עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sxs,

אני משתמש באוזניות ורוצה כרטיס קול איכותי שיתמוך בכל הcodecs האלה של משחקים כמו EAX2, AC3 וכו.... וגם של מה שהמשחקים יתמכו בעתיד אז איזה כרטיס יהיה הכי טוב ? עריכה: עוד שאלה - האם כרטיס קול onboard 6 ערוצים שבא למשל ב Gigabyte תומך בכל הפורמטים האלה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Wizard Of Oz,

מה אתם אומרים על המגבר של הרמן/קרדון AVR-45

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by OStyle,

טוב אז ככה , קניתי היום קאבל CPA - PL קטן .. עכשיו אני מחבר את 2 הבננות השחורה והאדומה לחיבורים שיש לי מאחורה במערכת לבן ואדום .. ואני מחבר את הPL הקטן למחשב ( יש 6 חיבורים וניסיתי את כולם ) .. ואני שם את המערכת על מצב VIDEO / AUX וכשאני לוחץ על שיר זה רושם לי הודעה שזה לא יכול להפעיל את הקובץ כי אין מאיפה לשמוע כאילו .. דיסקים וכל השאר המערכת בסדר גמור .. וניסיתי את כל החיבורים של המחשב את כל הצבעים וזה פשוט לא עובד .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  4. היום הייתי אצל שכן שלי והוא סתם שאל אותי אם אני צריך משו למחשב ואמרתי שלא ניראה לי.. הוא החליט בכל מקרה לנסות לדחוף אחד מהכרטיסים שיש לו ופתאום הוציא את הכרטיס הנ"ל. חיברתי אותו למחשב. עכשיו אני מוריד דרייברים והכל.. לוקח שנה.. אבל לא נורא... השאלה שלי היא האם אני באמת ארגיש בהבדל בין הכרטיס שיש לי על הלוח אם (הלוח: MSI 845e MAX)? נ.ב. הרמקולים: gigaworks t20. נ.ב.2 זה יוריד עומס מהמעבד?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  5. שלום בקרוב אני עובר לחדר חדש ואני מעוניין לקנות טלויזיה שתתחבר לממיר רגיל של YES ולמחשב. עקב תקציב ומרחק(משהו כמו 1.5-1.8 מטר) אני חושב ש-32 אינץ' מתאים לי בדיוק מבחינת שימושים זה דיי מאוזן משהו כמו 60% במחשב צפייה בתכני HD ב-720P והשאר טלויזיה, אם זה משנה, רוב הזמן מדובר בערוצי הסרטים, yes start 1-4 ולפעמים קצת ספורט, וכמעט ולא בערוצים 10, 22 וכו' כפי שהבנתי מקריאה מוקדמת LCD עדיפה עבור תכנים איכותיים ולעומת זאת בשידורים רגילים היא נחותה, עד כמה זה מורגש ? במחשבה ראשונה אני מעדיף לקחת LCD שהיא HD READY כי כמו שאמרתי אני יצפה דרך המחשב בתכני 720P..השאלה היא האם זה יהרוס את החוויה בעת צפייה בשידורים רגילים בטלויזיה ? אחרי שהכל נשאל ונאמר- אני כמובן מחפש המלצה לדגמים בהתאם …

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  6. הציעו לי את המסך הנ"ל במחיר של 2500 ש"ח, הפרש של כ800 ש"ח מהמחיר ברוב החנויות כחדש. המסך נמצא בשימוש קבוע בחנות כשנה וחצי, לא מצאתי עליו פיקסלים מתים והוא נראה במצב טוב. מתחייבים על אחריות לשנתיים. האם כדאי? ועוד שאלה, המסך מגיע ללא שלט, האם אוכל להסתדר בלעדיו עם השלט האוניברסלי של HOT? שלט חדש מהחברה עולה עוד 170 עד כמה שהבנתי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by guy_pr,

שלום. אני מעונין לרכוש אוזניות טובות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה אלקטרנית. עד 400 שקל .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by high_barny,

אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הבא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11751192&g_kind=1#detail כדאי לקנות אותו ? לצורכי הקלטה וצפיה בלבד... ללא עריכה וכו'

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by 8-Ball,

שלום, קניתי לפני יומיים את ה ATP3 חיברתי אותם והם עובדים בסדר והאיכות שלהם טובה. הבעיה היחיד שיש איתם היא שאני שומע רעשים סטטים ברמקולים שמושפעים מפעולות שאני עושה במחשב, נגיד אני מזיז את העכבר ולפי הקצב שבו אני עושה את זה, יש רעשים מהרמקולים, או נגיד כשאני טוען תוכנה או דברים כאלה. נוסף לזה יש גם רעש כשאני מכבה את מנורת השולחן שלי. ברמקולים הקודמים (סתם רמקולים) לא נתקלתי בזה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי 2 רמקולים של חברת PURE שהיציאות שלהן הן על ידי חיבור חוט חשמל ולא באיזה יציאה מיוחדת... אני רוצה לחבר אותם למחשב באיזה שהיא דרך יש עיצות? האם יש אפשרות אולי לקנות איזה סאב וופר שיתחבר למחשב ויוכל לחבר את הרמקולים האלה או שאני צריך רסיבר, או משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by Pan,

היי, רציתי לדעת קודם כל מה החסרון של המוצר הנ"ל? [בכללי, לא אחד ספציפי]. מצאתי 3 מוצרים שנראים לי כמתאימים, רציתי לדעת מה דעתכם. המכשיר שלי הוא נוקיה 6500 סליידר. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4798# http://www.megashoponline.co.il/Product.asp?Pid=MOT_S9&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=7&aff=Zap〈=HE# http://www.nokia.co.il/link?cid=EDITORIAL_737790 תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by redti,

יש באפשרותי לרכוש אחד מן הדגמים הבאים בהנחה רצינית..רציתי לדעת איזה עדיף ? בלי קשר לגודל רק לאיכות ומה שכל טלוויזיה מציעה מעבר לגודל. LG 42LG80FR FULL HD LCD 42LG53FR FULL HD LCD 47LG70YR

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. שלום אני בעל מערכת לוגיטק Z5500 ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי למוזיקה וסרטים לא למשחקים מה תמליצו לי למשל מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ואיך עדיף לחבר את הרמקולים רדך דיגיטל או אנלוגי ?????(אין לי רסירבר ) תודה! מיכאל

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  14. או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם... אולי פה אני אקבל תשובה......

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. עד היום השתמשתי ב CX200 של Sennheiser, כניראה שאחד החוטים התנתק מהקונקטור. למרות שאני יכול לתקן אותם , החלטתי להשתדרג. יש משהו מומלץ בתווח מחירים של 100-200 ש"ח? חייבות להיות In Ear , אני לא מסתדר עם אוזניות רגילות. תודה

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by ZeppeliN,

אז ככה, אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר להעביר שירים מדיסק CD רגיל (דיסקים מקוריים) למחשב. השתמשתי עד כה בApple Lossless שיש ב iTunes. זה הכי טוב ? (ממה שיש לאייטונס להציע) אגב, מה זה אומר שיש דיסק שרשום עליו Digitally Remastered?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום לכולם. זה עתה קניתי כרטיס טלוויזיה: pinnacle PCTV Analog PCI חיברתי אותו למחשב אך המחשב לא מזהה אותו! במחשב מותקנת מערכת הפעלה windows vista ובדיסק שנתנו לי באריזה היה דרייבר לXP אזי ניסתי להוריד דרייבר לvista הורדתי מהאתר של pinnacle כמובן. אולם המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס! מה לעשות? דחוף! אם לא אני אחזיר את הכרטיס לחנות.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by panterw07,

מישהו יודע כמה עולה H320 במוסקבה והאם הוא תומך גם ב אנגלית?!?1

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מכשיר DVD שמסוגל לנגן AVI ברזולוציית 720p. ואם כן, האם זה משהוא שאפשר לקנות בכול חנות או משהוא שצריך להזמין במיוחד? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. Started by aquarius,

מה דעתכם לרמקולים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10003

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by Jack_g,

ישנם סרטים שיש להם קול שלרקע הכוונה למוזיקה לאפקטים מאוד חזק והדיבור מאוד חלש מה ניתן לעשות בנוגע לזה כי הגברה כללית של עוצמת השמע מגבירה גם את המוזיקה ועוצמת קולות רקע וזה נהיה ממש לבלתי ניזבל.

22. קניתי חיבור מהמחשב לטלויזיה, מצד אחד יש לי חיבור s video רגיל שמתחבר לכרטיס מסך, ומצד שני יש לי חיבור כזה רק שרשום עליו Digital בצהוב. בדקתי ואין לי חיבור כזה בטלויזיה, (הוא אמנם נכנס לכניסות של הקול והתמונה אבל כלום לא עובד) מה אני יכול לעשות איתו ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by yolh4f,

לפי מי שסמתי לב זה כרטיס הכי מומלץ בסביבת המחירים ..... הייה לי בהתחלה תכרטיס קול MADIUO ריבולשן יש לכם מוסג איזה כרטיס יותר טוב ועד כמה ? פשוט הכרטיס קול לא תומך לי בווינדוס 7 ואני כבר שנה מנסה לחפש פיתרון ולא מוצא .. בקיצור יש לכם מוסג עד כמה יש אבדל <??? ובכרטיס קול של MADIUO הייה חיבור כזה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול ... ומי הכרטיס קול לרמקולים ככה שיוצא מצב שאני שומע שכרטיס קול של המחשב פועל ולא הכרטיס קול של הטלוויזיה ככה שגם עם אני רואה טלוויזיה האיכות משתפרת ... מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by shay-h,

שלום ! יש ברשותי Dell Dj בנפח 5 גיג'ה .. עכשיו לשאלתי ... האם אני יכול לשדרג את השפה לעברית ? האם יש דרך כל שהיא לעשות זאת ? ושאלה נוספת .. האם יש דרך לשדרג את התוכנה הפנימית ? מודים ? או משהו בסגנון ?!..

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  25. שלום, הייתי מעוניין בטלויזיה "42 למטרות הוט/יס , DVD. כמו כן אני צריך שיהיה לו חיבור USB להורדות סרטים דרך דיסק קשיח נייד וחיבורם לטלויזיה. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח. חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=721285 הוא אמנם קצת חורג, אבל אם הוא באמת כזה תותח אני חוטף אותוD: מישהו מכיר ביקורות/מישהו התנסה איתו כדי לראות שהוא באמת כזה טוב? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.