עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. - שלום אנשים יקרים,אני מתלבט בין מספר טלוויזיות 32" לסלון (מרחק צפייה-2 מטר) בתקציב הנ"ל,הסתכלתי על כמה דגמים : Sharp - LC-32D44 LC-32A33M LG - 32LG30 Toshiba - 32AV500 Samsung - LA32A330 Hiesense - 3233NEU - האם מישהו מכיר השוואות בין הדגמים הנ"ל,או דגמים יותר טובים במחיר הזה,או פשוט כל עזרה או עצה שתוכלו לתת לי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  2. אהלן, אני עובד המון מול המחשב, גם במשרד בעבודה וגם בבית. כדי לשמור על הריכוז אני שומע מוזיקה והיום יש לי אוזניות שאיכות הקול שלהן סבירה ( AKG K404), אבל הן לא מכסות לי את כל האזניים ולכן אחרי שימוש קצר(שעה~) האזניים כבר ממש כואבות לי, אז לכן אני מחפש אוזניות סגורות גדולות שיספקו איכות קול וגם נוחות לא פחות טובה. אני שומע מוזיקה או דרך המחשב או דרך ה- Galaxy S2 שלי אז אני מקווה שהאזניות יכולו להתמודד גם עם הגברה חלשה יותר כמו של פלאפון. אם זה משנה משהו, המוזיקה שאני שומע נעה מרוק קלאסי/כבד למוזיקה קלאסית או ישראלית אבל בכלליות היא די מגוונת. אני מציב את התקציב המקסימלי באזור ה-500 שקל, אבל אם יש אוזניות ממש מומלצות שהן קצת מעבר, אני מוכן לשקול אותן. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by chenc,

שלום! ברשותי כרטיס קול משולב על הלוח, בעל 3+2 יציאות - 3 מאחורה, 2 מקדימה. כאשר הכרטיס מכוון לפורמט של 6 ערוצים, שלושת היציאות האחרויות הן החיבורים למערכת הרמקולים, ו2 היציאות הקדמיות הן מיקרופון או אוזניות. הבעיה שלי היא, שאני רוצה לחבר עוד מכשיר לכרטיס הקול בכניסה של LineIn - מה שבתצורת 6 ערוצים, לא קיים אצלי בכרטיס קול (שוב - יש רק כניסת מיקרופון מקדימה). עכשיו - האם אוכל לצרף כרטיס קול רגיל ופשוט לחריץ PCI, דרכו לחבר את המכשיר החיצוני לLineIn של כרטיס קול זה - ולשמוע אותו דרך כרטיס הקול הקיים כבר (המשולב)? כלומר האם אפשר לשתף פעולה בין הכרטיסים ולשלשב בין היציאות/כניסות שלהן? או שמא אם אני מחבר לכרטיס אחד - אז רק בו אפשר לשמוע/להתעסק בצורה אחרת...? תודה מראש, לכל מי …

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by BorisL,

שלום לכולם ‏AMD Vision x3 Triple Core A6-3500 Socket FM1 2.1GHz Radeon HD 6530D Box‎ Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1 Gigabyte A75M-D2H FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, 2xPCI-E, GBL Transcend 1x4GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 ‏Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W‎ א. האם לדעתכם למחשב HTPC עם המפרט הבא תהיה מגבלה בפורטים כלשהם של וידיאו או אודיאו? יוכל להריץ 1080p? ב. אם אני מחבר אותו דרך כבל אופטי למערכת קולנוע ביתי - האיכות תהיה טובה (לראות סרט)? ג. הצעת מחיר שקיבלתי היא 1230 ש"ח האם במחיר הזה או במחיר עד 1500 ש"ח אפשר להרכיב HTPC טוב יותר? ד. מה הייתם משנים/מוסיפים? ובקיצור שווה את הכסף? דרך אגב, אני רוצה להריץ עליו XBMC על win7 לחבר …

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by ToMeRv32,

אני צריך 2 מערכות רמקולים שונות כיוון שאני עדיין לא בטוח בתקציב. (הוא כנראה יהיה אחד מהשניים שצויינו פה.) בבקשה להתייחס להערות! (כמובן 2.1 רמקולים.) תקציב: 300-350 ש"ח או 500-550 ש"ח עדיף בלי לחרוג. כרטיס קול Realtek ALC888S (מובנה). הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה בכמה ז'אנרים, אז אני צריך שהרמקולים יתנו צליל כמה שיותר טבעי (מזרחית לדוג') ושהסאב יוכל להיות עוצמתי ועמוק (דאבסטפ). אני מניח שזה סטנדרט, אבל למקרה שלא: חייב שיהיה שליטה על עוצמת הסאב! אם צריך פרטים נוספים כלשהו תגידו..

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by Roy.T,

לפני כמה ימים הגבתי בת'רד על טלויזיות LOEWE ולמה הם כל כך יקרות, והתגאתי בזה שיש לי אחת 14 שנה והיא לא הייתה בתיקון לעולם... אתמול היא נשרפה ומתה. (אני והפה הגדול שלי) אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו איכותי אני ישמח מאוד... יש לי 5200 שקל תקציב... חיפשתי בפורום ובזאפ ויש הרבה אפשרויות, אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא.. אני מבין שבתקציב הזה באפשרות העיקרית היא 32" ,אבל אם משהו מכיר משהו גדול יותר וטוב אז אחלה... תודה רבה... רועי.

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  7. שלום, אני חושב לקנות את רמקולי Edifier 2.1 S350DB. או KANTO YU2/YU4. אני לא יודע לגבי הסאבוופר, האם אני צריך אחד או לא. שימוש עיקרי הוא בעריכת וידיאו במחשב, צפייה בסרטים/סדרות/יוטיוב וגיימינג מדי פעם. אבל בעיקר עריכת וידיאו. אני רוצה משהו שיספק לי איכותי ומדויק, אבל לא במחיר מטורף של אלפי שקלים. רב הדברים שאני עורך עולה ליוטיוב אז אני לא צריך משהו להפקה קולנועית. בתקציב שלי הוא בערך ה-1000 ש"ח. חשוב לציין שיש לי שולחן מתכוונן חשמלי, אז אורך הכבלים מאוד קריטי לי, ורציתי לדעת אם יהיה לי בעיות עם הכבלים. תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by ido,

הצגת שמות שירים בעברית באיפוד.. פתרונות ? שמעות על משהו שאפל הולכת להוציא פונטים ? anything !?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  9. Started by The Ball,

יש לי כרטיס קול של CREATIVE VIBRA 128 BIT ורסיבר של YAMAHA RXV-620 איך אני מחבר אותם ואיזה סוג כבל לקנות? וכמבון אני רוצה לחבר אותו מאחורה ולא מקדימה ניסיתי לחבר אותם בחיבור מקדימה והיו לי הפרעות... ועיוותים בגלל מה זה? כרטיס הקול הדרק שיש לי? או בגלל החיבור מקדימה בכל מקרה אני צריך קבל חיבור ביניהם ואודה לכל מי שיענה.. תודה

10. אנשים, אני מחפש זוג רמקולים שיהיו איכותיים בתקציב שרשמתי למעלה. אני קונה תמגבר T-AMP ובנוס, תכרטיס קול Audiotrak Maya 44 Mk.II Sound Card אוו ת XFI. אני צריך רמקולים שינצלו תכרטיס הזה ותמגבר. אל תביאו לי רמקולים קטנים כאלו של קריאטיב אוו משהוא, אני רוצה רמקולים ענקייים שיתנו עוצמה. אפשר לחרוג באיזה 200-300 ש"ח

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by smoke_man,

למטרת מוזיקה וסרטים רצוי אוזניות כפתור על איזה דגמים אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by guypld,

משגע אותי שבאתר MAKO של קשת כל הסדרות מוצגות כריבוע במסך הרחב, ז"א שהמדיה פלייר לא יודע לשחק עם ההגדרות ולהתאים את התצוגה לרחבה. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? חייבת להיות דרך מסויימת להציג את הסרטונים במסך רחב. הנה קישור לדוגמה של הפרק האחרון של רמזור...אם תמצאו נגן לחנלונות שיצליח להרחיב את המסך אבל להשאיר אותו איכשהו פרופורציונלי אני אשמח. http://switch248-01.castup.net/cunet/gmp2.asp?plid=-1&BMGroupID=33226&ClipMediaID=4422340&eref=1

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by אוקיי,

טוב אני באמת בור בנושא הזה, אין לי מושג איזה חברות מייצרות אוזניות טובות. ואני גם לא מודע למחירים.. אני יודע דבר כזה, קניתי כבר 3 אוזניות, דוגרי ממש לא אכותיות... מבחינת שם כלומר. זה שנמצא עלי כרגע הוא של Smartcom אין לי מושג איזה דגם. והייתי מאוד מרוצה מהאיכות, לא צריך להבין כדי לדעת מה מספק אותך. ואני לא צריך להוציא 300-400 שקל על זוג אוזניות סופר איכותיות. אני רוצה משהו סביר אבל שלא יתקלקל לי!!!! זה כבר הזוג השלישי שאני מפסיק לשמוע בצד אחד! די ! נמאס! מישהו יכול להמליץ לי על זוג אוזניות איכותיות ברמה של עד 150 שקל? אני גר באיזור הקריות, אז חיפה והמפרץ.. אולי איזה חנות בתחום הזה. בבקשה? אולי כדאי באמת שיפתחו איזור בפורום גם לאוזניות, יענו בקטע של הביקורות …

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  14. בוקר טוב אנשים! אני מעוניין באוזניות חדשות, שאוטמות טוב, ועדיפות לכבל חזק כי הוא תמיד נקרע.. אפילו באמצע ולא ליד החיבורים.. מאוד התלהבתי מה CX300 ושמח למשהו איכותי לא פחות. קונה רק בארץ. תודה!

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by sason aframov,

היי קנייתי מגבר באב וזוג רמקולים לרכב ונתקלתי בבעיה קטנה בהתחלה חיברתי רק את הסאב למגבר בלי הרמקולים ועשיתי כיוון למגבר ואת הזוג הרמקולים חיברתי לרדיו דיסק. בשלב מסוים רציתי לחבר גם את הרמקולים למגבר והמגבר לא לא הוצאי לי את הצליל כמו שיהיה לי ברדיו דיסק למעשה הרמקולים בכלל לא השמיעו איזה צליל רק באס..חברתי בחזרה הכל כמו שהיה לי בהתחלה רציתי לדעת איפה הבעיה פה ואם אפשר לעזור לי בזה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  16. האם קיים הבדל בין כרטיס קול מובנה על הלוח לכרטיס קול חיצוני ממוצע למשתמש הממוצע לשמיעת MP3 בעיקר? ואם כן, איזה כרטיס קול במחיר המינימלי ניתן לרכוש כדי לשפר את חווית הקול וההנאה? האם באמת כרטיס קול חיצוני עדיף משמעותית על פני כרטיס קול מובנה ומשתלם להשקיע את הכסף? (נתייחס לMP3 בעיקר)? כי כמו שהבנתי MP3 זו מוזיקה עם דחיסה שמורידה את איכות השמע. בכל מקרה. אם אכן אבקש לראות הסבר קצרצר כדי לסבר את האוזן והמלצה לכרטיס קול במחיר המינימלי ביותר שיתן חוויה/שיפור לעומת כרטיס קול מובנה. תודה.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  17. ראיתי את הביקורת וסיקרן אותי לדעת מה הביצועים של כרטיס הקול שלי CREATIV 5.1 LIVE! DIGITAL הדגם הספציפי יותר הוא SB220 עכשיו כשהרצתי את תוכנת הביצועים האמורה קיבלתי תוצאות גבוהות יותר מהכרטיסי קול המצויים בביקורת אומנם לא בהרבה אך עדיין יותר גבוהים וזה נראה לי תמוה ביותר ואשמח אם אוכל לקבל הבהרה לגבי העניין... אני חייב לציין שאני משתמש באותה גרסת תוכנה 5.5 ובאותם מבחני ביצועים דו"ח ה HTML שיצא לי זהה לדו"ח הנתון באתר. הייתי מעלה את הדו"ח עכשיו אבל אין לי מושג איך מעלים קובץ HTML לרשת...

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  18. אני רוצה להפוך קובץ WAV ל MP3 נניח כי לקובץ WAVE יש X KHZ ו Y Bits והוא מוקלט ב-MONO. איזה פורמט של MP3 מקביל לו ? (שהאיכות לא תיפגע) למשל קובץ WAV של 8KHZ,16bits,mono

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by נמשל,

יש לי טלוויזית LCD סמסונג 40 אינטש. עד עכשיו החיבור בין הממיר לטלויזיה היה דרך כבל רגיל עם 2 פינים (אני יודע שצריך שלושה). עברתי היום לממיר HD של יס והתחברתי עם כבל HDMI שהם סיפקו לי. אמנם ערוצי הHD משובחים ונראים מעולה אך להפתעתי, חלה ירידה גדולה באיכות הצפיה בערוצים הרגילים. צירפתי את הכבל הרגיל עם 2 הפינים ואיתו רואים את הערוצים הרגילים מעולה הרבה יותר. מה עשויה להיות הבעיה? האם מדובר בכבל HDMI לא איכותי? מה ממליצים לעשות?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  20. ערב טוב. אני מעוניין להוריד להרבה קבצים אאצלי את איכות השמע וע"י לכווץ אקבצים שששוקלים 20 מגה לפחות ממשמעותית כדי שאוכל להעלות אאותם לאתר. האם כל תוכנה של mp3 convert אמורה ללעשות את העבודה? ואיפה אני יכול למצוא תתוכנה כזו? עוד דבר שאשמח לקבל עליו הסבר זה איך אני מקטין וידאו מסוים שרץ על מסך כמעט מלא לקטן (להקטין רזולוציה ואפילו אאיכות) שיהיה בגודל ששל יוטיוב כד'.? התוכנה super נותנת פתרון לדבר השני שביקשתי? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  21. יש לי לפטופ שלא מאפשר צפייה ב HD (לא חיבור HDMI ולא מבחינת חומרה. הוא חלש מדי) ואני מחפש פתרון שיאפשר צפייה ב HD יש לי הארדיסק נייד PASSPORT320 של WD, ושמעתי על WDTV. הוא טיפה יקר, ואם לא תהיה ברירה אני אשקיע בו, אבל לפני כן אשמח לעצת חברי הפורום על מכשירים שמאפשרים צפייה ב HD ובהקשר של אודיו, אני לא מאוד מבסוט מכרטיס הקול בלפטופ שלי, ואני מחבר אותו לרסיבר חיצוני של ROTEL, האם איכות הסאונד שמוציא הWDTV עולה על זו של הלפטופ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  22. קניתי את המכשיר, התקנתי את האיריבר פלוס(איך התוכנה הזאת לא זכתה בתואר התוכנה הגרועה לשנת 04-אני לא יודע) באתי לעשות עדכון FIRMWARE- והמכשיר הפסיק לעבור system files missing מתברר שזו בעיה מאוד נפוצה עם חתיכת הפח הזאתי... עכשיו חיפשתי במיסטיק ריבר מה לעשות, ואפילו ניסיתי לעשות עדכון ידני למכשיר ולא ממש הצלחתי מי שיודע מה לעשות, ומוכן להסביר לי צעד צעד איך עושים את זה...אני מאוד אודה לו

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  23. שלום יש לי כרגע רמקולים Polk RTiA1 וראיתי את ה audioengine a5 (ו a2) עם הביקורות המצויינות שלהן. אני אשמח לדעת אם יש מישהו שמכיר את שני הדגמים פחות או יותר כדי להגיד לי השוואה כללית ביניהם. הaudioengine מגיע עם יחס Signal-to-noise של 95 ומעלה שזה עדיף על ה 89 של הפולק אבל אין לי מושג מה זה אומר בפועל וכמה זה אומר משהו. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  24. שלום. התחייבות לYES נגמרה. מעוניין לקנות ממיר שיאפשר לקלוט את השידורים הקרקעיים באיכות טובה או דונגל שיתחבר למחשב הסלוני ויאפשר זאת. אפשרות לקנייה בארץ או בארה"ב. אשמח גם להמלצה על אנטנה. נדב

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  25. היי יש לכם מושג אך אפשר שבאודוי רגיל 192קילובייט ישמעו לפחות ב 4.1 שגם ה subwoffer יקבל אותות בוינאמפ או מדיה פלייר? יש לי NF7-S עם Logitech Z-640 והכל עובד מעולה ב 5.1 בסרטים ומשחקים אבל במויזקה יש בעייה

דיונים חדשים בפורומים