אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כרגע בהליך של קניית ביית כשהקומה הראשונה בנויה, והקומה השנייה לפני התחלת בנייה. בקומה הראשונה נמצאים הסלון המטבח וחדר ממ"ד, ובקומה השנייה יבנו חדרי השינה. אני רוצה לחבר חוטים בקירות שבקומה השנייה על מנת שניתן יהיה לחבר מסך בכל חדר(חשבתי על 22 של מחשב או טלוויזיה 32), השאלה היא עם כבל פשוט DVI או HDMI של 10\15 מטר יעשה את העבודה? כ"כ האם ניתן יהיה לחבר כמה מסכים בו זמנית? ובנוסף רמקולים חשבתי על ה-microlab solo 4. חשבתי לחבר את הכל לנגן PMP בסיגנון ה-Archos 705, מכיוון שהשימוש העיקרי שלי הוא צפייה בסרטים שמורדים מהאינטרנט ושמיעת מוזיקה. והאם יש איזשהי דרך שבה ניתן יהיה לחבר לאותה מערכת גם את הטלויזיה בסלון? מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 על המחשב- EDIFIER S550. הרמקולים הקדמיים והמרכזי קרובים מאוד אליי בערך חצי מטר אבל האחוריים משהו כמו 1.8 מטר ובגלל זה אני בקושי שומע אותם. ניסיתי לשחק עם ה- ROOM CORRECTION בדרייבר של REALTEK ואני לא מבין משהו. דבר ראשון מה זה בכלל? אני משנה את המרחק בדרייבר אבל אני לא מרגיש שום הבדל. אני מוסיף DB וזה פותר את הבעיה אני שומע באותה מידה אבל רק כשאני שם +10 DB. השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע ברמקולים? ולמה כשאני מוסיף DB לרמקולים האחוריים בקדמיים אני שומע יותר חלש?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם יש באפשרותי לקנות מחו"ל את אחד משלושת הסטים הבאים: Inspire 4400 Inspire 2400 Inspire 2500 כפי שאתם שמים לב כולם CREATIVE כי הבנתי שהם נותנים את מירב התמורה לכסף במחירים אלו. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם על מנת להשתמש ב4400 אני צריך כרטיס קול מיוחד ? כרגע יש לי פנטיום II 450 עם כרטיס קול רגיל 2) במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא שאני צריך כרטיס קול מיוחד, האם כדאי להוסיף עוד 10 דולר על ה 2500? ד"א האם ה SBS למינהם שווים את הכסף ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את כניסת המיקרופון בלוח אם אשר הפסיקה לפני כמה שבועות לעבוד סתם ככה ולא הצלחתי. אני מניח שהאופציות שעומדות בפני הם: לממש אחריות על הלוח אם ולבקש חלופי (נראה לי כאב ראש להתעסק עם זה). לקנות כרטיס קול (רק בשביל זה?) או לקנות usb microphone. אשמח לשמוע ממכם המלצות לגבי מה לעשות, ואם אתם מכירים דגמים טובים אך לא יקרים של usb microphone (ובכלל מה לחפש בזה?)
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
שלום! חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם החליטו לקנות לי תווי קניה לרכישה בסך כ500- 1000 ש"ח ומכיוון שאני מקבל נאנו חשבתי לקפוץ על המציעה ולצ'פר ת' נאנו בכמה אביזרים, אך מכיוון שאני וחנויות לא מסתדרים טוב ביחד באתי להתיעץ איתכם באיזו חנות כדי לי לבקש את התלושים. מה שאני דורש מהחנות זה מחיר טוב והכי חשוב זה שיהיה מבחר. תודה ישי.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות אוזניות משולבות מיקרופון לשיחות בסקייפ (שימוש עיקרי) ושמיעת מוסיקה. שמתי עין על מוצר של לוג'יטק http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2254&scat=216&tcat= מה דעתכם? אם למישהו יש אותן (או מוצר אחר מאותה סדרה) אשמח לשמוע רשמים. אם יש המלצה למוצר אחר ,גם טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אוקיי תודה. למה כל פעם שאני פותח ת'רד אז לא רואים אותו כאילו הוא לא נוצר בכלל ?!?! בפורום של מפרטי מחשב ומעבדים לוחות וזכרונות. למהההההההההההההה?????????????
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש תאריך לעדכון שבו יהיה אפשר להשתמש בכתוביות בעיברית ? ואם אין מישהו יכול לתת לי מזרים מדיה טוב באזור המחיר שלו ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז כמו שרובכם יודעים יש המון שקרים וחרטות שמוכרים כדי למכור כמה שיותר ולהלהיב את הלקוח הממוצע. אפשר להרחיב את זה לכל מיני מושגים ומשפטים שבא לכם! אני אתחיל: - טווח היענות "רחב ביותר" 17-40,000 - כבל אופטי - BOSE, פרוסאונד, גראדו, סנהייזר - DJ ארצישראלי - אוזניות "אולפן" - מוניטור תוסיפו מה שבא לכם, זה מה שעלה לי לראש בינתיים.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי שאני אוכל להתחיל וללמוד, אני יודע תיאוריה ומנגן אם צריך ידע מוזיקלי מוקדם כדי להתחיל ללמוד. כבר ניסיתי לברר קצת ואמרו לי שבשביל להתחיל אני אהיה חייב לקנות מקלדת שליטה ב600 שקל מינימום ואיתה גם כרטיס קול בערך באותו מחיר. אשמח לקבל המלצות על מקלדות\חנויות\כרטיסי קול או בכלל עזרה לאיך להתחיל מה אני צריך לעשות\לקנות\ללמוד לדעת וכו', ICQ: 226978874 MSN: nyrc@widnowslive.com תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כבתמונה הזאת זה לנגן mp3\mp4 שאני עתיד לקנות (כנראה meizo m6 8gb) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות ב200 - 400 ש"ח למשחקים ומוסיקה שיתנו לי ביצועים טובים ויהיו נוחות אטומות ועמידות אשמח לשמוע רעיונות לקנייה תודה מראש. SNOWBOY
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליבא את המערכת HT - S3300 של Onkyo מארה"ב http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=HT-S3300&class=Systems&p=i הרכישה תתבצע דרך amazon.com והחבילה תשלח לדודים של חבר. מישהו מכיר את המערכת או יכול לתת לי חוות דעת מבחינה טכנית (רכיבים, טכנולוגיה וכו')? אני ישמח גם להסבר קל על הפונקציות של המערכת. אם מישהו יוכל להסביר לי על כל העניין של היבוא אישי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנגן Sandisk E260 שמשום מה אני יכול לשמוע רק באוזנייה אחת כשאני מחבר את האוזניות, וזה קורה עם כל האוזניות שאני שם. רק אם אני מחבר חלש ולא עד הסוף, ואז קצת לוחץ על זה שומעים רגיל Oם יש לכם רעיון איך לסדר את זה? אגב יש לי את הנגן בסביבות שנה והבעיה החלה סתם ככה פתאום...
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי כיום ברשותי לוח ABIT AI7 ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שלו. ברשותי רסיבר ישן של סניו ורמקולים גדולים של מערכת סטריאו שהלכה לעולמה. אני משתמש בתצורה זו כבר יותר משנתיים והכל עובד פשוט מצויין, ולמרות המצופה מהמראה החיצוני של הציוד, הסאונד דיי איכותי! לפני תקופה קצרה יצא לי לשמוע 2 כרטיסי קול שנבדקו על רמקולים זהים והתפלאתי שקיימים הבדלים כל כך משמעותיים אפילו בקרב כרטיסים זולים. היה מדובר בכרטיס של SWEEX ובכרטיס 5.1 של ג'יניוס, הג'יניוס נשמע פשוט מעולה לעומת הסוויקס ושניהם בעלי תג מחיר נמוך יחסית. תהיתי אם אוכל למצוא כרטיס קול בטווח מחיר של עד 200 שקל שיתן לי שיפור בסאונד שאני שומע מהמערכת העכשווית שלי. 90% מהשימוש הוא שמיעת מוזיקה... השאר מתחלק קצת לסרטים וקצת למשחקים.…
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני צריך מגבר ורמקולים מדפיים\רצפתיים לשימוש בשביל מוסיקה וסרטים (בעיקר מוסיקה) יש לכם על מה להמליץ?? הדגש הוא איכות ולא עוצמה... אני לא ירים מסיבות חג אצלי בבית.. אני ממש רוצה לרדת מה3500...אבל זה המסקסימום תודה לעונים ד"א...המקור הוא המחשב...עם כרטיס קול Creative Audigy 2 תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הנגן למחשב, בצג של הנגן מופיע לי "USB CONNECTED" וזה נתקע ככה ובכלל לא מזהה שמשהו מחובר למחשב... יש לי XP SP2... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. יש לי רמקולים 5.1 וכרטיס קול מעפן של AC97 5.1 ורציתי לדעת עם יש אפשרות למפענח AC3 שיפריד את הערוצים לכל רמקול ורמקול תודה. ו אין לי כניסה אופטית לרמקולים ואין רסיבר
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
צריך משהו במקסימום 400 שקל, לא רציני שיהיה סביר +
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות נגן MP3 מבוסס הארדיסק, כנראה בגודל של 20GB. במקור חשבתי על ה IRIVER120, אבל כבר לא מייצרים אותו. חשבתי על ה 320, אבל העובדה שאין לו מסך בשלט מפריעה לי. קראתי באתר גם את הביקורת על ה iAudio M3L. למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא? בעיקרון אני צריך ביקורת על שתי הנגנים הנ"ל, וכל המלצה על נגן אחר תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי CX300 ושומעים בהם ממש ממש טוב כאילו כל הבאסים נקיים וצלולים רציתי לדעת אם אחרי זמן מסויים נגיד שנה אז איכות הסאוונד תרד? כאילו ככה זה בוב האוזניות שבהתחלה הן טובות ועם הזמן הן מתחילות לעשות רעשים כאלה כשיש באסים אבל אני לא יודע אם בגלל שהCX300 הם איכותיות מסנהייזר אם זה יקרה להם או לא מישהו יודע במקרה.?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש רמקולים לחיבור למחשב נייד presario 900 , בעיקר למוזיקה. מישהו יכול להמליץ על משהו ? אני לא ממש מבין בתחום. האם אני צריך להשתמש ביציאה של האוזניות או שאפשר לחבר גם ליציאת s-video ? יש לי תקציב של כ-500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אהלן אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה. תודה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-