עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by urik,

איזה חיבור הכי מומלץ?? 6 rca או composite או כבל אופטי?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  2. Started by socrtes,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD3650 1GB AGP לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI ויציאת S VIDEO אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלויזיה (40") יש לי כבל HDMI ועכשיו אני מגיע לשאלה. האם ניתן להעביר סאונד דרך DVI? לפי המפרט של הכרטיס הוא תומך בסאונד (5.1) דבר נוסף הוא שאצטרך מתאם מ DVI ל HDMI. האם יכול להיות שהמתאם לא מעביר סאונד? פרטי הכרטיס: Certified for Windows VISTA Premium. Design based on ATI Radeon HD3650 series. (RV635PRO) On-board with 1.0GB DDR2 high speed memory. Unified Superscalar Shader Architecture built-in 120 stream processing units. Built-in HDMI support for HD video with multi-channel (5.1) support. Hardware processing UVD (unviversal Video Decoder) delivers sh…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by shaizone,

לאחר זמן ממושך מהצפוי ובשעה טובה, רכשתי לי מחשב חדש, המכיל כרטיס מסך 8800GT (בעל יציאת Dual-DVI). כעת נותר רק לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה... (וכאן אתם באים לעזרה ): באפשרותי לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA או HDMI, כאשר השאלה היא כיצד לחבר את האודיו. בבירור שערכתי (אם נתעלם לרגע מחיבור ה-VGA), הבנתי שחיבור DVI ו-HDMI משתמשים בדיוק באותו תקן/קידוד ומעבירים אותה איכות וידאו, אולם חיבור HDMI מאפשר גם העברת אודיו. למרות החיפוש שערכתי, לא הצלחתי להבין את הנ"ל: האם קיים מתאם DVI-HDMI, המאפשר להעביר על גביו גם אודיו (ולא רק וידאו)? ואם כן, כיצד הדבר מבוצע? או שמא ניתן להעביר בחיבור HDMI שאינו ייעודי רק אות וידאו ועליי להעביר את אות האודיו באמצעות כבל נפרד (PL to…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  4. שלום לחברים קניתי מתאם לצורך חיבור GTS450 בעל HDMI וDVI לטלויזיה עם חיבור SVIDEO המתאם עלה 280 שח , המחשב זיהה אותו ואפשר לראות את השידור על הטלויזיה אך העניין גורם למחשב לעבוד ממש ממש לאט ולקפוא כשדרייבר כרטיס המסך קורס ללא הרף. האם יש אופציות נוספות לחיבור כמו שאני רוצה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by durango,

היי לכולם אולי מישהו יודע על צורה בה אפשר לחבר את ה-H10 למערכת ברכב? כמו האייפוד עם מתקו המשדר על גלי רדיו..יש משהו כזה?...מישהו שמע? אולי שיטה פרטיזנית אחרת? הכוללת טעינה? תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. Started by GREATTHUNDER,

יש לי DVD שתומך בחיבורים USB + HDMI אני רוצה לחבר אליו לUSB דיסק חיצוני עם סרטי HD האם יהיה ניתן לראות HD בפלזמה? הטלוויזיה היא פלזמה HD-ready וסוג ה- DVD הואYepo D300HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JID300HDMI ה-DVD הזה תומך HD נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shainov,

שבוע טוב, רכשתי את המגבר הנ"ל מסדרת הAVR,יש לרסיבר 3 כניסות HDMI ויציאה אחת לMONITOR,טלוויזית LCD של LG אשר תומכת בFULL HD מחוברת עם כבל HDMI איכותי דרך לMONITOR OUT אך איני שומע שום דבר דרך הרמקולים בשום רמה של פיענוח סאונד (יש לציין כי בTEST הרמקולים מחוברים תקין),מה עליי לעשות כדי לחבר את הטלוויזיה גם? רשום לי על הרסיבר יציאת hdmi/opt האם זה מצריך העברת כבל נוסף לAUDIO? ואם כן איזה כבל בדיוק? האם RCA שני ראשים/ראש אחד? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 7.8k צפיות
  8. יש לי ממיר הוט: http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05206.JPG http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05212.JPG היום הוא מחובר לווידאו, שמחובר לטלוויזיה: (תחתון=ממיר לווידאו; עליון=ווידאו לטלוויזיה) http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05215.JPG אני מעוניין לחבר את הממיר ל-Hauppauge PVR-150, ומשם לחבר לטלוויזיה. תמונה של החיבורים על ה-Hauppauge: http://www.hauppauge.com/images/pvr150-250mce_ep_bg.jpg אודה לעזרה מה לחבר לאיפה... ניסיתי עם BeyondTV, PowerCinema, MediaPortal ללא הצלחה, כנראה אני לא מחבר משהו כמו שצריך (הדרייברים ל-Hauppauge מותקנים והמחשב מזהה אותו בסדר, אבל אני לא מצליח לקלוט ערוצים, וגם לא להציג את התמונה מהמחשב על הטלוויזיה). צריך לחבר את ה-Haup…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by pchoresh,

שלום רב לאחרונה רכשתי HD נייד, וברצוני לחברו ל-DVD דרך חיבור ה-USB על מנת לצפות בסרטים. ניסיתי לחבר את הכונן הנייד לשני נגני DVD שונים, בעלי חיבור USB, אבל זה לא עובד וה-DVD לא מזהים את הכונן אחד מה-DVD מזהה את הכונן אבל אומר שאין בתוכו כלום. חשוב לציין, שלשני ה-DVD האלה חיברתי בעבר כונני פלאש דרך ה-USB והם זיהו אותם וראיתי דרכם סרטים יש הצעות לפתרון? האם ככה זה צריך להיות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. שלום לכלום! יש לי מחשב עם HTPC עם ה3450 עליו, וטלויזיה LCD שמצויינת הנ"ל כשאני מחבר ליציאת הDVI של הכרטיס מתאם HDMI ועם כבל מחבר בינו לטלויזיה אני לא רואה כלום ובטח שלא שומע כלום, התקנתי את הדרייברים האחרונים של ATI 8.5 לא עזר במאומה. המחשב כי מזהה את המסך ואת הדגם שלו כאשר אני מחבר את הכבל בינהם אבל שאני עושה Extend desktop או Clone המסך פשוט לא מקבל סיגנל (בVGA המסך עובד פיקס עם המחשב) אבל אני פשוט לא מצליח לחבר עם הHDMI האם יש דרך או פרצודורה שצריך לעשות על מנת שזה יעבוד? (עברתי גם על החבורות של המסך ולא הצלחתי לגרום לזה לפעול) תודה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by sdfzxc,

שלום, אני עובד עם XP, וחיברתי את הטלווזיה למחשב עם כבל HDMI ל HDMI. ישנם 2 עניינים שלא מצאתי להם תשובה ברורה, ואודה למי שיוכל לעזור: 1. לאחר שאני מחבר/מנתק את הכבל, רק לאחר RESET החיבור נכנס לפועל (אם חיברתי, אז אחרי ריסט רק יראו בטלווזיה במקום במחשב, ואם ניתקתי, אז רק אחרי ריסט יראו במחשב שוב ולא בטלווזיה) 2. הסאונד ממשיך לצאת מהרמקולים של המחשב ולא של הטלווזיה. מצאתי דרך עקומה לפתור את זה- הליכה למנהל התקנים, והפיכת ההתקן של Realtek High Defenition Audio ל"לא זמין". לאחר שעשיתי זאת, שמעתי מהטלווזיה כמו שצריך. ניסיתי לפני זה לשנות בהגדרות עצמן של הRealtek HD Audio Manager, וגם לשנות הגדרות דרך הלוח בקרה-צלילים, אבל ללא הועיל תודה מראש לכל העוזרים, לירן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by cfirc,

שלום לכולכם , יש לי כרטיס מסך LEADTEK GeForce GTX460 768MB GDDR5 לוח אם - H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI ביציאת כרטיס המסך ישנה יציאה mini HDMI אותה חיברתי ל- "TV SHARP 32 עם כבל HDMI (10 מטר - אולי זה קשור) + מתאם HMDI (קטן לרגיל) אני מקבל תמונה אך הקול עובר דרך הרמקולים של המחשב (המחוברים לכרטיס קול שעל לוח האם) ה- realtek audio manager מזהה את המסך וכאשר אני בוחר את יציאת ברירת המחדל דרך ה-TV (כפתור ימני+audio device) עדיין לא מתקבל סאונד דרך ה-TV . ניסיתי לעדכן את הDRIVERים של הכרטיס מסך - לא עזר אשמח לעזרתכם . כפיר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. טלווזיה Toshiba 42 LCD אני מחבר אותה עם כבל HDMI למחשב. אם אני רוצה לעבור לשידור של המחשב אני מעביר עם השלט של הטלווזיה ל-HDMI1, אם אני רוצה לחזור לטלוויזיה מן הסתם TV, עכשיו במידה והמחשב נשאר דולק, ואני מעביר רגע לטלווזיה וחוזר, אז יש כגמה דברים שחוזרים כאילו לברירת מחדל, לדוגמא HERTZ שאני משנה במחשב זה חוזר חזרה, סאונד נעלם, כלומר אם אני נמצא בתוך משחק מעביר רגע לטלווזיה וחוזר למחשב לא שומעים כלום, כלומר צריך לצאת מהמשמחק ולהיכנס שוב (גם קובץ ומסיקה מפסיק לפעול ברגעל שאני יוצא ממצב HDMI) ובנוסף גם אם אני משנה את תצוגת המסך עם השלט של הטלוויזיה נניח מ-WIDE ל-SUPER LIVE או משהו כזה. רציתי לדעת אם זה רק אצלי, ואם לא אז איך אפשר לשמור דברים כאלה ? (בחיבור VGA רגיל, לא הייתי…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. שלום לכולם קניתי מחשב אתמול שאחת המטרות היא לראות hd בפלאזמה שלי הכרטיס מסך של ג'יגבייט 9600 1gbעם יציאת hdmi. התקנתי מערכת הפעלה windows 7 חדשה ואייבורי ישר אמרו שהם לא נותנים לי תמיכה בגלל המערכת הפעלה שהתקנתי. כשחיברתי את המחשב עם כבל hdmi היו לי פליקרים של הטלויזיה ואחרי קצת משחק ברענון וברזולוציה קיבלתי תמונה(אם למישהו יש המלצות לרזולוציה ורענון אשמח). כשראיתי תמונה היה רעש כמו של שלג בטלויזיה בווליום בלתי נסבל. שמתי השתק בטלוויזיה וזה לא השפיע, הנמכתי ווליום במחשב וזה לא השפיע. לא שמתי סרט והרעש הוא בלי קשר למה שיש על המסך(desktop שלא אמור לעשות רעשים). אם יש למשהו פיתרון? שבת שלום איתי

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  15. קניתי מחשב נייד בארה"ב עם יציאה ל HDMI אבל הבנתי שבארץ הטכנולוגיה שונה ולכן צריך מתאם. איך זה נקרא ומאיפה אני יכול לקנות? תודה רבה לעוזרים!!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by DarkSight,

יש לי טלויזית פלאזמה בגודל 42 אינצ' שתומכת בשני סוגי החיבורים מה מבניהם יהיה יותר איכותי מבחינת איכות תמונה? אני לא ממש מכיר את הHDTV ואין לי מושג מה בדיוק האיכויות שלו אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by stingeR-,

יש לי מחשב בסלו HTPC מחובר לטלוויזיה בHDMI והכל הכל אבל אני רוצה גם לחבר אותו לרסיבר בSPDIF\COXIAL... השאלה היא איך אני עושה את זה.. יש לי מתאם של הלוח אם הישן שלי (Gigabyte K8NS-Ultra-939) שנשרף.. הלוח אם הנוכחי בתוך הHTPC הוא EPOX 8RDA+ עם כרטיס קול SOUNDSTORM... עכשיו אני חיברתי את המתאם SPDIF של הלוח של גיגהבייט ללוח של איפוקס והוא מתאים וגם בחיבור האופטי דולק האור האדום.. אבל אני פשוט לא מבין למה זה לא עובד.. אני ניסיתי הכל... וזה פשוט לא עובד.. לא בחיבור אופטי ולא בRCA.. ורציתי לדעת איך זה אמור לעבוד.. דגם הרסיבר הוא : YAMAHA RX-V559 מישהו יכול להסביר לי? אולי אני עושה משהו לא בסדר? ואם צריך מתאם אחר... מאיפה לקנות? תודה, גיא. כמובן שהחיבור האנלוגי(חיבור PL קטן לRCA…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  18. אני רוצה לחבר את ה-HTPC הישן שלי לטלוויזיה החדשה. הטלוויזיה הישנה הייתה CRT, והמחשב התחבר ב-S-VHS. החדשה היא LCD, אז זה לא אופציה. כרגע יש לי שתי אופציות: Component - אדום-ירוק-כחול מהיציאת TVOUT VGA בהנחה שאני רוצה לראות תכני FULL-HD - היציאות האלו יאפשרו את זה? מי מהן יותר איכותית? אני יכול לשקול לשדרג את הכרטיס לכרטיס פשוט שיש לו HDMI - אבל חוץ מהוספת הסאונד - מה עוד זה יתן?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם. לחבר שלי יש את הבעיה הבאה: יש ברשותו טלויזיה 42" ומחשב עם כ.מסך 8600GT עם יצאת DVI. בעזרת כבל DVI TO HDMI ניתן לראות וידאו נהדר, אך הכרטיס הזה אינו מסוגל להעביר סאונד דרך HDMI. בנסיון לחבר כבל אאודיו סטנדרטי רגיל(לא יודע מה השם שלו) לטלויזיה, הוא מתעלם מהכבל ונראה שעדיין מנסה לקחת אות אאדיו דרך ה HDMI. האם יש דרך לגרום לעסק הזה לעבוד ולשמוע מהרמקולים המובנים בטלויזיה? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Enable,

יש לי מגבר 5.1 עכשיו איך עדיף לחבר את המגבר דרך חיבור אופטי או דרך אנלוגי?[RCA] תודה מראש

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by sputty,

חיברתי את המחשב שלי לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הקול (מובנה בלוח אם 965P-S3 של GIGABYTE) לכניסת קואקס דיגיטלית ברסיבר (פיוניר 516). כשאני מנססה לפעיל את הTEST הפשוט של כרטיס הקול ומכוון שם 5.1 רמקולים, אני שומע את 2 הקדמיים אבל לא שומע כלום מהאחוריים או מהסנטר. איך ניתן לקנפג את המחשב כך שיוציא דרך הרסיבר אות לכל הרמקולים על מנת שאשמע גם בTEST של כרטיס הקול וגם במשחקים וסרטי AC3 כמו שצריךך מכל הרמקולים?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by coorva,

ניסית לחבר IPOD של חבר שלי עם אותה גירסה לחיבור USB למחשב על מנת לעשות סינכרון אך המחשב לא זיהה את הנגן שלו אבל כן מזהה את הנגן שלי. האם יש משהו שניתן לעשות שיאפשר סינכרון של המחשב עם ה- IPOD השני?

23. Started by sashakrik,

אהלן ! חבר שלי הביא לי את הנגן שלו. חיברתי אותו למחשב ושום דבר לא קורה - המחשב לא כותב "זוהתה חומרה חדשה". המחשב רק מטעין את האייפוד. יש מצב שהמחשב יזהה אותו רק אחרי התקנת הדרייבר ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  24. חיברתי את המסך LG W2284F למחשב דרך ה- ITV-901 גורם לטקסט להראות מטושטש ובגוונים שונים שיחקתי עם הרזולוציות הן של המסך והן של ה- ITV אך ללא הצלחה במוד TV רואים סרטים וטלביזיה ברמה טובה במוד מחשב הטקסט ניראה מטושטש ובגונני אפור שונים מישהו יודע איך פותרים הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by dudib1,

חברתי מחשב לטלביזיה LCD 32 בחיבור DVI ל HDMI . מחשב: פנטיום 4, 4 גיגה זכרון, ATI RADEON 5500. הדלקתי את המחשב מחדש וקיבלתי על המסך תמונה תקינה מהמחשב. העברתי את הטלביזיה לצפיה דרך ממיר YES וכשחזרתי בחזרה לצפיה דרך המחשב לא היתה תמונה. בחיבור VGA לא היתה בעיה. החלפתי כבל HDMI לכבל HDMI איכותי יותר - התקלה נשארה בעינה. עדכנתי דרייבר לכרטיס המסך כנ"ל. האם ניתן לעבור בטלביזיה ממקור למקור (ממחשב לממיר וחזרה) ועדין לראות תמונה ללא צורך באתחול המחשב? האם התקלה מוכרת? האם החלפת כרטיס מסך במחשב תפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.