עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך אוזניות אלחוטיות במחיר סביר ושהיו גדולות(כמו שיש לDJ)

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by ofir_yair,

היי, בתור קורא נלהב של פורום אודיו, החלטתי סוף סוף לקחת חלק מעט יותר פעיל, ולתת מרשמיי הראשוניים לסט הרמקולים בתצורת 2.0 audioengine5, אשר רכשתי לאחרונה. סט זה זכה לביקורות נלהבות בעולם, שמשום מה הייתי חייב לנסות ולשמוע בעצמי על מה כל המהומה. כמו כן מתאים בעיקר לאנשים הרוצים להינות מאיכות מוזיקה טובה, אולם אין להם זמן לחקור כל מגבר קיים ומדפיים בנפרד, כדי להגיע לשילוב האידיאלי שנשמע לטעמם. רמקולים אלו מוגברים ולכן אין צורך בחיבורם למגבר. כמו כן טובים גם במידה ומוגבלים מבחינת מקום, שכן אין צורך בהקצאת מקום גם למגבר. תחילה אקדים בכך, שניסיוני בתחום האודיו מזערי עד לא קיים, ורק לאחרונה נחשפתי "לנפלאותיו" המתרגמות לעיתים קרובות להוצאות לא קטנות. בכל אופן, ההקדמה היא כדי להגיד…

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  3. היי, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה LED לסלון. מרחק צפייה 2.5 מ'. שימושים עיקריים - צפיית תכנים מהמחשב, סרטי HD, עידן פלוס. מאחר ורוב השימוש יהיה לתכנים מהמחשב אני מעדיף דגם עם חיבור WI-FI מובנה וממשק נוח של שיתוף עם המחשב. כמו כן, בשביל להמעיט חיווט מיותר, עידן+ מובנה גם כן דרוש. חשוב תמיכה בפורמטים הנפוצים של HD מהרשת, תמיכה בכתוביות בעברית. בכללי, טלוויזיה שתהיה נוחה לשימוש ואינטואטיבית. תלת מימד לא כל כך חשוב לי, אבל גימיק נחמד. ראיתי את הדגמים ה"חכמים" של LG, אלו שמתאימים לתקציב שלי לא כוללים תכונות שחשובות לי. אלו שכן - נורא יקרים. ( 42LM620Y, 42LM671Y, 42LS460Y ושות') תודה.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  4. http://www.mp3shopping.com/english/sm-200c.htm הוא מוכר לי אותו ב150 ש"ח. מה דעתכם נראה טוב... אבל אני לא ממש מבין בזה. בבקשה תעזרו ותגיבו כמה שיותר מהר... כדי שאני יתן לו תשובה. תודה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  5. שלום! כפי שרשום בכותרת. זקוק להמלצה עבור רמקולים למשחקי מחשב אבל שייתנו מענה טוב גם למוזיקה - אני שומע יחסית הרבה דרך המחשב, גם לוסלס או לכל הפחות V0. מצאתי את הרמקולים האלה ב-370 ש"ח בקייאסיפי. מה דעתכם? שווה את החריגה במחיר? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד הצעות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  6. יש לי LCD של סמסונג שהיא אצלי כ-4 חודשים ולאחרונה יש לי בעיה שאני מפעיל אותה יש קול אבל אין תמונה אחרי איזה 10 נסיונות שאני מכבה מדליק מכבה מדליק זה שוב עובד טוב אבל כל פעם זה חוזר על עצמו אחרי שאני מכבה אותה אני צריך להפעיל אותה לפחות 10 פעמיים ואין לי אחריות עליה כי הביאו לי אותה מחו"ל ככה שאין לי כל כך לאן ללכת איתה...

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  7. יש לי ATP3 ולעיתים די קרובות, לפני תחילת השיר משהו בסגנון של מאית שניה לפני שהתו הראשון מתחיל לעלות שומעים מעיין "פאק" שכזה בתדר נמוך, מה זה? הרמקולים שלי הולכים לשבוק חיים?!

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by MotoCross,

האם איכות הקול של כרטיסי הקול המובנים על לוחות האם משתווים לכרטיסי הקול הלא מובנים כדוגמת ה Audigy 2 של Creative ???

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

אני מחפש אוזניות כפתור או in-ear בלבד (מטעמי ניידות), יש לי MX400 והאיכות שלהם לא משהו, אני מחפש איכות צליל טובה! מה אתם ממליצים? E2C לא בא בחשבון בגלל המחיר.

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by assaf181,

שלום לכולם! החלטתי להשתדרג באוזניות In-Ear חדשות, כיוון שנמאס לי מהאוזניות הנוראיות של האייפון. התקציב הוא בסביבות 200-300 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יבודדו רעש חיצוני, כיוון שאני חייל ונוסע המון באוטובוסים. בעניין זה, ראיתי שקיימות אוזניות שמבטלות בצורה אקטיבית רעשי רקע. כדאי ללכת על זה? יש אוזניות כאלה בתקציב הנ"ל שייתנו גם איכות סאונד טובה? אני שומע בעיקר רוק ומטאל, אבל לא אוהב שהבאס משתלט על הכל, אז אני מעדיף אוזניות עם סאונד יחסית מאוזן, שיגיבו טוב עם הסגנון. ראוי לציין שהיו לי בעבר JBL Reference 220 ומאוד נהניתי מהן עד שהן שבקו חיים. אם זה משנה, אני שומע מוזיקה דרך האייפון. מעדיף לקנות בארץ, אבל אם יש דגם מאוד מומלץ שלא ניתן למצוא בארץ אפשר גם להזמין מחו"ל. בנוסף, …

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  11. אחים שלי אני רוצה לדעת העם אפשרי לחבר סב של אוטו למגבר ביתי.....? ואני יחבר אותו למחשב.... מגבר>> yamaha rx-v450 דגם סב עדיין לא ידוע

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  12. אני מחפש לקנות אוזניות ממש טובות ולהשקיע 400 שקל בזה בערך... אני משתמש באוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה ומשחקי מחשב.... אם אתם יודעים מניסיון שלכם או משו על אוזניות מסוימות ששווה לקנות אותם והם בתקציב שלי בבקשה תמליצו לי פה... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  13. מחפש HDMI MATRIX 2X2, אחד זול, מישהו התנסה עם אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  14. שלום אודה ולא אבוש אני בורה ועמת הארץ בכל הנוגע לציוד מחשבים. אני זקוקה לעזרה המלצה קונקרטית בנוגע לרכישת רמקולים טווח המחירים 100-150ש"ח,אשמח להמלצה על דגם או דגמיים. בברכה...

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  15. הווליום פשוט נמוך בטירוף. יש לי את השאפל החדש (4GB) וזה מכשיר נהדר והכל אבל האוזניות פשוט בקושי מוציאות סאונד. אם אני ברחוב, אני אשמע בעיקר את המילים של השירים (שומע ראפ וכאלה) אבל לעולם לא את המוזיקה. בשירים יותר קצביים כל העניין נהפך לחסר טעם לחלוטין (ככה שממש מעצבן לי לעשות ריצות). חיברתי אוזניות iPod רגילות ושומעים פשוט נהדר, גם חזק וגם הרבה יותר ברור (אצלי זה כאילו המוזיקה ברקע כזה, כאילו היא במרחק של מאה מטר ממני), אז זו בעיה באוזניות. אין לי יותר אחריות עליהן (עברה שנה מאז הרכישה) אז אאלץ לקנות חדשות. איפה אפשר לקנות אוזניות כאלו? (רק אוזניות, בדקתי בבאג אופיס דיפו ובכל מיני מקומות בנתב"ג ופשוט לא מצאתי) הבעיה היא שלאוזניות יש שלט קטן על החוט של האוזנייה הימנית, ור…

16. יש מישהו שאני מכיר שנוסע לארה"ב וחשבתי להביא לו כסף שיקנה לי שם את ה Logitech Z680 היות ושם זה הרבה יותר זול במחיר של 225 דולר האם צפויות איזה שהם בעיות ? כמה מ"ס אמור להיות על הרמקולים ? האם תהיה בעיה עם החיבורים ? או שצריך פשוט לקנות מתאם ? האם זה בעיה להביא דבר כזה גדול מחו"ל ? הקופסא הזאת שוקלת כ 22 קילו ויביאו לי אותו בטיסה רגילה עם כל הציוד לא במשלוח מיוחד

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  17. תראו, כשאני שמתי את המיקרופון והגרדתי אותו שם במשחק אז דיברתי ואמרו לי ששומעים אותי ממש גרוע, אין לי מושג מה הבעיה כי אני מדבר חופשי במסנג'ר והכל בסדר, מה גם ניסיתי אפילו שתי מקרופונים שונים ובשניהם לא שמעו טוב, מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  18. שלום כולם. קנינו טלויזיה חדשה 52' של פוג'יקום. חיברתי את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים(איכות טובה P720). כשאני מחבר אז יש ריצוד קל במסך- כמו פסים כאלה (בעיקר כשיש מסך שרובו שחור). יש לציין שבחיבור לממיר אין ריצוד. החיבור מתבצע ע"י כבל PC-VGA רגיל וכרטיס המסך של הלפטופ זה הכרטיס המובנה של אינטל- אני חושב X3100. מה אפשר/צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה לגמרי? האם זה הכבל/היציאה/כרטיס מסך/הגדרות של רזולוציה? תודה רבה עמרי

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by LIRON1,

השבוע התחדשתי ברמקולים למחשב microlab x16 והתאכזבתי מהבאס שלהם, כלומר יש להם באס טוב בווליום גבוהה אבל אני דווקא אוהב את הבאסים שבווליום הנמוך. השאלה אם כרטיס קול יעזור במשהו?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  20. אהלן! אני מחפש כרטיס קול, אשר יתן הגברה נאותה לאוזניות שלי (Sennheiser HD280pro), ובו בזמן יוכל גם לספק יכולת הקלטה איכותית. אם אני אקליט איתו זה יהיה אך ורק גיטרה, וכנראה אות ברמת LINE (עובר דרך מדמה מגברים), לכן דרוש ADC איכותי. אין לי בעיה עם יד שניה, אבל חו"ל אינה אופציה משום שאני חייב את הכרטיס בימים הקרובים (כלומר תחילת שבוע הבא). תודה רבה לכל העוזרים, סטס.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by Gimel,

שלום לכולם, לפני זמן מה קיבלתי ממישהו רמקולים רצפתיים גרמניים מפלצתיים. חיברתי אותם לרסיבר שלי ומוזיקה שומעים בהם מצויין. הבעיה שהסנטר שלי נשמע חיוור לעומתם בסרטים. כאילו שהטווח שלו לא קרוב מבחינת העמוקים. קולות של גברים נשמעים שונה לגמרי מהסנטר לעומת הקדמיים. מה אני אמור לחפש? הנתונים של הקדמיים מצורפים בתמונה, והדגם של הסנטר זה POLK CS100. מתוך גוגל: This speaker features two 4 inch mid/bass drivers and one 7/8 inch tweeter. Frequency response: (-3db) 60Hz -20kHz. Recommended amplification: 10-100 watts. Efficiency: 89dB. Impedance: 8 ohms. עריכה: אולי בעצם אני צריך לכוון במגבר את הסנטר כ-SMALL, ואז הנמוכים ישלחו לסאב. ננסה ונראה.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים, וחיפשתי כאן בפורום וחלק אמרו שהרמקולים הנ"ל טובים חלק בנוניים. עכשיו המחיר שלהם {לשבוע} הוא 644ש"ח- שזה דיי זול 8) אז הם שווים את ה644 ש"ח? השימוש הוא משחקים, לפעמים סרטים ומוזיקה דיי הרבה, הדבר העיקרי הוא שאני מתכוון גם להעביר אותם למחשב הבא שאני אקנה {בחופש הגדול} אז אני רוצה להשקיע במשהו טוב+. יאיר

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by J S Bach,

היי, אני הורדתי ASIO ורציתי לדעת מספר דברים בקשר להגדרת שבו: 1.מה הן ההגדרות הנחשבות לטובות ביותר? [bUFFER SIZE SAMPLES] וה-LATENCY SAMPLES OPTIONS האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב? 2.האם השיפור אמור להיות משמעותי עם ה-ASIO? ועכשיו לכ.קול: למוסיקה, מה עדיף: כ.קול מקצועי [כמו לדוגמה ה-Audiophile 192 או משהו בטווח מחיר זה] או כ.קול כמו ה-ASUS D2? בעיקרון כ.הקול הזה מסוגל לנגן קבצים באיכות של 192KHZ 24BIT, האם זה הבדל משמעותי באיכות מול 44.1KHZ 16BIT? בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by prozaq,

אז ככה הזמנתי את הרמקולים מ-EBAY והם הגיעו שהייתי בחו"ל , הרמקולים עצמם הם 120W ואבא שלי חיבר אותם לשקע של 220W ! הם כמובן לא עבדו , קניתי שנאי מ220 ל120 והם עדיין לא עובדים ! יש מצב שהם נשרפו לי ? יש אפשרות לתקן אותם ? או לעשות איזה קסם שהם יעבדו ? כל תשובה תתקבל בברכה !! חבל לזרוק את כל הכסף הזה לפח =\ תודה רבה לכם !

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  25. כמו שאתה רואים אני רוצה רמקולים לכל מטרה שקיימת (כמעט) ואני מחפש להוציא כמה שפחות ובאיכות הכי גבוהה שיש אני לא יודע עדיין תקציב בגלל זה אני גם לא אומר (אל תגידו בלתי אפשרי) אולי בכלל אני ילך על מערכת קולנוע ויחבר למחשב? (כי לא הייתי הכי מובן) עריכה: אני רוצה רמקולים לכל המטרות האלה שרשמתי אני רואה הרבה סרטים משחק הרבה משחקים ושומע הרבה מוזיקה, חשבתי גם על מערכת קולנוע ביתי (בלי dvd).

• 5 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים