אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא 5 אלף שקל מה עדיף לי להביא?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברור לי שהטיונר שמגיע משם הוא NTSC ולא - PAL השאלה היא האם זה משפיע בכלל אם בכוונתי לחבר ממיר של YES ? חן חן גל
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לא מצליח לראות אף קובץ ווידאו והתקנתי תKLITE הכי החדש ועדיין אני לא רואה שום קובץ ווידאו אני רואה שחור ושומע סאוונד
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קודם כל, סליחה על הבורות... גיליתי שיש אצלי בבית את הHD 580 http://www.amazon.com/Sennheiser-HD580-Stereo-Professional-Headphones/dp/B00005S8KM רציתי לדעת איך הן נחשבות למשחקים בתכלס, ולשאול על בעיה קלה.. יש לי לוח GA-P35C-DS3R והן מחוברות לכרטיס אונבורד, לפלאג הירוק. בעיקרון אני שומע די חרא :\ CSS נשמע לי מתכתי, יבש וגרוע, ובשירים אני שומע חרא ויש מחסור גדול בבס שמורגש... נשמע לא טוב בכלל. זה אמור להיות ככה? כלומר יש להן ייעוד מסויים שבגללו אני לא שומע טוב או מש'ו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות PS3, וגם אני רוצ לחבר את המחשב לטלווזיה, וגם סתם אני רוצה לשדרג את הטלווזיה בביתי, ושמעתי כבר המון פעמים את המושג HD. מה זה בדיוק HD? כול טלווזיה דקה כיום היא HD? מה בערך המחירים והאם מומלץ לקנות בארץ? תודה לעוזרים! אלון
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים הנ"ל, רמקולים 2.1 די זולים, אחרי המלצות שראיתי כאן בפורום. הנה התרשמות קלילה: דבר ראשון - הרמקולים יפים. מראה אלגנטי ונקי, עשויים מעץ. נראים טוב. איכות השמע לא רעה, קשה לי לשפוט כי אני לא אודיופיל ממש. הסאב עושה עבודה יפה וסה"כ שומעים טוב. חסרונות לדעתי: הסאב (שכולל את ספק הכוח) מזמזם כל זמן שהוא דולק, ללא קשר לעוצמת הקול. לרוב לא שומעים את זה. כל הכבלים נורא קצרים וזה מאוד מפריע לסדר את הרמקולים על השולחן כמו שצריך. זה כולל גם את כבל החשמל. הכבלים, השקעים ושלט הווליום אינם איכותיים כלל. בסה"כ המערכת מתפקדת יפה, משמיעה צליל לא רע בכלל, וכמו שאמרתי היא גם יפה. אי אפשר לצפות ליותר מידי ממערכת זולה.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה מיוחד ומה כל כך שונה ובמה הT40 של קרייטיב או הZ10 של לוג'יטק עדיפים ויקרים יותר מה X540 של לוג'יטק הT6060 של קרייטיב והX23 של מיקרולאב? הם גם סטים של 2, וגם יקרים יותר מה3 סטים האחרונים שציינתי שהם 5.1. איך זה אפשרי? מה כל כך שונה/מיוחד/מבדיל אותם מ3 רמקולים האחרונים שציינתי ששלושתם (X540,T6060,X23) מומלצים מאוד בפניי עצמם!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מחפש מע, 5.1 לXBOX360 שלי יש לו רק יציאה אופטית לסראונד... עד 800 עדיף פחות.... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
החלטתי לשפץ את החדר ואני רוצה לקנות מערכת קולנועית של 5.1, עכשיו האם אני יכול לעשות שהרמקולים יהיו מחוברים למחשב וLCD בעזרת מפצל או משהו? אני מעלה תמונה של החדר עם מידות, עכשיו אני צריך רמקולים שהכבלים מספיקים למרחק שאני רוצה להעביר. חשבתי ללכת על http://zap.co.il/model.asp?model_id=451497 ד"א התקציב הוא 800 שקל ככה תודה מראש ואם יש שאלות בקשר לשרטוט של החדר אז תשאלו למה הכל נעשה בצייר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הרמקולים תקינים ועובדים זה בטוח לא הבעיה היא שבבקרי קול שאני נכנס ללוח בקרה ובבקרי קול הכל אפור אני מתקין שוב פעם את הדרייבר אין לא עוזר עדיין לא טוב וזה פתאום הפסיק לעבוד לא התקנתי כלום חדש ולא נגעתי בכלום הכשיו בביוס זה מראה שהכל בסדר זאת אומרת שהכרטיס על auto כמו שצריך הדגם של הכרטיס קול הוא ac97 ובמנהל התקנים הכל בסדר אין סימן שאלה או משהו צהוב על הבקרי קול ואני מנסה למחוק את הדרייבר ולהתקין אותו מהתחלה ולא עוזר מה עודג אפשאר לעשות
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מחפש הגדרות מדוייקות לשליחת תמונה מנייד למוניטור חיצוני
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אבא נזכר שיש לו מגבר וזוג רמקולים שיושבים סתם בלי לעשות כלום אז לקחתי אותם.. תמונות יהיו שתהיה מצלמה.. אבל סתם רציתי לדעת איך הם? (נשמעים מצוין..) הרסיבר הוא של קנווד KA-V68R והרמקולים של ימאהה לא מצאתי דגם אבל 150 וואט.. רציתי גם על הדרך לשאול אתכם על הרמקולים יש כיסוי שחור איך הוא מחובר אליהם (הדבקה?) ואם אני רוצה להוריד אותו הם יהרסו? כאילו עדיף להשאיר אותו? עוד דבר בנוגע לרמקולים הם מצופים במשו שחור כזה דמויי עץ.. איפה אני יכול להשיג את זה? כי הוא כבר מתקלף ואני רוצה להחליף..
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגן..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני משפץ את הFAQ שכתבתי פעם לפורום אודיו, ואני צריך את עזרת המשתמשים בפורום: אם יש איזה מערכת רמקולים (2.0, 2.1, 5.1, 7.1) או כרטיס (מכרטיסים פשוטים למשחקים, ועד כרטיסים חצי מקצועיים לאודיו באיכות גבוהה- לא מיוחדים לעריכה והקלטה) שאתם יודעים ששווה להמליץ עליהם (לא "יודעים" בסגנון של שמעתי ממישהו\ איפשהו\ מתישהו, או "המלצות" שכל המטרה שלהן זה סתם לשלוח הודעה- רק אם אמת יש לכם ניסיון ומושג בתחום*!), והם נמכרים בארץ, תכתבו את שם החברה והדגם המדובר, רצוי עם איזה ביקורת שעשו עליהם (מאתר נורמאלי, לא איזה עזהנט...), ועם קישור לדף המוצר באתר החברה או בחנות כלשהי בארץ. אתם יכולים להעזר בהודעה המקורית כדי להבין את הכיוון- לינק יש בסטיקי של הלינקים החשובים.... תודה לעוזרים.…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם ניתן, באופן תיאורטי (ומעשי) להגביר אות בAudio level, כלומר אות מוגבר אשר מגיע לרמקולים. האם ניתן לבנות מגבר אשר יגביר אות כזה וידחף את הרמקול יותר ? אני שואל זאת משום שמהמערכת שלי אין יציאת Line level ולכן בעייתי לחבר אותה למגבר. האם הנחתה של האות לרמת Line ואז הגברתו בעזרת מגבר עוצמתי יותר יפגע קשות באיכות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
*האם מומלץ להישאר עם כרטיס קול מובנה או לרכוש ייעודי? *איזה כרטיס קול מומלץ מההבאים למשתמש הביתי? (MP3, סרטים לעיתים, ומשחקים לעיתים רחוקות) M-AUDIO Revolution 5.1 470 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster 5.1 110 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 Bulk 195 ש"ח Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 RETAIL 205 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster Digital Music LX USB 215 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio - Bulk - ללא אריזה 289 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio Retail - PCI-E כרטיס קול החיבור חדש ! - PCI-E 315 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio Retail 419 ש"ח אחריות שנה Zalman ZM-RSSC Usb 5.1 SoundCard 379 ש"ח Zalma…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס קול עד מחיר 400 ש"ח. הכרטיס ישמש למטרות הקלטה של מערכת DJ ועוד אינסטרומנטים בנוסף חשוב לי שיהיה בו כניסה אופטית לחיבור 5.1. אני צריך בו חיבורי RCA אדום ולבן של יציאה וכניסה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך בטוח לאן האשכול הזה מתאים אז אם יש צורך תעבירו. אז ככה, יש לי אוזניות שאני יודע שהם בסדר במכשירים אחרים (נגן MP4) אך כאשר אני מחבר אותם למחשב יש רעש ברקע לא כל כך חזק אבל מפריע. מה זה יכול להיות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות טלויזיה LCD לסלון בגודל 37 אינץ. השימושים העיקרי 90 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD 10 אחוז מהזמן DVD חשוב שהטלוויזיה תתמוך בHD וזאת מתוך ראיה לעתיד עוד שנה שנתיים ככה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
משהו יחסית מוזר למחשב חדש.. יש לי קפיצות ורעשים בזמן השמעת קבצי MP3 במחשב (בכל תוכנה שעושה את זה..) כשאני מעביר אותם לאייפוד זה נעלם והקובץ טוב.. (גם על מחשב אחר אין את הבעיה הזאת) יש אפשרות לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, אני מחפש ווסת ווליום חיצוני, בסגנון הזה: http://www.xantech.com/products/volume_controls.htm (דגם XVC100, או XVCD100 שהוא דיי אותו דבר) הבעיה היא שלא מצאתי את הדבר הזה (כל דגם שהוא, למעשה, או ווסת של כל חברה אחרת) לא בארץ ואפילו לא באתרים מחו"ל ששולחים לארץ (אתרים ששולחים רק בתוך ארה"ב יש לא מעט). יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות דבר כזה, בארץ? (או באתר שעושה משלוחים לארץ במחיר שפוי) שירות בסגנון Mustop זה משהו שאני רוצה לעשות אך ורק כאפשרות אחרונה, ואני ממש ממש לא מעוניין בזה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי Logitech X-230 והכרטיס קול OB של הלוח אם( Gigabyte 965P-DS3P), והאמת? אני מרוצה מהסאונד השימושים בעיקר למשחקים ומוזיקה (שומע גם דברים בlossless) ראיתי בעיקר את הCreative X-Fi Xtreme Audio בסביבות התקציב (300 שקל) השאלה, האם כדאי להשקיע בזה (או כול כרטיס אחר), יהיה הבדל? או שעדיף לחסוך למערכת טובה יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הכי חשוב שהתמונה תיהיה לא פחות ממצויינת אם אפשר לקבל הצעות ממי שיש לו כבר או שיודע אני ממש אשמח
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-