אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב במיוחד שישמש כ-HTPC באמצעות מדיה סנטר של ויסטה. כרטיס הטלויזה שהותקן במחשב הוא Haupouge 150 MCE ,הטלויזה היא סמסונג 40 אינץ,חיבור כבלים של HOT עם ממיר אנאלוגי. אני מבקש לקבל בבקשה את סכימת החיבורים של הכבלים השונים, דהיינו מהממיר של הטלויזה לאן בדיוק ?, אם אנינ טועה לכרטיס הטלויזיה, כמו כן מהמחשב בחזרה לטלויזיה. בתודה רבה מאד.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיית LCD לחדר ולהחליף אותה במסך של המחשב. אני רוצה גם לראות דרכה טלויזיה וגם שתשמש לי כמסך למחשב. איך אני מחבר את זה למחשב ועם איזה כבלים... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
בהמשך לשאלה הקודמת ולאחר שהתבררה לי התשובה, החלטתי לעדכן והתייעץ איתכם בנושא. רכשתי לא מזמן טלויזיה Philips 42PFL8404H. לאחר שזו הפסיקה לקלוט לקלוט שידורים מהתקנים שמשדרים לה הHDMI, הזמנתי טכנאי לביתי והוא הסביר לי שחיבור המחשב גרם לקלקול רכיב הHDMI בטלויזיה. הפעם הם יתקנו לי את הבעיה אך אם זה יקרה שוב אשא בעצמי בעלות התיקון שהוא יקר מאד. א. בניגוד למדריך של טלויזיה של סוני שיצא לי לקרוא באינטרנט, לא ראיתי שום הזהרה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. ב. מכיוון שזה השימוש העיקרי של בטלויזיה, חיבורה למחשב, ולאור סעיף א, האם אני זכאי לקבל את כספי חזרה עבור המכשיר לדעתכם? ג. האם חיבור הטלויזיה הנ"ל למחשב באמצעות כבל VGA או חיבור שונה מHDMI יניב לי את אותה איכות / איכות דומה לחיבור H…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך HD4850 עם יציאה HDMI ויציאת S-VIDIO שבע פינים. בקיצור קניתי מתאם מ 7 פינים לבננה ו S-VIDIO רגיל. איך אני יכול לבחור בין המצבים? מתי לראות בטלויזיה ומתי לראות במסך מחשב הרגיל? יש איזה תוכנה שעושה את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מחשב חדש שעיקרו היא צפייה בסרטים (3D) השאלה היא האם אני צריך כרטיס קול מסוים כדי לחבר את המחשב לרסיבר? אני מעוניין לשמוע באיכות גבוהה יש לי מערכת 5.1 ערוצים של הרמן קרדון ומגבר פיוניר שמשדר ב3D אני חושב שזה הפורום המתאים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מגבר ימאהה וכרטיס קול של קריאטיב עם יציאה דיגיטלית ו/או שלוש יציאות רגילות לקידמיים אחוריים וסאב. בהנחה שאני רוצה לחבר את כרטיס הקול ביציאה הדיגיטלית למגבר שלי איך ניתן לעשות זאת ולאיזה יציאה במגבר אני צריך לחבר זאת. אשמח לקבל גם אופציות נוספות, בגדול אני רוצה לקבל את אפקט חמשת הסרונד כמו בסרטים ובמשחקים. תודה דביר
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק להתייעצות קלה. מדי פעם, כדי לצפות בסרטי HD על מסך גדול, אני נוהג לחבר את המחשב ל-LCD שלי באמצעות כבל VGA, ואת הסאונד אני מקבל דרך מגבר JVC שיש לי, אותו אני מחבר דרך בננה רגילה לכניסת הרמקולים של המחשב. עד פה הכל עובד יפה. הבעיה היא שאני מעוניין לשמוע את הסראונד בסרטי ה-HD שמסופק על ידי AC3/DTS/DD5.1. האם יש דרך לעשות זאת? לחבר את המגבר למחשב ולקבל את הסאונד המבוקש? כי כאשר אני מחבר לכניסת הרמקולים הרגילה אני מקבל רק סטריאו סאונד. חשבתי אולי SPDI/F או חיבור דומה שאני לא בקיא בו יכול לעשות את העבודה. למקרה שזה יסייע לכם בתשובתכם, תאמרו לי איך לברר את הדגם המדויק של כרטיס הקול שלי (כבר שכחתי) ואמסור לכם אותו. בתודה מראש, וחג שמח!
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי! , לפני שעה בערך הזמנתי את ה TV הבאה http://www.21.tv/p-88849/lcd_42_full_hd כתוב שיש אפשרות לחבר את המחשב ל LCD , עכשיו יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 כרטיס מסך של ATI סדרה 2000 HD תומך כניסה של DVI / VGI אני יכל לחבר את המחשב ל - LCD? צריך להגדיר שם משהו ? כמובן שאני רוצה שזה יהיה גם מחשב וגם TV . ה - LCD עדין לא הגיעה אבל אני רוצה להיות מוכן
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב החדש למערכת ולטלוויזה לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים . תאור: המערכת והטלוויזה מרוחקים אחד מהשני 5 מטרים. לטלוויזה יש כניסות scart ולמערכת ניתן לחבר כל דבר אופטי, קוקסיאלי (או אנאלוגי) ללוח האם p4p800 יש יציאה דיגיטלית קוקסיאלית. ולכרטיס המסך ati 8500le יש tvout . 1. האם כדאי להשתמש בכרטיס הקול המובנה עם כבל קוקסיאלי, ואיפה קונים אחד באיכות טובה ? 2. מבחינה איכות קול האם כדאי לחבר את המחשב למערכת עם כרטיס קול usb ויציאה דיגיטלית כמו של xitel ? 3. איזה כבל צריך בכדי לחבר לטלוויזה, כמה עולה ? משה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, כיום אני מחובר מהמחשב לרסיבר עם HDMI מהכרטיס מסך ובשביל סאונד אני מחובר עם כבר אופטי מהכרטיס קול המובנה שעל הMB. לפי מה שהבנתי מהאופטי אני יכול להעביר רק 2.1 ולכן ברצוני לשדרג את הסאונד. ראיתי את הכרטיס קול הבא: ASUS XONAR HDAV1.3 Slim. אם הבנתי נכון אז הכרטיס מסך מתחבר לכרטיס קול הזה עם DVI TO HDMI ומהכרטיס קול הזה יוצא HDMI לרסיבר שכולל אודיו ווידאו? ואם כן האם דרך HDMI מועבר סאונד 5.1 או גם 2.1? הרסיבר הוא PIONEER VSX-521. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה : ברשותי טלויזיה LCD T Toshiba 32AV550T מערכת קולנוע ביתי (רק רמקולים) 5.1 - 4 היקפי סאב וסנטר... המחשב שאני מחבר זה המחשב שבפרטים... הכ. מסך הינו HD4850, לוח אם- GA EP43-DS3L אני רוצה לחבר את המערכת למחשב כך שאני ינצל את מלא היכולת שלה.. כרגע המערכת מחוברת למחשב עם בננה (לבן-אדום) כך שאני שומע בכל הרמקולים אבל בעצם אני שומע סטריאו (נכון?). יש דרך שבה אני יכול לחבר את המחשב למערכת ואת המערכת לטלויזיה ולקבל חווית שמיעה אמיתית של 5.1 ללא קניית רסיבר (אין מקום וגם שיקולי תקציב :-\) ? אולי הפתרון הוא להוסיף למחשב כרטיס קול.. ? אפשר גם לקבל חוות דעת על הטלויזיה ? אני יודע שהיא לא בטופ של טלויזיות ה 32'' אבל לצרכים שלי (צפיה בסרטים עד איכות HD בחדר שהמרחק עד הט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 ורציתי לחבר את המחשב אליה איזה כבל אני צריך וכמה זה עולה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס קול 7.1 ערוצים ואני מעוניין לחבר אותו למגבר שלי שתומך ב5.1 ערוצים. ידוע לי שאני לא יכול לנצל את כל ה7.1 ערוצים שיוצאים לי מהמחשב אבל זאת לו השאלה שלי. השאלה שלי היא אופן החיבור, כלומר כבלים שיוצאים מהמחשב אל המגבר. יש לי מעין כבל כזה שאני מכניס לציאה של הרמקולים הקדמיים (או לכל יציאה אחרת כמובן) והוא מפצל את זה לשתי יציאות של RCA. עכשיו בעיקרון, ממה שאני מבין, כל יציאה כזאת של הRCA אמורה לשרת ערוץ אחד, במקרה שלי שתי הרמקולים הקדמיים. איך אני מחבר עכשיו בין הRCA שיוצא מהמחשב לבין הRCA שנכנס למגבר?? נכון שזו נשמעת שאלה אדיוטית, אז אני יסביר קצת יותר. הכבלים שאני צריך הם באורך 12 מטר בערך ולא מוכרים כבלי RCA באורך הזה. אז קניתי כבלים איכותיים לרמקולים (כבל …
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי מחובר עם כבל HDMI מהכרטיס מסך לטלוויזיה ועם כבל RCA למערכת קולנוע ביתית. הבעיה היא שעם הכבל הזה שומעים רק דרך הסאב ו2 רמקולים והמערכת נמצאת על מצב "line" השאלה היא אם ישנה אפשרות לחבר את המערכת למחשב ולהשתמש בכל חמשת הרמקולים עם הסאב? אולי כרטיס קול יוכל לעזור? ??? דגם המערכת: htz170 של pioneer, כאן אפשר למצוא סיקור עליה. תודה מראש והמשך שבוע טוב, ליעד
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי מעוניין, לקבל קצת מידע לגבי חיבור דיגיטלי של המחשב שלי למערכת הקולנוע ביתית שיש אצלי. כמה שאלות לי בנושא: 1. האם יש השפעה על סוג הכבל שיחבר לי את המחשב למערכת קולנוע הביתית, אני שואל מבחינת החברה, כי ראיתי המון כבלים בהפרשי מחירים גדולים (אני מדבר רק על חיבור דיגיטלי/אופטי) ? 2. מה בעצם ייתן לי החיבור הדיגיטלי, האם זה ייתן לי שינוי משמעותי בחיבור של המחשב למערכת הקולנוע הביתית ? 3. אשמח ללמוד מניסיונם של אחרים ולקבל המלצות לכבלים דיגיטליים/אופטיים שיתאימו לחיבור של המחשב שלי למערכת קולנוע הביתית. נ.ב יש לי את החיבורים המתאימים בלוח האם המחשב ובמערכת הקולנוע הביתית שאליה אני רוצה לחבר את המחשב. אשמח לקבל המלצות מאנשים בעלי ניסיון. תודה ושיהיה המשך יום טוב
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם ייראו טוב אם אני אחבר את הפלזמה למחשב? יש לי כרטיס מסך 8600GT
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך HD2900PRO אני רוצה לחבר את המחשב לפלזמה שתומכת HD בצורה הכי טובה שאפשר שאני יוכל לראות HDTV בפלזמה מהמחשב. הבנתי שיש כמה אפשרויות. 1. לחבר את המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך לDVI ותהיה לו כניסת HDMI, ואז לקנות כבל HDMI ולחבר אותו למתאם 2. לקנות כבל HDMI DVI ולא להשתמש במתאם. 3. לחבר ל S-video את HDTV cable וואז לחבר Video cable. עכשיו כמה שאלות. 1 ו 2, מה עדיף מבינהם? יש הבדל בין איכויות הכבלים של DVI HDMI ? במה מתבטא האיכויות האלו? לאן אני מחבר את הHDMI? לרסיבר? למסך? תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם עם כ. קול משולב התומך ב SPDIF, אבל היציאות מאחור ומלפנים הן אנאלוגיות - צבע ירוק רגיל כמו של אזניות. למישהו יש מושג איך אפשר לחבר את היציאה הדיגיטאלית למגבר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לא מזמן רסיבר Pioneer VSX-D508 (ישן...) והוא מחובר למחשב כמו בתמונה 1 - לבן אדום(RCA) לרסיבר, ירוק(AUDIO) למחשב, מה שאומר שהוא מחובר בצורת 2.1. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יהיה מחובר ב5.1? תמונה 2 מראה את היציאות של הרסיבר, תמונה 3 מראה את היציאות של הלוח-אם. אם צריך להוסיף עוד פרטים, תגידו, אני אוסיף. תמונה 3 - http://www.gigabyte.com/fileupload/product/2/3809/4121.jpg תודה מראש חבר'ה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עוד מעט אני מתחדש במסך. אני אחבר את המחשב אליו. כרגע הרמקולים שלי לאותו מסך הם Z-640 של לוג'יטק. האם ניתן לחבר את הרמקולים לרסיבר, ואז למחשב. שהאות והצליל יהיו יותר איכותים מאשר הכרטיס קול של הלוח אם שלי? הלוח אם- DFI lanparty nF4 ultra-d הרסיבר : ONKYO TX-SR603E קישור לרמקולים העלובים [עצוב] http://www.techwarelabs.com/reviews/aud ... tech_z640/ תודה! עריכה****, שכחתי לציין, שהרסיבר מחובר כבר לפלזמה למערכת 5.1 בסלון, DVD , וידיאו, CD PLAYER מאוד ישן, YES MAX עוד מעט וידיאו +DVD משולב של LG.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר חיפושים רבים ברשת האינטרנט סוף סוף מצאתי פורום כלבבי יש לי מספר שאלות-רכשתי רסיבר של jvc 5032 1 אני מחובר כרגע בין המחשב לטלויזיה ע"י שני כבלים אחד וידאו והשני אודיו כאשר האודיו הוא ביציאה מכרטיס הקול pl כמו של מיקרופון אני רוצה לרכוש כרטיס קול חדש עם יציאה דיגיטלית או אופטית האם היציאה הנל תתחבר לכרטיס הקול החדש 2 אני צריך המלצות איזה כרטיס קול לרכוש כאשר ברשותי הרסיבר שצויין וחמישה רמקולים . 3 האם יש הבדל בין יציאה rca /pl / או אופטי מבחינתי כאשר אני רוצה לשמוע דיגיטלי 4 בעיה נוספת היא שמאז החיבור בין המחשב לטלויזיה יש לציין שזה כבל 10 מטר בעל סופיות זהב מופיע לי שני קוים רצים על מסך הטלויזיה כאשר אני צופה בסרט האם יש פתרון לכך. אודה לכם על קבלת תש…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברגע שמחברים את המחשב לרסיבר, נוצר רעש חזק ברקע. ניסיתי להחליף את הכבל אודיו, החלפתי כרטיס קול, ניסיתי רסיברים אחרים וגם ניסיתי לחבר את המחשב לשקעי חשמל אחרים. בחנות הראו לי שברגע שהם מחברים את המחשב לרמקולים שלהם (רמקולים למחשב) אין שום רעשי רקע... מה הבעיה ?!? :-\
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של hp ויש לו יציאת hdmi ו-vga בלבד . הטלויזיה בעלת כניסת scart וקומפוזיט מה אפשר לעשות כדי לחבר את המחשב ? האם כבל יתאים? http://www.pompa.co.il/pl_product~43198~101~502.htm העניין של רכישת מסך לא בא בחשבון .....אם יש פתרון מכם אני אשמח מאוד .
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-