אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברצוני לקנות אוזניות בלוטוס כפתור לתוך אוזן, סמארטפון samsung s6. התקציב עד 1000 שח רצוי מארץ באג\קספ\אייבורי ועוד אוזניות למוסיקה בעלות שמע טובה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר שתי מערכות סטריאו למחשב? זאת אומרת שתי חיבורי line in, האם יש איזה כרטיס קול שתומך בזה או משהו בסגנון?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שקיבלתי לאחרונה את הרמקולים של microlab solo 7c אני חייב לומר שהם ממש איכותיים אבל! יש בעיה של חוסר בסאב שיתן את "הבס ללב". כרגע הרמקולים מונחים על שולחן העבודה שלי ואני חייב לומר כשהם עובדים על ווליום גבוהה כל השולחן רועד אבל עדיין לא מרגישים את הבס. השאלה שלי היא אם הם אמורים להיות רצפתיים בשביל לתת את האפקט של הבס? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות למיני דיסק שלי בסכום של 100-200 לא כולל משלוח. (אפשר טיפה לחרוג). ראיתי כמה דגמים אבל אין לי מושג על מה ללכת יש את ה Sennheiser HD-202 Panasonic HT225 Koss UR20 Koss TD61 אני לא מחפש אוזניות שניכנסות לאוזן. אני מחפש אוזניות כמו הדגמים האלו.. אם יש לכם עוד דגמים ששוים אנא הציעו אותם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ניסיתי לשמוע מוזיקה שמשודרת דרך BLUETOOTH ומאוד התאכזבתי מהאיכות. מכאן השאלות שלי: מה איכות האות שמשודר? האם האות משודר כמו שהוא בצורתו הדיגיטאלית ומפוענח בעזרת D\A במקלט? או שהאות עובר עיבוד כל שהוא לפני שהוא משודר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי את מחשב עם רמקולים creative ispire 2500 עם הסאב 2.1... ואני אוהב לשמוע מוזיקה ברמת קול גבוה.. (למי שמכיר את הרמקולים אז זה ברמה 4-6 פלוס מינוס) ועכשיו אני שם לב שהרמקול השמאלי חלש בהרבה מהרמקול הימני.. זה אומר שהרמקול נדפק? (כל החיבורים מהודקים היטב).. עכשיו שאני שומע משהו נגיד בווינאמפ אני מעביר את רוב חוזק השמיעה לרמקול שמאל כדי שיהיה איזון מסויים.. יש משהו לעשות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לרסיבר מהיציאת spdif לכניסה דיגיטלית קואקס הבעיה היא שלא שומעים סראונד5.1 כשאני מפעיל סרטים של ac3, הרסיבר רושם linear pcm ולא רושם dolby digital או dts שומעים רק בימין שמאל ובסאב, אני מניח שצריך להגדיר משהו במחשב אבל אני לא מצליח למצוא מה אז אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה (זה רסיבר חדש וברסיבר הישן חיברתי דרך היציאות של הכרטיס קול וה5.1 עבד, הבעיה שבחדש אין לי כניסות כאלה אבל אין סיבה שזה לא יעבוד דרך החיבור הדיגיטלי) אני לא יודע אם זה חשוב או לא אבל הלוח אם שלי זה asus p4s800 והרסיבר זה jvc rx-5042
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPoX מדגם 8K9A2, לאחרונה גיליתי כי הכניסה של הרמקולים הקידמיים (הכחולה) הפסיקה לעבוד. כרגע אני עובד ככה שהATP-3 שלי מחוברים לכניסה של הרמקולים האחוריים ככה שאני דיי מוגבל מבחינת סאונד בסרטים ובמשחקים. למישהו יש רעיון מהי התקלה? איך אני יכול לבדוק שהכניסה באמת מתה? יכול להיות שזה ווירוס? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי שם מגבר.. וגם דיוידי.. (ורמקולים כמובן..) איך אפשר לחבר? צריך איזה כבל מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את האיי פוד החדש, וחיברתי אותו למחשב בפיירוויר וחיברתי את כל הכבלים.. ואפילו האייפוד מראה לי שהוא נטען על ידי הפיירווייר מה שאומר לי שהוא בעצם מחובר כי אחרת הוא לא היה נטען... בהתקנה הוא אומר לי שצריך לחבר אותו למחשב כדי להגדיר אותו, והוא בעצם מחובר והוא שוב אומר לי שהמחשב לא מזהה אותו ושאני יחבר אותו ואני לא מבין מה לעשות, מה יכולה להיות הבעייה? בינתיים דילגתי על השלב הזה בתהקנה אבל התוכנות שבעזרתן אפשר להעביר אליו שירים לא מזהות אותו אז הוא לא פועל לי בינתיים :\ אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה או מה אני יכול לעשות בבקשה שיעזור. תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני מניח שזאת תהיה טלווזיית LCD, כשדרושות זוויות צפיה כמה שיותר טובות. אם אפשר, שיהיו כניסות שנפוצות בכרטיסי מסך (S-VIDEO, VIVO, מה שלא יהיה). אם יש גרסה של הטלוויזיה שאתם הולכים להציע, שמגיע בלי רמקולים מובנים, אני מעדיף, כי יש לנו כבר בסלון אחלה של רמקולים ומגבר, ועדיף מסך איכותי יותר על פחות איכותי + רמקולים. חשוב גם שתהיה מקסימום 80 סנטימטר לרוחב, ו-50 לגובה, כי זה מה שהרהיטים בבית שלי יכולים להכיל. יש הצעות? מותר לחרוג בעוד 400-500 שקל, אבל רק אם זה ממש משתלם.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לדעת משהו... בקשר לבטריה שלו, מישהו יכול לספר לי עד כמה זה באמת כדאי להתעסק עם הבטריות ליתיום האלה ?! האם אורך החיים שלה ייפגע ככל שיעבור הזמן ? האם אפשר להחליף בטריות כאלה ? ובכללי אם מישהו רואה בזה יתרון/חסרון שבבקשה יאיר את דעתו ובכלל יספר לי מה הוא חושב על המכשיר הזה ועל יתרונותיו/חסרונותיו תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני צריך מערכת קולנוע ביתית לסלון, התקציב שלי הוא 3000 שקל +-. הצרכים שלי הם סדרות, סרטים וקצת מוסיקה, נראה לי שאני אסתפק במערכת 2.1 טובה. בהתחלה חשבתי לקנות סאונד בר אבל מכל מיני תגובות הבנתי שעדיף לקנות רסיבר ורמקולים, בעיקר בגלל שהסלון שלי הוא פתוח. עכשיו אני מתלבט אם ומה לקנות בתקציב הזה - כמובן שאפשר ומומלץ להזמין באמאזון. יש את האפשרות של קניית מגבר סטריאו ורמקולים ואז "להתחתן" עם ההחלטה של 2.1, או לקנות רסיבר ורמקולים ובהמשך אם אני ארצה להוסיף עוד חלקים כמו סנטר וכו'. אני לא מבין בזה כלום, יש אפשרות לקבל המלצה על רסיבר\מגבר סטריאו וזוג רמקולים קדמיים בתקציב שלי? בסלון יש לי מחשב שמח…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לדעת ולשמוע מנסיונם של אחרים ;D
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא מאמין עד שהחלטתי מה ליקנות עכשיו אין להשיג אותו אוףףף רק את ה-20 גיגה זהו שיט מישהו אולי מכיר חנות?? באמריקה שמוכרת??? את X5L 30G????? מבחיר טוב אבל עזרה דחופההה
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 שיתחברו לטלויזיה שלי (SAMSUNG A450). אני צריך רמקולים לא גדולים מידי שיהיה אפשר לתלות אותם על הקיר ושיגיעו עם שלט רחוק, השימושים העיקריים שלהם יהיו לסרטים וXBOX360. התקציב שלי כרגע הוא 800 ש"ח. עוד שאלה, אני מתכנן לחבר את הרמקולים לכניסה של האוזניות בטלויזיה האם זה יוצר איזשהי בעייה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מחוברות גם אוזניות דרך הPL. וגם מערכת רסיבר דרך היציאה הקואקסיאלית דיגיטלית. לא הצלחתי להגיע להגדרות שישמעו דרך שתי היציאות יחד את אותו הסאונד. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שנים היא פעלה כמו שצריך...מערכת סאבוופר עם רמקולים..200 RMS לפני זמן קצת שמעתי בה מוסיקה ולפתע היה קול מוזר כזה כמו של נפילת הבאס.. וניהיה קצת ריח של משהו קצת שרוף מבפנים.. השאלה שלי היא אם יש סיכוי שהיא עוד בסדר או שאפשר לתקן אותה או שהגיעה זמנה :\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
תהיה מחוברת ל טלויזיה "32 LCD של NEC דגם: NLT-32HDB2 תודה רבה רבה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אפשרית חריגה קלה (עדיף כלפי מטה...). ואם יש דגם מומלץ שחורג בהרבה, תמליצו לי גם עליו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שעולה לא יותר מ-400 דולר באיביי. (us-144? maudio? tascam?)
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. קראתי קצת ועברתי על פורום HeadFi שהבנתי שהוא איכותי. הגעתי ל-3 אוזניות שנראו לי הכי איכותיות : 1. Shozy Zero http://www.ebay.com/itm/SHOZY-Zero-Dynamic-Driver-HiFi-High-Fidelity-Audiophile-In-ear-Earphones-/272454951632?hash=item3f6f94a2d0:g:O9MAAOSw44BYL8oI 2. JVC HA-FXT90 http://www.ebay.com/itm/Victor-HA-FXT90-Twin-System-In-ner-Ear-Stereo-Headphone-From-Jvc-/152245611666?hash=item23728bac92:g:RREAAOSwcBhWXA8n 3. JVC FRD80 http://www.ebay.com/itm/JVC-HA-FRD80-Z-BLACK-Micro-HD-In-Ear-Headphones-FRD80-Genuine-Brand-New-/161420256819?hash=item259565a633:g:1qUAAOSwuMFUYwBr מבקש מניסיון המלצה לאיז…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך את הטלויזיה בשביל 2 מטרות, צפיה בכבלים ו בשביל ה XBOX עכשיו החלטתי לקנות HDR ולא FULL כי בדקתי וראיתי שאין הבדלים כמעט.. עכשיו הדגם שאני מתכוון לקנות הוא LCD SAMSUNG LA32A450 כי שמעתי המלצות חמות עליה.. אשמח אם תתקנו אותי ותתנו לי טלויזיה עדיפה עליה בסביבות אותו מחיר... ואם לא אז מאיזו חנות מבין ה 2 עדיף לקנות אם בכלל? http://www.24online.co.il/products/111731 http://www.attractivi.co.il/Product.aspx?ProductID=4007 http://www.mabat2005.com/Product.asp?Pid=LA32A450&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ח'ברה, יש לי LCD שביום אחד בהיר החל להקרין רק ירוק. ואולי מישהו יכול לעזור לי לחשוב על מה זה לפני שאני קורא לטכנאי או בכלל מעיף אותה. אז ככה התופעה קוראת בכל הכניסות וזה דגם הטלוויזיה: "MARANTZ LCD 40 דגם: LC4050EX למי שיש תשובות אני ממש אשמח! אורן
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-