אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חיברתי את הממיר למחשב לכניסת הליין אין ואני שומע את זה קצת חלש ועם רעש ברקע כזה תזזזזזזזזזזזז רעש זה משתנה מכבל לכבל יענו בעחת יותר ואחד פחות (בדקתי 3) איך אפשר לפתור את הבעיה ??
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל, אם הנושא לא קשור לכאן תעבירו אותו למקום מתאים. אז ככה: אני משתמש בeasy cap כדי לראות את הממיר (של הוט) במחשב. מהממיר יוצא חיבור קומפוזיט (בננה צהובה לבנה ואדומה) זכר לאיזי קאפ,אני רואה את הטלוויזיה והכל בסדר. עכשיו, רציתי לשפר את האיכות ולהשתמש בכבל s video, קניתי מebay את הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/New-Black-PC-VGA-SVGA-Male-to-3-RCA-4-Pin-S-video-Female-HDTV-Cable-Cables-/171115139459?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item27d741d183 חיברתי את הצד השני של הקומפוזיט (שמחובר לאיזי קאפ) לכבל הזה ואת החלק של ה s video חיברתי לאיזי קאפ. בהתחלה חיברתי רק את הבננה הצהובה של הוידאו אח"כ את כולן אבל בשני המצבים ראו ככה: העברתי למצב s video וככה …
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הממיר של יס (שעדיין לא החלטתי איזה סוג הוא יהיה: רגיל Max או HD) דרך כרטיס טלוויזיה חיצוני למסך מחשב המליצו לי לקנות כרטיס מסך חיצוני של חברת Creative שיעלה בערך כ-350 ש"ח אני רוצה לשמוע המלצות נוספות של כרטיסי מסך חיצוניים ואיזה ממיר יהיה כדאי לי לקנות תודה רבה מראש לעוזרים דור
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו פשוטה עם חיבורים של אוזניה ומיקרופון בלבד. שחיברתי את המחשב למיקרופון בקושי שמעו משהו.. סתם רעשים. איך עוד אפשר לחבר את המחשב למערכת? אפשר אולי לחבר רק את הרמקולים? (2 חוטים אדום שחור לכל אחד)
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי ל TV היא רגילה ללא שום חיבור DV או משהו יש לה מולטיסיסטם רגיל עכשיו למחשב יש את כלל החיבורים האפשריים! האם ניתן לעשות זאת ? אם כן כיצד? תודה רן
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? תודה רן
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי לפלזמה, לצורך כך אני צריך כבל DVI כפול. חיפשתי בהמון חנויות, ופשוט אין למצוא כבל DVI כפול זכר (זה עם הפינים משני הצדדים). אתם מכירים חנות \ אתר \ רשת שאפשר לקנות בה את הכבל? נ.ב: זה חייב להיות לפחות 2.5 מטר,ומקסימום 5.. באייבורי יש להם רק 1.8 מטר או 10 =\
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 שלי לרמקולים LOGITECH Z5500 הכבלים הרגילים שקיבלתי עם הסוני לא יכולים להתחבר לחיבור של המערכת אבל שמתי לב שיש בסוני יציאה שכתוב עליה OPTICAL וברמקולים שלי יש יציאה של DIGITAL ו OPTICAL ו COAX עכשיו השאלה שלי היא מה כדאי ואיזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הסוני לרמקולים האלה הנה תמונות של הכניסות http://img296.imageshack.us/img296/122/img0709pb1.jpg http://img292.imageshack.us/img292/4946/img0711nb9.jpg
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
למי יש את הניסיוןלחבר את הפלזמה החדשהשל LG (זאת שיכולה גם להקליט) למחשב
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Creative Inspire 5200 5.1 עכשיו אני משפץ ת'חדר עושה תעלות בתוך הקיר ותולה אותם על הקירות יש אופצייה לעשות מין קופסת בקרה כזאתי של החיבוריי RCA ? כאילו לקבל נקבה ביציאה של הקיר ולחבר את הרמקולים בתוך הקיר ? אשמח לתגובות או מקום לקניית המוצרים ! בתודה איתי דוגמא שמצאתי : http://www.hometheater.co.il/logo.php?picturename=modules/coppermine/albums/userpics/10951/4.JPG
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי משהו שעניין אותי כבר המון זמן. מה המשמעות של " תמיכה ב 5.1" , "תמיכה ב 7.1" ? שהכרטיס יכול להוציא סאונד ב "פורמט" של 5.1 או שאפשר לחבר אליו את כל 6 הרמקולים? למשל אצלי יש את ה JBL Creature II הרמקולים מחוברים לסאב והסאב מחובר ליציאה הירוקה בכרטיס הקול.( כרטיס onbord) האם אני יכול לחבר את הסאב וכל רמקול בניפרד לכרטיס הקול? ועוד משהו קטן , כרטיס קול יחודי (לא on bord) , יביא לשיפור רציני ברמת הסאונד לעומת כרטיס on board? או שאני לא ירגיש את ההבדל עם הרמקולים שלי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עד לפני חצי שנה בערך למחשב שלי היתה מחוברת מערכת סטריאו aiwa חזקה מאוד, אבל היא טיפה ישנה והלך לה איזה שבב והיא נדפקה... בכל אופן יש לי את צמד הרמקולים בבית והייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהיא לחבר אותם למחשב ללא המערכת. (אני ממש סובל עם הרמקולים הפשוטים :-[)
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי מערכת משוכללת מאוד אך איני יכול לחבר אותה עקב בעיות עיצוב הבית.( לפי כללי הבית אין להעביר חוטים על הקירות והחציבה מורכבת :'( ) מרחק בין רמקולים למערכת כשלושה מטר. מה הפתרון העדיף? מה נדרש לרכוש? האם ידוע היכן לרכוש באיזור חיפה והקריות ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע של lg שכוללת dvd רסיבר מובנה ו5 רמקולים . האם אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב? כרגע אני משתמש ברמקולים של מערכת הסטראו שלי. אשמח אם תגידו לי אם זה אפשרי.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי איך אני מחבר את הרמקולים של מערכת סטריאו למחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר שקניתי denon avr x500 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה שלי יש לי טלוויזיה Sony brava kdl50w805 עכשיו חיברתי כבל HD לout של המסיבה ולin של הטלויזיה בהגדרות של הטלויזיה עשיתי שנשמע יהיה מהמערכת קולנוע ומשום מה לא הצלחתי לשמוע את הטלויזיה במערכת, ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אבל שום דבר לא הלך לי אני אשמח לקבל מכם הדרכה לגבי מה אני צריך לעשות בתודה מראש מור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני חיברתי את הריסבר שלי לרדיו דרך השקע של הכבלים אבל כצפוי התדרים שונים מהאזור שלי למשל גלגלצ במקום 93.9 הוא 105.3 מישהו יכול אולי לעזור לי אם איזו רשימת תדרים של זה ושמעתי שאני יכול לקלוט גם אודיו של ערוצים ולשמוע MTV.... זה נכון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שאלה קטנה ואני אשמח אם תוכלו להנחות אותי/להביא לי מדריך או משהו שיעזור לי. יש לי בבית רשת בין 3 מחשבים, ובנפרד גם מערכות סאונד ו- DVD. בעקרון, הוקמה בבית תשתית לחיבור רשת המחשבים ישירות ל- Reciver דרך SERVER כלשהו, או ישירות. מה זה בעצם אומר? שאני יכול להפעיל במחשב סרט מסויים, ויראו אותו על ה- DVD בסלון. אך אני לא בקיע כל כך ולא יודע כל כך איך מבצעים זאת. אם מישהו מבין סנושא אשמח לעזרה. נ.ב. - נראה לי שראיתי איפשהו שקוראים לזה HTPC או משהו כזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
הלוח הוא: ABIT NF7 REV2.0 לא יודע אם זה בדיוק אפשרי או איך, אבל אני מעוניין לחבר שני סטים של רמוקלים שונים - אחד ליציאת ה : "Front Right+Left" ואת השניים ל "Rear Right+Left". אני מחבר ושומע רק ברמוקלים הקידמיים.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר את הגיטרה(גיטרה חשמלית) למחשב ולהקליט ולערוך את המוזיקה במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הווידאו שלי ללפ טופ כדי לראות קלטות של האוניברסיטה הפתוחה. אין לי טלוויזיה וגם לא בא לי לקנות אחת, אני מחקה שהמחירים של הLCD ירדו. ראיתי בכמה אתרים כבלים להעברת ווידאו אנלוגי לUSB, מישהוא ניסה את זה??? או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני שעולה בסביבות 650 ש"ח??? דרך אגב, יש לי בווידאו רק יציאות RGB, ווידאו וסאונד. תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי קלטות וידאו שאני רוצה להעביר למחשב ואז לצרוב לדיוידי, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה ואיזה כבלים אני צריך? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום יש לי Gamesurround Fortissimo 2 de אליו מחוברת מערכת 2.1 (ATP3) ואני מעוניין להרחיב ל 4.1 ויש לי 350 שקל. השאלה היא האם כדי לי לקנות מערכת 2.1 בינונית ולחבר ביציאה האחורית של ה fortissimo או להשקיעה ב ATP5, האם משהוא חיבר שני מערכות 2.1 ויודעה איך זה יוצה (מבחינת איכות) ? תודה, עמית
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי IPOD ורמקול BOSE תואם מארה"ב אבל החיבור החשמלי שלהם הוא לשקע אמריקאי. מה מחירו של מתאם חשמלי לשקע ישראלי? האם עלי לחשוש מאי התאמות אחרות למכשור בישראל?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-