אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, לאחרונה הגעתי למסקנה שעלי לשדרג את האוזניות של האיי פוד, כי הם מרשרשות כשעולים מעל 70%...ובכלל באוטובוס וכשיש רעש אני צריך לפוצץ ת'אוזניים בשביל לשמוע את המוזיקה... לכן פתחתי נונשא בקשר לרכישת אוזניות, שבמהלכו הגעתי למסקנה שהאוזניות בשבילי הם הPX של סנהרייז (בהתחלה חשבתי על ה71 של סוני אבל אני לא רוצה אין איר, לא נראה נוח) ההתלבטות שלי היא כזאת: PX100 VS PX200...ה100 הם פתוחות, כך שצלילים יוצאים ונכנסים..ושוב צריך לפוצץ ת'אוזניים- למרות שלפי מבחנים באתרים בחו"ל, הם האוזניות האולטמטיביות עם צליל מדהים..כמו כן איכות הרכבה וחומרים מעולה- בקיצור אוזניות ששות את הכסף שלהם. ה200 הם סגורות, ולפי טענות המבחנים, הם לא כל כך נוחות, והבאס בעייתי..ויש משהו עם העובדה שהם סגור…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנגן שעכשיו על הכוונת שלי הוא ה iAudio X5L שיוצא בסוף חודש הבא, האם יש איזה נגן מעניין בסגנון שלו שאמור גם לצאת בקרוב ושווה את הציפיה? ( חשובים לי מאוד חיי הסוללה בגלל זה אני מחכה ל X5L ולא לוקח עכשיו את ה X5 הרגיל *)
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 (microlab x23 אם זה משנה). לאחרונה מצאתי רמקולים ישנים (אבל מעולים) של מערכת סטראיו ששימשה אותי. חיברתי את הרמקולים האלה במקום 2 הרמקולים הקדמיים במערכת. עכשיו, נוצרה בעייה קטנה של חוסר איזון מכיוון שמקדימה יש גם סנטר וגם את 2 הרמקולים האלה (שגדולים פיזית הרבה יותר מאלה של מיקרולאב וגם כל אחד מהם מכיל סאב טוויטר ורמקול לתדרי אמצע) ומאחורה יש רק את 2 הרמקולים של מיקרולאב. חשבתי לקחת את 2 הרמקולים של המיקרולאב שהסרתי ולהוסיף אותם לרמקולים האחוריים, ככה שיהיו לי 2 רמקולים על הצ'אנל של הback left ו2 רמקולים על הצ'אנל של הback right. (גם כדי שתיהיה עוצמה כפולה מאחורה וגם כדי לא להשאיר רמקולים חסרי שימוש - כואב לי הלב לראות אותם שוכבים). החוט שמחבר את הרמקולי…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרייבר שאוכל בעזרתו להשתמש באייריבר עם win98? תודה.
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
חדשות דנדשות...לא מהארץ.. לאאאאאאאאאאאאאאאאא! מה אני עושה עם דבר כזה...השמאלית שומעים מצויין...אני לא יודע איך זה קרה, סתם ככה באמצע שמיעה רק הסטתי את האוזניות טיפה ימינה...וכאילו התנתק משהו מבפנים.... בקושי השתמשתי בהם פעמיים.... איזה צער! יש אפשרות לתקן דבר שכזה?....ואם כן איך או איפה? פליז!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברמקולים לשמיעת מוסיקה בתקציב עד - 700 ש"ח בדגש על איכות הרמקולים ימוקמו על שולחן העבודה בחדר 3X3 תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, סוף סוף יש לי תקציב ואני יכול לקנות טלוויזייה חדשה! (תאמינו או לא אבל עד היום הייתי עם CRT) אני יודע שהשוק מוצף בדגמים שונים, עם שלל מותגים וחידושים. ניסיתי לרכז את הפרמטרים חשובים לי. דרישות. טכנולוגיה: LED בלבד (חלקי לא מלא)! תקציב: עד 3500 ₪ גודל: 42 אינץ' אחריות: 3 שנים מיבואן רשמי (אשמח להמלצה על חנות) חיבורים\ פיצ'רים: HDMI (לפחות 2 כניסות), USB (החיבור שהכי חשוב לי - שינגן את כל הפורמטים כולל כתוביות בעברית), סטרימר מובנה (נכנס בתקציב? האם ניתן לנגן בסטרימינג מהמחשב? במידה וכן מה החיבור? WIFI? כבל HD?), אפשרות לחבר כונן חיצוני!!!, SCART (כרגע, יש לי ממיר ישן של YES). 100 הרץ לפחות (אם ניתן בתקציב גם 200 הרץ מה טוב). וכמובן שזמן התגובה, תאורה, יחס הניג…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי HD555 אשר לפני כשנתיים הכלב שלי אכל לי את הכבל ומאז לא השתמשתי באוזניות בשל חוסר זמן, חוסר ידע וחוסר כסף :-\ האוזניות עצמן נהדרות ומאוד נהניתי איתן והייתי רוצה להחזיר לעצמי את חווית השימוש באוזניות מדהימות אלה. כל שאני צריך הוא בסך הכל להחליף את הכבל, ואם כבר על הדרך הייתי רוצה לעשות סליבינג איכותי לאוזניות במעמד שכזה. האם יש מישהו שיכול לעשות זאת בתמורה לתשלום כמובן? כמו כן, האחריות על האוזניות מזמן פגה, האם זה משהו שעדיין ניתן לעשות דרך היבואן (מהלב) בתמורה לתשלום? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כבר חצי שנה שיש לי את האייפוד ואני סובל בלי תמכיה בעברית, הפכתי את כל השירים לעברית אנגלית ( שלום = Shalom וכו' ) אבל בכל זאת למה אין תמיכה? חיפשתי באתר של Apple אבל לא מצאתי אימייל, מישהו יכול להואיל בטובו ולנסות לדבר איתם או למצוא לי כתובת אימייל שבה מישהו יתייחס אליי בכלל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המינידיסק (הראשון) שלי MZ-NF81, הוא הגיע עם כמה תוכנות למחשב, הוא יכול להעביר קבצי MP3 WMA למינידיסק עם תוכנה שנקראת SonicStage, ובאמצעות כבל USB אפשר להעביר באיזה שהיא דרך מסובכת את השירים למינידיסק. קצת מסובכת התוכנה הזו, וגם המונחים שסוני משתמשים בהם סתם מקשים על ההתמצאות. בכל מקרה, מכיוון שהעסק חדש לי, מי יכול לומר לי כמה דברים: 1. האם איכות הסאונד שונה מאוד בין LP2 ל LP4 ? 2.כמה מקום במגה אני יכול לדחוף על דיסק אחד? 3.כמה עולה מדייה למינידיסק ומאיפה קונים, או מקום מומלץ לקנות? 4.האם יש הבדלים במדיות? 5.אם מישהו גם משתמש בתוכנה שציינתי ואם כן האם אפשר לקבל הסבר מקוצר על מה בדיוק צריך לעשות? הצלחתי להעביר שירים אבל אני עברו איזה 2.5-3 דיסקים ר…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם הכרטיס ON BOARD הזה שתומך ב HIGH DEFINITION הוא שווה ערך ל AUDIGY 2 ZS? הרבה אנשים טוענים כי זה וכרטיסיי ה ONBOARD שלHD AZALIA כבר בעצם משתווים לרמה של AUDIGY 2 ZS. אודה על תשובתכם
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי חבר'ה... אני מחפש כרטיס קול טוב למערכת Z-5500 עד 500 שח בתודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב לדבר ראשון משחקים וגם סרטים ומוזיקה אבל בעיקר משחקים אני צריך 5.1 רמקולים איכותים ומתכון לפזר אותם בחדר חשבתי על SW-5.1 3000וGenius או M960וMicroLab אוMMS260/00וPhilips או בכלל עדיף משהו של Creative תקציב 500-400 מוכן לחרוג עם שווה תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן iRiver h340, לא עדכנתי קושחה עדיין. מספר שאלות: לאיזו קושחה לעדכן? באתר של iRiver יש את ה 1.29 רגיל ו 1.29 גרסה אירופאית (שמוביל להורדה של גרסה 1.30 שלפי מה שהבנתי הוא לא משהו). או בכלל לעדכן למשהו אחר? ניסיתי את ה USB OTG על ה Canon A610 לפי איך שהחוברת מסבירה ולא ממש הלך לי... יכול להיות שהמצלמה לא נתמכת? (לפי iRiver רשום שחלק מהמצלמות של canon לא תמכות אבל לא רשום איזה, קשור בדרייברים למחשב או משהו כזה...) מישהו ניסה? מכיר? בכלל על מצלמות של Canon... חיפשתי גם קצת באינטרנט ומצאתי באיזה פורום מישהו שעשה את זה עם מצלמה אחרת של Canon בעזרת איזשהו מכשיר מתווך... מישהו מכיר דבר כזה? בתודה, יוני.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן ! חבר שלי הביא לי את הנגן שלו. חיברתי אותו למחשב ושום דבר לא קורה - המחשב לא כותב "זוהתה חומרה חדשה". המחשב רק מטעין את האייפוד. יש מצב שהמחשב יזהה אותו רק אחרי התקנת הדרייבר ?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסכנים שלא שוים כלום ואני רוצה לקנות חדשים תקציב עד 500 שקל רמקולים למוזיקה ואוזניות למשחקים עד 400 שקל ואולי יוכלו את האוזניות בחול אם זה יהיה יותר זול. בבקשה תעזרו לי לבחור כי אני לא ממש מבין בזה.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני שנים רכשתי כיד שניה פטיפון רוטל ישן מדגם RP500 (שנת ייצור סביב 1982) הדגם בילה הרבה זמן באחסון אצל חבר והוזנח מאוד. ניקיתי אותו היטב, סידרתי קצת את הכבלים שהבידוד נקרע מהם במספר נקודות ובדקתי שהוא עובד (הוא אכן עובד). בבחינה של חלקיו הפנימיים נראה שמתי שהוא במשך שהותו אצל הבעלים הקודמים הוחלפו לכל הפחות הכבל החשמלי והטרנספורמטור (ייתכן וגם המנוע). כשלב ראשון ולא יקר הזמנתי במקום הרגליים הקיימות שאחת מהן נשברה רגליי סורביטן חדשות (פחות מ-10 דולר כולל משלוח). בפטיפון מותקן ראש מדגם ES-70EX4 של EXCEL שנחשב ללא רע (ויכול לעבור גם לפטיפון אחר) והחלטתי להשקיע בו ולהזמין מחט חדשה (17 דולר כולל משלוח). עד כאן טוב ויפה ואני ממתין בסבלנות שהדברים שהזמנתי יגיעו מבריטניה וארה"ב…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני צריך המלצה נוספת ל MP3 הפעם לחבר אחר =] ושלא יהיה iAudio כי פאדחנות שלכולם יהיה אותו MP3 , בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה ושאלה, קודם הבעיה: אני לא מצליח להבין למה אבל אי אפשר לכבות את הריסיבר מהשלט שלו, אפשר לכבות ולשלוט על כל מכשיר שיהיה לי בבית בחמש שנים הבאות אבל על הריסבר לא! אפשר לכבות אותו רק מהכפתור הגדול שעל המכשיר, ואני לא אוהב לעשות את זה זה עושה בום חזק ברמקולים, אני לא חושב שזה בסדר. מישהו יודע אולי מה הבעיה? ולשאלה: למה כל פעם שאני מפעיל את הריסיבר אחרי שהוא מכובה שומעים רעש של זימזום חזק מאוד ברמקולים שנעלם אחרי 15 דקות? אולי זה קשור לזה שאני מכבה את הריסיבר מהמכשיר ולא השלט ? בבקשה תעזרו לי :-\ .
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, בהנחה שאקנה את ה- SOLO 7 מהקניה הקבוצתית שמתארגנת פה, כרטיס קול שאינו מובנה בלוח האם, ייתן שיפור כלשהו? עיקר השימוש של הרמקולים הוא מוזיקה, לפעמים סרט. קראתי פה על משתמשים שיש להם משהו שנקרא "DAC". מה זה נותן לי בשילוב עם אותם רמקולים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=MDRV250V&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72&aff=zap איך האוזניות האלו?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-