אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעונין לקנות אוזניות בתקציב של כ50$. את האוזניות אני כנראה אקנה מחו"ל (כנראה ebay), ורציתי להוועץ לפני הקניה. האוזניות יהיו אוזניות לנגן Portable, והם צריכים להיום בגודל בינוני. מה שלבנתים משך לי את העיין ואני חושב לקנות זה הSennheiser PX 200. http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_portables_05207 השאלה שלי אם יש משהו יותר משתלם בתקציב הזה או שאלה המשתלמות ביותר במסגרת התקציב?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה טחונה אבל לא נורא יש לי מסך LCD32 אינץ שהוא HD Ready, כלומר 1366X768, במרחק של 5 מטר מהמחשב. עומדות בפני 3 אפשרויות 1. HDMI 2. Component 3. VGA לא ממש אכפת לי מכל השטויות של ה-HDCP וה-Blue-Ray נכון להיום. ה-HDMI יורד די מהר כי הוא לא תומך ברזולוציה טבעית האם ה-Component תומך ברזולוציה טבעית? האם הוא עדיף על ה-VGA? תודה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אז ככה , ישלי כעת כרטיס קול שעל הלוח AC97 כרטיס קול רגיל ופשוט , בנוסף לשני רמקולים רגילים שבאים עם מסך LG 776FM והאמת אחרי שראיתי דיונים על מערכות קול וקול איכותי , ואחרי שראיתי אצל חבר שלי מערכת של CREATIVE נדהמתי מאיכות הצליל . אז אני חושב להשקיע איזה 900 ש"ח ולקנות כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 שעולה בסביבות 180 ש"ח בנוסף למערכת creative inspire t5400 מה דעתכם על השילוב הזה.? יהיה פצצתי? ואם לא.. אז הצעות! ותודה מראש ואם אפשר קצת הסבר על הרסיבר מה זה ?!?! ואם אקנה אותו ואדחף למערכת הנ"ל ישפר משהו?? ואם לא מה ניתן לעשות עם רסיבר? ומה יתן יותר מהמערכת הנ"ל ?? תודה מראש אשמח אם תעזרו. הצרכים שלי : סרטים ומוסיקה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למחשב יש רק lineOut אחד לכן כל פעם שאני רוצה להחליף בין אוזניות לרמקולים אני צריך להתחיל ולהתכופף מאחורי המחשב. יש למישהו פיתרון? אולי אפשר למצוא מפצל עם מתג שיעשה את העבודה אבל אני פוחד שיפגע באיכות הצליל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 עד תקציב של 600 שקל לא צריך יותר מ 256 זיכרון .. תודה..:]
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
משום מה חלק מהספריות אצלי ב H340 מופיעות כאילו הן ריקות כשאני מסתכל עליהן דרך הנגן, למרות שכשאני נכנס אליהן דרך המחשב הן מלאות. התופעה מופיעה בספריות באנגלית (עם קבצים באנגלית) ובעבר הופיעה גם בספריות בעברית - בשתי הפעמים, לא דרך ה DB אלא פשוט דרך עץ הספריות. מישהו יודע מה הסיבה לזה? האם יכול להיות ששיניתי ספריות אחרי שעשיתי DB SCAN דופק גם את עץ הספריות? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי ה CD PLAYER (חלק ממערכת) אחרי 17 שנה - הדלת לא נפתחת. האם כדאי לתקן, או למצוא אחר (נראה שקשה למצוא כאלו היום) במקומו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצלחתי להשיג רמקוליים מדפיים ועכשיו אני מחפש מגבר, קיבלתי המלצות שהמגברים של marantz יתאימו לי והדגמים השינים הם מאד זולים מה שמתאים לי מאד. נתקלתי באתר הזה: http://www.agtannenbaum.com/agtannenbaum.root/shop/ קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האתר והאם מישהו יכול להמליץ לי על מגברים טובים הקיימים באתר.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הם מחוברים באופטי.. עכשיו מה בדיוק אני אמור לכוון ברסיבר ב Digital in? יש לי כל מיני אפשרויות בסגנון של : 1dvd 2cd 1cd 2vcr וכל מיני שילובים בסגנון.. (vcr\dvd\cd\tv) ועוד משהו בהגדרות של הדי וי די יש לי שם אפשרויות ב audio setup : 1)analog שזה לא נראה לי 2)spdif/raw 3)spdif/pcm מה מהם לב חור? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הרמקולים מחוברים דרך חיבור רגיל 3 חוטי צבעים, לא דיגטלי ולא אופטי. הכל עובד נורמלי עד שפתאום לפתע הסאונד נעלם לחלוטין, או שהוא קצת מתחרבש מבחינה של עיוות קול, הוא כאילו מפסיק וחוזר כל פעם משתנה, אם אני משנה ל Input ברמקול הדיגיטלי אז זה חוזר עוד פעם לכמה שניות ואז עוד פעם הסאונד מפסיק. כל הרמקולים מחוברים ל XFI Xtreme Music שומעים טוב והכל מחובר כראוי. עכשיו יש עוד משהו אני שומע כל מיני באמפים מהבאס או מהרמקולים, סתם לא משנה מתי, בוינדוס או לא, כלומר שהסאונד מפסיק, אני לא שומע את זה כשהכל עובד טוב. יש לכם מושג מה הבעייה? אולי ה XFI לא עובד טוב ? הרמקולים הקודמים עבדו טוב, זה מה שנקרא הבעייה ב XFI עם ה cracking ? זה קורה במשחקים וגם בסרטים או לא משנה מה.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את האוזניות הלבנות היפיפיות (והזוועתיות) של האיפוד. ראיתי במיוזיק10 את סדרת MX של סנהייסר (מדגם 250 עד 550, מ70 ועד 145 שקל). מה ההבדל בין כל הדגמים, והאם יש בארץ אוזניות כפתור טובות יותר מאלה? (חשוב לי לא רק עוצמת סאונד, אלא גם איכות סאונד ועמידות האוזניות (שלא יתקלקלו אחרי חצי שנה!!). תודה (:
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אנא עזרתכם! פרמטתי את המחשב שלי ונשארתי ללא דרייבר לכרטיס קול שלפי pc wizard הוא ככל הנראה VT8233/A ac'97 Enhanced ואני פשוט לא מצליחה למצוא היכן להוריד את הדרייבר המתאים. לוח האם שלי הוא ASUS P4VP-MX במידה ויש לכך חשיבות. ממש תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
תגידו איזה רמקולים יותר טובים? אני מילתלבט ממש הרבה זמן תודה מראש http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=2100&sID=2 או http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS4121&sID=2 שתיהם אותו מחיר פחות או יותר בבקשה תענו לי זה חשוב
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
ההורים שלי יצאו לפני חצי שעה אז מנצל את הזדמנות לשמוע טרנסים בווליום רצחני, אז קלטו מה קרה מרוב שהבאס פוצץ תרמקול אחד הרמקולים של הAIWA פשוט טס מהמקום ועף למטה אני עדיין בהלם מתנשף כמו מטורף מזל שאין נזקים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני חושב לקנות אחת מ-2 הטלויזיות הבאות: Samsung UA46B7000 לינק: http://www.samsung.com/us/consumer/t...etail&tab=spec Samsung UA46B800 לינק: http://www.samsung.com/us/consumer/t...l&tab=features מה אתם אומרים? שווה להשקיע עוד 1000+ ש"ח על ההבדל בcontrast ובrefresh rate? רואים בכלל / מרגישים בהבדל בין 100HZ ל200HZ? אשמח לקבל את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול בקשר לנגן MP3 של חברת TREKSTOR שנפחו 1GB. מה דעתכם על החברה הזו? האם היא נחשבת חברה טובה/איכותית?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא q8200 gigabyte ga73pvm-s2h לוח מעוטר יציאות וכרטיס geforce7100 עליו 2 ג'יגה זכרונות טלויזיה של lg lg70yr 47 אינץ' 100 הרץ! מריץ וינדוס ויסטה 64 (התקנתי את כל התיקונים שקיימים למערכת כי אני יודע שהיא לא הכי אידיאלית לקודקים של mkv) הבעיה היא כשאני מריץ סרט יש קירטועים רציניים כל איזה כמה שניות בחלק העליון של המסך.. המחשב מאוד חזק וגם ניסיתי את כל הפתרונות קודקים (נראה לי..) האם הבעיה היא בחיבור hdmi האם כדאי לעבור ל dvi ?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אחת הבעיות של כל האלחוטיות היא רעשים עם ההתרחקות מהמשדר. אני מחפש אוניות אלחוטיות סראונד דיגיטליות אבל שלא ירעישו לי כאשר אני מתרחק מהמשדר.כמובן שאני לא מצפה להיות 500 מטר ומעלה מהמשדר אבל מרחק חדר אחד יספיק לי.להפעיל בסלון ולשמוע בחדר שינה יש חיה כזאת? לא מצאתי משהו מומלץ בחיפוש בפורום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רמקולים - logitech x540 כרטיס קול של אסוס לוח P5B DELUXE והדרייבר מעודכן... אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן אנשים, עד כה הייתי עם מגבר Denon DRA25 ועם זוג רמקולים של מערכת סטריאו של SONY. משהמגבר שווק חיים החלטתי לקנות מערכת חדשה, התקציב הוא בסביבות 1000 לרמקולים ו500 לכרטיס קול. שומע בעיקר מטאל וקצת טראנס. נ.ב יש טעם לקנות מגבר חדש ואיכותי לרמקולים של סוני?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום.. מעוניין באוזניות איכותיות.. בעיקר למוסיקה ובנוסף למגבר של הגיטרה.. למחשב כרגע מחובר רסיבר של hramen/kardon ואליו אחבר את האוזניות לדעתי.. עדיף מאשר ישר למחשב לא? מה גם שהוא מחובר בחיבור אופטי, ואת האוזניות אני מתכוון לחבר עם PL גדול (בעזרת מתאם אם צריך), ובלי קשר, אקבל יותר איכות מהמגבר לדעתי לא? הגיטרה זה עניין יותר זניח מבחינת האוזניות, אבל אשמח אם יש אוזניות שמתאימות יותר לגיטרה מאשר למחשב ולהיפך, ואם כן, איך אני נפגש באמצע מה שנקרא? בעיקרון אוהב לשמוע FLAT, אבל שלא יהיה צליל "פתוח" מדי, שיהיה קצת "עגום" או לא יודע איך לקרוא לזה, פשוט לא פתוח מדי, אבל מצד שני שלא יפגע בטראבל, קשה לי קצת להסביר למה אני מתכוון, בעיקרון ציינתי את זה כי כרגע הרמקולים הרצפתיים …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב נייד לטלוויזיה. למחשב יש שקע כזה... http://tell.fll.purdue.edu/hatasa/kurosio/pages/svideo.jpg ובטלוויזיה שקע כזה... http://213.8.106.62/techsupport/tv/TV.files/image002.jpg הכרטיס מסך של המחשב זה של אינטל. לא סופק עם המחשב כבל או מתאם שאוכל להשתמש בו. עם אודיו אין לי בעיה כי חיברתי את המחשב למערכת סטריאו דרך היציאה של האוזניות. אני רק רוצה לראות את מה שרואים בצג המחשב ע"ג ה-TV. איזה כבל אני צריך ? והאם צריך לשנות גם הגדרות כלשהן במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לחבר SONY PS2 למסך מחשב + רמקולים ביתיים רגילים. בכדי לפשט המצב הוא כזה: לסוני יש יציאת RCA (צהוב,אדום,לבן). השאלה היא האם יש מתאם שיוכל לקחת את אות הוידאו (צהוב) ויעבור בצד השני לVGA? האם יש מתאם סאונד (נקבה אדום,לבן) לנקבה PL (רמקולים ביתיים)? האם כל התצורה אפשרית בכלל? ואם כן היכן אני יכול להשיג מתאמים אלו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הן? קניתי אותן מבאג במבצע של 1+1 ביחד עם AKG K403 . הAKG נשמעות מצוין אבל ה - audio technica ATH-CK303M לא רק שהן לא נשמעות איכותיות שאת זה יכלתי לסבול , הן בלתי ניתנות לשימוש המוסיקה נשמעת מעוותת , צעקנית ופשוט גרועה. זה מפתיע בגלל כל הביקורות הטובות!!! האם יכול להיות שנתקלתי ביחידה דפוקה או שככה זה? דרך אגב איך ה - AKG K315 ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-