אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
i have a prob i cant write in hebrew... k i have a prob that i cant talk with the mic till i add it on the volume control and when i do my friends say i have noises and they hear me when i play my steps and etc more than they hear me talk.. so is it a prob with the mic (i tried 2) or with the sound card? and if it is the sound card recommened me 1 cheap good sound card..
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים + סאב למחשב עד 1000 שקל, השימושים העיקרים שלי זה הרב מוזקיה סרטים וקצת משחקים. אני יותר מחפש איכות שמע ורמקולים יפים שיקשטו לי טיפה את החדר, מאשר רמקולים מגושמים. ביינתים מה שבכיוון זה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או Logitech Z-2300 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אז בחרתי בaltec lansing vs2421 שעולים בארץ 320 במקרה חבר טס לארה"ב וראיתי ששם המחיר הוא 120 אז אני אקנה כבר דרכו אבל התקציב נשאר אז יש המלצות לרמקולים ב400 שקל לקנייה בארה"ב? המחיר גמיש אם 100 שקל יעשו הבדל רציני... בעיקר למוזיקה אבל גם משחקים מישהו יודע במקרה אם יש בעיה להעביר רמקולים שלא בקופסא במכס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&u=http://gr.bolt.com/articles/gpod/gpod2.htm&prev=/search%3Fq%3DSamsung%2BYH-j70%26hl%3Den%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DG
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, יש לי 6 רמקולים שמחוברים למערכת סטריאו רגילה 4 קדמיים - 2 רצפתיים גדולים, 2 תלויים של המערכת 2 אחוריים טובים אני רוצה לקנות רסיבר טוב אך עד סביבות ה1700 שח שייתן לי סאונד איכותי בתקווה שבעתיד אקנה סאב נפרד. הוא מיועד בעיקר למוזיקה אך גם לקולנוע ביתי. שאלתי היא האם בכלל כדאי לי לקנות רסיבר עם מה שברשותי, ואם כן מה ואיפה אני יכול לקבל מידע על כך תודה.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות IAudio X5L מארה"ב. המכשיר מצויין והכל, אבל יש בעיה עם האחריות. אם אני מביא את המוצר לארץ, במידה וקורה לו משו, למי אני יכול לפנות?! יש חברות בארץ שמתקנות דברים כאלה? או שאני צריך לשלוח לארה"ב בשביל תיקון? אני צריך תשובה דיי מהר, אז אודה לכם אם תעזרו לי בנושא הזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כרגע יש לי SL-CT580 של פנסוניק מלפני חמש שנים והוא (היה) ממש נגן מעולה - שזה אומר מאוד דק קל עם בטריית "גם פק" ואיכות סאונד מצוינת אני רוצה נגן חדש ואני חושב על SL-CT720 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות לפני הקניה...
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, האם יהיה לי נוח להשתמש בטלוויזיה (הגודל עוד לא הוחלט וכך גם התקציב, מרחק צפייה 3.5 מטר) בתור מסך מחשב? אני רואה סרטים בFHD וגולש באינטרנט.. אם כן, איזה גודל עליי לבחור ואיזה דגם? המסך יתחבר לממיר HD של הוט ולמחשב. בתודה מראש, בן
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
התחדשתי LCD 42 של טושיבה עכשיו היא מחושבת בRCA לממיר של הוט אם אני יביא ממיר HD שיתחבר לטלויזיה ב - HDMI גם האיכת של הערוצים הרגילים תשתפר או רק ערוצי ה HD?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך כרטיס טלויזיה עד 200 שקלים כדי לצפות ביס. ראיתי כרטיסי לכידה עם שני כניסות וידאו בלבד - קומפוזיט וסופר וידאו. אני מניח שהכרטיסים האלו איכותיים יותר מהכרטיסים העמוסים בפיצרים, אנטנה, רדיו FM, שלט רחוק, כל אלו מיותרים לי. השאלה היא - האם יש משמעות עם האודיו של הממיר יס (או כל מקור וידאו אחר) נכנס דרך הלין אין של הכרטיס לכידה, או שנכנס דרך הלין אין של הכרטיס קול? האם כל פעם שארצה להקליט/לצפות אני אצטרך להגדיר שיקבל את האודיו מכרטיס הקול או שחוץ מהגדרה אחת אין שום הבדל? ובאופן כללי, אשמח להמלצות על כרטיס טלויזיה (עקרונית זקוק רק ללכידה - לא לטיוינר, או רדיו, או שלט) אחרי שגיליתי שCOMPRO C500 לא זמין כרגע אצל היבואן (באופן כללי שמתי עין על http://www.pandas.co.…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מי שעדיין לא הבין אני מדבר על המגברים הישנים בדרך כלל היו עם צבא חום כזה היה מתחבר אליהם הפטיפון .. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אליהם רמקולים רגילים של מערכת סטיראו או שזה לא יתאים?
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי LCD והורדתי קובץ 720P יש לי במחשב את הקודקים של K LITE.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש בעיה מסויימת עם השליטה שנמצאת על ה-setellite של הווליום. כשאני נוגע יש זמזום ואי אפשר להגביר\להנמיך לפעמים זה עובד אבל רוב הזמן לא. יש למישהו מושג מה הבעיה ? יכול להיות קשור להפרעות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE VIBRA 128 BIT ורסיבר של YAMAHA RXV-620 איך אני מחבר אותם ואיזה סוג כבל לקנות? וכמבון אני רוצה לחבר אותו מאחורה ולא מקדימה ניסיתי לחבר אותם בחיבור מקדימה והיו לי הפרעות... ועיוותים בגלל מה זה? כרטיס הקול הדרק שיש לי? או בגלל החיבור מקדימה בכל מקרה אני צריך קבל חיבור ביניהם ואודה לכל מי שיענה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
ש איזה אתר (בארץ) שכבר פירסם ביקורת עליו ? ועוד דבר לפי אתר החברה הבנתי שהנרתיק והמטען לא באים בבאנדל והם נמכרים בנפרד. ב"באג", שם הנגן מוצע למכירה אין אפשרות לקנות את הנרתיק והמטען. משהו יודע משהו בקשר לזה? כי זה באסה שהם לא כלולים בבאנדל אבל עוד יותר באסה אם לא תהיה אופציה לקנות אותם.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על מערכת הרמקולים Creative INSPIRE 7.1 7900 ? ואיזה כרטיס קול מומלץ להשתמש איתה? המשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אין לי תקציב - זה בשביל איזה קרוב של הבוס שלי, שלא יהיה מוגזם אבל שלא יהיה זול טנקס
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
פרט לעיצוב, האם יש שינוי מסוים בין הדגם החדש לישן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות Alessandro MS1 בנות 5(!!!) שקניתי מאנטולי בזמנו... הייתי משתמש עד לא מזמן בxtreme audio שיפור נחמד לעומת האונבורד ALC883 אבל הוא עושה בעיות עם הוינדוס 8 אז הוא לא בשימוש עכשיו. איזה כרטיס קול יתאים לי ב-600-700 שקל? אולי עדיף כרטיס +מגבגר אוזניות?(אין לי ניסיון עם מגברי אוזניות עדיין)... ועוד שאלה. אני חובב מוזיקה אלקטרונית כרוני, ויש לי אלפי שירים (90 אחוז 320KBPS בקידוד איכותי). חשבתי לקנות את הM AUDIO Q40 אחרי שראיתי את הביקורות... האם הוא יהיה שיפור משמעותי לעומת האלסנדרו?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת הנ"ל אני מחפש מערכת לחדר ילדים.. רצוי שיהיה חיבור USB ודיסק MP3 וקריאת טאגים .. המערכת הזאת שווה את הכסף ? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MCM233&Cat2Cat1ID=148&Cat2ID=789&aff=Zap〈=he מה זה אומר 20W ? היא עוצמתית ? תודה מראש בן.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קיבלתי המון המלצות על ה-Microlab FC-550 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=224&bigclassid=15&smallclassid=63 אבל בעיקרון לא מצאתי שום מקום באיזור השרון שאני יכול לשמוע אותם..רציתי לדעת אם הם משתווים ל-Altec Lansing VS4121 מבחינת שמיעה של קול נקי ועוצמה... http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs4121 את ה- Altec Lansing דווקא כן שמעתי והם טובים מאוד למחיר שלהם אני חושב אבל הנתונים של הMicrolab נראים מזהירים יותר ויש עליהם המון המלצות.. אז יש איזושהן המלצות מה לבחור?או משהו אחר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מעוניין במערכת רמקולים למחשב עד המחיר הנ''ל האם תצורה של 2.1 עדיף בסכום הזה או תצורה אחרת תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רסיבר DENON avr1610... עכשיו אני צריך לקנות רמקולים שיתיאמו לו... אני מחפש משהו בתחום המחירים הסביר...משהו באזור ה700 שקל... אני מעדיף שיהיו כמה שיותר קטנים... ראיתי רמקולים של pure acustic ht770...השאלה היא אם אני יכול לקנות 5 כאלה ולהשתמש ב2 בתור אחוריים 2 קדמיים ואחד סנטר? תודה..
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום... אבא שלי נוסע עוד פחות מחודש לשוויץ, ואנחנו תיכננו לקנות רמקולים חדשים לקולנוע בייתי... עכשיו בינתיים אין לי סקאלה לכמה כסף ניתן להשקיע, אני פשוט רוצה לשמוע הצעות והמלצות... מזוג רמקולים עד סראונד לא משנה לי בכלל... העיקר שיהיו איכותיים... (לא צריך הכי טוב או הכי יקר) פשוט אייכותי קניית value שכזאת... ראיתי את הרמקולים האלקטרוסטטים... והייתי רוצה כמה המלצות של כאלה רמקולים... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ראיתי ש-KSP מוכרים את אייריבר H10 5GB גרסה אמריקאית במחיר 1100 ש"ח במזומן. המחיר נראה חשוד כי הנגן עולה 1100 ש"ח בארצות הברית. יש הסבר למחיר הנמוך?
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-