים הנ"ל,(Z-5500) השאלות שלי: הם טובים או שיש יותר טובים במחיר?. שמעתי שהם לא יכולים להיות פתוחים יותר מרבע שעה כי הם ניסגרים עקב חום,זה נכון?. אני קונה אותם מהאתר newegg.com ודודה שלי מארצות הברית מביאה לי אותם ארצה,רציתי לדעת האם אני אצטרך לשלם מכס?,או שרק בהזמנה לארץ אני צריך?. -ואם כן צריך לשלם זה קל "להבריח" אותם(?) מישהו עשה את זה? אם למישהו יש אותם הוא יכול להגיד איך הם? תודה מראש לכל העונים זה ממש דחוף אני ממש חייב תגובות ושיענו לי על השאלות אסור לי שדודה שלי תחזור בלי הרמקולים אסור לי לפספס את ההיזדמנות! ושוב תודה מראש לכל העונים זה ממש …

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by dj-ariel,

http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=72211&channel=15 זה מתאים לי לחיבור למחשב יש לי VGA וזה בדיוק מה שאני צריך כי אני רוצה לצפות בסרטים מהמחשב אל הטלוויזיה אני צריך שתגידו לי אם זה שווה אם אני אוכל למצוא משהו יותר טוב באותו מחיר וכו' , תודה.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  21. שלום ברצוני לדעת דעה על הכרטיס האם הוא כדאי וטוב לZ5500 צרפתי לינק למטה בו יש את הכרטיס עם תמונות..... http://www.digit-life.com/articles/audigyplatinumex/index.html תודה תודה.....

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  22. אורח redx
    Started by אורח redx,

אם אתה חושב שאתה מכיר את עולם הHT על בוריו, וחושב שאתה איש שירות, מקצועי, אמין וזמין. חברת רדאיקס מחפשת אותך. ניהול פרוייקטים של HT לבתים חכמים, עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. העבודה היא לפי פרוייקט! למעוניינים נא לשלוח פרטים בצירוף קו"ח לכתובת jobs@redx.co.il משרה 332.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by zxcv12,

אהלן! יש לימערכת הפעלה ויסטה פרימיום באנגלית ורציתי לשנות את תוכנית המדיה סנטר לעברית.... אפשרי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. בינתיים חיברתי את המחשב לטלויזיה SONY HD 720p באמצעות כבל D-SUB/VGA באורך 15m. תכלס התמונה מתקבלת, אך ניתן לראות ריצודים\עיוותים בתמונה. אני מניח שהבעייה נוצרת מהחיבור האנלוגי, בתלות במרחק והשפעות חיצוניות למניהן. השאלה היא, אם אני עובר לחיבור דיגיטאלי (DVI to DVI / DVI to HDMI) באורך 15m, האם האיכות תפגע ביחס למרחק ? http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=409

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by kheled,

היי, אני מעוניין בקרטיס קול עד 500 שח שאליו אני אחבר את ה Z5500 איזה הכי עדיף? או שאולי להשקיע קצת יותר כי לרמקולים הרבה חיבורים ? איך עדיף לחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים