עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ohad Gefen,

אני מחפש נגן, שיתקרב לזמן הסוללה המפלצתי של הIPOD CLASSIC, שיהיה לו BLUETOOTH, ושיהיה בערך בגודל של הIPOD, אפשר גם קטן יותר. יש כזה דבר ? בכל הביקורות שמצאתי ראיתי זמני סוללה ביזיוניים של 10-15 שעות. נפח האחסון פחות קריטי אם יש לו תמיכה בMICRO SD וכו'. אני יודע שהשנה 2018, לא, אני לא אוהב לשמוע מוזיקה מהפלאפון. מחיר ? באיזה ה1000 גג, אפשר גם יד2, אפשר מEBAY וכו'... אני יודע שיש נגנים גם ב3000$, זה לא הכיוון.

2. Started by ggg123,

אני מחפש לקנות רמקולים 2.1. כפי שאמרתי בכותרת התקציב עד 400 ש"ח בערך. חשוב מאוד העיצוב של הרמקולים, וכמובן איכות האודיו. השימושים רוב הזמן מוזיקה, קצת סרטים ומשחקים. חשבתי על JBL Creature II שעולה בסביבות 370 ש"ח, אבל הבנתי שמדובר בדגם די מיושן. יש עוד אופציות?

3. שלום לכולם, חייב להגיד שכיף לחזור לפורום אחרי הרבה זמן שלא הייתי בו... (פזמניק שכמוני) פעם הייתי ממליץ אמנם במפרטים אבל לא משנה- עכשיו אני צריך את עזרכתם... אז ככה אני מעוניין לקנות טלווזית LCD לחדר בטווח גדלים בין 32-40 אינץ', לא ממש משנה לי שתהיה לפחות FULL HD עם אופציה לLED. התקציב : עד 3000 (מה לעשות עדיין חייל) בין השורות - עוד 10 ימים אני טס לחו"ל, האם כדאי לקנות מהDUTY FREE ? אשמח לעזרה, אביאל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ב4 בספטמבר ביירדינמיק תציג את אוזניות הדגל החדשות של החברה ושמן Tesla 1 המחיר - 880 יורו. ביירדינמיק סוף סוף מכוונת גבוה והמטרה - HD800. יהיה מעניין מאוד בנובמבר http://www.beyerdynamic.de/en/home/press/press-releases/presse-pool/press-release/article/beyerdynamic-shows-some-muscle-premium-t-1-headphones-generate-significantly-more-sound-pressure-th.html?tx_ttnews[backPid]=121&cHash=dd074aff11

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן חבר'ס..קודם כל,אני לא אוהב שגורמים לי לבזבז כסף סתם אז רק בקשה אחת לי אלייכם..מי שלא יודע דברים בבטחון מלא אני מתחנן - אל תגיבו. אני אשמח לשמוע דעות אבל מי שאומר לי משהו בתור עובדה - אבקש רק כאלו שבטוחים בעצמם במאת האחוזים. ובכן,היום יצא לי להתקל ברמוליםק הללו לאחר שעד לפני כמה ימים אפילו לא שמעתי על החברה הזו. נאמר לי שהרמקולים די איכותיים ומחיפוש שביצעתי הבנתי שהחברה לא רעה בכלל ויש כמה דגמים קודמים שאנשים מרוצים מהם בהחלט. לא מצאתי יותר מדי התייחסויות לדגם הספציפי הזה,וגם אלו שמצאתי היו מלפני זמן רב. אשמח לדעת אם משהו השתנה,אשמח לדעת איך הם לעומת ATP.. **ראוי לציין שאני לא מבין בסאונד כמעט בכלל,לכן אבקש לדבר איתי בגובה העיניים. בנוסף אני מבקש גם לא לזרוק ישר לאויר…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  6. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, בעיקר לסרטים במחשב וגם קצת למשחקים. בנוסף ארצה לשמוע בהם מוזיקה כשאני מתאמן בחוץ. כיוון שסרטים הם המטרה העיקרית חשוב שהדיליי יהיה מינימאלי, ושיהיו נוחות לאורך זמן. כמובן שגם האיכות צריכה להיות טובה כשארצה לשמוע מוזיקה למשל. בידוד רעשים מהסביבה יכול להיות נחמד אבל פחות קריטי. התקציב שלי הוא עד 800 שקל בערך. חשבתי על Backbeat Pro 2 או Bose Soundlink, אבל לא בטוח מה הדיליי שלהן. בנוסף האם הן באות עם דונגל של בלוטוס או שצריך לקנות אותו בנפרד? הסתכלתי גם על Arctis 7, הבעייה שהן לא מתחברות אלחוטית לפלאפון שזה קצת מבאס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by n_aviv1,

באיזה קובץ וידאו לעשות את זה? AVI/MPG ? אני צריך את זה לתמונות של בת מצווה וזה היום בערב אז זה מאוד דחוף (אני יודע אני לא אמור לכתוב את זה אבל אני חייב את זה להיום) אני לא יכול לדחות את זה. אני לא יודע באיזה רזולוציה לעשות את זה... איזה רזולוציה הכי מתאימה? אני צריך שזה יהיה בנפח סביר ושזה יתאים לכל מחשב כי אני לא יודע על איזה מחשב ועל איזה מקרן זה יוקרן... רזולוציה של 1280*720 ב AVI בערך 3 דקות יצא לי בערך 15GB!!! אני מפחד להוריד מדי ברזולוציה כדי שזה לא יהיה באיכות לא טובה. מצלמה של 2 מגה פיקסל מצלמת FULL HD אז זה לא נראה לי רזולוציה גבוהה מדי אבל מסתבר ש2 מגה פיקסל זה מאוד כבד... אני מקווה שזה הפורום המתאים

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by avigdo,

??? אני מעוניין לחבר את הממיר הדיגיטלי של הלווין למחשב - במקום טלויזיה. האם יש צורך בכרטיס טלויזיה? בהנחה שמדובר בצפייה באמצעות ממיר דיגיטלי, האם יש חשיבות לסוג הכרטיס או שניתן לרכוש כרטיס מתחום המחירים הנמוך (200 שח)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by langa,

מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?

10. שלום לכולם , יש לי אפשרות לקנות מ-B&H או מ-Newegg , וחשבתי לקנות לי אוזניות... התקציב: 450 ש"ח (100$) . מטרות האוזניות: בעיקר מוסיקה, למרות שאשמח שיהיה טוב גם בתחומים אחרים (משחקים,סרטים וכו') . ז'אנר: ראפ הערות : [*] אנא לא לעבור את התקציב, אלא אם כן זה חורג ממש בקצת, או שמדובר במקרה מיוחד. [*] עדיפות לאוזניות קשת. [*] האוזניות כנראה ישמשו את נגן ה-Iriver H320 שלי, ומדי פעם גם לשימוש במחשב . לא יודע במה משניהם אשתמש יותר, כנראה במחשב. [*] אם זה משנה, יש לי כ.קול Audigy 2 ZS . תודה מראש לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  11. שלום קניתי את הרסיבר VSX420 ורמקולים של פיור אקוסטיק. שתי שאלות: איזה חוטים אני צריך כדי לחבר את המערכת? וכמה? עכשיו ראיתי שאין לי את הרמקול של הסאב. מה סדר גודל מחיר של סאב שיתאים למערכת ? אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. שלום, יש לי טלוויזית LCD 32" שמחוברת למחשב שלי בחיבור DVI-HDMI. נתוני המחשב שלי הם: מעבד: Intel Core2Duo 6320 @ 1.86GHz זיכרון פנימי: 2GB מערכת הפעלה : Windows Vista כרטיס מסך: NVIDIA G-Force 8800GTS 568MB יש לי את הסרט "העולם המופלא" ב Full HD 1080P , ובכדי לנגן אותו דרך המחשב הורדתי את הדרייברים והקודקים הנחוצים: AC3Filter , CoreAVC pro, FFDShow , Media Player Classic כאשר מתנגן קטע שבו מים זורמים או להקה גדולה של ציפורים , הסרט והסאונד מתחילים לקרטע ואף לקפוא לכמה שניות. **הבעיה קיימת בסרטים נוספים ואף שמתי לב שה-CPU USAGE מגיע ל 90% בקטעים מסויימים של הסרטים. הייתי רוצה לדעת אם הבעיה היא בעקבות מערכת חלשה או בעקבות באג?? אם הבעיה היא אכן מערכת חלשה אשמח שתמליצו מה לש…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by tamir245,

היי חבר'ה. נתקלתי בשאלה מחבר,אשמח לעזרתכם. DVD בעל כניסת USB יכול לקרוא HD שמחובר במארז חיצוני דרך יציאת הUSB?אני מניח שאם הוא קורא DOK ואולי כרטיסי FLASH אז יש סיכוי שיקרא HD אבל עדיין מדובר בצריכת חשמל קצת שונה נראה לי. והאם זה אפשרי בHD 3.5 שמשתמש כידוע במקור מתח חיצוני במארז או בHD 2.5 שאינו צורך מתח נוסף?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by fwWW,

יש לי ATP 3 אני לא מבין כלום ברמקולים! אבל אני חושב שהבס(SABB) לא פועל! איך אני יודע שהבס פועל כי אני חושב שהוא לא פועל! ברמקולים עשיתי שהבס יהיה עד הסוף :'( :'( אולי הבס מקולקל :'( :-[

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  15. אוקי אז ככה, דגם אחד הוא פיוניר 6970e והדגם השני הוא pyle PLRL693 מה יותר טוב ומה כדאי??? הנגן יהיה פיוניר 4650 , וכמובן בלי מגבר, איזה רמקולים כדאי לי לקחת למערכת הנ"ל ?? מי שמבין שיעזור לי... אם למישהו יש את אחד הרמקולים הנ"ל ויכול להמליץ זה יהיה הכי טוב

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. Started by shlomibandit,

מה קורה אנשים? אני מחפש נגן מדיה סנטר שיתחבר לי לטלוייזיה עם חיבור hdmi קורא hd ושיקרא גם divx עם תרגום עברי ושיהיה בו נפח 500 ג'גיה . תקציב עד 1500 ש"ח +- .. מה יש מומלץ בטווח המחירים הללו? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. מדובר במערכת הזאת: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&= אני יודע שתגידו רמקולים זוועה חברה אבל זה מה יש ולא משנה כבר... עכשיו השאלה ... נגיד והיתם רוכשים את הרמקולים האלה .. עם איזה רסיבר הייתם משלבים אותם? בתקציב עד 1700 שקל...

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. תמיד היה לי ASIO4ALL גם לפני הOMZ. בזמנו השינוי בסאונד לא היה בהכרח שדרוג אלא נגיעות קטנות שיכלו להתאים או לא להתאים. רק אחרי הפרמוט שעשיתי אתמול הבנתי שפתאום התוכנה הזו מאוד חסרה לי! התקנתי אותה מחדש והפלא ופלא, ההבדל הוא משמעותי, ובמיוחד בפירוט המידים. יכול להיות שבמערכת שלכם לא תרגישו בהבדל, אז אין מה להאשים את האוזניים כך אני מגדיר את התוכנה זה יכול להיות שונה אצלכם (הTweaks שאני עושה הם בעיקר ב ASIO Buffer Size ) עריכה: יצא קצת עקום אבל כל מה שצריך רואים [br]פורסם בתאריך: 9.10.2007 בשעה 19:46:43 לינק להורדה:http://www.asio4all.com/

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by danielzy,

היי, יש אפשרות לחבר אוזניות 5.1 + רמקולים 5.1 ביחד לכרטיס קול בלי שתרד איכות השמע ? אין לי ממש בעייה להחליף כשאני רוצה, הרמקולים משמשים אותי לסרטים וסדרות בלבד... והאוזניות לכל השאר. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Titanium PCI-E

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ilaysk,

אני צריך אוזניות הכי טובות שאתם מקירים עד 300 שקל (אפשר חריגות קטנות)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gaga1234,

נגן מדהים!! איכותי רצח! 30 גיגה. בקרוב ביקורת...אם יהיה לי זמן אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by deth213,

שלום אני מתלבט בין Creative T6100 / T6060 לבין הלוג'יטק X530 / X540. המטרה שלהם היא משחקים ומוזיקה, אולי גם סרטים. איזה עדיפים ? ???

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. יש לי את האוזניות GRADO SR-60 כבר כמה שנים, והפאדים שלהם הגיעו למצב על הפנים בזמן האחרון, כל הזמן נופלים לי מהאוזנייה כי הם קרועים לגמרי. יש אפשרות לקנות פאדים ספציפית לאוזניות האלה?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by TscR,

שלום לכולם היום קיבלתי את הZ-5500 שלי ויש לי בעיה. כששמים על 6 ערוצים [ששומעים בכל הרמקולים] ברמקולים הקידמיים שומעים יחסית חלש. אבל שאני מעביר נגיד לסטאריו פתאום שומעים בהם חזק [בלי לשנות את העוצמה] האם יש דרך לכוון אותם בנפרד? תודה

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by Dynamic,

שלום גולשי HWZONE, אני מחפש דרכים ליצירת קשר עם פוליפון (יבואנית iAudio ) אשמח אם תעזרו לי, חרשתי על כל האינרנט . תודה לעוזרים. , בברכה, ניקו \ dYNamiC

• 4 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.