עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי לפטופ שלא מאפשר צפייה ב HD (לא חיבור HDMI ולא מבחינת חומרה. הוא חלש מדי) ואני מחפש פתרון שיאפשר צפייה ב HD יש לי הארדיסק נייד PASSPORT320 של WD, ושמעתי על WDTV. הוא טיפה יקר, ואם לא תהיה ברירה אני אשקיע בו, אבל לפני כן אשמח לעצת חברי הפורום על מכשירים שמאפשרים צפייה ב HD ובהקשר של אודיו, אני לא מאוד מבסוט מכרטיס הקול בלפטופ שלי, ואני מחבר אותו לרסיבר חיצוני של ROTEL, האם איכות הסאונד שמוציא הWDTV עולה על זו של הלפטופ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  2. האם אני יכול לחבר דרך חיבור S/PDIF את הרמקולים שלי t6060 creative? איך? אני רואה את החיבור במחשב שלי אבל לא מוצא אותו ברמקולים...

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  3. Started by ^pb^,

בסביבות ה500 ש"ח. מערכת 2.1 איכותית למוזיקה. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatality (השגתי ב330 ש"ח באיביי לפני שנה וקצת), כך שאני אשמח למשהו שינצל את זה. כרגע יש לי מערכת כלשהי של קריאייטיב שקניתי לפני 3 שנים במחיר של 160 ש"ח. תודה רבה (:

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי כרגע בעיה שהיא בעיה נפוצה כבר לרוב השחקנים שמשחקים ב BFBC2 . יש לי כמובן כרטיס קול מובנה של REALTEK . המשחק קורס לי כל 30 דק' משחק בערך ( זה לא ה-OC הוא יציב ברזל ב-OCCT אחרי הרצה של שעה ) . בכל אופן חשבתי על כרטיס חיצוני . הייעוד שלי הוא כמובן לשחק בראש שקט עם BFBC2 . שומע המון מוסיקה וגם לסרטים ( אם זה באמת ישנה משהו ) . בנוסף יש לי מערכת רצינית שמחוברת למחשב . התקציב הוא לא כל כך מדוייק , כי אני לא ממש יודע מה התקציב לכרטיסי קול . הדרישה שלי לא מקצועית ,סהכ רוצה להשביע את רצוני . וגם לא מוכן להוציא עוד כסף מיותר על שטויות . תודה רבה למי שמוכן לעזור בנושא .

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by whitemonkey,

שלום, יש ברשותי את הגראדו 125 ביחד עם כרטיס הקול juli@ אני מחפש מתאם אודיו מכרטיס הקול 2 RCA נקבות - אל 1/4" זכר של האוזניות השאלה שלי כזאת, האם המחבר נפוץ, כי אני לא מצליח למצוא אותו, ואולי כדאי להלחים אחד בעצמי? בכל מקרה כרגע עשיתי מן קומבינה, חיברתי את הJULI@ מהRCA אל כרטיס האונבורד שלי אל תוך הLINE-IN - ואת האות אני מוציא דרך הLINE-OUT של האונבורד, האם אני מאבד איכות (ניכרת) בצורה הזאת?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  6. שלום רב, האם ניתן לחבר ישירות מחשב HTPC למערכת סטריאו 2 ערוצים? לדוגמא NAD320BEE ואיזה חיבור איכותי יותר וכמה איכות ניתן להשיג ? תודה

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  7. חיברתי מיקרופון לחיבור הנכון וגם בדקתי בלוח בקרה והכול נראה תקין, אתם יכולים להסביר לי מה לעשות? (אצל אח שלי המיקרופון עבד)

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  8. שלום כולם! עכשיו שהטלוויזיה הישנה שלי התחילה להראות סמני גסיסה הגיעה הזמן סוף סוף להשתדרג לטלוויזיה דקה הבעיה היא שאין לי שמץ מי נגד מי ועכשיו שמסכי LED נכנסו לשוק ומה עדיף פלאזמה או LCD וכל סיפור הHD אז אני אסכם את זה בקצרה, 4K נראה לי תקציב יפה ונחמד למסך איכותי אם צריך אני אוסיף אבל לא הולך להתפרע יותר מידי מה השימושים שלי? שידורי הוט רגילים, חיבור מזדמן של המחשב למסך כדי לצפות בסרטים ואולי בעתיד הקרוב XBOX אני אשמח למעט פירוט על כל המלצה ע'מ שאני אדע קצת מה אני הולך לרכוש בתודה מראש, לירן

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  9. אני מעוניין בשני רמקולים (אפשר גם 2.1, אבל עדיף שלא) לשימוש כללי, כולל משחקים ווידאו. לא צריכים להיות עוצמתיים, ולהיפך. אני הולך להשתמש בהם בעיקר לווליום נמוך יחסית, לכן דרישה עיקרית תהיה שהצליל (במיוחד דיבורים) ישמע ברור ככל האפשר גם בעוצמות נמוכות עד שקטות. דרישות נוספות (פחות חשוב אבל רצוי): לא גדול מדי (שאפשר לשים בקלות על השולחן עם המחשב) אם שייך שתהיה יציאת אוזניות על הרמקולים עצמם אני לא כ"כ יודע את טווח המחירים של הדברים האלה, אז קצת קשה לקבוע תקציב.. נגיד 200 ש"ח, עם עדיפות לכמה שפחות, אבל אפשר לחרוג אם צריך.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by Kodi,

חיפשתי אוזניות בעקרון בשביל 2 דברים, יש לי נגן MP3 של CREATIVE MUVO2 1.5GB וחיפשתי לו אוזניות בעקרון שעדיף שיהיו כמה שיותר קטנות אפילו אוזניות כפתור, ובמקביל אני צריך אוזניות למחשב בשביל לשמוע מוסיקה כשההורים בבית ובשביל משחקים כמו CS שאתה צריך בהם שמיעה כמו 5.1 כדי לדעת בדיוק מאיזה כיוון מגיע מי ואיפה.. בקיצור אין לי כסף ל2 האוזניות, בדיוק אמא שלי התקשרה אלי מהדיוטי פרי ואמרה שיש שם אוזניות, ב40דולר סאןהייזר HD202 שזה אוזניות גדולות על כל האזון שזה אחחלה בשביל משחקים אבל לפי מה שקראתי פה הם לא טובות בכלל, אז עליתי בכסף והיה PX100 בסביבות ה70דולר שקראתי שהם מעולות והם פתוחות והם בעיקר בשביל נגנים ניידים אבל בגלל כל השבחים עליהם פה החלטתי לקנות אותם, אגב היה גם ב90דולר HD4…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  11. הווליום פשוט נמוך בטירוף. יש לי את השאפל החדש (4GB) וזה מכשיר נהדר והכל אבל האוזניות פשוט בקושי מוציאות סאונד. אם אני ברחוב, אני אשמע בעיקר את המילים של השירים (שומע ראפ וכאלה) אבל לעולם לא את המוזיקה. בשירים יותר קצביים כל העניין נהפך לחסר טעם לחלוטין (ככה שממש מעצבן לי לעשות ריצות). חיברתי אוזניות iPod רגילות ושומעים פשוט נהדר, גם חזק וגם הרבה יותר ברור (אצלי זה כאילו המוזיקה ברקע כזה, כאילו היא במרחק של מאה מטר ממני), אז זו בעיה באוזניות. אין לי יותר אחריות עליהן (עברה שנה מאז הרכישה) אז אאלץ לקנות חדשות. איפה אפשר לקנות אוזניות כאלו? (רק אוזניות, בדקתי בבאג אופיס דיפו ובכל מיני מקומות בנתב"ג ופשוט לא מצאתי) הבעיה היא שלאוזניות יש שלט קטן על החוט של האוזנייה הימנית, ור…

12. טוב יש לי כמה שאלות... ;D קודם כל למה הלוגיטק z640 שהוא 5.1 עולה רק 600+- שקל והלוגיטק z560 שהוא 4.1 עולה משהוא כמו 1.500+- שקל? דבר שני רציתי אם אפשר שתמליצו לי על אתרים (באנגלית ועברית) שיש שם מדריכים ומאמרים בכל הקשור לקול רמקולים וכו.. ומהוא לדעת המערכת הכי טובה למחשב עד 600+- שקל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by Gimel,

מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by eins,

שלום לכולם יש לי את הסט רמקולים הנ'ל של לוגיטק כמעט שנה עכשיו שהם במצב סטנד ביי , לפני שבועיים התחילו להיות קולות של טיקים קטנים כאלה בזמן לא מוגדר ועכשיו התחילו קולות כמו של רמקולים ישנים שמגבירים עד הסוף בלי מוסיקה יש רעש של כזה טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בקיצור זה ממש מפריע ומעצבן, יש את הטזזז גם שהמרמקולים עומדים ללא מוסיקה בווליום חלש

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  15. שלום אנחנו רוצים לקנות טלויזית 42 ראינו את שתי אלו: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7691093 השני: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7696609 כמו שרשום במפרט של הטלויזיות הראשון בא עם רזולצית 1080p ואילו השני בא עם 720p שניהם בגודל 42 אינצ שאלתי: אם אני רואה סרט ברזולצית full hd 1080p האם אני ארגיש בהבדל בין הטלויזיות? האם זה הבדל ניכר ששוה את המחיר? לגבי השאר כמו 720p ושידורי טלויזיה רגילים האם יהיה הבדל? תודה

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by ido,

הצגת שמות שירים בעברית באיפוד.. פתרונות ? שמעות על משהו שאפל הולכת להוציא פונטים ? anything !?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות אוזניות בתקציב של עד 600 ש"ח.(חריגה ל-650). צריך אוזניות קומפקטיות ואיכותיות. מוכן שהקומפקטיות תבוא על האיכותיות, האוזניות צריכות לשרת אותי בטיולים וכ"ו כך שהם צריכות לבודד טוב כלומר שרעשים מבחוץ לא ישמעו. עכשיו אני לא כל כך מבין בנושא האוזניות אבל אני יודע שיש אוזניות inear ויש כאלו שמתלבשות לך על כל האוזן. האם אני יקנה אוזניות בתוך האוזן זה יגרע מאוד מהאיכות? האם שווה להשקיע בכזה מצב? (בH-10 יש mx400 של סנהייזר). מקווה לקבל עצות טובות ועינייניות. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by sason aframov,

היי קנייתי מגבר באב וזוג רמקולים לרכב ונתקלתי בבעיה קטנה בהתחלה חיברתי רק את הסאב למגבר בלי הרמקולים ועשיתי כיוון למגבר ואת הזוג הרמקולים חיברתי לרדיו דיסק. בשלב מסוים רציתי לחבר גם את הרמקולים למגבר והמגבר לא לא הוצאי לי את הצליל כמו שיהיה לי ברדיו דיסק למעשה הרמקולים בכלל לא השמיעו איזה צליל רק באס..חברתי בחזרה הכל כמו שהיה לי בהתחלה רציתי לדעת איפה הבעיה פה ואם אפשר לעזור לי בזה

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לשדרג את תחום הקול במחשב, אני רוצה כרטיס קול טוב (לא חובה creative) בשילוב עם אוזניות עד 1000ש"ח (סה"כ) תודה !

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  20. היי יש לי מחשב Pentium-II עם מעבד 355Mhz וזכרון RAM של 512MB/133Mhz. כשאני צופה בוידאו קליפים באינטרנט, למשל ב-YouTube אז הסרטון כל הזמן קופץ (ניסיתי להוריד קבצים וראיתי שקצב ההורדה מגיע ל-200K אז זה כנראה לא קשור לקצב הורדת נתונים). יש למשהו רעיון מה צריך לעשות כדי שהסרטון ינגן כמו שצריך? (חוץ מלקנות מחשב חדש...) תודה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by eranmor,

אחה"צ טובים לכולם אני מחפש מערכת שמע 2.1 באיכות טובה במחיר של עד 400 שקל אני לא נעול על איזה חברה או משהו אלא רק על איכות יש לציין שאני יכול לקנות רק מחנויות באיזור המרכז מרחובות ועד תל אביב תודה לכולכם

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  22. שלום. לגבי המחיר, אני גמיש אם זה שווה את זה. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ושיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. את הכרטיס אני קונה בחול. השימוש שלי מתחלק : סרטים - 50% מוזיקה - 40% משחקים - 10% המליצו לי על Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio או Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro כדאי? תודה.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני לא ממש מבין בפרטים של אוזניות ורציתי לשאול כמה וואט אמורים להיות אוזניות ממוצעות+ אבל אני לא מתכוון על הסגורות המפלצתיות אלא על קטנות רגילות...

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  24. לחבר שלי יש את "סרט" מסיבת הסיום שלי ושלו של כיצה ח', בפורמט XviD. אני רוצה להראות את "הסרט" למשפחה שלי בטלוויזיה, ב-DVD. ה-DVD שלי תומך בפורמטיים הבאים: CD/DVD/VCD/SVCD/MP3 אני כבר הבנתי שהדיוידי שלי לא תומך בפורמט XVID של הסרט שיש לי במחשב, אז איך בדיוק אני הופך את הסרט הזה לאחד הפורמטים המתאים לצפייה בדיוידי? וכמובן שיהיה באיכות גבוהה. ואני לא מעוניין להוסיף לסרט שום אפקטים או משהו כזה, רק ישר לצרוב אותו בפורמט שמתאים ל-DVD שיש לי.

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  25. קצת פחות קשור לקונסולות , מאיר , אתה מוזמן להעביר אם אתה רואה לנכון. פיוניר נחשבת בעולם כנראה לחברה מספר אחד ביצור מסכי פלזמה מבחינה טכנולוגית וחדשנות. נכון לחדשות מהשבוע בכל העולם - פיוניר מפסיקה ליצר ולפתח פלאזמות עקב הפסדים מעלויות היצור והפיתוח. מה הלאה? פיוניר מצטרפת לרשימה ארוכה ומכובדת (לווה , טושיבה וסוני לאחרונה) שקונה פאנלים של LCD משארפ ובונה את שאר המסך. שארפ בעצמה , אחת היצרניות LCDים המובלות והנחשבות בעולם , לאט לאט הופכת למעצמת על ביצור פאנלים. פשוט מרשים ליביו

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.