עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by cool_man,

אז עברתי לפני כמה ימים לדירה חדשה תליתי את הטלויזיה על הקיר בסלון והכל טוב ויפה, אבל עכשיו מה עם הסאונד? חח מבין גדול ברמקולים, מגברים, רסיברים וכל מה שבינתים אני לא. יש לי על השולחן מחשב רמקולים Microlab 6C שעובדים נהדר! אני שוקל מה לעשות עם הטלויזיה. אופציה אחת היא לחבר את ה 6C לטלויזיה ולקנות איזה זוג רמקולים קטן יותר למחשב (אני לא צריך סאונד כל כך חזק כמו שהרמקולים האלה יכולים לספק, בכל זאת הם קרובים למסך + אני משתמש לא מעט באוזניות אופציה שנייה היא לקנות רמקולים נוספים. אני מעדיף לא מערכת 5.1 בגלל שהסלון לא גדול מידי וזה יהיה מסורבל + אני מאמין שרמקולים ליד הטלויזיה יספקו. אז הייתי מעדיף 2 או 2.1. השאלה האם בכלל כדאי ללכת לכיוון הזה ולהסתכל ע…

• 22 תגובות
    • 10k צפיות
  2. יש לי כרטיס קול CREATIVE 5.1 LIVE! הרמקולים שלי הם שני רמקולים סלוניים של חברת YAMAHA + רמקול CENTER של חברת PEERLESS (רמקולים לא של מחשב אלה של קולנוע ביתי) אשר מחוברים לרסיבר. את כרטיס הקל חיברתי לרסיבר בעזרת יציאה אחת ושני כניסות, (כזאת שרוצים לחבר לדוגמא דיסקמן למערכת סטריאו). השאלה שלי האם זאת האופטימיזציה בנוגע לחיבור הרמקולים לכרטיס הקול שלי דרך הרסיבר? בנוסף אני משתמש בכבל חשמל רגיל לחיבור בין הרמקולים לרסיבר ונאמר לי שעדיף לקחת את הממולצים שבחנויות וכבלים עבים יותר שהם מביאים איכות צליל גבוהה יותר. האם זה נכון? אני שואל בגלל שיש לי מקרים שאני שומע כמו מן צליל שריטה כזה ברמקולים, כאילו של הפסקת חשמל, המוסיקה/משחק או לא משנה מה עובדים וזה לשנייה אחת מאיין הפרעה, וז…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  3. חיברתי את המחשב למגבר בחיבור COAX. ולא יוצא שום סאונד למגבר. לא צלילי מערכת, לא סרטים ולא שירים. הלוח המדובר הוא GIGABYTE P965. הבנתי שאני צריך לבחור בהגדרות שה-WINDOWS XP יוציא את הסאונד דרך היציאה הדיגיטלית. אבל לא מופיעה לי שם האפשרות. יש למישהו מושג מה אני מפספס פה?

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  4. אני צריך המלצה לרמקולים חדשים, טובים ועמידים - בסכום של עד 200 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 250 ש"ח. רמקולים שימושיים, לכל המטרות.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by tavor21,

קניתי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר ו5 רמקולים וסאב הבנתי שהסאונד הכי טוב למערכת הזו זה DTS רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב או לנגן במחשב את הDTS ולצרוב לDVD בצורב מסחרי של פיליפס DVR75 שמעתי שצריך כרטיס מיוחד או משהו כזה בבבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. denon 3805/3806 vs yamaha 2500/2600 vs pioneer 54tx/72txv אני מתלבט בין שלושת הרסיברים האלו. המערכת תשמש אך ורק לקולנוע בייתי. הרסיבר יתחבר לרמקולים של acoustic energy (שיוחלפו בעתיד הקרוב רחוק). עיינתי קצת בביקורות והבנתי שאין על ה dsp של yamaha והם מוסיפים הרבה לסאונד בסרטים, מה שמקנה להם יתרון על המתחרים. אבל האם באמת הרסיבר הזה יותר טוב מהשאר? מה denon הבנתי פחות או יותר שהוא רסיבר all around שעושה הכל בצורה טובה מאוד שלא בהכרח נופל מה yamaha. לגבי ה pioneer לא מצאתי ביקורות שמספרות עליו הרבה, אבל אני הבנתי שיש הבדלים גדולים בין ה 54tx לבין 72txv, החל מהמנוע עיבוד שלו, עד לפיצ'רים מתקדמים. ע"פ המפרט, ה 72txv אמור להיות יותר טוב (או שני טועה) אבל למרות זאת ה 54tx עולה…

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  7. האוזניות יהיו מחוברות רק ואך ורק למחשב ולא לנגנים כלשהם או משהו כזה . אני לא אודיופיל אז אני לא מחפש איכות מושלמת או משהו כזה אז בבקשה אל תציעו לי לקנות אוזניות בחו"ל או להעלות את התקציב - התקציב הוא 250 שקל +- ואני רוצה לקנות את האוזניות בארץ . השימושים הם למשחקים (דרך אגב - הכרטיס קול הוא AudigY 2) ובעיקר למשחק ששמו COD (אני צריך לשמוע את כל הרעשים הכי קטנים כמו טעינות נשקים וכאלה , זה חשוב לי) , לשמיעת מוסיקה (סטריאו) וזהו . כמובן מאליו שאני רוצה שהם יהיו נוחות ככל האפשר וזהו נראה לי.... בשביל שתבינו מה הניסיון שלי עם אוזניות , היו לי SonY MDRCD280 (שמופיעים באחד הלינקים) לאיזה חודש ונהניתי איתם מאוד . נוחות בטירוף , שומע מוסיקה בכיף ומתאימות למשחקים בצורה מדהימה . זה …

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  8. היי, יש לי שבוע להחליט מה אני קונה, ואני צריך את עזרתכם. אז ככה. הסלון מואר, צפייה לאורך כל שעות היום/לילה, מרחק צפיה 3.3 מטר. כרגע אני רואה 50% טלוויזיה רגילה (בלי שום ממיר- מחובר ישירות לקיר (כניסת RF?)אז אני צריך מסך עם כניסה כזאת) 50% DVD הורדות מהאינטרנט (חלק מהסדרות ב HD ולדיוידי יציאת HDMI שאוכל לחבר למסך) אם זה משנה משהו באיכות השידור לעומת האנטנה שאיתה אני קולט עכשיו, אני מעריך שתוך שנה אתחבר לאחת מהחברות יס/הוט. אני מעדיף מסך עם מספר כניסות HDMI (דיוידי, ממיר בעתיד וכו) תקציב: סביב 5K יאללה תנו בראש!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. השימושים שלי הם : כמסך מחשב לכל דבר ועניין משחקים צפייה בסרטים ב FHD עידן + תלת מימד בסרטים ומשחקים מרחק הצפייה הוא בסביבות 2-2.5 מטר הדגם שעניין אותי שעניין אותי הוא samsung eh6030 40 inch http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40EH6030KXXU הציעו לי את המסך הזה ב 3050 ש"ח + עוד 2 זוגות משקפיים במתנה.(המחיר נראה לי אטרקטיבי). האם זה מסך טוב והמחיר כדאי או שיש משהו יותר טוב ומשתלם? הפרמטרים של המסך הזה נראים לי טובים , 3D , FHD , LED ו 100HZ אמיתיים ( או 200HZ עם המנגנון) , מצב משחק ועוד. אם מישהו יודע אם יש למסך הזה לאגים (אני מניח שלא ) או מה הקצב רענון , איזה פאנל יש לו (אני מניח ש S-PVA), עם יש לו chroma 4 4 4 והכי חשוב אם הוא מתאים לשימו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by luXi,

שלום לכולם! בטח שמתם לב שאני חדש פה. ד"א הפורום הזה ממש מקצועי וטוב ועכשיו לשאלתי: יש לי תקציב של 150 ש"ח לקניית אוזניות ואני זקוק לאוזניות הללו כי אני "DJ" מתחיל. DJ מתחיל הכוונה שאין לי ממש ציוד וחוצמזה לא עברתי קורס. אני "יתקלט" עם ציוד צנוע של מגבר LUXMAN איכותי ומדהים. הצליל שלו יותר טוב מה-DENON שיש לי. ואני יישתמש במחשב שלי. עכשיו אני זקוק לאוזניות טובות יחסית במחיר של עד 150 ש"ח. אני יודע שזה תקציב אומלל אבל זה מה יש בינתיים. אחרי שאני אחסוך קצת כסף אני ייקנה אוזניות טובות יותר. בקיצור תמליצו לי ואני ייבדוק. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות. luXi עריכה: הכרטיס קול שלי זה כרטיס built in שבא עם הלוח אם שלי- GA-7N400 Pro2. במאפייני שמע רשום לי: NVIDIA® nForce Audio

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by 8-Ball,

אני צריך רמקולים או מערת סראונד לחדר... אני מוכן להשקיע עד ה2000 שקל למרות שממש לא נראה לי שאני צריך משהו בכזה מחיר... אני רוצה שיהיה לי סראונד ושתהיה איכות סאונד טובה..ממש טוב וחשוב שיהיה באס טוב.. אני לא יודע מה עדיף ומה יש...זה או מערכת סטריאו ואת זה אני לא רוצה..כי אין לי מה לעשות איתה.. אולי מגבר ורמקולים??? תגידו מה כדאי..כמה זה עולה ובבקשה תצרפו לינק עם תמונות או משהו...כי אני כנראה לא אבין את המונחים שלכם תודה לעונים ד"א אין לי בעיה לשנות את הכותרת...אבל אני לא יודע למה.. מנהלי הפורום..תגידו לי למה לשנות אם הכותרת לא מתאימה לכם

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי יש לי אוזניות קטנות (שנכנסות לאוזן) והן נשמעות לא רע בכלל יחסית למחיר (בסביבות ה-50-60 שקל.. לא השקעה מטורפת). הבעיה (הידועה) היא שהמגעים מהכבל לתקע שמתחבר למערכת\לנגן לא ממש טובים ולפעמים צריך לשחק עם הכבל עד ששומעים טוב. קניתי אותן אתמול אבל אני לא חושב שאפשר להחליף (וגם לא חושב שזה יעזור, בחדשות זה בטח יהיה אותו דבר, ואני דיי מרוצה מהן בסך הכל). בקיצור, למישהו יש רעיון יצירתי כיצד לדאוג לכך שהאיכות תהיה תמיד הטובה ביותר שאפשרית? תודה. עריכה: כותרת.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום לכולם. אני צריך שתמליצו על סט רמקולים של 2.1 במחיר של 300-400 ש"ח. בעקרון אני עושה כמעט הכל, גם משחק במשחקים, גם שומע מוזיקה, וגם רואה סרטים, אבל כמובן שאני לא חייב משהו עם Dolby או משהו כזה. אני צריך משהו ממוצע פלוס. תודה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by cheat-it,

אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by cheat-it,

אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by Kill-Bill,

קניתי creative t7900 וכרטיס קול audigy 2 zs ואני רוצה לשמוע רדיו דרך הכרטיס קול ניסיתי מהאינטרנט אבל האיכות ממש גרועה וחשבתי לקנות רדיו ממש זול בלי רמקולים ובלי כלום רדיו נטו שאני יוכל לחבר לכרטיס קול ולשמוע רדיו ברמקולים אני צריך כמובן שלרדיו תיהיה קליטה טובה בינתיים מה שמצאתי היה או יקר או עם קליטה לא טובה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בעניין הזה תודה לכל האנשים שעוזרים בפורום הזה באמת שעזרתם לי בכל מה ששאלתי תבדקו בעצמכם זה באמת פורום תותח מזל שמצאתי אותו

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. אני זקוק לתגובה מהירה כי כנראה אני הולך לקנות אחד עכשיו ולא רוצה לזרוק סתם כסף האם הדיסקמנים של פנסוניק שתומכים באמפי3 שווים משהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. שלום רב, רכשתי לא מזמן טלויזית LG חדשה : LCD 37LK450Y ולצערי כאשר אני מנסה לראות סרטים MKV דרך HD חיצוני שמתחבר ב USB אני לא מצליח וזאת מכיוון שהסרטים שברשותי מקודדים לאיכות שמע DTS ומסתבר שהטלויזיה לא תומכת בזה.( דרך אגב האם יש אפשרות מבחינתי לעדכן את החומרה של הטלויזיה או משהו כזה?) ולכן אני רוצה להמיר את הסרטים הנל לאיכות AC3 למרות שהיא פחות איכותית אבל גם ככה אין לי קולנוע ביתי בבית אז לא מפריע לי. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה באופן הכי פשוט שיש בלי סיבוכים מיותרים. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. הינה הלכו לי עוד אוזניות, הכלבים שלי לעסו לי את הכבל וקיצר הלכו לי הזלמן 5.1 שקניתי ליפני איזה 3\4 חודשים. אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה, נכון שאין משהו איכותי בסכום הזה פשוט אני כבר מרוב קניות של אוזניות כבר לא הולך להשקיע בזה ממש.

20. בעיקרון אני בודקת בשביל חברה שלי, שרוצה להקליט מוזיקה בבית. הקלטות מקצועיות מאוד היא כבר תלך לעשות באולפן, היא מחפשת כרטיס שיתן לה איכות מעולה בבית, אבל לא חייב להיות כרטיס אולפנים. המליצו לה על infrasonic amon ב1,100 שקל. אמרתי לה שלפני שהיא קונה, אנסה לברר לה אם מנסים למכור לה כרטיס הגיוני או לא, כי היא באמת לא משופעת בכסף. אז מה אתם אומרים והאם יש המלצות אחרות?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה ממומחי הפורום לרכישת שתי טלוויזיות: 1. לסלון - מרחק צפיה -3.85 מ' חדר מואר שימושים - יס (מקס טוטאל,כולל ערוצי HD), חיבור לWii, חיבור למחשב דרך רשת ביתית. תלת מימד *לא חייבת להיות SMART TV *לטלויזיה תחובר מע' הגברה קיימת - pioneer htz212bd 2. לחדר שינה - מרחק - כ 3.5 - אך יש מגבלת רוחב קיר עליו יותקן המסך - 105 ס"מ . שימושים - בעיקר צפיה בתכנים דרך המחשב/סטרימר תקציב לשתי הטלוויזיות - 8000 ש"ח תודה :-) בחנויות קיבלתי המלצה ל : philips 47 pfl4307h - לסלון philips 32 pfl3207h - לחדר שינה מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  22. בוקר טוב. הסאב הישן שלי מת רשמית הבוקר... הגיע הזמן לקנות חדש!!!! התקציב רשום בכותרת. הדרישות הן כמובן כמו של כולם, שאיכות הסאונד תיהיה נקיה. רק רציתי לציין שאני מחפשת עיצוב מעניין. שלא יהיה סתם סאב מרובע ורמקולים מרובעים יחד איתו, אלא משהו צורתי, אבל גם לא חללי מידי. אם אי אפשר לשלב גם עיצוב וגם איכות ביחד אז כמובן אני מעדיפה איכות. תודה רבה לממליצים. נ.ב מהן החברות כיום שיותר נחשבות בנושא השמע למחשב?[br]פורסם בתאריך: 6.12.2008 בשעה 08:06:25 מה דעתכם על זה: טיפה חורג מהתקציב אבל לא נורא. אשמח לדעות.

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by nitz_natz,

שלום אני מעונינת בכרטיס קול ומסך אשר ישמשו לחיבור למגבר JVC ולטלביזיה מהן הדרישות שלהן אני זקוקה בכדי לקבל איכות צפייה טובה (בעיקר בסרטי AVI) וללא בעיות סאונד. המחשב שלי חדש ומתקדם....יקבל כל כרטיס בברכה... בתודה מראש, ניצן

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. אני עוברת לדירה חדשה עם סלון גדול יחסית. ברשותי טלוויזית LCD של סמסונג מדגם LE32S62B ויש גם ממיר של YES. אני רוצה לארגן סידור נחמד לאודיו, ואני לא מבינה בזה מספיק. קודם כל הייתי רוצה לדעת מה עדיף - לקנות מערכת עם רסיבר משולב DVD שמגיעה עם רמקולים או לקנות מערכת סטריאו טובה עם רמקולים? מעבר לזה, רציתי לדעת על איזה סדר גודל מחירים מדובר פה. אני מבינה שאפשר למצוא גם מערכות ב-20,000 שקל בכיף. אני לא צריכה את המערכת הכי טובה בשוק, ואפילו לא קרוב. אני פשוט לא רוצה לקנות זבל שיתחיל לזמזם בווליומים גבוהים, או שעשוי מפלסטיק זול או רמקולים שיגמרו את הקריירה אחרי שנה. הבעיה היא שאני גם לא יודעת מהם השמות המקבילים לאיכות בתחום הזה, וממי להתרחק. אשמח לכל טיפ שתוכלו לתת בנושא. תודה רבה…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית לבית החדש שלי אבל אני לא מבינה בזה... ידיד שלי המליץ לי על כמה מערכות קולנוע לבית, הוספתי קישורים ואני לא מבינה בזה ולא יודעת מה כדאי תעזרו לי? והאם זה שווה את המחיר? http://www.couponchik.co.il/הדיל_היומי_אזור_המרכז/מערכת_קולנוע_ביתית/ או http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=1263 ואחרון חביב, http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AVR142SOLID&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he תודה רבה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.