אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי לאחרונה כרטיס GTS 250 של PNY.. ראיתי שיש את האפשרות לתלת מימד עם משקפי אדום-תכלת גם ללא מסך תלת- מימד. ראתי הצעה מאוד משתלמת של משקפים מתאימות מסין דרך EBAY. לפי מה שהבנתי המחיר של המשקפים הוא 2.38$ למשקפיים חדשות והמשלוח לישראל בחינם (!).. http://cgi.ebay.com/Pair-Red-Blue-Cyan-3D-3-Dimensional-Anaglyph-Glasses_W0QQitemZ220562007461QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item335a8525a5 האם הבנתי נכון? יש דרך לדעת מה האיכות של המשקפיים? אני צריך לדעת עוד משהו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי. באתי היום לבאג לקנות משחק מחשב וראיתי רמקולים שנראו בצורה של פרח. לא התעמקתי בהם יותר מידי... ולכן לא שמתי לב לחברה. הגעתי הביתה וניסיתי לחפש עליהם מידע ולא מצאתי. מישהו יודע על מה מדובר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם חבר... הוא טוען שבחיבור מפצל אוזניות לנגן, הבטרייה תיגמר מהר יותר בגלל שמחוברים שני זוגות של אוזניות. אני טוען שלא כי לדעתי העוצמה מתפצלת לשני זוגות האוזניות. אז שתי שאלות- 1. מי צודק? מה באמת קורה כשמחברים שתי אוזניות לאותו נגן? 2. בהמשך לשאלה, מהי צריכת החשמל כשלא מחובר לנגן אף זוג? (הנגן עובד אך ללא אוזניות)
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים הנ"ל הבעיה היא כאשר אני שומע מוזיקה הרמקול האמצעי הוא הכי חזק, שני הרמקולים הקדמיים פחות חזקים , ואת הרמקולים האחוריים לא שומעים בכלל { ליתר דיוק שומעים בקושי רב ... } לאחר בדיקה האתר של החברה הבנתי שבאמת הרמקול האמצעי הוא בעל יותר הספק אבל שאר ה 4 הם אותו הדבר אפילו שנכנסתי ללוח הבקרה ובדקתי שם את הרמקולים { ישנה אפשרות לבדוק את אותו הצליל שעובר דרך הסראונד ואמור להשמע אותו הדבר ... } לרקולים האחוריים יש נחיתות בעוצמה בצורה משמעותית שאלתי היא ממש פשוטה מהי הבעיה ????????. האם הבעיה היא ברמקולים ואז אני אממש את האחריות האם הבעיה היא בהגדרות ואז איך מתקנים אותן או שפשוט ככה הרמקולים בנויים תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, היום קיבלתי את הכרטיס קול הישן של אח שלי SB audgi zs 2 היום אני בא לתקין את הדריבר והוא רושם שהדריבר הקודם[של הכרטיס הקודם שלי] עדיין מותקן ואני לא יכול להתקין את הדריבר של הכרטיס קול של אחי.ניסיתי למחוק את כל הדריברים אבל זה לא עוזר =\ מישהו אולי יודע מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מחפש לקנות רמקולים למחשב, שימוש עיקרי מוזיקה וקצת סרטים. החדר די קטן והרמקולים יוצבו על שולחן המחשב או על מתלים כך שעדיף שלא יהיו גדולים מדי. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מין מגבר ישן +פטיפון ,רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו ליציאה של המידי בכרטיס קול ? האם זה אמור לעבוד ?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט לחיבור ממיר YES לא HD.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אוקיי אני משחק על טלוויזיה 42LC41 LCD LG. אז איזה רזולוציה עדיפה לדעתכם? אני שמתי לב שב1080i רואים יותר נחמד וגם פחות ירידות FPS במשחקים...מה אתם אומרים??
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר הקלטה בעל יציאה לאונזיות בלבד. כיצד ניתן להעביר את החומר המוקלט שעל גבי המכשיר אל המחשב? ע"י איזה כבל או כל אמצעי אחר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה זה THX ברמקולים, אני רואה את הדבר הזה במערכות כמו Logitech Z560 ועוד לא הבנתי מה זה, מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Sandisk http://zap.co.il/model.asp?model_id=38388 Creative Shuffle http://zap.co.il/model.asp?model_id=39618 שאלות: 1. האם יש ל- Sandisk סוללות נטענות או שאלה סוללות רגילות שקונים בסופר? 2. האם זכרון Flash נחשב מהיר? (לא יהיה Delay בין שיר לשיר או הפסקות באמצע השיר) 3. כמה אחריות מקבלים עליהם? בעיקרון אני שומע בעיקר מוזקה קלאסית ואין לי ממש צורך בהרבה מקום, אבל עדיף כמה שיותר במקרה שאני צריך להעביר קבצים בנוסף. אני לא יכול לסבול קניית סוללות רגילות, אז לכן חשוב לי שהם יהיו בעלי סוללות נטענות. בנוסף אני רוצה שהמכשיר יהיה אמין, נוח לשליטה, ובעל אפשרות לבניית Playlists. אם ה- Sandisk נוח יותר או באותה המידה כמו ה- Ipod, עם אותו זמן אחריות ואמין כמוהו, אני אקח אותו מכיוון שיש…
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי את המערכת החדשה של ALTEC 2.1 דגם 2421. ויש לי ראוטר של EDIMAX שהם יושבים קרוב וכנראה שהקרינה האלחוטית מפריעה לרמקולים, כשלא שומעים מוזיקה שומעים רעש כזה "תיק תיק תיק תיק תיק". מה הפתרון לסוגיה הזו בבקשה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב מחובר למערכת ולמערכת מחוברות אוזניות. אני שומע הרבה דרכן. אני צריך אוזניות איכותיתיות ונוחות עד 200 שקל, תודה!
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לקנות מערכת של רמקולים שיחוברו לדי וי די והיו כמערכת סראונד ולמוזיקה ולסרטים. עכשיו אני מתלבת בין שלושה מערכות אז מי שמכיר את המערכות ויש לו המלצות למערכות אחרות בתקציב של עד 540 ש"ח LUXEON Logicfox T5.1 ש"ח550 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2375 Altec Lansing AVS500 (4.1) 465 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_156&products_id=3301 Creative Inspire 4400 (4.1) black 526 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=606 אז חברה תתנו לי תגובות והצעות נ.ב. מישהו מכיר מקום במרכז ראשון שאפשר לשמוע אותם? אם יש לכם הצעות לרמקולים אחרים (אם יש מערכת רמקו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, גיבשתי מספר המלצות מהפורום לגבי מסכי Lcd בסכום מסוים. LG 32LC2 LG L3200A MAG RX326 SAMSUNG LA32R51B משהו יכול להמליץ על אחד מהם יותר מהשני על סמך הנתונים (אני לא מבין בזה כלום) או שאפילו על סמך נסיון אישי מי מהמסכים יותר טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב נייד, שתהיה לו אפשרות להקלטת שידורים מן הכבלים הדיגיטאליים. אני רוצה עזרה במפרט הנייד ובהמלצה על כרטיס טלוויזיה. 1. האם וכיצד אפשר להקליט באיכות דיגיטאלית מן הממיר? 2. האם וכיצד ניתן להקליט סרטי VOD - דיגיטאלית? 3. אילו חיבורים וכניסות כדאי שיהיו לכרטיס הטלוויזיה? 4. האם כדאי לרכוש כרטיס טלוויזיה USB2 או PCMCIA? 5. האם תוכלו להמליץ לי על מספר אפשרויות של מוצרים כאלו? תוכנה: אני רוצה להריץ עליו vista עם media center. תודה ושבת שלום. מפרט המחשב הנייד יהיה כזה לערך: Lenovo 3000 N200 TY2BNIV http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibm
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז מקסימום תעבירו לפורום הנכון. אני חדש כאן וחבר הפנה אותי ואמר שפה אני אוכל לקבל עזרה בבעיה שלי. יש לי מחשב נייד קומפק מיני, שאני רוצה לחבר אותו לטלוויזית הCRT הישנה שלי. למחשב יש רק יציאת VGA, לכן קניתי מתאם מVGA לSVIDEO כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260520060128&ssPageName=STRK:MEWNX:IT כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה, התמונה מרצדת כל הזמן ובקושי אפשר לראות משהו. ניסיתי לשחק עם קצב הרענון של המסך, ניסיתי את כל האופציות מ60HZ עד 120HZ ועדיין התמונה לא התייצבה... אני מודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי mp3 256 usb2.0 של data ואיבדתי את הדיסק המצורף, מישו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לרסיבר והסאונד יוצא ממנו גם בSPDIF. משום מה, דרך יציאת האודיו של האוזניות (הכרטיס קול הוא O/B) נשמע כל הסאונד של המחשב: אינטרנט, צלילי המחשב, מוסיקה וכיו"ב, אך כשמדובר בנגני סרטים כגון , MEDIA PLAYER CLASSIC, BSPLAYER, WMPLAYER הסאונד לא נשמע כלל באוזניות. יחד עם זאת, דרך נגן של DIVX PLUS PLAYER כן שומעים סאונד של סרטים. איך זה ייתכן ומה אני עושה כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזו?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על רמלוקים 2.1 למחשב בעיקר למוזיקה ואולי גם למשחקים עד 500 שקל. אם אפשר שיהיה מהחנות skypc.co.il.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה ביקשתי בפורום זה המלצה לאוזניות לD2 שלי והמליצו לי על cx300 שאותם רכשתי בסופו של דבר ואכן נהנתי מהן שנה שלמה עד שהרסתי אותן בטעות לפני כמה ימים. באותם ימים רכשתי אותן ב215 שקל ואני מוכן להשקיע גג 400-450 שקל למשהו חדש עכשיו, חשבתי על Sennheiser CX400 שבפנדס ב360 לא כולל משלוח, מה אתם אומרים? זה שידרוג? ורציתי לבקש גם המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב גג 750 שקל, מה שחשוב לי זה צליל נקי ובאס איכותי אשמח לתשובות מהירות, תודה עריכה:: חשבתי אולי לחרוג קצת בשביל Logitech Z-2300 2.1 Speaker System בפנדס בקצת יותר מאלף שקל, שווה ת'חריגה מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כמו שרשום אני צריך סמפלים של קולות של ניתוח או עבודה שמשהו שמזכיר קולות של ניתוח
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חבר שלי מביא לי כזאת מערכת מצרפת, רציתי לדעת האם אני צריך שנאי או שהמתח באירופה כמו אצלינו? ועוד שאלה , המערכת הזאת לMP3 וסרטים דיוקס של 700 מגה, הרבה פחות למשחקים. האם ההשקעה בכרטיס קול תורגש בסרטים ובMP3 ? לוח abit k9 ultra ועליו כרטיס קול כזה: On board 7.1 CH HD Audio CODEC (ALC883) Supports auto jack sensing and optical S/PDIF Out תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-