אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לרמקולים ניידים שאפשר לקחת לנסיעות כאלה שיבואו גם עם סאב שיתנו איכות טובה כמובן ושיהיו נוחים לשימוש הם גם יהיו במחשב שלי רוב הזמן אז שיתאימו גם לו... אתקציב דיי גמיש אבל עד 400 ככה אלמכן יש משהו ממש טוב בקצת יותר כסף אני יודע שזה לא הרבה אבל אני לא מחפש חברה כמו BOSS אני רק רוצה משהו שישמע טוב ושיהיה קומפקטי
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם - נתקלתי בסרימר מהסוג בכותרת בחיפושיי מחירו כולל 320GB הוא פחות מ-900 ש"ח. מחיר האקסטרימר כולל 320gb מגיע ל-1000 ש"ח מה העדיפות של האקסטרימר ?
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חג שמח כולם! אני צריכה נואשות אוזניות איכותיות לנגינה על פסנתר חשמלי. Roland fp7 קניתי אותו יד שניה והבחור שמכר לי אותו נתן לי לשמוע אותו דרך האוזניות שלו וזה נשמע ממש טוב, אבל לא טרחתי לבדוק איזה אוזניות אלה היו (והבחור עזב את הארץ...) קניתי אוזניות אבל לא מרוצה בכלל, הכל נשמע שם חד מדי צורם וסינתטי. לכן כל פעם שאני מנגנת אני משתמשת ב Sennheiser cx500 שיש לי, שם הוא נשמע טוב. אבל אלה אוזניות כפתור, והחוט שלהן יחסית קצר וכל פעם אני מעבירה אותן מהנגן לפסנתר וחזרה..... בקיצור.. אני צריכה אוזניות גדולות שישמיעו מוזיקה קלאסית באופן אופטימלי. שהסאונד לא יהיה חד שטוח וסינתטי. תקציב 500 שח. תודה לכולם =)
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מגבר/רסיבר לקולנוע ביתי [5.1] התקציב שלי הוא כמה מאות שקלים [רצוי עד 500] כך שהנחתי שהאופציה כמעט היחידה שלי היא יד שנייה אבל אין לי איפה לחפש...יד 2 אין סדר, ואין לי אתרים אחרים נ.ב. לא עשיתי חיפוש כי אין לי מושג איזה ערך לחפש
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אנשים מבינים פה במסכים אז אולי יש לזה הסבר... הטלויזיה שלי מחוברת למחשב.. וסרטים רואים חלק מאוד.. יש לי בעייה עם הכתב, אם הכתב קטן אז לא מבינים כלום.. רק אם הוא מספיק גדול אז אפשר לקורא. זה לא רק לגבי הכתב זה בכללי לגבי עצמים קטנים.. גם שאני משחק וצופה במסך הטלויזיה אני צריך לאמץ את העניים כאשר במסך של המחשב הכל כרגיל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות האלה ויש בעיה שאני שומע כל תזוזה של החוט. נגיד אני שומע מוזיקה והוך, כל פעם שהכבל זה אני שומע את הדפיקות שלו על החזה. בעיה באוזניות וצריך לשלוח למעבדה?
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
עד לפני חצי שנה בערך למחשב שלי היתה מחוברת מערכת סטריאו aiwa חזקה מאוד, אבל היא טיפה ישנה והלך לה איזה שבב והיא נדפקה... בכל אופן יש לי את צמד הרמקולים בבית והייתי רוצה לדעת אם יש דרך כלשהיא לחבר אותם למחשב ללא המערכת. (אני ממש סובל עם הרמקולים הפשוטים :-[)
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם אלו שני פורמטים שונים? מה יותר טוב? תודה, מצטער אם טעיתי בפורום. :
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אחים שלי היייייייייייי שמעו יש לי מע' של 5.1 ואני צריך כטיס קול שיתמוך בה אתם ממליצים ????
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום עכשו אני מתלבט בין כמה נגנים : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-140pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-420-1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi400&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 עכשו תנו דירוג מהכי טוב להכי חרא בין הנגנים האלה למישהו יש את האתר הזה של MUSTOP ???
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על מערכת הרמקולים Creative INSPIRE 7.1 7900 ? ואיזה כרטיס קול מומלץ להשתמש איתה? המשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר של בערך 8 אלף (לא ניכנס יותר מדי לפרטים) על מערכת סטריו חדשה (לא יד שניה) שמורכבת מ מגבר סטריו נטו Cambridge Audio Azur 640A סידי Cambridge Audio Azur 640C וזוג רמקוליים מדפיים TANNOY FUSION 2 שנאמר לי עליהם שיש להם טווח תדרים מצויין והם יורדים ממש נמוך בבס אבל לא שמעתי אותם עדיין בכל מקרה אני הולך לשמוע את המערכת הזאת בקרוב ורציתי את חוות דעתכם עם המחיר נשמע לכם הגיוני ומלבד שאם המערכת תישמע לי טוב האם Cambridge Audio היא חברה טובה ואמינה מאוד כפי שנאמר לי או שסתם מנסים למכור לי משהו שנשמע אולי טוב אבל לא יחזיק מעמד הרבה זמן ? ועוד שאלה שיש לי עדיף לקחת Cambridge Audio Azur 540D במקום הסידי בגלל שהוא גם מנגן DVD וMP3 אבל מבחינת איכות הסאונד שלו בהשמעת די…
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש במחשב שלי כרגע כרטיס קול 2.1 מובנה בלוח אם ורק 2 מתוך ה-3 עובדים. פירקתי ממחשב אחר כרטיס קול של חברת CREATIVE עם 5 חיבורים. השאלה שלי איך אני מחבר אותו.. הנה תמונה של החיבור שלו: http://www.siz.co.il/up.php?i=m5zngztnmvym.jpg תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגבר קיט ולהרכיבו. הבעיה שאין לי מושג איזה לקנות. אני לא מכיר חברות ולא אתרים להזמנה מה שידוע לי שהאיכות של המגברים האלה משתווה לאיכות המגברים מאוד יקרים. אני מעוניין להשקיע משהו כמו 150$ +- 30$ תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
מחפש רמקול נייד שיש בו טעינה TYPE C בלוטוס 5 ואיכותי, יש חיה כזאת? עד 800 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מחפש DVD שקולט MP4 ו-MKV עם אופציית חיבור ל-USB יש כזה דבר במחיר זול? אם יש אפשרות גם להגדיר את גודל ועיצוב התרגום בו אז גם מצויין,מישהו יודע מאיפה כדאי ליקנות?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? אה ועוד משהו... מה עם בטריות חיצוניות... יש חיה כזאת בארץ?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזית LCD 32" שמחוברת למחשב שלי בחיבור DVI-HDMI. נתוני המחשב שלי הם: מעבד: Intel Core2Duo 6320 @ 1.86GHz זיכרון פנימי: 2GB מערכת הפעלה : Windows Vista כרטיס מסך: NVIDIA G-Force 8800GTS 568MB יש לי את הסרט "העולם המופלא" ב Full HD 1080P , ובכדי לנגן אותו דרך המחשב הורדתי את הדרייברים והקודקים הנחוצים: AC3Filter , CoreAVC pro, FFDShow , Media Player Classic כאשר מתנגן קטע שבו מים זורמים או להקה גדולה של ציפורים , הסרט והסאונד מתחילים לקרטע ואף לקפוא לכמה שניות. **הבעיה קיימת בסרטים נוספים ואף שמתי לב שה-CPU USAGE מגיע ל 90% בקטעים מסויימים של הסרטים. הייתי רוצה לדעת אם הבעיה היא בעקבות מערכת חלשה או בעקבות באג?? אם הבעיה היא אכן מערכת חלשה אשמח שתמליצו מה לש…
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי יום הולדת ואני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר אני מחפש 32 LCD לא ממש מבין גדול בטלוויזיות אז אם יש למשהו המלצה... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, לא נגעתי בשום דבר. אך בכל התוכנות והנגני מוזיקה וגם הצלילים של הווינדוס נשמעים מוזר. קול ציפציף כזה, השירים רצים מהר מידי. יש לי כרטיס קול מובנה ללוח אם (Gigabyte 8S655FX), עברתי על ההגדרות שלו והכל תקין. המחשב מחובר למערכת קולנוע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלומות, יש לי שני רמקולים קדמיים Tannoy Mercury MX2, רמקול מרכזי Tannoy MXc ושני רמקולים אחוריים פשוטים אני מעוניין לקנות רסיבר (בעיקר למוזיקה) בסדר גודל מחיר של 2,000 ש"ח אשמח להמלצות ולדעתכם על ה- Yamaha RXV365 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג קצת את החדר ולהתחדש בטלוויזיה ומערכת אודיו חדשה בעקרון אני מחפש טלוויזיה שאני יצפה בה ממרחק של 3~3.5 מטר אז חשבתי על 32" או קצת גדול יותר , וכמובן גם מערכת קולנוע ביתי חדשה. התקציב הו כ1500~2000 למסך ועוד 700~1000 לרמקולים, בקיצור 2200~3000 לשניהם אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל אני אשמח מאוד אם תצליחו לא לעבור את ה2500.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לא רוצה לפרסם שלא במקום הנכון. האם מותר כאן? תודה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
את הנושא הקודם ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387939.0 ) אבקש לנעול, היות והיום קניתי כבל אופטי וכרגע הרסיבר לא מזהה את האות או להיפף, המחשב לא מזהה, אין לי מושג. הלוח הוא EP43 DS3L,עם הכרטיס OB, הכבל הוא של LEXUS, חיברתי את הרסיבר למחר בעזרת הכבל, אך איני שומע כלום. כמו כן, הגדרתי בלוח בקרה של הכרטיס קול ש DIGITAL OUTPUT יהווה כמקור שמע ראשוני. הרסיבר הוא JVC RX-5062S. תודה.
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-