אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם צריך לחבר את הכבל cd audio מה cdrom לכרטיס קול? כי שמעתי שלא צריך בגלל שלוחות האם שופרו
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם החלפת כרטיס קול מקצועי יפתור את הבעיה? כרגע מדובר בכרטיס מובנה בלוח.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול של creative דגם Audigy platinium pro ex וביום שני אני קונה את הרמקולים של לוגיטק דגם Z-5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2,CONTENTID=9486 קראתי בפורומים שאם מחברים כבל אופטי מהלוגיטק לכרטיס קול שלי הביצועים של הלוגיטק משתפרים עוד יותר... השאלה שלי היא על איזה כבל מדובר בדיוק והאם קיים אצלי בכרטיס קול של קרייטיב כניסה כזאתי? ואם כן איך הוא אמור להיקרא/להימצא תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט דגם GA-P35-DS3L כידוע קיים חיבור אופטי OUT, הבעיה היא שכאשר אני מחבר אני שומע רק 2 ערוצים, מה קרה לעוד 3 ערוצים נוספים? האם צריך להתקין משהו מלבד הדרייבר? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כבל קומפונט (כלומר 5 יציאות ) לחיבור טלוויזיה רגיל (כלומר החיבור הצהוב הזה ) g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ולא בקיא כל כך במושגים, אז אודה לכם מראש על סבלנותכם. קניתי לפני שלוש שנים בערך מערכת קולנוע ביתי Panasonic SCXH333. לאחרונה עברתי דירה והעברתי כבלי רמקולים סטנדרטים בין הקירות וכשרציתי לחבר למגבר, ראיתי שהחיבורים למגבר אינם סטנדרטים (שכחתי מזה כי הרמקולים לא היו בשימוש זמן רב). החיבורים נראים כך: רציתי לדעת האם יש דרך לחבר את הכבלים הסטנדרטים למגבר בעזרת מתאם כלשהו או בדרך אחרת? מעדיף לא לחבר בין הכבלים המקוריים לחדשים, כי בניסיון לחבר את הכבל למתאם של הכבל המקורי, דיי הרסתי מתאם אחד. כמו כן הכבלים החדשים הרבה יותר איכותיים. לעזרתכם אודה!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את הXbox 360, המחשב והממיר לטלוויזיה ולמסך המחשב, ושהשמע יהיה דרך הרמקולים של הטלוויזיה ו/או של המחשב. אני צריך משהו שהוא כמו רסיבר אבל לרמקולים מוגברים (כלומר מכשיר שיעביר קול ותמונה בין שני המסכים ושני הרמקולים בצורה פשוטה) בגדול אני צריך 3חיבורי HDMI כinput ושני חיבורי HDMI כoutput. אם יהיו עוד חיבורים זה יהיה נחמד (rca וכו'), ויש עוד משהו שדי חשוב לי זה שאני יוכל להשתמש באוזניות בשביל לשמוע (במחשב זה פחות בעיה אבל בטלוויזיה זה כבר סיפור אחר). לא מצאתי סידור כזה או אחר שעובד למרות שעל הנייר זה נשמע לי די פשוט. נתקלתי בכבל הזה בשיטוטים באינטרנט ונראה לי שיהיה אפשר להעביר בעזרתו סאונד לרמקולים במחשב מבלי לנתק את המכשירים האחרים מהרמקולים של הטלוויזיה)…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת של AKAI עם 2 בוקסות ורמקולים 2.1 של קריאיטיב שניהם מתחברים מצוין למחשב בנפרד, עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד שיהיה כביכול 4.1 למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? אם זה עוזר יש לי גם DVD פנוי.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כפתור ווליום ( פוטנציומטר) לכרטיס קול או ללוח אם או שצריך לשניהם יחד ? על מנת שישלוט על הווליום ולא להשתמש עם הציקסר של מערכת ההפעלה ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המארז החדש ANTEC 900 ואני מנסה למצוא איך לחבר את הפאנל הקידמי אוזניות\מיקרופון לכרטיס ולא מצליח !!!! דגם של הכרטיס הוא SB0240 ולא הצלחתי למצוא משהו ברור ברשת... תודה לכל מי שעוזר !!??
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את הכרטיס RADEON HD4670 של GIGABYTE לטלויזיה. לטלויזיה שלי יש כניסת S VIDEO ו-AV, ולכרטיס יש רק יציאות HDMI, DVI, VGA. על מנת לחבר ביניהם בכל זאת, אני רוצה לקנות מתאם מ-VGA ל-SVIDEO (להבנתי אין מתאם מהיציאות האחרות ל-S VIDEO, או שבכל מקרה הוא יקר יותר אם קיים). מה שמוזר לי הוא, כשאני מסתכל על המפרט של הכרטיס מצוין במפורט שאין לו TV OUT, המפרט מופיע פה: http://www.techbuy.com.au/p/93282/VIDEOCARDS_RADEON_PCI-EX_4XXX_SERIES/Gigabyte/GV-R467D3-512I.asp האם זה אומר שהכרטיס לא תומך בשידור לטלויזיה, גם לא דרך יציאת ה-VGA? תודה רבה לכל מי שיגיב!
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 1950 pro אשר קיבלתי איתו כבל שמתחבר ליציאה בכרטיס מסך, ומעביר את זה לכבל קומפוננט (כחול, אדום, ירוק). אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה LCD עם כבל (בננה --> Svideo) . אני מחבר את הבננה ליציאה הכחולה של הכבל שיוצא מהכרטיס מסך ואני רואה בצבע כמו שצריך (למרות שלא חיברתי את זה ע"י כבל קומפוננט לטלויזיה). אני משתמש ב DRIVER האחרונים של ATI גרסה ATI CATALIST 7.8 יש לי 2 בעיות: 1) אחרי כל RESTART למחשב ההגדרות של המסך המשני (הטלויזיה) לא נשארות, וצריך להגדיר את המסך המשני כל פעם מחדש. 2) כאשר אני רואה סרט וההגדרה היא Full Screen ב Theater mode במסך המשני, אחרי שאני סוגר את הסרט, אני רואה בשחור לבן בטלויזיה, עד ה RESTART הבא (למרות שאם אני שוב אראה סר…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היי אני מתכנן בקרוב לקנות LCD, והייתי ממש רוצה להיות מסוגל לחבר אותה למחשב ולראות באיכות טובה.. רק שיש לי בעיה אחת - אין לי יציאת HDMI בכרטיס מסך שלי. יש לי יציאת DVI אחת, והיא כבר תפוסה ע"י המסך שלי.. יש לי יציאת VGA ועוד יציאה שאני די בטוח שהיא S-VIDEO אבל אני לא יכול לראות בוודאות (אני רק רואה שהיא קטנה ועגולה חח). כיוון שאני יודע שVGA הוא אנאלוגי וHDMI הוא דיגיטלי, אני גם יודע שזו בעיה להמיר בינהם, ושממירים בין היציאות די יקרים. האם ניתן להשתמש בצורה כלשהי בS-VIDEO? אולי יש איזה מפצל ליציאת DVI (שאליה אוכל לחבר DVI to HDMI) או משהו? בקיצור, איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה שלי באיכות טובה? (יש לציין שאני לא צריך FHD, אלא 720)
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך לטלביזיה בסלון. המרחק בין החדר שלי בו נמצא המחשב לבין הסלון בערך 15 מטר. מה שאני רוצה לדעת זה איזה רכיבים אני צריך לקנות בשביל לחבר את המחשב לLCD בסלון בשביל לקבל FULL HDMI, כמה זה יעלה והאם זה מסובך לעשות את זה. בתודה, דודי.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר GTX260 לטלויזיה (HD ready) באמצעות מתאם הקומפוננט שמגיע עם כרטיס המסך. שאלותיי: - מרחק הטלויזיה מהמחשב כ-10 מטר האם הדבר ישפיע בצורה משמעותית על איכות אות התמונה? - מה בדבר אות הקול ? (בהנחה שמדובר בחיבור RCA) - באיזו רזולוציה הטלויזיה שלי תציג את האות שמגיע מהמחשב? אשמח לתשובה מקצועית, תודה דובי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד ישן יחסית, נתונים בינוניים... הייתי רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני (איכותי כמה שיותר) הבעיה היא שאין לי חיבור FIREWIRE במחשב, יש לעומת זאת חיבור HDMI וחיבורי USB מעאפנים... השאלה שלי היא: הבנתי שחיבור כרטיס קול דרך USB יוצר "לאגים" אבל האם ישנו כרטיס קול איכותי שמתחבר לחיבור HDMI שבמחשב? והאם הכרטיס הזה שווה משהו? תודה מראש יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר כרטיס קול חיצוני USB ל-2 מחשבים בו זמנית עם כבל USB ? אם יש מפצל כזה ל-USB.... מצאתי אחד כזה....נקרא :4-Port USB 2.0 High-Speed 4-computer to one device sharing switch אבל לא מצאתי בארץ אחד כזה...
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול על לוח האם. כרגע מחובר יציאה מהכרטיס קול למגבר (במפצל ביחד עם הרמקולים של המחשב) בכבל scart רגיל לאחת הכניסות במגבר. הבעיה שככה לא ניתן לשמוע סראונד אלא רק את 2 הרמקולים הקדמיים השאלה היא איזה כבל אני צריך להוציא מהכרטיס קול ומאיזה יציאה כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב ולשמוע סראונד. יש לי 6 יציאות בכרטיס קול וזה מה שכתוב עליהם: יציאה ירוקה רגילה line out יציאה ורודה למיקרופון יציאה כחולה line in יציאה כתומה כתוב לסנטר ולסאב יציאה שחורה לשני רמקולים אחוריים יציאה אפורה-לבנה לשני רמקולים צדדים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני עם יציאות RCA אנלוגיות, ואני מעוניין לחבר זוג מוניטורים אקטיביים בעלי כניסת PL 1/4. האם יש כבל שצד אחד PL וצד שני RCA (שניהם זכר)? אם כן איפה ניתן לקנות? אם לא, מה עדיף, כבל PL עם מתאם לRCA או כבל RCA עם מתאם לPL? (אני צריך 2 כבלים מונו) השאיפה לחיבור הכי איכותי שלא יכניס לי רעשים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשמוע את המוסיקה שבמחשב דרך הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי. במחשב יש לי כרטיס קול פנימי סטנדרטי. במערכת יש לי AUX INPUT . איזה כבל עליי לקנות ובאיזה חנויות משיגים? איך מחברים? (מה מכניסים לאיפה?) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר של Marantz, ואני מעוניין לחבר אותו למחשב. במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 אני לא יודע אם הוא תומך בכל המפענחים האלה: DTS-ES Matrix, , Dolby Digital-Ex, ProLogic II 1.אני צריך כרטיס קול טוב יותר? 2.מה עוד צריך למחשב לסאונד סראונד מושלם? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול creative SoundBlaster live 5.1 עם הפאנל מקדימה ורסיבר philips fr 975 (לא משהו, אני יודע) כשאני מחבר את הכרטיס קול מהיציאה האופטית של הפאנל לרסיבר אני מקבל רק סטריאו. הדרך היחידה שאני מקבל סראונד זה כשאני משתמש בחיבור האנלוגי של ה- 6 ערוצים. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל סראונד מהחיבור האופטי? אם זה בכלל אפשרי. יש לי win xp pro והדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי את עזרתכם - יש לי כרטיס קול של CREATIVE עם יציאות לראשיים לסנטר ולאחוריים. ( הכרטיס הוא AUDIGY 2 ואין לי יציאה אופטית ) בכל מקרה הכרטיס מחובר לרסיבר YAMAHA מהיציאה הירוקה ( היציאה הראשית לקדמיים נדמה לי ) עם כבל שבצידו האחד יציאה אחת ( מהכרטיס קול ) ובצידו השני RCA אדום לבן המפורסם. חיברתי את זה לאחת הכניסות ברסיבר ימין ושמאל כמו שצריך. עד פה הכל בסדר רק שאני לא מבין איך אפשר אם בכלל לנצל את הכרטיס והרסיבר שאני אשמע AC3 אמיתי כמו ב DVD . זאת אומרת שלפי ההגיון שאני חשבתי שקורה זה שאני מנגן סרט שהוא AC3 מהמחשב אז למרות שאני מחובר ב RCA סטיראו הרסיבר אמור לעשות את ההמרה ל AC3 . מה שקורה בפועל זה שאני שומע סרטים בכל הערוצים אבל נראה לי שהוא סתם מפזר את הסט…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC עם כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 האם אפשרי לחברו לרסיבר כך שיוציא סראונד מסרטי HD ו-DVD? אם כן אך?? או שכדאי לקנות אחר, תקציב של 200-250 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך הכי כדאי לחבר מחשב (כרטיס קול) למערכת סטריאו ? שאלתי את זה כבר אבל לא ממש הבנתי... אצלי בכרטיס קול יש יציאת S/PDIF דגיטלית (REVOLUTION 7.1), האם חיבור בין היציאה הזאת לכניסה דיגיטלית ברסיבר סטריאו תתן לי נאמנות גבוהה לאות ? ולמה צריכים אותה בכלל ? ואם זה מגבר/רסביר ישנים אז לאיזה מהכניסות של המגבר בRCA תהיה התנגדות מתאימה ? אני לא ראיתי מגבר עם כניסת PC AUDIO מאחורה... אני עכשיו מתכנן לי מערכת סטריאו לחדר עם מגבר או רסיבר שיתן לי גם רדיו על הדרך ואני לא יודע אם כדאי לקנות מגבר חדש עם כניסות דיגיטליות או שמגבר ענתיקה גם יעשה את העבודה סבבה... תודה, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-