עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by corolla9,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב? אז כך הטלוויזיה שלי פשוטה ובעלת חיבור RCA בלבד (אדום לבן צהוב) במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מדגם 8600GTS של חברת LEADTEK בעל שני חיבורים של DVI וחיבור של (S-VIDEO (7 PIN אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שגם תמונה וגם סאונד יעברו... אם תוכלו להגיד לי אם זה אפשרי ואם כן איזה מתאמים וכבלים אני צריך

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי אז המחשב ברגיל מחובר למסך lcd רגיל VGA. למחשב יש יציאת SVIDEO ולטלוויזיה גם. אז יש לי כבל Svideo ל Svideo וחיברתי אותם השאלה האם ככה אני אוכל להתשמש בטלוויזיה כמסך נוסף ? כלומר לעבוד ברגיל על המחשב ובמקביל להציג סרט או לעשות streaming על הטלוויזיה ? ואם כן אאיך? צריך תוכנה ? איך זה עובד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by omrid14,

שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את הטלויזיה לרמקולים של המחשב טלויזיה של סאמסונג 32 LCD היא מחוברת למחשב כמובן עם כבל HDMI אבל אני רוצה למשל שאני רואה סרט הטלויזיה או שאני משחק PS2\3 שאני ישמע ברמקולים של המחשב אפשרי?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by RareAvi,

שלום רב ! יש לי לוח אם מסוג DFI LANPARTY NF 4 ULTRA D ויש בו יציאות IN/OUT SPDIF מסוג קואקסיאלי. תהיתי איך ניתן לחבר אותו למגבר הסטריאו שלי. המגבר תומך בשתי יציאות דיגיטליות (אופטי וקואוקסיאל) אבל לא מצויין שהוא תומך ב - SPDIF . האם כל יציאה דיגיטלית במגבר תתאים או שהיא צריכה לתמוך במיוחד ב - SPDIF ? אגב ה - DVD שברשותי משתמש באופטית. האם אוכל לחבר את המחשב ליציאה הנותרת ללא כל בעיה ? עוד דבר שרציתי לדעת האם מוכרים כבלים ארוכים, בסביבות ה- 15 מטר ?? אם כן היכן. טנקס אבי ! אגב המגבר שברשותי הוא JVC RX-5022V אם זה עוזר למישהו.

5. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by adibs7,

חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by TNTx2,

שלום. חיברתי את המחשב לטלוויזיה LCD שהיא רחבה.... איך אני עושה שהתמונה של המחשב תתאים לטלוויזיה? יש לי 5200 אם זה עוזר...

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by g.xorre,

אז ככה... אחרי לבטים רבים החלטתי לחבר בין המחשב האישי שלי (קומה שניה) לבין הטלוויזיה הביתית. הבעיה כאן היא המרחק.. איזה כבלי HDMI וCOAX של 15/20 יהי הכי טוב למטרה הזו אם בכלל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yoel14,

שלום לכולם, אגש ישר ולעניין כי כבר היתה לי שגיאה("an error occured on explorer...") ככה שטקסט ארוך ומפורט נמחק בשניה לפני 2 דק' F U C K I N G S H I T ! ! ! ! ! :s05: בכל אופן, (מקווה שלא עצבנתי אף 1 עם ההקדמה הארוכה, הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת איכשהוא [זה היה או לכתוב על זה בעצבים ולהרוס תמקלדת או לבעוט במחשב, מאחר ואין לי יותר מידי כסף לביזבוזים החלטתי להרוס רק ת'מקלדת] ) לעניינינו, חיברתי ת'מחשב לטלביזיה- רואים סבבה! מה שלא הצלחתי זה להקליט מהטלביזיה- את אות המחשב. מה שעשיתי זה לחבר את המחשב לTV ע"י 3 כניסות RCA VIDEO/AUDIO IN כמו כן חברתי את יציאות RCA VIDEO/AUDIO LINE-OUT לוידאו ע"י חיבור SCART 21 פינים (…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by assaf972,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9500gt ואני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה שהיא ישנה ולא תומכת בשידור hd השאלה שלי האם עדין תהיה תמונה טובה ? ואך מחברים מהכרטיס לטלווזיה? תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  11. Started by the jackal 1,

שלום יש לי כרטיס מסך nvidia 9600 ואני מנסה לחבר אותו לטלווזיה. אז ככה קניתי כבל צד אחד s-video צד שני rca ולא עובד כלום ניסתי הכול כל סוגי ההגדרות כל הסוגים של השידור והחיבור, ניסתי בטלווזיה לחבר מקדימה מאחורה .... av , הכול נסיתי גם tvtool ולא קורה כלום בבקשה תעזרו לי....

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. אהלן, קניתי טלוויזיה LCD חדשה של חברת PANASONIC, אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, ברצוני לברר מה האפשרות הכי טובה ונוחה שיש לי. יש ברשותי את הכרטיס מסך הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~44423~8~0.htm ויש לי מסך MAG 19 PFS, מסך שאני מרוצה ממנו. האם חיבור HDMI DVI זהו הפתרון הטוב ביותר? ומה עליי להגדיר אצלי במחשב?

13. שלום לכולם. אני קצת טמבל בדברים האלה, אבל אני זוכר שפעם זה הצליח לי ולכן התסכול הגדול שלי.... מה קרה? 1. שמתי מחשב בסלון (פנטיום 4, לוח של MSI, ישן אבל בסדר (MS-7005), יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE. 2. חיברתי לטלויזיה שלי (רגילה, 29 אינטש. מה לעשות?!) באמצעות כבל S-Video, שיוצא מכ' המסך. אל הטלויזיה חיברתי ישירות לשקע כניסת S-Video שיש לה בגב. עכשיו הבעיה: אני לא מצליח לראות חלק. התמונה כל הזמן קופצת, בשחור לבן, או חתוכה / קרועה ומרוטשת לגמרי. * יש לציין שבכרטיס המסך, יציאת ה-SVideo היא בעלת 9 פינים והיא מתחברת לטלויזיה עם שקע S-Video רגיל + RCA צהוב. * כשחיברתי גם מסך וגם טלויזיה הצלחתי לאזן את התמונה על הטלויזיה, אבל מהרגע שהטלויזיה מחוברת לבד וביצעתי אתחול למחשב ה…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. שלום, עד לא מזמן היה ברשותי x800gto2, וחיברתי את המחשב לטלוויזיה שלי, sharp 32wd1e בחיבור VGA. הסרטים נראו טוב, אבל עכשיו שקניתי HD4670 רציתי לחבר את המחשב בחיבור DVI ל-HDMI דרך ה-HD המפורסם שהחברות נוטות להתגאות בו אבל כאשר חיברתי בצורה כזו, התמונה על הטלוויזיה נהייתה אפילו פחות טובה מאשר בחיבור VGA: הטקסט קשה לקריאה ומרגישים שמשהו לא בסדר עם התמונה. ניסיתי לשחק מלא עם ההגדרות וניסיתי את התוכנה powerstrip אך שום דבר לא עזר אני משדר על רזולוציית 720P שזה 1368X768 כמו ב-VGA הקודם שלי אך התמונה עדיין נראית גרוע ממקודם... מאוד אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם ניסיתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה והכל עובד טוב מבחינת התמונה.. אבל בסאונד יש לי בעיה שאני שומע רעש מיותר כזה שלא נפסק לשניה... גם ברמקולים של המחשב שלי שמעתי אותם אבל רק שהגברתי לעוצמות חזקות.. ופה אני שומע את זה גם בעצומות חלשות (ברסיבר) יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רסיבר yamaha rxv-620 וחיברתי את זה על ידי 3 חוטים שלכל ערוץ יש חוט.. (בננה מהמחשב ל- 2 rca ברסיבר) כאילו למי שכבר הבין זה לא דיגיטלי.. כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by taavor,

שלום ברצוני לחבר את המערכת שלי לטלוויזיה אך נתקלתי בכמה קשיים כאמור יש לי את הכרטיס GTS 250 ויציאת S-VIDEO לא קיימת בו... יש לי רק יציאת DVI ו HDMI ובטלוויזיה שלי יש רק כניסת RCA,SCART וS-VIDEO אין לי מושג איך לחבר את המחשב,עצות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. אחרי חיפושים נרחבים כאן בפורום ובכלל ברשת התייאשתי הבעיה שלי היא כזאת, יש לי מערכת הפעלה WINXP-SP2 רכשתי השבוע כ. מסך מדגם Leadtek - Winfast PX9500 GT בעל 3 יציאות - VGA, DVI ו-HDMI חיברתי את המסך מחשב שלי (LG L1972H) ליציאת הDVI (עם כבל של DVI כמובן) ואת מסך הטלוויזיה (Toshiba regza AV3500 , 32 אינץ') ליציאת ה-HDMI (עם כבל HDMI כמובן). אני מצליח להגיע למצב שאני רואה מסך כפול (CLONE MODE) זה בעיקרון המצב היחיד שהמאפיינים של כ.המסך נותנים לי לעבור אליו ולא ברור לי למה אין לי SPAN, DUALVIEW וכו... ולא היה אכפת לי אבל הבעיה היא שאני לא יכול להגיע למצב שתמיד עבדתי איתו שמבצע לי סוג של ZOOM על הוידאו שמוצג למסך המשני שזה הטלוויזיה שלי. מה שקורה שאני צריך להגדיל את החל…

18. Started by oshrinuri,

שלום, ברשותי הכ"מ 5200fx (לצערי הרב) ורציתי לחבר את המחשב לטלוויזית LCD (32"). עכשיו, הטלוויזיה אינה תומכת לפי מה שבדקתי בחיבורים מאחור ב-DVI (יש HDMI, VGA, S-VID).. אז כמובן שאני יכול לחבר באמצעות VGA או S-VID.. רציתי לדעת אם הבדלי התמונה ניכרים בין S-VID שיותר נחות לעומת VGA, כמה עולה כבל מכל סוג, ומה הרזולוציה המקסימלית שאפשר לסחוט מטלוויזיות כאלה? (PILOT 32 inch.. הדגם לא משנה). תודה.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by שמעון 17,

אנשים אני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלויזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9250 PRO ,ויש לי כבל אני יכול לחבר עם הכבל הזה? עם כן אני צריך תוכנה כול שהיא ? אני ישמח עם יעזרו לי בנושא זה חשוב. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by nirkatan2,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי לא מזמן מחשב חדש. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON HD 4850 בעל יציאת S-VIDEO יש לי כבל מתאים שמחובר לטלויזיה גם ל S-VIDEO אני לא מצליח להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה למרות שבמחשב הקודם לא היתה בעיה. תודה מראש על עזרה ניר.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by assaf we,

שלום ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 8600 ויציאות DVI? ?HDMI?? VGA רכשתי כבל מהמחשב DVI לCOMPO בTV.המחשב/כרטיס לא מזהה מסך נוסף.בטלו' אין תמונה. מה עליי לעשות? האם יש דרך טובה מזאת לחבר? תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. אהלן, יש לי מסך, LCD 37 אינץ של חברת PANASONIC, חיברתי ב HDMI למחשב, ויש לי תמונה בלי סאונד. יש לי כרטיס מסך 9800GT. שאלתי, איך אני יכול לחבר את הקול? מה עליי לקנות? ב HDMI אני רואה תמונה בלי קול.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by amitos80,

שלום חברים אני מעוניין לחבר את המחשב לLCD שלי אלחוטית. יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחפש מוצר שיעבוד ב WIFI (לא חייב) אבל שמתחבר ליציאת VGA כדי להעביר תמונה באיכות טובה... אם למישהו יש המלצות למכשיר כזה או פתרון אחר שמעביר תמונה באיכות טובה מספיק לראות סרטים אשמח לשמוע תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by aviad_el,

היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה של SONY (מהטלויזיות הגדולות הישנות... באסה.. :-\) לטלויזיה חיבור SCART וקומפוזיט(?) בלבד (3 בננות - צהוב, אדום, לבן). במחשב יש לי לוח Gigabyte MA78GM-S2H שבו יציאות DVI, HDMI, והחיבור הישן - RGB (?). מהי הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלויזיה לטובת צפייה בסרטים?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  25. ישלי טלויזיה ישנה עם הבננות היציאות שלה (אדום צהוב לבן) TOSHIBA BOMBA שעובדת מצוין. אני רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה לראות סרטים,וכו'. (נייח) איך עושים את זה?? הכרטיס מסך שיש לי GEFORCE 8500GT עם יציאת VGA DVI TV OUT. קניתי כבל שמחבר VGA במחשב לבננות,אבל מסתבר שזה RGB בצבע אדום כחול וירוק,ואני צריך כבל של אדום צהוב לבן. יש דבר כזה? השימוש שלי הוא אך ורק לסרטים וצפייה במשחקי כדורגל בחינם במסך. בבקשה עזרה..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.