עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by B.D.B,

when ever I play a game anything that is more complex than shooting sounds gets a very noticable static noise in its background. now it only happens in games when there's 3D audio involved. it doesn't happen when listenning to music or watching movies. I tryed switching back to the O/B AC97 and it doesn't happen there. is it a problem with the sound card or the drivers? I'm using drivers version 5.12.2.296. the speakers are Inspire T5400 (5.1), though I'm pretty sure they're not the problem.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by Sorkenta,

טוב אז אני צריך טלוויזה 32''.... המרחק ממקום הצפייה הוא 3 מטר give or take.... והיא חייבת להיות HD Ready לפחות.... חשבתי על http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=708106&pageInfo=3 והיא צריכה להתחבר להוט ולמחשב.... אממ אם יש לכם יותר טובות באותו מחיר אני אשמח לדעת... לגבי אוזניות... אי מחפש אוזניות עד 150 ש"ח עם איכות קול טובה... אני מעדיף כפתורים או קשתות... ולא גנרי... אם יש אוזניות שמתאימות לרוק ולבלוז זה עדיף (לא אוהב להתעסק בEQ) וזהו תודה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by fifaclub,

חשוב שה DVD יקרא את רוב סוגי הפורמטים וכמובן כתוביות בעברית שלא יהיה הפוך וישמור על סימני הפיסוק. אין לי בעיה שה DVD לא יקרא כתוביות בשפה אחרת או יציג כתוביות בשפה אחרת הפוכות. בהצלחה חשבתי על ה DVD הזה : Fujicom CDP001 אבל הבנתי שהוא בעייתי. אשמח לשמוע על ההמלצות שלכם. תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  4. אני צריך מגבר סטריאו/ מונו בעוצמה נמוכה האם יש מישהו שיודע איכן ניתן לקנות? עדיף מגבר דיגיטלי.. לדוגמא : http://www.tnt-audio.com/ampli/t-amp_e.html אשמח לתגובה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by snir.isl,

שלום יש לי די וי די של APEX דגם 815 בהתחלה הוא עשה לי קצת בעיות אבל מאז שעדכנתי אותו הכל עובד פיקס...היום צרבתי בבוקר על דיסק די וי די שאני תמיד משתמש בו שני סרטים: Pathfinder.R5.LiNE.XviD-UNiVERSAL The.Kingdom.PROPER.R5.LINE.XViD-mVs עכשיו ראיתי את השני הכל חלק שומעים יפה וזה...אחר כך שמתי את הראשון ברקע של הסאונד שומעים צלילים כאילו מצאים במים כאילו יש בועות צלילים צורמים כאלה שלא מאפשרים לראות תסרט....עכשיו אני זוכר שזה קרה לי בעוד סרט...אמרו לי בפורום אחר "תשנה ב DVD מ DOLBY PCM או ההפך בתפריט הסאונד ותשנה קצב דגימה ל 48000 Khz" עשיתי את זה וזה לא עזר... בבקשה עזרו לי אני נואש.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by MoSQuiTo,

http://www.macaudio.cz/sub/redattack_reflex_30.html כמה לדעתכם הוא שווה במצב חדש (לא משומש)? במידה ואני רוצה לחבר אותו למגבר+ 2 רמקולים, על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  7. אני יודע שלתופעה הזאת במשחקים קוראים VSYNC, שיש קו שבירה וחלק מהוידיאו זז הצידה.. יש לי HD4780 וטלביזיה של פנסוניק E30, שמחוברים בכבל HDMI עם מתאם DVI->HDMI על היציאה של הכרטיס מסך (התופעה לא קוראתי במסך הרגיל של המחשב) למישהו יש רעיון ממה זה נגרם?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by guy shapira,

שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 (השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה (רוק), אבל גם סרטים ומשחקים, ומהתבוננות בפורום הבנתי ש- 2.1 הכי יתאים לי) התקציב שלי הוא 600 ש"ח +-. רציתי לדעת אם יש באיזשהו אתר את רשימת הרמקולים שיש בדיוטי פרי ואת מחירם. גם בגלל ירידת הדולר, חשבתי אולי לקנות את הרמקולים באמזון או בחנות דומה בארה"ב (אני לא יגיע לשם, אני צריך בהזמנה) ולכן אשמח לשמות של חנויות דומות (אם המחירים או השירות שם יותר טוב מאמזון) וכמה יעלה לי סך הכל להזמין משם (כלומר, כולל המשלוח וכו'..). והאם המחירים שם יהיו יותר זולים מהדיוטי פרי. הסתכלתי בעיקר על הדגמים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320- altec lansing fx4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275- altec lansing …

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by ShayZigdon,

יש לי מגבר ממש ישן של חברה ששמה NAD עכשיו המערכת עבדה בצורה מצוינת במשך שנתיים על המחשב הישן. לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש. עכשיו הכבלים מסודרים בצורה כזאת הרמקול מחובר למגבר עם כבל כמו של רמקולים של מערכת ביתית קצוות ברזליים כאלה (חח אנלא טוב בהסברים) והמגבר מחובר עם כבל RCA למחשב עם יציאת בננה כזאת מתאימה למחשב. עכשיו שאני שם את המערכת במחשב הישן הכול עובד פיקס.. במחשב החדש יש רעש סטטי (אוםם חזק ממש) שמתגבר על הרעש שאמור לצאת רעש של הד כזה כאילו זה לא מחובר במקום הנכון ובמחשב החדש יש לפחות 6 יציאות חיברתי בכולם ועדיין יש את הרעש. אם מישהו לא הבין אני יסביר שוב. תודה לעוזרים חברה תעזרו זה ממש חשוב אני מקווה שהכול תקין במחשב החדש.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by embedded,

החלטתי למכור את הבוקסי בוקס ולקנות HTPC שיוכל להריץ XBMC. יש לי סטרימר שמשמש אותי לניגון תכנים מקומיים. המטרה העיקרית של הHTPC היא להריץ XBMC לצפייה בתכנים על גבי האינטרנט. אלו הדרישות שלי: ============= 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לרסיבר יש HTPC מובנה שעונה על כל הדרישות שלי או שעלי לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב מח…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני קונה טלויזיה חדשה בגודל של 32 אינצ'. אני צופה במרחק של 2.5 מטר, התקציב הוא עד 3500. כרגע חשבתי על Sharp LC32LE600E. אשמח לעזרה בהמלצות, תודה רבה. **לא רלוונטי**

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מה אתם אומרים על Logitech® Z10 ב- 500 ש"ח? האם יש רמקולים יותר טובים למוזיקה בתקציב זה? (לא חייב שיהיה את הפיצ'ר הזה של המסך, השמע בעיקר חשוב)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הקישור לתמונה של הסאב ====> http://images.amazon.com/images/P/B00004SY52.01.LZZZZZZZ.jpg חברה : wharfedale גודל : 15" עוצמה : 300 RMS (לפי מה שרשום באתרים ) מישהו שמע על הדגם הנ"ל ?? (אפשר לראות בתמונה )

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by mor873,

קנתי רמקולים Creative Inspire 5.1 T5400 והכרטיס קול שלי מובנה 5.1 אבל לא יודע מה קרה ויש רעשים, אני גם לא שומע 5.1 דרך כרטיס הטלויזיה אבל אין רעשים בטלויזיה . מעוניין בכרטיס קול טוב בסביבות 400 ש"ח .

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שמי הוא יהבי..בן 15 נתניה.. אני פותח בשאלה קניתי היום X220 Logitech המוכר בחנות אמר לי שהם יותר טובים מהקראטיב אבל נראה לי שהייתי פזיז כי בדקתי בזאפ אחר כך וראיתי שיש ביקורות יותר טובות שם על הקריאטיב...אני אוהב אותם מאוד הם נשמעים לי פצצה אבל חבל שקניתי את זה אם הייתי יכול לקבל באותו מחיר משהו יותר טוב..אז עשיתי טעות??תודה למי שעונה לדעתי הוא רצה להיפטר מהרמקולים האלו כי הם דיי ישנים ..

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by TermiNal,

שלומות יש לי פטיפון Sony PS-242 ויש לי בעיה איתו.. לקחתי אותו למתקן פטיפונים שיחליף לי מחט וראש והוא אמר לי שבראש שסוני שמו אין ברגים והוא לא יכול להוציא אותו כדי להכניס אחד חדש.. יש למישהו מושג איך אמורים להוציא את הראש של הפטיפון הזה? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כזכור לכם אני מחפש רמקולים.לאחר כמה מחשבות, הגעתי למסקנה כזו- כרגע, אני לא ישקיע על רסיבר ורמקולים, אלא יסתפק במערכת זולה יותר וסבירה. תקציב- 400-500 שקל מטרה-בעיקר סרטים,ומוסיקה של עריכת וידאו. כרטיס- כרטיס ON BORD שיש בלוח אם -ASUS P4C800 E-DELUX. (יש יציאה דיגיטלית קואקס,ויציאות ל 5.1) מגבלה- חיבור אחד תפוס,והוא כניסת LINE IN, שיוצאת מהכרטיס עריכת וידאו שלי.(חייב,בשביל לשמוע סאונד של העריכה). ככה שלחבר 5.1, יהיה לי בעיה. לכן חשבתי על 4.1. שאלות: 1.במידה ואני יקנה כרטיס קול ויתקין בנוסף,יהיה אפשר לשמוע מהכרטיס ועדיין לקבל את הסאונד מה LINE IN של הכרטיס ON BORD או שמא צריך לבטל אותו כי אי אפשר את שניהם? 2. האם בלוח הזה יש אפשרות לחיבור "ישיר" של יציאת הסאונד מה…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by ROTEMan,

איך האזניות האלו Vivanco SR-900? כמה הם שוות בערך?..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אוקיי אני צריך שתעזרו לי בקניית רמקולים או מערכת למחשב , עד 1000 ש''ח. בעיקר אני צריך למוסיקה , וסרטים ומשחקים פחות חשוב. שהסאב יהיה חזק ... תודה מראש. =] שיהיה 5.1 - אני יודע ששומעים מוסיקה ב2.1 אבל אני רוצה 5.1

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by Mesatla,

יש לי גיטרה חשמלית שאני מחבר אותה למחשב הבננה שלה היא מונופונית ואני שומע רק בצד אחד ברמקולים (במחשב) ואני רוצה לשכפל את הערוץ מי שיכול להגיד לי איך אז תודה הדיון הקודם שלי היה יבש אף אחד לא נתן מדריך איך לעשות ..

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by idofr,

הייייייייי אנשים תגידו כמה באמת שווים הכרטיסי 5.1 שבאים עם הלוחות אם של NVIDIA ועוד שאלה איך הCreative Inspire 4400 4.1 Speakers כדי לשמוע מוסיקה ולשחק (פעולה ואסטרטגיה אם זה משנה משהו) אם הם לא משהו אז תמליצו על כרטיסים אחרים באיזור ה 500 בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by gabbay,

אני בוחר בתפריט שפות עברית אבל עדיין העברית מופיעה לי הפוך

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by dvorite,

יש לי בעיה במעבר תמונות מקנון S70 ל H320 האם יש לכם פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by oren88,

שלום, ברצוני לקבל המלצות ל DVD חדש שקורא DIVX ו DATA (לא חובה לקרוא VCD כי גם ככה אין לי שימוש בזה, כשאני צורב סרטים זה רק ב DATA עם הקובץ תרגום בניפרד) חשוב מאוד שה DVD יהיה בעל אפשרות עידכון ומחברה ידועה כמו: Toshiba, LG וכו', ושהוא יקרא כתוביות בעברית! אני לא אתן תקציב כיוון שאשמח לראות את סדרי הגודל של המחירים שקיימים בשוק כיום. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by SyndromE,

http://en.wikipedia.org/wiki/Mains_hum מכירים את ה-Humming הזה ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Mains_hum_60_Hz.ogg איך אני נפטר ממנו ? X-FI eXtremeMusic מחובר אנלוגית לרסיבר Yamaha (ב-6channels input). מעל ל- 30db- ברסיבר ואני שומע את ה-הממממ.. ככל שאני מגביר מעבר לגבול זה - כך ה-הםםםם מתחזק. (כשהרסיבר מנותק מהכרטיס, ולמשל האוזניות מחוברות ישירות - הכל בסדר. מסקנה - קשר ישיר לחיבור הרסיבר לכרטיס)

• 3 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים