עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Mighty,

אני עומד לקנות אייפוד חדש.... עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לברר איכשהו איזה אייפוד ייצא לאחר השקת ה IPOD MOVIE אתם יודעים פורומים של אנשים ש"מרגלים" אחרי אפפל ויש להם חדשות חדשות :] אז אם יש לך שמץ של מושג איזה אייפוד עומדים אפפל להשיק אחרי הפוד החדש - אשמח לדעת בברכה אלדר :]

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by chenc,

שלום! ברשותי כרטיס קול משולב על הלוח, בעל 3+2 יציאות - 3 מאחורה, 2 מקדימה. כאשר הכרטיס מכוון לפורמט של 6 ערוצים, שלושת היציאות האחרויות הן החיבורים למערכת הרמקולים, ו2 היציאות הקדמיות הן מיקרופון או אוזניות. הבעיה שלי היא, שאני רוצה לחבר עוד מכשיר לכרטיס הקול בכניסה של LineIn - מה שבתצורת 6 ערוצים, לא קיים אצלי בכרטיס קול (שוב - יש רק כניסת מיקרופון מקדימה). עכשיו - האם אוכל לצרף כרטיס קול רגיל ופשוט לחריץ PCI, דרכו לחבר את המכשיר החיצוני לLineIn של כרטיס קול זה - ולשמוע אותו דרך כרטיס הקול הקיים כבר (המשולב)? כלומר האם אפשר לשתף פעולה בין הכרטיסים ולשלשב בין היציאות/כניסות שלהן? או שמא אם אני מחבר לכרטיס אחד - אז רק בו אפשר לשמוע/להתעסק בצורה אחרת...? תודה מראש, לכל מי …

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש אוזניות Full Size. התקציב הוא עד 500 ש"ח (פחות או יותר). אני אשתמש בהן רק בבית/משרד ולכן ניידות לא חשובה לי. האוזניות מיועדות להאזנה כללית (בעיקר מוסיקה וסרטים), ובשלב הראשון הוא יתחברו לכרטיס קול On-Board. אני עובד בסביבה שלעיתים הופכת להיות קצת רועשת - אנשים מדברים, יש טלפונים וכו' (עוצמת הרעש בינונית, כמו שניתן לצפות מסביבה כזאת לא משהו יוצא דופן). לפעמים אני צריך להתרכז, הרעש קצת מפריע לי, ואז אני משתמש באוזניות כדי לבודד את עצמי. יחד עם זאת אני לא מצפה לאיטום או בידוד מלא, אלא אוזניות שמבודדות בצורה סבירה. הדברים שחשובים לי (לאו דווקא על פי סדר חשיבות, הם חשובים לי בערך באותה מידה): 1) איכות הצליל - אני לא אודיופיל ועדיין חסר ניסיון בתחום האודיו אי…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by INFERNO,

יש לי בלוח אם כרטיס קול Vibra 128 שחיברתי לו מגבר ושני רמקולים של וורפידל עד היום בצהריים הכל עבד מעולה וכניראה אח שלי שיחק עם הRCA במגבר (כניראה החילף בינהם ) ומאז המחשב לא רוצה לקבל שום רמקולים אפילו אוזניות אני לא יכול לחבר .. מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by benyben,

לא רוצה לפרסם שלא במקום הנכון. האם מותר כאן? תודה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  6. Started by SilentD.M,

שלום, לא מזמן התחדשתי ב Cowon D2 ורציתי לנצל אותו טוב יותר - להחליף את האוזניות הקימות באוזניות InEar איכותיות. -הכי חשוב לי באוזניות זה Noise canceling כמה שפחות רעש מהסביבה. -רק אחרי זה איכות סאונד - יש לציין שאני לא אוהב באס חזק . אני מוכן להשקיע עד 1000שח. אני מתלבט החל מהCX300 ועד E3C(לפי המחירים בארץ) הבעיה שלי היא שאני לא יודע כמה להשקיע- מצד אחד אני חובב איכות מצד שני אני לא אודיופיל (ומצד שלישי אני לא רוצה לבזבז כלכך הרבה כסף) מקווה שתעזרו לי להחליט כמה להשקיע ובמה.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  7. משתמשי ה-Win ציפו לו זמן רב, והוא כאן. 8) iPod Software 2.0.1 What's New in iPod Software Update 2.0.1: Better support for Asian languages Enhanced On-The-Go playlist functionality Improved playback performance Improved handling of mp3 VBR songs Fixed artist sorting Improved backlight Improved alarm clock Fixed left/right channel swapping New in Windows Update USB 2.0 synchronization Support for Audible.com Support for multiple iPods on one computer Shorter connection times Better overall performance http://www.apple.com/ipod/download/ נא להתעדכן ! ** העדכון הוא לבעלי ה-iPod-ים החדשים (עם ה-Dock )

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by dddd01,

שלום רב לכולם, קניתי היום divx itt 4400 (מכשיר כמו dvd כזה שמראה סרטים ) עכשיו יש בעיה אני מכניס דיסק עם סרט עם תרגום לא מובנה( תרגום סיומת sub\srt ) והוא לא מראה תרגומים ...הוא מזהה שיש תרגום אך לא מראה אותו... מה צריך לעשות !? אולי לשנות פורמט תרגום ,אם כן אז למה צריך להמיר אותו ואם אפשר בבקשה תביאו קישור לתוכנה שעושה את זה. אם צריך לעשות משהו אחר תפרטו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  9. אני מתלבט בין שני טלוויזיות: LG 32LH70YT / 1920x1080 / 2.4ms / 1:100,000 / 100Hz לבין Sony KDL32S5500 / 1366x768 / 8ms / 1:25,000 / 50Hz 1. האם מרגישים את ההבדל בין FULL ל READY באינץ הזה? 2. הבנתי שבסוני יראו יותר איכותי מהממיר - זה נכון? 3. בנתונים LG לוקחת בהכל, אבל עדיין סוני זה סוני.. השימושים: סרטים ב FULLHD מהמחשב, PS3 , ממיר (בהתחלה רגיל אח"כ HD) מה המלצתכם? השתי טלוויזיות שבחרתי להתלבט בניהם נכונות? אולי אני מפספס משהו אחר? בבקשה תגיבו רק אם יש לכם ידע. תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  10. שלום , אני חדש פה.. ויש לי שאלה.. יש לי רסירבר של סוני STR-D665 .. המפרט שלו: Dolby Pro Logic Receiver Stereo: 100w x2 into 8 ohms (40-20k Hz) at 0.8% THD; Pro Logic: 100w x3; Surround: 15w x2; subwoofer preout; FM sens. 11.2 dBf A/V Remote; Hall and Stadium modes; 30 presets; video dubbing; 3 audio/ 2 video inputs 17" W x 5 1/4" H x 12 1/4" D ו 2 רמקולים שקניתי בנפרד.. הרמקולים של התדרים הנמוכים 150, 8 אום ושל הגבוהים 60 , 8 אום לפי הנתונים האלה , אני אמור לשמוע בעוצמה חזקה לא ?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. ברצוני להרכיב מערכת קולנוע ביתי באיכות מעולה בחדרי הקטן. בינתיים קיבלתי המלצה חמה על רמקולים של JBL ב-1,500 ש"ח (כולל סאבוופר), אבל אין לי מושג אם אותם רמקולים מגיעים עם מגבר. בגלל זה אני מבקש מכם המלצה על רמקולים איכותים. תקציב למערכת (כולל מגבר) עד: 2000 ש"ח. (מומלץ פחות) ושאלה נוספת: יש לי בחדר נגן DIVX מסריח של ITT. האם נגן DIVX איכותי (נגן של פיונר, קסורו, קיס) יתן איכות תמונה וסאונד יותר טובה? אם כן, תנו לי המלצה לנגן DIVX עם השבב הכי מתקדם בשוק בתקציב עד 900 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  12. Started by ohad2890,

יש לי טלויזיה דיי ישנה ואבא שלי הביא לי DVD לחדר ואחרי שחיברתי אני מחפש תערוץ של הDVD ואין אני יכול לשמוע את הסרט אבל לא יכול לראות... =\ אולי אני צריך לחבר את הDVD לממיר? יש לי ממיר של הוט.. תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by baz0r-,

אני מקווה שזה קשור לכאן. חיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video שהופך לComposite אבל התמונה מוצגת בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בכרטיס מסך ובטלוויזיה אבל זה לא משנה את העובדה שאין צבעים. השאלה שלי היא מה הפתרון שיכול להיות והאם יכול להיות שזה בגלל שהכבל לא טוב. הכרטיס מסך הוא GeForce 7900GS והטלוויזיה היא סתם טלוויזית CRT של LG

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  14. איך אני יכול לחבר למחשב רמקולים וסאב של מערכת קולנוע ביתית של LG שזה עם החיבורים של החוט השחור והחוט והאדום של הרמקולים והסאב אז איך אפשר לחבר אותם למחשב? תודה ענקית לעוזרים עריכה:ראיתי פה הודעה ונראה לי שזה מתאים יש לי מערכת של LG וכיאלו זה סאב+5 רמקולים שמתחברים לDVD ובDVD יש את החיבורים שאפשר איתם להתחבר לטלוויזיה שהכניסות הם בצבע לבן ואדום אז האם זה יתאים לי למחשב?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3221 אם כן היכן אפשר להשיג אותו חוץ מאתרי אינטרנט???

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by AgentZ,

אהלן, אני מחפש כבל DisplayPort לHDMI ששני הקצוות שלו הם זכר, כדי לחבר מחשב נייד T410 לטלוויזיה באזור ירושלים. מישהו מכיר חנות שמוכרת כבלים כאלה באזור ירושלים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. שיתחבר בUSB או PCMCIA תודה!

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by moran-k,

שלום רב אני מעוניינת לקנות את הרמקולים microlab m880 למחשב הפרטי שלי. רציתי את חוות הדעת שלכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  18. Started by Gohan,

טוב אז אני יכול לקנות את הנגן mp3 הזה (יד שניה אבל מחבר והוא טוב 100% ) ב500 שקל והשאלה היא שווה לי?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  19. אני רוצה להפוך קובץ WAV ל MP3 נניח כי לקובץ WAVE יש X KHZ ו Y Bits והוא מוקלט ב-MONO. איזה פורמט של MP3 מקביל לו ? (שהאיכות לא תיפגע) למשל קובץ WAV של 8KHZ,16bits,mono

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by UrielZ,

יש ברשותי אוזניות Alessandro MS1 בנות 5(!!!) שקניתי מאנטולי בזמנו... הייתי משתמש עד לא מזמן בxtreme audio שיפור נחמד לעומת האונבורד ALC883 אבל הוא עושה בעיות עם הוינדוס 8 אז הוא לא בשימוש עכשיו. איזה כרטיס קול יתאים לי ב-600-700 שקל? אולי עדיף כרטיס +מגבגר אוזניות?(אין לי ניסיון עם מגברי אוזניות עדיין)... ועוד שאלה. אני חובב מוזיקה אלקטרונית כרוני, ויש לי אלפי שירים (90 אחוז 320KBPS בקידוד איכותי). חשבתי לקנות את הM AUDIO Q40 אחרי שראיתי את הביקורות... האם הוא יהיה שיפור משמעותי לעומת האלסנדרו?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  21. היי יש לי מחשב Pentium-II עם מעבד 355Mhz וזכרון RAM של 512MB/133Mhz. כשאני צופה בוידאו קליפים באינטרנט, למשל ב-YouTube אז הסרטון כל הזמן קופץ (ניסיתי להוריד קבצים וראיתי שקצב ההורדה מגיע ל-200K אז זה כנראה לא קשור לקצב הורדת נתונים). יש למשהו רעיון מה צריך לעשות כדי שהסרטון ינגן כמו שצריך? (חוץ מלקנות מחשב חדש...) תודה

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by hichkock,

הנגן הזה תומך במצלמה מסוג canon a95? לא תהיה לי בעיה לחבר ולהעביר את התמונות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  23. האם אני יכול לחבר דרך חיבור S/PDIF את הרמקולים שלי t6060 creative? איך? אני רואה את החיבור במחשב שלי אבל לא מוצא אותו ברמקולים...

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  24. - שלום אנשים יקרים,אני מתלבט בין מספר טלוויזיות 32" לסלון (מרחק צפייה-2 מטר) בתקציב הנ"ל,הסתכלתי על כמה דגמים : Sharp - LC-32D44 LC-32A33M LG - 32LG30 Toshiba - 32AV500 Samsung - LA32A330 Hiesense - 3233NEU - האם מישהו מכיר השוואות בין הדגמים הנ"ל,או דגמים יותר טובים במחיר הזה,או פשוט כל עזרה או עצה שתוכלו לתת לי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  25. שלום. התחייבות לYES נגמרה. מעוניין לקנות ממיר שיאפשר לקלוט את השידורים הקרקעיים באיכות טובה או דונגל שיתחבר למחשב הסלוני ויאפשר זאת. אפשרות לקנייה בארץ או בארה"ב. אשמח גם להמלצה על אנטנה. נדב

• 1 תגובה
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.