עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות סראונד ב-600 ש"ח. אני רוצה שהן תהיינה 7.1. אמנם אני לא איזה DJ, אבל אני כן שומע מוסיקה+משחק במחשב, ואני מאלה שלא מוכנים להתפשר על משהו לא איכותי. אני רוצה שהן תהיינה נוחות, ואני צריך שיהיה להן מיקרופון. עדיף לי שהן תהיינה אטומות מצלילים. רק לשם המחשה, אני כנראה אחליף אותן ברמקולים שלי, לוג'יטק X-540. לא אכפת לי באיזה מדינה החנות, גם אם החנות לא עושה shipping לארץ (אני גר גם בניו יורק, לשם כל חנות שולחת). לדעתי אלה יהיו טובות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en הן באמת כ"כ טובות? או סתם אוזניות צעצוע יקרות? תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by 2011,

שלום אני מחפש זרוע ל SAMSUNG LA32C530 אשמח להמלצות עם אפשר קישורים לדגמים שכדאי לקנות שאני לא יקנה סתם דגם ויבוא המתקין ויגיד לי שהזרוע לא מתאימה לדוגמא הזרוע הזאת מתאימה http://expresshatkanot.coi.co.il/זרוע-דו-מפרקית-במחיר-של-159-שח!!.htm וחוץ מזה עוד המלצות תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצות לזרועות לתלייה על הקיר לרמקולים הנ"ל. חשוב לי שלא יהיו מקובעות כלומר שתהיה לי אפשרות לשחק עם הזווית (למטה - למעלה ולצדדים) כדי שאוכל ליצור את המיקום והזווית שיפיקו את איכות השמע המקסימלית. כמו כן, בגלל שהרקולים יתלו נמוך (קצת מעל 1.5 מטר) חשוב לי שלא יהיו מגושמות יותר מידי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

אהלן, יש לי כמה שאלות שאני אפילו לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול. נגיד שיש לי תקע mono לשקע של האוזניות בטלפון הסלולרי שלי. התקע מתאים להלחמה - האם אני אוכל לבנות מעגל חשמלי שיתחבר לשקע של האוזניות וייתן לי זרם קבוע? (בהינתן קטע אודיו שהוא פשוט... קבוע. תדר ספציפי עוצמה ספציפית, לא משתנה) האם הזרם עובר לאוזניות באופן רציף (עד כמה שאפשר) או שיש קפיצות כלשהן? (כמו שהאורות מהבהבים בתדר מספיק גבוה כדי שלא נשים לב להבהוב) ודבר אחרון - מה גורם למכשיר "לדעת" שמחוברת אליו אוזנייה? נגיד אם אני עכשיו אשתמש בחיבור male to male שיש לי, הטלפון לא יזהה את זה בגלל שאין מעגל סגור או שיש סיבה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מעצבן אותי לזרוק אוזניות שעוד שומעים בצד אחד חח יותר אני לא קונה אוזיניות קטנות שנכנסות לאוזן כולם חיות על זמן שאול וקצר עד שמשהו מת או נשבר זקוק להמלצות על אוזניות קשת בטווח מחיר 200 עד 400 שח אין לי מושג באוזניות מה שכן אני לא רוצה מיקרופון עלייהם ושישמעו סבבה סך הכל אם אפשר לחסוך אז אין בעיה מסתכל כרגע באייבורי יש להם 6 דפים של אוזניות אבל סתם באלימינציה מתוך נסיון בתהליכי אלימינציה צמצמתי לאלו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9479 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7510 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7515 מה אני מקבל בהבדל של 200 שקל בין הסוני ליקרות?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  6. Started by dvorite,

יש לי בעיה במעבר תמונות מקנון S70 ל H320 האם יש לכם פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by SEangel,

האם אפשר לחבר כרטיס קול 5.1 רגיל (של ג'יניוס)(ז"א עם 3 יציאות: אחת לקדמיים אחת לאחוריים ואחת לבאס ולסנטר) למגבר עם 6 כניסות? אם כן אז איך?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yoel14,

שלללללללללללום לכולם, רציתי לדעת איך ניתן לחבר מהמחשב (דרך יציאת האזניות ברמקולים) את האודיו לטלביזיה. הבעיה, הרמקולים מוציאים שני אותות RIGHT ו-LEFT כל אחד מכיל שני חוטים (+ ו -) אך לטלביזיה כניסת RCA אחת בלבד, כלומר MONO. בהתחלה חשבתי לחבר את ה+ וה - בהתאמה משני הערוצים לחיבור RCA אחד ולהכניס לטלביזיה. אבל שמעתי שמזה יצא רק סלט. אפשרות נוספת:לחבר רק ערוץ אחד RIGHT אוLEFT ולקוות שאשמע כמו שצריך, ו\או לעשות זאת ואיכשהוא להגדיר שהמחשב יוציא לי מונו, וכך הטלביזיה לא תאבד מהאות????!????? (או להשמיע מהמחשב רק ערוץ אחד???) למישהו יש עצה??????? בבבבבקשה?????. (החומרים שברשותי- RCA , חוטי חשמל, ובננה של יציאת אזניות(PL??)) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה !!! (…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  9. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by shlomo.z,

בוקר טוב ברשותי טלויזיה LG65 מחובר אליה מערכת קולנוע פיוניר כאשר השמע מהטלויזיה מועבר בכבל אופטי.ברצוני להוסיף מקרן קול מדגם JBL בכבל אופטי,שמתי מפצל אופטי ביציאה מהטלויזיה וחיברתי למערכת קולנוע פיוניר בכבל אחד ולמקרן קול בכבל שני משום מה במערכת פיוניר אני שומע מצויין ולעומת זאת המקרן קול JBL לא מגיב, יש לציין שבדקתי קווים אופטים ומקרן והכל תקין... לחוד רק שמחברים יחדיו לא שומעים קול מהמקרן... מה עושים???

11. http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?

• 71 תגובות
    • 9.6k צפיות
  13. למה הנאנו לא מראה וידאו, נראה לי שבקרוב יצא נאנו וידאו ראיתי אצל חבר את ה U3 של iaudio דווקא מכשיר נחמד, והקטע של הוידאו מוסיף המון, אני רוצה את זה לעבודה שלא יראו שאני רואה סרטים אולי אני אקח את האיפוד וידאו הרגיל כבר אבל הוא נראה לי דיי גדול ובולט שרואים בו סרט יש עצות? האם שווה לחכות לאיזה מכשיר שעומד לצאת (נראה לי שווה לחכות ל G10 של Iriver)

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by tazok,

אבא שלי קנה מבלי שידעתי בארה"ב ipod nano שחור... היום הוא חזר וראיתי אותו פעם ראשונה. אין מה להגיד המכשיר מאוד מרשים, המסך מאוד ברור והכפתורים נוחים לשימוש מה שלא ציפיתי ממכשיר כל כך קטן! הוא דק בצורה מדהימה והרבה יותר נוח מהipod הרגיל בעוד שהביצועים זהים. ניתן לתמונות לדבר

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by niner,

חבר שלי קנה 2.1 creative 2400 ב 415 שקל. רציתי לדעת אם הוא יצא פראייר. דעתי האישית היא שכן... איך הרמקולים?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  16. הוא קנה עכשיו לוגיטק 5500 משהו כזה והוא שואל אם כדי לו לקנות X-FI או להישאר עם מה שיש לו על הלוח (יציאה דיגיטלית - SPDIF משהו כזה) מה אתם אומרים..? האם יהיה שינוי גדול?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  17. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני יכול לקנות את המקרן Hitachi PJ-LC9 שהוא משומש כשנה עם מנורה חדשה ב-1700 ש"ח? האם שווה לי? והאם זה מספיק כדי לצפות בסרטים ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך לגמרי? אני סה"כ רוצה לשחק במחשקים ולצפות בסרטים שזה החשוב לי. האם יש בעיות עם הצבעים, כלומר האם זה תומך ב-32 סיביות? כלומר 16.7 מליון צבעים.. מה אתם אומרים? המחיר הזה זה טובה מדוד שלי.. מחכה לדעתכם...מקווה שתענו כמה שיותר מהר.. ושאלה כדרך אגב, מה ה-Kontrast אומר במקרן..כאילו מה זה וכמה זה חשוב..ומה זה ה-ANSII? והאם 1500 ANSII זה עוצמת האור, האם זה מספיק ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך? (שמעתי גם שנתונים הם לא כ"כ חשובים, זאת אומרת שהנתונים זה פחות או יותר שקר ויש מקרנים שהנתונים שלהם לא גבוהים ורואים בהם מ…

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  18. יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by B0necrack3R,

שלום יש לי בחדר מערכת של שני בוקסות גדולות וישנות של warfedale + מגבק ישן של פישר.. שלדעתי מוציאות צליל לא רע (אין לי בדיוק עם מה להשוות מהרמקולים הרציניים של היום.) עכשיו מצאתי בחור שקונה ממני את המערכת ב 600ש"ח.. אז חשבתי אולי למכור לו את הרמקולים הנ"ל ולרכוש מערכת 5.X אשר תתפוס לי הרבה פחות מקום בחדר וגם יהיה לי צליל היקפי.. (אני משחק הרבה,רואה סרטים,ו סתם שומע מוזיקה..) התקציב שלי לקניית מערכת 5.1 חדשה הוא 800ש"ח.. האם כדאי לי להחליף את המערכת הנוכחית למשהו קטן וקומפקטי כמו 5.1?? אם כן איזה דכם ושל איזה חברה.. הכי חשוב בשבילי שהסאונג לא יהיה נחות יותר מהרמקלים הנוכחיים והישנים שלי.(שנת שמונים ומשהו..) ושיהיה להם הספק ווליום מכובד.. 8) תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Chymes,

מפרט: כונן קשיח: SUBMICRO בנפח 4GB (הנגן הראשון בעולם) מסך: 260K צבעים בגודל 1.3" פורמטים נתמכים: WAV,WMA,MP3,OGG,FLAC,MPEG4 סוללה: עדיין לא ידוע הנגן כולל: רדיו, טייפ מנהלים, USB HOST, (מאפשר לחבר מצלמות/כרטיסי זיכרון ללא מחשב) הקלטה LINE IN. מחיר: לא ידוע תאריך השקה מתוכנן: אמצע - סוף פברואר. הנגן מנגן סרטים. עדיין לא ידוע באיזה מגבלות. הנגן הזה לא רואה ממטר את H10.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  22. שלום לכם חבר'ה, היום בשעות הבוקר אני מקבל טלפון מחבר ילדות. עניתי, חצי רדום, אבל עדיין הבנתי מה רצונו של החבר. הוא אמר לי ככה, ''נחום, אני עובר דירה בקרוב כמו שאתה יודע, ואת הרמקולים שלי...אין לי כ''כ מה לעשות איתם כי אני קונה חדשים לבית החדש, בוא, תראה, תתרשם שוב ואני אמכור לך אותם במחיר מצחיק, אתה תביא את הכסף כשיהיה לך.'' אני, תוך 20 דקות לערך אחרי ארוחת בוקר קטנה, הייתי כבר אצלו, ראיתי שוב, התרשמתי שוב, ואני רוצה את הרמקולים. מדובר ברמקולים מבית KEF (כמו כן, על החברה הזו אני סומך ואוהב, לי אישית יש זוג KEF C40 משנות 83', רמקולים פשוט אדירים). בכל אופן, הדגמים הם חדשים לגמרי: רצפתיים: IQ70 http://legacy.pionet.com/default.asp?catid={1470D754-2050-4B35-A1A5-351B…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך קצת עזרה ממכם אני מצאתי זוג קופסאות עם רמקולים של MORAL ISREL עם טויטרים וסראונד וסאב שפוך וקרוע אז הקופסאות אצלי במחסן בגלל שלא היה לי זמן הליהם אז עכשיו אני רוצה לעשות מהם את ה TheBest למה אני מתכוון אני רוצה לקנות לקופסאות רמקולים חדשים אני רוצה להוציא את המיטב המקסימלי מהם למה הכוונה לזיין את את החדר בווליום גבוה ואני רוצה לאיכות סאונד טובה אפילו טובה + שהשכנים הישנונים שלי יבכו קצת במרוב שנותנים להם בראש אז מה אתם מצעים לי חברה ? נ.ב איך האלמנטים של Doberman

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. יש לי כרטיס קול רגיל במחשב (מובנה בלוח אם) Realtek AC`97 והיה לי DVD עם 5 רמקולים של 5.1 המחוברים אליו.מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותם למחשב? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. כרגע יש לי את ה-Live 5.1 מה אתם אומרים יש הבדל רציני שווה תהשקעה!?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.