אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חיברתי אותו במקום הAPEX שהיה לי והכל באנגלית כל התפריט באנגלית ואין שם אפשרות לשנות לעברית הכתבויות בנוסף מוצגות בג'יבריש במקום בעברית כשבAPEX זה הציג לי הכל בעברית אולי צריך איזה עדכון גרסא למכשיר? או שזה בהגדרות למרות שחיפשתי ואין שם עברית מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, השימוש שלי הוא בגדול יום יומי, כרטיס קול onboard השאלה האם יש הצדקה לרכוש את ה Z2300 אני אפילו שוקל לרדת ל Z3-e או אפילו ה X-140 פשוט מחפש עלות מול תועלת אופטימלית. אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
יש לי כמה חתיכות של ATP3 במשפחה ויצא לי לשמוע אותם הרבה. החסרונות שלהם ממש מפריעים לי. אתמול יצא לי לשמוע את ה 199 ואם לומר בעדינות "נפלתי מהרגליים". הבעייה שלא היה לי זמן לבצע ממש בדיקות. השאלה שלי היא האם אתם בטוחים, כפי שעולה מהדיונים כאן, שה ATP3 טובים מהם? מישהו שמע פעם את שניהם צד לצד?
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הם עולים בסביבות ה-1,600 ש"ח עכשיו רציתי לדעת אם הם טובים ושווים את הכסף או ששווה לקחת את ה-yamaha tss10 את ה-creative T5900? ומה מיוחד בסט הזה? במיוחד לעומת הסט Z640 שעולה בסביבות ה-600 ולעומת ה-Z5500 שעולים פי 2. שאלה מורכבת אבל אני אשמח לתשובות, תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מתקין עכשיו את הרמקולים ואני צריך קטע כדי לבדוק ששומעים מאחור..
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי לאחרונה את התכנה של XBMC כדי לצפות בסרטים, ונתקל שם בבעיה. הרבה מאד מהסרטים לא מוצגים באופן "חלק". כלומר, כל שנייה-שתיים הוא עוצר לרגע, ואז ממשיך. לפעמים הוא פשוט מאט ואז ממשיך מהר, ואז שוב מאט וחוזר חלילה. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך ניתן לפתור את זה? - כי חוץ מזה, התכנה הזו פשוט נהדרת. אגב - כאשר אני מציג את הסרט דרך נגן אחר, כמו ה-VLC, אז שם זה בסדר מבחינת הוידאו. שם יש לי בעיה אחרת - שהוא לא מציג טוב את הכתוביות בעברית מקובץ ה-SRT למרות ששיניתי לו את Encoding לעברית. תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? אה ועוד משהו... מה עם בטריות חיצוניות... יש חיה כזאת בארץ?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אותכם לבקר באתר העיצוב זמני והאתר הולך לעלות באורך מלא בעוד 70 יום www.pvmp3.biz www.pvmp3.info
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עד 300 ש"ח מוזיקה מהטלפון(אנדרויד אבל לא חובה עם מיקרופון)/מחשב in ear או קשת אבל דגש על in ear
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
How Can I know if a DivX or Xvid file was encoded with AC3 or just stereo? Amir
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אילו מבין הרמקולים הבאים (בלי להתחשב במחיר) הם הכי מומלצים? (מוזיקה, סרטים, משחקים - הכל באופן כללי ולא מקצועי). ALTEC LANSING ATP3E 2.1 ALTEC LANSING VS4121 2.1 ALTEC LANSING VS2421 2.1 JBL CREATURE II 2.1 HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II 2.1 בתודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הי..אני רוצה לקנות אותן(האוזניות) מתנה לבת דודה שלי היא שומעת רוק\קנטרי\ג'אז.. אם יש איזה אוזניות מאוד טובות שהעלות שלהם קצת יותר מ 250 אז אשמח אם תציינו.. -אין לי ממש מושג בתכום האוזניות- *קצת בדקתי באינטרנט וראיתי את SHURE SE115-CL איך הם..? (הם עולות בדיוק 250) קישור - http://www.diez.co.il/98174/%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%94---%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-SHURE--Dynamic--SCL2--In-Ear אשמח להמלצות..
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בהתחלה היה את ה-HDA X-Mystique 7.1 Gold, אבל לא התלהבתי ממנו במיוחד.. עכשיו אני רואה שכבר יש שניים נוספים: Terratec Aureon 7.1 Turtle Beach Montego DDL 7.1 יש למישהו ניסיון עם אחד (או יותר..) הכרטיסים האלו ? שמתי עין על ה-Turtle Beach... אני פשוט רוצה כבר להיפטר מה-Creative שלי (אודיג'י 2 "קלסי") ומעבר לכרטיס עם DDL נראה כמו צעד מספק לשדרוג. :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
על איזה רמקולים אתם ממליצים ב-600 ש"ח... אני צריך שהם יהיו איכותיים וטובים
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אז ככה, לאחרונה שבק לי הדיסקמן MP3 שהיה לי. :'( סיפור מעצבן לאללה [אם אתם רוצים דלגו ישר לשאלות]: אני בטיול השנתי. ירדתי לרגע מהאוטובוס, כשאני חוזר-הוא לא מוכן לעבוד. התחלתי קצת לשחק איתו, ואז אני שם לב שהמנוע לא מסתובב חלק אלא במין קפיצות כאלו. הקיצר התחלתי קצת לשחק איתו, ובסוף גם פתחתי אותו לגמרי באוטובוס (באמצע כביש 6.... אם מישהו רוצה לתקן אלקט' בתוך רכב נוסע-המקום המושלם... ), ניסיתי להזיז כלמיני דברים כולל לחץ פיסי מתון (...), וכלום. כנראה שנכנס לו קצת אבק או חול למנוע.... בעסה. וזה עוד היה היום הראשון של הטיול!! anyway, עכשיו אני מחפש נגן חדש... עכשיו זה המצב בשוק למיטב ידיעתי (תקנו/הוסיפו אם אני טועה): א. דיסקמן MP3 (טוב נו לא בהכרח MP3, יש גם כאלה ש…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי כרטיס Leadtek Winfast PxDVR3200 H. התקנתי דרייבר עדכני ואת הגרסה האחרונה של PVR2. חובר ממיר של יס. בעת צפייה אין כל בעיה. איכותית ומעולה. כאשר אני מורה לו להקליט דרך מקודד החומרה MPEG2, ישנם רעשי רקע שמלווים לסאונד, והיחס של התמונה הוא 3:4 ולא 9:16. ויסטה 64ביט. מצאתי בחור שיש לו בדיוק אותה בעיה, גם עם ויסטה 64, אבל זה לא אמור להיות עקב אי תמיכה מפני שהדרייבר מיועד לויסטה 64. לא הצלחתי ליצור איתו קשר. יש למישהו רעיון/נסיון או דרך לפתור את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
החלטתי לרדת מכיוון של 37 אינצ' כי ההבדלי מחיר בין 32 ל 37 זה בערך 50% וזה מוגזם. לדעתי אני יוכל לקנות אותה בבערך 5.5K. למישהו יש המלצה למשהו אחר (באותו סדר גודל של מחיר) או סיבה למה לא לקנות אותה...?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלויזיה טובה 55 אינצ׳ שימושים עיקריים סרטים hd שמועברים דרך airplay ( יש לי אפל טיוי ) וצפיה בערוצי טלויזיה רגילים ( ערוץ 1-2) האם הסכום שהקצבתי לעצמי סביר לטלויזיה ברמה טובה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מאז שהייתי בכיתה ח' הם היו במחסן. סגורים ואטומים. הם היו שייכים לאבא שלי (ז"ל) ולא היה בהם שימוש. אך אתמול נזכרתי שהם שם. ונזכרתי גם שלמערכת סאונד שלי מתוצרת U.S Blaster האיכות בקדמיים לא משהו, אז שווה לבדוק אם הם ישפרו. תמונות מהרמקולים הקיימים שיש לי, ושאני שומע בהם: סימנתי מרובעים כדי שתשימו לב לעיקר. מדובר ב סט של 5 סטליטים+סאב החלפתי את הרמקול סנטר במשהו אחר, ישן, של Peavy שעבר החלפת רמקול+ קרוסאובר פנימי.(אבא שלי עשה את המוד) זה נמצא למטה, ומעליו הסאב. תמונה של המגבר: תמונה של הרמקולים האחוריים: ועוד 2 תמונות של הסנטר+סאב http://img159.imageshack.us/img159/8804/022gb2.jpg http://img159.imageshack.us/img159/3076/023pk5.jpg בקיצור, שומעים לא משהו עם…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
השימוש העקרי הוא דיבור (ישיבות במשרד). אולי יהיה שימוש משני גם למשחקים, אבל כנראה שלא. תודה! עריכה: מה דעכם על שימוש במתאם BT לשקע אוזניות + אוזניות PX100 (שיש לי והן נוחות) + מיקרופון כמו זה?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום (: אז אני מחפש לקנות מערכת סטריאו טובה שתשתמשש אותי בעיקר למוזיקה אבל אני רוצה שהיא תוכל להתחבר למחשב כמובן ולשמש כרמקולים למחשב (שוב בעיקר למוזיקה) אבל גם לסרטים.. עדיף שתגיע עם שלט.. ואם אפשר אז גם עם חיבור USB ותתמוך בכל הפורמטים.. התקציב הוא עד 1000 ש"ח (האם בתקציב הזה אפשר להביא מערכת מספקת יחסית?) תודה ענקית לעוזרים! ואם אפשר שאתם מביאים דגם ספציפי לומר כמה למה שוב תודה.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי רסיבר מבית Pionner כבר כמה שנים טובות. אני מחפש אתר שמכיל מידע אודות המכשיר שברשותי מדגם VSX-405. חיפשתי באתר של Pioneer אך לא מצאתי כלום. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ממ... לי יש מערכת קולונע ביתית אני תמיד מחפש סרטים, שיחפרנו אותי בסראונד... אני לא יודע אם זה המקום המתאים (אני מקווה שכן) ונראה בכלל רעיון נחמד לתת המלצות לסרטים עם המון אפקטים.. מקווה שתשתפו פעולה (: אני רוצה להמליץ על הסרט HERO סרט יפני, שקניתי ת'מערכת קולנוע ביתית ראיתי ת'סרט ושמעתי ונדהמתי מרמת האפקטים (:
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
^ http://www.amazon.com/Bose-Companion-II-multimedia-speaker/dp/B000HZDF8W אני מתכוון לקנות אותם למטרת מוזיקה וסרטים. מה אתם אומרים? יש למה להשוות אותם? מישהו שמע אותם? כל פיסת מידע מעניינת אותי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-